Libia: cum înscenează CIA o revoluţie


Cinic cum sunt atunci când este vorba de acţiunile actorilor rataţi de pe scena mondială, am rămas totuşi surprins de aceste fotografii luate în Libia, cu prilejul aşa-zisei revoluţii împotriva dictatorului Muammar al Gadaffi.  Vorba ” a  picture îs worth 1,000 words”,  se aplică perfect în cazul de faţă.  O înscenare produsă de către serviciile secrete americane la comanda obişnuiţilor suspecţi, răzbate prin fumnul gros al propagandei pe care ar trebui să o recunoaştem ca ceea ce este.

Cu mulţumirile datorate lui Sergiu Bădan pentru semnalare, iată-le – ce simplu e să îi vezi pe mincinoşi, dacă gândeşti un pic…

Presa ne tot arată reportajele tragicelor evenimente din Libia. Haideţi să aruncăm o privire la așa zisul câmp de luptă (faceţi click pe poze pt. a le vedea în întregime):

„Acesta este un atac al aviației lui Gaddafi asupra revoluționarilor. Se crează impresia că explozia ori e înscenată, ori pilotul dinadins a aruncat bomba la o distanță mai mare. Atrageți atenția la oamenii de pe stradă, care merg în picioare fără nicio emoție. Dacă ar fi fost atacați în realitate, mulți din ei, probabil chiar și fotograful nu ar mai fi supraviețuit. E greu de imaginat că niște oameni care au căzut sub un atac aviatic s-ar comporta în acest fel, de parcă s-ar plimba prin parc.

Iar acesta este un punct antiaerian al revoluționarilor – oamenii se plimbă liniștiți pe cîmp deschis. Câți din ei ar rămâne în viață dacă ar avea loc un atac aviatic adevărat?”

„Iar aici un partizan demonstrează metode acrobatice de luptă împotriva aviației libiene (poza desigur că e trucată, actorii caută intens un avion pe cer, dar se uită cu totul în altă parte decât e îndreptată țeava armei actorului principal).”

„Altă poză – o coloană de revoluționari pe trasă, de undeva se ridică fum negru. Comentariul fotografului BBC: Gaddafi a lansat un atac aerian asupra Binjabad, unde au loc bătălii crâncene. Ce ar fi fost cu această coloană în rezultatul unui atac real din aer, vă puteți imagina și singuri:”

„Chiar dacă au loc bătălii crâncene, nu sunt imagini cu răniți. Morți sunt, musulmanii îi îmnormântează în acceeași zi, dar puteau oare mulțimea de jurnaliști să facă poze și cu răniții din acest război? Iată cum îl duc pe un rănit, care din tot sufletul încearcă să arate ca o jertfă a lui Gaddafi (atrageți atenția la camerele video din stânga – șacalii britanici sunt tot timpul pregătiți).”

„De fapt răniți totuși sunt, dar foarte puțini. Din cauza acestui deficit, acest om a devenit un star adevărat. Fotografii europeni îl însoțesc de la locul accidentului de pe „front” până la spital:”

„Încă nu-i clar unde a fost rănit. Sunt și morți. Iată în sicriu stă cineva. Comentariul jurnalistului: acesta e un revoluționar ucis de Gaddafi:”

„Încă o poză înscenată a luptei bateriilor antiaeriene ale revoluționarilor cu aviația lui Gaddafi:”

„Bal mascat:”

„Unul din eroii reportajelor jurnaliștilor occidentali (apare în mai mult de 20 fotografii):”

„Copiii se joacă pe tancurile cucerite de revoluționari.”

„În ce țintește acest om, și pentru ce? Judecând după figurile relaxate din jurul lui, înțelegem că el a fost rugat de jurnaliști să împuște pentru poză:”

„Urmează o poză de pe prima linie a frontului – orașul Banjavad. Acolo merg bătălii sângeroase cu adepții lui Gaddafi. Un revoluționar chiar s-a culcat pe asfalt de emoție. Mașinile sau grămădit în mijlocul șoselei, revoluționarii neînfricați se plimbă de colo colo, ajutorul regizorului se plimbă și el, întorcându-se cu spatele la front. În spate niște oameni fug nu știu unde, iar oamenii din stânga nu se grăbesc nicăieri.”

„Desigur, nu se poate spune că în Libia nu au loc lupte. Războiul poate fi simulat, mai ales dacă dai prea multe arme oamenilor, unii din ei le aplică. Iată cum revoluționarii împușcă nu se știe încotro dintr-o instalație de rachete (șaitan-mașina):”

„Iată ce a rămas dintr-un avion SU 24 din aviația Libiei.”

„Dar iată și luptele crâncene – se împușcă din mitralieră de calibru mare, undeva în orizont, nu departe stau niște revoluționari plictisiți la o țigară (în schimb poza e frumoasă):”

„Un revoluționar cu o instalație pământ-aer, caută o țintă pe cer. Poza e făcută de un jurnalist francez, care după asta a fost rănit de un glonte în picior (probabil din cauza neglijenței revoluționarilor în mânuirea armei):”

„Puțină propagandă frumoasă (Wacht am Rhein – pază pe Rein, în varianta libiană):”

271 răspunsuri

  1. Un fiu al lui gaddafi a anuntat ca de maine incepe un macel de amploare si mai mare impotriva rebelilor iar azi sarcozy i-a recunoscut pe rebeli ca reprezentanti ai „poporului libian”. In replica, mascariciul nebun de la Tripoli a anuntat ruperea relatiilor cu franta, in vreme ce navele nato se pregatesc de mars catre tarmul libian. Jidanul practica ceva ce numesc minciuna impachetata in interiorul altei minciuni iar romanul stie ca placinta are extraordinar de multe foi si ca, fara foc, nu iese fum. Se pare ca se pregateste iesirea la rampa a Arabiei Saudite, mastodontul cu o aviatie americana de 60mld$. Ce e adevar si ce nu, ramane sa vedem, daca vom mai trai. Koreea de Nord nu e nici ea prea incantata de prezentza perturbatoare americana, amenintand ca la un eventual razboi al undelor, poate raspunde prin foc. Statul arab fara frontiere e si el un proiect, din ce in ce mai des mentionat printre randuri, aluziv, aproape concluziv. Turcia e o tara nato cu orientare aparent islamica, mai nou. Ce poate degenera din nebunia acestui hatis, in afara cresterii pretului energiei si a amenintarii cu extinderea razboiului, nu pot spune. Undeva sunt unii care par a se grabi tot mai tare in directia aducerii raului pe pamant. Sper sa nu fie asa, desi, realitatea bate orice film.

    • Sunt cateva zile ca „presa internationala” ii recunoaste pe „rebeli” ca „reprezentanti ai…” Cand le spun la amici ca este asa cum se vede mai sus,asta de la inceput,de cand au inceput „revoltele”,se uita la mine,ca la cineva care nu stie ce spune si…trec mai departe..Doamne ajuta!

  2. Sediul general militar rusesc monitorizează situaţia politico-militara din Libia, inclusiv si cu utilizarea resurselor spaţiale (a satelitilor), a declarat o sursă de virf al Sediului Major General al Forţelor Armate Ruse.

    „Structurile relevante ale personalului de monitorizare ale sediului militar urmaresc situaţia în Libia in timp real, din prima zi de tulburări în ţară. Mai întâi de toate, monitorizarea situaţiei din Tripoli, Benghazi şi alte regiuni ale Republicii Libia” – a declarat sursa.

    Potrivit lui, de multe ori ceea ce este raportat nu corespunde cu realitatea.

    „In special, sursele noastre spatiale (satelitii) nu au inregistrat lovituri aeriene ale aviatiei Libiei asupra bazei militare a demonstrantilor din Benghazi” – a declarat un ofiţer superior.

    sursa: http://www.interfax.ru/

  3. Ce se intampla acolo e de ras…dar sa ne uitam ce credinta au libienii..pai sunt musulmani din cate stiu io cei mai multi..poate ma insel..deci ce vrei mai mult?..daca cineva mai urmareste unele documentare..nu ma urmareste pe mine de unde vin…noaptea :)) o sa vada ca americanii ne dau pe fata implicarea lor in diverse razboaie civile,revolte…am urmarit un documentar despre implicarea CIA in Congo…zicea ca e nevoie de 50 de ani pentru declasificarea informatiilor secrete…deci peste 29 de ani vom vedea un documentar despre implicarea lor in revolutia romana dn `89 posibil…si oamenii vor zice da trebuie sa se implice..de curand am vazut tot un documentar despre implicarea CIA in traficul de droguri..bine sa nu credeti ca baietii astia sunt niste oameni…nu au trecut deja ei sunt next level…sau levels :))…poate mi-ar face placere sa vad totul despre implicarea tuturor serviciilor secrete in diverse actiuni dar sunt linistit ca nu o sa vad acest lucru..din cate am mai citit se pare ca razboiul intre servicii se duce si acum..este foarte posibil dar daca nu avem o sursa credibila nu ne putem baga in afirmatii gratuite…cred ca exista intre americani si rusi un razboi…fiecare are bombe nucleare si daca unu ar incerca sa scoata din lupta pe celalalt s-ar autodistruge…asa cred ca razboiul se duce prin servicii…cum spuneam am vazut documentare cu documente declasificate dupa 50 de ani…documentarele au aparut de la americani deci nu cred varianta ca ar fi o dezinformare din partea rusilor…vedem ca america s-a extins peste tot…dar a luat amploare o alta forta..care nu e China cum v-a trecut prin minte ci e Europa…doar poti sa banuiesti ce probleme se discuta si se urmaresc intre puterile lumii…concluzia mea cu revoltele din tarile arabe e strict personala si poate sa nu fie adevarata..prin aceste revolte in primul rand a crescut pretul petrolului..si asta e bine pentru america…cresterea pretului petrolului este motiv pentru ca lumea sa se reorienteze spre combustibili bio…care stim cu totii ca cresc pretul alimentelor..deci lucru benefic pentru Anglia&coloniile(India,Africa de Sud)…pretul petrolului crescut duce la renuntarea multor oameni la masini…si vinderea lor mai ieftine…sunt multe dar un lucru e cert..toate sunt calculate psihologic…o varianta are mai multe consecinte..daca 70% aleg varianta asta..consecinta x daca 20% aleg alta varianta consecinta y ..totul e calculat si nimic nu se pierde totul se transforma :))

  4. Ceea ce nu am apucat să scriu la mine voi scrie aici: citiți, cei care cunoașteți limba engleză, și detaliile pozelor. Acestea se pot vedea când treceți cu șoarecul peste poză.

    Veți râde cu un ochi și veți plânge cu celălalt când vă veți gândi la cei și cele păcăliți de asemenea ieftinături.

  5. Totul este planificat din timp sa se intanple asa si GADDAFI are multa dreptate ,acum va urma dezastrul si nimeni nu va fi capabil sa -l opreasca .Daca se ataca LIBIA se catre NATO sau SUA intreaga lume araba se va uni si vor riposta pe masura .Sa nu uitam arabi vor fi ajutati sa se apere sincer vom avea numai probleme daca ne amestecam in bucataria lor ..NATO si SUA nu duc lipsa de dusmani care acum au ocazia sa se razbune daca vom ataca LIBIA .

  6. petrol,petrol…si iar petrol

    • Asa-i.

      • Care petrol? 2% din productia mondiala? E egal aprozimativ cu zero, daca ne gandim SI LA rezervele al caror capac inca nici nu a fost deschis. Nu cred ca petrolul e miza, nici macar datorita calitatii si distantei extrem de mici fata de europa. A-aaaaa!… Alta e manevra. Petrolul e varianta pt presa, praf in ochii lumii. Miza e mai mare dar, ne scapa intrucat nu suntem satanisti, nici clar-vazatori. Stiu doar ca pozele cu pricina au fost special facute spre a produce ilaritate, la fel cum SI IN TRECUT, s-a facut la fel. A se reaminti povestea 911, daca cineva, cumva, a uitat-o. Cine uita, repeta lectia pana o invata. Asta nu inseamna ca Libia e vreo tara calma, fara mercenari, fara conflict intre forte pro si anti-gaddafi. Cine nu crede, poate incerca o plimbare pana in Tunisia invecinata si de acolo la cateva ceasuri de mers cu autocarul se ajunge la granita libiana. Cursa de Monastir, nu stiu daca mai functioneaza, dar, exista variante. Am certitudinea ca poporul libian sufera si ca unii incearca sa scape de satana dementa cu aer de mascarici scarbos, acoperit in carpe, locuind in corturi, etc. Daca vreti sa vedeti sange libian varsat, cautati pe net, spatiu in care numai ce nu vrei, nu gasesti. Doamne ajuta!
        Cutremurele japoneze din ultimele ore imi aduc aminte de declaratia unui smecheras, Benjamin Fulford, fiu de diplomat canadian autoscolit prin jungla amazonului, devenit cunoscator al limbii si traditiilor japoneze, absolvent de jurnalism pe la Tokyo, care spunea cum ca, Japonia e cu cutitul la gat pus de americani via HAARP si ca e doar o chestiune de decizie americana pt a declansa cutremure devastatoare in Japonia, motivul aparent al americanilor fiind batzosenia premierului nipon fata de americani. Se stie razboiul declaratiilor ofensatoare dintre parti. Japonezii acuzau public americanii de puturosenie si de hotie prin speculatii bursiere iar americanii se laudau ca au cea mai „buna mana” de lucru din lume(!). In realitate cred ca lucrurile sunt dincolo de yakuza, de false interese economice, etc. Japonia sta pe un nisip f miscator iar americanii, profita si isi pun in aplicare forta distructiva, pe considerente ca e de la planete, de la natura samd.

        • > Stiu doar ca pozele cu pricina au fost special facute spre a produce ilaritate,
          Unde produc pozele ilaritate? Pe 3 bloguri? Daca erau facute pentru ce zici, azi era sa vorbeasca toata presa despre ilaritatea asta.

          > Care petrol? 2% din productia mondiala? E egal aprozimativ cu zero, daca ne gandim SI LA rezervele al caror capac inca nici nu a fost deschis.

          Ai gresit, e vorba de 4%. Are mai mult petrol decat SUA. Da bine, scuipa tu pe ele daca esti atat de snob.
          http://en.wikipedia.org/wiki/Oil_reserves#Estimated_reserves_by_country

          > Daca vreti sa vedeti sange libian varsat, cautati pe net, spatiu in care numai ce nu vrei, nu gasesti. Doamne ajuta!

          Proof link, eu nu am vazut sange libian. Daca voia, Gaddafi varsa sange. Dar el nu poate trage in propriul popor, pentru ca va pierde sustinerea lui.

          > Un fiu al lui gaddafi a anuntat ca de maine incepe un macel de amploare si mai mare impotriva rebelilor

          Arata-mi video. Eu nu cred.

          Adu macar un argument, altfel spusele tale au putin mai putina valoare decat trololo-ul astuia: http://www.youtube.com/watch?v=2Z4m4lnjxkY

          • Cauta pe Press TV, gasesti discursul cu pricina in care fiul promite macel la greu. Da search in site, ca nu e greu. 2-4-10%=vax albina. Iranul extrage din ce in ce mai mult, mafia opecului poate „DECIDE” cresterea compensatorie a productiei + interest. Care-i problema ta?

          • Cred ca il poti vedea si pe you tube. Are un cap chelios si e scarbos rau dementul. Se vaita ca rebelii folosesc forta DISPROPORTIONATA, jigodia…

          • http://www.france24.com/en/20110310-time-action-against-rebels-saif-gaddafi-son-military-offensive-libya

            Colonel Gaddafi’s son Saif al-Islam told Reuters Thursday that the regime was ready to launch a full-scale offensive against rebels and that it would not be deterred by foreign intervention, warning that NATO and Americans were “not welcome”. By News Wires (text) REUTERS – Libya is preparing full-scale military action to crush its rebellion and will not surrender even if Western powers intervene in the conflict, Libyan leader Muammar Gaddafi’s most prominent son said on Thursday.

            „It’s time for liberation. It’s time for action. We are moving now,” Saif al-Islam Gaddafi told Reuters in an interview.

            Asked if the government was preparing to step up its military campaign, he said: „Time is out now. It’s time for action … We gave them two weeks (for negotiations).”

            Speaking in unusually tough language, the London-educated younger Gaddafi said Libya would defeat the rebels, even if Western powers intervened.

            (ANSAmed) – ROME, MARCH 1 – With approval from the government in Tel Aviv, an Israeli security firm is responsible for sending groups of African mercenaries to Libya to fight the protestors who have been calling for the fall of the Gaddafi regime for the last two weeks, reports Al Jazeera’s website, citing a source in the Israeli press. The journalist from Israeli daily Yediot Ahronot, who prefers to remain anonymous, said that according to speculation in the security sector, Israel looks at Libya from a strategic perspective and in terms of security. The fall of Gaddafi would open the door for an Islamic regime in Libya, according to speculation. In a meeting on February 18, Prime Minister Netanyahu, Defence Minister Barak and Foreign Minister Lieberman decided to recruit African mercenaries to fight alongside Gaddafi, according to the journalist. During the meeting, they decided to let General Isarel Zef, the director of security firm Global CST, which is active in many African countries, to make a group of paramilitary mercenaries from Guinea, Nigeria, Central Africa, Mali, Senegal, Darfur and Southern Sudan available to Abdullah Assinousi, one of the heads of Libya’s intelligence agency.

            (ANSAmed).

            © Ansamed – all right reserved

          • Baiete, esti ori naiv, ori…

          • Ca tot iti place sangele, (arab?), here you have some more death LIVE recording…
            Cam traumatizante imaginile de produs ilaritate, nu-i asa?
            Mi-e rusine ca sunt roman…

            • @Gabi M: You Tube e plin de inregistrari cu si mai fara arme. La Press TV am vazut acum cateva zile cum se spunea ca libienii vor sa lupte cu arme, dar, nefiind antrenati ajung sa moara din necunoasterea manierei de intrebuintare a armelor. Am vazut cum un baiat de nici 20 de ani a dat cu piciorul intr-un tun a lovit ceva si in secunda urmatoare, corpul lui a disparut in norul exploziei. Era un copil plecat acolo unde l-a indemnat credinta inimii lui. Paradoxal sau nu, (voi sa judecati), s-a spus ca revolta tunisiana a fost initializata de cel mai umil om al societatii, contra celui mai puternic om de stat tunisian. Autoincendierea tanarului insulatat de replica batjocoritoare a sistemului SI-A DAT FOC(!!!) in fata portii autoritatii statului. Urmarea??? Turbare generalizata!

            • > Ca tot iti place sangele, (arab?), here you have some more death LIVE recording…
              Mie nu-mi place sangele de niciun fel. Imaginile sunt filmate in Egipt.

              > Mi-e rusine ca sunt roman…
              Nu-ti fie rusine. Nu esti roman.

            • Sper sa nu fiu ca tine, ci, mai de moda veche, avand alta agerime si calitate a intuitiei. A vedea cu sufletul, iti spune ceva?

            • Filmate in Egipt, zici tu cel din generatia cartitorilor si a celor multi dar PRO. Spre informarea ta, sau FYI (nu e „forget you idiot!”), Al Jazeera e post pro-occident

            • Căpitane Evident (Captain Obvious), spune-mi și mie ce legătură are faptul că Al Jazeera e post prooccidental cu faptul că eu aș fi din generația cârtitorilor, și că nu aș ști ce înseamnă „a vedea cu sufletul”?
              Eu am cerut o dovadă simplă – vreau să-l văd pe fiul lui Gaddafi cum spune că va face vărsări de sânge, sau cum te-ai exprimat: “de maine incepe un macel de amploare si mai mare impotriva rebelilor”.
              Ziceai că internetul e plin de dovezi, dar ceea ce ai prezentat, îmi pare rău, mi-a crescut și mai mult respectul față de fiul lui Gaddafi, a vorbit ca un patriot adevărat, gata să-și apere țara.

            • Omuletzule, exista internet, exista arhiva stirilor, exista adrese de e-mail la care poti incerca sa te adresezi redactiei… Asta e numai un exemplu de amenintare, dar au fost extrem de multe si ma mir ca nu ai auzit. Legatura e aia ca daca un post care serveste pe fata interesele americane iti arata ca im Libia e de rau, ai putea aplica un coeficient?

      • Daca privesti la jurnalele TV,vei observa ca armele,sunt aproape fara exceptie,NOI NOUTE !!! Chiar daca se spune ca nu au arme(chiar daca,poate,nu tocmai MODERNE…)…etc,etc…Iar arabii,nu sunt ingropati intr-un fel de giulgiu,parca asa stiam?!? Doamne ajuta!

  7. Scenariul este atat de rodat, incat nici nu se mai sinchisesc sa „inoveze” mare lucru..
    Fiind in teritoriu pur musulman, lipseste valul de femei kosovare itinerante care sfasiau inimile telespectatorilor europeni si faceau sa tremure de indignare, glasurile lui Bernard si Madeleine.
    Doua evenimente din politica „greilor ” europeni ar trebui sa ne dea de gandit.
    La interval de cateva zile, sub pretexte rizibile, ministrii apararii din Germania si Franta au fost scosi din joc.
    Cine poate crede ca Michelle Aliot-Marie, femeia robot docil, putea sa aiba proprii initiative de culise in timpul vacantei tunisiene si cine isi imagineaza ca baronul Karl- Theodor zu Guttenberg ( avere estimata la 500 milioane euro) a trisat in teza de doctorat dupa modelul dr. Oprescu?
    Magaria cea mare este pe cale sa o incaseze intraga Europa, via Sarkozy. Franta si Anglia sunt infratite ideologic in planurile anti Libiene,(si) prin tascalia gata sa plezneasca a afacerilor din domeniul militar.Noua politica bugetara a actualului guvern britanic prevede, ca urmare a promisiunilor electorale, drastice reduceri (7,5 miliarde £, -7000 soldati,-300 avioane).
    Liamm Fox a afirmat:”Armata britanica nu va putea sa isi permita sa faca maine, ce a facut ieri”.
    Deily Telegraph subliniaza cu umor ca armata isi va pierde” big boy toy – fast jets, tanks, all-singing and dancing warships”.
    Putem deduce ca „perfidul Albion” da mai mult cu gura bagandu-i in rahat pe francezii carora le-au cumparat Airbus-urile A400M, cu care isi inlocuiesc 36 de avioane Hercules.
    Revedeti filmul lui Kubrik ,”Dr. Strangelove”(Doctor Folamour).Traim satira militarismului mondial, al carui scenariu a fost descris de catre profesorul economist Peter George ( consilier al Universitatilor din Ontario) in volumul” Masinaria infernala”
    Poate, in viitor, studentii Academiilor Militare si ai Facultatilor de Stiinte Politice, vor avea in programa obligatorie filmele:”Drumurile catre glorie”( cu mesaj hristic), „Full Metal Jcket”, „Portocala mecanica”, „Doctor Folamour” si” Eyes Wide Shut „.
    Adesea, un act artistic desavarsit are o functie pedagogica mai puternica decat un curs anost.

    • Cea mai mare nenorocire e inselarea sufletului, sau, poate ca, „doar” a eului profund, admitand ca sufletul… e pierdut in ceata memoriei. A urmari cursuri despre capitalism si a le mai considera si logice utile si formatoare, e dincolo de mine. Blestem tot ce vine din asa-zisa civilitate vestica. Nu pot tacea cand copilul meu isi pregateste sesiunea despre cacatul numit capitalism. E parte integranta a sociologiei. Li se rupe jigodiilor de englezi despre crestinatate, Ortodoxie. Satanele trag tare cu tunul: ba pasari, ba pesti, ba inundatii, ba revolutii, ba cataclisme, ba criza, ba atac HAARP. Ce timpuri de gunoi am apucat. Mi-e sila si simt ca, din ce stiu mai putin, din aceea e mai suportabil, dirijand energia spre ce merita inteles. Dumnezeu si atat!

    • Interesante inlocuirile ministrilor apararii numiti, sigur nu prevestesc nimic bun. Se impotriveau invaziei, asta e suficient motiv. Ai dreptate in ce priveste valoarea educationala a unui act artistic reusit.

      • Ca o completare a celor spuse anterior, MAM a detinut cele mai importante portofolii sub republicani: justitia, apararea, internele si externele! Te ia frica la gandul arhivei din capul ei.
        Cazul Aliot-Marie, arata vremelnicia vanitatii umane, jalnica postura de marioneta a politicienilor aserviti stapanilor oculti.Temenelele frecvente facute in fata CRIF (consiliul reprezentativ al jevreilor in din Franta), nu i-au servit in aceasta conjunctura.
        MAM nu a avut coloana vertebrala, a fost doar rigida, obedienta fara discernamant. Toata experienta nu i-a folosit la nimic si a cazut prosteste in plasa intinsa de papusari.
        L’Abbé Pierre spunea: „Evreii inteleg prin – pamantul promis, Pamantul promis” insa aparent, ministreasa nu a acordat multa atentie cugetarilor batranului calugar..
        Basescu a mimat vineri independenta fata de francezi, dar cine poate crede ca Presedintele a debitat un text propriu?
        Cand cu tarasenia cu tiganii, Basescu il contra pe Sarkozy pe TVR1 si Baconski primea Legiunea de onoare!

  8. M-as bucura sa reusiti a distinge un singur aspect: bascalia facuta pe marginea pozelor e pura greseala omeneasca a unor minti pre-adesea obisnuite sa nu se creada decat pe sine. A nu se uita aceea ca, libienii sunt si ei tot CIVILI ca si multi dintre noi si ca, nu au stiinta si disciplina unor trupe antrenate, regulate… Si voi daca ati ajunge satamana asta la razboi civil cu base, nu cred ca ati arata mai bine ca cei din poze. Putin, medvedev, sut ca si ahmadinejad TOT oameni supusi ocultei, ascultatori, obedienti satanistilor din cupola satanica a puterii mondiale, asadar sa nu credeti ca dezinformarea propagandistica ruseasca e chiar moarta din 1991… Daca voi credeti ca in Libia situatia e O.K., ca armata nu trage randomizat in populatie, mergeti acolo si vedeti ceea ce din imagini filmate, nu credeti, spunand ca e vreo inscenare CIA. NU! E MOSSADUL fratilor, pe fata si la greu! Ce vrea jidanimea? SANGE MAI MULT SA INGRASE PAMANTUL, GROAZA, LACRIMI, MOARTE CAT DE MULTA. Jidanu se caca pe bani si pe petrol. ARE TOT AURUL LUMII IN MANA! La ce-i ajuta, daca nu chinuie pe cei multi si saraci si goi? E martie, daca cumva ati uitat, in martie satanistii au planuri mari si extrem de necompatibile cu viata de pe pamant. Martie inca nu s-a terminat…. Iertare!

  9. cica: De fapt răniți totuși sunt, dar foarte puțini. Din cauza acestui deficit, acest om a devenit un star adevărat. Fotografii europeni îl însoțesc de la locul accidentului de pe „front” până la spital.
    Cata bestialitate!
    Da-ne Doamne o soarta mult mai grea ca a lor!

    • (daca primul comentariu nu a ajuns)
      Ca tot il demonizati pe Gaddafi, iata ce a facut el:
      http://water.thinkaboutit.eu/think5/post/gadaffis_wonder/

      http://www.greenprophet.com/2011/02/libya-gaddafi-green/

      A facut rauri artificiale in Libia, asigurand tara cu apa. Un proiect de 24 miliarde de dolari, FARA AJUTORUL FMI SAU A BANCII MONDIALE, in conditiile blocadei economice, el a realizat ceea ce multi numesc a opta minune a lumii.
      Pana atunci libia importa apa la pretul de 3 dolari tona, acum au apa proprie la pret de 30 centi tona.

      La incheierea proiectului Gaddafi a spus ca „Statele unite ne vor ataca, vor gasi motive, dar ne vor ataca, pentru ca ei nu vor putea suporta palma ce le-am dat-o.”

      Poporul libian nu achita plati comunale. Tinerii primesc apartamente gratis, fiecare familie poate sa trimita, din contul statului, doi copii la studii peste hotare.

      Banii din petrol sunt impartiti poporului, un batran de 50 ani ridica in jur de 2000$ numai dividende din petrol.

      Asta este crima lui Gaddafi – a dat petrolul poporului, si nu unor corporatii.

      Mariane, intr-un post zici ca arabii ar fi de mana a doua, in altul ma acuzi de bestialitate, ca nu mi-ar fi mila de ei. Esti un troll ( http://www.haaretz.com/print-edition/news/israel-recruits-army-of-bloggers-to-combat-anti-zionist-web-sites-1.268393 )

      • Aoleu! Asta cu dividendele e chiar mai tare decat aia cu raurile artificiale(!!!!). Nu te mai intreb ce iei. FYI: s-au descoperit rezerve de apa in subteran, dar exploatarea acestora implica mari costuri (adancime f mare) si mai implica opozitia statului jidanesc, acela care NU VREA ca lumea sa traiasca, ci, dimpotriva, sa moara de sete. Folclorul cu raurile tale suna astfel: pe timpul secolului trecut, si cu ajutorul inginerilor constructori romani, s-au facut niste amenajari de tipul canalelor de irigatie, insa, din lipsa alimentarii, a evaporrarii prin caldura, acestea sunt SECI precum o nuca de gaina cu creier neted ca la rozatoare. Am trecut cu autocarul peste asa ceva si e dezolant sa vezi cum arata amenajari mari si perfect inutile.

      • http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/894050.stm
        Libyan leader, Colonel Moammar Gaddafi called it the eighth wonder of the world:))))
        E PARANOIC SI ARE MANIA GRANDORII. MAI STIM NOI PE UNUL CAM CA EL!
        But the project’s general manager, Hakim Shwehdi, says the pipes on the eastern stretch of the river are so badly corroded that in recent months engineers have been forced to shut down the river three times.
        Mr Shwehdi is not clear who is to blame – the Libyan commissioners, the British designers or the South Korean constructors.
        Delayed expectations

        He said no large engineering projects from the space shuttle to the great manmade river could expect to be trouble-free and so far Libyans have not felt the effects.

        Three huge reservoirs, the size of football stadia can hold enough water for weeks but it is a sad tale of delayed expectations.

        The Sahara holds some of the world’s largest reserves of ground water and hundreds of thousands of cubic kilometres of water will continue to lie under the desert.

    • > Da-ne Doamne o soarta mult mai grea ca a lor!
      Să v-o dea voua: http://bit.ly/91HdLm

      • Hai intra pe chat cu Libia sa ne spui daca s-a mai realizat vreo maretie a maimutelor din clanul Gaddafi. 1/3 din populatie il sustine pt ca au acces la cascavalul din petrol, dar restul il vor mort. Ai grija de tine, te rog!

      • Da, e foarte necesara FORTZA EXEMPLULUI, atunci cand cuvantul si imaginea sunt luate in deradere, vorbind despre ASASINAREA CIVILILOR.
        Pt mintea subtila a celor care fac jocul jidanilor, have some fun, daca se poate:

        A group of doctors, who journeyed to Libya recently, has portrayed a gruesome picture of the massacre unfolding in Libya under the country’s ruler, Muammar Gaddafi.

        “The casualties we’ve seen –you cannot imagine it. There were faces there but no head. These were civilians who were asking for rights,” Abdalla Shamasi, a neurosurgeon on the four-member team of physicians, was quoted as saying on Sunday by Canada’s Toronto Star newspaper.

        “We’re talking about 14- and 16-year-olds with their head completely exploded. You cannot imagine the brutality of this regime,” he added.

        Dr. Mahmoud Darrat, an anesthesiologist with the group, also reflected his colleagues comments and said, “Once we got to the hotel, that’s when we started crying and supporting each other. We are supposed to help the people who are living there. We can’t say this in front of them.”

        “This trip was draining emotionally and mentally. It was exhausting for everybody because we did not expect this much damage,” he noted.

        It is been nearly a month since Libyans rose up against the 42-year rule of Muammar Gaddafi.

        Poorly-equipped civilians are up against Gaddafi’s navy, army and air force.

        Dr. Shamasi described how Gaddafi’s forces were even using ambulances to attack wounded civilians.

        “You have somebody who is wounded, and the ambulance comes, and out of the ambulance comes a person with a gun and finishes that,” Shamasi said.

        He made a reference to the Libyans’ calls for social justice and liberty during their protest rallies which took on new dimensions as the team stood aghast only a day after performing medical rounds in Libya.

        Despite the daily deaths and crippling injuries, the doctors said Libyans maintained high hopes the dictator would soon be overthrown.

        Fathi Abuzgaya, an orthopedic surgeon who was on the two-week toured, recalled an exchange with a 16-year-old boy, whose leg had to be amputated.

        “We were trying to comfort him, saying how brave he was facing bullets at 16 and losing his leg, and he said, ‘For freedom I’ll lose the other one,’” Abuzgaya said.

        “He was bleeding from his abdomen. He told me, ‘Doctor, please suture me quickly. I want to go back to fight again for freedom,’” said Omar Bengezi, the team’s plastic surgeon.

        “We’ve been described as brave doctors, but the real brave people are really the people of Libya,” Abuzgaya added. “Most of all, I’ve seen hope of the people. They say, ‘We will not stop. We will either win or die.’”

        The doctors said there is a shortage of medical staff, supplies and space at hospitals across the country, and called on the international community for support.

        “They’re not used to this kind of trauma. They’re not used to this kind of volume in these small hospitals. I don’t think they can handle this,” Darrat said.

        The four doctors also joined the Arab League in asking the UN Security Council to impose a no-fly zone in Libya.

        Human Rights groups say more than 6,000 people have been killed so far in Libya due to the brutal crackdown by the Gaddafi regime on anti-regime protesters.

        Muammar Gaddafi has been in power since a 1969 military coup.
        http://www.presstv.ir/detail/169878.html

      • Ia-te de mana cu dementu’ de gaddafi si poate te face soferul lui personal, sau, ministru de interne. Se citeste pofta de crima in fiecare fractiune de secunda a clipului de pe you tube. Nu ma intereseaza ce fitile baga jidanii si cu zdrentele din ue sua, si alti cacatzi, ca rusia, iran si orice alt guvern din guvernul mondial. Vreau sa traiasca amaratii de civili si atat. Da Doamne sa avem parte de cele mai bune lectii, pe care, numai Tu ni le poti da!

  10. @Marian:
    -in Romania, parca erau 60.000 morti;
    -in Libia s-a inceput cu 10.000, apoi au dat0o la intors:
    -cica, revolutionarii cuceresc oras dupa oras, mai nou, n-a mai ramas nimic din ei;
    -chiar n-ai invatat nimic din scenariile astea rasuflate? Cat de proamerican sa fii, ca sa nu vezi si adevaruri strigatoare?

  11. @Grigorescule, te las repetent si pe tine, fie si pt aceea ca nu stii ca eu urmaresc (aproape) zilnic posturile Al Jazeera si Press TV. NU!!!!! Nu s-a inceput nicidecum cu 10mii de morti in Libia. Asta ai dat-o tu ca sa ma incerci, sau, ce? De unde le scoti? Se spune zilnic faptul ca cifrele sunt aproximative si ca nu sta nimeni sa iti numere tie mortii la bucata si nici macar la kilogram, oricat de riguros ti-ar placea sa fii, afla ca au existat situatii in care nu se putea pune problema numararaii cadavrelor, pt simplul motiv ca se aflau intr-un depozit de armament (munitie)!…. Asadar, tu vrei sa mearga cineva pt ca sa te informeze pe tine cate maini picioare si stomace s-au gasit rupte? Mai, dar sunteti barbari de-a binelea! Adevarul UNIC e acela ca jidanul ucide sistematic si pe scara larga, extinsa, in vreme ce minti destepte examineaza ceea ce media propagandistica lanseaza ca indoiala cu privire la nenorocirea unei tari, a unui popor asuprit. Ia-te de mana cu ala care zice ca admira pe aparatorul tarii aflat in slujba jidanimii. E imposibil sa nu iti cer reactia atunci cand si mizera prostituata, Romania, va fi si ea, la randu-i sodomizata mai dur. Imagineaza ca australieni ca tine ar zice la fel. Ce ai gandi? Ai muri de doua ori, ti-o zic eu. Odata de glontz si a doua de aceea ca lumea nu doar ca nu te crede, dar o mai da si in shto-uri de 2 lei.

  12. Felicitari serviciilor speciale jidanesti! Au dat o lovitura de mare maestru in arta de a fi canalie punand la indoiala si sub semnul indoielii si al ridicolului, CE? Moartea unor amarati care vor si ei sa traiasca. Nu pot decat sa ma rog pentru o lectie din care romanii sa iasa nu doar mai destepti, ci, mai buni la suflet, pt ca, DOAR dupa suflete vom fi judecati.

  13. http://af.reuters.com/article/topNews/idAFJOE72B00F20110312?pageNumber=3&virtualBrandChannel=0&sp=true
    TRIPOLI (Reuters) – Troops loyal to Libyan leader Muammar Gaddafi launched an assault on the city of Misrata on Saturday, attempting to recapture the last town in the west of the country still in rebel hands.

    Apparently unsettled by the uprisings against his 41-year rule that began just under a month ago, Gaddafi was initially slow to respond, but he has regained the initiative, ordering his troops onto the counter-offensive, crushing a revolt to the west of Tripoli and pushing back rebels in the east.

    The only rebel outpost between the capital and the eastern front around the oil town of Ras Lanuf is Misrata, Libya’s third largest city, with a population of some 300,000 people, around 200 km (130 miles) east of Tripoli.

    „They are trying to get into Misrata, they are now 10 km away,” said rebel spokesman Gemal by telephone. „We are hearing shelling. We have no choice but to fight.”

    „I can hear loud explosions,” said a resident who would only give his name as Mohammad. „Everybody is rushing home, the shops have closed and the rebels are taking up positions.”

    It took a week of repeated assaults by government troops, backed by tanks and air power to finish off the uprising in Zawiyah, a much smaller town, 50 km (30 miles) west of Tripoli.

    While the death toll from the fighting in Zawiyah is unknown, much of Zawiyah was gutted and destroyed by the fighting, gaping holes blown by tank rounds and rockets through buildings around the main square. Gaddafi’s forces bulldozed a cemetery where rebel fighters had been buried.

    „BRACING FOR A MASSACRE”

    Gaddafi’s guns are now trained on Misrata.

    „We are bracing for a massacre,” said Mohammad Ahmed, a rebel fighter in Misrata. „We know it will happen and Misrata will be like Zawiyah, but we believe in God. We do not have the capabilities to fight Gaddafi and his forces. They have tanks and heavy weapons and we have our belief and trust in God.”

    Further east, Gaddafi’s troops pushed insurgents out of Ras Lanuf on Saturday a day after carrying out an amphibious assault on the oil port and pitting tanks and jets against rebels armed with light weapons and machine guns mounted on pick-up trucks.

    Libya’s flat desert terrain heavily favours the use of heavy armour and airpower. The Libyan army is also better trained and disciplined than the rag-tag, though enthusiastic, rebel force.

    Libya’s rebels have repeatedly called for foreign countries to impose a no-fly zone to stop air strikes on cities, while insisting they do not want military intervention on the ground.

    But the Arab League, meeting on Saturday, was expected to follow the European Union, the United States and NATO and fall short of calling for a no-fly zone.

    President Barack Obama said on Saturday the United States and its allies were „tightening the noose” on Muammar Gaddafi and said he had not taken any options off the table, a hint at military action. But there is little enthusiasm in Washington for enforcing a no-fly zone without United Nations’ backing.

    DISCUSSIONS

    European Union leaders meeting in Brussels on Friday also sidestepped a British and French call to draw up a U.N. Security Council resolution to authorise a no-fly zone over Libya. Instead, they called for a three-way summit with the African Union and the Arab League to further discuss the crisis.

    The African Union, long courted by Gaddafi, has already said it is against foreign military intervention, but is to send delegation of the leaders South Africa, Uganda, Mauritania, Congo and Mali to Libya to try for a peaceful end to the war.

    The Arab League is to discuss a no-fly at meeting in Cairo on Saturday, but any decision would have to overcome the probable objections from Syria and Algeria.

    „The fighters here and the people of Misrata hold the international community responsible for the fall of Zawiyah and for all the deaths that happened. Gaddafi is responsible but they are partners in crime,” Ahmed, the rebel fighter in Misrata said.

    „They do not care for us. All they care for is the oil and it seems they are waiting to see who is going to win so that they can deal with them, whether it’s Gaddafi or us. They do not want to burn their bridges with him. All they do is say they are assessing the situation. Why are they taking so long?”

    • Căpitane, stai conectat 24/7 la TV, si ne consideri pe toti ceilați de proști.
      Ceea ce vei vedea aici iti va deschide ochii despre cum se fabrica stirile pe care le crezi.

      Omul acela vorbeste cu toata seriozitatea, se adresează ție, omului informat.

      Auzi, „“I can hear loud explosions,” said a resident who would only give his name as Mohammad. “Everybody is rushing home, the shops have closed and the rebels are taking up positions.””

      Cum bre sa suni pe cineva în Libia, și el să-ți spună: „I can hear loud explosions”, iar tu nici să nu știi cum îl cheamă.

      Domnule expert în Orientul Apropiat, care vorbești atât de ușor despre „Cursa de Monastir, nu stiu daca mai functioneaza, dar, exista variante„, eu am prieteni ucraineni, medici în Libia. Ei îmi spuneau:
      „azi am văzut pe CNN că la noi pe stradă mergeau lupte crâncene. Dar e liniște totală, toți trăiesc viața obișnuită, mi-am dus copiii la grădiniță dimineața. Oamenii află cu stupefacție că sunt în mijlocul bombardamentelor aeriene, dar nimeni nu a văzut vreun bombardament”.
      Da, vorbeam cu el pe skype, când instituțiile de știri ziceau că Gaddafi a întrerupt internetul.

  14. Daca vrei sa ajungi la Monastir, desi nu iti recomand in perioada asta, e simplu: suna la Karthago Air, sau fa o plimbare cu bicicleta pana la filiala. Despre falsele stiri: pentru a duce bebelusii la gradinita, mai intai trebuie sa indepartezi cadavrele de pe strada si abia apoi te mai gandesti.
    Ai aici imagini ale normalitatii pe care o crezi distorsionata de catre media corporatista. Repet: Al Jazeera e post pro-vest. Vazand ceea ce ti se arata, imagineaza ca situatia e infinit mai proasta. Admitand ca personalul provenit din Ucraina(!) nu e format din alti securisti plecati in misiune, vezi cat de trucate sunt imaginile de groaza de pe strazi, din spitale, etc. O sa spui ca sunt din secolul trecut, din Iran de pe vremea Revolutiei Islamice, sau, vreo alta aberatie de militian care neaga evidentele. In afara de TV, iti reamintesc aceea ca, YOUTUBEul exista. Acolo poti sa te imbeti de sangele libienilor REVOLUTIONARI, pe care ii urasti intrucat vor sa scape de familia de cretini mascarici locuind in corturi caraghioase, purtand paturi pe ei de parca ar merge tot timpul sa doarma in gara, carora le oferi admiratie si respect.

  15. Cameraman din personalul Al Jazeera asasinat cu 3 gloante impreuna cu un alt ocupant al vehiculului, azi, in Benghazi, Libia. Motivul e clar: maimutza cretinoida de la Tripoli si gasca din tribul personal nu accepta aceea ca populatia din Libia urmareste stirile Al Jazeera. FYI: Bahrain, Yemen si alte state arabe sunt in plin proces de schimbare a conducerii, ceea ce da fiori reci pe sira spinarii Washingtonului. Jidanului nu ii pasa prea mult, cata vreme nu se pune problema instalarii de regimuri islamice, explicit anti-jidanesti. BTW: stirile de pe site oficial libian au incremenit pe la jumatatea lunii trecute, doar rubrica meteo fiind adusa la zi. Sa insemne asta ca ai mintit cand ai afirmat ca folosesti SKYPE sau, poate ca ucrainienii au satellite-link:)))) My ass!…

    • Eufrosin, te rog deblochează ultimele două comentarii. Se pare că au ajuns în spam (conțineau linkuri străine).

      Provocatorului Marian, acum internetul în Libia e închis, dar mass media a anuntat ca Gaddafi a inchis internetul cu mult timp ca el sa fie inchis. Atunci si am vorbit pe skype.

      > „Motivul e clar: maimutza cretinoida de la Tripoli si gasca din tribul personal nu accepta aceea ca populatia din Libia urmareste stirile Al Jazeera.”

      Da, argumentele tale sunt foarte clare.

  16. > pe care ii urasti intrucat vor sa scape de familia de cretini mascarici locuind in corturi caraghioase, purtand paturi pe ei de parca ar merge tot timpul sa doarma in gara, carora le oferi admiratie si respect.

    Presupun ca familia de cretini mascarici locuind in corturi caraghiose purtand paturi pe ei bla bla bla, se refera la colonelul Gaddafi. Incep sa inteleg argumentele tale puternice.
    Aceasta familie de mascarici detine legal puterea, dupa constitutia libiana. Punct. Eu pot îndreptăți o revoluție care răstoarnă un conducător corupt, putred de bogat, în timp ce țara moare de foame. Dar Gaddafi nu e corupt, nici putred de bogat, și țara lui prosperă (o duce mai bine decît România printre altele). Singurul motiv de revoluție – Gaddafi e un jegos cu pături pe el.

    Cum explici ca tonele de jurnalisti, cu cele mai performante echipamente nu au putut filma ceva mai consistent in ce priveste un atac aerian, despre care to tvorbesc. Poze sunt, revolutionari fugand de gloantele avioanelor, dar nu-i nici un video. Jurnalistul sta la 15 metri de ceea ce numeste un atac aerian:

    De ce nu a filmat atacul? De ce nu s-a ascuns? De ce oamenii din masinile din spate stau linistiti?

    Imaginile din clipul de mai sus sunt sterse, filmate parca pe webcam. Puteau fi imagini din Palestina, sub alt titlu.

    Mercenarul negru ucis – putea fi la fel de bine revolutionar.

    Tu crezi in ANAListii de la Al Jazeera, Ashur Shamis (nume pur libian, si fizionomie pur libiana).

    http://community.beliefnet.com/go/thread/view/44011/27082817/Libya_Truth_and_Lies
    On Thursday (17), Ashur Shamis, a Libyan opposition activist living in London and recruited by British intelligence (MI6) and American (CIA) was given information passed by the U.S. embassy in the United Kingdom and admitted, in an embarrassing form, that they have been using images of the protests in Bahrain and Yemen as if they were held in Tripoli and Benghazi, Libyan major cities, which unmasked the action mounted by the media and organs of communication who are working together against Libya and Iran.

    Ceea ce incercam sa spun: imaginile sunt luate din Yemen, Bahrain, poate chiar Egipt, si prezentate ca fiind din Libia.

    Acum spune-mi, cunoscătorule de rute aeriene și bicicliste din Libia: de unde a putut Gaddafi găsi 20000 mercenari? I-a căutat pe eJobs.ro ? Îți dai seama cât de ridicol sună? Încearcă să găsești tu măcar un mercenar. Dar el a găsit 20000 bucăți. Oare nu vezi tu „cu inima” că vorbești prostii?

    • Mi-e lene sa iti mai raspund. Traieste tu cu maimutele, mananca si ce le place lor dar nu aparea pe post in zdrentze de nebun sadea. Cat priveste taierea comunicatiilor, e opera idolului tau, marioneta a jidanilor. Urmareste Al Jazeera Press TV si nu doar compara cu relatari independente si inchina-te la cretinul ala cu fii cu tot. Poate iti da ceva de ros: 200$/zi…

    • Daca te-ai uita mai atent la posturile pe care ti le recomand, ai observa cu negrii africani care nu au nimic a face cu fizionomia libienilor arabi sunt vanati de populatie, pt motivele cunoscute (asocierea cu mercenariatul). Afla ca Africa e cel mai sarac dintre continente, e un continent in care tari intregi au venit lunar de 2-20$. Cand se afla cu ajutorul jidanilor ca e nevoie de niste ucigasi platiti imagineaza ca aia vin ca mustele. 20.000 sau 200 sau 2000 tot aia. Sesizeaza impreuna cu cititorii ca si aducerea unui singur mercenar, ridicarea aviatiei impotriva PROPRIULUI POPOR, constituie crime impotriva umanitatii, crime de razboi, dincolo de orice alata maraitura de-a ta sau a altor comentatori de pe bloguri de aiurea. Stiu ca nu ai calcat pe pamantul african asa cum eu am facut-o si ca nu ai cum sa ai dimensiunea saraciei EXTREME in care zeci de milioane se zbat. Zdreantza ta favorita e colonel la capre, nu la armata. Daca il vad pe strada, ii dau de pomana si chem ambulanta sociala, atat de bine isi reprezinta poporul pe care l-a ciordit acum 42 de ani. Tot ce le trebuie REVOLUTIONARILOR LIBIENI sunt ceva arme mai bune si de calibru mai marisor si atunci ai sa vezi ce soarta il va astepta pe idolul tau. Te sfatuiesc sa urmaresti evolutia din urmatoarele saptamani, chiar daca imaginile video din Libia sunt putine, intrucat, criminalul ala ucide ca orice mafiot pe cei care il demasca, la fel cum a facut si azi, bestia!

  17. Bietul popor revolutionar libian, are cele mai noi arme americane? De unde? De la depozitele militare libiene? Urmariti cu totii, poze noi:
    http://bit.ly/gpYJID

    > My ass!…

    Aha, credeam ca poti incheia comentariile doar cu „Doamne ajuta”, ca sa pari mai roman. Te-ai dat de gol. ( http://bit.ly/91HdLm )

    • Camioanele Kraz sunt americane doar daca au mutat aia granitele special pt tine, la fel si Monastir care e in Tunisia, dupa cum Air Karthago e pe Stirbei Voda (o strada din Bucuresti). Intra mai bine pe SKYPE cu ucrainienii din Libia!:))))) Esti simpatic foc!

  18. Cat tine de legatura internet cu Libia, aceasta tara are cablu doar de la EIG (Europe India Gateway):
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Cable_map18.svg

    Se prea poate ca occidentalii au taiat comunicatiile cu Libia, pentru ca „oamenii informati” alde marian sa poata urmari situatia din Libia doar prin canalele TV occidentale.

    Daca vin niste criminali sa-ti agreseze familia, in primul rand iti vor taia cablul de la telefon, ca sa nu poti suna la politie – asta arata in toate filmele americane.

  19. La fel de bine Reuters, Al Jazeera si CNN te informau despre conflictul georgian:

  20. Baieti, am o intrebare pentru voi ! Daca acum 3-4 sute de ani ati fi fost in pielea alor nostrii, v-ati fi dorit sa existe o forta care sa-i snopeasca cu tot cu coranul lor ?
    Regret profund toate victimile generate de schimbarile din orient, insa eu consider ca este vorba de o ciocnire inevitabila intre civilizatii si mai sper ca orice fortele vestice implicate sa le minimalizeze la maxim aceasta forta demnica care se umeste CORAN.
    In timp ce noi nu ne regasim dupa 20 de ani uite ca ei, de peste mari si tari, se gandesc la ocuparea demografica a Romaniei:

    Stiti ce mai sper ? Mai sper ca toate tarile islamice, venite peste noapte sa investeasca in cumpararea de pamant in Romania, sa aibe parte de cate o revolutie in numele democratiei.

    • Orice forma de putere perceputa ca atare, incumba necesitatea sporirii acesteia. Daca acum 500 de ani existau sultani ai imperiului otoman care puteau visa la dominarea intregii lumi, avansul tehnologic al vestului le-a limitat ambitiile. Nu cartea lor sfanta pt ei e de vina si nici catolicismul nu e vreo fetita cuminte si respectuoasa. Ceea ce trebuie insa cautat cu asiduitate e fenomenul marsaviei de proportii galactice din sionism-satanism-masonerie, pentru ca, pana la urma ei conduc tot ce se misca pe lumea asta, indeosebi de la revolutia franceza si pana azi. Popoarele nu stiu asta, sau refuza sa creada atunci cand li se spune. In spatele oricarei crime monstruoase trebuie gasita mana jidanului, abil, priceput sforar si perfect satanic. Asa cum am mai spus, ei apartin unei alte specii. Daca europenii, arabii, indienii, rasa galbena ne mai putem gasi puncte de convergenta, cu jidanii treaba e total diferita. Se zice ca arabii au cumoarat Crevedia si nu doar. Se mai zice ca tot ce inseamna productie de oua e la mana arabilor in Romania, dar, fara sa am vreun document pe masa, BAG MANA IN FOC(!) si jur ca tot blestematul de jidan e in spatele arabilor. Arabii nu sunt de capul lor nicaieri in lume, mai ales cand e vorba de afaceri care trebuie sa finanteze hezbollahul sau vreo alta intifada, divizii operative ale… MOSSADului. Intelegeti oameni buni ca jidaul e mai ceva ca PCR-ul! E in tot si in toate. Asta ne e soarta si cu asta trebuie sa manevram. Ati observat, sper, ca imediat ce REVOLUTIONARII LIBIENI au dat FLIT englezilor, brusc gaddafi a inceput sa nu isi mai negocieze retragerea, ba chiar, dimpotriva? Eu am observat si cred ca si voi. Aud ca mascariciul tigan-ungur-evreu sarkozy ar vrea sa cam atace Libia cam de luni in colo. Nu pot crede asta, Ramane de vazut. Pace tuturor, mai ales amicului sustinator al patriotului gadafi.

  21. Mie mi-e indiferent cine le-o trage… Vorbim despre lupta dintre diferiti rechini.
    Mai toti actorii, mai putin cei din lumea crestina, au un misticsm de lupta. Acesta a fost gandit pt a-i motiva intru exclusivism.. Care cu Coranul, care cu Talmudul, care cu ….Un lucru stiu : pt acestia nu exista convietuire, pace…
    Eu sper ca ai nostrii , daca vor fi implicati, sa nu uite cei 600 de ani de chin islamic, nu ca sa se razbune, ci sa indrepte ce se poate indrepta, sa nu le mai vedem madularele pe aici neam de neamul lor……

  22. Va fi iadul pe pamant, pentru multi dintre ei, daca nu cumva si pentru noi. A le-o trage, e opera tot a jidanilor, ei sunt „MARII ARHITECTI” ai istoriei din trecut dar si din viitor. Ce vor EI, aia se intampla, iar Dumnezeu ingaduie, dar, NU UITA NIMIC DIN CE VEDE!

    • „Dumnezeu lucreaza si prin cei buni si prin cei rai”;
      „Dusmanul dusmanului meu nu-i intotdeauna si prietenul meu !”
      „Avem un singur „prieten”, acesta-i Dumnezeu!”

  23. In sfarsit o veste buna: BREAKING NEWS Press TV
    Libyan revolutionaries have reportedly regained the control of the strategic oil town of Brega after heavy fighting with forces loyal to Muammar Gaddafi.

    This is while the opposition forces had earlier pulled out of the town when they came under heavy shelling.

    Latest reports from Libya indicate that thousands may have been killed or injured in the country as fierce government crackdown on the opposition escalates.

  24. @Sergiu, fii ‘amabil’, ce arma AMERIKNA vezi in poza?
    http://www.presstv.ir/detail/169652.html

    • bine, trollolo,
      Individul cu pricina poartă un Pistol Mitralieră model 1963/1965 (http://en.wikipedia.org/wiki/PM_md._63). Producție românească. Ultima dată când m-am interesat, Romania era parte din NATO.

      Trololo, lucreaza, ca lucrezi bine ( http://bit.ly/91HdLm ).

    • Și da, individul cu pricina e idiot. Arma se ține la piept, nu se mătăhălește din ea ca un aborigen.

    • trollolo, am sa te reportez la sefii tai (media@moia.gov.il) ca te-ai deconspirat din prea multa sarguinta (http://bit.ly/91HdLm).

      > @Sergiu, fii ‘amabil’, ce arma AMERIKNA vezi in poza?
      Arma e romaneasca, dar asta nu spune nimic. Puteau sa aiba si arma ruseasca, sau chineza. Astea nu bat tare la ochi. Bate tare insa arma americana, din pozele ce le-am prezentat. Pe ele nu le poti cumpara pe piata neagra. Bat la ochi lazile cu munitie americane. Pe ele nu le cumperi pe piata neagra (bine, tu cu ochiul sufletului si rutele libiene poate cunosti de unde se pot procura, dar majoritatea oamenilor care nu „vad cu inima” nu au de unde sa stie unde se vand).

      Daca se judeca un criminal, se aduc dovezi despre crima lui, si nu despre tot restul zilelor cand el nu a savarsit o crima. Asa si aici, eu am adus o dovada a nenormalitatii situatiei, si nu a normalitatii ei.

      • Ai aratat ca esti predictibil si usor de manipulat de catre jidani, Deh, generatia multi dar pro. Ai mintea formatata de ei asadar, nicio surpriza. Ai vazut tu ca scrie fabricat in Romania sau ai dat-o asa cum le dai de regula, doar-doar o iesi vreo „controversa”. Armele se fura cel mai adesea, nu se cumpara, in cazul in care nu ai stiut

  25. Citesc..dupa ce vin din bar…nu sunt beat dar ma uimesc luptatorii..cu aceeasi indarjire cu care posteaza pe alte bloguri cica „crestine” posteaza si aici despre conflicte care nu ne intereseaza pe noi dar de ce ii intereseaza pe ei?..bine ma ii intereseaza sa dea vina pe jidani :)) cand scrie destul de clar ca Dumnezeu II va distruge pe dusmanii evreilor…io nu sunt evreu si nici nu apar aceasta natie dar vad cu ochii ca se pregateste o riposta impotriva acestui neam…si daca spui unui om invarsta sau unuia mai putin pregatit o sa-ti dea dreptate…o sa zica da jidanii sunt cauza,din cauza lor nu putem noi face nimic..urmeaza indeaproape modul si stilul de actiune al mentorului lor iubit,actual presedinte..din pacate…la inceput promiteau ca mentorul se va implica in chestiunea chip-urilor..doar sa-l votati..acum cand zice ca el asa ca si-ar dori sa poata plati cu cardul impozitul..isi gasesc dusmani artificiali..cu care se lupta…bai tata nu poate el sa faca bine din cauza jidanilor acum…si omu de rand musca…urmatoarea miscare e propulsarea lui Dan…nu din neamul lui Dan..pe Dan Diaconescu…pe asta il vor luptatorii presedinte si mentorul….pana atunci baga frica in oameni ca vine vanga cu spartanii si cu evreii si cumpara pamantul Romaniei..da e adevarat cineva care chiar gandeste sta in spatele lor..si nu ma rezum la o singura persoana si daca nu la un stat la mai multe…vrajeala lor merge…si am ramas surprins cati sunt platiti pentru propaganda…cand marea majoritate a poporului roman isi cauta zecile de bani de prin buzunare pentru o paine…Bravo baieti!

  26. Sa se bata americanii si nato cu libienii si cu cine vor ei nu ne intereseaza nu suntem afectati…teritorial vorbind…toti vorbiti aici cum statele arabe vor interveni…cu ce sa intervina? :)) cand niste unii cu pusti darama un guvern ce tara e aia?…daca statul chinez sa zicem prin apsurd va reusi sa impuna in America un regim politic supus lor care in cativa ani sa distruga America atunci inseamna ca statul american este slab…de ce ne miram ca se intampla revolte prin tarile astea musulmane si islamiste…pai in primul rand aceste popoare nu cred in Dumnezeu…de ce ne miram ca sunt cutremure in Japonia si thunami?..japonezii cred si acum in zei..zeu focului,zeul vantului..nu le-as plange de mila…sigur fiecare e suflet dar si ei trebuie sa inteleaga ca raul asupra unui om sau popor e un semn de indreptare dar daca il omiti suporti consecintele…mai toti am fost bolnavi sau la greu si cand nu am gasit alta sursa de scapare si alinare ne-am rugat la Dumnezeu..si poate multi am promis ca ne vom intoarce,ne vom pocai de rele..dar nu de fiecare data s-a intamplat asa…eu consider ca orice rau ti se intampla este in primul rand un semn ca nu e bine ce faci…apoi ti se ofera sansa de a te intorce de la raul tau…sa ne imaginam cutremurul in Romania…pai era jale…de ce nu s-a intamplat in Romania?..pentru ca mai exista unii care zic „si nu Te mania pe noi foarte..” de ce se petrec tornade prin America?…pentru ca si americanii..la nivel de stat se implica si se baga intre si in treaba multor popoare….nu le fac proces de intentie..zic io o concluzie strict personala…un exemplu ar fi urmatorul: de ce nu se fura de la sarac?..de ce ? pentru ca nu ai ce fura de la el…tot timpul se fura de la cel bogat care are multe…pe mine unu nu ma intereseaza de alte neamuri..sa faca ei ce vor…noi romanii trebuie sa avem grija ca pacatele noastre s-au cam inmultit si poate nu ne vom uita linistiti incontinuare la televizor..poate vom ajunge si noi victime..nu vreau sa starnesc frica nu! chiar nu avem de ce sa ne fie frica cel putin cei care gandesc normal si liber…ultima noastra piesa care nu trebuie sa o pierdem este sufletul…ca tot cel material se va duce de la noi asta e „Domnul A dat,Domnul A luat…” trebuie sa ne pastram credinta,sa inmultim faptele bune si sunt sigur ca Dumnezeu nu va da voei sa fim batjocoriti.

  27. Am găsit cum se face fumul în Libia, adica, de unde provin norii de fum, de parcă ar fi în urma unui atac aerian:
    http://tinyurl.com/67krvhx

    Acum surpriza – cine sunt acesti „iubitori de libertate libieni”. Uitați-vă ce fizionomie tipic libiană are acest intervent. Are un nas atît de mare încît a trebuit să-și modeleze masca ca să-i încapă:
    http://tinyurl.com/nasmare

    Presupun mariane că nasul tău e la fel de mare, cum te-ai exprimat, „văd cu inima”.

    • E clar – mersi!

    • De unde ai aflat de fizionomia libiana? Sigur nu ai vreun grad de securica? Ai intelect destul de subtire, asadar, esti tocmai bun in trupele loiale sistemului. Pe vremuri se zicea cam asa: inalt esti, frumos si prost esti, de ce nu te faci ofiter?

    • Da’ prostutz te-o mai facut muma-ta! Vezi ca exista o carte si un film: „Scufundati cuirasatul Tirpitz!”. Acolo ai sa intelegi care e tehnica. Curios e alta: cum de nu va invata ca arderea cauciucului e cea mai ieftina tehnica de ecranare? Cum de nu ai aflat (macar din jocuri) ca, fumurile din capul tau au diverse culori. ERGO: fumul rachetei trase impotriva REVOLUTIONARILOR LIBIENI nu e tot ala din NICIUN punct de vedere cu fumul de anvelopa. Prostul pana nu e fudul cu studierea FIZIONOMIEI LIBIENE (unde ai citit asta???)…. Mi-e sila sa iti mai scriu. Sper sa iti aduci aminte de libieni cand vei pica victima a jocului IEFTIN de imagine. Adevarul nu poate fi demontat de supozitia ieftina si prost sustinuta, cum ca pozele sunt filmate in Egipt sau ca in Libia e pace si liniste. Numai un nebun sau un prost ofiter de CI poate manca painea asta. Poporul libian la ora asta LUPTA, iar tu o dai in chat (minti de fapt) cu ucrainieni mafioti de prin Libia. Hai, lasa-ma ca esti de 2 lei.

  28. Perfect neimportant in planul actiunii, notabila incercarea de defaimare:))

  29. marțiane, oamenii deștepți au înțeles cine ești tu.

    dacă poporul libian luptă, lasă-l să lupte, nu trebuie de amestecat. Poporul libian e unitar, la ei nu sunt creștini și musulmani care să lupte între ei, nu sunt șiiți vs sunniți, nu sunt minorități asuprite, deci, fii de acord că orice intervenție străină în Libia este rea. Vor găsi ei o cale să rezolve problema.

    Aducătorii de democrație și libertate au omorât de mii de ori mai mulți oameni decît se presupune că ar fi omorât gaddafi + husein luați împreună, iar oamenii din locurile ocupate de americani nu trăiesc mai bine decât în vechile regimuri. Îl respect pe Gaddafi pentru faptul că nu a îngenunchiat în fața niciunui leader străin, sau unei bănci oricare ar fi ea. Poate de asta îl urăști tu atât de mult de-l numești maimuțoi.
    Te deranjează că nu umblă în costume gucci, dar se îmbracă în stil tradițional? Te deranjează că trăiește în corturi și nu în palate de lux? Pentru asta trebuie răsturnat?
    Du-te în Libia dacă cunoști drumul. Du-te la rebeli și zi:
    „Hai să răsturnăm regimul, că vrem să avem un președinte îmbrăcat în costum, trăind în palat și discutând umil cu comisarii europeni și americani. Vrem un președinte care să dea petrolul investitorilor străini! Vrem armata americană, ONU, UE, și alte detașamente de călăi, de genul Blackwater C! Vrem libertatea de a scoate din internet porno și de a face parade Gay!
    Vrem ca copiii noștri să poată vinde cu ușurință organele, iar femeile noastre să aibă libertatea de a se prostitua! Vrem 100 de partide, câte 10 subiecte de presă pe zi! Vrem să avem doar câte un copil în familie, asigurați-ne cu prezervative gratis! Vrem vaccine de import, să nu ne temem de gripa pandemică! Vrem toate astea, Gaddafi nu ni le oferă. Vrem blugi, cola și lady gaga!”
    Din tine ar ieși un agitator bun, doar că trebuie să-ți faci și tu o mască, să nu-i sperii cu nasul tău.

    Închei subiectul aici, pentru că tu nu reacționezi în niciun fel la argumente logice, și nu faci decât să încâlcești totul (e clar, pentru asta și ești plătit http://bit.ly/91HdLm)

  30. Fa-te fata in casa la cortul tiganesc „traditional” (my ass) la maimutza marioneta a jidanilor care a furat cat a putut si cat a fost lasata sa o faca. FYI: minti de rupi in ce priveste asa-zisa ta conversatie cu ucrainienii din Libia si in bancul mizer cu mersul la gradinitza(!) al copiilor fericiti si linistti din Libia. Acolo e iadul pe pamant. Cine inca nu are explozii pe strada si masacre in fata blocului, stie ca oricand acestea pot aparea. Halal! Singura rezolvare e inarmarea POPORULUI LIBIAN impotriva dementilor din clanul gaddafi. Dar, cum jidanul conduce, se intelege de catre toti aceea ca, arestarea englezilor coborati din elicopter dar mai ales atacarea astora cu focuri de arma de catre REVOLUTIONARI, a costat si ca mai costa extrem de scump REVOLUTIA LIBIANA, intrucat, jegurile se vor razbuna crunt, dand mana libera criminalului gaddafi, precum se vede.

  31. > Fa-te fata in casa la cortul tiganesc “traditional” (my ass) la maimutza marioneta a jidanilor care a furat cat a putut si cat a fost lasata sa o faca.

    Din felul in care vorbesti, vad ca ai argumente solide ca sa afirmi asta.

    > FYI: minti de rupi in ce priveste asa-zisa ta conversatie cu ucrainienii din Libia si in bancul mizer cu mersul la gradinitza(!) al copiilor fericiti si linistti din Libia.

    Sunt multi ucraineni in Libia, ce-i iesit din comun? Sau voua, fluderilor, vi-i indiferent pe ce tema va contrati, principalul e sa demonstrati ca restul sunt prosti?

    > Dar, cum jidanul conduce, se intelege de catre toti
    (nu si de catre mine)

    > aceea ca, arestarea englezilor coborati din elicopter dar mai ales atacarea astora cu focuri de arma de catre REVOLUTIONARI, a costat si ca mai costa extrem de scump REVOLUTIA LIBIANA

    Revolutie se cheama atunci cand poporul se rascoala impotriva regimului. Daca vin englezi inarmati pana in dinti cu helicopterul, aceasta se cheama interventie straina.

    > intrucat, jegurile se vor razbuna crunt, dand mana libera criminalului gaddafi, precum se vede.

    Cine-s jegurile? UE, SUA si NATO? In toate comentariile esti pro-nato, pro-interventie-straina, iar acum ii numesti jeguri. Adica, un helicopter cu englezi e „mana cereasca”, dar anglia care i-a trimis sunt jeguri?

    Dar tu ai vreun argument la tot ce ai spus? Gaseste-mi o fraza, din toate cate le-ai debitat, o fraza de-a ta care sa fie argumentata, fie fara dovezi, dar argumentata logic. Intr-un loc zici Doamne ajuta, in altul zici my ass, in altul zici da-ne Doamne o soarta mai grea, in alta zici ca esti roman, in alta zici ca ti-i rusine sa te numesti roman.

