Cum să omori 1 milion de oameni pe tăcute: Operaţiunea Ceaţa Purpurie


Operaţiunea Ceaţa Purpurie (Crimson Mist),

Măcel electronic în Ruanda
Agenţi subversivi folosesc acum în Baghdad tehnologia dovedită eficientă, care a rezultat în moartea a peste 1 milion de oameni în Ruanda

Controlul minţii de către americani în Baghdad

In timpul dupa-amiezii tarzii a zilei de 6 Aprilie 1994, o rafala de proiectile de tun a rupt fuzelajul unui airliner comercial care zbura peste zona centrala a Ruandei. In cateva secunde, avionul in flacari a explodat la impactul cu pamantul, omorandu-l pe Presedintele Habyarimana al Ruandei, pe Presedintele Ntaryamira al Burundi si cea mai mare parte a oficialilor lor guvernamentali seniori.

In cele cateva milisecunde fatale, intreaga structura politica de comanda a Africii Centrale a fost decapitata ( va aduce cumva aminte de un eveniment similar petrecut anul acesta la Smolensk ? – Eufrosin ), lasand cale libera pentru “Operatiunea Crimson mist”, cel mai obscen experiment terminal de control al mintii montat vre-odata de catre Statele Unite ale Americii, impotriva unei natiuni suverane. Ca acest “Crimson mist” a fost folosit din nou pe scara mai mica in Irak, este inafara oricarei indoieli.

Pe cand Habyarimana si colegii sai plonjau mortal, un grup mic de barbati si femei americani se recreeau intr-o cabana mare aflata la marginea unei piste dicret locate la cateva mile de capitala Ruandei, Kigali, baza temporara pentru cele trei aeronave de transport ne-marcate C-130 Hercules. Toti membrii echipajului purtau credentiale false care ii descriau ca “cercetatori atmosferici” angajati de o agentie americana civila bona fide, acestea fiind insa numai pentru folosinta in cazuri de extrema urgenta, precum ar fii aterizarea fortata intr-un teritoriu ne-prietenos. Din toate punctele de vedere in ce privea siguranta, atat acestia cat si cele trei aeronave uriase nu figurau ca fiind prezenti macar in Africa.

C-130 Hercules

Cand stirea prabusirii aeronavei prezidentiale a sosit via radio VHF, unul dintre cele trei Hercules, era pregatit in graba pentru decolare. Inginerul de zbor a verificat atasamentul unitatilor DAR ( Decolare Asistata de Rachete ), in timp ce oamenii de stiinta faceau ajustarile finale unei antene parabolice mari pentru microunde, montata in mijlocul rampei de incarcare aflata in partea posterioara a avionului. Acest echipament ciudat si ezoteric va contribui direct la moartea a peste un milion de Africani civili pe parcursul urmatoarelor 100 de zile. Cu toate ca functiona complet silentios, aceasta singura antena parabolica pt. microunde detinea mai mult potential de ucidere decat o intreaga flotila de avioane militare AC-130 Spectre, inarmate cu  tunuri Gatling de calibrul .50.

Dornici să comită crime în masă

Cu toate ca in mod oficial operatiunea era clasificata ca “experiment”, nici unul dintre cei prezenti nu se indoia ca aceasta era doar acoperirea cosmetica pentru crima infioratoare pe care o aveau de infaptuit. Fiecare membru fusese selectat si re-selectat cu minutiozitate de catre “US intelligence”, pentru a se asigura ca acestia aveau “ce trebuia” si ca erau atasati dpv filozofic celor doua obiective.

Intai era nevoia crescanda de a elimina sau controla nemultumirea politica prin mijloace indepartate in anticiparea secolului XXI, iar a doua, era nevoia de a pune capat sau de a reversa masiva crestere a populatiei in jurul lumii, care in opinia lor ameninta resursele naturale ( de fapt ameninta suprematia bandei criminale care s-a cocotat la conducerea lumii – Eufrosin ), in special apa si alimentele. In mod intrinsec, aceste doua obiective insemnau dorinta de a comite crime in masa si toti cei prezenti trecusera cu brio acest test critic.

Pe cand motoarele Hercules-ului incepusera sa se ambaleze, agenti americani aflati in Kigali lucrau de zor la atitudinea slujbasilor civili locali si a membrilor serviciilor de securitate Ruandeze, facand sa apara si sa creasca suspiciunile ca ceva murdar era la cauza prabusirii aeronavei prezidentiale. Indemnati de catre oficiali corupti, membri ai tribului Hutu au inceput sa marsaluiasca impotriva satelor tribului Tutsi, aruncand pietre catre colibele lor. Destul de inocent pentru inceput, cu toate ca cateva taieturi urate de maceta tot au avut loc pe ici, pe colo. Dar apoi, avionul C-130 Hercules a trecut cu grija calculata direct peste gloata aflata in mars a tribalilor Hutu si dintr-o data acestia si-au pierdut mintile. Cu ochii incetosati, starea de spirit a Hutitilor s-a schimbat din simpla manie, in furie incontrolabila si in cateva minute, sute de membre diferite ale corpurilor membrilor tribuluiTutsi, zburau prin aer.

Creând furia în mod electronic

Ceea ce echipajul Herculesului tocmai obtinuse, era un secret deschis inca din anii ’50, cand cercetatorii au descoperit ca exista frecvente specifice de control ale creierului, pentru tot ce facem si pentru tot ce simtim. Atunci problema era ca fiecare dintre aceste frecvente de control ale creierului ( declansand furie, frica, panica, letargie, vomitat samd ) necesitau transmiterea lor cu acuratete de 2-3 decimale, sau nu ar functiona deloc. Dar odata cu trecerea anilor si cu aparitia tranzistorului si a microprocesorului, aplicatiile operationale precise de control al undelor cerebrale, au devenit practic noua realitate.

Este important sa observam ca trucurile letale repetate de sute de ori de catre echipajul avioanelor C-130 Hercules in Ruanda intre Aprilie-Iunie 1994, nu era “controlul clasic al mintii” care implica oameni sustinand ca aud mesaje inauntrul capetelor lor, sau frica ca Agentia Nationala de Securitate (NSA, sau alta similara) intentioneaza sa transforme lumea in zombi prin implantarea unor cipuri electronice in brate sau in gat. Ceea ce facea echipajul C-130, era de fapt “augmentarea electronica” a unei stari pre-existente. Sa ne reamintim ca agenti si personal ai serviciilor de securitate i-au indreptat mai intai pe Hutiti in directia Tutsilor, inducand un oarecare grad de manie si asigurandu-se ca acestia erau inarmati corespunzator. De-abia atunci a putut trece la treaba C-130-ul cu unde precise de control cerebral a furiei, creascand si amplificand comportamentul multimii, de la cel al unor demonstranti infuriati, la cel de maniaci incontrolabili pusi pe genocid.

