Mulţumim CE! Statul Israel va deţine toate datele noastre personale:


Iată ultimul „beneficiu” al apartenenţei noastre la noua uniune sovietică, adică UE: absolut toate datele noastre personale, urmează să fie transferate pentru „păstrarea în siguranţă deplină”, statului Israel.  Fireşte, ele vor fi ţinute la curent în timp real. De ce se face asta? Iaca’ aşa, pentru că băieţii pot să o facă! Nu se oferă absolut nici o justificare pentru această aberantă măsură anti-libertate şi nici nu este vorba de vre-o reciprocitate.

Nu întreabă nimeni dintre „reprezentanţii” noştri ce treabă are statul evreu cu numele, chipurile şi vârsta copiilor noştri, cu părerile noastre politice şi cu starea de sănătate a românilor precum rezultată din fişele de asigurare ale CAS?  Dar cu veniturile noastre şi cu numerele de telefon sunate, cu rudele şi prietenii noştri, băgaţi împotriva voinţei lor într-o uriaşă bază relaţională de date?

Păi ce suntem noi măi javrelor, români şi la noi acas’ stăpâni, sau iobagii umili ai lui iţic ?


Când un străin caută să afle totul despre tine, nu-i aşa că se erijează în poziţia de stăpân al tău ? De când  am devenit noi subiectul lor de studiu şi de ce îi ajută „reprezentanţii” noştri în acest scop?

Pai’ de-aceea am intrat noi în UE, că să ne daţi pe tavă unora care nu au nici o treabă cu Europa, înafara faptului că ne cumpără literalmente ţara de sub noi şi înfăptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreună cu guvernanţii noştri ? (Aflaţi concret despre ce este vorba, are să va pară rău dacă treceţi indiferenţi! Apoi daţi altora mai departe!)

(cu mulţumirile datorate vigilentului Clement pentru semnalare).

„Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel ? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.

Comisarii nostri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se justifica hotararea?

Creştinul Becali, patriotul Vadim, IPS Iosif (reprezentantul BOR pe langa Institutiile Europene) v-au spus ceva domniilor voastre sau doar proştii de pe uliţa mea n-au habar ca Strulica va fi informat prompt in legatura cu starea varicelor ţaţei Lenuţa?

“Date personale “inseamna numerele de telefoane,conturile bancare,datele de sanatate,familia, deplasarile.. TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colecteaza despre noi.
Toate Statele trebuie sa puna in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni.

Nu am gasit nicaieri reciprocitatea acestei masuri.
Isi mai pune cineva intrebari legate de stapanii acestei Lumi?”

Citiţi şi daţi mai departe!  http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:027:0039:01:RO:HTML

78 răspunsuri

  1. incredibil …

  2. „ne cumpără literalmente ţara de sub noi şi înfăptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreună cu guvernanţii noştri ?”
    O mica adnotare la acest text de mai sus,daca se poate.De fapt „guvernantii nostrii” nu au fost niciodata ai nostri deoarece au fost din totdeauna „ai lor”.Mai exact,suntem condusi de cameleonismul alogen,care de decenii,se infiltreaza insiduos in populatia de etnie romana,ca un cancer in faza de metastaza.
    Cred cu tarie ca daca vom sta cu mainile in san in continuare vom avea soarta pacientului canceros,adica – vom deceda ca natie. Si de un singur lucru sunt sigur: tumorile canceroase nu stiu ce-i …mila!

  3. am citit decizia si sincer mi se pare f ambigua…din ea am inteles ca daca exista firme de prelucrare a datelor si storarea lor(ca star storage din romania de ex) in israel, atunci datorita securitatii asigurate, acestea pot prelucra date ale cetatenilor europeni(referindu-se la baze PARTICULARE de date).deci eu chiar nu inteleg ca toate datele noastre or sa fie transferate la ei, ci doar, daca anumite firme de aici vor sa-si storeze datele la ei, atunci se poate pt ca ei indeplinesc standardele.
    Daca gresesc, chiar te rog arata-mi unde. ca e asa cum am zis ambiguu.

    • Decizia e la nivelul CE, lucru care spune multe. Nu exista in intreaga UE o companie care sa poata indeplini acelas lucru? Sunt cu sutele. Ambiguitatea e deliberata, pentru ca sa le ofere un cadru semi-legal. Fii sigur ca daca au creeat premizele, au sa o faca.

      • ba da, sint citeva si la noi, am zis de star storage pentru ca ei sint cei mai mari…da, asa e

      • Nene Eufrosin, mai usor cu derapajul si paranoia, nu scrie nicaieri ca se vor transfera in masa date ale cetatenilor romani catre statul Israel asa cum sustii matele.

        Nu exista nici un cadru juridic pentru asa ceva, daca e sa fie, chestii de genul asta se fac la nivel de servicii secrete nu la lumina zilei.
        Este doar o recunoastere a UE ca statul Israel poate prelucra date cu caracter personal ale cetatenilor UE, de ex. atunci cand se fac transferuri bancare, se cer vize, etc.

        Astea se facea oricum, dar nu exista „cadru legal” vizavi de legea mai veche a protectiei datelor cu caracter personal.

        Mai usor cu manipularea prostimii ca ne da Dumnezeu peste dejtele cu care scriem aiureli.

        • Manipularea o fac cei care au o agenda ascunsa, ori eu nu sunt astfel de om, Aline. Pe de alta parte, increderea in sistem denota fie o agenda ascunsa, fie o naivitate crunta.

          • A folosi fapte pentru a inventa lucruri care altfel nu au suport in realitate se cheama manipulare.

            Iar manipularea este un abuz de incredere.

            Scopul nu scuza mijloace.

            • Fireste ca scopul nu scuza mijloacele, dar nici aroganta ta nu e scuzabila. Daca te vei smeri putin, vei pricepe.

    • ce înseamnă „storeze“?

  4. sa-si bage undeva acele date … ii sfatuiesc sa-si vada de nenorocirile lor !

  5. Bun, au facut-o si pe asta ! Si ? Ce pot face ei si nu poate desface Dumnezeu. Calmi fratii mei, calmi !
    „Taica este la carma !”
    Noi sa ne tinem de credinta si atat !

  6. E anulabila. Expresia „sistemul juridic israelian adera in mare masura la principiile dreptului comun” arata ca acest sistem comporta riscuri. Din acest motiv, orice persoana interesata poate cere anularea in instanta a deciziei cu pricina, ca fiind neconforma cu principiile Directivei. Cine o va face?

    • Ai dreptate – aici ar putea oferi Romania un exemplu exceptional de aparare a libertatii.. E nevoie de un avocat care stie ce face, parte civila se va gasi.

  7. Ce sa faca Beccali, Vadim si „Înaltpreasfintitul” Iosif?
    Acesti tradatori ai lui Hristos si ai Neamului Românesc sunt niste ticalosi, care trebuie trasi la raspundere.
    Se stie ca „Înaltpreasfintitul” Iosif este francmason si ca „preotii” pe care îi hirotoniseste devin francmasoni, deci „frati” în aceeasi loja cu Iosif………
    Toti acesti impostori trebuie sa paraseasca Biserica si sa lase locul unor Preoti demni care-L VOR SLUJI PE DOMNUL CU FRICA SI CU DRAGOSTE.
    „Înaltpreasfintitul” Iosif sa plece, împreuna cu tradatorii, în Siberia, sa vada locurile unde milioane de Crestini au murit deoarece n-au vrut sa se lepede de HRISTOS, asa cum s-au lepadat acesti „Ierarhi” si guvernanti ticalosi care-l slujesc pe satana.

  8. parafrazând expresia: „prost nu-i ăla care cere, prost e ăla care dă“, putem spune că „proști nu sunt cei care fură libertatea, ci cei care o dau“

    • Pai nu vrem sa le-o dam, dar nemernicii din fruntea Romaniei, nici nu clipesc macar…

      • No, dacă nu vrem, de ce îi lăsăm??? Pentru că a-i lăsa pe ăștia și astea să-și facă de cap pe seama noastră este echivalent cu a ne dona libertatea pe vorbe goale.

  9. frate eufrosin, cu anticipatie, caci maine s-ar putea sa uit, la muuuuuuulti ani! sa traiesti cu numele si sa fii sanatos, sa te ocroteasca bunul Dumnezeu si sa-ti dea putere sa mergi mai departe!!!

  10. Doamne ajuta Eufrosin,
    Am, o rugaminte, te-as ruga sa promovezi pe site-ul tau petitia impotriva venirii papei in Romania Ortodoxa.
    Este timpul ca printr-o astfel de acctiune sa constientizam oamenii de pericolul pierderii in primul rand a libertatii spirituale.Petitia mai este promovata de Apologeticum si Sacciv, deja avem peste 900 de semnaturi care vor merge la Patriarh, Sinod si Marea Adunare Bisericeasca. Chiar daca papa va veni, incercam sa facem o constientizare a ceea ce insemna incalcarea flagranta a Canoanelor Bisericii in raport cu ereticii.
    http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/papa_nu_are_ce_cauta_in_romania_-p66477055-pg10.html

    • Acum, fara suparare, dar e cam jenant sa se mai vorbeasca in anul 2011 de erezii si eretici. Nu mai suntem in evul mediu.

      • De cand este jenant sa vadesti un criminal ca ceea ce este? Atunci de ce ar fi diferit in cazul unui eretic ? Precum crima incalca normele morale si legea pamanteasca, precum si cea Dumnezeiasca, tot asa erezia incalca legea cereasca.

        • Asa-zisa erezie e de fapt o interpretare diferita a unei religii, ceea ce in ziua de azi nu mai constituie nici o problema, precum in trecut. Termenul de eretic si-a pierdut azi importanta si semnificatia, ma indoiesc sincer ca la intalnirea (ipotetica) dintre un preot catolic, unul ortodox si unul protestant se califica unul pe altul cu acest termen.

