Masoneria pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene.


Masonii Lojii Marelui Orient din Franta, s-au adresat Parlamentului European, cerand pe fata interzicerea religiei crestine, promovarea homosexualitatii si drepturi speciale pentru emigrantii ne-europeni. Poliloghia a fost fireste deghizata in cuvinte frumoase, dar asta e esenta ei.

„Sfera religioasa asfixiaza lucrarile Parlamentului European, considera aparatorii unei Europe laice, decisi sa blocheze actiunile celor ce doresc pastrarea convingerilor religioase in societatea de maine. si unii francmasoni sustin sa este vremea recastigarii „terenului pierdut”.

Potrivit Eu Observer si publicatiei belgiene Le Soir, masoneria franceza estimeaza posibila deschiderea unui birou in Bruxelles ca lobby impotriva cresterii influentei organizatiilor religioase in institutiile europene. Prima sarcina a  acestuia va fi „promovarea ideii de cetatean in Europa”, raporteaza Romania Libera.

Masonii cer practic descreştinarea totală a Europei, deplângând faptul că în unele ţări Sfânta Scriptură este mai cunoscută decât scrierile iluministului Voltaire.  Ne dăm seama că cei vizaţi suntem mai ales noi ortodocşii, căci în România tineretul umple bisericile, religia se predă in şcoli si încă se spune Tatăl Nostru în Parlamentul ţării, chiar dacă numai de formă.  Vestul Europei este în mare măsură terminat deja, deci nu de acesta le pasă lor.

La gatul Europei crestine

Ca argument sprijinitor, ei declară că politica preşedintelui CE, Herman Van Rompuy, este dictată de „puternice convingeri religioase”.  Acesta este personajul care se vorbeşte că ar fi făcut o adevărată criză, complet cu spume la gură, atunci când a pus pentru I-a oară piciorul pe pământul României, spunând:

„Trebuie sa terminam odata pentru totdeauna cu aceste ciori negre din Carpati” scrasnea el din dinti atunci, referindu-se la preotii si calugarii ortodocsi. Evenimentul a ramas ne-raportat de catre mass-media,  dar martori oculari au fost cu zecile.  Tactica de a te folosi de unul de-al tau, dandu-l ca exemplu de inamic e veche, baietii doar o regurgiteaza.

Caraghiosii cu sortulete nici nu se mai pazesc acum cand promoveaza distrugerea natiunilor. Cancerul simte ca a imbolnavit suficient organismul, incat sa nu mai trebuiasca se ascunda: ei cred ca suntem cu totii in ghearele lor. Poate ar fi nevoie sa le demonstram acestor trepadusi ca pacientul, chiar bolnav fiind, se poate vindeca. Acum intelegem de unde origineaza atacurile la adresa identitatii, credintei si a traditiilor noastre romanesti?

Ati sarbatorit Valentine’s day”? Va despartiti cu „o zi buna” in loc de Doamne ajuta al nostru? Le oferiti copiilor minunatele console video si filmele „pentru copii” distrugatoare de suflet si minte? Dar la Mc Donald’s cand i-ati dus ultima oara?

Ar fi multe de spus, dar las loc unor comentatori ai aceluiasi articol – mesajele sunt ne-alterate, cu exceptia unor mici corecturi ale unor greseli facute din graba:

Gabriela: „Oamenii fara Dumnezeu sunt vulnerabili, niste marionete fara identitate si principii, o masa fara valoare pe care masonii o pot controla. Asta este in societatea moderna lupta cu Diavolul, asa se manifesta el, foarte pasnic si prietenos, fara ca noi macar sa bagam de seama ca ne-am vandut sufletul, de cele mai multe ori din cauza ignorantei noastre.

Trebuie sa acceptam homosexualitatea ca pe ceva normal, chiar daca ea este o plaga. Si in Occident in mare parte s-a reusit acest lucru, tocmai pentru ca oamenii sunt opaci, ignoranti nu cred in valorile sfinte, duminica nu merg la Biserica, Paste si Craciunul sunt doar prilej de a merge in vacanta si a primi cadouri etc…Eu traiesc in Occident si simt cel mai bine influenta masonilor in societate. Si faptul ca am credinta in Dumnezeu ma ajuta sa trec peste uniformizarea in care suntem obligati sa traim, fara valori, fara identitati.”

Vic: „Asta este fata adevarata a masoneriei. Sa fie clar pentru toti cine este Marele Arhitect la care se inchina masonii si caruia ii dau juramant – aghiutza, michidutza sau scaraotzki, cum doriti voi sa-l numiti. Si Domnii Masoni, mai ales in Romania, o fac pe credinciosii si patriotii, marii barbati ai neamului. Aghiutza este stapanul lor.”

Ion: „iata ca mondialistii au tot interesul sa omoare europa…europa are cultura ei deja multiculturala bazata pe traditii si valori ! …negri… pai negri sa stea la ei in africa sau sa adopte valorile tarii unde stau, ….arabii la fel ! n-avem nevoie de asa zisa cultura a lor … vad un negru care se pisa intr-o statie de metrou, vad un arab care e imbracat ca o mumie…vad propagarea islamismului in Europa si decaderea crestinatatii…

Un slogan pe o reclama in Bruxelles spune „multiculturalismul este bogatia noastra„: si arata , nebrii si arabi …zambesc amar si zic: da, este exact cum ai pune un pahar de apa chioara intr-o carafa de vin de chateau frantzuzesc ! rezultatul este distrugerea calitatii vietii europenilor prin importarea problemelor africane, arabe samd. Cresterea somajului si pierderea joburilor si datorita migrantilor , de pe alte continenente.

Distrugerea identitatilor nationale, saracirea europenilor, si dirijarea lor prin aceleasi tehnici… Nu, bogatia Europei consta in valorile tarilor europene si nu in canibalismul de-acum 2-300 de ani ! cine pe cine a civilizat?

Cum deschizi gura si zici negru, cica esti rasist…si ? pai ce e vina mea ca negru e negru? el cand se adreseaza albului o face cu ura si pejorativ. Homosexalul cica e discriminat ! Adica majoritatea e de vina si nu invers ! Nu ! Daca majoritatea decide oriunde, atunci…?

Arabii, asiaticii au problemele lor si nimeni nu-i schimba, exp: tiganii tot tigani sunt si in ziua de azi desi sunt pe capul nostru de cateva secole: Nu ei nu vor sa se schimbe si sa se adapteze valorilor noastre ! in Belgia sunt belgieni care habar n-au sa vorbeasca una din limbile nationale : ei sunt arabi… desi sunt si multi arabi care au mai adoptat cate ceva, dar tot arabi sunt in comportament si religie! ce vor ei? Distrugerea crestinatatii si adoptarea islamului peste tot! Cum ? Prin inmultire un arab face 10 copii iar copii lor la fel 10x10x10 si iata ca in 3 generatii sunt 1000 iar noi tot 2-10 ! Deci atentie popoare europene !

122 răspunsuri

  1. Ma uimeste rasismul si rapacitatea afirmatiilor de pe acest site, la fel de mult cum ma socheaza „medievalismul” unor conceptii. Luati apararea crestinismului, insa uitati inca din prima instanta ca aceasta este o religie a tolerantei, nu a lipsei de respect la adresa altor religii, poate mai vechi, la care o buna parte din populatia planetei apartine in momentul de fata.
    Globalizarea este un fenomen controversat, la fel ca orice mare schimbare din istoria omenirii. In loc sa consteintizam ca Terra este casa noastra, ne aratam unul pe altul cu degetul, cautand diferente de religie, culoare, rasa etc. Si ne mai si omoram intre noi pentri idei. Macar animalele omoara pentru a se hrani, noi (oamenii) ne asasinam din placere si pentru a dovedi ca ideile unui grup sunt mai presus de cele ale altui grup. Rusine!
    Civilizatie??? asa s-a numit exterminarea metodica practicata de crestini asupra populatiilor amerindiene? Asa s-a numit razboiul recent din Rwanda, unde milioane de oameni nevinovati au murit si Europa crestina, inclusiv Vaticanul sau maretele patriarhii ortodoxe, nu au ridicat un deget? Probabil ca, in toleranta lor, ii considera pe africani animale, insa sunt buni de exploatat, nu?
    Ii considerati pe arabi inferiori noua, uitand ca si Islamul este o religie a pacii si a tolerantei, iar recentele evenimente cauzate de teroristi nu au nici o legatura cu aceasta credinta. Probabil ca sunteti si antisemiti, deci care ar fi diferenta intre ideile puse de voi in circulatie si satanicele doctrine naziste?
    (editat pentru hula la adresa sfintei biserici – Eufrosin)
    Cu ce sunt superiori europenii, fie ei catolici sau ortodocsi? A, asa se cred ei, asta e altceva. asta se numeste aroganta si e o boala veche a batranului continent, care a facut multe victime si ma ingrozesc la gandul ca inca va mai face. Si nu are nimic de a face cu valorile morale crestine! Umilinta si toleranta, remember? Parca asta propovaduia Isus acum vreo 2000 de ani… preferati sa inchideti ochii si sa aruncati cu noroi in „ciori” in loc sa-i primiti cu bratele deschise, ca locuitori ai aceleiasi planete.
    Probabil ca imi si racesc gura de pomana cu voi, probabil ca o sa imi si cenzurati acest comentariu, dar nu o sa ajungeti nicaieri… faceti jocul celor care doresc „adormirea” omenirii pentru a o controla mai bine si pentru a se imbogati ei insisi, generand conflicte, iar cel mai simplu de abordat domeniu pentru asta este cel religios. A propos, sunt si eu crestin (romano-catolic), insa respect in egala masura si celelalte mari religii ale omenirii. V-ati gandit vreodata ca poate altii va considera pe voi necivilizati? Da, dar nu va pasa. Va pasa doar de propria imagine in fata oglinzii. Asta nu e crestinism, dragilor, e o auto-suficienta periculoasa.

    • Stiu o ceata de tigani care cersesc si sunt tot timpul in strada – ce spui, ii primesti in casa ta macar pentru o luna-doua ?

      Sau te pomenesti ca am lovit in ceva foarte drag inimii dumitale…

      • Draga Eufrosin,

        Multumesc in primul rand pentru ca: 1. Nu mi-ai cenzurat comentariul; 2. Mi-ai raspuns la el.

