Adevărul despre manevrele aeriene „Blue Sky 2010” şi consecinţele lor pentru România


Începe să înţeleagă lumea că manevrele „Blue Sky 2010” efectuate de armata israeliană în Carpaţii noştri, nu au nimic de-a face cu misiuni de căutare-salvare „Medevac”, ci sunt  decât manevre de antrenament în condiţii muntoase, pentru atacarea Iranului prin nordul său, la graniţa cu Azerbaijan şi Armenia.

Se spune că trupe israeliano-americane sunt deja masate în Georgia, unde marioneta Saakasvili se află încă la putere, spre nefericirea georgienilor şi evident a iranienilor. Guvernul de la Teheran se aşteaptă să fie atacat şi a masat deasemena trupe în zonă.

Astfel, guvernul de la Bucureşti, pe lângă catastrofala administrare a treburilor interne, ne face părtaşi şi la războaie de agresiune criminale, punând ca de-obicei interesele mai marilor momentului, înaintea celor ale ţării.
Pământul României însă iată, nu s-a lăsat batjocorit: există o lege a compensaţiei divine, care nu lasă nerăsplătita nici o răutate. Dacă vrem să nu ne fie încă şi mai rău, trebuie să nu ne facem acesorii la vicleniile altora.
Unde-s câţiva generali cu coloană vertebrală atunci cand patria are nevoie de ei?

Mai e ceva, căci nu le putem afla chiar pe toate, dintru început: Ce altceva mai fac israelienii în munţii noştri?

133 răspunsuri

 1. „Să nu luați arma în mână și să apărați alte teritorii decât acelea care ne aparțin și pe care sunt clădite urme de credință românească (…). Iubiți-i pe preoți acum când îi mai aveți, căci va veni o vreme când nu îi veți mai avea.” Pr. Arsenie Boca mai actual decât oricând… „Cine are minte să ia aminte”
  Doamne Ajută!
  Răspunde

 2. generalii nu au voie sa comenteze in fata clanurilor naziste din parlament dar au voie sa-si depuna DEMISIA !!!

 3. Bun, dar de ce ne intereseaza pe noi daca astia ataca Iranul sau nu? Sa se omoare intre ei acolo daca asta isi doresc ei cel mai mult.

 4. Excelent Eufrosine! Ai zis bine. Ovreii se cred stapani in tara asta si li se intampla ce trebuie. Oare o sa patim ca si turcii? Nu, eu cred ca va fi mai rau daca avem asemenea conducatori!

 5. Accidentul acesta de elicopter este razbunarea pilotilor romani morti in accidentele cu MIG-uri prabusite dupa ce acestea au fost „modernizate” de firma israeliana Elbit.

 6. > Unde-s câţiva generali cu coloană vertebrală atunci cand patria are nevoie de ei?
  Sunt la locul lor, doar că războiul e invizibil, şi ei sunt nevoiti sa lupte prin alte metode.
  Helicopterul ar fi putut să cadă în urma sabotajului din partea unui militar român.

  • Romanii nu au avut voie sa se apropie nici de cioburile ramase in urma prabusirii elicopterului. Sa fim seriosi.

 7. romanii care sunt si se cred crestini trebuie sa fie alaturi de poporul ales
  daca nu atunci sa se roage pt mahomet si iran pt rusia si sfantul tar nicolae al II si pt toti sfintii inventati de kgb
  romanii au fost tot timpul in istorie in primul rand in lupta contra infidelilor mahomedani
  asa trebuie sa fie si acum impotriva acestor tigani care sunt arabii alaturi de popoarele crestine din apus si alaturi de poporul ales al lui D-zeu

  eufrosine sa-mi trimiti din ardeal o opinca ca sa am ce sa infig in varful kremlinului atunci cand romanii alaturi de americani si evrei vor defila prin piata rosie si se vor pisa pe mumia lui lenin

  • Pe Tarul Nicolae si familia lui, i-au ucis in chip bestial, satanic, tocmai comunistii – mai e nevoie sa iti amintesc cine-au fost ei?

   Romanii nu ar trebui sa intervina in conflictele altora, decat eventual in mod diplomatic, pentru a-i ajuta pe cei prigoniti, cum sunt crestinii palestinieni.

  • Minunata Scrisoarea II-a
   „……………….
   Eu? Imi apar saracia si nevoile si neamul…
   Si de-aceea tot ce misca-n tara asta, raul, ramul,
   Mi-e prieten numai mie, iara tie dusman este,
   Dusmanit vei fi de toate, far-a prinde chiar de veste;
   N-avem osti, dara iubirea de mosie e un zid
   Care nu se-nfioreaza de-a ta faima, Baiazid!
   ……

   Oare de ce i-a pus Dumnezeu pe arabi langa israeliti ?
   ……….
   Mare este judecata Ta Doamne
   http://www.cimec.ro/Carte/eminescu/poezii/SCRISOAREA3.htm

   • ioane pe vremea mea era scrisoarea a treia

    vezi ca un mare ganditor ortodox Nicolae Steinhardt considera prostia un mare pacat

  • Se cred crestini? Esti nebun amice! Internetul nu e pt. tine, crede-ma! P.S. Esti si agramat, nu?

  • Pleaca mai sobolane cu poporul ales de aici, asta e o nascocire de a voastra. Iisus Hristos nu are un popor favorit, El vrea ca toate popoarele sa se mantuiasca. Faptul ca a fost ales poporul evreu in care sa se nasca, arata ca El a ales poporul cel mai pacatos pentru a arata restului lumii ca si cel mai pacatos se poate mantui.

   • daca ai fi crestin ti-ai baza credinta pe biblie in care se scrie de nenumarate ori foarte clar ca evreii sunt poporul ales al lui Dumnezeu
    singurul popor care a pastrat credinta nealterata in Dumnezeul cel adevarat pana la venirea lui Cristos au fost evreii
    si chiar daca l-au renegat pe Cristos asa cum spune si sf.paul harul nu se va lua de la ei si vor ramane in continuare poporul ales
    citeste biblia,porumbelule

    • @ Raspuns pentru szeppty

     Da au fost poporul ales, dar nu ma sunt, pentru ca si-au incalcat legamantul pe care la-u facut cu Dumneyeu..

     Cine cunoaste putine teologie de la Sfintii Parintii stii la ce ma refer. La Isaia se vorbeste foarte clar ca Dumnezeu isi va alege preoti si leviti din alte popoare care se vor numi noul Israel iar pe israeliteni ii va lepada pentru ca nu au pazit cuvantul Sau. Noul Israel (de astazi) suntem noi crestinii.

     Iar la Sfarsit o ramasita se va mantui din semintia Israelului vechi testamentar.

     Peste ei atarna blestemul care si l-au cerut in curtea lui pilat atunci cand au cerut ca Mesia Mantuitorul Iisus Hristos sa fie rastignit, au strigat: „Sangele lui asupra noastra si asupra urmasilor nostri” de atunci ei si-au incetat continuitatea de a se numi „Popor ales”. Si acest blestem va atarna peste ei pana atunci cand Il vor recunoaste pe Iisus Hristos ca Mesia cel trimis lor si nu numai lor.

     Mantuitorul Hristos spune foarte clar: „Nimeni, nu vine la Mine decat prin Tatal ! ” Deci niciun evreu oricat ar fi el ruda cu Avraam si ereditar si spiritual si cum vreti voi nu poate sa vina la Dumnezeu Tatal decat prin Dumnezeu Fiul.

     De ce ? Pentru ca se fac vinovati de Jertfa Mantuitorului Hristos de pe Sf. Cruce pe care o necinstesc.

     In Evanghelia lui Ioan, Cap.8 exista o discutie intre iudeii de atunci si Mantuitorul Hristos unde mai clar se spune despre fiii pierzarii:

     37. Ştiu că sunteţi sămânţa lui Avraam, dar căutaţi să Mă omorâţi, pentru că cuvâtul Meu nu încape în voi.
     38. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceţi ceea ce aţi auzit de la tatăl vostru.
     39. Ei au răspuns şi I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă aţi fi fiii lui Avraam, aţi face faptele lui Avraam.
     40. Dar voi acum căutaţi să Mă ucideţi pe Mine, Omul care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta.
     41. Voi faceţi faptele tatălui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am născut din desfrânare. Un tată avem: pe Dumnezeu.
     42. Le-a zis Iisus: Dacă Dumnezeu are fi Tatăl vostru, M-aţi iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieşit şi am venit. Pentru că n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.
     43. De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
     44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.

     Parintele Arsenie Boca vorbeste mai clar despre aceste lucruri…Daca chiar te intereseaza iti voi da trimiteri…

     Asa ca las-o mai moale cu jidovii.
     Numai bine!

     • Erata:In loc de

      „pentru ca si-au incalcat legamantul pe care la-u facut cu Dumneyeu.”

      a se citi:

      pentru ca si-au incalcat legamantul pe care l-au facut cu Dumnezeu..

      Scuzati greselile gramaticale, am scris comentariul in graba. Insa esentialul e important. Cine vrea poate intelege destul de usor…
      Numai bine!

    • Tu vorbesti de Biblia pocaitilor, o carte in care s-a scris doar ce au vrut ei.
     Originea pocaitilor, baptistilor, adventistilor, iehovistilor, evanghelistilor, spiritistilor etc.

     Protestantismul, aparut în secolul al XVI-lea în cadrul Bisericii Romano-Catolice, a dat nastere unei Biserici Reformate si unei Biserici Luterane, care au patruns si în tara noastra în special prin minoritatile etnice din Transilvania, maghiarii si germanii.Printre sectele ce bântuiesc astazi în tara noastra se numara si cele neoprotestante.

     Cititi continuarea aici:
     http://my.opera.com/Cameleonx80/blog/originea-pocaitilor-baptistilor-adventistilor-martorilor-lui-iehova-penticos

    • ..Da,da e foarte ales doar ca de cate panaramuri a facut de-=a lungul istoriei i-a cam venit sfarsitul …agonizeaza si culmea este ca stie acest lucru mai bine ca oricine..

   • HA ha ha …
    Tu-i povestesti unui evreu de Isus Cristos?……
    ….”popor ales”…..aka ei au drepturi …noi ceilalti(toti) suntem….bleah nu mai continui !

   • Haiduc, cred ca ai perfecta dreptate, doar ca n-o sa accepte evreii varianta asta…plus altii atatia indoctrinati – vezi comentariile de mai sus.

  • colegule, iar dau de tine si de poporul tau ales? dar mai lasa-ne, bai frate, cu asta! esti retardat? acum chiar ca m-ai enervat! nu mai ai loc pe net de sustinatori ai „poporului ales”! puneti in p*** mea mana si munciti, nu mai furati de la altii! doar asta stiti sa faceti!

  • szeppty imi pare rau,stai cam prost cu istoria.Comunismul l-a inventat evreii rusi.Ce era Lenin,Marx,Engels etc? erau evrei.Sti unde intentionau sa-si faca Israelul? In Moldova noastra,dar am avut oameni destoinici pe vremea aia,si care i-au prins la timp.Cred ca este bine sa mai faci o incursiune in istoria VECHE adevarata.Poate ai mosi,stramosi sau prieteni in Ardeal care pot sa-ti dea si alte explicate. Evrei nu sunt poporul ales dupa toate ce i-au facut lui Isus,sunt poporul hulit si romanii nu au ce cauta alaturi de ei si de americani(care in razboiul 2 mondial noi ii asteptam sa ne ajute iar eu ne-au bombardat rafinariile de petrol,”drept ajutor” o alta sleahta de golani

  • Jidanilor,vi se apropie sfarsitul de care va temeti ingrozitor,aproape ca agonizati…veti avea ceea ce meritati iar prin Carpati nu puteti trece decat ca turisti.Eu stiu ca sunteti aproape cum de altfel si voi stiti,sunteti in perioada de disperare…noi cu rabdare va privim…

 8. bey SZEPPTY
  io cred ca matale ai scapat de la balamuc !
  da’ oricum…sa mi-o SUGI !

  • na huy
   paripo pimpiri o papadbo
   picika materni
   agiman shtoh

   • spepty, bozgor sectar, n-ai vrea sa pleci tu de pe-acum in piata rosie sa infigi opinca? venim si noi putin mai incolo, cu americanii si cu poporu’ ex-ales.

   • bey szeppty !
    tot n-ai intzeles ?
    sa ne-o ….. ! (editat pentru franchete – nb)
    pocait si poponar nenorocit !

 9. conflictul altora?
  basarabia este conflictul altora?in lupta dintre apusul crestin +poporul ales al lui D-zeu si tabara mahomedanilor pagani alaturi de rusii care ne inrobesc fratii romanii sa stea pasivi?
  PALESTINA?asa scrie in biblie… palestina?daca ai fi intr-adevar crestin ai sti ca aceasta denumire a fost inventata de romanii pagani ca sa-i umileasca pe evrei(palestina vine de la filistini,phalestini-adica rivalii evreilor cam cum ar fi ungurii fata de noi…este ca si cum ai numi Ardealul…Mogyoria…
  masacrati si exterminati,alungati din Iudeea in toate colturile imperiului roman evreii au fost inlocuiti in israel cu arabii

  adica cam ce-au facut slavii cu romanii in balcani si rasarit, ungurii in panonia si grecii in epir pind,macedonia

  crestinii „palestinieni” nu sunt masacrati de evrei asa cum fac mahomedanii in indonezia sau irak sau turcia

  noi crestinii romani putem sa ajungem la ierusalim datorita evreilor nu datorita arabilor

  eu personal am fost aparat pe strazile din Ierusalim de politia evreiasca cand am fost scuipat si atacat de tiganii de arabi iritati de crucea pe care o purtam pe umeri…

  deci cine sunt cei prigoniti????
  cine trimite sinucigasi care omoara oameni?
  cine trimite rachete in cele mai populate zone urbane?

  cu cine ne-am tot batut noi in istorie???cu evreii???

  sau cu criminalii de mahomedani care nu iau in desert numele domnului?
  care nu ucid?care nu le-au furat evreilor tara fagaduita lor de Dumnezeu???????
  Isus a fost evreu sau arab?

  • @szeppty, sti ca pe noi romani ne doare chestiunea kosovo ?
   Durerea nu vine din frica fata de ce s-ar putea intampla in secuime, ci ne din suferinta fratilor nostri ortodocsi.

   • si pe mine ma doare enorm cand vad ca un teritoriu care facea parte candva din provincia Dacia Aureliana e revendicat in numele credintei de slavii care au cucerit acest teritoriu
    kosovo este pamantul sfant al verisorilor nostri albanezi
    noi tracii ne-am divizat in romani si albanezi
    in loc sa te lasi manipulat de propaganda sarbeasca mai bine ti-ai dori refacerea TRACIEI prin alaturarea celor 2 popoare verisoare,romanii si albanezii si ajutorarea celor care s-au sarbizat sa redevina romani
    kosovo e la fel cu transilvania
    ambele locuite de mii de ani de traci
    ambele cucerite de pagani cu pretentii de crestini-ungurii apostolici,sarbii pravoslavnici
    albanezii au fost intotdeauna majoritari in kosovo la fel ca si romanii in transilvania
    miscarea de emancipare nationala,si practic nationalismul albanez s-a nascut in sec XIX in kosovo-datorita sprijinului bucurestiului-la fel cum nationalismul romanesc a fost „inventat” de Ion Inocentiu Micu si apoi de scoala ardeleana in transilvania in sec XVIII

    • @szeppty, pentru noi cel mai important lucru ii credinta ortodocsa. Noi nu avem nici o treba cu lupta surda dintre evrei si arabi. Vezi, cu toate ca noi suntem veri primari cu albanezi, totusi iubirea fata de „strainii” ortodocsi sarbi e mai mare decat iubirea fata de verii nostri albanezi. Camasa e mai aproape de trup. Camasa asta ortodoxa trebui sa ramana intreaga, asa cum a ramas camasa lui Hristos.
     Dumnezeu sa ne lumineze pe toti.

     • adica daca e dupa logica ta in 1918 romanii din regat nu trebuiau sa se uneasca cu ardelenii pr ca astia erau papistasi nu?era mai bine ca moldova si valahia sa nu se smulga din gheara rusilor pt ca proiectul principatelor unite era unul masonic iar rusii erau ortodocsi nu?
      Cuza nu trebuia sa le confiste mosiile la greci si sa le dea pamant la tarani pt ca era pamantul muntelui sfant atos et.etc.imi pare rau dar inainte sa fiu ortodox eu sunt roman
      si aceasta educare a voastra sa fiti intai de toate ortodocsi si sa va lasati natiunea undeva in debara nu serveste interesul neamului nostru

    • Szeppty, poti sa ai ce parere doresti despre problema Kosovo, dar sa-i denumesti pe albanezi „verisorii” nostri e o insulta.
     Albanezii sunt cel mai salbatic popor de pe acest continent, iar tara lor cea mai saraca. De fapt, Albania si Kosovo nu sunt tari propriu-zise, ci mai mult domeniile unor clanuri mafiote care se ocupa cu toate infractiunile posibile. Stii macar cine e si cu ce se ocupa Hasim Thaci, liderul albanezilor din Kosovo? De criminalii din UCK ai auzit?

     • albanezii la fel ca si romanii se trag din traci
      limba albaneza e foarte apropiata limbii romane dar acest lucru nu se spune
      iti dau un singur exemple
      in albaneza la stanca se zice CARP
      si uite asa acest cuvant care s-a pierdut in limba romana ne explica etimologia Muntilor CARPATI care insemnau in limba stramosilor nostri muntii stancosi

     • cel mai salbatic popor ne numesc si ungurii pe noi pe romani
      ca nu suntem o natiune ci doar niste triburi de pastori hoti-la fel zic si ungurii despre noi
      iata deci cum propaganda hungarista si sarba seamana ca doua picaturi de lacrima traca

     • dar de criminalul AVRAM IANCU sau de masacrul de la Abrud ai auzit?exact asa prezinta ungurii lupta disperata pt supravietuire a romanilor din ardeal?

     • Ce spun ungurii nu are nici o relevanta pentru subiect. Ei pot spune ce vor, in mod obiectiv nu exista nici o asemanare intre Avram Iancu si un mafit ca Thaci, asa cum lasi tu sa se inteleaga.
      Intre limba albaneza si cea romana exista cateva asemanari superficiale (cateva zeci de cuvinte care seamana) si care se datoreaza unor ramasite din limbile dacilor si tracilor. Incearca tu sa citesti un text in albaneaza si-ti garantez ca nu intelegi nimic, pe cand alta e situatia cu italiana, de exemplu.
      De aici si pana a-i considera pe acesti salbatici inapoiati ca fiind verii nostri este o cale lunga. Dar daca tu cu ei simti ca semeni, e problema ta.

     • Zi-le Cristian! 🙂 Zi-le ce e Albania si cine e Hashim Thaci! 🙂

  • @szeppty

   Noi nu ii uram pe evrei. In vremurile din urma ei se vor intoarce la Hristos dar pana atunci vor lua in brate toti antihristii. Destinul acesta ei si l-au ales pentru ei si pentru copiii lor:

   Mai jos un fragment de la Parintele Arsenie Boca:

   Era ascuns în neamul acesta al poporului evreu un mare destin: desăvârşirea prin el a tainei celei din veac ascunse şi de îngeri neştiute. Trebuia, era scris în istoria nevăzută, ca la plinirea vremii, să răsară între oameni crinul neamului omenesc: Sfânta Fecioară, Maica Domnului.