          • ” … ma indoiesc sincer ca la intalnirea (ipotetica) dintre un preot catolic, unul ortodox si unul protestant se califica unul pe altul cu acest termen”

            nu unul pe altul , ci preotul ortodox pe cei doi ar trebui sa-i numeasca asa .

    • o mica precizare: se poate corecta din punct de vedere gramatical textul petitiei? daca e nevoie, va ajut, pt ca mai scartaie pe ici, pe colo ( atat cat ma pricep). in rest, e bine sa facem cat mai cunoscuta petitia. eu am distribuit-o prin mail f multor cunoscuti.as posta-o si eu pe blog, daca as sti cum.dar am scris impotriva venirii papei in romania:http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2011/02/argumentele-pentru-care-nu-ar-trebui-sa.html poate se lamureste si cristian.

      • Nu ma pot pronunta in privinta argumentelor teologice, dar sunt sigur ca exista catolici care ar putea posta o lista la fel de lunga de dovezi ale propriei dreptati.
        Ideea e ca nu vad nici un motiv pentru care Papa sa nu aiba voie sa viziteze Romania. Cu ce influenteaza aceasta vizita opiniile unora referitoare la catolicism? Nimeni nu e obligat sa participe la manifestarile legate de vizita Papei, asa ca unde e problema? Daca ar veni un mare cleric musulman, ce parerea ati avea, nici el nu ar trebui primit?

        • @ Cristian

          Cred ca si o baba de la tara în picioarele goale îti poate explica ce înseamna sa-L iubesti pe Hristos si ca Ortodoxia este Adevarata Credinta.
          Ce tot bati apa în piua cu catolicismul si cu Papa?
          Pune mâna serios si informeaza-te si vei vedea de ce Papa si catalicismul l-au tradat pe Hristos, asa cum au facut-o si cei ce L-AU RASTIGNIT PE DOMNUL.

          Sper ca nu esti un intrus………..

          • Ce intelegi prin „intrus”?
            Nu stiu care este dogma religioasa corecta si sincer sa fiu nici nu ma intereseaza. Ce voiam sa spun e ca nu inteleg de ce ar fi vizita Papei negativa. Cui nu-i place de el personal sau dezaproba catolicismul, e simplu, nu participa la nici o manifestare cu el. Nu vad care e problema, ca doar nu vine aici sa impuna trecerea cuiva la catolicism.

        • Asa e…lasati-l sa vina sa nu-i facem de ras dar cand a fost in Anglia a cerut 3 euro parca pentru fiecare participant la manifestare…ca de e criza…sa vina si la noi sa le impuna sa plateasca taxa de partcipare ca la circ…sa vezi atunci pe Blejnar cu garda urmarind daca dau bon fiscal pe bani :)) mai radem dar cand e vorba de credinta nu ar trebui sa cerem bani..Dumnezeu nu ne cere bani,averi sa ne mantuim..ci ne cere fapte bune si pocainta de pacate…nu am dicutat niciodata cu un catolic..dar am inteles ca ei ne considera fratii lor,sa ne unim cu ei in credinta..deci asta nu e acceptabil pentru mine…in rest ca oameni trebuie sa-i respecti,sa te rogi pentru ei,sa nu le porti ura pentru credinta lor…:))

  11. Ce se intnpla este strigator la cer vom ajunge sclavi in propria tara si parlamentarii nostri nu spun nimic .Poporul roman nu a fost instintat cu aceasta decizie a CE si nu stie ce il asteapta .

    • De aceea exista bloguri independente. Nu te astepta la nimic bun din partea politicienilor, mai bine raspandeste informatia. Sa facem noi ceea ce-ar trebui ei sa faca. Noi suntem cainii de paza ai turmei acum.

  12. Astazi Biserica Ortodoxa sarbatoreste: Sfintii 42 de Mucenici din Amoreea, Sfântul Mucenic Eufrosin.

    Frate Eufrosin îti urez: La Multi Ani!

    Sanatate si bucurii întru’ Domnul!

  13. Avem solutia la probleme. Declaratia de Suveranitate Individuala!

    http://suveranitate.wordpress.com/

  14. Nu credeam ca la un articol tembel pot fi atatia imbecili care pot sa creada si sa mai si comenteze.
    Daca apare un articol tembel ca jumatate din oameni sint extraterestri bineinteles ca se vor gasi destui tembeli sa mai si creada.

    • Niscai argumente, ei?

