Ce altceva mai fac israelienii în munţii noştri?


E greu să întrevezi toate dedesubturile politicii actuale, mai cu seamă de când viclenia este „virtutea” de bază a politicienilor. Se pare insă să fi existat mai multe motive pentru prezenţa militarilor israelieni în munţii Bucegi, după cum indică relatările oamenilor din acea zonă. Totul trebuia să rămână secret, dar ca urmare a prăbuşirii elicopterului israelian, afacerea a început să scârţâie, localnicii să vorbească, iar relatările lor se bucură acum de atenţia întregii ţări. Să le aflăm:

Mereu ni se spune ca e bine ca armata romana e in Afganistan si Iraq pentru ca i se ofera sansa de a se antrena in conditii reale, de razboi. Si ca ar trebui sa fim fericiti pentru asta.
Acelasi lucru nu e valabil si pentru Israel?
S-a spus ca Israelul ar fi dorit sa se antreneze in Bucegi intrucat zona muntoasa de acolo seamana cu lantul muntos Elbruz din Iran cel care face granita comuna cu Afganistanul, situat la nord de Teheran, insa eu nu stiu de ce tind sa nu diger aceasta explicatie…Sa fim seriosi, cine isi pune in cap sa desfasoare operatiuni militare in zone precum cea din zona cuprinsa intre Cabana Pestera – Cabana Padina – Seaua Strunga – Coltii Tapului – Cabana Vf. Omu. unde nu gasesti un loc decent de aterizare cu elicopterul ?
Deci cat timp le-a trebuit salvamontistilor sa ajunga la locul accidentului, aproape 20 de ore? si asta in conditii de vara, urgenta maxima, ajutoare suplimentare? hai mai, nu ne luati de fraieri; n-or fi salvamontistii nostri cei mai grozavi din lume, dar nici babe in carje. Convingerea mea este ca au ajuns abia atunci cand au fost lasati sa ajunga….
Locul accidentului este „Coltii Tapului”, deasupra Poienii Gutanu, situata in partea vestica a Masivului Bucegi.

Cea mai apropiata localitate este Moeciu de Sus, iar accesul in Poiana Gutanu se face pe un drum de caruta, cu plecare din Simon, Bran.
Martori din zona spun ca toata ziua intreaga zona cuprinsa intre Babele-Vf. Omu- Muntele Gaura a fost survolata de mai multe elicoptere militare, ba chiar au fost zarite echipe de militari care pareau ca pazesc ceva , mai ales in contextul in care un cioban care se afla pe la Seaua Strunga s-a plans ca nu a fost lasat sa treaca cu oile spre Padina de doi ” militari care aveau un aparat d-ala ce parca masura curentul..”. Exact in acest areal se afla insa celebra “Gura de Rai”. E vorba despre o panta cu o suprafata de aproximativ un kilometru patrat, unde se manifesta o anomalie magnetica atipica, dupa cum o definesc specialistii, zona care are efecte benefice uluitoare asupra organismului uman.
Insa in egala masura, aceasta zona de anomalie magnetica, face praf orice aparat electronic de genul celor de la bordul unui…elicopter…

sursa Urban Iulian

Înainte să uit: cine credeţi că se mai află taman acolo, în acea zonă extraordinară a României, în tabără organizată strict pe criterii religioase şi naţionale ? Citez:
http://www.realitatea.net/elicopterul-israelian-sa-prabusit-langa-o-tabara-de-vara-evreiasca_725444.html

„Cinci membri ai personalului taberei, purtând cămăşi cu inscripţii în ebraică şi două steaguri israeliene au venit marţi la locul unde s-a prăbuşit elicopterul. Shai Orny, adjunctul directorului filialei JDC în România a declarat, marţi, că directorul taberei şi-a dat seama că în accident sunt implicaţi israelieni, după ce a căutat informaţii pe Internet. „Imediat ce-am auzit, ne-am organizat, am făcut nişte sendvişuri şi nişte cafea israeliană fierbinte pentru echipele israeliene de salvare şi căutare”, a declarat acesta.

tabara evreiasca "de copii" Bucegi

Tabăra se află la aproximativ 15 kilometri de locul catastrofei, în care au murit şase militari israelieni şi unul român. Cotidianul citează autorităţile române, care au confirmat că toate cele şapte persoane aflate la bordul elicopterului de tip Sikorski au murit, la aproximativ 120 de kilometri ca Bucureşti.

„(Cei care au venit aici să ajute) sunt toţi evrei şi este foarte important pentru noi să facem tot ce putem pentru a fi de ajutor”, a declarat Orny, subliniind că una dintre misiunile JDC este să ofere ajutor umanitar în urma unor tragedii, prăbuşirea elicopterului fiind o astfel de ocazie, a adăugat acesta. Tabăra evreiască va utiliza prăbuşrea elicopterului în scopuri educaţionale, pentru a-i învăţa pe tinerii particanţi despre ajutarea altor persoane, în general, dar mai ales despre ajutarea „poporului Israelului”.

Pentru edificare pe mai departe, vedeti si

“Gura de rai” din Bucegi – motivul prezenţei militarilor străini ?

37 răspunsuri

  1. asadar? ce cautau acolo?

  2. foarte tare faza cu tabăra cazară… mai ales că ne-au cumpărat…

    foarte interesantă este şi trimiterea cutiei negre a aparatului în Izdrael, în loc să fie studiată în România, iar cazarii să fie invitaţi şi ei la studiere… dar ştiind că pentru birjarii României banul este lucrul cel mai de preţ, nu ne mai miră acest mizilic.

  3. se coace ceva urat ….

    • Ce crezi ca se coace si de catre cine? Nu pretind ca exista future-tellers si nici nu condamn pe cine are sentimentul vreunei premonitii. Putem invata unii de la altii.

  4. Astia au venit sa fure informatii de la noi din munti… Studiaza zonele stiu ei ca urmeaya ceva. Se vede cai e ceva necurat la mijloc nu e vorba doar de antrenamente ci mai mult ca sigur de un studiu o analiza a zonelor noastre montane..

  5. trebuie sa plece … astia nu lasa Romania in pace ….

  6. Ce cautau acesti copii in muntii aceia taman cand are loc un asemenea incident? E ceva suspect la mijloc.

    • Mai ales ca nu prea erau copii. In State, o intreaga operatiune de spionaj israelian a fost dejucata de catre FBI. Stii ce faceau ca si acoperire? Vindeau „Zoomcopters” la gherete prin mallurile americane si mai pozau ca si studenti la arte plastice. Voi scrie un articol zilele astea…

  7. raul, ramul

  8. Va amintiti cumva ca presa sa ne fi spus de multe ori adevarul? In ce ma priveste, relatarile presei sunt asociate minciunii impachetate cu urme fine de adevar, tocmai in ideea de a discredita, de a zapaci, de a ataca pe cel ce spune vreun adevar. Oricum, cenzura, filtrul, sunt de cand e lumea, lume. Pentru cei care se stiu conducatori de vieti, destine precum si pt asa-zisii LOR „formatori de opinie” (scabros termen, asemanator spalarii creierelor), a spune adevarul echivaleaza cu o crima la adresa stapanilor lor. Doamne ajuta!

  9. Sa fiti voi siguri ca au venit si cu aparatura si ci parapsihologi, sppioni, etc.
    Oameni buni, suntem la pamant cu interesul national, cu securitatea nationala, etc…
    Nu stiu ce-i de facut ! Suntem legati !

    • nu suntem legati 🙂 exista oameni care lupta peste tot 🙂

      • Mie teama ca nu-i asa…Eu sunt fost revolutionar..Am apelat la colegii mei sa inceapem o campanie de constietizare a primarilor romani din Harghita si Covasna, de necesitatea de a incepe organizarea intru secesiune fata de viitorul Tinut Secuiesc. Este nevoie de o intalnire a acestora, de definirea unei organizatii cu statut juridic, sa fie auziti pana la UE, logistica, etc.; sa renunte la confort, la ideea ca la momentul oportun vor fi ajutati de stat.. Cu Basescu nu se va intampla asta.

        N-a miscat unu din cate stiu eu! Ai mei colegi sunt prea preocupati de ziua de azi si de maine.
        Romanii nu mai misca ! Doar virtual !

        • arma parlamentului MAFIOT este tot virtualul … televiziunea si presa … pe acestea deja este revolutie … oamenii deja au listele cu ticalosii care nu vor sa dea inapoi …restul iti vei da seama ce se va intampla …

        • Romanii trebuie sa stie ca sunt impinsi de TRADATORI sa DISTRUGA GUVERNUL – dar GUVERNUL va fi schimbat cu OAMENI din PRIMUL ESALON al CRIMEI ORGANIZATE din ROMANIA care de fapt se afla in PARLAMENT !!!

  10. Citesc si ma intreb … oare devenim o tara de paranoici?
    Sper ca voi ce ati scris si ati facut atatea scenarii de groaza sa fiti oameni trecuti de a treia tinerete … asta ar justifica oarecum modul asta de a gandi

  11. in tara asta …. mi-e prieten numai mie Raul ,Ramul …

    • muntele….apele… oamenii… care-s aia …. si-au venit si-n tara noastra de-au cerut pamant si apa ….cum venira se facura toti o apa si-un pamant….asta este soarta scormonitorilor care deranjaza locuri sfinte…
      mai bine zis sfintite cu sangele celor care s-au jertfit sa
      pastreze tainele.Si pe Eminescu tot baietandrii cu capul in sase coltzuri l-au mazilit ca le-a desconspirat aranjamentele(l-au scos nebun folosindu-se de un tradator prost/presupus destept/ apoi l-au intoxicat cu mercur.intr-un sanatoriu)Banul taica banul dicteaza daca este lasat.
      Drum drept si lumina !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • BOR si CSM danseaza pe CADAVRE

  12. Planul Udrea … deci astia cheama turisti aici ca disperatii ca sa infloreasca prostitutia si pedofilia … stiu ce spun … DIN astea curg multi bani spaga etc. … 90 % din parlamentari sunt de acord cu acest PLAN !

  13. ma uit la cei care comenteaza…ei n-au auzit de densusianu, de buricul pamantului…de tablitele de la sinaia…de intreitul stalp al cerului…….dar ce cititi voi mai nene pe internet?

  14. Acei copilasi(vizibil maricei) fac parte din :
    „American Jewish Joint Distribution Comittee”
    http://www.jdc.org/

    Pe site-ul lor au ca obiectiv „Astăzi, activi în peste 70 de ţări, JDC şi partenerii săi de lucru pentru a salva vieţi evreieşti la risc”
    „Active today in more than 70 countries, JDC and its partners work to rescue Jewish lives at risk”

    „In its mission and in its deeds , JDC is the 9-1-1 of the Jewish world.”
    „”În misiunii sale şi în faptele sale, JDC este 9-1-1 lumii evreieşti.””

    „pentru a salva vieţi evreieşti la risc” .

    Cu tot respectul privind moartea unor oameni , totusi nu pot sa nu remarc ciudatenia extrema a acestei situatii .

  15. Daniela , fata mami , nu stiu cati anisori ai dar trebuia sa inveti istoria la timpul ei si nu sa te apuci de citit la varsta pe care o ai acum. Paranoia este numai in capsorul tau .Mai citeste si cate ceva despre servicii secrete pentru ca aici se ascund toate planurile viitorului guvern mondial si daca vrei sa afli cine sunt acestia mai pune mana si te informeaza .sunt in jurul nostru dar datorita ignorantei noastre ne-au adormit vigilenta.

Răspunde!