Omorâtă la datorie – fondatoarea unei organizații care militează pentru siguranța vaccinurilor și fostă angajată a industriei farmaceutice, a fost găsită moartă la 44 de ani


Dacă mi s-ar întâmpla ceva”, a scris Brandy Vaughan la sfârșitul anului 2019, „este o făcătură și știm exact de către cine și de ce”.

15 decembrie 2020 (LifeSiteNews) – Brandy Vaughan, fost executiv de vânzări pentru compania farmaceutică Merck și fondatorul learntherisk.org, un sait dedicat educării oamenilor cu privire la riscurile asociate vaccinurilor, a fost găsita moartă de către fiul ei de 9 ani pe 8 decembrie.

Conform organizației pentru Apărarea Sănătății Copiilor, Vaughan ar fi murit din cauza „unor complicații ale vezicii biliare”, deși sursa raportului nu a fost citată și nici nu a fost împărtășită cauza specifică a complicațiilor (cum ar fi o ruptură a vezicii biliare).

La scurt timp după ce a aflat despre moartea sa, o prietenă a lui Vaughn, Erin Elizabeth, a împărtășit capturi de ecran ale unei postări pe Facebook pe care Vaughan o scrisese în decembrie 2019, în care îi asigura pe cititori că nu este sinucigașă și că nu a luat niciun fel de droguri care să îi provoace moartea bruscă.

Postarea pe care mi-aș dori să nu o scriu … Dar, având în vedere anumite tragedii din ultimii doi ani, consider că este absolut necesar să postez aceste fapte … vă rog să captați imaginea pentru înregistrare”, a scris Vaughan. „Am o misiune imensă în această viață. Chiar și atunci când ei îmi fac viața foarte dificilă și înfricoșătoare, nu mi-aș lua-o NICIODATĂ. Punct”, a continuat ea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Referindu-se la fiul ei, Vaughan a scris: „Bastien înseamnă totul pentru mine și niciodată nu l-aș părăsi. Punct. Ea a adăugat că nu a luat produse farmaceutice de zece ani. „Cu alte cuvinte, nu sunt pe nimic care să mă poată ucide în mod neașteptat sau brusc”, a scris ea.

„Dacă mi s-ar întâmpla ceva, este o făcătură și știm exact de către cine și de ce – având în vedere munca și misiunea mea în această viață”, a continuat ea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siguranța vaccinurilor a fost supusă scrutinului în timpul focarului de coronavirus, în vreme ce tabăra pro-viață și-a exprimat îngrijorarea cu privire la conexiunea vaccinurilor cu avortul, printre altele.

Elizabeth a împărtășit, de asemenea, o captură de ecran a unui text pe care l-a primit de la Vaughan, în care își exprima îngrijorarea cu privire la otrăvire și se referă, aparent, la moartea doctorului Ben Johnson, MD, D.O., NMD, în Ianuarie 2019.

„Atât de ciudat! Îmi fac griji uneori despre otrăvire. Dr. Ben a fost vreodată căsătorit? A trăit singur? Ne pare rău pentru toate întrebările. Sunt atât de supărată despre asta, mai ales că nici măcar nu se ocupa de problema vaccinului, ci de mamografii, ceea ce s-ar crede că este o problemă „mai sigură”. ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaughan, care obișnuia să lucreze ca reprezentant al vânzărilor de produse farmaceutice pentru Merck, a explicat modul în care a început ca activistă, expunând pericolele vaccinurilor și industriei farmaceutice într-un videoclip distribuit în 2015. Ea începe prin a dezvălui că obișnuia să reprezinte medicamentul Vioxx al lui Merck.

„Când a ieșit la iveală faptul că Merck falsificase datele de siguranță și că Vioxx avea de fapt o creștere de două ori mai mare a atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale pentru persoanele care le luau, m-a făcut să-mi dau seama că există o mulțime de corupție în culise și că doar pentru că medicamentul este pe piață nu înseamnă că este sigur ”, a spus Vaughan în videoclip.

Ea a explicat cum mai târziu, în timpul unei vizite de wellness pentru fiul ei, un medic a „ieșit din cameră”, atunci când ea a cerut să vadă fluturașul unui vaccin.

„Acesta a fost un steag roșu imens pentru mine, știind ce știam de când eram reprezentant de vânzări farmaceutice înainte. Și am început să-mi fac cercetările în ceea ce privește vaccinurile, ingredientele și datele de siguranță false. ”

O parte din ceea ce a descoperit, este că aluminiul este un adjuvant major în vaccinuri, ceea ce a constituit un alt „steag roșu”. Când bunica ei a fost diagnosticată cu cancer de sân, medicul a găsit niveluri ridicate de aluminiu în țesuturi. El i-a spus că aluminiul găsit în deodorantul tradițional este legat de cancerul de sân.

„Cu cât am săpat mai adânc, cu atât mi-am dat seama că vaccinurile nu sunt pentru sănătatea publică. Acestea sunt într-adevăr pentru profiturile companiei farmaceutice. Practic se joacă ruleta rusească cu copiii noștri ”, a continuat Vaughan.

„M-am motivat să intru și mai mult în această luptă când am realizat proiectele de lege pentru obligativitatea vaccinurilor, care măturau țara [.]”

Vaughan a înființat Learn The Risk, o organizație non-profit 501 (c) (3), „ca răspuns la una dintre primele legi naționale de vaccinare obligatorie pentru educație – SB277 în California”, potrivit site-ului ei web. SB277, care a fost semnat în lege în 2015, „a interzis părinților să își citeze convingerile personale ca motiv pentru care nu își vaccinează copiii” pentru școală.

În momentul în care Vaughan s-a întors dintr-un miting de protest împotriva SB277 din Sacramento, a început să experimenteze acte de intimidare, a explicat ea într-un videoclip difuzat în 2015.

Ea a descris cum a venit acasă din Sacramento pentru a găsi o cheie a casei sale, pe care o ascunsese anterior într-un tufiș, pe pragul casei. „În acea zi am schimbat încuietorile și am instalat un sistem de alarmă de 3.000 de dolari două zile mai târziu”, a spus Vaughan.

Ulterior a fost informată de compania sa de alarmă că cineva a declanșat alarma la 3:45 dimineața și că a dezarmat-o imediat cu codul principal, despre care Vaughan a spus că nimeni nu îl are în afară de ea. Spărgătorul a intrat a și mers pe hol, oprind senzorul monitorului și a deschis și închis fereastra sufrageriei înainte de a părăsi casa la 3:49 a.m.

„După incident, am vorbit cu câțiva experți în securitate care au făcut de fapt muncă de intimidare pentru corporații și au spus că probabil îți monitorizau casa”.

Vaughan a descris cum doar câteva zile mai târziu, ea și-a găsit computerul mutat din ascunzătoarea sa deasupra cuptorului cu microunde în mijlocul podelei bucătăriei. După ce a părăsit orașul pentru câteva săptămâni, ea s-a întors împreună cu un prieten pentru a-și găsi scara pe care o păstrase în garajul ei, chiar în afara ferestrei dormitorului casei sale – singura fereastră cu jaluzelele ținute deschise. O vecină a informat-o că nu a văzut scara acolo cu o zi înainte.

La numai câteva zile după aceea, a găsit o figurină de rață pe una dintre mesele sale în aer liber. „Când am vorbit cu experții în securitate, am spus că nu înțeleg faza cu rața. Și apoi mi-a venit, că am vorbit la telefon cu oameni care mă întrebau, stai la tine acasă? Ce ai de gand sa faci? Și folosesc termenul în mod repetat: nu stau la mine acasă. Mă simt ca o rață care stă, pentru că ăștia pot intra oricând ”.

„Așadar, a fost înfricoșător să vin acasă. Este un mesaj clar că, din nou, mă urmăresc ”.

„E destul de înfricoșător. După toate aceste tactici de intimidare, este foarte greu să te simți în siguranță, dar nu voi ceda – vreau să spun că nu voi fi redusă la tăcere, deoarece acestea sunt probleme importante și trebuie să expunem ce se întâmplă cu adevărat în spatele legilor pro vaccin. „

„Sper că putem continua această luptă. Poate că am pierdut bătălia, dar avem încă un război de câștigat ”, a conchis Vaughan.

În postarea de pe Facebook din 2019, Vaughan a scris: „Dacă mi s-ar întâmpla ceva, am aranjat ca un grup apropiat de prieteni să înființeze un contGoFundMe pentru a angaja o echipă de anchetatori privați care să afle toate detaliile.”

„Au fost mulți în această misiune sau într-una similară care au fost uciși și a venit timpul să oprim asta. Întunericul nu poate câștiga ”.

Domnul să te odihnească Brandy!

10 răspunsuri

  1. Sa zica bogdaproste c-a fost lasata sa traiasca fie si-atat , altii… Am marcat cinci stele deoarece , postarea dumitale tradeaza neputinta , amaraciune si revolta fatza de ceea ce suntem nevoiti sa traim cu totii , in acest blestemat secol XXI ! Oare ce se va intampla in secolul XXII caci , acesta-i doar inceputul nu-i asa ?!

    • Prietene Marian
      Numaratoarea se incheie mai curand decat am putea crede noi.Si apoi, cine ar supravietui ca om integru nebuniei care ne conduce?!
      Asa ca zic eu ,nataraul : cu cat mai repede se pune punct lumii asteia nebune, cu atat mai bine.
      In fond, daca zicem mereu „Vie imparatia Ta”, atunci…
      Si sa nu uitam : „Iata! Eu fac toate lucrurile noi.”

  2. Nu ma voi obisnui niciodata cu ideea ca Parintele Medic-Cercetator Profesor Jean Boboc a murit in urma unei boli naturale.
    Ii urmaream cursurile si ii admiram profunzimea sentimentelor crestine, capacitatea de a intelege sensul nobil al creatiei, curajul de a denunta public natura complotului impotriva armoniei divine cu care a fost inzestrata fiinta umana.
    In jurul Sfintiei Sale se acumulase o ura perceptibila fizic.
    Corpul teologilor de la Paris construise un zid spiritual in jurul dansului pentru a-l proteja.
    Si totusi…
    Marea majoritate a credinciosilor din diaspora era contrariata de faptul ca nu se publicau lucrarile sale. Reactia negustorilor de carte religioasa ,de la vanzatori pana la editori, era si este inca una de lepadare de adevarurile si lupta Parintelui Jean Boboc.
    Daca veti solicita intr-o librarie crestina o lucrare a acestuia, veti constata ca vanzatorii nici nu se obosesc sa ii caute numele in ordinator, privesc intr-o parte si dau din umeri. Politica editoriala trebuie sa induca parerea ca un teolog om de stiinta roman este mai putin important decat un ermit bulgar sau georgian din secolul al 19lea.
    Cu putin timp inainte de a pleca la Domnul, cand era vizibil obosit, prin interventia IPS Iosif Parintele Boboc a tinut cateva conferinte in tara.
    In mod cert intelegea cine si de ce ii impiedica drumul spre mintea si inima crestinilor romani.
    Citind informatia legata de asasinarea dnei Vaughan m-a imprepresionat si mai mult destinul Parintelui Jean Boboc, la memoria caruia se atenteaza si dupa plecarea acestuia la Domnul.

    https://basilica.ro/o-voce-inteligenta-a-ortodoxiei-de-astazi-parintele-jean-boboc-1943-2019/%3Cspan%20id=%22ms-outlook-android-cursor%22%3E!~OMSelectionMarkerEnd~

  3. https://www.franceculture.fr/emissions/orthodoxie/le-transhumanisme-decrypte
    In discursul Parintelui Jean Boboc gasim raspuns la intrebarea care ne chinuie, privitor la mutismul editurilor pretins crestine si gasim raspuns la intrebarile legate de violenta distructiva cu care este agresata fiinta umana.

    • M-ai făcut să îmi pară rău că nu vorbesc limba.

      • Voi incerca sa redau cat de curand cateva din ideile Parintelui.
        Interviul este exceptional si pentru faptul ca a fost transmis pe France Culture, un post de radio care prin specificul sau evita subiectele religioase.
        Este interesant faptul ca Occidentul realiza dimensiunea pericolului pe care il reprezintau inovatiile biotehnologice in timp ce, din motive aparent inexplicabile, in tarile rasaritene, teologii ,antropologii si biologii aveau aerul de a motai.
        In a acea perioada, in marile universitati se dadeau aproape lupte corp la corp intre adeptii transumanismului si personalitati precum medicul teolog Jean Boboc, temut sustinator al respectarii integritatii biologice a fiintei umane.
        Suna oarecum rau cuvantul militant, dar Parintele Boboc era un militant tenace impotriva inseminarii in vitro, impotriva avortului si impotriva tuturor deviatiilor comportamentale promovate in societatea contemporana.
        Adeptii teoriilor de gen il evitau, fiind incapabili sa isi sustina aberatiile in public, in prezenta unei personalitati cu competente superioare oricarui partener de discutii. Nimic si nimeni nu il putea intimida.
        In plus, avea si capacitatea spirituala de a percepe sinele oamenilor cu care intra in contact. Foarte posibil ca acest har exceptional sa fi alterat relatiile Sfintiei sale cu un numar important de reprezentanti ai ierarhiei Bisericii noastre nationale.
        Era mai importanta integrarea Romaniei in structurile politice internationale, obtinerea unor privilegii economice si de reprezentare institutionala, decat sustinerea unei foarte incomode personalitati fie ea si marturisitoare intru mantuirea romanilor prin Hristos.

Răspunde!