        Nu, nu ii primesc in casa mea. Dar nici nu imi doresc exterminarea lor. Vrem, nu vrem, si ei traiesc in Romania. Problema e insa si la noi, nu numai la ei. Preferam sa ii marginalizam, in loc sa ii educam. Nici macar nu suntem uniti in fata lor, fac ce vor pentru ca romanii sunt blegi si tac. Insa ce programe serioase de integrare a minoritatii tiganesti avem? Asta la nivel de stat. De ce daca un tigan jefuieste in plina strada pe cineva nu sare lumea? Pentru ca ne facem ca nu vedem ,pentru ca ne este frica. Dar… si ei sunt tot fiinte umane, care in alte conditii initiale ar fi evoluat altfel. Romania nu le ofera aceste conditii initiale, pentru ca este o tara de smecheri, in marea ei majoritate, nu de persoane interesate de binele general si de o zi de maine buna pentru toata lumea, nu doar pentru propria persoana. Binele general implica automat binele personal, intr-o acceptiune mai larga, invers nu e valabil.

        • Ii avem aici de sute de ani si tot degeaba… Putini sunt cei care s-au romanizat. Chiar si asa, ai fi fericit sa iti dai fiica de sotie unuia ? Apoi, cine si unde a sustinut ca altii sa fie exterminati, aici pe blog?

          Nici in lumea animala speciile diferite nu se contopesc – unde-ar mai fi adevarata diversitate? Idem cu oamenii, apreciez deplin cultura altora, ii vizitez cu placere in tarile lor, ii primesc la randu-mi ca si oaspeti, dar atat.

          Atunci cand insa oapetele anunta ca vrea sa schimbe obiceiurile casei si pe deasupra sa mai si doarma in patul conjugal, vizita s-a terminat. Cum crezi ca le-a priit austriecilor cand s-au trezit cu satra de tigani frigand lebede la malul lacului – de ce ar trebui sa ne priasca noua ? Nici politica americana de a-i aduce pe negri in rand cu albii nu a avut succes: criminalitatea neagra este prevalenta acum in societatea lor. Inainte de integrarea lor fortata, aceasta practic nu exista.

          Stiai ca insusi Abraham Lincoln, cel care a pornit razboi Sudului chipurile pentru a elibera negrii din sclavie, a afirmat in discursurile anterioare pornirii razboiului, ca cea mai buna solutie este re-locarea lor in America de Sud ?

    • ‘ciorile’ sunt preotii nostri,nu tiganii.deci vor sa termine cu ortodoxia miseii.
      exterminarea amerindienilor nu a fost facuta de biserica ortodoxa ci de cea catolica.tot ea a avut si oribila inchizitie.spui ca esti catolic si iata la ce biserica te inchini tu.
      antisemitismul a inceput in tarile europene medievale nu in cele romanesti,si pe buna dreptate.jidanii au fost si sunt o plaga.
      ortodocsii nu se cred superiori,cred doar in biserica lor in Dumnezeu,Fiul si Duhul Sfant.pe deasupra nu fac prozelitism.vor doar sa fie lasati in religia lor.

      asa ca mars la cotet mistretule.

    • @MATEI GARLEANU
      Ce grad ai in masonerie tovarase?Ce rand ai avut in securitate/PCR?.Te intreb asta deoarece UN ROMAN ADEVARAT NU GANDESTE CA TINE !UIte doar citeva greseli ale tale: 1)In Rwanda masacrul a fopst produs de „ciori”,aia pe care ai aperi.Ce putere avea BISERICA ORTODOXA ROMANA cind poltica mondiala este in mainile occultei? 2)Cele mai multe crime s-au savarsit in NUMELE DREPTULUI OMULUI.”Revolutia franceza”,de exemplu, in citiva ani a omorit mai multi oamneni decit Inchizitia spaniola!Sa nu mai spun de bolsevici. 3)Islamul religie a „pacii si tolentei”?Hehehe!Cui spui tu asta?Cred ca nu-i nevoie sa-ti aduc exemple..4) CIVILIZATIA A PLECAT DIN EUROPA !
      PS;astea-s doar citeva exemple dar tot mesajul tau este plin de greseli ,lipsa de cunoastere a istoriei adevarate si IGNORANTA pe post de cunoastere…

    • 1. Nu cunosc ca ortodocsii sa se fi ocupat de decimarea amerindienilor. Catolicii sunt rataciti si nu intra in discutie. Nu putem pune in aceeasi oala ortodocsi si catolici.
      2. Islamul nu este o credinta a pacii. Vrei sa iti dau citate din Islam unde este promovata violenta catre necredinciosi? Chiar omorarea necredinciosilor?
      3. Nu cunosc niciun Isus… poate ai vrut sa spui Iisus!?
      4. Romano-catolicii nu sunt cei care trageau cu tunul in bisericile ortodoxe acu’ ceva timp? Unde este toleranta si umilinta romano-catolicilor in aceasta atitudine. Istoric vorbind nu cunosc cazuri in care ortodocsii romani sa fi raspuns in acest mod. Daca cunosti tu cazuri de acest gen te rog exemplifica-le.
      5. Tinand cont de primele 4 puncte nu esti in masura sa vorbesti sau sa emiti concluzii pentru ca nu detii cunostinte in domeniu. Cu alte cuvinte vorbesti ca sa te afli in treaba, afisezi un crestinism de fatada, comod din scaunul tau.

      • sharp exista o specie de ortodocsi care s-au ocupat cu exterminarea……siberienilor…astia sunt rusii
        le-au luat la amaratii aia de salbatici care traiau prin siberia pe la polul nord renii si i-au lasat da moara de foame
        si mai exista o specie care din fericire a disparut…se numeau bizantini…si daca cauti putin prin cartile de istorie vei gasi invataturile unui imparat bizantin catre fiul sau despre cum sa-i extermine pe…vlahi,adica pe noi pe romani
        cat despre catolici trebuie sa stii ca iezuiti au fortat adoptarea in spania a asa numitor Legi Noi prin care sclavia era interzisa.pe tot teritoriul imperiului spaniol nu a existat picior de sclav…asta cu exterminarea amerindienilor este poveste de propaganda englezeasca antispaniola care nu are nici o legatura cu realitatea
        nu mai amesteca religia cu lucruri de care n-ai habar

        • Problema ta de baza este anti-ortodoxia. De acolo pleaca toate celelalte…. Daca nu era Imperiul Bizantin, nu ar mai fi existat credinta ortodoxa, dar Dumnezeu l-a randuit sa reziste atata pentru a o apara. Prabusirea lui s-a petrecut pe cand credinta era bine inradacinata in sufletele noastre, ale est-europenilor si nu numai. Oricum, intelegem ca acum e la moda sa lovesti in tot ce a fost bizantin (intrigi bizantine, reguli bizantine, conceptii ortodoxe, adica rigide etc., ad nauseum).

          Bine ca taman National Geographic poate sa faca un reportaj exceptional despre Bizant, iar noi cei care avem atata in comun cu el, sa-l denigram.

          • problema mea este antiromanismul care-l practici tu in vederea transformarii noastre intr-un popor de rang inferior.iar faptul ca-mi cenzurezi comentariile acide la adresa rusilor(foarte bine argumentate istoric) care n-au legatura cu religia confirma ca interesul tau e cel care e… bine imbracat in haina ortodoxiei…asta e marele tau pacat ca si al prietenilor tai rusi sau greci…vrei sa ne inrobiti sub pretextul ca vreti sa ne mantuiti sufletele…
            noi romanii suntem ortodocsi si asa vom ramane si nu avem nevoie sa ne smerim in fata rusilor sau grecilor ca sa ne mantuim asa cum propovaduiesti tu
            daca esti asa bun ortodox de ce nu spui nimic pe blogul tau despre cat de frumos a slujit kiril patriarhul rusilor alaturi de armenii monofiziti?
            asta nu e erezie?
            asta nu e contrar predaniilor?
            sau tovarasul kiril e infailibil?

            Ia’ haide sa-mi spui in fata ca sunt anti-roman! Strabunicii mei, il gazduiau pe Avram Iancu pe cand el era terorizat de imperiul austro-ungar si totusi nu aceasta e justificarea mea in fata lipsei tale de intelegere vis-a-vis de ce se intampla in lumea de azi. – Eufrosin

        • Bai Septicule,nu te mai răţoii la ortodocsi, că-ţi ies coarnele de sub chipiu şi stelele de pe epoleti !!!!
          Başca îţi cade şi stema cu seceră şi ciocan(pardon, am vrut să zic cu echer şi compas) de pe caschetă !!!
          Paşol na turbinca !!!

  2. #Matei Garleanu, cică: A propos sunt si eu crestin (romano-catolic)…
    – pe o scara de la 1 la 10 sau pe aia richter(la alegerea ta), cat de prosti ne crezi?
    Din partea mea ai nota maxima pentru tupeu si obraznicie.
    Eufrosin am mai intrebat odata: cum iti intra pe blog specimene ca intelectualui cult de mai sus (care pe cocalari.com ar face furori!) si alti asemenea?! 🙂 Cred ca din zecile de mii de forumuri si bloguri, cele ortodoxe prezinta pentru sestiecine, cel mai mare pericol, alta explicatie n-am.

  3. Dle Matei Garleanu,
    faceti niste confuzii grave. Nu cunoasteti istoria Bisericii si scrierile Sfintilor Parinti: singurii care se pot numi Biserica lui Hristos sunt crestinii ortodocsi. Catolicii sunt crestini asa cum sunt „oameni ai legii” politistii corupti: respecta un minimum legal, de fatada, dar inauntru sunt lipsiti de spiritul dreptatii. Intr-adevar, ati fost botezat in numele Sfintei Treimi dar dogmele care va alcatuiesc credinta sunt corupte. Diferentele care au inceput cu sec V s-au concretizat in confiscarea crestinismului autentic de catre Carol cel Mare si camarila sa condusa de Alcuin. De ce? Ca sa se rupa total de Constantinopol, de Bizant, urmasul si singurul Imperiu roman autentic. Au avut nevoie de o teologie diferita de cea bizantina: si au inventat una! Schisma de la 1054 nu a fost decat o consecinta fireasca a marilor diferente intre Ortodoxie si Catolicism. In consecinta: nu-i acuzati pe ortodocsi ca au persecutar pe amerindieni si ca au pus bazele imperiului colonial pe care s-au cladit imperiile moderne care falimenteaza acum Romania, dupa modelul Argentinei. Cum sa fie catolicii altfel decat le este credinta: imperialista, tiranica si falsa? Pana si rusii, nu vedeti ca pana ce nu au intrat sub influenta Occidentului (Petru cel Mare) nu au avut ambitii imperialiste. In toata istoria Bizantului nu veti intalni relatarea vreunui masacru etnic, religios, vreo epurare comisa de bizantini sau care sa fi fost instigata de Biserica Ortodoxa. Cunoasteti-va credinta, vedeti daca dogmele si Crezul catolic este acelasi cu cel al celor primelor secole crestine (daca nu cu cel al celor 7 sinoade ecumenice) si apoi aruncati cu noroi in Ortodoxie.