   Era trebuinţă de re-crearea acestei zidiri, povârnită spre plata păcatului, spre neîndurata moarte. Prin acest popor evreu era prevăzut să se împlinească cea din urmă strădanie a lui Dumnezeu în persoană, cea din urmă dintre măsurile ce mai rămâneau. Dar singura rezolvare, care mai avea să facă viaţa neamurilor cu putinţă, nu află între iudei ca răspuns decât fapta cea mai ucigaşă a lor, cea din curtea lui Pilat şi de pe dealul Căpăţânii.

   Crinul Bunei Vestiri, pe care dragostea L-a coborat din Cer între oameni, jidovii îl răstigniră pe cruce. Cu fapta aceasta ucigaşă, ei ieşiră din destinul lor, pentru care ostenise Dumnezeu cu ei atâta amar de vreme, şi-şi băgară neamul sub roţile blestemului.

   De aceea: „Zile multe fără număr vor rămâne fără rege fiii lui Israil, fără căpetenie, fără jertfă, fără de altar, fără de preoţie şi fără de arătători. Şi după aceea, la sfârşitul zilelor celor de pe urmă, se vor apropia cu înfricoşare de Domnul Dumnezeu şi de bunătatea Lui, se vor întoarce fiii lui Israil la credinţă“ (Osea 3, 4-5).

   Până la plinirea vremii atârnă peste ei blestemul pe care şi l-au cerut în curtea lui Pilat: „Sângele Lui asupra noastră şi asupra feciorilor noştri“ (Matei 27, 25).

  • Bey szepty, inca mai apari pe blog? Esti idiot, amice!

  • esti tare in urma cu evenimentele si cred ca esti destul de tanar ca sa sti prea multe. Israelul este o fantoma aparuta de putini ani,Palestina este din totdeauna, de pe vremea lui Isus. Cand au inceput sa plece jidanii din Romania,plecau in Palestina nu in Israel.Iara iti recomand sa te mai pui la punct cu istoria

 10. De aceea sunt urâţi de toate neamurile că ăsta e ponosul blestemului, pe care singuri şi l-au cerut peste urmaşi. Blestemul acesta îi zoreşte să ia în braţe pe toţi anticriştii vremurilor, până la cel mai de pe urmă, pe care Şi-l vor pune rege. Le va sosi şi vremea aceea mult dorită, dar chiar pentru ei ivirea anticriştilor e un destin blestemat. Când se vor convinge de aceasta, vor veni înfricoşaţi la credinţa creştină ortodoxă.

  Deci până la capătul zilelor, când se vor întoarce şi ei, moştenirea lor este a noastră, a noului Israil, a neamurilor creştine ortodoxe. Până atunci, pentru ei, sângele lui Iisus e blestem şi mânie. Pentru noi, sângele lui Hristos, dimpotrivă, e izbăvirea de mânie. Dovada celei mai mari iubiri de oameni – trecerea Mântuitorului pentru noi prin moarte, care are putere de mântuire pentru cei ce-o primesc şi are faţă de osândă pentru cei ce nu vor s-o primească. Unii stau sub dar, alţii sub sabie.

  • evreii sunt urati nu de toate neamurile
   ci de mahomedani
   si mai erau foarte urati de cazacii la care cand li se urca horilca la cap o mai puneau de-un pogrom
   nu-i nimic nou in istorie
   Cristos a venit sa ne invete iubirea,dragostea…
   deci atata vreme cat esti apologetul oricarei uri impotriva oricui nu ai cum sa fi vlastarul lui Cristos

   • Iar cu ura ta deloc disimulata impotriva rusilor ortodocsi cum ramane?

    • dac rusii ar fi intr-adevar ortodocsi ar zice
     frati valahi ne cerem scuze ca v-am omorat sute de ani ca v-am violat femeile,ca v-am aruncat in pojar avutul
     si drept dovada a dragostei noastre ortodoxe va inapoiem teritoriile pe care in nimicnicia noastra vi le-am furat

     cred ca atunci rusii ar fi cel mai iubit popor de catre romani
     dar atata vreme cat aproapele meu plange sub cizma nemiloasa a oprimarii rusesti…atata vreme cat Biserica lui Cristos este folosita ca unealta de deznationalizare…rusii dovedesc ca nu sunt altceva decat niste anticristi
     la fel ca bizantinii
     si astia ne-au masacrat si ne-au deznationalizat in numele credintei
     si Dumnezeu i-a sters din istorie…definitiv
     iar noi ne-am refacut DACIA
     toate imperiile si-au inceput prabusirea de aici,de la Dunare
     atata vreme cat rusii nu ne vor elibera fratii-si asta nu e ura,e normalitate–-blestemul atator romance violate…atator romance lasate vaduve sau cu copiii omorati in fata lor…va fi lasat de Dumnezeu sa se indeplineasca si al treilea Babilon care e moscova va ramane doar o groapa de gunoi

   • @szeppty

    „si mai erau foarte urati de cazacii la care cand li se urca horilca la cap o mai puneau de-un pogrom”

    si eu auzisem de nemtii ca facusera asa ceva …

   • Sa nu uiti ca Hitler era EVREU, a incercat sa-i starpeasca pentru ca s-a saturat de ei,dar din pacate au murit cei nevinovati,cei saraci,cei avuti s-au refugiat in America de unde incearca sa dirijeze lumea,impreuna cu cei din Europa care si-au gasit adapost in Elvetia.Oare cand va veni vremea unui al doilea (editat-nb) si in America.Poate atunci va fi liniste in lume. Jidanii sunt cei care vreau sa puna mana pe conducerea lumii intregi si sa puna un singur „rege” supes lor.ASTA NU VOR REUSI NICIODATA. Mai studiaza religia,va veni vremea ca „cei taiati imprejur” si astia ei sunt primii,sa dispara