    Asa-i, cand trebuie sa joci un rol http://bit.ly/91HdLm , te mai incurci in declaratii. Nu-i nimic, vei capata experienta. Mai urmareste cu ochiul inimii Al Jazeera, si lasa-ne repetenti in continuare: https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/10/libia-cum-insceneaza-cia-o-revolutie/#comment-10412

    • Ori esti prost, ori esti prost.
      Asta incerci tu si alti oameni de bine sa mascati: interventia mercenariala, criminala in tari care va fac probleme prin revolte POPULARE. flegma gaddafi e blat cu jegul eu nato cu totii patronati de satana jidovita. Care parte e prea grea pt creierul tau neted de gainushe?:)
      E trist ca azi si in Bahrain au fost ucisi OAMENI care isi apara DEMNITATEA, pe care romanii nu au cum sa o aiba, fiind rea satui cu ceea ce au: meciuri, bere, fleica sau mici falsificati, binefaceri ale „revolutiei” din ’89.
      You Tube HAS REMOVED videoul de la PRESS TV.
      O lume de rahat, vorba poetului.
      http://www.presstv.ir/detail/170104.html

  32. Iustin Parvu despre cei care mai vor o „revolutie”:

    Ia uitati cum se face praf o tara : http://cauti-ceva.blogspot.com/search/label/r%C4%83zboi

  33. Revolutia libiana continua, indiferent de resupusele inscenari ale altora. Mercenariatul de inspiratie jidoveasca a prins nu doar in Libia ci si in Bahrain, unde populatia se vede atacata de blindate si aviatie aduse din Arabia Saudita si din Kuwait. Multumita PRESS TV si Al Jazeera lumea afla ADEVARUL acestor timpuri. Dovezi imagistice si nu doar sunt pe internet iar pt filo-ucrainianul(!), cu analiza inteligenta a maimutei troglodite din Libia, ii recomand o excursie de documentare la fata locului, ca sa capete experienta directa si necesara vorbirii, inclusiv a limbii arabe, de ce nu.
    http://www.presstv.ir/detail/170082.html

  34. Pe PRESS TV se transmit imagini din Benghazi (Libia) si din fata ambasadei Saudite din Bahrain. Spre stiinta: azi femeile din Arabia Saudita au demonstrat contra regimului care a trimis trupe de poltie militara impotriva manifestantilor din Bahrain. Lumea araba vrea sa scape de teroarea jidovito-americano-euro-satanica, ceea ce a fost demonstrat. Vor muri multi dar nu ca noi

  35. @Marian, lumea din Libia vrea in primul rand sa scape de un tiran dement. Mai putin de teroarea euro-satanica, mai ales ca ei fiind musulmani nu prea au mare treaba cu satana, nu?
    O fi implicare CIA, cum a fost si la noi in ’89 ceva combinatie CIA-KGB-ce o mai fi. Asa, si? Asta nu anuleaza faptul ca oamenii s-au cam saturat. Deocamdata lumea araba incearca sa scape de proprii oameni. Sper ca nu se arunca din lac in put, punand talibani in loc..

    • Despre talibani, nu cred sa stiu suficient. Stiu doar ca erau fundamentalisti islamici, dornici de renasterea regimului islamic pe pamantul tarii lor, in dispretul ambelor doctrine pseudo-civilizate, numind aici socialismul rusesc si capitalismul american, ambele sisteme, creatie satanica a jidanilor, care, bestii fiind, au rupt pamantul in 2; stim totzi, cand si cum. Talibani, ar avea ca etimologie pluralul de la „student”. Nu e vba de vreun student la politehnica, la medicina sau la relatii internationale, ci, la religia lor islamica. Acesti studenti au dorit o renastere a islamului, care, de departe, are si rele dar si bune, in planul societatii islamice. Nu imi e clar cu ce drept am eu voie sa invadez pamantul tarii lor, sa ucid zilnic femei si copii, sa cultiv si sa vand droguri. Intre timp, din anii 80-90 si pana azi, componenta trupelor talibane s-a tot schimbat. Unii au venit, multi au murit, si putini au parasit miscarea de rezistenta. Fapt e ca, azi, talibanii nu mai au cum sa fie aceiasi oameni cu cei care au pornit miscarea lor de lupta cu sistemul impus de catre MARILE PUTERI. Paradoxal, sau, nu, populatia rurala ii apara pe talibani si adesea li se alatura in lupta contra generalului ala criminal, petreus, (ce nume!). E plin internetul de operatiuni ale talibanilor, unele reusite, altele, din pacate…

  36. Dajjal, iti spune ceva? Sper ca, nu:)
    Asta se incearca sa se demonstreze, ca CIA-ul e implicat, dar asta nu e nici nou si nici relevant. Mereu, oriunde va fi crima de proportii, masacru cu mult sange nevinovat, sa fie clar odata pentru totdeauna, ca, e mana serviciilor. Dincolo de orice amestec jidanesco-satanico-ritualo[E LUNA MARTIE, LUNA DE MARI PREFACERI SI DE IMPROSPATARE A PAMANTULUI CU SANGE, -vezi si atacarea Irakului din 2003-] …-occidental, ramane ceea ce e evident oricarei minti normale: faptul ca saracii arabi s-au saturat de marionetele manarite de jidani, intru chinuirea populatiei. A se arata niste poze prost interpretate si extrem de evident susceptibile in planul interpretarii, a se trage paralela cu razboiul georgian din 2008 e cel putin suspect. E IEFTIN SA MINTI SPUNAND CA ASA CUM IN GEORGIA UNUL FACEA PE VICTIMA, LA FEL SUNT TOTI LIBIENII SI REVOLUTIA LOR. Celor care au convingerea ca in Libia e minunat si ca Gaddafi nu a dat cate 400$/capita de aplaudac si care nu cred ca 200$/zi de mercenar reprezinta ceva posibil, le sugerez sa caute filmarile difuzate pana si in Romania, de catre televiziuni. Eu, nu ma uit la romani, pt ca imi e prea scarba de poprul acestei tari, indeosebi in planul asa-ziselor REPERE; sa imi fie cu iertare, dar, acesta e adevarul. Una peste alta, din nenorocire, in Orientul Mijlociu sangele celor care lupta pt demnitate, lupta impotriva lui Dajjal, asa cum poate: mai cu o prastie, mai cu o piatra, mai cu un aruncator de grenade, cu cate o mitraliera sau o arma automata de provenienta ruseasca sau vestica. E criminala insa tacerea noastra a celorlalti care ne zicem ca nu ne pasa de ei si ca pe noi NU NE POATE AFECTA NIMIC. Ce naivi suntem!

  37. @Eufrosin: la poza deasupra careia am citit textul: “Unul din eroii reportajelor jurnaliștilor occidentali (apare în mai mult de 20 fotografii):”. stii care e mesajul?
    DUMNEZEU E NUMAI UNUL!
    Doamne ajuta!

  38. @Serghei, fii atent aici, dar sa nu te superi. Criminalul tau favorit stapaneste situtatia, doar pt ca suge la jidani. Cu toate astea, Dumnezeu e mare! Ia un calmant inainte de a viziona asta!

    Libye : un héros sans expérience a abattu un avion de l’armée de Kadhafi Libya

  39. Nefericita evolutie in Libia: regimul maimutei criminale bombardeaza periferia Benghazi, furnizand argument ONU pt emiterea interdictiei de survol, deschizand calea interventiei nato in Libia. Unde pun astia piciorul, acolo raman daca au interes, aparent economic (petrol), dar dincolo de asta se profileaza legiferarea tacita a mercenariatului si a interventionismului militar, asa cum e deja in Bahrain. Populatia se asteapta la lupte crunte contra lui gaddafi, apoi, contra nato. Oman si-a anuntat disponibilitatea interventiei in… LIBIA! E deja rau, dar va fi si mai rau.
    Pacat de oameni!

  40. Marian,
    > @Eufrosin: la poza deasupra careia am citit textul: “Unul din eroii reportajelor jurnaliștilor occidentali (apare în mai mult de 20 fotografii):”. stii care e mesajul?
    > DUMNEZEU E NUMAI UNUL!
    Tu faci referire la poza asta: http://badan.files.wordpress.com/2011/03/11.jpg

    Te bazezi desigur, pe ochii inimii tale. Hai sa vedem ce inseamna acest gest:
    http://www.lcdf.org/xwrits/GESTURES
    Well…there’s the one that’s particularly offensive to Arabs, Turks*, and
    Greeks. Instead of the middle finger, the index finger is held up along
    with the phrase, „Yuppa, Yuppa”.

    http://www.buzzle.com/articles/hand-gestures-in-different-cultures.html
    The Finger
    One of the most offensive and rude hand gestures around the world is the finger. The middle finger pointing upwards is considered as an obscene gesture. In some Mediterranean and Arab countries, holding the index finger instead of the middle finger, implies the same obscene gesture. You can read more on hand gestures and their meanings.

    Cumde se primeste ca tu, un om care:
    faci naveta cu cursa de la Monsantir https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/10/libia-cum-insceneaza-cia-o-revolutie/#comment-10374

    tii rusine ca esti roman https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/10/libia-cum-insceneaza-cia-o-revolutie/#comment-10388

    vezi cu sufletul https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/10/libia-cum-insceneaza-cia-o-revolutie/#comment-10404

    cunosti traditiile de ingropaciune la evrei si musulmani https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/10/libia-cum-insceneaza-cia-o-revolutie/#comment-10393

    ceri de la Dumnezeu o soarta mult mai grea ca a libanezilor https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/10/libia-cum-insceneaza-cia-o-revolutie/#comment-10396

    ai trecut cu autocarul peste raurile facute romani pentru Gaddafi https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/10/libia-cum-insceneaza-cia-o-revolutie/#comment-10439

    ne lasi repetenti, si urmaresti Al Jazeera si PressTv https://eufrosin.wordpress.com/2011/03/10/libia-cum-insceneaza-cia-o-revolutie/#comment-10412

    lucrezi pentru http://bit.ly/91HdLm

    Cum oare tu poti sa nu cunosti ce inseamna acel semn la arabi – degetul aratator ridicat in sus?

    Daca vezi tu undeva aluzie la Dumnezeu la acel arab (cu ochii sufletului), atunci am o veste proasta pentru tine.

    ============
    ============

    Acum sa revenim la Libia.
    > Nefericita evolutie in Libia: regimul maimutei criminale bombardeaza periferia Benghazi, furnizand argument ONU pt emiterea interdictiei de survol, deschizand calea interventiei nato in Libia.

    Eu nu l-am vazut pe Gaddafi sa cheme armate straine. Ba i-am vazut pe rebeli, implorand sa fie atacata Libia, ca sa-l dea jos pe „maimutoi”. Ce fel de patrioti is astia? De-o seama cu tine?

    Ei aveau de la inceput 3 optiuni:
    1. Sa traiasca mai departe in Libia unita, sub conducerea lui Gaddafi.
    2. Sa faca revolutie, in urma carea:
    a) sa cucereasca toata libia, si sa traiasca independenti, fara Gaddafi.
    b) sa cucereasca doar o parte din Libia, si sa o desparta in doua.
    c) sa se predea.
    3. Sa traiasca sub ocupatie straina, fara Gaddafi, cu atacuri aeriene pentru 10 ani inainte (ex. Afganistan).

    Orice patriot ar opta pentru 2, 1, 3. Iubitorii tai de libertate aleg 2, 3, 1. Ei au chemat pe americani, pe francezi, si pe toti calaii, numai ca sa scape de maimuta.

    Esti un provocator, la fel ca acei protestatari cu nasuri uriase. Sa-ti dea Domnul o soarta dupa cum ai cerut intr-un comentariu de mai sus.

    • Ai progresat de la nivelul de tantalau de provincie la nivelul de retard greu recuperabil!
      Iubitul tau gaddafi a adus si a platit cu 200$/zi mercenari din Africa subsahariana. Reiau inca odata pt tine, aceea ca, pana si televiziunile de cacat din tara asta sclipitoare, au aratat pe video la prime-time cum gaddafi dadea oricui il pupa in cur, aplaudand si sarind in sus cu poza lui, cate 400$, suma pt care, multi s-ar prostitua si cred ca… -stii la cine ma refer, la un admirator infocat ca tine-.
      Scarbos rau e si aia ca amesteci semnul de roman tampito-euro-atlantic, cu semnul recunoasterii unicitatii Lui Dumnezeu! Bine mai, tovarase prieten al ucrainienilor medici din Libia, pai tu iti dai tzie mooie? Si daca da, de ce trebuie sa povestesti aici pe blogul lui Eufrosin? Rusine!
      Casca ochii si vezi ca arabul din poza indreapta degetul aratator uso catre sine si mai mult catre CER, acolo unde el stie ca Dumnezeu exista. Daca asta nu e destul ca sa priceapa bovina, mai na inca una: ce obiect are arabul in mana? Boule care esti cu spume cu tot si ce simbolizeaza obiectul, bai, vita de roman de cacat.
      Libienii nu vor sa intre NATO peste ei, stiind ca, america nu mai pleaca zeci de ani de acolo unde a debarcat odata.
      Respect pentru demnitatea araba, admiratie pentru martirajul lor ASUMAT si multa greatza fata de cei care le pun la indoiala NOBILA CAUZA A RASCOALEI ANTIOCCIDENT!
      Eufrosi, poti sa ma pedepsesti cum vrei tu, dar, dupa mine, titlul articolului poate fi cumva ajustat, fie si prin o cratima lamuritoare.
      Multumesc si Doamne ajuta, inclusiv pe sergica, sau, mai ales!

  41. Cineva trebuie sa fie si Gica contra pe aci: sa dea Domnul ca toate regimurile islamice din Orientul apropiat sa pice , iar banii cu care vor sa cumpere pamant in Romania sa-i foloseasca pe reconstructie.

  42. Păcat că doi români – Badan și Marian – își dau peste ”cap” privitor la problema libiană.Nu țin partea nici unuia, riscând să mi-i urc în cap pe amândoi.Dar ca titlu informativ, ”dictatorul” Gaddafi are, printr-un fond de investiții, circa 7% din acțiunile de la Unicredit Banc, în România cu titulatura ”Unicredit-Țiriac Banc”; postul Al-Jazeera este deținut în proporție de peste 50% de către Haim Saban, un sponsor ne-oficial a lui Hilary Clinton (etnia lui Haim ”e pură coincidență” !!! ) ; la cele spuse de occidentali că Gaddafi ”ar fi domnit prea mult”, acesta din urmă a răspuns, întrebându-se retoric, ”că și regina Angliei e de ceva vreme pe tronul ei și nu o întreabă nimeni când vrea să plece, sau dacă vrea să plece ?!”

    • Nu marimile conteaza, intrucat pana si primarul din Ciorogarla e tot un supus al sistemului, ci, soarta celor multi, a celor furati de catre clanuri, alde gaddafi. Ei sunt cei care conteaza, ei, martirii! Oriunde te-ai duce pe laneta asta, fiecare sefulet de statulet sau premierash sau regishor, sultanel sau alt asemenea gunoi, e omul ocultei mondiale. Sa nu care cumva sa crezi ca se poate sa ajungi la vreo demnitate publica daca nu iti declari si daca nu iti respecti obedienta fata de cel care te-a adus in acel scaun. Marlania lui gaddafi e deja deliciul presei la fel ca si imbecilitatea lui basescu, la fel ca si berlusconi, obama si alti cacati denumiti oameni politici.
      Alta mi se pare mult mai demn de a fi remarcat de catre specialisti in analiza grafica a imaginilor, -my ass-: aceea ca, „sustinatorii” lui gaddafi sunt bine hraniti si bine imbracati, scosi ca din cutie, in vreme ce tabara adversa, e formata din oameni cam fara dinti, mai trentzarosi, dar cu multa credintza si cu mult suflet.
      Pe cine va alege Dumnezeu, vom afla cand va veni ceasul.

      • Dumnezeu este crestin ortodox si nu-i prezent in lumea lor !

        • Nu e Dumnezeu prezent in vreun loc din lume? Crezi? Crezi tu ca exista vreo fiinta omeneasca de a carei existenta, Dumnezeu sa nu stie? Crezi ca daca ei pleaca la revolutie spunand acel ALLAH AQKBAR, Dumnezeu nu ii vede? Dumnezeu e numai unul si DOAR DUMNEZEU stie sa judece, nu eu, nu altii. Cred in dreptatea Lui Dumnezeu, chiar daca ei si poate ca si noi vom pieri in inimaginabile chinuri, dureroase nu atat prin imensitatea traumei fizice, cat, mai ales, prin nedreptatea care striga spre Cer.

          • Aici esti ecumenist sau pur si simplu masonic. Ei cred in Dumnezeu, dar il percep stramb si lumea lor este strambata de inchipuirea ca Dumnezeu le cere sa-i converteasca pe toti ceilalti, sa le cucereasca tarile, sa le ia libertatea, sa faca din femeie o finta inferioara, sa ucida pe necredincios, sa-l minta, sa-i ia averea , etc….

            • Nu sunt nici ecumenist si nici mason, desi, stiu ce e acela un mason, nu, nu e cazul meu. Mi s-a propus candva sa ma alatur lor, dar, am zis ca mai bine mort 🙂
              Ca ei il percep sau nu deformat pe Dumnezeu, nu eu sunt acela si nici tu care sa judecam.
              Subiectul e altul: viata celor mici, multi, saraci, nedreptatiti, care aspira la o minima demnitate, iar in drumul lor catre demnitate si recunoastere PUBLICA, trec prin martiraj, iesind cu mainile goale in fata tancurilor si a trupelor de interventie, care, nu au vreo retinere si… II OMOARA IN VAZUL TUTUROR!

      • > Alta mi se pare mult mai demn de a fi remarcat de catre specialisti in analiza grafica a imaginilor, -my ass-: aceea ca, “sustinatorii” lui gaddafi sunt bine hraniti si bine imbracati, scosi ca din cutie, in vreme ce tabara adversa, e formata din oameni cam fara dinti, mai trentzarosi, dar cu multa credintza si cu mult suflet.

        amaratii de revolutionari au avioane de lupta:
        http://www.ctpost.com/news/article/International-jets-take-action-as-Gadhafi-strikes-1184978.php

        Iata si un trantzaros, sufletist:

        Marian, iti spun un secret – toate agentiile de presa mint, si sunt prooccidentale. Toate, punct. Chiar si presstv, si al jazeera, si RT, si kavkazcenter si restul sutelor de agentii.

  43. Sergiu, cere-ți iertare de la Marian.

    Marian, unica armă a martirilor este CUVÂNTUL. Cere-ți iertare de la Sergiu.

    E post… nu se cuvine să vă certați.

    Mercurie, iubește pe vrăjmaș.

    Casian Romanul ne îndeamnă „să ne luptăm cu toată puterea împotriva duhului mâniei, a cărui boală o avem înlăuntrul nostru.”

    Vă rog să mă iertați, că-s mai păcătos decât oricare dintre voi.

    • Ai dreptate! Sergiu, imi pare rau daca m-a luat valul emotional, insa, poate vei reflecta la cele ce se vor intampla. Te rog, pe tine si pe Eufrosin, urmariti imagini filmate difuzate live. Ele spun adevarul despre ce e cu acei sarmani.
      Da, de acord ca martiriul se savarseste avand mainile goale.
      Din pacate, nu mai departe de ieri, am vazut un tragand cu mitraliera de la 40-50m intr-un cetatean care a strigat „-Plecati acasa!” armatei saudite din Bahrain.
      La razboi, ca la razboi.
      Doamne ajuta si iertare!

      • un tanc saudit in Bahrain. alte eg.: tras cu pistol in cap de la un metru de catre politie. Nu va doare pe nici unul deloc? Nu pot crede.

        • Imi pare rau pt copil, insa lumea islamica este contorsionata de gandirea coranica, osciland intre anarhie, democratie si fundamentalism. Adica sunt masura nebuniei lor.
          „In mintea stramba tot lucrul se stramba!” Steinhardt
          Nu mai dati vina pe altii !

          ‘‘când îţi va veni vreo încercare pe neaşteptate, nu învinovăţi pe cel prin care ţi-a venit, ci întreabă-te pentru ce a venit şi vei afla răspuns. Deoarece fie prin acela, fie prin altul trebuie să bei amărăciunea judecăţii lui Dumnezeu’’”, citează autorul din Sfântul Maxim Mărturisitorul.

  44. Despre ceea ce crezi ca ar fi contorsionism spiritual, ma repet: DOAR DUMNEZEU VA JUDECA SI NU NOI. Nu e treaba noastra sa judecam sufletele altora pe care nu ii cunoastem decat din auzite. Cu masura pe care o folosesti in judecarea altora, cu aceeasi masura ti se va masura, inevitabil.
    Cum spunea Ceausescu: sa fie pace pe pamant, desi, 21 Martie bate la usa iar in Mediterana se intampla lucruri care nu prevestesc tocmai pacea.
    Sper sa ma insel. Vom afla.

    • Eu nu i-am judecat pe ei, ti-am raspuns tie. Nu pot sa-i judec, insa nu-s de acord cu admiratia voastra si exagerata compasiune pt o lume antihristica. Pentru noi lumea islamca a fost si este o lume periculoasa !

      • Si ei au notiunea de Dumnezeu si de satana, Dajjal. Nu stiu mai multe pentru ca nu am terminat studiul scrierilor Ortodoxe, asadar, nu am cum sa imi permit a deschide alte carti. Aud ca deja nato ataca, ceea ce nu e deloc bine, dar, asta s-a dorit de catre gaddafi cel manevrat de catre jidani. Pacat!

  45. Bine, hai sa lasam emotiile la o parte.
    Analizand la rece. Cum e posibil ca in Bahrain, tara condusa de un regim prooccidental, tancurile calca protestatari pasnici, neinarmati, iar ONU tace.
    In libia, condusa de 40 ani de un lider neoccidental, sunt atacati protestatari inarmati, care arboreaza flaguri monarhale si straine (http://www.moneyville.ca/article/952323–libya-rebels-hold-out-in-part-of-key-oil-facility), americanilor a inceput sa le pese de vietile protestatarilor, si vor sa porneasca razboi ca sa-l dea jos pe gaddafi?
    Iata cine a dat arme si suport tehnic revolutionarilor: http://debka.com/article/20708/

  46. Am descoperit recent rt.com. Acolo veți găsi interesante opinii la acest subiect.

    http://rt.com/usa/news/usa-libya-neglects-bahrain-yemen/

    • Evident ca america nu e vreo forta a pacii si a apararii civililor oriunde ar fi acestia. Ceva imi spune ca nu e departe implozia imperiului american, locul lor fiind luat de China, cu sau fara Rusia, India, Coreea de Nord, Iran, Turcia. Cred ca asistam la una din ultimele demonstratii de forta americane si ca ceasul mortii puterii lor se apropie. Criminalul de la Tripoli si-ar fi putut da demisia de mii de ori de cand are rascoala in tara si ar fi salvat mii de vieti de libieni nevinovati. Drogat cum e, a deschis depozitele de arme. Oricine vrea, sa vina sa isi ia ce arma vrea si sa lupte! Seamana cu mascarada revolutiei din Romania, 1989.

      • Nu știu unde vrea să ajungă occidentul, dar pare să fie înscenat totul… nimic bun.

        http://rt.com/news/libya-oil-gaddafi-arab/

        PS: E dificil de aflat care minte.

        • E clar ca tot ce inseamna PUTERE, minte si ucide cat poate. Victime sunt cei saraci si multi si prea-adesea muţi. Asa au fost educati sa traiasca in tacere si sa rabde fara sa cracneasca impotriva nedreptatilor. Acum li s-a oferit iluzia schimbarii, li se plimba pe la nas eventualitatea ca pot fi si ei luati in calcul. Sloganul de azi al lumii sarace arabe e la modul: NU VA PUTETI VOI IUBI VIETILE VOASTRE ASA CUM NE DORIM NOI MOARTEA IN LUPTA CU VOI, SAU, VICTORIA. Determinarea taberei celor saraci creste pe masura ce isi pierd tot mai multe rude in conflict, mai multi vor sa mearga la lupta pentru victorie sau moarte. Groaznic, dar, asta e adevarul.

  47. Asa cum era de asteptat, o adunatura de tari colonialiste din vechi timpuri, care au creat ONU, un organism menit sa atace oriunde si oricand la cheremul unora din umbra, au mai sters azi un “obiectiv”de pe agenda de zi.

    Cat de tare “sufera ” aceste tari pentru drepturile omului..! Cat de vigilente sunt aceste drepturi ale omului mai ales daca sunt imbibate cu petrol.Dar poate nu stiu acesti criminali care “propavaduiesc” aceste drepturi, ca in lume exista triburi canibale, care si acele au drepturi ale omului, dar daca nu stau pe petrol, sau alt ceva “interesant” se pare ca acestia sunt exclusi…

    Dupa cum s-a vazut foarte clar, in tarile arabe ” razvratite”, dupa ce CIA a “bagat” bomba pe teava, populatia naiva a facut tot planul elitelor, si a mers de minune ca si la noi in `89, mai putin in Libia. Dupa ce CIA a injectat milioane de dolari pentru a provoca asa – zisa rasturnare a lui Gaddafi prin “vointa” poporului, planul a mers cam prost. Gaddafi a inceput sa-si recucereasca tara, lucru evident neplacut colonialistilor sugaci si hrapareti, care instantaneu le-au inceput sa le tasneasca lacrimi de balena, vis-a-vis de lipsa drepturilor civililor din aceasta tara. Si uite asa s-au gandit ei sa vina cu drepturile in sacosa dupa ce in prealabil isi vor instala in Libia slugile cele mai fidele pentru a nu iesi din perimetrul politic si economic dictate de aceste tari malefice .Mai mult …

    http://salwatiromania.wordpress.com

  48. E dreptul fiecarui om de a se revolta cerand plecarea pasnica a conducerii statului. Daca aceasta se refuza, pe cale de consecinta, e normal sa se ajunga la conflict, initial in plan ideatic, apoi militar. E stiut ca jidanii conduc tot ce misca in lumea asta si nu de o saptamana sau doua ci, de sute bune de ani. Gaddafi e si el asemeni tuturor sefilor de stat din lume, doar o marioneta in mana jidanilor, chiar daca sforile nu se arata la tv sau in ziar. Domnia de tortionar asasin veche de 42 de ani, s-a terminat si ca oricare moarte, se savarseste in dureri si in cumplite morti ale civililor, ceea ce spune multe despre caracterul de canalie totala al maimutei gadafi. Evident vestul isi va lua cascavalul pt rachetele trimise si care costa bani, iar jidanul va fi multumit ca a facut ce ii place lui mai mult: sa ingrase cat mai mult pamantul cu sange nevinovat. 52 de asasinati de catre 6 tragatori de pe acoperisul unui bloc, acum 2 zile in Yemen si alti peste 200 de raniti. Funeralii colective pt cei 52 de morti, au loc azi, in Yemen.

    Sa ii odihneasca Dumnezeu si sa Ii primeasca in Imparatia Lui!

  49. Interesul meu ca roman si crestin ortodox este ca aceasta lume islamica sa fie democratizata. Este atat de stringenta situatia ca nu mai imi pasa cine o face – americanul, evreul sau chiar popoarele de acolo.
    Cum spuneam mai sus: sper ca americanii sa-i faca sa-si cheltuiasca fondurile cu care au venit zilele trecute sa cumpere pamant in Romania.

  50. E falsa ideea ca banii sunt ai arabilor. Niciodata, nimeni in lume nu are bani si mai ales proprietate decat daca jidanul accepta asta, iar daca o accepta, e cu un scop bine precizat, ghici in favoarea cui. Intotdeauna, jidanul e in spate, la sfori manete si la butoane. Arabii? Niste goy, mai ceva decat tiganii pt noi. Carrefour, Hyproma, Cora, T Nuva firme jidanesti as cum sunt firme care sponsorizeaza jidanimea Starbucks (dolari pt stea)

  51. Nu vreau sa te contrazic cu orice pret, dar da-mi voie sa nu cred ca banii celor peste 130 de oficiali şi şefi ai celor mai mari companii din cele mai bogate şase state arabe, Bahrein, Kuweit, Qatar, Oman, Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite, sunt ai evreilor. Eu as spune ca-s banii fundamentalistilor islamici. Liderii lor religiosi propovaduiesc cucerirea Romaniei inca din 1999 ! S-a compt ideea, fiind propovaduita ca profetie mahomedana, ce trebuie implinita musai !
    Te du si tu in vest sa vezi ce prapad au facut acolo !
    Macar intra pe net !

  52. Citeste mai bine protocoalele inteleptilor sionului sau, daca vrei o minte de roman adevarat, citeste scrierile savantului roman, Nicolae Paulescu. Restul, netul si alte mazgaleli sunt vorbarie goala, menita sa acopere cruda realitate: banul e DOAR al jidanului si nu il imparte cu nimeni. Daca tu ai azi un milion, e iluzia ta ca il ai. In orice moment, prin interpusi, jidanul te poate declara contravenient si din proprietarul unui milion, te trezesti dator cu vreo 10. Aia de-i vezi tu ca fiind arabi, chiar crezi ca sunt vreo fortza distincta, in afara oligarhiei financiare sioniste? Sigur nu mai esti pionier ca sa crezi ca ce se spune la lectia de istorie a fost musai si adevarat. Al Quaeda, Hezbollah, Iran, PLO, toti nu sunt decat sectii ale aceluiasi stat planetar condus de jidani si nimic mai mult. Intelege ca nimeni nu joaca cum are el chef. Fumurile de independenta, sunt bune doar ca joc de imagine si ca praf in ochii celor care inca nu au aflat cine conduce cu adevarat planeta asta nenorocita. China? Cine e China? E mostenitoarea tronului de putere in plan mediatic. In realitate, tot jidanul va trage sforile si cand vei vedea rachete chinezesti si rusesti cazand peste Bucuresti, insa presa, va scrie cum ca, China e de vina, la fel cum azi zice ca america, sau ca Yemen, sau Libia. Cine-s astia? Neica zero! America e posesiune britanica in continuare. Cine e marea britanie? Patria satanismului mondial si cuibul marii finante jidanesti a lumii intregi. Crezi tu ca arabetii aia care au 10 sau 1000 de trilioane inseamna ceva? In orice moment li se pot sterge conturile sau pot fi dovediti ca evazionisti iar daca se va dori, pot fi declarati ca avand legaturi cu celule teroriste de si-au mancat coliva si or sa spuna si laptele pe care l-au baut in copilarie. Sa fim seriosi, nu vreun arab conduce planul de expropriere de pamant a Romaniei. Arabul e doar la inaintare, in spatele lui se afla jidanul care numara bani si care isi freaca labele lui scarboase de reptilian venit pe pamant prin incrucisari diavolesti. Dar pe jidan nu banii il preocupa si nici macar puterea! Le are pe ambele de mult! El vrea sa te faca pe tine sa suferi, sa crapi de ciuda, sa nu te simti bine si totutsi sa nu stii nici cine si nici cum ti-o face. Asta e unul din scopurile actualei politici la scara planetara, nu doar aici: un val de nemultumire care sa nu stii incotro sa il indrepti. Tu te-ai gandit sa te bati cu arabii. OK va zice jidanul, asta am si dorit ca fraierul de rumun (asa cum ne zic ei), sa-l pocneasca pe cioroiul de araboi. Ce satisfactie!

    • Esti suparat rau…
      Sper ca esti la curent cu faptul ca sunt fooarte multi evrei carora le este rusine pentru faptele coreligionarilor lor.
      Cred ca pe you tube poate fi vizionat filmul: „Valse avec Bachir” si merita vazut si „Munchen”. In Romania se vorbeste foarte putin despre faptul ca sunt zeci de organizatii evreiesti care denunta influientarea politicii mondiale de catre mediul de afaceri si financiar israelian.Sute de intelectuali evrei isi risca chiar viata spunand pur si simplu adevarul despre „ocuparea”planetei de cei pentru care Israelul este doar un pretext.
      Daniel Barenboim, Gilad Atzmon, Noam Chomsky sunt trei evrei care mi-ar place sa se stabileasca in Romania sau macar sa treaca o data pe an pentru a da iama printre jidani. Chiar, de ce nu i-or invita patapievicii si mungii?

      • E scris negru pe alb in protocoale ca vor avea si AU oameni inclusiv acolo unde va parea a fi cea mai curata atmosfera de OPOZITIE. Nu cred in faptul ca lumea e jew-free. De boala asta nu se scapa decat prin holocaust sau prin ardere de tot; iertare pt sintagma Biblica

        • @marian, holocaust zici matale? Oare de ce nu te rogi tu lui Zamolxe, daca tot ce vine de le evrei o fi asa nesanatos?
          Si inainte de a fi asa pornit pe „purificare rasiala”, un lucru. Sunt cam sigur ca mai departe de cum il cheama pe strabunicul tau nu poti merge pe arborele matale genealogic. Asa ca inainte de a fi ultra inversunat si a spune ineptii gen „holocaust”, gandeste-te, nu stii daca nu ai avut vreun stra-strabunic pe care sa il cheme Schwartz sau Goldstein. Nimeni nu stie.
          Eu personal consider dezaxat orice doritor de Lume „jew-free”. Nu imi doresc o lume fara Einstein, Oz Noy sau Larry David. Am zis la intamplare 3 evrei.
          Am mai zis ca matale esti dus rau, nu mi-am schimbat parerea.

          • Televiziunea, bat-o vina!

            • Einstein? Ce e acela, un inalbitor? De Nikola Tesla, da pot sa spun „jos palaria!”. Jidovul si cu joint-ul sa mearga unde le e scris. Dezaxat e orice jidan care zbiara ca epersecutat. Scarbos termen, inventat de MEDIA JIDOVEASCA. Sa inteleg ca aici e vreun asemenea joint?

          • Amice, esti idiot daca iti imaginezi ca mai pune careva botul la asa-numitele DESCOPERIRI semnate de jidani. O sleahta de hoti de farisei de santajisti si de criminali, indiferent daca stau in mahalaua lor soioasa sau in vreun palat in care se straduie sa invete tinerea cutitului si a furculitei in mana. Si in domeniul stiintelor jidanii au furat inventii ale celor ne-jidani, trecandu-le pe numele lor, cazuri pe care ma astept sa mi le citezi din folclorul zonei tale de bastina. Iti dau un hint: Paulescu si inca o doamna care se ocupa de o anume ramura a fizicii. Sigur jegul ala de Einstein si-a facut singur temele, sau, i le-a facut vre-o ruda de-a lui Nikola Tesla, ORTODOX de-al meu, destept si cu HAR de la Bunul Dumnezeu? Ia uimeste-ma cu orizontul tau prosion. DA, repet: lumea fara jidani ar fi un adevarat paradis.

            • @Marian, am inteles, toate chestiunile importante au fost inventate de ortodocsi. Probabil romani.
              Zona mea de bastina e Maramures.
              Probabil si Biblia au furat-o de undeva, ma gandesc ca de la proto-daci, nu-i asa? Desigur, ortodocsi.
              Inainte ma amuzai, acum ma intristezi. Nu mi se pare cinstit sa suporte Pamantul asemenea oboseli.
              Ai omis sa imi zici cum il chema pe stra-strabunicul tau. Si pe bunicii lui. Ca vad ca esti tare convins de „puritatea rasiala”. Ca si cum ar avea vreo importanta.

            • Degeaba esti din Maramures, daca ai inghitit galusca spurcata a politikului-corekt.

            • Alta intrebare pentru Maramuresul ne-mahmur: ghici cator inventatori romani le-au furat jidanii semnatura de pe inventie? E adevarat ca Nikola Tesla era un bun evreu care manca pasca in care sa se fi picurat sange de crestin? E adevarat ca Nikola Tesla a vrut sa dea energie gratis pana si celui mai indepartat sat din Africa? Splendoarea fiarei satanice jidovite, nu a fost tocmai fericita auzind cuvantul „gratis”. Tesla a preferat sa sape santuri pentru compania de electricitate decat sa faca blestematul compromis. Asta da, OM!

            • @Marian coptile, tu mai stii pe altcineva in afara de Tesla? Tot respectul pentru realizarile sarbului cu pricina, dar nu pricep legatura cu Einstein. Certurile lui Tesla au fost legate de Edison si Marconi.
              Sau iti place de el ca era nitel cam paranoic?

            • În genere, ca să-l înțelegi pe marian trebuie să fii marian. Multe din ce spune el nu se leagă cap cu cap.

            • @Vicus: omuletule, Marconi era JIDANO-ITALIAN cumva? Cunosc o gramada de jidani din neamul lui *escu. Cine facea lectiile fariseului einstein? Cum o chema? O ruda, -fie ea si prin alianta-, de-a lui Tesla? Vrei exemple de romani carora jidanii spurcati, -asa cum le e specia-, le-au furat inventiile trecandu-le pe numele lor.
              @Serge, ce te doare, ce nu e limpede? Sunt trucate videourile, asa-i? Facute in studiouri de pe vapor, sau acasa cu vreun soft pus pe statie grafica? Ce nu s-ar lega in universul perceptiv al mentalului tau?

            • @Vicus: oricare neputincios, incapabil sa lege o rana sau sa bata un cui sau sa inventeze el cu mintea lui un mic ceva bun si necesar, va spune despre cel care e geniu ca e paranoic! Ce mostra de mai mare imbecilitate, rautate si infinita prostie vrei decat asta? In loc de respect, admiratie si multumire, invective. Tipic pt cei slabi si marginiti. Cam jenant!

        • @Marian, ma gandesc ca dupa parerea matale probabil si Vechiul Testament l-au furat evreii de la romani. Si toata actiunea se petrecea la Falticeni, nu-i asa? Si apostolii erau de fapt de pe la Dej.

  53. De auzit se aud multe, dar de crezut… Stiu doar ca asa cum „partidul e in tot si in toate”, la fel si jidanii au oameni in orice forma de organizare, mai ales acolo unde se afla „opozitia”.

    • Evreii au putere prin voia Domnului…Este profetita aceasta putere a lor de la sfarsitu veacurilor. Vrei sa nu-ti mai pese ca au putere ? Nu-i mai injura ca-i de geaba ! Fa neamul romanesc sa se intoarca la credinta si n-or sa mai fie puternici peste noi !

      • Daca la libieni proportia ar fi de 2/3 vs 1/3, la populatia romaneasca, treaba arata mult mai rau. Foamea si exterminarea ii vor face (POATE!) pe romani sa isi aduca aminte de cuvinte mari ca, patrie, popor, traditie. Evreii nu sunt evrei, ci, siagoga a satanei; cei care isi fac pasca in care picura sange de crestin, nefiind nici macar o rasa umana, ci o alta specie de care omenirea nu are scapare prin forta proprie

  54. Ma faceti sa rad ! Vad aici o gramada de viteji gata sa exalte similuna „revolutionara” , dar eu va intreb: pentru tara voastra ce faceti ? Unii au facut ceva si azi sunt morti, altii sunt legati, altii nu se mai pot ridica..Insa voi sunteti cumplit de virtuali ! Muriti pe voi de frica !

  55. N-are nicio legătură cu petrolul.
    http://demotivation.ro/preview/2724

  56. traducerea în engleză a cărții verzi, care stă la baza Jamahiriei – cea mai democratică formă de organizare a statului. Dacă buletinele de știri nu au pomenit niciun cuvânt despre Jamahiria, e dovadă 100% că sunteți manipulați, și nu se vrea să aflați că ar putea exista și așa democrație. Cartea a fost scrisă de colonelul Gaddafi.

    Dacă nu aveți timp să citiți, așezați-vă confortabil în fotoliu și urmăriți mai departe știrile despre nebunul tiran Gaddafi.

    http://www.mathaba.net/gci/theory/gb3.htm

  57. Evreii nu au putere prin VOINȚA lui DUMNEZEU. DUMNEZEU NU DĂ PUTERE UNUI POPOR SĂ ASUPREASCĂ UN ALT POPOR, SUB ORICE FORMĂ: moral, spiritual, economic, juridic, militar, etc. Să vedeți ce va fi când de la ”poporul ales” se va trece la ”rasa aleasă” !!!

    • Nu au putere de la Dumnezeu sa faca rau, insa au aceasta dezlegare, de a-si reface tara, de a deveni atotputernici si de a-si implini destinul nu tocmai magulitor, asa cum si diavolul va primi dezlegare pt apocalipsa.
      Eu cred ca solutia in cazul lor nu este sa-i urasti sau sa te lupti cu ei, ci sa te apropii tu si neamul tau de Dumnezeu.
      Sa nu uitam istoria ! I-am avut pe legionari. Practicau un nationalism crestin, erau sub aripa ocrotitoare a unui arhanghel, aparitia lor a fost profetita cu 700 de ani inainte vreme, s-au luptat si au pierdut. Au pierdut lumeste , nu si in eternitate, dar au pierdut. DECI SA NU REPETAM GRESEALA. SA INCERCAM LUPTA EXCLUSIV CRESTINEASCA – CE-A DREAPTA !

      • Dumnezeu, ingaduie si cred ca asteapta sa se implineasca numarul sufletelor ucise de catre cel rau. Printre aceste suflete se numara si victimele sceleratului de la Tripoli. Ceausescu era un inger in comparatie cu gaddafi, un calau dement, atroce care si-a pus problema bombardarii cu trupe straine a propriilor supusi. E de cosmar ce s-a intamplat si ma tem ca inca nu s-a terminat.
        Doamne apara-i si pe ei si pe noi!

    • Daca e vba de jidanime, astia sunt specie distincta, nici macar rasa in cadrul speciei umane. Nicio natie de pe fata pamantului nu a facut pana azi dovada unui caracter atat de explicit satanic. China, Japonia, Coreea, India, arabii, da, se prea poate sa ia peste ceva ani locul detinut azi de occident, insa, nebun e cine crede ca vor fi de capul lor si ca jidanul a lasat fraiele puterii din mana, taman cand ei sunt mai aproape ca oricand de atingerea scopului lor final: supunerea planetei, intronizarea raului si ramanerea lor pe veci la putere, umilind groaznic pe cei care nu sunt de aceeasi samanta cu ei.

  58. @ Mercurie : Din anumite puncte de vedere ai si tu dreptate.Dar nu CRED că ar avea acea „dezlegare”. Și-au ATRIBUIT UN DREPT,I-AU DAT CARACTER DE ”LEGE”, ȘI-L APĂRĂ CU FEROCITATE, PE ORICE CALE CU ORICE METODĂ.Fiecare din cei de aici crea BINELE ȚĂRII LUI. NICI NU-I URĂSC ȘI NICI NU ÎNCERC SĂ MĂ LUPT CU EI.Dar buturuga mică poate răsturna carul mare. Referitor la ei, iată ce spunea rabinul STEPHEN WISE care în 1873 înființa Uniunea Congregațiilor Evreiești Americane: ”Masoneria este o instituție ebraică a cărei istorie,grade,funcții,parole de trecere și catehismul sunt evreiești de la început până la sfărșit,cu excepția unui grad intermediar și a câtorva cuvinte pe în cursul inițierii”. Publicat în ”The Israelite of America”,3 august 1860.Un al doilea citat este din Jean Izoulet,profesor de filosofie socială și membru la Colegiul Francez, care în 1926 publica o carte intitulată ”Paris-Capitale des Religions ou La MIssion d’Israel” : ”Dar există o primă sau ultimă religie, care nu are nimic local sau regional și care este prezentă peste tot, o religie internațională și inter-continentală, într-un cuvânt o religie planetară.Și este Mozaismul lui Israel” (la pagina 50 a respectivei cărți). Viitorul e mai mult decât sumbru cu așa baze.

  59. Cât de multe valuri au stârnit mișcările din Africa de Nord.Nu prea cred în coincidențe dar am dat peste un lucru, destul de vechi, dar de FOARTE MARE ACTUALITATE.Este vorba de un pasaj dintr-un articol apărut într-un ziar.L-am citit și am început să vorbesc singur.Respectivul fragment a apărut în SUNDAY TIMES la 10 iunie 1990, în ajunul războiului din Golful Persic : ”Occidentul și URSS trebuie să se pregătească pentru marea ridicare a fundamentalismului islamic din nordul mediteraneean al Africii și până în Asia Centrală, inclusiv republicile sovietice islamice”. THE ECONOMIST din 23 iulie 1990 titra și el: ”…este logic să prevedem operațiuni comune NATO-Tratatul de la Varșovia pentru a combate (și nu numai) revoluțiile și tiraniile din Lumea a Treia (dar și) dictaturile fascist-populiste,religioase și antisemite” salutând ”anii1993-2005” drept ”anii conflictelor (…).Se vor numi anii NEO-COLONIALISMULUI”.

  60. Se pregateste de intrarea in revolutie Siria. Conflictul din Palestina se reacutizeaza dupa masacrarea de catre jidani prin lovitura cu racheta trasa din avion contra a 4 copii palestinieni care jucau fotbal. Egiptul s-ar opune, -aparent-, partidelor cu baza religioasa si in acelasi timp avertizeaza extrem de discret pe jidani sa ii lase in pace pe cei din Fasia Gaza. Azi, a fost un pui de cutremur in Transilvania, iar pe cerul Bucurestiului s-au putut observa doua dare extrem de late si de joase lasate de avioane pe directia Bucuresti-Curtea de Arges. Speram sa nu se incerce declansarea vreunui seism de suprafata pe falia Fagaras-Snagov-Varna. Ar fi letal pentru barajul Vidraru, judetul Arges, Bucuresti si nu doar.

  61. Asa cum am mai spus, prin aducerea de mercenari din Africa Sub-Sahariana. Cine suporta imagini ale suferintei, poate vedea aici unde li se cere mercenarilor sa se dezlege:http://www.youtube.com/watch?v=35Dosxj2Lro&feature=BF&list=ULjy5lUDuyXhk&index=4

  62. Cum a devenit Romania-ROMANIA? uite asa.

    Codul Numeric Personal ne confera statul de actionar al ROMANIEI. Sa ne cerem dreptul.

    http://suveranitate.wordpress.com/

  63. Așa, acum vedeți o poză a „revoluționarilor” libieni, din alt racurs.
    http://demotivation.ro/preview/2726

  64. Nicio relevanta in aceea ca jurnalistii se tin coada, pe unde au curaj sa mearga. E ceva stiut de cand exista meseria de fotoreporter de front. Exista si foarte multi morti printre cei care merg acolo cu camera si cu telefonul in mana. Mult mai sugestive sunt imaginile de pe net.
    lybie masacre a elbeida attention attention images choquantes

  65. Si toate aceste morti pentru ce???
    Pentru ca maimutza criminala, beata si mereu insetata de sange, refuza sa iasa din cort? Cu sau fara CIA, va iesi, pentru ca nu il iarta populatia pe care oricat de mult ar vrea, nu o poate ucide 100%. E dincolo de orice descriere amploarea crimei acestei marionete satanice patronate de jidani.
    Astept comentarii ca sa vezi ca e fotoshop, ca e fake, sau ca e din al doilea razboi mondial. Cand va fi si la noi la fel sau mai rau si altii vor zice, dar daca e manipulare media, va veti aminti poate de Libia din primavara 2011.

  66. Daca vreti, puteti cauta pe You Tube despre soarta mercenarilor inchiriati de gaddafi, dar, ajunsi pe mana REVOLUTIONARILOR. Nu va imaginati ce soarta ii astepta.
    Sa ii ierte Dumnezeu pe toti, dar maimutza TREBUIA sa dispara, cu orice pret!

  67. Cred ca Libia va deveni curand o poveste urata si trecuta…Toata Arabia va fi vanzolita ! Slava Domnului, zic eu, asa vom scapa de „investitorii” islamici !

  68. ADICA : URA , URA, URA !!!!!!!

  69. Ura e o trasatura atât de specifică românilor încât se confundă cu ei înşişi. Cu măsura cu care vei măsura…

    • Nu-i ura, ca n-am facut eu vreun rau, este bucuria ca am scapat, momentan, de intentiile belicoase ale islamului fata de Romania !

      Si apoi , de cand pofta lor de a deveni democratie, fie si prin manipulare, a devenit raspunderea mea ?