    • Ai dreptate..dar nu uita sunt natii care au nevoie de expansiune..un exemplu China..unde se construiesc orase de la 0..daca evreii se vor inmultii foarte cu siguranta vor vedea in Romania un posibil teritoriu de expansiune..deoarece..ue..fier si lut..noi find mai lut decat fier..vor vedea ca nu opunem rezistenta mare..chestia cu lutu si fierul am luat-o de pe un site..nu e a mea..am citit-o si mi-a placut..sa revenim..deci cine crede ca evreii vor Romania..sa cumpere locuinte,teren…si poate vor ajunge bogatani…dupa cum se zice evreii detin toata masa monetara a lumii…tot in aceeasi privinta..s-au trezit niste congresmeni..cica din SUA..si pusara pe youtube mai multe video cum ca Anglia ar sta la baza relelor…am ascultat si io la vorba lor…si le-am dat dreptate in anumite privinte…dar in restu nu stiu..sunt mai multe variante care circula…in mare ce ziceau baietii astia:ca Anglia detine monopol in lume la terenurile agricole..da cam acolo e..in India,Africa de Sud ..si fostele „colonii”..englezii fac legea…si cum ca producerea de bio combustibili,etanol,biodiesel..vor sta la urmatoarea „criza” alimentara..si ca englezii nu tin cu Obama dar l-au sprijinit pentru ca nu-l mai voiau pe Clinton…bun..mai ziceau ca ei au introdus regimurile lui Musolini si Hitler…si vor sa introduca raul…deci astea sunt greu de demonstrat..poate sunt afirmatii electorale…ceva e pe acolo..niste intrebari si din partea mea..de ce Anglia nu face parte din UE..de ce nu au renuntat la lira pentru euro,de ce ai nevoie de viza?…de ce fac legea in fostele colonii..deoarece India,Africa de Sus sunt doua tari mari agricol vorbind…piata bumbacului..aici e si China…e greu sa zici asa e..dar rabdare toate vor aparea :)) nu va pierdeti sufletul

    • Mai zicea in video ca Anglia vrea sa bage UE in razboi nuclear cu Rusia si China..Rusia mare detinatoare de resurse naturale mai exact 50% din cele de pe glob,am scris de 2 ori blog :))) si China agricultura si forta de munca ieftina….si i s-a dat ei sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca..asa ceva scria :)) hai sa zicem China nu e asa importanta…dar tarile ortodoxe..printre care ne numaram si noi..unde se poate face agricultura..avem resurse..Ucraina o tara cu teren agricol..Rusia cu de toate..

  15. Cum sa nu ajungem in prapastie cu acesti parlamentari care rezolva numai nevoile personale si nu a poporului .Intr-o buna zi poporul nu va mai suporta atata bataie de joc si va iesi in strada si va cere socoteala politicienilor .Si acea zi nu este departe chiar daca politicieni nostri se cred stapani pe ei si nu asculta vocea poporului .

    • Mama nu omorati..pusi sa lucreze..ma refer la munti fizice..mancare sa le dam..sa aiba forta si pusi la munca..sa faca bani..Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu 😉

    • Fereasca, Dumnezeu!
      Ideea pe care o susţineţi işi face loc pe Realitatea tv şi Antena 3.
      A intrat in acţiune bateria de sociologi, analişti politici (militari) şi marionete ale serviciilor de informaţii pentru susţinerea echipelor programate sa declanşeze razmeriţe şi sa instaleze şi la noi dezordinea şi moartea.
      Romanii nu mai muşca a doua oara din momeala otravita a brucanienilor mondiali.
      Nu este nevoie sa incitaţi creştinii la inca un sacrificiu sangeros.
      Daca nu aţi aflat pana acum ca „Fericiţi sunt facatorii de pace”, este momentul sa citiţi Evangheliile.
      Soluţia este neprezentarea la vot a intregii populaţii a Romaniei, dezavuarea tuturor politicienilor şi rugaciunea permanenta pentru izbavirea de duşmani.

      3.03.2011
      Deputaţii europeni, ignorand apelurile la austeritatea de criza, şi-au alocat o creştere a bugetului personal cu 1500 de euro pe luna pentru cheltuieli „de asistenţa”.
      Aceştia au o remunerare lunara de 7956 de euro, inainte de impozit şi beneficiaza de o suma lunara pentru a-şi remunera asistenţii 19.709 euro!
      (le progres.fr; la tribune.fr; reference.be)
      Vine de se leaga cu deciziile ce se iau in CE?

  16. @ Eufrosin
    La multi ani binecuvantati! Totusi, ceva trebuie facut, nu? Ideea cu avocatul e cea mai potrivita, dupa parerea mea.
    @ tuturor:
    Tocmai pentru ca suntem pe punctul de a intra in era sclavagismului fara sfarsit in propria noastra tara, poate ar fi bine sa ne inscriem cat mai multi la citirea psaltirii ca rugaciune comuna:
    http://www.razbointrucuvant.ro/2011/03/04/important-apel-la-citirea-psaltirii-impreuna-in-perioada-postului-mare/