Cu toate ca nu e “clasic” in acceptiunea sa, acesta a fost si este fara indoiala control al mintii, pentru  simplul motiv ca mijloace externe sunt folosite pentru a forta o schimbare irezistibila a comportamentului.

Pentru cei care chiar doresc sa afle cum guvernele sau agentiile opereaza schimbarea comportamentului publicului la dorinta, explicatia nu este complicata, desi obtinerea detaliilor de natura tehnica ale frecventelor de control ale creierului, este aproape imposibila. Numerosi profesori universitari au demonstrat insa in fapt aceste efecte in mod semi-pubic pe parcursul anilor, ceea ce ofera realitatea dura celor sceptici.

Una dintre luminile calauzitoare in acest domeniu, este Dr. Elizabeth Rauscher-Bise, care era om de stiinta si cercetator in fizica nucleara la Lawrence Livermore National Laboratory, la Stanford Research Institute, Profesor de Fizica la John F. Kennedy University of California, cercetatori consultant pentru NASA si US Navy si membru al IEEE, APS, AAAS, MAA, ANA, AAMI. Elizabeth Rauscher-Bise a identificat frecventele specifice care produc greata, fericire si multe alte stari comportamentale, acum cateva decade. In mod clar, Dr. Rauscher-Bise este o entuziasta: “Dati-mi banii si trei luni” se lauda ea, “si voi putea afecta comportamentul a 80% dintre locuitorii acestui oras, fara ca ei sa aiba habar. Fa-i fericiti – sau macar fa-i sa creada ca sunt fericiti. Sau agresivi”.

O alta somitate in domeniu este Dr. James Lin ( http://www.ece.uic.edu/~lin/ ) care a demonstrat lumii faptul ca microundele modulate intr-un anumit fel, sunt intr-adevar audibile in craniul omului, doar de catre cel inspre capul caruia e indreptat fasciculul. Evident, modularea lor cu forma de unda a vorbirii omenesti, poate face subiectul sa auda voci in capul lui cu inalta fidelitate, sau chiar sa il provoace sa spuna lucruri nedorite prin stimularea centrului vorbirii de catre microunda purtatoare.

Apropos, cati medici psihiatri sunt oare constienti de avansurile tehnologiei, verificănd temeinic dacă cel pe care sunt tentati sa il cataologheze drept schizofrenic , este de fapt victima unor scelerati?

Spre deosebire de alti cercetatori in domeniu, Elizabeth Rauscher-Bise tinde sa fie foarte deschisa asupra muncii sale, demonstrand efectele microundelor in forumuri quasi-publice si sustinand ca experimenteaza numai pe oameni deplin informati. Acum multi ani, in timpul unei demonstratii memorabile in California, ea a indreptat o forma specifica de unda de control a creierului pe studentii aflati in partea stanga a auditoriului, facand ca dintii acestora sa inceapă sa clănţăne in mod colectiv si incontrolabil. Cand studenţii ne-afectaţi din partea dreaptă a auditoriului au sugerat ca acesta ar putea fi un truc, Elizabeth Rauscher-Bise a indreptat calm antena parabolica asupra lor. Dreapta impărtasea acum exact aceeasi soartă, priviţi fiind de către studenţii uluiţi dar ne-afectaţi de-acum, din partea stangă.

Frecvenţe Extra-Joase ( ELF, Extra Low Frequencies )

Principala problema consta in livrarea acestor unde cerebrale către ţintă, pentru ca ele exista in portiunea extrem de joasă a spectrului electromagnetic, intre 0.1 – 25 Hertz (cicluri/sec.), cu toate frecventele de control ale creierului aflate intr-o gama si mai ingusta, intre 0.6-10.2 Hertz. Acestea sunt efectiv aceleasi ca si frecventele pamantului, insemnand ca ele sunt foarte greu de directionat via transmisiuni radio conventionale. Sa ne amintim ca pentru a fi eficace in augmentarea selectiva a comportamentului unei mase de oameni, e nevoie sa poti restrange transmisia catre multimi precis definite in zone precis definite. Aceasta e mult mai usor de inteles din imagini, asa ca haideti sa aruncam o privire la diagrama de mai jos.

Microundele aflate in gama de 1.0 – 3.0 Gigahertz, calatoresc intr-o linie perfect dreapta, ca lumina, facundu-le usor de controlat in ce priveste directia, indiferent de puterea folosita. In cele mai multe cazuri, microundele sunt transmise de catre o antena parabolica de un fel sau altul, de soiul celor aflate frecvent pe turnurile transmitatoarelor de televiziune. Acestea sunt proiectate sa tranfere un volum ridicat de date electronice intre studioul de televiziune si transmitator si viceversa.

Unde controlorii de minti americani castiga cu echipamentele lor aeropurtate sau montate in vehicule, este ca  folosesc niste antene ce pot fi ajustate exact in acelasi mod in care ati ajusta focusul unei lanterne cu fascicul variabil. Diagrama urmatoare arata cum se face asta.

In cazul tribului Hutu aratat la inceputul acestui raport, achipajul C-130 -ului doar trebuia sa cunoasca latimea multimii-tinta aflata pe pamant precum si latimea fascicolului de microunde la orice altitudine ( precum citit direct de pe radarul altimetru). Cu aceste doua variabile, devine foarte simplu sa ajustezi fascicolul cu acuratete pentru a incadra multimea de la altitudinea aleasa.

“Jefuirea” Baghdadului

Acest echipament nu este insa folosit numai din imensele avioane de transport Hercules. Recent, experti in securitate europeni au conchis ca versiuni mai mici ale „Cetei Purpurii” au fost folosite nu demult pe strazile Baghdadului, menite in parte sa intareasca propaganda media cum ca irakienii sunt niste salbatici periculosi, care au mare nevoie de supravegherea directa a autoritatilor “democratice” americane.

Un exemplu clasic a fost jefuirea Muzeului din Baghdad, aparent de cate o multime de jegosi indisciplinati, dar filmele inregistrate la fata locului arata o poveste foarte diferita. Pentru a efectua cascadoria, autoritatile americane aveau nevoie sa adune o multime, lucru aranjat cu usurinta de promisiunea alimentelor gratuite. Apoi, era nevoie sa plaseze mutimea in preajma Muzeului, lucru obtinut deasemenea cu usurinta, pentru ca acela a fost locul unde au amplasat proviziile de alimente gratuite. Urmatoarea chestiune a fost atragerea atentiei multimii catre muzeu, lucru aranjat in mod spectaculos de catre doua proiectile de 120 mm, trase de catre un tanc Abrams, direct prin usile principale ale Muzeului.

Muzeul Baghdad

Pana aici bine, dar cum sa ii faci sa intre inauntru ? Videoul arata doi soldati gesticuland catre multime, indemnandu-i sa intre si sa se serveasca cu ce le doresc inimile, identificand astfel tinta, in “stil Ruandez”. Aici lucrurile devin interesante! Cei doi soldati se retrag rapid, lasandu-i pe irakieni stand fara lideri in fata usilor deschise, apoi CLICK, precum actionand un comutator, intreaga multime innebuneste absolut simultan, lucru care nu se intampla niciodata in realitate. In mod normal, intotdeuna e vizibil un lider care agita masele pregatindu-le pentru actiune, dar nu si inafara usilor Muzeului Baghdad. Cei care erau doar Irakieni placizi si infometati, in secunda urmatoare au devenit o masa de maniaci incontrolabili scurgandu-se prin usile muzeului. ( Aflati aici etnia unora dintre cei care au furat si distrus valorile inestimabile continute in Muzeul Baghdad, precum si faptul ca jefuitorii pareau sa fie de fapt aparati de catre trupele americane – Eufrosin )

Unele nu au mai reaparut..

Se suspecteaza deasemena ca aceleasi echipamente au fost folosite pentru a provoca atacuri pradalnice asupra spitalelor din centrul Baghdadului,. desi aceasta afirmatie pare sa fie bazata atat pe logica, cat si pe filmarile existente. Acesti asa-zisi “jefuitori” sunt cetateni Irakieni care au beneficiat de servicii medicale gratuite in regimul lui Saddam Hussein. Nu numai asta, dar sotiile si copiii lor sunt bombardati si impuscati de catre americani, insemnand ca aceste spitale gratuite sunt absolut esentiale pentru ei si deci chiar locurile pe care le-a apara primele. Cu aceasta in minte, pare probabil ca expertii in securitate europeni sa aiba dreptate in cele sustinute.

Securitatea patriei ( Homeland ‘Security’ )

In vreme ce nu e probabil sa existe ingrijorare in America, Marea Britanie si Australia pentru soarta Irakienilor din strazile Baghdadului, ar fi timpul sa examinam ce s-ar putea intampla in prorpiile noastre tari “democratice” cand lucrurile vor iesi de sub controlul sub care se afla in prezent. Amintiti-va ca demonstratia de 2,2 milioane de suflete din Londra doar inainte de invazia ilegala a Irakului, nu avea nimic de-a face cu britanicii placandu-l pe Saddam Hussein. Irakul a fost numai scuza pentru ca mase nemaivazute de oameni sa migreze in Londra, falfaind banere pe care scria “Nu in numele nostru”, catre politicieni corupti.

Chestiunea de baza este ca data viitoare cand 2,2 milioane de cetateni Britanici vor descinde asupra capitalei pentru a se da la politicieni (tintele lor reale!), ei ar putea sa aiba cu ei ceva cu mult mai periculos decat simple banere. Fiecare politician si militar stie prea bine ca o masa in putere de 2,2 milioane cu intentii ostile, pur si simplu nu poate fii oprita prin tehnicile standard de control a insurgentei si ca ea nu va fii oprita de gloante trase de catre soldatii aflati in strada. Chiar daca soldatii Britanici ar fii cumva convinsi sa deschida focul asupra propriilor lor vecini, intreaga Armata ar fii lipsita de puterea de a actiona. Si-atunci ?

Peste Atlantic, in America, precum si-n Australia, lucrurile nu stau cu nimic mai bine. In timp ce scriu, dolarul american coboara drept in pivnita, lucru care va duce neindoielnic la depresiune si la furia crescanda a americanilor, atintita in mare parte catre politicienii corupti din Capitol Hill (cat de bine s-a adeverit aceasta previziune facuta in 2003! – Eufrosin ). Normal, politicienii vor incerca sa suprime oamenii ca de-obicei, dar daca de data asta vor imtinde coarda prea mult ? Daca cateva sute, sau cateva mii din cele 260 de milioane de arme aflata in mainile publicului american vor fi facute “sa cante”, ce va fi atunci ?

Sanse sunt ca in toate tarile vestice afectate, politicienii precum si stapanii lor adevarati vor incerca sa invoce folosinta acestor arme ne-conventionale pentru a-si salva pieile lor scarboase. Cat succes vor avea cand ziua va sosi si va sosi, depinde numai de voi.

Joe Vialls

Joe Vialls a murit in mod suspect la doar putin peste 60 de ani, de un atac de cord.  Web saitul lui  a disparut rapid de pe internet, cateva saituri diferite preluand materialele sale extrem de valoroase. Nu am avut deci cui sa cer permisiunea de a traduce raportul si nici sursa demna de citat nu mai exista. Ca unul care s-a luptat in mod argumentat intreaga lui viata matura cu cainii turbati care duc natiunile la pierzanie, e cat se poate de probabil ca omul devenit extrem de incomod , a fost asasinat. Dumnezeu sa il ierte pe Joe, precum si pe toti patriotii ucisi in vreme ce isi aparau neamul !

Daca vreti sa aflati cum sunt folosite armele psihotronice in Romania, vedeti si: Un rău imens este perpetuat în România chiar sub nasul nostru – veţi deveni Dvs. următoarea lui victimă ?

51 răspunsuri

  1. De pe blog-ul Pustnicul Digital cartea Pustnicii Nevăzuți ai Athosului, ediție completată am păstrat elementele importante, dar totul e foarte interesant):

    Pustnici cu vieţuire îngerească din Munţii Rarău şi Giumalău – jud. Suceava

    Munţii Rarău şi Giumalău (vârful Muntelui Rarău are o înălţime de 1651m, iar vârful Muntelui Giumalăul, de I857m) au fost, din străvechi timpuri, aleşi de pustnici, pentru sihăstrie şi desăvârşire, fiind mai îndepărtaţi de lume.
    Pustnicul N.

    Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalău. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevăzut. În anul 2001, i-a spus fratelui I.:

    Peste două săptămâni, o să fie un eveniment important [Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor două blocuri turn gemene din New Vork, oare, după cum spunea preşedintele Bush, au schimbat soarta lumii (în mai rău pentru creştinii ortodocşi)] într-o ţară îndepărtată. Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii… Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sânge. O să rânduiască Dumnezeu şi o să stai pe Muntele Rarău, în 2011.

    Fratele I. avea 60 de ani şi a întrebat:

    – Mai este mult până în 2011. O să trăiesc până atunci?
    – O să trăieşti. O să mă rog, ca să locuieşti pe Muntele Rarău.

    Cu un an mai înainte de a se muta la viaţa cea veşnică (Pustnicul N. s-a mutat la viaţa cea veşnică in anul 2002, fiind in vârstă de 105 ani), pustnicul N. i-a spus fratelui I. ziua în care să vină
    şi cum să-l înmormânteze. În ziua pe care o prorocise, a fost găsit adormit întru Domnul şi îngropat de fratele I. şi maica T., după obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalău, în locaşul pe care şi l-a săpat singur. Pustnicul N. nu a vrut să i să pună cruce pe mormânt, ca să nu ştie nimeni locul unde este îngropat şi i-a dat canon fratelui I., să nu-i spună nimănui numele.
    Pustnicul Zosima

    Despre pustnicul Zosima, am aflat că a fost monah la Mănăstirea Rarău. L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareţ la Mănăstirea Rarău, între anii 1954 – 1958. A plecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autorităţile comuniste.

    Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
    – Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
    – O să fie mare măcel în oraşe*. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.
    Fratele I. a insistat să afle mai mult:
    – Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
    Zosima i-a răspuns:
    – O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat.

    Sihastrul Zosima a spus să nu luăm documentele biometrice şi că este foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujeşte zilnic Sfânta Liturghie.

    * Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi şi alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi; patimile şi păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, avănd loc acest mare măcel în Rornănia. Indrumăm pe creştini noştri, să meargă la Biserică şi la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace şi mântuire, să postească, să se spovedească şi Împărtăşcască şi să nu participe la aceste revolte. Sunt Părinţi care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial, care va începe prin atacul armatei ruse asupra Turciei şi strâmtorilor Dardanele şi Bosfor.
    Concluzie:

    Totul pare fără scăpare dar ultima frază îngroșată mi-a dat încredere și consider că este binele din tot acest rău, din toată această pedeapsă bine-meritată. Voi reveni cu alte citate din carte, citate de întărire pentru vremurile de pe urmă pe care, cu voia Domnului, se pare că le vom prinde.

    • astfel de oameni ar trebui sa fie mai atenti cu afirmatiile pentru ca poseda puteri incontrolabile, cate pot plasa evenimente prin propria vointa in locuri unde n-ar trebui sa fie.

  2. Tinand cont ca e vorba numai de orase tind sa cred ca poate fi vorba de multitudinea de antene GSM care au aparut ca ciupercile dupa ploaie anul acesta si care formeaza veritabile cuptoare cu microunde, iar la un semn… sa nu fie… dar ceva e putred cu ele, nu exista bloc unde sa nu fi aparut pe o raza de 500m sunt ZECI de antene iar noi avem cred vreo 4-5 provideri. Se poate sa inceapa lumea sa moara pe capete si sa nu stie de ce iar cand ne-om trezi (care ne-om trezi) va fi prea tarziu (vor spune ca e de la razele solare de exemplu…).

    Sa va spun si de ce e mai suspect, tehnicienii romani monteaza antene prin tari indepartate in timp ce la noi nu se stie cine le monteaza… In acelasi timp tot prin antenele GSM se face si control mental, acum ne tin blegi iar cand le convine ne fac furiosi si dai bataie frate… fara sa ne atace nimeni… noi intre noi de foame si din cine stie ce motive…

    * http://roaim.net.tc/?a=articles&p=48
    * http://active.info.ms/?a=articles&p=24
    * http://roaim.co.nr/?a=articles&p=202
    * http://roaim.net.tc/?a=articles&p=99
    * http://roaim.co.nr/?a=articles&p=225

    Doamne Fereste!

    Am aflat si date oficiale legate de chemtrails anul acesta au crescut afectiunile pulmonare cu 15%, in special astmul la copii ca particularitate.

    TREBUIE SA O CONSTIENTIZAM CA TOATE SE INTAMPLA CA URMARE A PACATELOR NOASTRE SI SA NE INDREPTAM PURTAREA, SA POSTIM (LUNI, MIERCURI, VINERI SI POSTURILE), SPOVEDIM DUPĂ ÎNDREPTAR, SA PARTICIPAM LA SFINTA LITURGHIE SI SFANTUL MASLU SI SA RESPECTAM CELE ZECE PORUNCI.

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

  3. Tinand cont ca e vorba numai de orase tind sa cred ca poate fi vorba de multitudinea de antene GSM care au aparut ca ciupercile dupa ploaie anul acesta si care formeaza veritabile cuptoare cu microunde, iar la un semn… sa nu fie… dar ceva e putred cu ele, nu exista bloc unde sa nu fi aparut pe o raza de 500m sunt ZECI de antene iar noi avem cred vreo 4-5 provideri. Se poate sa inceapa lumea sa moara pe capete si sa nu stie de ce iar cand ne-om trezi (care ne-om trezi) va fi prea tarziu (vor spune ca e de la razele solare de exemplu…).

    Sa va spun si de ce e mai suspect, tehnicienii romani monteaza antene prin tari indepartate in timp ce la noi nu se stie cine le monteaza… In acelasi timp tot prin antenele GSM se face si control mental, acum ne tin blegi iar cand le convine ne fac furiosi si dai bataie frate… fara sa ne atace nimeni… noi intre noi de foame si din cine stie ce motive…

    * http://roaim.net.tc/?a=articles&p=48
    * http://active.info.ms/?a=articles&p=24
    * http://roaim.co.nr/?a=articles&p=202
    * http://roaim.net.tc/?a=articles&p=99
    * http://roaim.co.nr/?a=articles&p=225

    Doamne Fereste!

    Am aflat si date oficiale legate de chemtrails anul acesta au crescut afectiunile pulmonare cu 15%, in special astmul la copii ca particularitate.

    TREBUIE SA O CONSTIENTIZAM CA TOATE SE INTAMPLA CA URMARE A PACATELOR NOASTRE SI SA NE INDREPTAM PURTAREA, SA POSTIM (LUNI, MIERCURI, VINERI SI POSTURILE), SPOVEDIM DUPA INDREPTAR, SA PARTICIPAM LA SFINTA LITURGHIE SI SFANTUL MASLU SI SA RESPECTAM CELE ZECE PORUNCI.

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

  4. Tinand cont ca e vorba numai de orase tind sa cred ca poate fi vorba de multitudinea de antene GSM care au aparut ca ciupercile dupa ploaie anul acesta si care formeaza veritabile cuptoare cu microunde, iar la un semn… sa nu fie… dar ceva e putred cu ele, nu exista bloc unde sa nu fi aparut pe o raza de 500m sunt ZECI de antene iar noi avem cred vreo 4-5 provideri. Se poate sa inceapa lumea sa moara pe capete si sa nu stie de ce iar cand ne-om trezi (care ne-om trezi) va fi prea tarziu (vor spune ca e de la razele solare de exemplu…).

    Sa va spun si de ce e mai suspect, tehnicienii romani monteaza antene prin tari indepartate in timp ce la noi nu se stie cine le monteaza… In acelasi timp tot prin antenele GSM se face si control mental, acum ne tin blegi iar cand le convine ne fac furiosi si dai bataie frate… fara sa ne atace nimeni… noi intre noi de foame si din cine stie ce motive…
    Doamne Fereste!

    Am aflat si date oficiale legate de chemtrails anul acesta au crescut afectiunile pulmonare cu 15%, in special astmul la copii ca particularitate.