      Mariane , compasiunea ta fata de islam este similara cu a lui Ceausescu. Eu niciodata n-am inteles de ce acest ….. pune la bataie micul dejun al copiilor din Romania pt pofta paranoica si melodramatica de a fi intre doi rechini !

      Plansa sentimentalismului tau vizeaza nu numai „ecumenismul” dar si „multiculturalismul”, slava Domnului, denuntat de Germania si Marea Britanie.
      Te du tu „frate” la Revolutie Islamica , la fata locului, si ne lasa pe noi romanii sa traim numa’ cu ale noastre.

    • Ei, nu! Ce faci, negi evidentele? Eu ii urasc visceral pe jidani si am si de ce. Nu trebuie sa faci pe fecioara zicand ca nu e ura. In ce priveste schemele cu islamul din capul tau, se vor adeveri, dar, ma tem ca nici tu si nici eu, nu vom mai fi atunci cand ei, pe BUNA DREPTATE, ne vor invada spre a ne sfasia, asa cum meritam. Noi le-am adus razboaiele, noi fiind lasi si tolerandu-i pe jidani! Sanatate multa!

  70. La 3:54 in videoul de mai sus, ampicilina a fost produsa in 2007 si e expirata din 2010. Cu asta se trateaza REVOLUTIONARII LIBIEI, cei care il vaneaza pe gaddafi si pe tarla lui de mercenari angajati sa ucida cu ziua. Iar alde Serge se crede istet zicand ca razoiul e doar pt ca sa vada presa. Culmea e ca mai sunt unii care viseaza la fel. Pana nu va fi macel la greu si aici, nu vor crede romanii, sau, poate ca, nu. Poate mai sunt si oameni care sa creada in cuvant fara a cauta dreptatea in tribunale si in dovezi cu link. A vedea cu sufletul, nu e vreo rusine si nici vreo fala. E pur si simplu un dat.

    • Pe nemancatii Romaniei nu-i mai vezi ? Dar de bolnavi romani ai auzit, cersetori, oameni fara de adapost care dorm in frig la minus 1…20 de grade, cand tu bocesti islamul la caldurica ? Daca astea te murdaresc prea mult si nu te poti implica, faptul ca suntem sub ocupatie din 89 nu-ti atrage atentia cat de cat …? Fapul ca din propietari de tara devenim chiriasi cu fiece clipa ? Poate esti tu viteazul pe care-l asteptam !
      IMI SPUI SI MIE CAND AI TERMINAT CU REZOLVAREA PROBLEMELOR IN ROMANIA CA SA FIU ALATURI DE TINE LA BOCEALA ISLAMULUI !

      Mariane, sa dea Domnul ca osteanul roman sa infiga tricolorul in inima lor islamica , adica in locul cel mai sfant al lor din Pensinsula Arabica !

      • Afla ca, prin natura meseriei, m-am bucurat sa dau din buzunarul meu celui care nu avea nici bani de tramvai sa se intoarca acasa din spital, iar daca avea cancer in stadiu aproape terminal si familia il „uita”, eu nu il uitam si aveam grija de un singur lucru: sa nu il doara. Nu spun ca nu am gresit, niciodata, dar fata de bestialitatile care se petrec azi, ma crucesc si spun ca traim timpuri satanice, pe fata. Daca de vindecat nu pot vindeca, macar sa alin o durere, inca mai stiu.

      • SI nici asa, cu intetia lor mistico-belicoasa de a cuceri Romania, nu-i urasc. EU URASC RAUL LOR ! SI DOAR RAUL TREBUIE COMBATUT !

        • Deocamdata REVOLUTIONARII facuti bucati nu cred sa te fi deranjat pe tine, pe Sergiu sau pe altii cu vreo scrisoare in care sa iti ceara sa versi o lacrima pentru soarta lor. Dar, a-ti bate joc de suferinta lor, asa cum se citeste in acest articol, e trist si profund nedrept. Macar respect in fata mortii sa avem. Nu costa mult, doar… putin suflet, dar… de la cine si cum?

    • Regimul lui Gaddafi pedepsea vânzarea medicamentelor expirate.

      Dar pentru falsificare de medicamente pedeapsa e capitala.

  71. Mai stai nitel sa se uite romanasi tai osteni la Vacanta Mare si apoi, mai vezi! Stii vorba cantecului: ne poate calca oricine in picioare, nu ne pasa: avem de urmarit programe TV si de spart seminte peste balustrada balconului. Asta e minunatul popor la care sa ma inchin? Glumesti!
    In materie de mers in Peninsula ARabica sa infigi steagul, stii ce departe e si cat costa charterul? Apa potabila e 1-2 €/0,5L iar romanii se cam vaita de pantecaraie dupa ce o beau!

    • Sfatul meu este sa iti declari pe fata statutul de alogen in sanul neamului romanesc si sa te duci …..

      • Traieste in lumea ta, pt ca, nu te opreste nimeni. Himerele sunt regatul tau. Neamul romanesc, hahaha!

        • Macar ti-ai dat arama pe fata ! Da, NEAMUL ROMANESC ! Iti dau si lectii de antropologie , adica argumente stiintifice, ca sa nu mai faci abstractie de zestrea crestin-ortodoxa, care spune ca : „Neamurile sunt lasate de Dumnezeu!”

          • Neamul romanesc e in imaginatia ta, frate Mercurie! Cum de nu ti-ai dat seama ca la cat de viermi sun componentii acestei populatii care a stat in genunchi cu fata la vest, seri la rand la ora 18:55, inainte de a vorbi lepra aia de esca andreaua (daca mai tii minte!) …nu merita prea mult aceasta populatie care si-a lasat minerii singuri in fata tancurilor lui radu vasile. Mi-e greata de ce am vazut la aceasta larva supranumita popor român…

          • Nu mai invoca pe Dumnezeu spre a-ti sustine ineptia ca ar exista altceva decat o prostituata cum bine zicea si ct popescu. Asta iti e poporul? Prefer sa iti dau lectii de patriotism de la arabi, frate Mercurie. Sincer, le meriti! Invatza-tzi neamul ce inseamna demnitatea si CREDINTA, privind la cei care lupta si mor urland acel DUMNEZEU E NUMAI UNUL! sau, daca vrei, ALLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAH AKBAR!!!!! Tu ce strigi? Ce promotie a venit si unde?

            • Eu strig in spiritul traditiei stramosesti: Doamne Iisuse Hristoase milueste si ne mantuieste pe noi romanii !

      • Sa ma anunti cand te duci sa infigi steagul nato-romania-ue-izdraelit in pieptul unui arab. Promit sa inregistrez! Vezi sa ai haine de bumbac, de culoare deschisa si daca nu ai arafat, iti dau eu unul, numai sa imi zici ce culoare: negru cu alb sau rosu cu alb ca sa nu faci silicoza, pt ca, e nevindecabila si ar fi pacat de un asa zimbru.

  72. Încă un regim criminal e pe listă. http://demotivation.ro/preview/2727

  73. In decursul vietii, cand cineva descopera si se supune adevarului care denota legatura dintre tot ce este fizic, spiritual si rational in lumea naturala; apoi realizeaza ca tot ce a fost acceptat anterior ca fiind adevar, nu este decat miezul ignorantei si a fricii; ca aceia care se cred miezul, si-au atribuit aceasta insusire si si-au consacrat aceasta obligatie: sunt interlopi, osciland intre a fi bestii si fiinte suverane. Prin urmare, ca singura scapare in a remedia ignoranta, nascuta prin acceptul fatarniciei institutionalizate, care superficial recunoaste un Creator, cu toate acestea contrange la servitutea si obedienta unei autoritati pamantesti, ca si unica alegere care exista, este a revendica locul potrivit in aceasta lume, pe care Dumnezeu a pregatit-o pentru toti, egali intre noi, stapinitori asupra nimanui, suverani intre suverani, raspunzatori numai fata de datoria morala de a trai o viata cat mai prospera si pasnica posibil, indifirent de pret, si pe cheltuiala nimanui. (va urma) http://suveranitate.wordpress.com/

    • De-a dreptul sideral discursul…, insa noi cei traitori in lume , crestini fiind, avem si responsabilitati, si factori de risc, si lupta dreapta. Ne inaltam nu aici pe pamant, ci dupa trecerea la cele vesnice, daca ne-am facut datoria ! Restul este poem, simfonie,…
      In 2 mii de ani de crestinism romanii si-au rupt madularele , muncind, sfintindu-se , luptand; au mai si nuntit, botezat, au creat o cultura populara unica in Europa, au mai si inventat, au mai si cazut, ca acum, s-au ridicat, …… Este ceva sideral in cronologia mea ?

      • Sa fim seriosi! Uita-te la mandretea de bobor si nu te mira, sunt neamul tau!

        • Pentru mine esti prototipul clasic de alogen in sanul poporului roman ..Am o FRUMOASA dedicatie pentru tine:

          1. Romulus Vulpescu
          Ascultă,Străine,
          Ascultă,Vecine,
          Ascultă-mă bine:
          De foame adus,
          Tăcut la-nceput,
          În casă la mine,
          Ţi-am scos şi ţi-am pus,
          Din tot ce-am avut,
          Şi pîine şi sare,
          Şi laptele muls,
          Cald, alb, în şiştare,
          Pe masă la mine.
          De sete supus,
          Ai vrut de băut,
          Pe masă la mine,
          Ţi-am scos şi ţi-am pus
          În cană de lut,
          Şi vin, şi licoare,
          Şi dulcele must
          Fierbînd în ulcioare
          În casă la mine.
          De trudă răpus,
          Căzut ai zăcut
          În casă la mine.
          Ţi-am scos şi ţi-am pus
          Curat aşternut:
          Şi ierburi, şi floare,
          Şi piele de urs
          Tîlhar de mioare
          În casă la mine.
          Şi… nu te-ai mai dus:
          Tribut mi-ai cerut:
          Pe masă la mine.
          M-ai scos şi mi-ai spus:
          “Aici m-am născut!
          Sînt mare şi tare!”
          Credeai că m-ai smuls
          – Punîndu-mă-n fiare-
          Din tot ce-i “la mine”?
          Ascultă,Străine,
          Ascultă,Vecine,
          Ascultă-mă bine:
          La mine,La prag,
          A fost vălmăşag
          De haite cu steag…
          Ca valul s-au spart:
          Zbătură-se-n ştreang!
          În pulbere zac.
          La mine,La curţi,
          Veneau lacomi mulţi:
          Mai mari, mai temuţi,
          De-un cap sînt mai scurţi.
          La mine,La porţi,
          E rînjet de colţi,
          E plesnet de glonţi,
          E umblet de hoţi…
          Se spulberă toţi
          Subt brazda mea morţi.
          Asculte, oricine
          Asculte-mă bine:
          În numele meu,
          N-are loc viclenia.
          În numele meu,
          Am topit omenia.
          Dar tu seama ţine,
          Străine:
          În numele meu,
          Înflorit cum e iia,
          Mai e şi Mânia.

          • Cine e Romulus Vulpescu, vreun reper moral de-al tau? Nu dau nici 2 lei (vechi). Sa fim seriosi si sa nu dam atentie trufiei bazate pe NIMIC altceva decat pe gaunosenie. Un adevarat Crestin nu si-ar permite sa considere ca neamul lui bun sau, mai degraba FOARTE PROST are un sange mai pretios decat al unor MARTIRI. Alogenia caracterizeaza DOAR busola ta sparta pe care o lauzi ca la iarmarocul de inselaciuni.

            • „Neamurile sunt lasate de Dumnezeu !”

              Relaitatea este ca tu , ca alogen, vei imbatrani si muri in mijlocul acestui neam , crestin ortodox…….si nu vei avea absolut nici o satisfactie ! Vei fi invins si-n viata, si-n moarte !

            • marian: tie ar trebui sa-ti fie rusine, totusi vorbesti limba romana si traiesti printre romani. Daca nu-ti convine, esti liber sa pleci, si cred ca ti-ai face un bine si nou. Lasa-ne, ca suntem satui de filozofii ieftine si anti-romanesti. Astalavista prahlo, ciricli Europa.

            • Mi-e prea jena sa de ceea ce numiti voi, – o adunatura bezmetica si scabroasa printr-o lasitate dincolo de dezgust. Ati tacut ca lasii si veti mai tacea si pe viitor, ca sa va asigurati mizera subzistenta. Luati lectii de la arabi, de la sudamericani, de la minerii Vaii Jiului si apoi sa dati lectii de patriotism de televizor

            • Nu veti iesi in veci cu ICOANA in strada, asa cum o fac grecii, si SARBII, dar sunteti prosti si plini de orgolii. La asta niciun popor nu va intrece. Romanul care sta pe malul istoriei sperand ca altii sa se scufunde, facandu-se ca nu vede cum mlastina il trage imparabil acolo unde merita

            • Romulus Vulpescu este un eminent lingvist roman.
              Pentru poporul nostru este foarte important faptul ca avem inca personalitati culturale de talia domniei sale.
              In tinerete, cand incercau sa il impinga spre politica, activistii duceau o lupta permanenta pentru a-l convinge sa se inscrie in PCR.
              Este antologic dialogul scriitorului cu un trepadus politic caruia i-s spus ca el, fiind credincios, nu indeplineste conditia impusa privind convingerile stiintifice necesare unui membru de partid. Activistul i-a replicat ca, poate sa se incheie la camasa, pentru a nu i- se mai vedea cruciulita.
              Vulpescu i-a raspuns” Da, dar atunci inseamna ca va mint si pe dumneavoastra si pe mine; iar eu nu pot face asta”.
              Acelasi Romulus Vulpescu, a indraznit sa corijeze ineptiile debitate public de catre Jacque Chirac, la Paris.

  74. Mercurie, frate, nu stiu daca este ceva sideral in cronologia ta, dar te rog tine-ma la curent daca afli cumva:) Cat despre istoria romanilor, cunosc foarte bine din ce neam am rasarit. Ceea ce am eu de spus, nu este nici poem nici simfonie, ci punctul meu de vedere fata de realitate asa cum o percep eu, ca un otodox convins.

  75. Eu m-am inaltat la un asemenea adevar, dat fiind ca l-am cunoscut, l-am inteles, l-am inbratisat, iar acum aleg sa fiu riglat de el pentru tot restul vietii. Eu, de obicei cunoscut si de acum incolo raspunzand sub(la) numele de : S. S. C, dat fiind botezat S.S.C de catre parintii mei naturali, prin aceasta aduc la cunostinta, tuturor membrilor Umanitatii, iubitorilor de Libertate, copii ai Pacii si creatii dumnezeiesti; de asemenea tiranilor, despotilor, asupritorilor, uzurpatorilor, stapanitorilor si presupuselor autoritati pamantesti;- urmatoarea Declaratie publica:
    Fac cunoscut tuturor, ca eu, S.S.C. sunt in deplinatatea facultatilor mentale si detin controlul total asupra fizicului meu. Stiut a fi, ca eu, S.S.C. fac urmatorea declaratie voluntar, liber si in absenta oricarei influente din exterior, presiune sau coercitie. Aduc la cunostinta, ca eu, S.S.C. sunt sanatos, capabil, fara nici o disfunctie fizica sau mentala, pe deplin contient, educat, informat si competent. Declar ca eu, S.S.C., accept intreaga resposabilitate a vietii mele si a actiunilor care vor rezulta din aceasta. Aduc la cunostinta ca eu, S.S.C. stau in fata Dumnezeului meu; multumit de puterea si libertatea pe care o posed, ca si consecinta a nasterii mele; iar prin aceasta marturisesc ca NU ma voi supune nici unei autoritati pamantenesti; fie politica, sociala sau altfel spus artificiala, nefireasca si ma voi opune cu fiecare fibra a fiintei mele, pana la moarte chiar oricarei tentative de incorporare, recrutare, raspundere, obligatie, loialitate, supunere, conformitate sau(si) subordonare fata de orice barbat, femeie, pesoana sau entitate. Declar ca eu, S.S.C. doresc pace, toleranta, independenta, libertate si raspundere, pentru Mine, si a intregii omeniri, si voi reactiona urgent impotriva oricarei dorinte, puteri sau forte, care ar rezulta din incalcarea acestor principii. Aduc la cunostinta ca eu, S.S.C, cred si afirm ca, esentialmente sunt singurul responsabil fata de actiunile mele, subiect numai fata de Supremul Arbitru al Universului, si ca atare dorinta, Nu voi permite nimanui sa ma comande sau sa ma ghideze in directii contrare Contiintei mele, fata de care sunt singurul raspunzator. Stiut sa fie, ca eu, S.S.C., ma voi supune durerilor de pedeapsa, numai pentru incalcarea drepturilor proprietatii si a suveranitatii nascutilor-liberi, fiintelor naturale. Toate celalate edicte, decrete, legi, regulatii, statute, etc., sau metode de control sunt dezaprobate ca fiind neinsemnate in exercitarea vietii mele. Eu, S.S.C. prin prezenta, stabilesc urmatoarea notificare prin Declararea Suveranitatii dizolvand toate obligatiile anterioare, politice si nationale:

    Va urma! http://www.suveranitate@wordpress.com

    • In primul rand imi cer scuze ca, anticipand declaratia ta, am incercat sa-ti tai elanul. …Recunosc, n-am dreptul, chiar daca anarhismul tau mistic nu-i deloc crestin…Sfantul Pavel parca spunea sa ne supunem stapanirilor, date si ele de la Dumnezeu, ca o consecinta a pacatelor noastre. Nu-i o supunere neconditionata, adica pana acolo unde sa ne poata pune in „poarta” cu Dumnezeu.., dincolo de care trebuie sa ne asumam martirajul..
      Daca nu-s indiscret, ce religie ai Suverane ?

      • Frate, mercurie, am scris mai sus care-mi este credinta, iar daca nu ai observat, repet ca m-am nascut, traiesc si voi muri ORTODOX. Spui ca „Sfantul Pavel a spus sa ne supunem stapinilor” si nu gresesti, dar eu nu sunt impotriva stapinilor ca fiinte umane ci invartosarea mea este impotriva entitatilor create de mintea satanica a unor agenti ai iadului; si aici ma refer la stat si orice entitati guvernamentale care-si asuma autoritate de dumnezei. Nu scrie in Sfanta Scriptura sa nu te inchini idolilor? Avem numai doua optiuni: Iisus Hristos sau Mamona? si ca indiciu am sa-ti dau definitia juridica a cuvantului cetatenie, care inseamna supusenie, iar daca nu ma crezi verifica singur, chiar te indemn. Pace.

      • Eu sunt o fiinta umana, om liber, independent, nascut natural; in momentul nasterii mele cand am venit in aceasta lume sub protectia parintilor mei naturali, am intrat si in posesia deplina a tuturor drepturilor, facultatilor, libertatilor si puterilor pe care le pot stapani pe durata vietii mele pamantenesti.
        Eu, afirm cu hotarare numai o lume naturala, palpabila, de Dumnezeu creata si dezaprob constructii, inventii, nascociri, si entitati concepute de mintea si(prin) mana omului, cand cutare considera a ma obliga sau supune oricarei puteri manifestate de catre acestea.
        Eu, pricep, sunt convins, si am crescut sa cunosc, ca nu exista pe acest pamant, o putere superioara puterii personale cu care m-a inzestrat Dumnezeu. Nu neg existenta unei forte superioare, concepute a ma sili la obedienta si supunere, dar, aceasta forta, cand este exercitata de puteri nefaste, nu este decat pură agresiune, tiranie si rău.
        Imi rezerv dreptul de a poseda orice numesc eu “proprietate”, ce am dobandit pasnic, prin propriul meu efort, si care poate consta in orice planta, animal, mineral, compozitie, masina, dispozitiv, drog, arma, produs, etc. Pot poseda acestea, in folosul personal, cu intentii definite de mine, daca nu prezinta o amenintare sau vatamare directa a vietii sau proprietatii altei fiinte umane. Orice tentativa de a ma priva de “proprietate”, se va izbi de auto-aparare, in proportie necesara pentru a-mi pastra proprietatea.
        (Va urma)

    • Pe langa propria expertiza privind starea sanatatii mentale, este neceasara urgent, o contra expertiza!

      • Daca tu visezi ceva se spune ca a fost doar visul tau. Daca mai multi viseaza acelasi lucru, acel vis va fi etichetat drept, realitate. Nu exista nebunie cum nu exista nici vreo reala disciplina medicala a psihiatriei. Exista doar stari pe care unii pretind ca le pot percepe iar altii, ca le pot DIRIJA(!) prin mijloacele sugestiei si ale interventiei terapeutice. MK-ultra a fost si este un urias program. A interveni, e cel mai adesea, o crima.

      • @clement: Daca e adevarat ce scriu astia, mi se confirma teoria ca e vorba de un condeier de mana a 3-a, pentru o lume de mana a 4-a. Cum e sacul e si petecul, asta ca sa citez din clasicii autohtoni. Iata ce se scrie despre personaj:
        „…este un poet, scriitor și traducător român. Romulus Vulpescu a fost senator în legislatura 1990-1992. În cadrul activității sale parlamentare, Romulus Vulpescu a fost membru în grupurile de prietenie cu Statul Israel, Franța și Ungaria.”
        Poftim? Prietenie cu jidanimea? Ma Kc pe paginile lui!
        Idiotenia aia de roman dupa care alerga toata suflarea romaneasca prin 78-80 Arta Conversatiei e o mostra de stupida manipulare mentala si atat.
        Cui ii place, e liber sa doarma cu el sub cap!

        • Straine, poezia ti se potriveste ! Intrebarea este : iti doresti sa mori in mijlocul neamului romanesc ? Trai veninos in mijlocul celor pe care-i urasti sau printre ai tai , hat departe ? „To be , or not to be ? This is the question !”

        • Da, este adevarat ce scrie insa este doar o parte a adevarului. Pe Romulus Vulpescu nu il am in biblioteca si nici pe George Pruteanu, dar ii respect pentru respectul cu care au tratat limba romana. Asa cum o respect pe Zoe Dumitrescu Busulenga, filolog enciclopedist de talie europeana,care cu tot crestinismul sau sincer, a fleurtat cu Puterea, din cand in cand.
          „Arta Conversatiei” nu a scris-o R.V. ci nevasta-sa.
          Cat despre Israel s-ar putea ca in urma legii votate duminica, Vulpescu sa fie considerat dusman al acestui Stat si sa nu mai primeasca viza de intrare. Nu pot decat sa sper ca le va da cu tifla, asa cum a facut-o cu Partidul si cu Chirac.

          • Si despre einstein jidanu’ se spunea ca el e autorul teoriei si nu nevasta-sa cea venita din spatiul viitoarei Yugoslavii. Stiu ca mme vulpeasca a semnat dar umbla vba ca el i-ar fi scris-o. Einstein i-ar fi dat ei toti banii din premiu, la divort. Oare de ce? Cica il cam baga sub mese sarboaica, atat de tare sclipea in matematici, ea. Magarii s-au facut de cand e lumea, iar istoria geme de exemple similare. Ati vazut ca au iesit grecii cu icoane pe strazi impotriva masonilor.
            @mercurie, „arhitect-mare maestru” al romanismului, te prinde revolutia nepregatit! Ai un discurs ceva, sau, dezamagesti iar? Ia lectii de la arabi. Nu meriti nici sa le atingi umbra!

  76. Cine pupa mana satanei, greu se mai spala, daca apuca. Intre un arivist diplomat si un suflet viu, stii ce prefer.

  77. Neamul poate fi mai bun sau… stii tu cum! Spor la treaba si mai multa clarviziune!

    • @Marian, taica, nu ai vrea sa iti faci tu un blog numai al tau? Eu m-as abona. De cate ori am o zi enervanta, mai intru pe aici, mai citesc ce scrii tu si imi dau seama cat de frumoasa e viata. Si ca altii isi duc zilele tare chinuiti, probleme cu capul, etc. Si sunt recunoscator.
      Si de aia zic, daca ti-ai face un blog al tau unde sa expui cat mai detaliat ideile tale, ar fi minunat. Daca nu te descurci, iti fac eu. Merita efortul, pentru atata distractie gratuita.

      • marian ii sapa groapa lui eufrosin. Intentionat spune lucruri deplasate despre alogeni pentru:
        1. sa exagereze lucrurile, un nou venit va vedea blogul lui eufrosin ca fiind extremist, si populat de idioti care nu pot argumenta nimic, doar invinuiesc pentru tot si pentru toate poporul evreu.
        2. sa devieze de la discutie.
        3. in orice moment, oricine poate inchide blogul lui eufrosin, pentru ca chiar daca ceea ce spune eufrosin e subtil, ceea ce spune marian intra in categoria „hate content”, http://en.wordpress.com/tos/ .

        Cunosc mai multe bloguri inchise din cauza unor comentatori ca marian (drept ca blogurile erau rusesti).
        In genere, acest program inca nu s-a incheiat: http://bit.ly/91HdLm

    • marian, neincetat ataci popurul roman, in sanul caruia iti duci si tu traiul; iti cam tai, singur craca de sub picioare… ma intreb, daca esti atat de viteaz, de ce nu actionezi tu? dar ai pretentii de la popor. Constant ne intoxici cu abjectii anti-romanesti, ceea ce denota o frustrare bolnavicioasa a propriului tau ego, esti suparat ca nu ti-ai gasit locul in acest neam, de aceea manci laturi in public, si te mai si lauzi. La porc nu poti vedea, decat mizerie!

    • marian, neincetat ataci poporul roman, in sanul caruia iti duci si tu traiul; iti cam tai, singur craca de sub picioare… ma intreb, daca esti atat de viteaz, de ce nu actionezi tu? dar ai pretentii de la popor. Constant ne intoxici cu abjectii anti-romanesti, ceea ce denota o frustrare bolnavicioasa a propriului tau ego, esti suparat ca nu ti-ai gasit locul in acest neam, de aceea manci laturi in public, si te mai si lauzi. La porc nu poti vedea, decat mizerie!

      • Nu stiu de ce va deranjeaza a recunoaste adevarul dincolo de orice indoiala, ca, poporul roman e o rusine pe harta lumii. Nu aveti prea multe argumente care sa sustina contrariul si va deranjeaza afirmatia pe care nu aveti cum sa o contraziceti, ca suntem un popr etalon al lasitatii si al deplinei lipse a demnitatii umane si asta nu de zece ani si nici de 20. Daca in Grecia sau in Serbia se intamplau cate s-au intamplat aici, numai in ultimii 20 de ani, care credetu ca ar fi fost reactia multimii? Aceeasi cu cea de la noi? Sa actionez eu, in beneficiul, cui? Al vostru? Nici intr-o mie de ani. Indreptarea porneste de la asumarea realitatilor la care ati consimtit. Cand incepeti?

        • Adica tu mai luminat si viteaz ca tot neamul romanesc la un loc ! Bravo Straine ! Este si asta o traire, sa fi alogen, sa-i urasti pe cei in mijlocul carora traiesti, sa-i acuzi de toate bubele din lume si sa te mai dai si viteaz nevoie mare !

      • Distractiv alteta, dar esti ruda de sange cu patrupedul interzis in lumea araba. Stiai ca inima lui seamana cu a ta? Nu am spus ca porcul nu ar avea burta si sentimente intens nationale, cumulate in tractusul digestiv

  78. Eufrosine, iata si confirmarea la tot ce ai scris in acest articol:
    http://www.business-standard.com/india/news/us-infiltrates-cia-operatives-into-libya/130816/on

    SUA de cateva saptamani au infiltrat agenti CIA in Libia, pentru recrutare de revolutionari, antrenare, etc.

    Oricum ar fi, chiar daca ar fi o revolutie – ea nu mai este a poporului libian, odata ce sunt implicate forte straine.

    • Nu e oricum ar fi decat pt cine se straduie nega evidentele. Mai intai a fost cuvantul si mai apoi sabia, daca intelegi ce vreau sa spun. Pe intelesul tau: 42 de ani de dictatura a primatei gaddafi si a clanului trebuie sa inceteze cu orice pret. Ca gaddafi e blat cu jidanii, nu e vreun secret pt nimeni. Ca totul e o conjuratie facuta public, nu ma intereseaza, nu stiu daca pricepi dar, ingaduie sa fac ceea ce merita pe observatia ca e si cia-mossad-and shit like that. Nu ei au declansat valul de manie populara care a cerut in mod pasnic plecarea animalului din cort, ci demnitatea celor furati pe fata de mult prea multa vreme. Altfel zis, daca la o inmormantare (a maimutei sa zicem) se infiinteaza mafia sau vreo valoare contemporana, asta inseamna ca mortul a fost mafiot sau vreun mare dascal? Nicidecum! Parazitismul functioneaza inclusiv pe scena asa-zisei politici internationale. Pricepusi? Mai explic odata, daca tot nu

      • mariane, ma dobori cu gandirea ta ascutita. Nu mai am scapare, argumentele tale sunt atat de convingatoare ca practic nu te pot contrazice.

        > Mai intai a fost cuvantul si mai apoi sabia, daca intelegi ce vreau sa spun.

        (eu inteleg ca nu vrei sa spui nimic)

        > Pe intelesul tau: 42 de ani de dictatura a primatei gaddafi si a clanului trebuie sa inceteze cu orice pret.

        Asta unde scrie? De ce e atat de evident acest lucru, de ce eu nu-l pot intelege? De ce nu ai nimic cu dictatura din Arabia Saudita, care dureaza de mai bine de 1000 ani?

        > Ca gaddafi e blat cu jidanii, nu e vreun secret pt nimeni.

        Iar ai spus o fraza total argumentata. Cel mai puternic argument: „nu e un secret pentru nimeni.” Uite, daca-i atat de evident, adu-mi un exemplu, pentru ca ceea ce „cunoaste toata lumea” nu-i argument.

        > Nu ei au declansat valul de manie populara care a cerut in mod pasnic plecarea animalului din cort, ci demnitatea celor furati pe fata de mult prea multa vreme.

        Asta o spui la fel de bine argumentat. Oamenii care primesc indemnizatii de somer de 700 dolari, vezi, s-au simtit furati pe fata.

        > care a cerut in mod pasnic plecarea animalului din cort…

        Uau, daca ei impusca din arme de standart NATO, atunci sunt protestatari pasnici. Interesant, hai spune mai departe, ca incep sa pricep.

        • 1.Mai intai cu vorba, apoi vine si pumnul.
          2.Arabia Saudita nu dateaza de 1000 de ani decat in mintea ta.
          3.Scrie-i lui Olmert si iti va raspunde detaliat care e filiera, sau, daca te temi ca nu va fi incantat,

          Yediot Aharonot newspaper : Saif al-Islam, son of Colonel Muammar Gaddafi ” visit Israel suddenly .
          „…Yediot revealed that Saif al-Islam asked senior leaders in Israeli security military assistance munitions and night observation devices, as well as satellite imagery, and in turn, pledged to develop ties between Tripoli and Tel Aviv or what may remain of them under his authority with Israel in the fields of political and economic development.”
          Sergica, Eufrosin s-o fi luat cu gandul dupa basmul jidovit cu pozele care ar fi CHIPURILE FALSE si prin extensie TOATA REVOLUTIA LIBIANA e falsa, dar sa spui o atare imbecilitate, e demn de urzica maramorosului. Care 700$/zi, nebunule? Ha? Tu vezi ce idiotenii debitezi avand pretentii la link-uri si la argumente materiale pt ca mintea ta nu crede in cuvant. Esti penal! Ai avea tu 700$/zi dar nu daca esti un membru de rand al poporului libian. Ada-ti aminte ca mercenariatul a fost testat mai intai in piata TAHRIR. Te-ai prins sau, tot semeni unui roman bata, te tii de gard ca sa nu cazi.
          Nu, mai copile! Nu pricepe loaza!
          Daca fratele tau te vede pe tine sfartecat in bucati de mitraliera de pe tanc, si daca stie ca nu te-ai dus la furat droguri in Pakistan, crezi ca fratele tau va sta sa citeasca din ce tara provine arma cu care va vrea sa razbune moartea ta? Asta era mesajul, mai, romane! Oooof!

          • @Serge, asta a fost soarta mercenarilor adusi la sugestia jidanilor pentru salvarea SISTEMULUI maimutei din cort.

            • Numai un nebun sadic face afaceri cu jidanii, cea mai criminala samanta a tuturor timpurilor. Asa arata roadele consilierii jidanesti. Hai mai zi-mi cantecul ala ca imaginea e trucata si filmul prost regizat. Vrei?

            • Iată și secretul mercenarilor. Guvernul Chad-ului a rugat comunitatea internațională să oprească măcelărirea emigranților din Chad de către călăii „rebeli”.
              http://af.reuters.com/article/topNews/idAFJOE73303S20110404

            • @Serge: Cum adica? Admiti ca maimuta ta preferata si clica de smecheri cu salarii preferentiale au angajat mercenari din Ciad? Dar de Mali nu ai auzit? Dar de Nigeria? Dar de izdrael, sinagoga a satanei? Imi dau lacrimile de mila mercenarilor! Oare ce o sa li se faca atunci cand vor fi prinsi? Se poate ca in Libia sa existe si victime inocente care sa fi lucrat in vreun atelier de tamplarie si care sa fi fost linsati sau la un pas de a fi fost linsati, -potrivit unui documentar Al Jazeera-. Totusi, cine mai are curajul si nesimtirea sa stea la locul lui cand conationalii apar ucigand, din cauza ca au fost ANGAJATI pt CRIMA? Sorry, la razboi, ca la razboi, nu-i asa? Nu am prea multa mila pt un mercenar, indiferent ca e romanas de-al meu de prin nato, scapat sa faca bani prin Irak sau prin alte tari straine de a lui, sau, vreo maimuta de prin nu stiu ce jungla venita in Libia ca sa ucida pt 200$/zi. Cum e cu aia 700$/zi indeminzatie de somaj? Ti-a jucat mintea vreo festa, ai visat frumos sau… ce a fost cu tine? Credeai ca te crede careva? Esti prea copil! Moarte mercenarilor, indiferent de natie; pot fi: romani, sauditi, sau alte scarbe ale pamantului, nu am cum sa am mila pt ceea ce fac. Ma uitam la unii ce fete de criminali aveau, desi erau prinsi si moartea le era aproape. Nici vorba de regret pentru ce facusera. Bestii!
              Te-ai calmat cu imixtiunea izdraelului in Libia? Daca nu, ia un hap si vezi ca au fost gasite pana si arme jidanesti in mana aparatorilor sistemului maimutei.
              Daca nici asta nu te satisface, ia cursa de MONASTIR (Tunisia, Air Karthago) si sa ne scrii din Tripoli, de la prietenii(!) tai din securitatea ucrainiana, plecati in misiune umanitara pe plaiuri libiene. Fii atent si la FIZIONOMIE, -alta perla de-a ta- si sa nu uiti sa urmaresti cu atentie felul in care se trucheaza fotografiile de pe falsul front, arzand anvelope uzate. Nu de alta dar, o poza costa cat o mie de vorbe. Dar un video?… Dar sute de inregistrari video? Dar mii? Dar sangele garla si viata distrusa de bestialitatea satanei tale preferate, gunoierul iadului, gaddafi

            • eu ziceam ca rebelii omoara imigranti zicand ca-s mercenari, dar la unii nu ajunge (ei fiind la o inaltime prea mare pe scara intelepciunii).

              > Cum e cu aia 700$/zi indeminzatie de somaj?

              Metodele tale ieftine de manipulare nu merg. Te-am prins și aici. Cine a zis de 700 $ pe zi? Eu? Eu am zis doar de indemnizație de 700 $, iar asta se calculează pe lună, cel puțin eu așa știam. Intenționat manipulezi.

              Iată confirmarea:

              Libia: cum înscenează CIA o revoluţie


              Oamenii care primesc indemnizatii de somer de 700 dolari, vezi, s-au simtit furati pe fata.

              Deci ce avem – un manipulator, care pomeneste în 3 locuri că eu aș fi zis de 700$ pe zi, făcându-mă idiot în fața tuturora, când eu am zis pur și simplu 700$, și pentru toți asta ar însemna 700$/lună.

              Le voi spune șefilor tăi că nu-ți meriți salariul, prea te dai de gol.

            • @Serge: Vai, nu 700$/pe zi? Atunci, 700 pe secol, ar fi mai aproape de realitate? Prietenii tai plecati -chipurile-, in Libia te-au informat gresit, cumva, sau ai dat-o la pleasna ca sa vezi cum vei impresiona? Nu ti-e deloc jena sa pronunti o asemenea suma intr-o tara atat de saraca? Stii ce e aia 700$ in Libia? Esti zeu local cu asemenea bani, intr-o lume in care 40-50$, constituie salariul lunar al unui trudnic oarecare! Asasinul pe care il respecti cu titlul de caprar la vaci, gaddafi, nu lasa o letzcaie pentru cei din afara NEAMULUI lui. Cum e mai, nea caisa, cu pozele falsificate si cu asasinarea imigrantilor? Imi dau lacrimile de mila mercenarilor tai, ridicati la rangul de imigranti. Hahahaha!… Ce perversitate in gandire! Te faci ca ai uitat de topicul articolului: cia insceneaza revolutie. NU!
              Nu-i asa! Lumea s-a saturat de binele dictaturilor demente si le vrea maturate sau, macel pana la ultimul om, pentru demnitatea CONDITIEI UMANE, ceea ce pe romani, lasi din fire fiind, ii deranjeaza. Ca cia mossad mi6, fsb, ucraina cu doctorii (!!!-ce prosteala pe fatza!), nu valoreaza niciun scuipat asemenea asertiuni. Important e doar sangele care se varsa entru libertatea de a trai inru Dumnezeu, ceea ce satanistii si alti mercenari care fac poze, nu pot accepta si nici intelege, fiind straini de ceea ce se numeste OM, suprema alcatuire, creatie a UNICULUI DUMNEZEU!

            • Continui sa manipulezi cu nerușinare.
              > @Serge: Vai, nu 700$/pe zi? Atunci, 700 pe secol, ar fi mai aproape de realitate?

              Operezi cu extremele, manipulatorule.

              Vezi ce spun occidentalii despre „ce s-ar numi un salariu bun in libia”:

              Production Engineer , 6 – 10 thousands USD
              Instruement Engineer 10 K USD
              Instrument Technician Not less than 5 K USD
              Drilling engineer (Libya is desperate for them) could reach up to as high as 20000 USD ,, and believe me Locals drilling engineers with Sallaries like 15000 LD…

              http://www.expat-blog.com/forum/viewtopic.php?id=24313

              Link # 2
              http://www.indeed.com/salary?q1=Libya&l1=
              Salariile medii pentru joburile din Libia – 54000 $ (pentru oameni speciali, specific – pe an).

    • Eufrosin are dreptate in ceea ce posteaza, insa tu te-ai intrebat daca vreun neam din lumea islamica merita simpatia noastra ?

  79. @Serge: hai sa iti mai dau o carja care sa te ajute la urcarea treptelor de pe scara, -prea abrupta pentru tine-, adica, scara gandirii. Daca tu esti o persoana care sa zicem ca nu ai prea multe de pierdut si te lasi mituit de un agent al unei puteri straine pentru a face manifestatie anti-plantarea panselutelor si printr-un nefericit concurs de imprejurari ai ajunge sa fii rupt in bucatele, asa cum ai vazut in video-ul de pe you tube, fratele tau crezi ca ar fi de acord sa se lase si el mituit? Cred ca e imposibil ca forta exemplului oferit de cadavrul tau sa nu il determine pe fratele tau sa spuna: „nu stiu frate nu ma bagati pe mine in asa ceva!”. Dar daca tu ca un ADEAVARAT PATRIOT te revolti PUBLIC impotriva sistemului si fratele tau afla ca ai murit care crezi ca ii va fi reactia? Teoretic, ar fi de presupus ca iti va urma calea luptei pe fata. Crezi ca va conta daca are in mana o arma de China sau de alta provenienta? Asa si cu teoria ta ca vezi draga Doamne, nu ar conta REVOLUTIA LIBIANA din moment ce america a recunoscut public aceea ca, incearca sa ii „cunoasca personal” pe rebeli asa cum a facut franta. Nu asta e relevant, ca viermii din nato incearca sa se aiba bine cu REVOLUTIONARII ci, aceea ca, FORTA EXEMPLULUI DEMNITATII ARABE A FUNCTIONAT PERFECT si in cazul Libia, asa cum a functionat si la egipteni si la tunisieni. Azi au inmormantat pe un copil de 15 ani (vezi PRESS TV!) si a iesit toata suflarea sa il conduca pe ultimul sau drum. Dumnezeu sa il odihneasca si sa va lumineze!

    • Esti de-a dreptul melodramatic in „empatia” ta islamica. Tu nu intelegi ca antropologic si mistic romanul este altceva ? Esti mim ? N-ai autonomie de reactie ? Intotdeauna ai tendinte ………? Chiar crezi ca tu, un alogen, poti da un alt neam pe brazda gandirii tale ?
      Repet: ai sa imbatranesti si ai sa mori printre romani, si n-ai sa schimbi nimic.

  80. mercurie, ia mata lectii de la ARABI si nu te mai da balena in lingurita. Esti sub zero la toate, Crestineste vorbind. Eu pe cati ii iubesc, ii mustru si ii cert se spune. Dar cu bata nu faci treaba. Intelegi? Daca adevarul supara ti-l mai repet inca odata, sub alta forma: daca traiesti intr-o societate de imbecili fabulatori care toata ziua nu fac decat sa spuna ca ei sunt frumosi si buni fara a se uita in oglinda, tu, ce faci? Le menajezi sentimentele de stupid orgoliu spunandu-le ca sunt ‘naltzi ca garzii, sau le asezi oglinda istoriei pe care au trait-o si nu vor a o recunoaste? Medicamentul e amar pt tine, dar, iti e extrem de necesar. Traiesti un delir de pseudo-nationalism. Sigur nu canti si vreun cantec patriotic atunci cand citesti ziarele de dimineata?

    • Si te-ai hotarat tu, un alogen, sa fi moralistul neamului romanesc. Asta-i gandire de ev mediu timpuriu. Simti si tu nevoia unui descalecat pe undeva…si ai gasit neamul romanesc.. Apropo, de acolo de unde vii tu, mai sunt si altii ?
      Te-ai intrebat de ce oameni mai luminati ca tine, ai acestui neam, nu fac ca tine ?

      • Sunt ascunsi, sau, morti?

      • Intuitia, nu e punctul tau forte si cred ca stii asta din mai multe surse. Ce regrete ai pentru felul anti-patriotic in care ai actionat? De trufie vad ca esti plin, dar, ceva regrete, ai? Ar fi interesant sa le discutam, daca si tu vrei, desigur…

        • Tu, daca nu esti alogen d.p.d.v genetic, sigur esti alogen d.p.d.v. psihologic , adica unul din cei care , in plina caderea morala a neamului, iese din rand cu madrie si tipa :” eu sunt altfel uratilor !” Adica de rasul lumii !
          Nu, nu m-am interesat de tine .
          N-am nici un gest „anti-patriotic” pe constiinta, din contra !

  81. A nu iti recunoAste vreo vina din felul in care ti-ai slujit credinta declarata, imi ridica inca odata serioase semne de intrebare in ce priveste calitatea ta de patriot. Nu pot sa iti ascund aceea ca, mai toti criminalii declara ca, au facut TOTUL(!) pentru binele victimei lor. Nu cumva e si cazul tau? Nu te-am vazut la vreo manifestatie iesind cu crucea in mana asa cum fac sarbii, rusii, grecii. De ce oare? Trufia, e un pacat in ce te priveste? Dar ura si dorinta de a infige steaguri in altii? E dezgustator, dar, acesta e minunatul exponent al „neamului”?

  82. Bun ! Tu sigur esti alogen in sanul neamului romanesc, iar eu sunt ceea ce-ti pofteste „inima” !
    Eu nu-s patriot pe timp de pace si nici crestin de ochii tai !

  83. Pe timp de pace? Care pace mercurie? Pax amerikana? Mai mare jena! Imi pare rau pentru tine. Ia mai bine steagul si fa ce iti place tie mai mult cu el. Infinge-l unde poti:))

    • Noi, romanii, suntem amenintati de factori de risc neconventionali; ce se intampla in orient nu-i treaba mea.
      Tricolorul va fi infipt acolo unde va vrea Domnului, inclusiv in Orient. Ideea mai generala este : tricolorul va continua sa stea infipt la noi sau aiurea chiar si cand tu, ca alogen, iti vei fi dat si ultima rasuflare !

      • Factorii de risc neconventionali, my ass! Stii ce e ala, neconventional? Numeste un factor conventional, daca poti. De risc? Ce risc? Ha? Niciun risc, omule! Doar siguranta! Mercurie, de pilda, e o caramida din zidul de fals patriotism. Care e riscul pt jidani in asta? Niciunul! Dimpotriva, doar victorie pe toata linia!

  84. Esti nebun periculos luptandu-te pentru o bucata de textil care nu intereseaza pe nimeni, decat poate pentru palmaresul istoric. Ma bucur daca un nebun imi doreste ultima suflare, ceea ce inseamna ca, dicolo de lasitate, mai are si curajul patriotismului virtual, visand la ajungerea in Orient … nu cumva si in China? Bea tu din hardaul aliantei satanice, nato. Pofta buna! Spre stiinta ta si a celorlalti inteligenti pasionati de fine observatii: planul jidanului a reusit de nota 10+ in Orientul Mijlociu. Cu romanica, ce se va intampla? Stii vorba: whats in it for mercurie?

    • 1. Te victimizezi ca o „fetita”…Suflarea o sa ti-o ia Dumnezeu … Te crezi asa important sa ti-o doreasca sau sa ti-o ia un om ?
      2. Baietii nostrii sunt deja in orient.
      3. Eu n-am treaba sau afinitate cu absolut nici un rechin international…Este rasul lumii inchipuirea ta…Te du la o plimbare in Herastrau !

  85. Argument pt patriotismul virtual: cine ridica sabia, de sabie sa crape, indiferent de patriotisme imbecile. Ia lectii de la arabi, sarbi, greci, rusi! Acei da, merita admiratia, nu traseista numita neam romanesc…

  86. @marian, mercurie, …
    Mi se pare ca v-ati „certat” destul. As vrea doar sa va aduc aminte de cartea pomenita mai sus: „Spitalul, Coranul,…” de Dr. Paulescu. Mai exact de Revolutia din 1907, de cum jidanii incercau sa-i rascoale pe tarani impotriva boierilor. La fel se intampla cu revolutionarii din Libia, chiar daca Gadaffi e tot omul jidanilor. Se pare ca Gadaffi nu asculta, se incapataneaza sa plece, la fel ca Ceausescu. Se pare ca timpul dictatorilor (buni sau rai) a apus si toate tarile trebuie conduse de un dictator global. Dar pana atunci o sa lase un pic de anarhie ca sa vada lumea ce rau e in anarhie si sa ceara un conducator global, adica pe antihrist…
    Dumnezeu sa ne pazeasca de aceste capcane!

  87. @Sorin: Asta am spus si eu, ca, jidanilor le-a reusit de nota 10+ ce si-au dorit. Adica, ei, jidanii, sa priveasca la arabi cum se omoara unul pe altul: cei din Mali(e doar un exemplu!) sa fie angajati cu ziua in mercenariatul lui gaddafi pt 200$/zi impotriva arabilor saraci din Libia, care cer inlaturarea maimutei. Maimuta mai are ca sustinatori pe libienii cu salarii preferentiale. In Libia 30% il vor pe gaddafi iar restul, il vor mort. Azi citeam ca au fost capturate de catre REVOLUTIONARII LIBIENI lansatoare de grenada fabricate in… israel! Daca murea gaddafi in urma vreunui raid nato, sau, daca gaddafi ar fi demisionat, care ar mai fi fost rostul luptelor, miza fiind deocamdata, plecarea maimutei criminale. E atat de simplu TOTUL! Daca gaddafi ar fi demisionat ca presedintele Tunisiei, unde mai era macelul care s-a produs ulterior? Ce ar mai fi avut presa de scris? Doar despre Japonia, Coasta de Fildes si macelul nato din Afganistan si Pakistan? Orientul Mijlociu e scaldat in sange si parjolit cu foc la ora asta, precum au vrut jidanii. Vorbind despre politica jidanilor, saptamana asta au anuntat jidanii ca e INEVITABIL UN RAZBOI TOTAL contra Fasiei Gaza, pentru a TERMINA CE AU INCEPUT DE CRACIUN IN 2008! Ca noi avem trupe de mercenari in nato, e alegerea noastra rusinoasa, de a ne vinde constiinta si viata pentru un pumn de bani fara valoare prea mare, ca sa nu spun bani falsi, fabricati din dobanzi la dobanzi. Cine seamana vant, culege FURTUNA. Cine a furat, sa fure in continuare, cine a ucis, sa ucida mai departe si tot asa. Dumnezeu vede iar cand se va implini numarul celor ucisi, va fi mania Lui Dumnezeu asupra intregului pamant. Pentru asta spun ca, uciderile nu sunt pentru petrol, ci, pentru a-L provoca pe insusi Bunul Dumnezeu, singurul pentru care merita luptat. Nu patria, nu partidul si nici neamul nu sunt argumente de lupta. Doar lupta pentru convingerea tuturor ca exista Dumnezeu si atat! Arabii mor strigand Dumnezeu e numai unul in vreme ce noi spunem ca nu ne afecteaza…

  88. E clar ca, se merge in directia exterminarii a peste 90% din populatia pamantului, conform unui plan in etape, conform unui calendar pe care satanistii il au. Ar fi facila aruncarea catorva sute de bombe nucleare peste noapte, dar, in felul asta, nu ar mai apuca satanistii sa converteasca la satanism un numar suficient de mare de indivizi. Satanistii stiu ca in fata Lui Dumnezeu nimeni nu a castigat niciodata si ca, si ei vor pierde. Scopul lor fiind acela al obtinerii de cat mai multe suflete ratacite de Dumnezeu. In america deja se ventileaza ideea de faliment al guvernului din cauza nesuportabilitatii taxelor si a blocajului economic final, amenintare la ordinea de stat, solutia fiind junta militara si FEMA camps. Si inca nu am vazut totul.

  89. Ceausescu facea cam aceiasi politica pro araba, adica punea la bataie micul dejun al copiilor romani. O tampenie ! Intre doi rechini nu te bagi !

    De cand eu, roman, trebuie sa fiu preocupat de razboiul mistic dintre islam si iudaism ?
    Cu ce m-ar ajuta pe mine islamul daca ar iesi victorios din aceasta lupta ? Au mai fost atotputernici si ne-au macelarit 600 de ani.

    Bun, o sa-mi replicati ca extremistii sionisti ne-o trag si noua. Pai daca ne-o trag trebuie sa ne aparam, dar tot nu inteleg sa iau partea islamului. In mod cert de data aceasta dusmanul dusmanului meu nu-i prietenul meu !

  90. Ceausescu e asasinat de blestematul neam in Ziua de Craciun a anului 1989. Asa ca, ciocul mic si joc de glezne.
    Razboiul mistic e in misticismul tau. Habar nu ai ca vei fi invitat sa aperi alianta satanica, nato, cand calendarul o va cere. Te vei scuza in ochii copiilor tai spunand ca aveai o treaba cu tricolorul, un fetish de-al tau.
    Razbunarea ta e sanatoasa ca si tine.
    Tu nu ai prieten, pentru ca, daca pana acum nu ai aflat, cu o prostituata faci ce vrei, dar nu te insotesti. Ne scuipa toti, pe diverse motive si adesea, pe buna dreptate. Suntem aproape ultimii, ca sa nu spun chiar ultimii.

  91. Pe fundul acestui râu secat a coborât din autobus marian, a fumat o tigara, si a plâns soarta arabilor și neputincia românilor: http://www.demotivation.ro/preview/2734

    Libia: cum înscenează CIA o revoluţie

  92. Cand ai argumente si nu panglici pretinse a fi patriotarde, ai si ce spune. Deocamdata arabii lupta si mor strigandu-L pe Dumnezeu in vreme ce noi, asteptam sa mai moara capra vreunui vecin. Mergi sanatos cu steagul!

  93. Salut prieteni. Vin cu o propunere de lucru in slujba adevarului. Am un material in engleza; i-am facut subtitrarea, numai ca am nevoie de cineva care se pricepe sa adauge subtitrarea pe material. Cei care vor sa facu un bine, rog sa lase un mesaj. Pace

    • Exista programe care permit adaugarea de sutitrare peste inregistrarea video, -overlay-. Singura problema ramane timpul si efortul.
      Vocea mi se pare asemanatoare, daca nu cumva identica celei din The Esoteric Agenda.

  94. @Serghei, este nesimtire pe fata ceea ce spui: inginer de foraj cu 15000$. Viseaza mai putin la cascaval de la alde BP si coboara la nivelul strazii si vezi ca acolo situatia e deloc roz. Nu fii ambitios cu tampenia asta de 4000-15K/luna ca nu crede nimeni ca in Libia se angajeaza toti cei 4milioane de amarati ca manageri sau ca responsabili cu securitatea muncii la alde BP! Nu cred sa iti dea tie careva cascaval ca te uiti toata ziua la o teava care nici macar nu e a ta (stat Libian), ci, apartine BP, firma care are vreo 50mld lire investite pe la gaddafi. Spune-mi mai bine cat castiga un sofer de scuter cu 3 roti care face aprovizionarea cu marfa la un magazin de la coltul strazii, sau, cat castiga cel care vinde orez si zahar, sau cel care duce marfa cu camila, prin desert! Trezeste-te la realitate baiete si nu mai visa la posturi corporatiste cu salarii de porci.

    • Tu încă nu ai răspuns de ce ai manipulat spunând peste tot că eu aș fi zis de indemnizație de șomer de 700$/zi.

      Libia: cum înscenează CIA o revoluţie

      Vei aduce o explicație, voi discuta cu tine. Altfel, tu doar arunci rahat cu lopata în ventilator. Spusele tale nu sunt susținute de niciun argument.

      Tot aici sunt argumente că în Libia salariile sunt mai mari decât în România:

      Libia: cum înscenează CIA o revoluţie

      British petroleum abia acum intră în Libia, când rebelii tăi au început să vândă petrol (cine a primit banii de la primul tanker vândut?)

    • Va apărea un comentariu care acum e în așteptare. În el am spus o informație eronată despre British petroleum.
      Da, această companie extrage din libia. Dar dacă te uiți mai atent la harta companiilor străine din Libia, vei vedea că BP extrage cel mai mult din regiunea Benghazi. Acum încordează ochiul sufletului ca să înțelegi cine a organizat rebeliunea.
      http://postimage.org/image/v82h5r9g/

      • Prostul nu e prost pana nu e si fudul. Ti-am demonstrat ca nu banul si nici petroulul nu reprezinta cauza REVOLUTIEI care a cuprins SI Libia, ci, idiotzia lui gaddafi principalul tau model de lider. Demisia imperios necesara a imbecilului gorilian din cort, daca se producea simplifica lucrurile si ingaduia celor asasinati sa traiasca si azi. Te-am mai invatat si aceea ca, gaddafi e papusa jidanilor ceea ce nu ti-a convenit si faptul ca ideea acestui articol cum ca REVOLUTIA LIBIANA e opera CIA, deviaza mult de la axa realitatii. Adevarul e altul: nu petrolul aurul si maramuresenii conteaza in afacerea asta, ci, ceva mult mai scarbos: pornirea razboiului mondial, daca iti place. Se anticipa de mult imagiea Orientului Mijlociu care va arde in flacari de la un capat la celalalt si iata ca se produce aievea. Departe de a se fi terminat macelul din aceasta zona, totusi, lucrurile nu doar ca nu se calmeaza dar se amplifica. Vezi atacurile din Gaza, vezi ce au facut AZI afganii cu un convoi al nato. Petrolul curge indiferent cine il vinde, mai baietica. Miza conflictului e argument pentru viitoarea invazie araba a batranei prostituate, europa. Pana atunci, vor mai muri multi, poate si de pe la noi, nefiind chiar vesnici. A spune ca BP e o companie suna ca si cum ai zice ca vodafone e o marunta afacere de vandut seminte la colt de strada. Trezirea, caci habar nu ai cum te cheama, dara-mi-te pe ce lume esti!

        • > Prostul nu e prost pana nu e si fudul.

          Spui cuvinte de aur. Ma uitam eu de ce vorbesti de sus cu toti si ne dai lectii. Acum am inteles.

          > Ti-am demonstrat ca nu banul si nici petroulul nu reprezinta cauza REVOLUTIEI care a cuprins SI Libia, ci, idiotzia lui gaddafi principalul tau model de lider.

          In toate comentariile tale nu a fost nicio demonstratie. Doar super argumente de gen „maimuta de gaddafi, care traieste in cort si se imbraca in toale”. Aici se limiteaza capacitatea ta de a aduce vreun argument.

          Inca nu ai raspuns de ce ne-ai manipulat pe toti zicand ca eu as fi spus de indemnizatii de somer de 700$/zi, cand eu nu am spus acest lucru.

          Libia: cum înscenează CIA o revoluţie

          • Mi-e prea greata sa iti mai raspund si nu am cum sa imi mai pierd vremea cu tine. Invata mai bine sa privesti dincolo de prostia ucrainiano-fsbista. Fa-ti rost de un bilet catre Libia si peroreaza acolo cum ca 700$ pe zi sau pe secol ar fi „indemnizatia” ta de lauzie si mai spune-le ca cei saraci au iesit la REVOLUTIE la indemnul CIA, arata-le si ceva poze inteligente cu regizori ucrainiano-jidani si mai vedem cum te impacheteaza. Nu uita sa le spui ca gaddafi e un baiat bun ca si tine care isi educa poporul cu ajutorul mercenarilor sub-saharieni, precum si aceea ca imaginile video au fost turnate la Cairo sau, prin Egipt. Amarat esti!

  95. Daca o pictura face cat mia de cuvinte, poate ca videoul asta din 2010 despre bunastarea libienilor te va aduce la realitatea cruda, dincolo de orice comentariu. Nu asa ar trebui sa arate o tara care are un lider care NU E UN GANGSTER, PAPUSA IN MANA SATANEI JIDANESTI.
    Ia de vezi ce frumos e in Libia si bucura-te caci, asa e cam peste tot in lumea araba. Nu sari acum cu UAE, sau Qatar, Dubai, etc. Iti explic daca suporti si cum sta treaba in Dubai, dar nu acum!

    • nu știu cât câștigau înainte de loviluția arabă libienii obișnuiți dar ce e 100% sigur e că după loviluție vor câștiga MAI PUȚIN … cam cum a fost și pe la noi prin românica unde oamenii de rând au pierdut enorm după loviluție și au câștigat doar dreptul de a emigra și de a câștiga mai bine pe alte meridiane și paralele ale globului …

      sau cum e acum în irak, mult mai bine ca pe vremea lui sadam nu?

  96. Sincer imi este atat de sila de toate manipularile din Middle East , tocmai am trecut prin asa zisa revolutie egipteana (pt ca nu a fost revolutie si schimbarea regimului nu s-a datorat vointei a 80 milioane oameni ci a unei minoritati bine promovate de CNN, Jazeera si alte mijloace de manipulare in masa) incat nu mai urmaresc nimic. Dumnezeu sa ne aiba pe toti in paza! In timpul revolutiei egiptene am urmarit mai multe canale de analiza geopolitica si va recomand revista Stratfor…

  97. în siria e mâna lui ițic și unchiului sam băgată adânc în problemă … cu cât mai repede cu atât mai bine dacă o lălăie ca în libia până rezolvă problema se trezesc cu portul naval al rușilor sub nas și cu iranienii la ușă …. în egipt startul la dat iranul și după o primă serie de sughițuri ițic și unchiul sam nu au mai avut ce face decât să îl dea jos forțat pe pupincuristul de mubarak, ca să nu piardă armata egipteană și controlul situațiunii, măcar de fațadă dar cine știe, în care au băgat ceva nu e un mizilic sunt miliarde de dolari îngropate acolo … ce a ieșit se vede, tipic unchiului sam, o dictatură militară însărcinată cu implementarea democrației de tip occidental … parcă ne mai amintim rețeta asta nu?
    la tunisieni cred că ițic + unchiul sam au dat startul dar nici iranienii nu sau opus și au dat o mână de ajutor, că și ăla era tot un pupincurist și lingău de buci occidentale

    la nebunul de gadafi e clar mâna saudiților, că avea ardei iute în cur și anul trecut a avut treabă cu saudiții, n-a putut sta pe curul lui și de la atâta lins pe gingii cu sarkozi, blair și berlusconi i sa urcat la cap, sa visat iar lider regional și a vrut să îi zboare de pe tron pe cei mai democrați și buni pretini + aliați ai unchiului sam din zonă … la cât de nebun e + cum a început deranjul în libia va fi greu de zburat din scaunul de el-presidente pentru că formal nu are nici o funcție în stat, oricum aproape nimeni care contează în zonă nu îl iubește nici saudiții, nici iuropa, nici ițic nici unchiul sam, egiptul ioc, algerul cam la fel, nici măcar iranienii că a vrut să se bage deampulea în ciorba lor vizavi de hamas și palestina și nici la treaba cu saudiții nu sunt sigur dacă ia întrebat înainte dacă are voie … asta e soarta țărilor și dictatorilor cu politici externe independente și de neatârnare, până la urmă reușești să le stai în gât la toți care au puterea să îți dea un șut în fund, la fel ca ceașcă
    la yemen e mâna iranienilor dar nici unchiul sam nu sa opus prea mult … la fel ca în cazul irakului e mai bine să se implementeze democrația e mai ușor de controlat și exploatat … ia strâns up pic de coaie pe saudiți, nu mult că încă nu e nevoie, iar americanii ca de obicei au preluat ștafeta că le plac loviluțiile democratice … la bahrein e doar un test timid al iranului, lovitură directă la unchiul sam și saudiți … se va fâsâi rapid că încă nu a sosit momentul atacului direct la adversarul regional din partea iranului … 10k protestatari la bahrein? neimpresionant pentru bombele americane livrate saudiților, la cât armament le-a livrat e o nimica toată să rezolve problema în mod democratic, în stil american, la fel ca în irak sau afganistan

    și distracția continuă …. după ce se rezolvă deranjul cu libia, ghici ciupercă cine va fi următorul norocos care va simți din plin pipăitul insistent și libidinos al curvei democratice? bineînțeles că dragii de sudanezi care la fel ca gadafi ling tot mai harnici fundul alb al unchiului sam …. mai au un pic și se vor linge pe gingii la fel de libidinos ca anii trecuți gadafi cu berlusconi sau sarkozi, ăla de îi dă acum cu bombardeaua la nebun prin deșert …
    și povestea continuă! că dacă tot și-a suflecat mânecile și sa pus pe făcut revoluții cocoșul francez nu are motive să se oprească până nu rezolvă cu toți clovnii și nebunii din fosta sa colonie africană, de la proaspătul Laurent Gbagbo din coasta de fildeș, mai vechiul Sierra Leone, niger, mali, ciad samd ….toți! o fi sarkozi mic de statură dar se visează mare om de stat … cocoșul galic a început iar să cânte!

    altfel spus, odată cu deranjul din libia, a început oficial al treilea război mondial … și ăsta, spre deosebire de precedentul război, nu va dura doar 5 ani … va fierbe la foc mic mulți ani de acum încolo, se va muta din loc în loc consumând crengile uscate, când să zicem că sa terminat hopa! iar apare! la fel ca un incendiu de pădure, va arde mocnit pe toată fața planetei până vor arde toate uscăturile ca să facă loc unei lumi noi, tinere, viguroase, proaspete, plină de energie … o lume nouă

    puctul de control dpmdv e sudanul … dacă am dreptate e următorul pe listă după ce rezolvă libia, stat la fel de slab, fără alianțe locale care să conteze, adică aliați locali care să îl poată ajuta și, ceea ce e cel mai important la fel ca libia e pe cale să își normalizeze relatiile cu occidentul și cu sua și să fie scoasă de pe lista sancțiunilor onu …

    normalizarea relațiilor înseamnă relaxare, circulația mai intensă a persoanelor samd … în timp membrii al-qaida se vor infiltra și când vor primi ordin de la unchiul sam pac! mai apare o democrație în zonă …

    😉

    de-abia acum, de la revoluția pan-arabă se clarifică atitudinea suspectă și extrem de ciudată a sua vizavi de membrii al-qaida capturați peste tot prin lume …

    mie până acum mi se părea ciudat că după ce ia prins și le dat botez cu apă la guantanamo când să îi „elibereze” în loc să îi trimită acasă, dacă statul unde trebuiau să revină era ostil, gen china, sau să le tragă la fiecare câte un glonț în cap, nu ia trimis în țara natală ci sau chinuit să le obțină țări de refugiu sau azil în țări bananiere prin pacific! asta da ciudățenie, ce te doare pe tine grija că ajung înapoi într-un stat nedemocratic unde li se vor încălca încă o dată drepturile!? ciudat … până la faza cu libia!

    de fapt îi captura CA SĂ ÎI PROTEJEZE ȘI SĂ LE MAI SPELE O DATĂ CREERELE! capturați, triați, cei defecți și irecuperabili eliminați, cei la care le-a revenit mintea la cap și și-au amintit de unde vine lumina progresului și a democrației protejați și trimiși înapoi pe câmpul de luptă! și uite așa ne trezim cu ei făcând revoluții democratice peste tot în lumea arabă!

    au toate motivele din lume să le țâțâie curul de frică la toți dicatorii din lumea arabă inclusiv la saudiți! și ei sunt pe lista unchiului sam!

    dpdv al la-qaida înțelegerea nu e chiar așa greu de acceptat … era clar că singuri nu au șanse de succes și că sua după ce sa fript cu afganistanul nu îi mai sprijinea necondiționat cu bani și arme! și atunci sa ajuns la un compromis, da, îi zburăm de pe tron pe toți dictatorii, dar spre deosebire de afganistan procesul de eliberare va trece imediat sub controlul unchiului sam, să nu mai scape de sub control democrația arabă spre șaorma islamică … câștigă și al-qaida și sua … unii scapă de dictatori incomozi și greu de controlat alții obțin mult râvnita democrație … unii cu speranța secretă că democrația nu va fi decât o formă mai ușoară de control indirect a tinerelor democrații, mult mai usoară decât era în varianta naționalistă și nedemocratică arabă, ceilalți cu speranța secretă că odată pornit bulgărele de zăpadă nimeni nu va reuși să îl mai oprească și că pe termen lung tot democrație islamică va deveni mai devreme sau mai târziu …

    iar iranul va trece și el de partea al-qaida dacă aceștia vor reuși să democratizeze și arabia saudită, marele rival din zonă …

  98. Toți vorbesc despre „nebunul” Gaddafi de parca ar fi stat cu el la socola într-o odaie. Singura dovadă a nebuniei lui sunt cuvintele lui Reagan, care l-a numit pe Gaddafi mad dog of the middle east

    Toți oamenii cu o „gândire alternativă” au preluat fără să probeze această teză, și o împrăștie pe toate forumurile.

    În realitate, un lucru despre care presa occidentală a pomenit în treacăt – în tripoli s-au adunat căpeteniile de triburi și familii – 2000 oameni, care este de facto conducerea Libiei. Ei l-au susținut pe Gaddafi.

    În genere, presa occidentală folosește la maxim niște metode de manipulare ordinare. Dacă guvernul de la tripoli zice că sunt răniți în urma atacurilor NATO, presa occidentală zice că „Guvernul libian vorbește despre victime, informația nefiind confirmată de o sursă independentă”. Chiar cu acești 2000 de căpetenii, presa occidentală zice că „Libya says tribal elders backing Gadhafi”.

    Un individ postează comentarii orientându-se după al jazeera și presstv. Ambele au fost mereu împotriva lui Gaddafi și nu pot fi considerate surse independente. De data aceasta, sursele independente sunt prea puțin (deloc) mediatizate.
    Iată una: o spaniolă în Libia – http://leonorenlibia.blogspot.com/
    Și un belgian în Libia:
    http://mercurymail.blogspot.com/

    • A-l numi pe gaddafi nebun, e ca si cum i-ai da o diploma de excelenţă. Calmeaza-te! E doar un asasin angajat de jidani si de oculta mondiala pt a-si ucide propriul popor pe care, prin crima, si l-a facut ostatec. Nebun e doar cine pune botu’ ca tine sa linga şlapii acestei figuri deopotrivă caraghioasă şi criminală. Doar nebunii exultă în faţa vreunei figuri prezidenţiale, indiferent care ar fi numele sau locaţia acesteia… Hitler, Stalin, Ceauşescu şi-au avut asemeni lui Mao, Kim şi alte figuri din panteonul crimei de anvergura genocidala, admiratori infocati ca tine. E scabroasa osanaua ta catre maimuta asta. De-ai avea parte de viata de acolo, ti-ai musca limba?

      • Doar cretinii își doboară președinții buni.
        Iar președintele dacă-i bun, merită păstrat până la bătrânețe, pentru că-i foarte greu să găsești unul.
        Este o vorbă – schimbarea conducerii – bucuria proștilor (rebelilor/marianilor/cretinilor)

  99. Presedintele tau favorit e bun de plata. Intrebarea ramane: cand cum de catre cine va fi executat. Daca il prinde lumea, il omoara. Daca il omoara acelasi sistem care l-a adus la putere, ain’t no fun:))

    • Gadhafi’s statement said in part that he is living „in a place where you can’t reach me to kill me. I live in the hearts of my people.”

      Gadhafi added: „If you kill my body you won’t be able to kill my soul, which abides in the hearts of millions.”

      http://www.msnbc.msn.com/id/43021416/ns/world_news-mideast_n_africa/t/gadhafi-you-cant-reach-me-kill-me/

      Daca libienii ii doreau moartea, el demult era mort.

      > Daca il prinde lumea, il omoara. Daca il omoara acelasi sistem care l-a adus la putere, ain’t no fun:))

      Nu inteleg, cum ar putea unei fiinte omenesti sa-i provoace „fun” moartea unui om?

      In fine, cred ca te bucuri ca am inceput sa scriu, acum vei putea iar sa mai faci un ban http://bit.ly/91HdLm . Spune-le stapanilor tai ca te apuci iar de lucru.

Răspunde!