  17. :)))))))) ce imi place asta…mai da nu stiti ca din 1 Aprilie se va introduce o lege prin care toti romanii vor fi obligati sa invete limba ebraica…si toate ATM-urile vor avea meniul in limba ebraica…azi e 8 Martie…sarbatoarea femeii :)) toti „barbatii” cu flori la femei..daca nu le duci esti porc :)) trecem peste…la evrei oare exista aceasta „sarbatoare”? bine trecem la politica..io imi mentin sustinerea pentru Boc si Basescu…bine au facut sa-l flexibilizeze si codu muncii :)) auzi cica „codul” :)) a fost asumat..sau va fi azi…pentru bunastarea celor care lucreaza la stat…pai nu vedem noi ca astia nu mai vor angajati la stat…dintr-o privinta…ar fi bine..din alta nu…se da voie la abuzuri…este ca la privat..nu-ti convine pleci…sau mai bine zis zbori :))) partea buna: o sa dea afara de la stat..de ce partea buna?..ei sunt la stat functionare,functionari care iti raspund mofturos cand le arati o hartie prin care iti platesti impozitu…ia zi fata ce serie avea ala cu bmw aseara…stai domne nu ti-e rusine sa ma deranjezi cand imi beau cafeluta :)) mda trebuie sa ne „modernizam” dupa ue :))..propun urmatorul lucru:impozitul se plateste o data pe an…pentru casa pentru masina…pentru apartament..pai de ce nu pun ei frumos un data center in care sa pastreze toate datele despre cetateni..si sa trimita prin posta hartiile de impozit fiecare cu darea lui..si apoi o platesti la CEC sau la banca :)) de ce?..reducere de personal…marile orase au un numar de 100 200 poate si mai mult de consilieri locali,judeteni,mai sunt prefecturile care taie frunza la caini..tata da-i afara sau redu-i…am facut politica nationala acum trecem la geopolitica…m-as bucura sa mute Israelul in Romania…am vazut si io pe net ca Israelul e o tara mica,au o capitala cu mai putin de un milion de oameni…mai precis 700 de mii…aproape jumate cat Bucurestiul…teritoriul este aproape tot desert si au agricultura,zootehnie..alte detalii..in capitala lor s-a investit in oras sute de miliarde de dolari :)) deci se poate…cum sa nu-mi convina..au autostrazi…au de toate…ar fi perfect pentru Romania…daca noi nu am fost capabili sa le facem…:)) multi rautaciosi vor zice ei vor sa ne stapaneasca…bine azi am vazut la tv o emisiune despre viitoarele orase..mda si pornesc de la idei bune..autonomie energetica,reducerea consumului,stoparea cresterii emisiilor cu efect de sera…suna bine dar de Dumnezeu nu am auzit pomenind…deci va fi distractiv…deoarece ei le vor face aceste orase…si Dumnezeu Le va distruge…adica ce vreau sa spun…facem dar sa fie placut si Lui Dumnezeu ce facem…cu gandul spre mantuire nu spre castig…si aceste orase vor fi monitorizate complet…microprocesoare in praf…:)) or sa le faca la nivel nano incat o sa incapa intr-o particula numita praf…si ziceau ca monitorizarea asta poate sa fie un impediment si chiar o amenintare a libertatii si intimitatii…mda :)) acest lucru va fi posibil daca cei care vor controla tot vor fi fara frica de Dumnezeu…ideea e buna dar continutul nu miroase bine…si noi romanii am putea construi orase ecologice,cu sursa independenta de energie,fara poluare…cu Biserici,Manastiri..placute Lui Dumnezeu…dar de ce nu o facem?

  18. Dar pana la coada si noi ar trebui sa avem acces la datele lor personale !

    • „Iata prorocia cuvantul Domnului despre Israel. Asa vorbeste Domnul care a intins cerurile si a intemeiat pamantul si a intocmit duhul omului din el: ” Iata voi face Ierusalimul intr-un potir de ametire pentru toate popoarele de prin prejur, si chiar pentru Iuda la impresurarea Ierusalimului. In ziua aceea voi face din Ierusalim o piatra grea,pentru toate popoarele. Toti cei care o vor ridica vor fi vatamati, si toate neamurile pamantului, se vor strange impotriva lui…In ziua aceea Domnul va ocroti pe locuitorii Ierusalimului…In ziua aceea voi cauta sa nimicesc toate neamurile care vor veni impotriva Ierusalimului. Atunci voi turna peste casa lui David si peste locuitorii Ierusalimului, un duh de indurare si rugaciune, si isi vor intoarce privirile spre Mine pe care l-au strapuns…” – „…si in alta parte Scriptura mai zice:” Vor vedea pe cine au strapuns…”Citate din Profetia lui Zaharia capitolul 12 versetele 1-10 si Evanghelia dupa Ioan Capitolul 19 versetul 37.
      Comentariu:
      Se pare ca de la fondarea statului evreu la mijlocul secolului xx aceasta profetie incepe sa se implineasca. Iar daca Cel pe care l-au strapuns este Domnul Isus Cristos cum spune cuvantul Evangheliei, inseamna ca in curand evreii vor recunoaste in masa ca Isus din Nazaret este Mesia cel anuntat de prorocii lor. Dar mai intai Israelul va fi facut tap ispasitor de catre toate popoarele zice cuvantul lui Dumnezeu prin profet…”si toate neamurile pamantului se vor strange impotriva lui… Zaharia 12:3. Dar Dumnezeu are un alt plan:…In ziua ( timpul, perioada) aceea voi cauta sa nimicesc toate neamurile cari vor veni impotriva Ierusalimului-Zaharia 12:9.
      Care este planul lui Dumnezeu? Acum patru mii de ani acea tara i-a promis-o patriarhului Avraam stramosul evreilor. Aceasta o declara primul martir Sfantul Stefan la moartea sa zicand despre Avraam:”…de acolo dupa moartea tatalui sau,Dumnezeu l-a stramutat in tara aceasta in care locuiti voi (evreii) acum. Din tara aceea nu i-a dat nimic in stapanire, nici macar o palma de loc, ci i-a fagaduit ca i-o va da in stapanire lui, si semintiei lui dupa el, macar ca n-avea nici un copil…”-Faptele Apostolilor capitolul 7 si versetul 4. Apostolul Pavel prezice si el ca evreii se vor intoarce in cele din urma spre Christos zicand: „… si atunci tot Israelul va fi mantuit,dupa cum este scris: „Izbavitorul va veni din Sion si va indeparta toate nelegiuirile de la Iacob.In ce priveste Evanghelia ei sunt vrasmasi, si aceasta spre binele vostru;dar in ceea ce priveste alegerea sunt iubiti din pricina parintilor lor. Caci lui Dumnezeu nu-i pare rau de darurile si de chemarea facta. Dupa cum voi odinioara n-ati ascultat de Dumnezeu, si dupa cum prin neascultarea lor, ati capatat indurare acum, tot asa si acum n-au ascultat,pentruca prin indurarea aratata voua sa capete si ei indurare. Fiindca Dumnezeu a inchis pe toti oamenii in neascultare, ca sa aiba indurare de toti…” Romani 11:26-32. „…caci daca lepadarea lor a adus impacarea lumii ce va fi primirea lor din nou decat viata din morti…” Romani 11:15
      Asa dar daca apostolul Pavel are dreptate, odata cu intoarcerea evreilor la Christos va incepe invierea mortilor, si implicit a lui Avraam care va primi tara adica teritoriul actual al Israelului, pentru totdeauna ca fiind a lui si a evreilor, copii lui. Un alt profet prezice ca Ierusalimul va fi capitala nu numai a Israelului ci a intregii lumi. Dar mai bine sa vorbeasca Ieremia 3:17 citez:”…In vremea aceea Ierusalimul se va numi scaunul de domnie a lui Dumnezeu, si toate neamurile se vor strange la Ierusalim in numele Domnului, si nu vor mai urma pornirile inimii lor rele…”
      „…Sa se faca voia Ta precum in cer asa si pe pamant…”

      • Ba Nicule, termina cu prostiile! Ce profetii, ce Israel? Povestile Vechiului Testament (de altfel, multe din ele, frumoase) sunt pline de curvari, betivi si criminali!,Il bagi pe Dumnezeu in cloaca aia? Fi serios si roaga-te lui Hristos sa te lumineze!

  19. Daca azi e 08 Martie 2011, poate nu ar face prea mult rau sa supun atentiei voastre urmatoarea adresa, legata si de jidani si de ziua de azi:

    8 martie – „Sarbatoarea” unui macel deturnata in mod fals de catre bolsevici in „ziua mamei”, un ritual pagan

  20. La multi ani, Eufrosine!…chiar daca urarea se adreseaza numai nickului!

  21. Si de la mine, desi tardiv, La Multi Ani Eufrosin!

  22. […] Jurnalul Oficial L 027 , 01/02/2011 p. 0039 – 0042 alte surse: Mulţumim CE! Statul Israel va deţine toate datele noastre personale: […]

  23. Off topic: ceva exceptional! aveti rabdare pana la sfarsit. Si comparati cu cei de-i vedeti toata ziua pe sticla: http://www.infosomes.ro/yeti

  24. Doar au trecut in legalitate ceea ce probabil faceau de mult timp! 🙂

  25. Salut. Fa te rog publice imaginile din link:
    http://l0.ro/1RG

    În România n-am văzut nicăieri să fie o altă abordare a evenimentelor, blogosfera rusă în schimb e împânzită de asemenea comentarii.

  26. Blogul ROMANIA IN AGONIE , http ://salvatiromania.wordpress.com , prima victima a cenzurii internetului de catre sistem. Din pacate, se pare ca inceputul sfarsitului nostu, al blogerilor anti system se apropie cu pasi mai repezi decat ne-am asteptat.
    Multumesc tuturor vizitatorilor care m-au onorat cu prezenta lor pe acest blog, si totodata doresc sa-I anunt ca imi voi continua munca incercand sa reconfigurez un alt blog identic cu cel vechi.
    Adresa noului blog este : http://salwatiromania.wordpress.com cu rugamintea ca cei care ma sustin de dea linkul mai departe..!

  27. @Badan Sergiu: Nu cred ca e vreun „carnaval” asa cum am citit pe pagina respectiva. Emana blestematului vest si mai ales a satanei jidovite care trage sforile, mama a tuturor curvelor, fiind… Interesanta balansarea anuntata de presa a soartei conflictului imediat dupa ce englezoii au luat-o-n bot, fiind atacati si arestati imediat dupa ce au atins solul libian. Bate saua sa priceapa iapa, varianta ar suna la modul: daca voi revolutionarii ne dati flit, o sa il incurajam pe gaddafi sa traga cu tancurile si cu avioanele in blocurile de locuinte. Si mai interesanta e eventualitatea contaminarii intregului Orient Mijlociu, boarfa de clintoneasa spunand sec si cu pieile cazute jalnic ceva gen: Bahrain e casa flotei a 5a americanoide. A se citi: daca rasturnati monarhia si vreti republica, sa nu va puna inspiratia sa ne alungati din port. Jitiile jidovite in vremea asta surpa fantanile palestiniene, nato ucide cate 9 copii dintr-un foc in Afganistan, pt simplul motiv ca acestia culegeau lemne din padure iar la Cairo a avut loc o bataie colectiva intre Crestinii Ortodocsi Coptici si musulmani, pt simplul motiv ca 2 familii nu erau de acord cu logodna copiilor lor. Au rezultat 13 morti si zeci de raniti. Satana lucreaza tare, nimic de zis. In state: Wisconsinul e port-drapel al luptei antisistem, anticipand palid si vag ceva ce se vrea a deveni razboi total intre popor si putere. Se vehiculeaza in sua chiar disolutia autoritatii guvernamentale. Predare, daca se va face, se va face catre… alde FEMA camps war-lords. Naspa timpuri am apucat si in anul asta.

    Apara-ne Doamne daca vrei!

  28. Stie cineva daca Liga pentru Apararea Drepturile Omului -Romania, a depus plangere in chestiunea transferului datelor populatiei catre Israel?
    LADO este singura organizatie de acest fel, recunoscuta international si singura in masura sa poarte o asemenea plangere in fata Federatiei Internationale pentru Drepturile Omului, cu sediul la Paris.
    In mai putin de o luna, expira termenul de contestare a deciziei.
    Imi permit sa propun ca fiecare in parte sa contacteze LADO prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, pentru declansarea cat mai urgenta a unei proceduri nationale de respingere a deciziei CE.
    S-a declansat numaratoarea inversa.
    Adresa LADO
    Strada Dem.I.Dobrescu nr. 11, sector 1 Bucuresti
    Daca aveti prieteni in afara granitelor, sfatuiti-i sa procedeze in acelasi mod.
    Iti multumesc, eufrosin, pentru faptul ca ai transmis mai departe o stire vitala pentru libertatea fiecaruia.

  29. Iata si o veste buuuuna:

    News
    Burse în Israel pentru șase medici români
    Marius Dobre › Vin, 2013-09-13 12:04

    Medicii români rezidenţi în specialităţile anestezie, recuperare medicală şi geriatrie au șansa de a obține una din cele șase burse pentru un program de rezidenţă cu durata de trei ani la prestigiosul centru universitar Sheba Hospital Tel Hashomer din Israel.
    Sursa: fotolia.com

    Citeste si:

    › I´m no Superman

    › Dent Estet pune bazele primei școli de manageri pentru clinicile dentare

    › Burse de o lună la Viena pentru medici din întreaga lume

    Cea de-a doua ediție a programului de burse medicale SHI Fellowship, susţinut de Wizrom Software, vine în contextul exodului masiv de medici români peste hotare din ultimii ani – 15.000 începând din 2007, potrivit surselor publice – şi este menit să ofere o alternativă sustenabilă pe termen lung medicilor tineri care nu se confruntă doar cu problema salariilor mici, ci şi cu obstacole în calea dezvoltării carierei şi a promovării pe baza realizărilor şi competenţelor profesionale personale.

    Bursele SHI Fellowship acoperă integral costurile de transport şi cazare, plus un salariu lunar brut de 3.000 de dolari americani, pentru perioada de trei ani de rezidenţă medicală la Sheba Hospital din Israel. Primii şase medici români, câştigătorii burselor din 2012, au început deja să lucreze la Sheba în iunie 2013.

    În cea de-a doua ediţie, juriul urmează să selecteze şase tineri medici rezidenţi care urmează specializări în anestezie, recuperare medicală şi geriatrie. Perioada de rezidenţiat în Israel va fi acreditată, dar la finalul bursei, toţi medicii rezidenţi au obligaţia de a se întoarce în România şi de a profesa timp de cel puţin cinci ani într-un spital public.

    Juriul care va face selecţia medicilor rezidenţi din România este format din: prof. dr. Yehuda Adler, Director de dezvoltare resurse medicale din cadrul Chaim Sheba Medical Centre din Israel, directorii departamentelor anestezie, reabilitare medicală şi geriatrie din cadrul Sheba Hospital, Preşedinţii societăţilor medicilor de anestezie, recuperare medicală şi geriatrie din România, Ștefan Bogdan, profesor asistent la Universitatea de Medicină „Carol Davila”, Eli Davidai, acţionar Wizrom Software, Loredana Vișa, General Manager V+O Communication.

    Candidaţii, medici rezidenţi la anestezie, recuperare medicală şi geriatrie, trebuie să depună un dosar care să le demonstreze performanţa academică, aspiraţiile profesionale şi de leadership, şi să vorbească şi să scrie fluent în limba engleză. De asemenea, sunt necesare o scrisoare de recomandare din partea coordonatorului rezidenţiatului (Prof. Dr.), precum şi un eseu pe tema „Medicina, o viaţă pentru o carieră provocatoare şi merituoasă”. Dosarele trebuie depuse fie electronic la adresa http://www.shebafellowship.com/ro/formular-aplicare

  30. Reblogged this on .

  31. […] http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:027:0039:01:RO:HTML Sursa: Eufrosin   NOTA: Este deplasat daca ne gandim ca oricare dintre noi ar putea fi, in scurt timp, dat […]

  32. […] departe! http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2011:027:0039:01:RO:HTML Sursa: Eufrosin NOTA: Este deplasat daca ne gandim ca oricare dintre noi ar putea fi, in scurt timp, dat in […]

  33. Privind cu detasare felul in care a fost receptata in 2011 informatia ce a circulat din surse oficiale privind transferul de date, constat fara mirare ca ” luarea la cunostinta” nu a trezit de fapt niciun fior. Pana de curand.
    Romanul este obisnuit sa fie ascultat, spionat, fisat, sa i-se cotrobaie prin corespondenta, sa fie inregistrat in propria-i casa fara acordul sau de rude, prieteni si organele abilitate (le-am trait pe toate), asa incat isi spune probabil, din motive de defetism mioritic sau pura nepasare ” ce mai conteaza, las’ sa manance si gura lui Ixovich o bucata de paine”.
    Intrebarea care se pune insa este, de ce materialul publicat pe acest blog in urma cu aproape 4 ani este preluat si reprodus tocmai acum?
    Nu cumva ne aflam in fata unei actiuni de colecta electorala post-mortem?
    Vadim, versificatorul de la Select si polemistul vulgar de la Saptamana, amatorul de femei si seri pline de picanterii la Pelisor si Cumpatul, vociferatorul fanfaron si indecent, a murit. Din pacate a murit si Corneliu Tudor, intelectualul ce si-a irosit multe haruri oferite de Bunul Dumnezeu si care speram ca nu a abuzat de placerile bahice pe 13 septembrie, cu prilejul sarbatoririi zilei onomastice.
    Nu a murit rapus de dragostea de tara si nici pentru ca i-au facut vraji evreii. A murit pentru ca si-a neglijat sanatatea fizica si psihica, pentru ca excesele se razbuna si nu este nimeni responsabil pentru ca a plecat in chiar ziua sarbatorii Inaltarii Sfintei Cruci ce a coincis cu cea de Ros Hasana.
    Mi s-a parut de un prost gust desavarsit publicarea pe bloguri pretins ortodoxe si nationaliste a textului „critic” la adresa clerului, a evreilor si masonilor, semnat de un om care nu s-a dat in laturi de la niciun compromis, pentru a obtine privilegii.
    Pentru ca tara se afla din nou intr-un moment de cumpana, putem considera ca moartea personajului Corneliu Vadim Tudor pe 14 septembrie este simbolica, in sensul ingroparii falsului profet al salvarii nemului crestin si urgentei de a ridica un om nou care sa insanatoseasca spiritul colectiv al romanilor si sa il reprezinte cu demnitate, inteligenta si fermitate.
    Daca ne vom ruga cu adevarat Mantuitorului, ca in ceasul cel de pe urma, sa ne trimita drept sprijin omul providential, il vom avea drept calauza. Daca insa vom trai in amortire si vom privi viata nu ca pe un dar exceptional, ci ca pe o emisiune televizata, vom ramane singuri cu neputintele noastre, sacrificand generatiile viitoare.

    • Întocmai în acord cu tine, dragă Clement! Corneliu Vadim Tudor a fost un fals profet a cărui patriotardism a devenit evident din păcate prea tîrziu, pentru mulți.

      Cât privește subiectul articolului, e îmbucurător totuși că media începe a semnala chestiunile de importanță, chiar dacă după ce fărădelegea s-a înfăptuit. Cine e raportorul?

Răspunde!