    TREBUIE SA O CONSTIENTIZAM CA TOATE SE INTAMPLA CA URMARE A PACATELOR NOASTRE SI SA NE INDREPTAM PURTAREA, SA POSTIM (LUNI, MIERCURI, VINERI SI POSTURILE), SPOVEDIM DUPĂ INDREPTAR, SA PARTICIPAM LA SFINTA LITURGHIE SI SFANTUL MASLU SI SA RESPECTAM CELE ZECE PORUNCI.

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

    • Ciprian, eu ştiu că lunea nu se ţine post, doar miercurea şi vinerea, sau în posturile mari când se ţin toate zilele.
      Doamne ajută.

      • In vreme de necazuri se tine si lunea, pentru Îngerul Păzitor – nici eu nu stiam până să imi spuna duhovnicul si mai apoi am si citit…

    • religia un virus o boala psihica care in viitor va putea fi tratata Astazi o cale usoara comoda de a abandona responsabilitatile personale si colective si de a-le pasa lui dumnezeu Astfel lenea hotia crima minciuna si toate relele umane pot fi transferate gratis lui dumnezeu sintagma crede si nu cerceta creaza un paradox cosmic in care hoti mincinosi criminalii. puturosii devin dumnezei si mostenitori ai divinitatii prin nemurire . Fara sa cunoasca nimic macar despre propria lor ignoranta , dunnezeirea nu poate fi decanta in modelul uman promovat de biserica s-au secte e o blasfemie si o acuza vicleana vesnica si continua la adresa oamenilor Uitativa la circul religios Good tv . Secte s-au BOR .

      Ia’ spune si noua, bunicii dumitale au fost prezenti la botez ? Daca da, de ce, doar asa de fraieri, „virusati si bolnavi psihici” ce sunt ? Ori maidegraba esti matale o rusine pentru ei, daca te-ar auzi ? Iar numai pentru ca ei nu stiu ce gandesti, crezi cumva ca nu se vor rusina candva din cauza d-tale?- Eufrosin

      • 1. Scrie Dumnezeu cu D, El nu se lasa batjocorit
        2. Ortodoxia, Dreapta Credinta este firea omului, responsabilizeaza si nu incurajeaza lenea, poate trebuie sa studiezi inainte de a critica, poate nu ar trebui sa crezi tot ce vezi la TV…
        3. Toata presa este aservita inchinatorilor la Talmud ca si marile corporatii, bancile acum ne vor si sufletul… SA NU-I LASAM SA NI-L IA!
        4. Pâna nu gustati din Ortodoxie nu o mai criticati deoarece riscati sa cadeti in derizoriu. Atunci cand vrei sa te lamuresti despre calitatea unui lucru il incerci, dupa manual. Astfel si Ortodoxia are niste pasi de urmat pentru a o trai si intelege (cele 7 Sfinte Taine), cine o denigreaza nu face decat sa isi arate neputiinta. Si eu am fost din cei care cred in Dumnezeu dar nu cred ca „popii” fac vreo treaba… dar ma inselam amarnic. Zi de zi regret cei 34 de ani petrecuti inafara trairii ortodoxe. Poate credeti ca sunt un habotnic asa cum ati fost invatati sa vedeti la TV (pentru a se insinua perimarea credintei)… Voi credeti ca ceea ce se spune la TV este neaparat adevarat, uitati ca si preotii sunt oameni si isi au originile dintre noi, prea des vedem paiul din ochii altora neobservand barna din ochii nostri. Preotii prin Taina Preotiei au Har de la Dumnezeu chiar daca se intampla ca unii din ei sa aiba anumte caderi, nu este al nostru a judeca.
        5. De fapt acum prin presa se desavarseste ceea ce COMUNISMUL (conceput tot de sionisti!!!) a inceput, indepartarea oamenilor de credinta cea vie care te indeparteaza de material, de frici si fireste ca nu este deloc placuta CONSUMISTILOR care ne otravesc zi de zi cu Codex Alimentarius, chemtrails si alte asemenea… noi trebuie sa fim niste robotei pe plantatia marilor corporatii detinute tot de ei … fireste
        6. Mai nou se actioneaza pe toate fronturile TV, site-uri, reviste, COMENTATORI-agent doar doar ne vom lasa de credinta noastra pentru ateism si consumism!!!

      • @bb.dk asta e agent provocator .

  5. Nu cred că va fi ceva de anvergură decât dacă vor dori păpușarii planetei, adicătelea să dea vina pe populație pentru falimentul băncilor și implicit inflația galopantă aferentă în care toată piața valutară va fi degradată tocmai pentru a-și acoperi propriile lor infracțiuni. Deci dacă va avea vreun succes (deși nu prea cred) acesta va fi tocmai pentru că cei care conduc lumea au și inițiat mișcarea și tot ei o pun în aplicare, populația lumii neavând prea mulți bani pentru a falimenta real băncile…

    Rămân la ideea care am spus-o și mai sus, conspirația este atât de mare din partea sionismului (prin americani) care pozează în „aliați” încât numai Bunul Dumnezeu ne mai poate scoate. După cum se vede pregătesc cu minuțiozitate o „invazie extraterestră” (extratereștrii sunt apariții demonice-vezi Părintele Cleopa și Serafim Rose- din păcate promovați și pe roaim citat de mine mai sus și alte asemenea) tehnologia „OZN” existând din cel de al doilea război mondial (vezi filmul Îngerul Digital) asociată cu BlueBeam (proiecții pe cer) și cu HAARP (manipulări climatice, cutremure, de percepție).

    După cum se vede se întâmplă foarte multe și deodată tocmai pentru ca oamenii să nu aibă timpul necesar de acțiune și să fie foarte preocupați pentru ziua de mâine (prin „criza” economică). De aceea trebuie să ne simlificăm viețile la strictul necesar și să încercăm să ne producem singuri hrana (sau cineva din familie de la țară) căci într-o perioadă foarte scurtă de timp se poate să fie necesar să nu mai folosim banii (devalorizare) și atunci doar păpica va fi cea care va mai conta…

    Avem acești dușmai și aceste probleme noi ca și omenire pentru că ne-am îndepărtat de Dumnezeu. Ceea ce se întâmplă sunt cele Șapte Surle cu care Dumnezeu cheamă la El pe oameni (vezi Cărarea Împărăției a Părintelui Arsenie Boca). Toate sunt ca urmare a păcatului: împrăștierea neamului (vezi migrația), cutremure, mâncare proastă (vezi Codex Alimentarius, Initium), semne mai presus de fire (vezi găurile din pământ), pierderea averilor (necazurile vieții), boli necunoscute sau nefirești (cancere, leucemii la vârste fragede) etc. Esența dușmanilor în iconomia divină este frumos sintetizată în această frumoasă rugăciune:
    Rugăciune pentru vrăjmaşi
    a Sfântului Nicolae Velimirovici
    Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem! Vrăjmaşii m-au împins şi mai mult spre Tine, în braţele Tale, mai mult decât prietenii. Aceştia m-au legat de pământ şi mi-au răsturnat orice nădejde spre pământ. Vrăjmaşii m-au făcut străin faţă de împărăţiile pământeşti şi un locuitor netrebnic, faţă de pământ. Precum o fiară prigonită, aşa şi eu, prigonit fiind, în faţa vrăjmaşilor, am aflat un adăpost mai sigur, ascunzându-mă sub cortul Tău, unde nici vrăjmaşii, nici prietenii, nu pot pierde sufletul meu.
    Doamne, binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem.
    Ei au mărturisit în locul meu păcatele mele în faţa lumii. Ei m-au biciuit, când eu m-am cruţat de biciuire. Ei m-au chinuit atunci când eu am fugit de chinuri.
    Ei m-au hulit atunci când eu m-am măgulit pe mine însumi. Ei m-au scuipat atunci când eu m-am mândrit cu mine însumi.
    Doamne, binecuvântează-i…
    Când eu m-am făcut înţelept, ei m-au numit nebun. Când m-am făcut puternic, ei au râs de mine ca de un pitic. Când am vrut să conduc pe oameni ei m-au împins înapoi. Când m-am grăbit să mă îmbogăţesc, ei m-au smucit înapoi cu mână de fier. Când m-am gândit să dorm liniştit, ei m-au trezit din somn.
    Când mi-am zidit casă pentru viaţă lungă şi liniştită, ei au răsturnat-o şi m-au izgonit afară. Într-adevăr vrăjmaşii m-au dezlegat de lume şi mi-au prelungit mâinile până la veşmântul Tău.
    Doamne, binecuvântează-i…
    Binecuvântează-i şi-i înmulţeşte; asmute-i şi mai mult împotriva mea, ca fuga mea spre Tine să fie fără întoarcere; ca să se rupă nădejdea mea în oameni ca pânza de păianjen; ca smerenia să împărăţească deplin în inima mea; ca inima mea să devină mormântul celor rele. Ca toată comoara mea să o aduni în ceruri. Ah, de m-aş elibera odată de autoamăgire, care m-a încâlcit într-o mreajă cumplită a vieţii înşelătoare!
    Vrăjmaşii m-au învăţat să ştiu ceea ce puţin ştiu în lume: că omul nu are pe pământ vrăjmaşi afară de sine însuşi. Doar acela urăşte pe vrăjmaşi, care nu ştie că vrăjmaşi nu sunt vrăjmaşi, ci prieteni severi.
    De aceea, Doamne, binecuvântează pe prietenii şi pe vrăjmaşii mei!
    Sluga blestemă pe vrăjmaşi căci nu ştie, iar Fiul îi binecuvântează căci ştie. Fiul ştie că vrăjmaşii nu pot să se atingă de viaţa lui. De aceea El păşeşte liber între ei şi se roagă lui Dumnezeu pentru aceştia.
    Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem!

    ÎN CONCLUZIE ESTE NEVOIE DE POCĂINȚĂ PENTRU PĂCATE (TAINĂ ORTODOXĂ), SPOVEDANIE DUPĂ ÎNDREPTAR, POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU ȚARĂ, OBȘTE, LUME. NUMAI RUGÂNDU-NE UNII PENTRU ALȚII VOM RĂZBI ACESTE VREMI. NUMAI RUGÂNDU-NE NEÎNCETAT RUGĂCIUNEA LUI IISUS „† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul” VOM PRIMI CĂLĂUZĂ DE LA DUMNEZEU CĂTRE CELE TREBUINCIOASE ȘI DE FOLOS NOUĂ ȘI APROAPELUI NOSTRU PENTRU CARE NE RUGĂM. SĂ FACEM ZID VIU ÎN JURUL BISERICII ORTODOXE DACĂ E NEVOIE, SĂ APĂRĂM CREDINȚA NOASTRĂ VIE ÎMPOTRIVA RĂTĂCIRILOR ECUMENISTO-MASONICE.

    Să avem inimă bună și Dreaptă Credință!

    • Frumos intr-adevar, dar este nevoie si de Psaltire, care practic sunt blesteme asupra vrajmasilor, dar imbracate in rugaciune, deci bineprimite de Bunul Dumnezeu:

      „Sa vina moartea peste ei si sa se coboare in iad de vii, ca viclesug este in locasurile lor, in mijlocul lor”

      Psalmul 54

      „Faca-se masa lor inaintea lor cursa, rasplatire si sminteala”

      intunece-se ochii lor ca sa nu vada si spinarea lor pururrea o garboveste,

      Varsa peste ei urgia ta si urgia maniei tale sa-i cuprinda pe ei,

      Faca-se curtea lor pustie si in locasurile lor sa nu fe locuitori”

      Psalmul 68

      „Fa bunatate de starpeste pe vrajmasii mei si pierde pe toti cei ce necajesc sufletul meu”

      Psalmul 142

      , ca sa nu mai amintesc de Psalmul 108, care face minuni inspre alungarea vrajmasilor.

      Unii oameni sunt atat de ticalositi incat nimic nu-i mai ajuta. Culmea ticalosiei e sa-i vezi pe altii ca exemplu bun, iar tu sa continui sa lucrezi raul. Astia si-o merita cu prisosinta.

      • Ai perfecta dreptate, am omis, in aceasta perioada a postului chiar e recomandata citirea Psaltirii, pe Razboi intru Cuvant si e Psaltirea.ro sunt luate asemenea initiative si sunt mai multe „grupuri de lucru”

  6. Iată ce ne pregătesc elitele, un conducător unic (antihrist): “Şocurile viitorului” sunt descrise ca serii de evenimente care se produc atât de rapid, încât creierul omenesc nu poate asimila toate schimbările de situaţii. Ştiinţa a arătat că există limite clar demarcate ale numărului şi naturii schimbărilor cărora le poate face faţă mintea omenească. Astfel, după un şir continuu de şocuri, grupul vizat nu mai vrea să aleaga între variantele existente care i se par incerte. In urma confruntării cu prea multe posibilităţi ambigue, populaţia este astfel derutată şi demoralizată, cuprinsă de o violenţă necugetată, determinând astfel apariţia ucigaşilor în serie, a violatorilor şi a răpitorilor de copii, generându-se sentimente de frică, angoasă şi teroare. Ulterior, se instalează o stare de apatie generală, de inerţie şi de indiferenţă faţă de orice altă schimbare. Un asemenea grup devine uşor de controlat şi va urma docil ordinele, fără să se opună. ” http://roaim.net.tc/?a=articles&p=263

    DAR

    “Nu va fie frica, frica e de la diavol!” (Arsenie Boca) Sa avem curaj, hotarare si credinta, luati aminte la scrierea unui frate ortodox: „Nici un fir de păr din capul tău nu se va clinti fără voia Mea!” Îndrăzniţi, fiţi curajoşi în lupta asta cu fiara, căci războaiele nu sunt pentru cei laşi, ci pentru eroi, şi de veţi îndrăzni, veţi învinge. „Îndrăzniţi, Eu am biruit lumea!” Deci, fiind invitaţi şi încurajaţi de Însuşi Hristos Domnul, înseamnă că se poate, dar nu singuri, ci numai cu El împreună, căci „fără Mine nu puteţi face nimic!” si nu uitati : „Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo! si se va muta; si nimic nu va va fi voua cu neputinta!”.

    † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

  7. – Precum Taina Pocaintei e un dar al cerului, sub chip smerit, pentru mântuirea fiecarui suflet în parte, asa Sfânta Liturghie, marea taina, ascunsa iarasi sub chip smerit, mântuieste lumea sau o fereste de urgiile lui Antihrist. Iata de ce, toata lumea ar trebui sa vie la Sfânta Liturghie, ca pentru dainuirea lumii e darul acesta pe pamânt.

  8. Cred ca nu ai inteles exact ce am spus .. . ref. la bunici unchi vecini etc s-au alte grade de descendenta nu ma reprezinta . Libera si propria viziune e fireasca si necesara chiar e un drept natural pe care nu il acorda statul religia s-au famillia libertatea inteleasa armonizata e o proectie a constiintei universale pe plan uman . . . Faptul ca gindim diferit de bunici nu inseamna lipsa de respect . asa gindesti tu poate

  9. Eufrosin, spune-mi, te rog, ce parere ai de Funar? E credibil in ceea ce spune in legatura cu ungurii?

    • Cred ca marea majoritate a ungurilor din Romania si-au dat demult seama ca agitatorii platiti de catre servicii secrete de ici-colo, nu ii reprezinta si nici nu le vor binele. Nu am citit suficient din ceea ce spune Gheorghe Funar ca sa imi dau seama la cine se refera dansul. As crede ca nici un om rezonabil nu vrea cearta si invrajbire cu vecinul sau din cauza unora pe care nu-i lasa dracul in pace.

      • Multumesc! Cica ungurii ar veni in martie la Cluj sa tipe dupa Ardeal. Daca e reala chestia asta, atunci banuiesc ca serviciile noastre secrete n-or sta cu mainile in san.

        • Daca acestea ar fii fost intr-adevar in slujba tarii, tare mai cred ca nu s-ar fi ajuns aici… Individual, sunt convins ca mai exista si patrioti in randurile lor, dar daca este sa ne luam dupa rezultate…Doamne iarta-ma!

          • Cine mai stie! In avalansa asta de informatii si dezinformari, nici nu stii unde sa cauti faptele reale. Doar daca ne mai lumineaza Dumnezeu.

  10. serviciile secrete vor avea de depistat …

  11. Despre tragedia din aprilie de la Smolensk, aflam azi de pe un site romanesc de externe ca, a fost rezultatul a nu mai putin de 12 factori care au concurat. Din varful buzelor, sub protectia anonimatului se spunea ca o persoana importanta (fara a se spune si cine!), ar fi cerut ca Rusia sa fie scoasa vinovata. E evident ca, vinovati sunt toti cei care au stiut ceea ce se punea la cale. Cred ca si Putin a stiut, dar a jucat un rol mare facand pe indureratul speriat de apriga pedeapsa a nato-ului. Despre atacul energetic si valoarea energiei disipate pe unitatea de suprafata a celularelor, vs cuptor cu microunde, mi-ar placea sa inteleg si odata cu mine si altii mai nestiutori. Nu stiu cat de important e efectul distantei fata de emitator, dar imi pot imagina. Stim toti ca daca vorbim mult cu mobilul la ureche ni se inroseste urechea, ba chiar transpiram abundent din cauza dilatatiei capilarelor. O buna calitate a receptiei presupune din cate cred si o drastica filtrare a frecventelor inaudibile. In ce priveste una de ultra-joasa-frecventa transportata pe purtator din domeniul microundelor, aici nebunia e maxima si greu de elucidat. Nu ne va spune nimeni ce forma trebuie sa aiba undele atat cea infra-joasa cat si cea a microundelor, nici ce valoare a frecventelor, nici daca si ce fel de pulsatii si cum trebuie ele folosite si mai ales va fi greu de patruns „taina” directionarii cu acuratete a respectivelor energii asupra unei arii care poate fi cat suprafata unei case sau cat aria unui oras mare. Undele scalare sunt si ele un alt subiect interzis. Cel mai interzis insa, e faptul de a controla in mod independet pe aceste satane care pun in practica genocidul programatic din agenda lor, dupa unii, multimilenara. Poate ca spun prostii. Doamne iarta-ma!

  12. Se poate vorbi si de un faliment religios asociat celui economic ptr.ca fundamentul principiile de baza ale conceptului economic clasic s-au actual deriva din religie biblie toora .etc un sistem in care influentele performantele negative fac inutil ori ce comentariu .Esecul uman economic politic social moral religios arata clar cine sint autori lui .statele si religia . reactia lor esre una de disperare ei stiu ca vor pierde . Nt . Grecia in faliment Bulgaria nu are bani prt salarii ptr preotii Romania saracie si ignoranta

    • bb.dk vorbesti despre religie fara macar sa fi incercat sa o cunosti, si eu am crezut la fel. Asa cum pentru a invata sa conduci faci o scoala si pentru a intelege si trai ORTODOX sunt niste pasi de urmat lasati prin traditie de la insusi Iisus Hristos. Pentru a te apropia de Dumnezeu e nevoie de respectarea celor 10 porunci si de cele 7Sfinte Taine care se regasesc in Ortodoxie. Mai apoi o spovedanie dupa indreptar cu sinceritate (preferabil la un duhovnic mai incercat). Apoi viata liturgica, duminica la biserica. Nu e mult dar iti spun ca un mare pacatos ce sunt ca dac aas aduna toate pseudoplacerile lumii acesteia pe care le-am cunoscut nu se pot compara cu o ora si jumatate la o Sfanta Liturghie, e hrana pentru suflet ce nu se poate exprima in cuvinte. Inainte de a ajunge sa cunosc in felul acesta Ortodoxia am umblat pe la medici care mai de care si nu mi-au rezolvat problema, abia dupa ce m-am spovedit am reusit sa ma insanatosesc, mentionez ca imi stabilisem locul de ingropaciune… Cerceteaza si nu te mai lasa dus cu zaharelul de Zegaist (…) citeste si tu din Parintele Arsenie Boca marturii sa vezi fapte mai presus de fire … a unei religii care cum spui tu si-a pierdut forta… guvernele au pierdut-o si incearca sa traga si Orotdoxia dupa ea iar motivele sunt peste puterea noastra de a intelege… Sper sa nu fi aruncat margaritare…

    • Este ciudat cat alergam sa ne vindecam trupul, cei mai buni medici iar cand e vorba de suflet uitam ca il avem sau nu stim ca exista… cand de fapt acesta este singurul important… COMUNISM+CONSUMISM=ANIMALIZAREA POPOARELOR ORTODOXE!

    • … APROPOS „CEATA DIN CAP”, INTUNECAREA MINTII, VINE TOT DE LA DEPARTAREA DE DUMNEZEU SI NU INVERS ASA CUM SUGEREZI IN LINK DE LA NIKNAME scuze de caps

    • Desi trebuie sa vezi barna din ochiul tau,inainte de a vedea paiul din ochiul aproapelui tau, ma gandesc ca poate iti va fi de folos in viata,vreodata, sa stii ca atunci cand „sau” are sensul de „ori”, se scrie legat.
      Sper sa nu vi se para o interventie lipsita de substanta(de fapt, cred ca e,scuze). Urmeaza si partea cu substanta a interventiei mele:
      Am nevoie de ajutor si eu si inca intr-o problema extrem de importanta, de aceea ma adresez cititorilor acestui blog: poate cineva sa imi spuna numele unui duhovnic incercat ,in Craiova sau in apropiere?
      Doamne ajuta!

      • Părintele Ioan Comăneci http://www.arhiram.ro/manastiri/manastirea-gruiu-lupului cum iesi din Ramnicu Valcea se trece peste Olt si se merge 10 KM drum asfaltat pana aproape.
        Trebuie sa intrebi daca e pe acolo, din cate am inteles nu are un loc stabilit. E cunoscut si ca parintele Ioan de la Posaga. Ma astept sa fie destul de solicitat de altfel…. sa te inarmezi cu rabdare. Sa tii post (in caz ca nu tii acum ) minim 3 zile inaintea spovedaniei iar in ziua spovedaniei se merge pe nemancate. Indreptar de spovedanie a arhimandrit Nicodim Mandruta e destul de complet. Sper sa iti fi fost de folos. Daca nu incearca sa intrebi pe Razboi Intru Cuvant.

  13. exceptional post si informatii

  14. Iertare ca am uitat sa precizez, prima parte a comentariului se adresa lui bb.dk.

  15. pentru bb.dk.: inainte sa citesc aceasta serie de carti Forta contra Forta : http://www.scribd.com/doc/44067418/Cristian-Ganescu-Marturiile-Unui-Clarvazator
    credinta imi scazuse mult , tinand cont de tot ce-am citit si vazut ( n-spe documentare despre manipularea cu ajutorul religiei), insa acum am inteles : ortodoxia este ADEVARATA credinta, iar crestinismul salvarea noastra de la pieire; habar n-aveam cat de importante sunt toate ritualurile bisericesti (ortodoxe), pana si cel mai mic gest al preotului are corespondent spiritual in lumea eterica. Acum vad totul cu alti ochi… si multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut ortodox in Romania si nu stiu ce pagan prin alte lumi ! Slava Tie Doamne !

  16. Cunosc ortodoxia direct de la sursa . . vorbesc ebraica am locuit 6 ani in Israel Ashdod Kiriat Malachi Jerusalem .am vizitat toate manastirile si locasurile de cult catolice ortodoxe etc am studiat religia acolo unde a fost creata . cred in dumnezeu dar nu in religie

    • cum zici tu… DAR MACAR NU MAI TRAGE SI PE ALTII DUPA TINE… sau ai fi si tu cu astia…

      • Sint dac . din muntii Rodnei nu cumpar aproape nimic cultiv tot ce am nevoie Familia mea si prieteni nu votam consideram o jicnire si lipsa de demnitate sa votez un salbatic nu acceptam si nu recunoastem standardele voastre de educatie norme morale juridice sociale religioase , sint ivataturi salbatice evreiesti care distrug . nu vedeti . Ma rog si respect acel Dumnezeu care a creat universul si oameni si nu 2000. de secte religii salbatice . din care cea mai violenta sint scrierile ebraice . invatati fizica si chimie de la teoria cuantelor in sus de acolo se vad lucrurile mult mai clar mai limpede decit din biserica

        • Stau si ma intreb de ce nu va intrebati despre faptele mai presus de fire facute prin intermediul sfintelor icoane. Minunile savarsite in Muntele Athos de Icoanele Maicii Domnului… sutele de icoane izvorâtare de mir (vezi filmul Îngerul digital 2). E ciudat cat de usor credem in extraterestri care sunt aparitii demonice dar cand e vorba sa credem in cele sfinte gasim toate scuzele sa nu o facem… oare sunt scuzele noastre sau suntem prea orbi pentru a ne intreba?!?

        • Ați încercat, măcar oare, vreodată să vă apropiați de Dumnezeu așa cum ne învață Orotdoxia pentru a crede ca minciunile voastre sunt chiar adevar… sau pur și simplu vorbiți ca despre o hrană pe care deși nu ați gustat-o vă dați cu părerea de parcă voi înșiși ați fi făcut-o?!?

          „Cel mai mare păcat al omului este starea lui veșnic impotriva Aevărului.” – Pr. Arsenie Boca.

    • „cred in dumnezeu dar nu in religie”

      Dar cum poate fi condusa o masina fara volan, ne spui te rog ?

  17. Ce poate ucide fulgerator peste cinci sute de pasari aflate in zbor?
    Americanii diseca mierlele care au stomacul gol si ficatul distrus, mirandu-se ca asa o grozavie s-a abatut asupra orasului lor, in mod curios, in prima zi din an.
    Ultima concluzie a savantilor este ca acestea au murit de FRICA!
    Dementii care se joaca experimentand arme neconventionale in vazduhul celei mai „prestigioase” democratii de pe planeta, au ucis mii de animale marine in ziua de Craciun in apele teritoriale ale Republicii Haiti pe principiul „ce mai conteaza, dupa cate le-am facut”.
    Am senzatia ca s-a abuzat cu lecturarea textelor apocaliptice la nivel mondial, dandu-se idei sceleratilor care vor sa intre in Istorie in calitate de beligeranţi, de partea satanei.

    • Chestia e ca in ciuda datelor la care astia au acces datorita tehnologiei incredibile aflata in stapanirea lor, ei continua sa se poarte ca niste imbecili de ultima speta. De aici reiese ca nu aflarea tuturor secretelor lumesti te face om, ci frica de Dumnezeu singura.

  18. Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

  19. de unde provin aceste informatii?

    • Surse si surse…cand se doreste, baietii cu ochi albastri mai scapa cate ceva, fireste sub anonimat. Constiinta, bat-o vina..

  20. […] Cum să omori 1 milion de oameni pe tăcute: Operaţiunea Ceaţa Purpurie (sau cum se urmareste depopularea planetei.decatre “elita”) […]

Răspunde!