    • Exagerezi cand prezinti Imperiul Bizantin ca pe un fel de rai al tolerantei etnice si religioase. Au persecutat si ei pe motive religioase diverse secte (precum bogomilii din Bulgaria pe la 1100, de exemplu), au avut loc si la ei masacre si cruzimi (stii probabil episodul in care imparatul Vasile II a orbit 14000 de prizonieri bulgari). In plus, timp de vreo 150 de ani s-au batut intre ei ca prostii pe un motiv absolut imbecil (toata nebunia lor cu icoanele de prin secolele VIII-IX). E adevarat ca n-au inventat ei inchizitia, dar vocatie imperialista sigur au avut, ca doar se considerau Imperiul Roman chiar si pe cand ramasesera doar cu Constantinopolul.

      • Permite-mi sa spun ca imbecil este cel care considera inchinarea la icoane drept un motiv derizoriu de discutie. Crestinismul autentic nu foloseste termenul de „toleranta” in acceptiunea modernista. Nu poti „tolera” ereticii, cotropitorii si criminalii.
        PS daca Imparatul Vasile II i-ar fi ucis in lupta (si nu i-ar fi luat prizonieri) pe cei 14000 era totul ok ; fiindca i-a lasat sa traiasca dar i-a orbit pentru ca bulgarii sa nu mai vina a npsea oara impotriva Bizantului e pt tine un fel de Hitler, nu?
        „vocatie imperialista”… hmm, intr-adevar, Bizantul era Imperiu 😀

        • Din punct de vedere strict teologic, problema cu icoanele poate fi importanta, imbecil mi se pare sa faci din asta un motiv de anarhie interna si razboaie civile. Mai ales ca in acea vreme aveau cu cine lupta, nu era nevoie deloc sa se omoare intre ei pe un motiv care in viata de zi cu zi era irelevant. Intamplarea cu prizonierii bulgari a fost mai mult un act de teroare oarecum gratuita al imparatului si nu de prevenire al unor viitoare atacuri. La acea data (1014), statul bulgar era aproape desfiintat, cum a si fost de fapt peste cativa ani.

          • In vremuri mai bune, credinta era treaba barbatilor si si-o luau in serios. Cand se intalneau, in loc sa discute despre fotbal si femei, ei dezbateau probleme teologice. Ereticii iconoclasti trebuiau combatuti pentru ca asezarea fireasca a lucrurilor sa fie restabilita. Vrei o societate unde credinta este strict o alegere personala si nu se afiseaza niciodata in public? Nu ai citit destule despre viata in acea societate aici pe blog si-n alte locuri?
            Totul e cu curul in sus, nefirescul devenind noua asezare a lucrurilor. Poponarii fac parade, dar copilul iti e exmatriculat pentru un tricou cu Jesus.

            Acu’ intelegi de ce conteaza intr-atat lucrurile astea?

  4. masoni derbedei si slugi sataniste ….. facute liste cu ei in RO….

  5. Foarte interesant ce zicea nenea asta Garleanu. Ma gandesc ca poate o fi participat la saptamana de rugaciune ecumenica tinuta de patriarhul 33…. ma iertati Daniel. Am avut si eu un asemenea specimen pe blog dar a ajuns in spam pentru ca a jignit ortodoxia atunci cand am scris ca nu-s de acord cu concertul Madonnei de la Bucuresti.
    Cat despre nenea asta rompuy care a facut spume la gura cand a ajuns in Romania ii urez la mai mare (la spume). Se vede ca prietenului lui din varful echerului nu prea ii prieste intr-o tara ortodoxa. Ha, Ha, Ha.

  6. e grav, e trist ,e ingrijorator ce se intampla. si noi….dormim sau ne mutumim sa scrisnim din dinti. ce facem pt a -i demasca? comentam pe blog, dar masa mare de romani nu intra pe net. cred ca trebuie sa contribuim mai mult la raspandirea informatiei corecte. felicitari eufrosin pt comentariile concise si concrete.am citit ceva ingrijorator si pe romania-uneste-te! va recomand ultimul articol. eu am initiat un sondaj legat de necesitatea organizarii unui referendum legat de actele biometrice pe blogul meu:http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/. 83% dintre cei care au votat au fost pt organizarea lui. incepand cu 2011 vom avea obligatoriu buletin cu cip. ce vom face noi sau copiii nostri, care trebuie sa mearga la scoala, sa aiba identitate???fara CI nu existi. ganditi-va la asta si, poate ii mai scrieti presedintelui basescu in favoarea referendumului. Doamne-ajuta!

  7. Eufrosin eu ti-am mai zis, specimene de astea tip Matei Garleanu, apar aici doar sa deturneze atentia de la subiect. Eu unul i-as sterge fara urma de regret.
    Biserica catolica este prima secta aparuta in istoria religilor.

    „Nu confundăm smerenia cu naivitatea sau cu prostia. A fi smerit înseamnă a fi foarte demn, onoarea sfântă a smereniei nu se dobândeşte prin supunerea la tăvălugul mediatic, prin a asculta tot ce ni se spune şi tot ce ni se porunceşte de către mai marii lumii. Noi, creştinii ortodocşi, am fost foarte tari în istorie, atunci când au fost puse în joc valorile credinţei noastre”.
    „Parintele IUSTIN PÂRVU”

  8. Voi ati observat ridurile lui Herman-Van-Rompui din poza?
    Pare ca formeaza un 666 suprapus.

    • Rompui vin de la pui romanesc???
      Idiotul care ii face pe calugarii nostri ciori, se numeste Rompui !!!!
      Ha, ha, ha, ha – masonii astia sunt de tot rasul, desi tin din umbra fraiele lumii. Periculosi dar si caraghiosi astia. Au unii niste fete de pederasti…
      Era unul prin anii 2000, comisar european neamt, cu ochelari si cu buze de biban, tot asa, de toata coma.
      Astia nu ar rezista in picioare la o liturghie dar se ocupa cu diverse conspiratii care sa ne „salveze” pe noi

      • „comisar european neamt, cu ochelari si cu buze de biban, tot asa, de toata coma”

        Hi, hi…

      • Foarte bine spus, unul singur daca ar rezista atunci cand se citeste Sf. Liturghie si ar fi ceva. Nu pot, pentru ca acolo unde e sfintenie nu pot sta.

  9. @Danutza
    surioara, s-a mai initiat un referendum si presedintele& acolitii nu au avut nici o reactie la 1 milion de semnaturi. UE dicteaza politica interna si ordinul de la inalta poarta se executa nu se discuta. Si un ipotetic referendum datorita unei propagande media agresive rezultatul nu ar fi cel scontat. Solutia este(pentru cei putini si treji), refuzul catuselor biometrice.

  10. @MATEI GARLEANU
    draga domnle (scriu pt tine asa) eu zic sa ne lasi…. cu biserica ta fie catolica sau ortodoxa…romanul nostru ua re nevoie de biserica ca sa creada in Dumnezeu. si sa se roage ! Tine minte: crede si nu cerceta e dogma bisericii….si e una gresita, vrei sa-L descoperi pe Dumnezeu…pai cerceteaza-te pe tine insuti.
    Cat despre domu Herman Van Rompuy…i-as baga doua gloante in cap, lui si restul satrei… romanu o tace si o dormi…dar si cand o sa se trezeasca !

    • Frate @ketamynx, ai putina grija la ce spui: niciodata Ortodoxia nu a aplicat principiul „crede si nu cereceta”. Mai mult, nici Biblia si nici Sf Parinti nu au spus vreodatata asa ceva. Expresia „crede si nu cerceta” a fost formulata pt prima data de Celsus, un pagan anticrestin. Faza ironica e ca anticrestinii moderni (indeobste needucati si spalati pe creier), fara sa se oboseasca sa cerceteze Traditia Bisericii, ne aplica noua acest dicton, ca si cum ne-ar apartine sau ca si cum noi l-am propovadui. Sf Apostol Pavel zice in Epistola 1 catre Tesaloniceni: „toate sa le cercetati, tineti ce este bine”.

      • @Clifford: pune mouse-ul pe „ketamynx” sa vezi cine este…il vei descoperi pe insusi…”Matei Garleanu”!!! El intreaba,el raspunde…stii cum este cu cei care…ei spun bancuri si tot ei rad…asa si mr.M.Garleanu al nostru…Lasati-l in plata Domnului,ca nu merita sa va pierdeti timpul cu el!

    • Faci confuzii…cred ca te-ai gandit la „Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut!” 🙂
      „Crede si nu cerceta” e emanatia unei minti pagane. Nu mai intru in detalii.

    • Am ajuns aici cu Google.
      Semnalez respectuos, pe aceasta cale, celui care s-a semnat cu ketamynx, there can only be One of us.

      Si ala sunt eu, si putin imi pasa in lumea asta de:
      – discutii religiuase
      – aspecte politice
      – conspiratii

    • Dacă ai credință nu cercetezi iar dacă cercetezi nu ai credință !.. Spre exemplificare dacă un apropiat îți spune o taină iar tu îl crezi nu cercetezi datorită credinței tale în apropiat ci pur și simplu ști că el îți spune adevărul.Dacă nu îl crezi deci nu ai incredere în ce îți spune atunci cercetezi datorită necredinței tale în el și astfel în spusele lui.Lămurit sau nu ?

  11. http://xlvdani.blogspot.com

    Arunca o privire te rog! Doamne ajuta!

  12. pregatiti spitalele ptr. multimile de romani care vor avea nevoie de ajutor… Romania este sub ocupatia JEFUITORILOR si TERORISTILOR din POLITIC !!!

  13. cititi stirile de la SOCIAL si vedeti cine sunt sefii de partide din RO 🙂 acestea sunt rezultatele LOR !

  14. <>

    Cred ca textul pe care am sa il redau mai jos lamureste indeajuns cam cu care arme s-a atentat „terminarea ciorilor negre din Carpati”.

    „Reprezentantii miscarii Sioniste genereaza

    conflicte între diferite religii, sustin

    financiar diferite secte religioase. Se

    infiltreaza în religia crestina pentru coruperea

    preotilor, îi trimit la studii în strainatate pe

    banii francmasoneriei, îi coopteaza în

    francmasonerie determinând astfel tacerea totala

    (explicabila doar în felul acesta) a Bisericii

    Ortodoxe fata de actiunile criminale ale

    miscarii sioniste si ale francmasoneriei. În

    ziarul „Evenimentul zilei” din 1.07.1997 se

    afirma: „o carte împotriva francmasoneriei

    declanseaza un scandal de proportii la Cluj.

    Autorul cartii „Strategia diabolica a fortelor

    oculte pentru instaurarea noii ordini mondiale”

    se numeste Nicolae Trofin, are 27 de ani si este

    proaspat absolvent, cu nota 10, al Facultatii de

    Teologie din Cluj. Aceasta carte a declansat un

    adevarat scandal, înca înainte de lansarea

    oficiala a cartii. Nicolae Trofin a declarat ca

    este prima lucrare de acest gen publicata de un

    reprezentant al Bisericii Ortodoxe, dupa

    lucrarea mitropolitului Ardealului Nicolae Balan

    din anul 1937. Nicolae Trofin afirma ca din

    cauza acestei carti a fost batut în luna

    octombrie 1996 în plina strada si ca înainte cu

    trei saptamâni de lansarea cartii a fost

    convocat la sediul SRI Cluj, unde a fost

    amenintat si i s-a spus ca în Germania ar fi

    fost arestat pentru atitudine revizionista si

    antisemita. „Am fost anchetat de mai multe ori

    dar am refuzat sa dau o declaratie. Apoi am fost

    la Arhiepiscopul Bartolomeu Anania care mi-a

    spus: „Da’ cine esti tu sa scrii asa ceva? Cine

    te crezi? Te crezi scriitor?”. Nicolae Trofin

    considera ca Bartolomeu Anania merge pe linia

    francmasonica, în predicile lui fiind lesne

    intuit acest lucru.”
    (http://restulstirilor.blogspot.com/2008/05/dincolo-de-aparenteeste-adevarul-5.html)

    Este o tactica bine orchestrata de catre UE, care la randul ei face jocul sionisto-masonilor din America si al carei Parlament este deja impanzit de reprezentanti ai acesteia.
    Acestea sunt armele „inteligentei” lor: sa promoveze destrabalarea si sa corupa folosindu-se de alte trucuri la fel de josnice cum josnici sunt sunt intru totul ei. Si facuti acesti doi pasi, lesne se face si cel de-al treilea si-al patrulea: discreditarea si apoi deraderea si anihilarea.
    Din pacate, in anumite situatii au si reusit. Dar, din fericire, au fost cazuri izolate.
    Ortodoxia este intr-adevar cea care pastreaza cea mai multa evlavie, cel putin comparativ cu religia catolica, religie care este una a aprentelor si a caritatii de dragul confortului propriu si ca pret al „iertarii pacatelor”, fata de caritatea ortodoxa care din suflet porneste si la suflet ajunge.
    Din pacate pe aceleasi principii merg sionisto-masonii si pentru distrugerea invatamantului, indobitocirea tinerilor si se tinteste cu adevarat spre eliminarea identitatii natiunilor. Imprumuturile FMI , BM si de la UE nu se dau pe ochi frumosi si nici pentru ca ii induioseaza suspinele popoarelor. Sunt reale investitii, prin care ei stiu ca vor obtine totul inapoi cu dobanzi enorme, pentru ca prin aceste fonduri cumpara politicienii care le vor pune pe tava natiunile pe care le reprezinta. Trist, socant, dar din pacate adevarat. „Cititi” semnele timpurilor!
    Eufrosin meriti tot respectul pentru curajul cu care pui in discutie argumente asa de delicate, arzatoare si evident deranjante pentru cei care sunt pusi sub reflectoare!

  15. Noi trebuie sa ramanem intr-ale noastre, adica ca oameni traitori in lume sa practicam un nationalism -crestin si sa militam pt crestinismul-ortodox. Ei lovesc la nivel inalt, manipuleaza economii, corup politicieni, numesc patriarhi, etc. Eu sunt fericit sa aduc un suflet pierdut la biserica, dar stiu ca aceasta mica masura a mea este mare in raport cu ingineriile lor demonice….

  16. creștinii, precum si cei de alte religii, chiar musulmani, budiști, etc, nu vor face față ofensivei necredincioșilor, adică ateilor, cât timp chiar ei pun pe un piedestal separat, distinct, pe atei …

    cât timp vom considera că ateii sunt ceva special, care nu au treabă nu religia, deasupra ei și a lui dumnezeu pentru simplul fapt că neagă existența lui, nu o să realizăm nimic …

    lupta cu ateii și masonii se va da de pe poziții cât de cât „egale” doar în momentul în care creștinii vor realiza lucrul elementar de a considera ateii și ateismul doar o altă RELIGIE …

    nu sunt cu nimic mai speciali decât noi, nu sunt mai presus de noi, sunt doar oameni care se închină altui dumnezeu, au altă religie … faptul că ei neagă asta și ne forțează să îi tratăm în mod special ne aduc numai deservicii …

    cu ce drept reprezentanții acestei religii, ateii, consideră că sunt mai buni ca noi, creștinii, și reclamă dreptul exclusiv de a ne conduce țările, de a ne învăța copii inclusiv ce e dumnezeu, de a uzurpa dreptul exclusiv de a conduce progresul știițific?

    bisericile lor pot fi considerate universitățile, pe care le și apără cu înverșunare de orice atingere sau influență a altor religii … dacă primim din acest unghi ateismul și ateii legile aberante gen interzicerea purtării vălului islamic în școlile franceze se clarifică și se explică extrem de simplu …

    trăim într-o lume înecată îm minciună de secole unde reprezentanții religiei dominante, nu ca număr ci ca putere, cea care ne conduce destinele de cel puțin 3 secole a reușit, prin minciună, să ne înșele că ne-ar reprezenta pe noi, prin alegeri libere și democratice, când de fapt nu dă doi bani pe credința și religia noastră și de peste 3 secole, de la revoluția franceză, piatră de hotar în toată aventura asta luptă cu înverșunare din toate direcțiile și folosind toate armele pe care le are la dispoziție pentru a submina și distruge religia majorității și pentru a impune prin minciună și manipulare religia unei minorități, a ateilor, unei majorități care încă mai crede în dumnezeu …

    toate acuzele pe care le-a aruncat permanent asupra vechilor religii le putem identifica la noua religie, înmulțită și multiplicată de nenumărate ori …

    faptul că cresținismul a ajuns religie a statului, abuzând de poziția și puterea sa pentru a suprima pe cei de altă religie … asta fac și ateii profitând de faptul că încă nimeni, din ce știu eu, încă nu i-a identificat ca o simplă religie, și acaparând puterea în stat o folosesc pentru a suprima și submina vechile religii, acolo unde sunt majoritare la noi pe creștini, la arabi religia islamică …

    faptul că pentru asta creștinii au dus nenumărate războaie în care au murit mulți oameni … nu cred că e nimeni care să se îndoiască o clipă măcar cine a avut performanțe mai mari în zona asta, doar cele două războaie mondiale la un loc bat recordul la numărul de victime umane a 2000 de ani de războaie duse până atunci în numele tuturor celorlalte religii adunate la un loc …

    lupta pe care o ducem cu acest montru e inegală și sortită eșecului cât timp nu punem punctul pe I:

    ATEISMUL E DOAR O ALTĂ RELIGIE!

    care prin minciună și manipulare a reușit performanța unică în istorie de a menține la putere o minoritate de peste 200 de ani deja, și care lucrează nonstop și fără cruțare la distrugerea tuturor celorlalte religii. a mai reușit să își disimuleze bisericile, să le ascundă, chiar dacă erau tot timpul sub nasul nostru și a reușit să le apere cu succes până acum …

    așa cum e normal pretinde că e singura deținătoare a adevărului, și că doar ea are dreptul de a conduce destinele tuturor oamenilor … ea are știința ca biblie, și din ea se inspiră ce să facă și cum să conducă lumea … în plus pretinde că doar ea are dreptul de a preda știința, pentru că doar ea știe care e cea adevărată ….

    ia să încerce un preot al oricărei religii să se bage în domeniul exlusiv al ateilor, în religia lor, în știință, să încerce să o mai scuture nițel de fructele mincinoase, otrăvite și neroditoare care tot cresc și putrezesc fără a da roade prea multe de ceva secole … OOOOO! BLASFEMIE!

    ;-DDD

    cam asta e starea de fapt în care suntem acum …

  17. Postez profetia lasat de Valeriu Gafencu, sfantul inchisorilor comuniste: “Va rog mult sa-L urmati, sa-L slaviti si sa-L slujiti. Sunt fericit sa mor pentru Hristos. Lui ii datorez darul de azi. Totul e o minune. Eu plec, dar voi aveti de purtat o cruce grea si o misiune sfanta. In masura in care mi se va ingadui, de acolo de unde ma voi afla ma voi ruga pentru voi si voi fi alaturi de voi. Veti avea multe necazuri. Fiti tari in credinta, caci Hristos ii va birui pe toti vrajmasii. Indrazniti si rugati-va! Paziti neschimbat Adevarul, dar sa ocoliti fanatismul. Nebunia credintei este putere dumnezeiasca, dar tocmai prin aceasta ea este echilibrata, lucida si profund umana. Sa-i iubiti si sa-i slujiti pe oameni. Au nevoie de ajutor, caci dusmani pradalnici cauta sa-i insele. Ateismul va fi invins, dar sa fiti atenti cu ce va fi inlocuit!”

  18. dumnezeu nu exista! noi ca europeni, nu avem treaba cu un zeu inchipuit al evreilor si arabilor ..crestinarea sa facut cu sabia! lasati frica de imaginarul dumnezeu, SATANA si vedeti-va de viata ..

    • Dumnezeu sa te ierte das. De ce vi si spui minciuni pe aici ?
      Ai auzit de Iisus Hristos ?
      Cu ce sabie a venit el sa crestineze lumea ?
      Ai auzit de apostolul Andrei ?
      Cu ce sabie a venit el sa crestineze poporul român ?
      Nu confunda credinta cu eresul baiete.
      Inchizitia nu are legatura cu Biserica.
      Papismul nu are legatura cu Dumnezeu.
      Se vede cat de ateu esti. Ce nu te laa stapanul tau satan sa-i scri numele cu litere mici ?

    • Just !!!

      Crestinismul nu este altceva decat o masinatie ovreiasca care are scopul de a baga oamenilor in cap sentimentul vinovatiei…

      Si cu creierele spalate, acesti goyim pot fi stapaniti mai usor.

      • Sentimentul vinovatiei fata de cine? Sa nu confundam crestinismul ortodox dreptmaritor, cu zeama chioara ce trece pe post de crestinism in occident. Alora intr-adevar li se baga in cap ca trebuie sa-si rascumpere vinovatia (auzi tupeu!), ajutand „alesii” cu sprijin moral si mai ales cu bani.
        Cele doua nu au nimic de-a face una cu alta.

      • Chrestinismul nu este o masinarie Evreiasca asa cum ti-o imaginezi, in .loan cap 3;16 spune” Finca atit de mult a iubit Dumnezeu lumea incit a dat pe singurul sau Fiu pentru ca oricine crede in El sa nu piara ci sa aiba viata vesnica.Dumnezeu iubeste PE POPORUL ISRAEL SI DEASEMENI PE TOTI OAMENII.El deasemeni iubeste adevarul nu minciuna, iubeste sfintenia si nu pacatul si pe cel care-i supus Lui .Daca Domnul Isus fiul lui Dumnezeu nu venea acum 2000 de ani poate noi eram pierduti in pacatele noastre pentru totdeauna.Tu zici ca aceasta este o inventie a evreilor insa dupa cum vezi evreii inca nu au primit pe Domnul Isus in viata lor ,adica pe Mesia pecare ei de fapt il asteptau, dar fiind orbi in pacatele lor si incapatinati nu au facut aceasta .Insa nu uita un lucru ca Biblia spune lamurit caci la urma tot Israelul va fi mintuit, dupa ce se implineste numarul neamurilor care sintem noi toti crestinii din intreaga lume.Este greu pentru un necrestin sa inteleaga lucrarea lui Christos insa daca cere intelepciune si ajutorul lui Dumnezeu i se va face descoperit,caci,cel ce bate la usa i se va deschide si celui ce cere i se va da numai daca cere cu inima sincera.Sa te ajute Dumnezeu ca sa intelegi sa sa fi nu impotriva Lui ci sa-l accepti in viata ta ca Domn si Mintuitor slavindu-i numele.DUMNEZEU SA TE AJUTE SA FI PRINTRE NUMELE CELOR ALESI.

    • Stimate domn, cui e frica de Dumnezeu, inseamna ca se teme de iubire, de bunatate, adevar, de intelepciune, de lumina, si tot ce inseamna El. Chiar crezi ca exista ceva in unviersul asta care sa-l poata invinge pe Dumnezeu? Cei demonici care stiu asta, vor sa invinga Credinta din sufletul omului, si Eufrosin aici pe blog enumera nenumarate metode de a face asta. Nu-L poti apara pe Dumnezeu, el este este tot ceea ce exista, dar poti apara omul de imbolnavirea sufletului, de necredinta. Cu ce poti compara o lume in care fiecare incearca sa se extermine prin orice metoda inchipuita decat iadul? Daca vrei sa traiesti in lumea asta, n-ai decat. Eu unul vreau sa fac tot posibilul ca iubirea sa existe cu adevarat in sufletele tuturor. Daca toti am constientiza ca facem toti parte din planul Lui, si nu am avea nevoie decat de iubire (sincer, ii multumesc ca mi-a aratat calea spre iubire in toata splendoarea ei, si sunt mai fericit decat isi poate imagina majoritatea lumii) de Dumnezeu si de creatia Lui, deci fata de aproapele nostru ar fi cu totul alta lume. E greu in ziua de astazi sa se intample asta, dar macar cei care avem ”margaritarele” poate reusim prin stralucirea lor sa aducem iubirea in sufletele oamenilor. Nu am inteles cu adevarat ce este iubirea pana nu am trait-o. Cand ai sa itraiesti iubirea asa cum a propovaduit-o Iisus, ai sa intelegi.

  19. desi ti-am promis ca nu mai scriu aici,eufrosin vreau sa fac o exceptie
    aici s-a zis ca vezi bine crestinii au exterminat metodic amerindienii
    este una din cele mai mari minciuni pe care o invata copiii de crestini
    amerindienii care au murit au murit datorita bolilor pe care le-au adus europenii,la fel cum europenii s-au imbolnavit si au murit in masa datorita bolilor luate de la amerindieni
    cea mai cunoscuta boala de care au murit europenii adusa din America a fost sifilisul
    mai mult decat atat spaniolii le-au construit la amerindieni biserici,scoli,unde armate de calugari catolici,lasand confortul batranului continent,infruntand boli,natura(daca nu stiti,va spun eu ca in America de Sud nu sunt putine localitatile la o altitudine de 4000m)s-au dus,i-au educat,alfabetizat,si crestinat pe salbaticii antropofagi de acolo
    in fostele colonii spaniole nu a existat picior de sclav,biserica catolica neacceptand acest lucru
    iar urmasii amerindienilor din fostele colonii spaniole isi vorbesc si azi limbile lor asa cum le vorbeau la venirea lui Columb,asta fiind o alta minciuna grosolana ca limbile antecolumbiene ar fi disparut
    pe vremea cand fratii nostri ortodocsi ne obligau la un alfabet chirilic si la o liturghie slavona neinteleasa de nici un roman,iezuitii traduceau biblia in limbile amerindienilor
    inca o data,necunoasterea istoriei si acceptarea unor diversiuni anticrestine(nu importa cultul)ne transforma in cetateni de mana a doua
    a spune noi ortodocsii n-am facut…papistasii…ei…sunt diavolul…imi aduce aminte de rugaciunea fariseului,Doamne iti multumesc ca eu nu sunt ca acel vames…..etc…
    la asta duce necunoasterea,la ura….o ura antiapuseana subtil sponsorizata de moscova

  20. „a spune noi ortodocsii n-am facut…papistasii…ei…sunt diavolul…imi aduce aminte de rugaciunea fariseului,Doamne iti multumesc ca eu nu sunt ca acel vames…..etc…
    la asta duce necunoasterea,la ura….o ura antiapuseana subtil sponsorizata de moscova”

    da, cam aceleasi argumente invoca si Marele Alb si camarila sa impotriva Manastirii Petru Voda si a ucenicilor-stareti/monahi ai Parintelui Iustin.
    Fa-ti un bine si citeste:
    Alexis Homiakov – Biserica este una;
    ”Raspuns ortodox impotriva noului catehism catolic”;
    A.Kalomiros – Impotriva falsei uniri bisericesti.
    Nimeni nu spune ca ortodocsii nu au facut si nu vor face greseli dar Ortodoxia este singurul drum catre Hristos

  21. nu inteleg cum puteti sa fiti atat de idioti incat sa credeti intr-o credinta facuta pt controlul TOTAL al omului ..vio cum e sa iti faci cruce cand treci pe langa o biserica, stiind ca daca nu o faci te trage dracu pe roata

    (Propun un pic de grija cu atacurile la persoana – idei putem dezbate, dar in chip civilizat. Deasemenea, hula la adresa Mantuitorului, a Maicii Sale Preacurate si a sfintilor, nu va fi tolerata aici). Altfel, esti liber sa aduci argumente in favoarea teoriei tale. Eu cred ca din contra, crestinismul adevarat, te face liber. Alternativa, este sa fii rob al patimilor tale – Eufrosin

  22. eu nu stiu cine este marele alb
    ma mir ca nu ma trimiti sa-l citesc pe tarul nicolae cel impuscat de bolsevici ca si sfintia sa este mare sfant rus pravoslavnic si in sfintia sa a sacrificat armata romana in toamna lui 1916
    mai bine mi-ai face rost de lista romanilor care putrezesc prin siberia si-ti promit ca pe aia o citesc
    eu am facut o remarca vis-a-vis de o mare minciuna istorica pe care voi in ura voastra fata de apus o luati in brate exact ca si in manualele masonice din care invata copiii vostri

  23. lol apusul tre’ iubit pt ca asa spun catolicii&protestantii. Sa nu uitam securistii andărgraund care trolleaza bloguri ortodoxe. Si la intamplare :pentru cipuri biometrice, vaccine care ucid, pornografie, ateism stiintific, revolutia franceza, k marx, razboiul de 30 de ani, razboiul de 100 ani, nietzsche, revolutia industrială, sclavagismul din americi, inventia bombei atomice, noaptea sfantului bartolomeu, legenda lui jack the ripper, istoria transilvaniei dupa bram stoker, freud, pentru lozinca ” sa spanzuram ultimul rege cu matele ultimului popa” , declaratia drepturilor omului, razboaiele coloniale, razboaiele mondiale, cruciadele papistase, tunurile lui bucow, rugurile sfintei inchizitii, nato, progresul tehnologic, pentru ca asa zice [@szeppty] si altele…..

    Lista ramane deschisa. Completati linia punctata.
    PS.1 nu sint finantat de moscova.
    2 acu’ pe al tau blog isi fac de cap si whitesupremacistii(nazi) amerloci (das).

  24. pps. Am uitat cel mai important motiv pt care tre’ iubit apusul: pentru ca ne-a aruncat in bratele bolsevismui ateu. Lenin totusi a venit la putere in Rusia, din Tara Cantoanelor aka Elvetia cu un tren blindat. Pentru szeppty am facut precizarea.

  25. sunt de acord si ar fi bine sa ne unim mai multi bloggeri sa facem cunoscut romanilor pericolul pe care il reprezinta secta masonica. intra si tu pe http://miscareaderezistentasfvasilecelmare.blogspot.com/ miscare crestina antimasonica si alatura -te sa facem cunoscut tuturor .va astept pe blog prieteni,sa fim cat mai multi!! spuneti la rude ,prieteni,cunostiinte. nu e o gluma,deja primele semne se vad. daca va pasa de viitorul copiilor vostrii,uniti-va si haideti sa luptam impreuna.

  26. bwahahaha „molahu omar”…u kiddin’me huh?
    …’ai mah…ce petarda! Fi mai „cognitiv” de atit si try again.

  27. molahu’ , dupa ce iti scoti bocancii din picioare si ipodu din urechi citeste asta:

    http://www.edj.ro/category/catehism-ortodox/

  28. bravo eufrosine
    m-ai cenzurat din nou
    tocmai la argumentul limbii romane
    aceeasi limba romana pt care anul trecut pe bulevardele Chisinaului rusnacii tai, blestemata le fie natia si rasa ii macelareau pe copiii de 16-17 ani care strigau in gura mare ca sunt romani
    fi fara grija ca Dumnezeu vegheaza asupra natiei noastre
    aici s-au frant toate imperiile
    si cel persan,si cel roman devenit ulterior bizantin,si cel turc si cel chezarocraiesc
    ce sunt ele astazi?
    fum si cenusa
    fum si cenusa ve-ti fi si voi rusnacii
    Dumnezeu nu doreste exterminarea natiilor asa cum vreti voi rusii,la judecata finala va fi si o judecata aparte a popoarelor
    si vai…ce marturii impotriva ta si a celor ca tine care ne rod fiinta nationala se vor mai strange…
    voi sunteti ortodocsi?
    si va injurati intai-statatorul?????
    voi sunteti crestini????
    si te intrebi de ce ai iubi….nu conteaza ce?
    crestinismul inseamna iubire…greu de inteles asta pt un rusnac e drept
    pune mana si deschide biblia la apostolul pavel care-ti da o definitie a iubirii
    si daca fiinta ta slava nu poate intelege iubirea,macar de frica incearca sa te schimbi
    ma uit cum ii asmuti pe altii cenzurandu-ma pe mine
    niste copilasi care-si cauta in zadar un reper la inceput de viata si care cred ca daca ma injura pe mine in loc sa puna mana pe carte se vor mantui
    vai tie nu doar ca nu te vei mantui pe tine dar le mai inchizi si la ignorantii astia(care in fond sunt nevinovati-sancta simplicitas) portile mantuirii
    si la sfarsit pt ca oricum ma vei cenzura vreau sa-ti mai dau o palma latineasca pe obrazul tau gros de muscal
    Laudam pe Cristos!
    Laudat sa sie-n veci!
    asa se saluta de 2000 de ani romanii din Maramuras
    orice asemanare cu limba latina este pur neintamplatoare
    na huy toabo

    • Ti-am mai taiat doar din elanul cu care ataci la persoana si lovesti ortodoxia. Ca ai un cui impotriva rusilor, e treaba ta: sunt roman si nu ma afecteaza, in schimb intreaga natiune este grav afectata atunci cand cei orbiti de ura ajung sa o conduca: ei nu mai pot judeca la rece, ghidandu-si deciziile pe baza urii lor viscerale. Asta-i adevaratul fanatism, care nu duce la nimic bun. Vrem pamanturile istorice romanesti inapoi? Atunci cu cine trebuie sa avem relatii excelente, cu cei sub a caror influenta se afla ele, sau cu dusmanii lor ?

      Vremurile se schimba si odata cu ele si aliantele, mai ales cand avem numai de castigat din asta. Cat priveste „latinitatea” poporului roman, mai ai multe de invatat. Noi suntem neam de traci, mai precis de daci si nu de latini. Stramosii nostri vorbeau „latina vulgara”, fapt care i-a facut capabili sa se inteleaga cu cotropitorii romani, multi dintre care nici nu vorbeau macar latina, ei fiind de alte neamuri. N-au avut timp sa se amestece cu noi si-apoi nu cumva crezi ca dacii nostri priveau cu bratele incrucisate cum femeile le sunt luate de catre ocupatori.

      Reduceti volumul, caci incepe putin cam tare:

  29. Pe cine faci tu rusnac buey szeppty? Urmas al grofilor care v-ati luat castele si mosiile inapoi, stramosii mei au luptat impotriva feudalismului ce va sta in fire, inca din vremurile lui Horea. Lasa demagogia.
    Si Sf Ignatie Briancininov va spune voua catolicilor, puii blestemului, deci cand am un cui impotriva voastra, sint intr-o companie selecta.

    • Da-i pace…a mai trimis vre-o trei mesaje foaarte inflamate, pe care nu le-as fi putut publica fara a starni prea multe pasiuni. Ori rolul blogului este sa informeze, nu sa-i dezbine pe romani.

  30. buna sa va fie inima…am crezut ca este un blog pe teme de masonerie dar vad ca e tot despre biserica..Nu incerc sa conving pe nimeni dar spun doar la toata lumea..deschide ti ochii fratilor.Religia oricare ar fi ea,crestina,musulmana,budista etc nu face si nu a facut bine niciodata maselor.(eufrosine ,scuza ma dar nu atentez la credinta ortodoxa).De a lungul istoriei pamantului, a produs mai multa moarte decat toate razboaiele la un loc,exiluri,pedepse,inrobire a cunoasterii.A crede si a face pas cu pas ce scie intr o carte,facuta de oameni,fara nici o dovada palpabila(mai mult de 50% din cele relatate in cartile „sfinte” nu se gaseste scris in nici un alt document)mie mi se pare un pic lipsa de rationament.Persoana mea nu are nici o religie,nu cred in Isus,Buda,Mohama Crasna o care a fii.Cred in Dumnezeu,Unicul, el Creator suprem,care nu poate avea copii nevasta si alte neamuri.Practic meditatia,(ma rog la Dumnezeu),incerc sa fac numai fapte bune,sa i ajut pe altii ,iubesc toti oamenii,animalele(sunt vegetarian)nu ma intereseaza partea materiala.Asta ce inseamna,am sa ajung in iad?ca nu cred in niste povesti?Pace si iubire^^

  31. Sa ne fereasca Dumnezeu de pacea si iubirea unora ca tine. Succes la Bac!

  32. citez:

    „Cat priveste “latinitatea” poporului roman, mai ai multe de invatat. Noi suntem neam de traci, mai precis de daci si nu de latini. ”

    suntem urmașii lui ALEXANDRU MACEDON, extrem de interesant cum se se sare peste el în toate cărțile de istorie făcute de patrihoți, inclusiv cele ale lui ceașcă, după el vine burebista la vreo 2 secole parcă? iar decebal e aproape contemporan cu … ghici ciupercă cine oare … ISUS CRISTOS …. cum s-au nimerit amândoi în același secol … mai știi că nu au stat și la povești la un pahar de vin, iar dacii aveau abonament pe circuitul turistic tracia egipt … era un dute-vino permanent și din cauză că în vremurile alea geniile masonice nu au înventat încă pașapoartele cu chip integrat ca să le mai bage câte o piedică bine plasată tuturor curioșilor …. și uite așa se explică simplu și elegant de ce poporul român sa născut creștin … o altă enigmă istorică căreia nu iau găsit dezlegare patrihoții …

    fascinant nu?

    și pentru mario un răspuns foarte simplu … a nu crede în ceva e doar o altă … credință … religie … dacă ești cât de cât mobilat în partea de sus restul vine de la sine …

    faptul că ateii nu cred în existența lui dumnezeu nu îi face mai puțin credincioși, în religia și dumnezeul lor, și mai puțin fanatici în felul cum tratează cu dispreț toate celelalte religii … doar în momentul în care vor înceta să umble cu nasul pe sus vor începe să urce treptele credinței adevărate … până atunci, din păcate, înoată în noroi pe treptele cele mai de jos ale existenței umane …

    noi îi așteptăm … pentru că suntem 100% siguri că până la urmă adevărul va învinge și lumina sa va lumina peste tot pământul ….

    amin!

  33. atentie la matei girleanu , un mason imputit

    • George, acesta nu este un limbaj propice comunicării. Dacă te simţi inferior lui MG, nu trebuie să reacţionezi aşa. Fie taci şi mergi să studiezi, fie îi arăţi acestuia că greşeşte, prin argumente şi ironii care să îi înroşească obrazul.

      Eu am o altă părere despre cum scrie MG, şi să nu uităm că superioritatea nu se manifestă prin agresiune ci prin capacitate de comunicare. Dacă eşti anti-mason, procedând aşa, acţionezi în favoarea lor.

  34. Mesaj către Români

    • Bai tudore! Ce vii aicea cu vrajitoarea asta mah? Nu este destul ce se intampla mai vii si cu asta sa ne strice de cap? Auzi patru puncte de energie… Romania tara lu’ peste,… noul Ierusalim in Romania,… crucea diamantelor :)),… auzi ce doreste Dumnezeu in viziunea acestei vrajitoare: drumul crucii, o biserica bla bla bla, o revista :)))))))), si cartile ei :)))))))))), ingerul Florea,… :))))),…. niste bazaconii
      Trebuie sa fii idiot sa crezi asa ceva! Tu crezi ca daca vorbeste de Dumnezeu e bine intentionata?

  35. Masonerie sus…

  36. Reblogged this on and commented:
    Masoneria pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene

  37. Terminati cu popii astia lacomi si credinta lor de doi bani,Dumnezeu nu uraste nici homosexualii si nici evreii,sunt botezat orthodox,dar mi-e greata deja de cler si de doobitocia lor,Dumnezeu ne-a lasat liberi pe planeta asta,Biblia a fost modificata dupa placul clerului corrupt!!! Au dreptate masonii!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ce povestesti, arata cine esti.

    • Nu stiu cine naiba ti-a aprobat comentariul amaratule – eu sigur nu am facut-o. Imi cer scuze cititorilor! Se vede ca Lumea dupa Eufrosin e urmarita de catre cei interesati in distrugerea crestinismului si a Romaniei. Nu le ajute Bunul Dumnezeu!

    • In ce masura poate fi un mason liber, din moment ce isi aserveste viata, sub juramant, unor instante oculte ce nu cunosc nici compasiunea, nici iertarea?
      Pareti foarte tulburat si confuz. Daca nu va mai limpeziti gandurile si calma pulsiunile, cat de curand, veti klaka.
      V-ati gandit sa ne impartasiti parerile, in Postul Nasterii Domnului.
      Scripta manent.
      Pentru stiinta dumitale, Nathan, Daniel, Zaharia, Ioan, au fost evrei iar noi, si pentru acest lucru ii iubim si onoram.
      Cat despre pidosnici, ne asumam intransigenta.
      Nu de alta, dar biologia si psihiatria au demonstrat ca in cazul speciei umane, homosexualitatea este o deviatie, mai precis, o aberatie.

  38. […] Masoneria pe faţă: vrem homosexualitate, dizolvarea ţărilor Europene. […]

  39. Tot ce se scrie aici este un mare..bullshit.
    Mai degraba cred ca sunteti slugi ale serviciilor secrete si aveti misiunea de a intoxica publicul cu informatii false, de a dezinforma si a crea o stare de confuzie in randul cititorilor.

    • Ce crezi matale e una – argumente solide aduse in slujba „credintei” tale, sunt cu totul altceva si nu prea exista semne ca ar fi. Lumea dupa Eufrosin exista pentru a imprastia confuzia si a aduce intelegerea.

      Apropos, care e „al 3-lea ochi” ? Imi e frica sa nu fie cum s-ar putea.

      • „Al 3-lea ochi”, in acest caz, se combate cu „sare’n ochi”.
        Sa nu le zicem „masoni” alora de promoveaza homosexualitatea si pedofilia (legalizate) in State si in CE, sa le zicem satanisti, ca asta sunt.
        „Institute for the advanced of human sexuality” (IASH), fost Institute KINSEY ,din Statele Unite, finantat masiv de fundatia Rockfeller, se ocupa cu ceea ce s-a ocupat si ” René Guyon Society”, respectiv cu fundamentarea noii etici sexuale.
        RGS a elaborat documentatia ( in 10 volume) ce sta la baza legii Lunacek.
        Kinsey, a fost un apropiat al satanistului Kenneth Anger.

        Ultimul scandal international legat de homosexuali,ce nu a razbit pana la Bucuresti, este cel legat de legislatia anti-homosexaula adoptata in Uganda.
        Banca Mondiala, Statele Unite, Olanda, Danemarca, Norvegia, Belgia au decis sa suspende acordurile financiare cu aceasta tara, in semn de represalii. Au ragait ceva in acelasi sens atat Manuel B cat si popa Tutu D, laureat al premiului Nobel.
        Guvernul ugandez, majoritar crestin, nu ii considera pe homosexuali nici bolnavi si nici ” frati”, ci persoane imorale, responsabile pentru coruperea minorilor.
        http://www.liberation.fr/monde/2014/02/24/la-loi-anti-homosexuels-entre-en-vigueur-en-ouganda_982556

    • @Al 3-lea testicul:

      Si, încolo, în ce/cine mai crezi (mai departe)?

  40. […] Arabii, asiaticii au problemele lor si nimeni nu-i schimba, exp: tiganii tot tigani sunt si in ziua de azi desi sunt pe capul nostru de cateva secole: Nu ei nu vor sa se schimbe si sa se adapteze valorilor noastre ! in Belgia sunt belgieni care habar n-au sa vorbeasca una din limbile nationale : ei sunt arabi… desi sunt si multi arabi care au mai adoptat cate ceva, dar tot arabi sunt in comportament si religie! ce vor ei? Distrugerea crestinatatii si adoptarea islamului peste tot! Cum ? Prin inmultire un arab face 10 copii iar copii lor la fel 10x10x10 si iata ca in 3 generatii sunt 1000 iar noi tot 2-10 ! Deci atentie popoare europene !“ De pe https://eufrosin.wordpress.com/2010/02/19/masoneria-pe-fata-vrem-homosexualitate-dizolvarea-tarilor-e&#8230; […]

    • Cred ca va referiti la musulmani, nu la arabi.
      Doar in Orientul Apropiat si Mijlociu, traiau pana de curand, 11 milioane de crestini.
      Daca tiganii au ajuns o problema in Romania, asta se intampla din cauza politicienilor corupti si a populatiei majoritare tolerante, din indiferenta si inconstienta.
      Cat priveste inmultirea europenilor..
      Sunt de acord cu sporirea numerica a crestinilor, dar dupa principiul ” Cresteti si apoi, va inmultiti”, adica evoluati spiritual, moral si apoi aduceti pe lume urmasi.
      Crescutul anatomo-fiziologic de dragul consumului de seriale tv si vin de buturuga, duce la sporirea numarului de electori si atat.
      A citi Evangheliile doar cu ochii, dauneaza grav crestinismului.

  41. NEW YORK NEWS & POLITICS / 18.02.2014

    „One-Percent Jokes and Plutocrats in Drag: What I Saw When I Crashed a Wall Street Secret Society”

    http://nymag.com/daily/intelligencer/2014/02/i-crashed-a-wall-street-secret-society.html

  42. Astia, nu obosesc niciodata. Lunacek s-a adresat Parlamnetului Romaniei , caruia ii cere legalizarea casatoriei homosexualilor.
    Vedeti cu ce putere bat la usile noastre, ticalosii?
    Vor sa isi impuna planurile inainte de alegerile din Mai.
    Pentru ei, este foarte important ca o tara ortodoxa de dimensiunile Romaniei sa cedeze presiunilor comunitatii satanistilor homosexuali.
    Miine, este ultima zi in care crestinii romani se pot adresa membrilor Comisiei Juridice din Senat.
    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/scrisoare-deschisa-de-la-cel-mai-mare-intergrup-din-parlamentul-european-103872.html
    Recunosc faptul ca nu inteleg amorteala militantilor pro-familia, pro-ortodocsi si pro-procreativi.
    Cum se face ca sunt sistematic „luati prin surprindere” de miscarile lobbyului pidosnicilor?

    • Eu, eu stiu „cum se face ca sunt sistematic luati prin surprindere”!!!

      Ei sunt sistematic luati prin surprindere pentru ca sunt mult prea ocupati sa „apere-orthodoxia” (de Papa dela Roma, pe cale de Paisie „dela Neamt”) si sa desbata problemele iscate de implicarea Cruciatilor în rasboiul civil din Constantinopolis Anno Domini 1204, baska problema Sf. Calendar, al Sf. Luminitze si a Sf. Întoarceri a Apelor Jordanului + Sf. Nor depe Sf. Munte si … lungimea barbilor!!!

      Aceste multe (si grave, n.m.) probleme îi fac uneori (mai mereu, n.m.) sä uite cä … (încä mai) träiesc (oarecum, n.m.) si le activeazä gena autist-recesivä.

      Gena autistä odata activatä, subiectul (pacientul, n.m.) inträ într-un soi de apatie, care duce la auto-izolare, se victimizeazä si începe sä-si înjure (în mod reflex, n.m.) … aproapele.

      Cam ästa e, pe scurt, tabloul clinic al maladiei – care se poate însä trata destul de bine prin administrarea de shooturi repetate în dosul-coortii = în bas-court,. anume dimineata, la prânz / chindie & seara.

      • Autismul mai poate avea o explicatie, o scuza obiectiva ( dezechilibrul raportului clor-oxitocina, paternitate tardiva), nombrilismul insa…
        Mai exista o posibila explicatie: mediocritatea, incapacitatea intelectuala de a gera simultan, mai multe informatii.
        Este dificil sa stai cu ochii pe Comisia Europeana, pe „Grupul de la Dombes”, pe cel de pe Christian Tell, pe neispravitul de Cernea, pe cursul francului elvetian si nivelul presiunii atmosferice la Limoges, in acelasi timp.
        Cand este vorba despre supravietuirea unui popor, a normalitatii, nu se mai poate discuta despre un militantism orientat confesional.

      • @ Thalex
        Pe blogul d-nului Coja sunt niste dezbateri interesante apropo de ce spui, mai ales in legatura cu „fratzii” sarbi si cu nefratzii unguri. Nemaivorbind de ceilalti.

        • Multumesc de trimitere!

          Din fericire, dupä cum cred cä ai observat, poate si gratie faptului cä am avut o viatä întreaga relatii bune spre excelente cu diversi unguri, sunt complet incapabil si (mai ales în contextul Orban) de-a dreptul ne-doritor sä pun vreun pai pe focul ästa …

          În plus, am cam si încetat sa mai comentez pe acel site (din cu totul alte motive).

      • Credeam ca suntem pe un forum ortodox, ca vrajeala papistasa avem destula din alte surse…
        He, he, ma faci sa ma rad in post:
        „Ei sunt sistematic luati prin surprindere pentru ca sunt mult prea ocupati sa “apere-orthodoxia” (de Papa dela Roma…

        Iar ma faci sa-mi schimb parerea precum ca ai fi agent platit. Nici chiar papistasii n-ar da parale pe o asa prestatie mediocra.
        Alternativa e ca daca o faci gratis, la modul continuu, ceva duh sau poate mai multe.
        Greu in Sf. Post.

      • Ceva comentarii sau ultimele noutati?

        http://www.enational.ro/news/acuzatii-socante-copii-romani-recrutati-pentru-relatii-sexuale-cu-preoti-la-vatican-308212.html/

        Acuzatii socante! Copii romani recrutati pentru relatii sexuale cu preoti, la Vatican!

        Vaticanul este zguduit de un scandal sexual care tine prima pagina a ziarelor. Un fost prelat face acuzatii grave si spune ca, in urma cu o perioada de timp, mai multi copii, printre care si romani, au fost recrutati pentru a intretine relatii sexuale cu noua preoti.
        Totul s-ar fi petrecut la periferia Romei, iar pentru fiecare act sexual, fiecare copil primea intre 150 si 500 de dolari. Asta sustine preotul Don Patrizio Poggi, fiind si el condamnat la cinci ani de inchisoare pentru abuz asupra minorilor. Fostul preot a marturisit ca vrea sa colaboreze cu fortele de ordine din Italia pentru a se afla tot adevarul.

        Adolescentii, printre care si romani ar fi fost recrutati chiar de un politist in localurile de noapte din incinta garii Termini din Capitala Italiei. Minorii, cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani, erau abuzati sexual de preotii care faceau parte din parohiile Pisa, Maglina, Pineta Sacchetti, Cassia si St. John, scrie presa internationala citata de RTV.

        • Chestiile astea cu homos par sa fie subiectele de predilectie ale unora. Poate ceva din subconstient ii indeamna…

          • N-as crede. Cei pe care ii demasca, chiar sunt.

            • Trebuie creata o legislatie foarte severa, la nivel european.
              Facem ce facem si tot la alegeri ajungeam.
              Mafia retelelor traficantilor de minori trebuie lichidata si sa se mearga pana la sanctionarea instituiilor nationale responsabile pentru protectia copiilor.
              Exista deja un „cazier european”, mai ramane sa fie propuse spre executare pedepse cumulabile si neprescriptibile.
              Despre cazierul acesta nu prea i-am auzit vorbind pe juristii romani. Ma intreb daca politicienii actuali nu sunt cumva dezinteresati de ceea ce se numeste „preventia infractionalitatii”?

            • Cred ca e imposibil ce propui, draga CLement. Ar insemna sa cerem tocmai celor predispusi catre rautati de tot felul, sa le puna capat prin legi dure. Deocamdata, singura tara alba, crestina care chiar a facut ceva pentru mentine o atmosfera de normalitate in societate, nu apartine ue. Doar inafara monstrului se mai poate face ceva.

            • Iar CÂND vor începe sa demaste si homo-bârnele din propriul popo-ochi, atunci chiar ca au sä rupä gura târgului, nu-i asa?

              Numai ca lucrul asta nu pare sa se întâmple prea curând, întrucât acum par complet CÄZUTI prada patimii de a tematiza päcatele altora prin popularizarea de materiale de propaganda ale lobby-ului anti-crestin (fie ele si la nivel de simple acuzatii, n.m.).

              Si e evident cä aerul firesc cu care se fac partasi muncii anti-crestine (de unde si disponibilitatea de a prelua atari mizerii indiferent de sursa) deriva (si) din convingerea ca „ästa e un site orthodox” (si ca atare unul pe care propaganda anti-crestina e nu doar permisä, ci chiar bine-venitä), nu?

          • Nu ti-as dori ca sa ai parte de acestia pe care ii simpatizezi, atat personal cat si celor dragi ai tai.
            Desi faptul ca te deranjeaza ca acest subiect este condamnat ma face sa ma gandesc daca nu cumva – stii,subconstientu’ de care pomeneai.
            Daca ai fi papistas te-as intelege, subordonatii isi apara shefii si asociatii.
            Daca insa esti ortodox, e mai greu de explicat.

            Oricum este de apreciat prietenia spirituala care te leaga de thalex.

            • Papa Francisc a cerut un raport referitor la cauzele care au condus la legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex în anumite ţări, informează Mediafax.

              „Papa Francisc vrea să afle cauzele pentru care unele ţări au ajuns la legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. În mod evident, Papa Francisc nu a exprimat niciun fel de aprobare pentru uniunile civile de tip homosexual, dar încearcă să afle cauzele unui fenomen care tinde să ia amploare de câţiva ani”, a declarat cardinalul de New York, Timothy Dolan, citat de NBC.

              „Căsătoria între un bărbat şi o femeie nu este un lucru care să ţină doar de religie, de Sfintele Taine. Este şi un element al construcţiei societăţii şi culturii. Iar, dacă modificăm în vreun fel sensul sacru al căsătoriei, mi-e teamă să nu sufere şi cultura şi societatea, nu doar Biserica”, a subliniat cardinalul de New York.

              La rândul său, cardinalul Giovanni Lajolo, preşedintele emerit al Guvernoratului statului Vatican, a afirmat că „uniunile civile gay nu au legitimitate socială”. „Dumnezeu a creat bărbatul pentru femeie şi femeia pentru bărbat. Prin unire, cei doi devin un singur trup, o singură viaţă. Nu poate exista un alt tip de dragoste în afară de cea prin intermediul lui Dumnezeu, care ştie cum a creat oamenii. Căsătoriile homosexuale nu fac decât să îi inducă în eroare pe cei care le practică”, a explicat cardinalul Lajolo în cartea „Lettere alle amiche” („Scrisori adresate prietenelor”), lansată sâmbătă.

              SURSA: http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/94794

            • „“Papa Francisc vrea să afle cauzele pentru care unele ţări au ajuns la legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.”

              „Nu poate exista un alt tip de dragoste în afară de cea prin intermediul lui Dumnezeu”

              dragoste nu dar sex și plăcere da!

              cam ciudat că infailibilul papă are nedumeriri metafizice vizavi de acest fenomen! și eu naivul care credeam că era ăamurit de mult și el personal și biserica catolică în ansamblu despre ce e vorba!

              încă nu e!?

              WOW!

    • Iata modul in care se mobilizeaza oamenii lui Cernea, care i-au naucit cu mesaje, probabil, pana acum, pe indivizii din Comisia Juridica.
      http://www.darkq.net/stiri/mesaj-catre-parlamentari-legea-parteneriatului-civil/

      darkq, se traduce „cur intunecat”. Exista o ratiune pentru ca acest tip, sa existe?

      • E inutil, îti vor raspunde cu vreo nouä-veche popo-ispravä a vreunui tembel / dereglat din BC (si sunt multi, n.m.).

        Stradänia e meritorie, dar dela ästia NU se poate scoate ABSOLUT nimic (de aia nici Dumnezeu nu pare sä le cearä mare lucru, n.m.), pentru cä ortho-lobby-ul lor are cu totul si cu totul alte scopuri si functioneazä pe cu totul alte coordonate …

        E EXACT lafel ca si pe vremea FSN-ului, când, tot asa, nu ne-au fost de niciun ajutor (ci, dimpotriva!), fiind fixati în diferendumul greco-catolic (în încrâncenarea de a nu scapa ciolanul din fälci, n.m.).

  43. biblia spune ca Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea Lui deci l-a creat pe Adam si Eva pentru a popula pamantul ,dar in aceasta poveste sunt multe lucruri controversate si nu cred ca vre-un preot s-ar fi intalnit cu Creatorul pentru a afla ce este bine si ce este rau ,nimeni nu poate stii cu adevarat ,adevaratul mecanism al naturii, tinand cont de faptul ca omul se naste si moare acest lucru face parte din selectia naturala ,si tinand cont de faptul ca in zilele noastre tehnologia in medicina a ajuns in stadiul in care procreerea la o varsta inaintata sa poata fi posibila nemaivorbind de cupluri carora nu li s-a dat sansa de a avea copii si totusi cu medicina avansata devine posibila ,aici se intervine contra naturii daar natura se autoapara prin persoane de genul gay care nu pot face copii deci procreerea la acesti indivizi nu mai este posibila , daca ar fi cum spun preotii si ar exista frica de Dumnezeu cum predica ar mai avea curajul sa sa traiasca in desfrau preotii catolici multi dintre ei nici nu neaga ca ar fi gay ,tinand cont de faptul ca din Vatican se v-a ridica antichristul ????

    • Vaticanul are pacatul ca este in mare parte condus de masoni, dar „onoarea” de a fi antichristul apartine evreilor.

    • „si nu cred ca vre-un preot s-ar fi intalnit cu Creatorul pentru a afla ce este bine si ce este rau ,nimeni nu poate stii cu adevarat „.

      Atentie la numarul de „i”-uri.

      Ar fi bine sa te lamuresti inainte de a da cu ochii de „Creatorul”. ca dupa aia e prea tarziu.
      De asemenea, acesta este un forum ortodox si nu catolic.

      Parabola bogatului nemilostiv si a saracului Lazar: au Biserica „ii au pe Moise si pe prooroci, daca de acestia nu asculta si nu nu cred nici de se va scula cineva din morti nu vor crede”.

      Cat despre a sti „ce e bine si ce e rau”, ortodocsii pot sa afle in cazul in care sunt interesati.
      Indracitii sunt pe invers, ei vad binele drept rau si raul drept bine.

    • « ei vad binele drept rau si raul drept bine »

      Păi dacă ar fi doar atît n-ar fi chiar totul pierdut, ocazii vor fi destule să priceapă că invers e mai bine! Însă pentru mulți, cazul meu de exemplu, e chiar mai rău decît atît, noi vedem în mult prea multe cazuri și răul și binele ca fiind, ambele, la fel de bune!

      Funcție de interese! De plăceri satisfăcute … șamd

  44. ” persoane de genul gay care nu pot face copii”

    lol!

    sunt curios prin ce proces misterios de judecată ai ajuns la această concluzie ridicolă?

  45. […] Arabii, asiaticii au problemele lor si nimeni nu-i schimba, exp: tiganii tot tigani sunt si in ziua de azi desi sunt pe capul nostru de cateva secole: Nu ei nu vor sa se schimbe si sa se adapteze valorilor noastre ! in Belgia sunt belgieni care habar n-au sa vorbeasca una din limbile nationale : ei sunt arabi… desi sunt si multi arabi care au mai adoptat cate ceva, dar tot arabi sunt in comportament si religie! ce vor ei? Distrugerea crestinatatii si adoptarea islamului peste tot! Cum ? Prin inmultire un arab face 10 copii iar copii lor la fel 10x10x10 si iata ca in 3 generatii sunt 1000 iar noi tot 2-10 ! Deci atentie popoare europene !„ (sursa) […]

  46. Toată Masoneria de pe mapamond este sub directa conducere a sionismului international.La noi toate lojile sunt sub îndrumarea evreilor în interesul evreilor care poftesc să preia conducerea planetară. Aceștia se consideră rasa supremă și că lor li se cuvine misiunea pe Tera de a conduce lumea.Este o organizație criminală,satanistă,rasistă,care luptă pentru globalizare. Această globalizare va fi condusă de evrei prin sistemul regionalizării,cu o religie unică (satanistă),guvern unic,iar economia va fi condusă numai de marile corporații care deja a început să-și manifeste forta conducătoare cu privelegii împotriva populației.
    Proprietatea privată va fi lichidată,moștenirile desfințate,distribuția economiei la populație se va face mai rău decât în comunism.Sodomizarea lumii planetare, schimbarea codului moral actual care va deveni infracțional,înlocuit cu un nou cod după biblia satanică.Depopularea prin metode ca Codex alimentaris,vaccinuri,aruncarea în aer de substanțe otrăvitoare,folosirea armelor psihotronice și meteorologice,cutremure dirijate,etc.
    Până a se ajunge acolo se creează artificial mari crize financiare,economice,foamete,distrugerea statelor suverane,ștergerea identității naționale,lichidarea istoriilor tuturor popoarelor. Se folosesc de guverne marionete care sunt încurajate la corupție. Populația este manipulată prin toate mijloacele din mass media. Instituțiile sunt împânzite de lideri masoni sau evrei.

  47. Buna seara,minunatul meu prieten! Sper ca ai sa ma ierti pentru lunga absenta de pe pagina ta!
    Facebucul asta te tampeste…
    Fericiti cei care au reusit sa nu se angreneze in mizeria secolului…
    Doamne ajuta!
    Toate ce bune,iubite prietene!Pe curand!

    • Bine ai revenit dragă Gabi, vina nu e a ta – recunosc, mi-am cam neglijat datoria, dar sper să se redreseze situația.

      Doamne ajută.

  48. Adevarat. Arabii fug din tara lor si de regimul lor, dar cand sunt in Europa vor sa faca exact asa cum este in tara de unde au fugit. Cine ii mai intelege?

Răspunde!