 11. Eufrosin, te admir pentru ingaduinta vis-a-vis de atrocitatile elucubrante ale semnatarului szepty:)) Revenind la spinoasa intrebare cu privire la eventualitatea unui razboi impotriva Iranului, nu stiu ce sa zic. 50-50. Din simplul motiv ca nu cred sa existe vreun guvern sau vreo casa regala pe planeta care sa nu se supuna cu maxima obedienta ocultei mondiale. Ramane gustul de cenusa al unei operete sangeraoase in care mor si sufera cat mai multi dintre noi, common people, the regulars. Am convingerea ca sef la sef nu isi scoate ochii. Singurii dusmani veritabili fiind noi, cei multi si supusi. Pe noi trebuie sa ne extermine, si se pare ca o vor face, fie prin uragane, foame, boala, bomba murdara, vulcani si cutremure accidentale, prin deteriorarea pana la distrugerea sufletului speciei umane, media si educatia avand aici un foarte greu cuvant de spus. Ceva imi spune ca Ahmadinejad e la fel de prieten cu premierul israelian si cu ministrul de razboi israelian, asa cum si cancelarul german e in bune relatii cu regina Olandei si cu presedintele SUA. Nu cred ca Putin e vreun dusman al U.E, la fel cum nici conducerea Nord Coreana nu are nimic impotriva celei de la Seul. Climatul de tensiune exploziva afisat pe plan mondial, inclusiv in tari pasnice ca cele din America de Sud, totul e o uriasa pacaleala, menita sa ne faca pe noi sa credem ca trebuie musai sa ne inregimentam intr-o armata si sa murim cu ochii fericiti catre Cer, spunandu-ne ca „NE-AM FACUT DATORIA UCIGAND SI LASANDU-NE UCISI”. E halucinant dar, eu asa percep totul, neuitand asemanarea dintre politica mondiala evocata de Vlaicu Ionescu si si cursa de cai in care toti caii apartin unui singur bogatan, in persoana ocultei mondiale. Aud, citesc despre patriotism, despre sfasierei de teritorii si ma gandesc: la ce bun? Ma doare ca in Kosovo s-a tras cu tunul impotriva zidurilor de Biserica Ortodoxa. Am certitudinea ca acolo ca si oriunde aiurea in lume, jidanimea satanisto-masonica a vrut un singur lucru: sa creasca si sa sadeasca o ura cat mai mare intre neamuri. Au reusit? Ma tem ca da, in mare parte. Doamne apara-ne, de noi si de ei!

  • Nu ai ce admira la mine Mariane – i-am dat microfonul, dar intrece masura. Ca sa clarificam apele, Szeppty e catolic si de aici ura impotriva ortodocsilor si neintelegerea unor chestiuni teologice elementare (poporul ales).
   In rest ma tem ca ai dreptate.

   Doamne ajuta!

   • eufrosin,el nu este catolic, este ceva sectant.Ortodocsi si catolici au aceiasi credinta,cu mici denumiri schimbate(duh = spirit,preoti catolici nu au voie sa se casatoreasca decat o data, etc) si nu este permis sa fie o ruptura intre catolici si ortodocsi, ca ne mananca sectele

 12. Va rog nu mai vorbiti de urat pe evrei. Nu inseamna sa nu aratam adevarul dar nu e crestineste, nu se cuvine sa ii injuram.
  Petre Tutea spunea ca: „Nu am fost si nu sunt antisemit pentru ca ar insemna sa fiu anticrestin. Sa fim seriosi, Cristos nu e din Falticeni”.

  • Lucrarea „SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, KAHALUL ŞI FRANCMASONERIA” de savantul roman Nicolae Paulescu, te vor edifica, mariani, cred. E natural ca toate poapoarele sa se urasca intre ele, spunea Mark Twain, dar, toate popoarele au ceva in comun: ura fata de evrei, spunea tot acelasi autor. A se vedea crimele contra copiilor Palestinei si nu doar, comise de cea mai blestemata stirpe cunoscuta a istoriei noastre.

   • Eu nu neg aici crimele de care se fac partasi. Nu le cunostem nimeni pe toate … sa uram pacatul dar sa iubim pe pacatos.

    Daca din fericire noi crestinii suntem frati intru Hristos, cu necrestinii suntem frati doar intru Adam.

    Deci sa uram pacatul si sa ii ajutam pe toti fratii nostri sa inteleaga ce se intampla in lume. Eu asa vad crestineste lucrurile …

    • Iti multumesc! Multa dreptate ai. Asa cred si eu ca e crestineste. Mania sa nu stapaneasca. Doamne iarta-ma!

     • In Psaltire scrie ca mania in fata nedreptatirii altuia este singura manie buna, justificata : „Maniati-va dar nu gresiti”

  • Tot Tutea a spus urmatoarele cand a fost intrebat :

   – D-le Tutea, sunteti antisemit?

   – Pe vremuri, romanii ii numeau „judaeum putorium”.

   Iar anti-jidovismul nu e decat reactia de aparare a celor mai buni anticorpi pe care-i are organismul, in fata unui agresor insidios.

   • bai gelu la Paris cand oculta mondiala a inclinat balanta Transilvaniei spre Romania si nu spre ungaria cine ne-a ajutat oculta evreiasca sau mahomedanii care inca nici nu-si redesteptasera o constiinta nationala?
    sudul basarabiei cine l-a facut plocon romanilor in 1853?mahomet sau disraeli?

    • Recunostinta astuia? Tre sa fim naivi. Daca „s-a dat” Romaniei, e pt ca s-a dorit sa SE IA ALTORA;)

    • Bey, szepty, tu faci Transilvania de rusine…

    • mai baiete,eu cred ca tu esti JIDAN,paduchii astia nu au fost capabili sa se ajute pe ei,darmite sa ajute pe altii.Romani nu au avut , nu au si nu vor avea niciodata nevoie de ajutorul acestui NIMIC de popor

 13. nu uitati … exista forte care nu pot fi controlate de catre nici o SECTA sau GRUPARE din LUME !!! deci aveti CREDINTA !!!

 14. „Verisorii” nostrii albanezi sunt musulmani 80% si vreo10% catolici. Teroristii ceceni care lupta impotriva rusilor pentru un emirat islamic in caucaz sunt islamisti fundamentalisti rezulta ca @szeppty baune sau troleaza. ban him

  • Gresit! Ultima data, in 1907 au fost doar 60% musulmani, 30% ortodocsi si 10% catolici!

   • Despre Hasim Thaci: ocupatiile lui principale sunt traficul de droguri si obtinerea de taxe de protectie (asa a obtinut finantele necesare organizatiei teroriste UCK). Acum e asa-zis prim-ministru in Kosovo, dar, asa cum am mai scris, Kosovo nu e o tara, ci e domeniul aproape feudal al acestui individ si al grupului mafiot din jurul lui. Chiar si sustinatorii albanezilor stiu de fapt cine este el si cu ce se ocupa; serviciile de informatii din Europa de vest (de exemplu, Germania) stiu foarte exact care sunt activitatile lui.

    • Cristian, nu este locul potrivit sa discutam despre cunostiintele tale in legatura cu Albania si Kosovo, dar am vrut sa stiu ce stii tu despre Hashim Thaci, nu ceea ce crezi tu ca stiu servicile secrete din Germania 🙂 Stiai cumva ca Hashim Thaci este absolvent a Facultatii de Istorie si masterand in stinte politice in Elvetia? Nu cred ca stiai, fiindca nici un ziar romanesc (sau youtube) nu are timp de asemenea informatii!

     • Ba stiam ca are studii superioare (nu stiam specialitatea), dar asta chiar n-are nimic de-a face cu ce am zis eu. Eu n-am spus ca ar fi needucat sau prost, ci ca e un lider mafiot si un criminal. Faptul ca un om a trecut printr-o facultate nu-l absolva automat de orice vina.

 15. si daca maine noi ardelenii am redeveni catolici ce ne-ai face ne-ai impusca?

  • Au murit Sfintii ardeleni pentru a apara credinta neamului nostru de austriecii invadatori nu doar de tara, ci de suflete si tu propui acum sa re-devenim ceea ce n-am fost niciodat’ ?

   • intai iti multumesc pt ca nu m-ai cenzurat
    si-ti multumesc ca nu l-ai cenzurat nici pe cel care voia sa-i fac ceva la un organ pe care el nu-l are
    eu sunt un individ caruia ii plac lucrurile oable
    deci personalitati ardelenesti catolice:
    Iancu de Hunedoara,Paul Chinezu,Matei Corvin,Nicolae Olahul,Dragos-Voda si toti urmasii lui pana la Bartolomeu-principele ardealului,Pintea Viteazul,ION INOCENTIU MICU Klein,Samuil Micu,Gheorghe Sincai,Petru Maior,Simion Barnutiu,Timotei Cipariu,Gheorghe Lazar,Ion Ionescu de la Brad,George Cosbuc<Liviu Rebreanu,Vasile Goldis.Gh.Pop de Basesti,Ion Ratiu,Iuliu Maniu…
    unde i-a adunat Avram Iancu pe romani,nu la Blaj?
    cum poti sa cenzurezi tocmai aceste personalitati care au creat coloana vertebrala a natiunii romane?
    cum s-ar fi afirmat latinitatea noastra fara corifeii scolii ardelene care au facut foame pe la Roma doar ca sa cumpere carti despre poporul roman?
    ce ar fi limba romana fara ardelenii catolici care au rupt lanturile limbii slavone si au strivit uraciunea slovelor chirilice?
    ce ar fi limba romana fara Cosbuc sau Rebreanu?
    cum ar fi evoluat romanii dupa 1918 fara Iuliu Maniu sau Vaida-Voevod?

    • In locul tau i-as scoate de pe lista pe Matei Corvin, Dragos si Iuliu Maniu.
     Matei Corvin a fost un rege al Ungariei care s-a identificat 100% cu acea tara si a fost in cuprinsul intregii lui domnii un dusman al Tarii Romanesti si Moldovei (vezi lupta de la Baia, de exemplu). Nu vad ce anume e de laudat neaparat la Dragos, a fost un simplu vasal supus al regatului maghiar. Cel care a intemeiat Moldova independenta a fost Bogdan care, se poate adauga, a realizat acest lucru alungandu-l pe urmasul lui Dragos, care apara drepturie regelui Ungariei.
     Iuliu Maniu o fi avut unele merite in unirea din 1918, dar el e si autorul loviturii de stat din 1930 si al intoarcerii lui Carol II, cu consecinte dezastruoase pentru Romania.

    • Auzi la el, „oable”. Mana pe carte!

    • ai uitat pe cel mai tanar Episcop greco catolic, Ioan Suciu, care a murit in inchisoare la Sighet.Ai dreptate,SE VORBESTE SI SCRIE ROMANESTE, datorita Scolilor Ardelene de la Blaj,cei care nu stiti prea multe, va recomand sa vizitati Blajul.Doar ca simplu turist in Blaj,ai ocazia sa sti mai multe despre istoria romanilor

 16. @szeppty

  „noi ardelenii am redeveni catolici”

  asta e tot propaganda? asta e aberatie!

 17. ce e aberatie?

 18. @szeppty am citit … eu zic sa – ti vezi de treaba ca bagi fitile … AI GRIJA …

 19. Leo a spus:

  (acum 2 ore)
  Operatiune de acoperire a unor spioni israelieni declarati morti cu acest prilej si care vor fi folositi in scopuri murdare de catre mossad. sursa – la comentarii – http://www.realitatea.net/presa-israeliana-raspunsuri-antisemite-la-povestea-prabusirii-elicopterului-yasur-in-romania_725397.html
  … in ziua de azi se stie ca ROMANIA va fi tinta atentatelor din cauza zecilor de miliarde euro care se invart si a pozitiri geostrategice in al 3 lea razboi mondial … deci atentie la stirile care vor urma in alte zile etc. …

 20. toti musulmanii pun religia inaintea etniei..prin conceptul de „ummah” deci „verisorii”albanezi sunt islamici potrivit dogmei credintei lor .@szeppty razboinic de carton , du-te la verisorii tai muslimi sau in caucaz la wahhabitii anti-ortodocsi.

  • musulmanii pun religia pt ca asa sunt indoctrinati
   si asa vrea sa ne indoctrineze Moscova,sa punem religia asa zis ortodoxa inaintea natiunii noastre romanesti
   Romanii si-au refacut DACIA in pofida bizantinilor si rusilor
   eu sunt convins ca va urma refacerea TRACIEI,indiferent de religia locuitorilor care vor vorbi cu totii limba romana,adica limba tracilor

 21. Exista oare o intamplare, o coincidenta sau mai mult faptul ca „antrenamentul” aviatic israelian din Romania a avut loc simultan cu a treia runda de convorbiri romano-americane privind scutul antiracheta si la o zi dupa evenimentul romano-ungar de la Tusnad ? Se urmareste oare o noua crucificare a Romaniei ? Si ce rol le revin lui David si Goliat in aceasta lucrare diavoleasca, vor fi ei viclenii si cruzii crucificatori ? La ce servesc misiunile aeriene respective de cercetare-observare si fotogramele privind topografia locurilor survolate, trecatorile si pasurile din muntii Carpati ai Romaniei ? Cine este Iuda care ne va vinde ? Apara, Doamne, Romania, pentru ca acesta este Gradina Maicii Domnului !

 22. pt Cristian
  ignoranta la fel ca si prostia sunt pacate care degenereaza o natiune
  nu doar albaneziii

  ci si triburile de beduini care traiesc in cort si care beau lapte de camila langa manastirea Sf.Ecaterina din Sinai sunt fratii mei
  ei vorbesc tot limba romana si sunt fratii mei chiar daca intre timp au ajuns sa se inchine la mahomet
  ei sunt urmasii bessilor(ai auzit de astia sti cine erau?de aici provine numele Bessarab sau basarab cum il pronuntam azi)stramutati acolo de imparatul bizantin Iustinian cel Mare ca sa sparga unitatea etnica a dacilor din balcani

  • Despre acesti beduini n-am auzit, dar multumesc pentru informatie, m-ai facut curios si o sa ma informez. Oricum, ma indoiesc ca imparatul respectiv voia sa rupa asa-zisa unitate etbica a dacilor din Balcani in secolul VI. Chiar admitand ca mai existau daci in acea perioada, ceea ce conta atunci era religia, pentru ca in rest toti locuitorii imperiului erau cetateni romani.
   Despre refacerea Traciei, pe care o doresti, scuze, dar mi se pare o idee aberanta, pentru ca nu poti crea o tara pentru un popor ce a disparut de 2000 de ani. Iar limba pe care o vorbeau tracii nu era romana, asta probabil ca stii si tu, de altfel.

  • Hal de ignoranta, szepty:
   1. cica, „ignoranta la fel CA SI prostia” – pai, ignoranta se mai cheama prostie;
   2. oribila ‘constructie’ tipic ardielienieasca CA SI… Brrrr!

   • nu crezi ca sari calul? Traiesti in Romania si vorbesti romaneste datorita ARDELENILOR. NICI MACAR NU STI CEVA CUVINTE DIN ARDEAL .Porcaria ce ai scriso „ardielienieasca” suna mai mult a grai moldovenesc,probabil de acolo esti. Ma intreb,sti tu cite ceva despre Ardeal si ardeleni!!!??? Mai ai mult ca sa le ajungi la degetul mic de la picior.

 23. 1.io ti-am mai zis tie@szeppty ca esti pe aratura da’ n-ai inteles…faptul ca zici de slavona ca-i”uraciune” ii irelevant pentru mantuirea de obşte, Ortodoxia nu-i o”religie” este Dreapta Credinta ergo masoara-ti cuvintele si nu insulta, ca voi ati cazut (din pacate…zic) in apostazie din 1054.
  2.rusii si-au primit pedeapsa pacatelor(invazia lui Napoleon, primul si al doilea razboi mondial, bolsevismul etc) si or sa mai plateasca, dar au continuat sa dea martiri pentru Ortodoxie(recent noul mucenic Evghenie Rodionov ) tu @szeppty vezi-ti de scandalurile de pedofilie din „religia” ta.si de „extraterestrii” frati cu vaticanul.
  3.cat despre poporul ales pune mana pe Sf Scriptura si vezi acolo cati dintre „alesi” vor fi mantuiti.
  4.daca musulmanii pun credinta inaintea etniei, tu pui etnia inaintea credintei asta inseamna dubla inselare, „catolic”-termen uzurpat de papi- si filetist-erezie condamnata.

  He, he, bine spus! … – Eufrosin

  • acest sfant evghenie a fost un mercenar trimis in cecenia sa omoare populatia de acolo
   pe cei care-ti cotropesc patria ii impusti nu-i lasi sa traiasca
   tu cand ai o problema roaga-te la acest sfant daca esti asa ortodox
   nu degeaba ii bate Dumnezeu pe rusi si asa zisa lor religie de s-a inecat un copil de basarabean in cristelnita unde-l boteza un tradetor de popa moldovean supus kgb-istului kiril asa-zisul patriarh al moscovei

  • kosk oricum n-ai nici o treaba cu religia dar asa de amorul artei in crezul niceo-constantinopolitan se spune una sfanta catolica(universala) si apostolica biserica…asta e crezul nealterat
   cine a inventat cuvintul soborniceasca?si ce inseamna el?ca in limba rusa inseamna adunare?adica biserica romanilor e un fel de adunare????cam ca la pocaiti,nu???
   sti ca grecii pronunta si azi in crez tot la fel una sfanta catolica…etc?
   asa ca du-te frate la rusi cu sobornicia ta si-i pupa moastele lui evghenie

   • jhvdjshghjklghdfjklshbjd adica tradus kjsdhjfsfgjfgi nmvbhjhe cykhflv.iti recomand si FbhBFjBvjlfDBj_mlnzFhgfvmkhj . ai sa fi uimit.

  • Sati fie rusine,habar nu ai de religie.Extraterestru esti tu,traiesti cu capul in nori. Ce sti tu de catolicism in special de greco-catolici.Crapai scriind cu chirilice si probabil vorbin rusa.Mie mila de tine,nepricopsitule

 24. Eufrosin, eu zic sa-l stergi pe szeppty asta de aici ca a deturnat cu totul atentia de la subiect si cred ca defapt asta a si urmarit.

 25. Eufrosin, blocheaza-l pe szeppty pentru limbaj necenzurat si pentru ca scopul lui e sa-ti transforme blogul in balci.

  Iata de unde a aparut el:
  http://www.kibush.co.il/show_file.asp?num=34520
  http://www.muzzlewatch.com/2009/07/14/that-angry-commenter-on-your-blog-may-actually-be-working-for-the-israeli-government/

  • Inca trag nadejde ca szeppty e doar un papist ratacit – are exact aceeasi atitudine ca si pocaitii: se inchina taman alora care-l urasc pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos. Altfel mai spune si lucruri interesante din cand in cand. In orice caz, nu voi mai tolera iesirile anti-ortodoxe aici – multumesc!

   • Papistii nu injura in limba rusa (dar te asigur ca nici moldovean nu e):
    szeppty, pe 27 iulie, 2010 la 22:17 cică:

    na huy
    paripo pimpiri o papadbo
    picika materni
    agiman shtoh

    Si apoi, nu-i treaba ta sa reintegrezi degeneratii, exista spitale specializate.

 26. normal ca un hater care este el provocator
  http://ro.wikipedia.org/Troll

 27. In coincidente imi vine greu a crede. Nu stiu daca romanul aflat la bord era pilot, comandant, sau ce pozitie ocupa in schema personalului de bord. Ceea ce am aflat, e aceea ca, aparatul s-a prabusit si s-a dezintegrat in apropierea unei TABERE EVREIESTI(!), iar bucati din epava au fost imprastiate pe o suprafata relativ mare, avand vreo 200m, dimensiune transversala. Ce cautau in muntii nostri, nu stiu. Sa semene muntii nostri atat de mult cu cei din Iran? Sa ne ierte Dumnezeu!

  • Sa fie oare „dual-purpose” aplicatiile astea? Mai citisem eu lucruri extraordinare despre muntii Bucegi.

 28. Indiferent de obedienta celor de la Bucuresti, Romania va continua cursul descendent .., adica planul malefic de lichidare a Romaniei.

 29. Eufrosin, tu spui ca exista posibilitatea lovirii a doua tinte dintr-o lovitura. Asa cum stiu eu din experienta personala, pt evrei, a lovi doar doua tinte, echivaleaza aproximativ cu o seminfrangere. Crede-ma, te rog, daca poti: lacomia, dispretul impins pana la ura exacerbata impotriva GOY-LOR, (goy fiind oricare ne-evreu), e ceva nu doar ancestral, ci, o veritabila obsesie colectiva, cu motivatie etnica si de pretinsa religie, sau, daca putem vorbi in cazul evreilor, de constiinta. Dupa presupunerea mea, astia nu au cum sa se multumeasca atingand DOAR 2 SCOPURI, NO WAY! La cat de diabolica le e mintea, generos inspirata de educatia raului, sunt sigur ca, au scopuri mult mai mari, pe care nu le vor scrie in presa. Dupa mine, asa cum am mai postat si in alte pagini, evreii reprezinta sursa, radacina raului de pe acest pamant, fiind inegalabili in atrocitate. Ce am vazut cu ochii mei in documentare despre Palestina, nu am vazut nici in filele grupate sub genericul FACES OF DEATH. Doamne, iarta ce am scris!

 30. cu aceasta ocazie isi fac relatii de spionaj in ROMANIA + ca mai pot mitui niste militari … in caz de ceva mai AMPLU sa detina controlul si in ARMATA ROMANA mai MULT !!!

 31. Am descoperit lucruri interesante aici: http://albaniaperomaneste.wordpress.com/ ,dar vezi si comentariile,mai ales cele scrise dupa ora 12… Ce bine ar fi daca ne-am putea documenta cu totii,inainte de a spune lucruri pentru care,mai tarziu,am putea regreta…Nu este rau sa ascultam parerile tuturor… Mai vezi si asta: http:// wemustknow.net/2010/05/1772/ este foarte interesant! Doamne ajuta!

 32. Frati Romini
  Pina acum un an eram de parerea ca Iranul sa fie lasat in pace sa isi dezvolte programul nuclear(civil) si americanii sa nu se mai bage si in Iran pt. interese economice(petrol). Eu traiesc in Germania si vad ce se intimpla aici cu musulmanii, umbla mai nou pe strada ca in Afganistan(femeile imbracate in Burka de nu li se mai vad decit ochii, barbatii in pijamalele lor), sint foarte agresivi in conportamentul cu necredinciosii(cu noi crestinii) si au o politica foarte agresiva de convertire a nemtilor la Islam. Incearca cu toate mijloacele(si reusesc) sa devina cit mai multi aici in Europa. Stramosii nostri au murit cu milioanele ca sa opreasca o invasie musulmana in trecut, astazi insa ei ne inving cu propiile noastre arme profitind de legile democratice (libertatea religiei,libertatea gindului…). Voi in tara nu sinteti inca constienti de aceasta situatie(sper sa nu se ajunga si la noi ca aici), treziti-va la realitate pina nu este prea tirziu, informati-va despre Koran si veti constata ca scrie clar in Biblia lor: ucidetii pe toti cei ce nu cred in Koran oriunde si oricind si cu orice mijloace. Nu va lasati pacaliti de ce va povestesc ei ci informativa voi insusi(pe YouTube sint musulmani care recunosc ca de fapt joaca teatru fata de noi si ne spun despre adevaratele lor teluri). si Hitler a pacalit oamenii in anii dinainte de venire la puter…ce sa intimplat dupa aceea stim toti. Din pacate aici in Germania nationalistii se unesc cu musulmanii impotriva Israelului (o greseala catastrofala), sper ca voi in Rominia sa nu faceti aceeasi greseala. Credeti-ma eu sint un Romin mindru (nationalist), pericolul cel mare in momentul de fata nu este Israelul ci musulmanii.
  Treziti-va fratilor, luptati impotriva pericolului musulman, dar fiti atenti si siretlnici ca o vulpe..nici ei nu lupta cinstit fata in fata ci pe la spate ca o curva. Deci lasatii sa ii termine Israelul si americanii pe toti, cu cit sint mai putini cu atit ne merge noua crestinilor mai bine.
  Doamne ajuta.

  • Problema e a tarilor care si-au deschis granitele. Mai bine inchideti-le decat sa porniti razboaie.

  • Nu sunt de acord cu tine.Atat musulmani cat si jidani, sunt niste lepre.Nu te faci frate cu dracu(JIDANII) CA SA TRECI PUNTEA. lASATII SA SE MANANCE INTRE EI,SUNT ACEEASI RASA

  • @romin
   Dacă eşti aşa de mare „ROMIN” pe cum şi scrii, atunci ne putem pisha pe el românism. Mai….romin, nu ai învăţat în şcoală că român se scrie cu â din a nu cu î din i?

   • Buna desteptule
    Stiu acest lucru dar:
    1: Tastatura germana nu are literele ca si tastaturile din Romania.
    2: De cind am plecat eu din tara sa schimbat putin ortografia si nu eram sigur ca sa revenit la ortografia de pe vremea lui Ceausescu.
    Gindeste data viitoare inainte de a scrie ceva…si ramii mai bine la subiect decit sa o iei razna.

  • Doamne,mare e gradina Ta…!cu asemenea oameni adevarul este undeva…maltratat.

 33. :)), la inceputul comentariului ati fost toti pe aceeasi lungime de unda, dupa care ati inceput sa va dati in cap…tipic romanesc :))

 34. Nu ma mai mira nimic pt ca umanitatea parcurge in ritm alert drumul fara intoarcere a degradarii totale si in final a disparitiei a specimenelor degradate,incarcate puternic cu energii negative.Vor supravetui doar acele persoane care vor rezona cu energiile pozitive ale universului si acelea selectate minutios de emisarii luminei eterne.Nu mai e mult pana atunci.

 35. Am fostde mai multe ori in Bucegi dar si in muntii Elbrus, pentru ca am lucrat in Iran 2 ani ca inginer geolog. Intr-adevar, conditiile geomorfologice sunt similare.
  Pe domnul Stanica l-an cunoscut in 1996 cand am facut masuratori geofizice la Suceava pentru detectarea golurilor subterane (galerii, puturi) in vederea amplasarii unor conducte subterane. Este un bun specialist.

 36. off topic:
  Pentru ceilalti cititori, daciana cu „d” nu e una si aceeasi persoana cu Daciana cu „D”.
  Eufrosin, PI curind pe mail cu o parte dintr-un documentar interesant.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: