Mesaj pentru Români


Aviz vrăjmaşilor României: vine ea si vremea noastrătemeti-vă!

12 răspunsuri

 1. Caut Inteleptii Neamului Romanesc !

  Caut Inteleptii Neamului Romanesc pentru a infiinta Sfatul Batranilor, atat de necesar reconstructiei tarii din punct de vedere moral si economic.

  La noi exista zicala : ” cine se aseamana se aduna ” …

  Cei care doresc sa poarte o astfel de discutie, pe care o consider extrem de importanta, ii rog sa analizeze urmatoarele idei :

  1. – Numiti cel putin un Intelept pe care il cunoasteti si specificati datele lui de contact ( email si mess – daca se poate ), sa putem astfel comunica rapid si eficient intre noi.
  2. Ce pasi considerati ca trebuie sa faca Tinerii pentru a demara frumos in Viata.
  3. Definiti domeniile de activitate in care ar trebui sa se puncteze constant si continuu in Romania, pentru a ne reface sistemul din punct de vedere Moral si Economic.

  Raspunsurile date in scris ne definesc.

  In ceea ce ma priveste… ma ocup de 16 ani in exclusivitate cu pregatirea Tinerilor in domeniul afacerilor. Din acest motiv discut zilnic cu potentialii mei parteneri de afaceri ( cu varsta de pana la 21 de ani ) care au bunavointa si bun simt, alaturi de care doresc sa infiintez noi societati comerciale ( SRL-uri ). Partenerul va deţine in acest Sistem – S 99, 99 % din partile sociale ale firmei şi eu 1 %. Acesta are posibilitatea sa-si aleaga domeniul de activitate pe care si-l doreste. Procentul meu de 1 % va reprezenta Garantul Moral la societăţile comerciale nou infiinţate, astfel incat Legile în vigoare ale Statului Român cât şi Legile bunului simţ vor fi respectate în proporţie de 100 %.

  Acest procent al meu va fi donat de cate partenerul meu la sfarsitul anului în 10 conturi bancare diferite, după cum urmează :

  1. 10% – ajutor pentru copii
  2. 10% – ajutor pentru batrani
  3. 10% – ajutor pentru biserica
  4. 10% – ajutor pentru refacerea sistemului de educatie
  5. 10% – ajutor pentru refacerea sistemului de sanatate
  6. 10% – ajutor pentru refacerea sistemului de cercetare
  7. 10% – ajutor pentru refacerea sistemului ecologic
  8. 10% – ajutor pentru dezvoltara artelor
  9. 10% – bani necesari dezvoltarii acestui sistem de lucru – Sistem Mosu – S 99.
  10.10% – bani necesari infiintarii Băncii de Reconstrucţie a României. Unul din scopurile acestei Banci va fi acela de a imprumuta tinerii afaceristi din Sistemul – S 99, fara a li se percepe dobanda.

  Pentru siguranta acestui Sistem – S 99, vom pleca la drum nou din zero.

  Comunicarea eficienta de la inceputul discutiilor se va face pe net si va fi publica, invatand astfel unii de la altii ce trebuie facut in Romania.

  In acest sens port discutii in exclusivitate cu acei Tineri care-mi trimit CV-ul lor la adresele acestea:
  adipop@popservice.ro
  ID : zalmoxa_adipop
  http://zalmoxa.11.forumer.com/index.php

  Mesajele pe aceasta tema le postez pe forumul pe care activez, pentru ca Tinerii de care ma ocup sa invete sa nu greseasca….incalcand astfel Legile bunului simt.

  http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=3216&start=0

  Intrebarile pe care ni le punem ca si raspunsurile primite, trebuie sa le meritam !
  Pentru asta este nevoie sa ai credit…si acesta se obtine numai daca ai bun simt.

  Adrian Pop

  • Domnule Adrian Pop,Dumnezeu a creat peOM,nu pe intelepti.Toti suntem persoane,dar putini suntem OAMENI…Intelepciunea se dobandeste in timp de catre cel care doreste sa se ridice la un nivel mai inalt.Educatia e cea care le lipseste tinerilor si,inainte de toate ,Credinta.

 2. Adrian Pop, duceti-va la Parintele Iustin si sunt sigura ca va va pune in legatura cu cel putin un intelept. Punctul de plecare la un astfel de drum e INTOTDEAUNA DUMNEZEU.

 3. http://www.depindedenoi.ro/multimedia/filme/imaginea-de-ansamblu-the-big-picture.html
  Filmul este departe de perspectiva ortodoxa, dar prezinta o gramada de lucruri interesante.

 4. Postarea lui Adrian Pop a declansat un intrerupator, si merita sa-i raspund. Daca, in principiu, un Sfat al Inteleptilor, poate reprezenta un inceput de solutie pentru Romania, riscurile punerii imprudente in practica a acestei idei sunt imense, si incep chiar cu enuntarea ei.
  O prima observatie ar fi ca, chiar daca astfel de oameni ar exista, ei nu ar trebui expusi identificarii de catre nimeni altcineva decat de catre grupul lor restrans, o caracteristica a intelepciunii fiind puterea de a ramane anonim pana in momentul propice. Insusi demersul coforumistului nostru pare imprudent, ca sa nu spun provocator.
  Presupunind, insa, ca ar trebui sa alegem astfel de oameni, nu numele lor trebuie discutat, ci criteriile. Este ceea ce ma face sa cred ca postarea d’lui Pop este doar provocatoare, caz in care ma intreb „de ce le e frica?”
  Apoi, sunt multe capcane care trebuie evitate in aplicarea unei asemenea solutii. Printre ele, confuzia voita care se face intre ceea ce media numeste „elite”, care nu au nimic de a face cu ceea ce bunul simt comun ar numi „oameni de elita” iar, dupa parerea mea, aici bunul simt comun ar fi criteriul unic. Nu intru in alte argumentatii, pentru a nu lungi inutil postarea.
  Deocamdata atat.

 5. De pe la Cuza s-a stricat legea pamantului si tare mi-e teama ca s-a facut intentionat. Era ssatul romanesc protejat. Avea sfat al batranilor, legea lui, nimeni nu cumpara si vindea pamant in sat fara voia sfatului, miseii erau pedepsiti, oamenii erau statornici si feirciti, credinta cat cu prinde; aveau confreeri pt toti – tineri si batrani, nimic nu era lasat de izbeliste, etc…
  Aceiasi problema o avem si acum: avem un stat si o constitutie straine de spiritul romanesc, si nu are cum sa ne mearga bine..
  Cred ca este bine sa promovam, care pe unde putem, si aceste valori…

 6. Aici o carte in pdf. pentru amatori: http://www.george-damian.ro/romanii-din-bugeac-pe-cale-de-disparitie-descarca-aici Atentie!Da click pe carte! Doamne ajuta!

 7. Un articol interesant pe care l-am primit de la un frate: Dezastrul japonez, un atac mascat?

  SUPOZITIE. O noua teorie a conspiratiei castiga teren in randul internautilor

  Centrala nucleară de la Fukushima a devenit o bombă cu ceas. Asta titrau, ieri, agenţiile de presă când, după o nouă explozie, dezastrul atomic părea iminent. Cum se poate însă ca o centrală nucleară ultramodernă, proiectată special să reziste la astfel de seisme, să fie adusă în stare critică aşa uşor? Un posibil răspuns circula zilele acestea pe forumurile de specialitate, unde adepţii conspiraţiilor aruncă o ipoteză şocantă:Japonia nu a fost victima unei catrastrofe naturale, ci a fost atacată.

  Informaţia avansată de diferitele site-uri de aşa numite ”ştiri alternative” este următoarea: centrala nucleară a fost prinsă de cutremur chiar în timpul unei proceduri ciclice de ”revizie”, în cadrul căreia mai multe dintre protocoalele de securitate ce ar fi oprit o încălzire a miezului erau dezactivate. Cum informaţiile vin însă „cu pipeta” din partea autorităţilor nipone, nu se ştie dacă premisa aceasta este adevărată, dar pare plauzibilă. Teoria conspiraţiei continuă însă într-un mod şi mai şocant: nu a fost vorba despre o simplă coincidenţă, ci cutremurul a fost provocat fix în momentul în care se ştia că reactoarele sunt vulnerabile. Japonia a fost atacată! La prima vedere, totul pare un scenariu SF, dar adepţii teoriei susţin că un astfel de atac nu ar fi o noutate.

  Atacaţi şi în 2007?
  Totul se bazează pe o serie de articole scrise de Benjamin Fulford, un jurnalist canadian care trăieşte în Japonia şi care, de-a lungul timpului, a publicat o amplă serie de articole despre un program de cercetare al armatei americane numit HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Acesta manipulează ionosfera Pământului şi poate fi folosit, din câte se pare, la influenţarea fenomenelor naturale şi chiar la producerea cutremurelor. Un fascicul foarte puternic de microunde este trimis în ionosferă, care se comportă ca un balon de cauciuc,se curbează şi, în momentul în care revine la forma iniţială, întreaga forţă este imprimată scoarţei terestre, provocând un cutremur. Potrivit aceluiaşi Fulford, în 2007, ministrul de finanţe al Japoniei, Tanakana, ar fi fost şantajat tocmai cu acest HAARP să cedeze controlul asupra sistemului financiar japonez unui grup american. După ce Fulford a publicat ştirea respectivă, a primit telefoane de ameninţare în care i se spunea că, deoarece s-au publicat astfel de detalii ”sensibile”, Nigata, locul unde se află o mare centrala nucleară japoneză, va fi atacat prin HAARP. Două zile mai târziu, fix în această regiune au avut loc două seisme puternice de 6,4 şi 6,8 grade pe scara Richter. Cutremurul a omorât şapte persoane şi a provocat un puternic incendiu la centrala nucleară din zonă. De această dată însă, măsurile de siguranţă ale centralei au oprit orice scurgere radiocativă.

  Avertismentul lui Fulford
  Imediat după cutremure, Fulford a început să vorbească în presa locală despre un posibil atac, însă majoritatea l-a ignorat. E drept, acuzaţiile sale veneau post factum, după ce cutremurul se întâmplase. Cu toate acestea însă, el a prezis că, dacă Japonia nu urmează politica impusă de SUA, este foarte posibil să aibă parte de noi ”surprize HAARP”. Întreaga poveste a fost publicată şi în România de „Nexus Times Magazine”, o publicaţie de ştiri alternative, în numărul 14, ianuarie-martie 2010, ca parte dintr-un amplu articol intitulat ”Noua ordine economică mondială”, semnat de Andrew G. Marshal, un jurnalist de investigaţie de la Centrul de Studii ale Globalizării dinMontreal, Canada.

  Suspecţii principali: SUA, Rusia şi China
  Pentru ca teoria conspiraţiei să fie completă, trebuie să existe şi cineva care câştigă din acest atac. Cei care susţin acest scenariu au şi o listă cu suspecţi: SUA, Rusia şi China . Dintre acestea, prima este acuzată că ar fi atacat în trecut, iar celelalte două au dispute teritoriale cu administraţia de la Tokyo şi au sisteme de tip HAARP. Staţia „Sura“ este comparabilă, din punct de vedere al capacităţii, cu cea americană şi se află în zona centrală a Rusiei, la o distanţă de 150 km de Nijnii Novgorod. Despre programul chinezesc de influenţare a ionosferei nu se cunosc foarte multe, dar majoritatea experţilor sunt de acord că şi ei posedă un sistem la fel de avansat precum cel american.

  Dovada activităţii magnetice anormale
  Teoria mai primeşte un plus de credibilitate din partea unei surse surprinzătoare: Universitatea din Tokyo . Pe site-ul haarp.alaska.edu se pot găsi informaţii în timp real înregistrate de un magnetometru cu inducţie al acestei instituţii, instrument ce măsoară activitatea şi schimbările în câmpul magnetic al Pământului. El poate detecta astfel când dispozitivul HAARP, sau un altul asemănător, este activ. Surprinzător, în perioada 7-9 martie, activitatea a fost scăzută, în 9-11 martie (când au avut loc cutremurul şi numeroasele replici) activitatea a fost intensă, iar după 13 martie, totul revine la situaţia anterioară. Doamne ajuta!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: