Franţa, supusă noii ordini mondiale evreieşti: 40 de milioane de permise electronice, pentru cetăţenii ei.


Statul (francez) pregătește 40 milioane de permise electronice

”O revoluție silențioasă”. Formula folosită de ministrul de Interne, Brice Hortefeux, pentru a denumi viitorul permis de conducere tricolor spune multe despre speranțele pe care și le pune administrația în noua generație de documente. Aflata deja în fruntea elaborării pașapoartelor biometrice, care necesită în medie numai 7 zile pentru eliberare, Franța se pregătește să difuzeze 40 milioane de permise de conducere electronice. Ele se vor prezenta sub forma unor carduri cu cip asemănătoare cu cardurile bancare, cu fotografia titularului inscripționată pe ele dar înregistrată și în cip, precum și cu semnătura electronică. Eventual, vor putea fi prezente și amprentele digitale și alte perfecționări ale căror secrete au putut fi dezvăluite de ziarul Le Figaro.

O directivă europeană din 21 decembrie 2006 obligă Franța, ca pe toate țările din Uniune de altfel, să se pregătească să editeze primele permise electronice începând cu luna ianuarie 2013, conform unui caiet de sarcini draconic. Direcția pentru modernizarea teritorială, încredințată prefectului Jean Benoît Albertini, trebuie să asigure respectarea scrupuloasă a termenelor. Costul estimat al dezvoltării : 40 milioane euro. Costul funcționării sistemului de editare a titlurilor : 20 milioane în plus, pe an.

Funcționarii Agenției naționale a titlurilor securizate (ANTS) din Charleville-Mezieres (Ardennes), vor avea sarcina de a urmări realizarea și mai ales garantarea autenticității fiecărui nou permis. Căci în spate se ascunde un fișier securizat în care protectorii identității conservă cu grijă elementele care atestă faptul că cel care își va prezenta actele este într-adevăr cine pretinde că este. ”Vechiul permis roz era atât de ușor de falsificat iar fotografia capsată pe el era adesea de pe vremea lui Matusalem”, deplânge prefectul Raphaël Bartolt, șeful ANTS. Plus că documentul ajungea ferfeniță, ca un pergament uzat. În mod curios, 500 000 de permise roz erau declarate pierdute sau furate în Franța, în fiecare an. Motive întemeiate pentru alimentarea suspiciunilor la adresa unui sistem de fraudă generalizată. (acelasi refren cantat ca de pe un disc stricat. S-a demonsrat ca securitatea electronica este cea mai putin sigura!)

Nostalgicii tripticului de hârtie să nu se neliniștească totuși : Franța are timp până în 2033 să-și epuizeze stocul. Noile permise europene din policarbonat ar trebui să fie distribuite într-un ritm de 2 milioane pe an. Ele vor permite accesul la nenumărate funcții (care ??), îndeplinind cele trei obiective fixate de Bruxelles : ameliorarea luptei împotriva fraudării documentelor, facilitarea liberei circulații a persoanelor și progresul securității rutiere. (cum bine zicea un comentator de pe situl Figaro, permisele traditionale n-au impiedicat niciodata libera circulatie a persoanelor in spatiul UE. In schimb e foarte posibil ca acest drept sa fie limitat/ingradit/conditionat de aceste permise, cam asa se citeste printre randuri. Altfel, siguranta la volan nu poate fi garantata de un act, sa fim seriosi!)

Titularul noului permis va putea consulta instantaneu de la domiciliu cu ajutorul unui cititor de card de marimea unui mouse, numărul de puncte, istoricul punctelor câștigate sau pierdute, și probabil motivele retragerii permisului. Pentru aceasta, nu va trebui decăt să acceseze pe internet de la domiciliu, o anumită secțiune a sitului Ministerului de Interne creată în acest scop. ”Când știi cum stai cu punctele, ești mai vigilent la volan”, se felicită Patrick Levaye, directorul priectului ”titluri securizate”, Place Beauveau. (hahaha ! situat în Piața Vițeluș Frumos)

Poliția va fi și ea avantajată, deoarece sistemul fiabil de informație despre titular îi va fi accesibil la nivel european. ”S-a terminat cu turismul permiselor de conducere, când șoferii neîndemânatici cărora li se retrăgea permisul într-o țară, și-l recăpătau într-o alta, pentru a scăpa de rigorile legii !” previne un comisar de poliție parizian. De-acum înainte, poliția, echipată cu cititoare de cipuri în mașinile de patrulă, va avea acces la istoric în timp real. Iar PV-urile vor putea fi transmise mai ușor în Europa. E de presupus că țările din UE se vor înțeleg între ele pentru a executa urmăriri dincolo de granițele lor. Ceea ce pentru numeroase State aceasta ia deocamdată ceva mai mult timp.

Cu multumiri din suflet Dacianei care a facut efortul sa traduca materialul!

14 răspunsuri

 1. Poporul francez a fost primul popor european cucerit de …. si stimulat sa-si lichideze elitele,
  , administratia traditionala, averile, clerul. Iarasi spun: nu este treaba noastra! La Judecata de Apoi nu vom fi judecati cu ei, ci separat!
  Prin anii 2000 un student francez, venit la studii in Romania, de fapt mai mult dupa fete decat dupa studii, remarca cu „stupefactie” prezenta unei biserici ortodoxe in Universitatea Politehnica Bucuresti. Adica de nepermis in Franta ! Pai sa fie la ei, zic eu ! Noi avem alt destin !

 2. curios, acelaşi material l-am citit şi pe hotnews….

 3. Este perfect adevarat faptul ca francezii traiesc sub dictatura masona, ca CRIFul (consiliul reprezentativ al israeliţilor in Franta) domina Justitia, Afacerile si Media, dar inca mai putem vorbi despre libertatea de expresie, in Franta.
  Posturile de radio si unele emisiuni foarte urmarite de catre public cum este „Ce soir ou jamais”(contez pe aplecarea spre francofonie a romanilor) pe Fr3, transmit in direct opiniile unor personalitati precum Alain Sorel despre influenţa nefasta si de nepermis a evreilor in Europa si in lume.
  Ii sfatuiesc pe toti vorbitorii de limba franceza sa il asculte pe Sorel in numeroasele sale interventii publice, prin internet.
  Opiniile lui Nicolas Bedos (evreu) merg in acelasi sens.
  In acest moment in Romania, Media este complet aservita masoneriei si implicit, puterii evreiesti.
  Cred ca o mare parte a cetatenilor Europei este constienta de faptul ca prin generalizarea cartilor cu cip se va ajunge treptat la controlul total al populatiei. Din ce in ce mai des observ cum oamenii isi tin cartile de credit si identitate in cutii, gen tabachera, metalice, uneori intr-un soi de saculeti din Al. Mai nou, soferii fac semne obscene catre camerele de filmare fixate pe stalpi, in intersecţii. Toata lumea este exasperata, isi exprima nemultumirea si nimeni nu este dispus sa creada aiurelile autoritatilor privind perisabilitatea hartiei si grija Statului pentru harţogaria contribuabilului.

 4. Multumesc si eu, Eufrosin!
  Mercurie, asa cum am precizat cind am trimis prima data materialul la sectiunea „comentarii”, stirea mi s-a parut relevanta pentru ceea ce ne asteapta si pe noi in viitorul apropiat. Franta nu si-a lichidat elitele, intelighentia franceza s-a lasat sedusa de marxism si de intreaga ideologie stingista. Inteleg stupefactia studentului francez. Ma intreb insa citi francezi ar pricepe stupefactia noastra sa vedem strazile Parisului ocupate de musulmani la ceasul lor de rugaciune, in timp ce moscheiele ramin goale, in timp ce cer imperios Statului francez sa le ridice moschei, in timp ce bisericile sint piese de muzeu… etc.
  razvratit, nu am preluat materialul de pe hotnews, ci de pe siteul ziarului Le Figaro.
  Clement, multumesc, o sa caut.

  Toate cele bune!

  • Oare nu sti ce s-a intamplat in Franta, in timpul revoluției – 1789-1799 ? A fost primul popor european care si-a lichidat elitele… si clerul, in buna parte ! A fost inceputul – cel care ne-a ajuns si pe noi din urma – lichidarea elitelor , anii 50 !

 5. Si ce legatura are permisul electronic cu evreii?
  E o abordare pur si simplu dementa.
  Poate veti reusi sa legati si schimbarile climatice de evrei. Caci dupa toate aburditatile de aici si din alte relatari similare, cititorii acestiu site sunt pregatiti sa primeasca si aceasta idee.
  Daca exista vreun complot, in mod clar este cel impotriva evreilor.

  • Nu tata a avut initiativa si mijloacele introducerii acestor acte dorite de catre niste dementi pusi pe controlul omenirii…
   Si nici unchiul, cat nici matusa, nu poseda sau folosesc arme scalare capabile de modificarea vremii…
   Hai sa va vedem luand inititativa impotriva abjectiilor astora, sau macar nu-i mai adapostiti pe cei care ni le aduc si-atunci mai discutam!

 6. Apropo de „arme arme scalare capabile de modificarea vremii”, ai idee pe unde sunt, cum functioneaza si cine exact le detine?
  Nu crezi ca esti prizonierul unor fantezii la moda (nu numai ale tale)?
  Povestile baronului Munchhausen, scufita rosie, povestile lui Grimm au avut si ele mare popularitate.

  • Exista mai multe referinte decat poate mintea ta sa inteleaga.. E ca si cum ai fii negat existenta armelor atomice, in anii ’50.

 7. Din atatea referinte, da-mi si mie cateva, ca sa ma lamuresc.

 8. M-ai facut praf!…
  Si ce legatura are linkul tau cu stapanirea lumii de catre evrei?
  Poate are mai multa legatura cu dominarea lumii de catre pisici…

  • Nu. Ma intrebai daca esista arme scalare, ti-am raspuns. Lumea o domina cei care au banii, iar banii nu ii mai are tata, caci i-au furat evreii fabrica prin nationalizare.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: