Angela Merkel: boarfă STASI, goală în public – părinți, rog nu permiteți copiilor să vadă!


Ex-STASI-ista care a girat îngenucherea Germaniei prin primirea a peste 1 milion de „refugiați” dintre care unii s-au dedat la agresiunea sexuală în public a 89 de femei (Între timp s-a dovedit că au fost sute de asalturi sexuale, în mai multe orașe) într-o singură noapte în orașul primitor-de-străini Koln, apare în adevărata sa „demnitate”, într-o fotografie făcută în anii ’60, pe o plajă din fosta RDG – asta e una dintre boarfele care îi dă ordinele de marș neamțului lemnos care pripășește pe la Cotroceni și propășește în fruntea țării în aceste zile fatidice pentru România:

 

Face notiunea de rusine parte din educatia fiicei de pastor, inflacarata propagandista in organizatia de tineret comunist german?

Dupa „incidentele” din seara de Sfantul Silvestru, fosta nudista comunista le-a promis concetatenilor sai, expulzarea indecentilor pofticiosi migranti, dupa o atenta cercetare a faptelor acestora.

In urma cercetarilor, s-ar putea sa aflam ca „barbarii”, erau la curent cu imaginile Kancelarului democrat-crestin zburdand pe o plaja „din Est” si au interpretat dupa mintea lor invitatia facuta de aceasta de a se instala in spatiul german..

Fotografia Angelei M. este dureroasa pentru noi, romanii, pentru ca reflecta toata duplicitatea vicioasa a moralei comuniste cu consecintele tragice pe care le suporta tinerii si copiii din vremurile actuale.
Vaticanul a ales ca anul 2016 sa fie dedicat milostivirii.
Sper ca BOR a decis ca anul acesta sa fie unul al pocairii.

autor: Clement

Românie, cui ți se duc pădurile?

KRONOSPAN, Sebeș

KRONOSPAN, Sebeș

25 răspunsuri

  1. Draga Eufrosin, te scandalizezi uitand faptul ca in Germania, prin 1920, „cultura corpului liber” avea numerosi adepti.
    Tanara a fost in mod cert educata in spiritul Freikörperkultur” si dupa cum constatam, nu strictetea preceptelor biblice paterne a marcat-o, ci flexibilitatea principiilor comuniste.
    Sub guvernarea sa a fost legalizat nudismul la Munchen in sase zone incluse in oras, printre care si in „Gradina in stil englez „situata in plin centru.
    Cancelarul este in acest moment prizoniera propriei biografii iar fotografia , publicata in 2013, o asociem abia acum cu violentele comise de cativa musulmani detracati, dar bine coordonati.
    Pentru nemti, moravurile Angelei nu au fost privite prea critic, raportat la cele ale omologului sau francez.

    Cred in continare ca apocalipsa prin migratie si haos a fost gandita peste ocean, speculandu-se strategic toate fragilitatile europenilor si are legatura cu semnarea Tratatului comercial cu Statele Unite.
    Asta seara, europarlamentarul Mircea Diaconu a afirmat pe Realitatea tv, voit hodoronc-tronc, ca peste un an si jumatateTratatul va fi semnat, subliniind ca este bine ca se va proceda in acest mod.
    Asta trebuia sa spuna.
    Nu stim cu ce o au „ricanii” (cum le spun francezii) la mana pe Merkel de au adus-o in stare sa ii chinuie pe greci, sa faca sluj in fata turcilor si a aliatilor acestora si sa isi bata joc de conationalii sai. Adica nu stim noi, masele…
    Nenorocirea este ca in acest moment nici macar semnarea Tratatului nu ii conduce pe europeni la concluzia ca „dupa”, Europa se va afla in afara pericolelor la care actualmente face fata cu mari dificultati.
    Diaconu le-a facut romanilor o confidenta inutila: il citeste pe Omar Khayyam.
    Usa asta nu o deschid, pentru ca stiu ca nu duce nicaieri.

  2. Nemtoaica din mijloc arata mai bine. Oricum, cand Merkel i-a zis unei fetite siriene ca nu poate ramane in Germania, toata lumea i-a sarit in cap ca nu are inima. Cand s-a razgandit, ca orice politician care vrea voturi, i-a sarit iara lumea in cap. Evident, oamenii cu internet sunt BIPOLARI. Doamne Ajuta!

  3. EU o inteleg pe ANgelika , ea cauta de mult in pielea goala
    s-o reguleze cineva ,dar n-a gasit pe nimeni !
    Daca s-o gasi vre-un beduin d’asta care umbla prin desertul numit Germania s-o potoleasca peste tot …de-abia atunci se stopeaza
    milioanele de refugiati …! Rugati-va pentru norocul ei !!
    JD-USA

  4. Fotografia a fost pusa in circulatie in 2013 si face parte, impreuna cu spionarea politicienilor germani de catre NSA http://www.sueddeutsche.de/politik/selektorenliste-der-nsa-was-die-wikileaks-dokumente-zeigen-1.2547250 , subordonarea BCE fata de FMI in cazul Greciei, dezvaluirile privind testele de poluare VW si directionarea migratiei catre Germania din strategia americanilor de impunere a Tratatului Comercial cu Europa https://francais.rt.com/economie/9240-president-bundestag-qualifie-ttip-non
    Ma ingrozeste gandul ca ricanii nu si-au epuizat arsenalul mijloacelor de presiune asupra europenilor, ca Klaus se reseteaza la dracu’n praznic, ca pe Julien il doare fix in pix ca romanii vor manca vita clonata, hranita cu porumb transgenic si ca PJE tace in chestiunea refugiatilor.
    A propos de pocaire: sa ne amintim ca in perioada in care Angela zburda fericita, fara acordul tatalui (sper) pe o plaja din Est, la Vama Veche, clujeii zburdau goi, si ei sub privirile militienilor echipati regulamentar in chiloti albastrii.

  5. Da, din nefericire cam asa e…

    Ceva semne de viata au dat însa zilele astea, afarä de formatiunile cetätenesti de autoaparare (pe cale de a se constitui în mod LEGAL în tot mai multe orase mari din Germania si Austria), în mod oarecum neasteptat (întrucât prea îndelung asteptat) justitia.

    Astfel, trei fosti judecatori ai Curtii Constitutionale a Germaniei (cei aflati în functie nu au voie sa se pronunte în public) printre care un fost presedinte al Curtii, au iesit la rampa cu declaratii frontale, în care practic acuza grupul infractional (pe post de „guvern”) condus de individä de comiterea în forma continua de delicte constitutionale cu consecinte deosebit de grave.

    Un act de acuzare ar trebui însä sa treacä prin Procuratura Generala, care e alcatuita (ca la nimenea) EXCLUSIV din membrii de partid(e). Pe de alta parte, drum de întoarcere nu prea mai vad, färä tulburäri populare si sau sau räzmeritzä (adica cu morti, cu raniti, cu mutilati si cu dispäruti).

    Obs.: introducând în ecuatie anul nasterii ne-fârtatei (1954) datarea pozei trebuie, cred, împinsa mai cätre anii ’70.

  6. Este un personaj de o incapatanare si o rezistenta iesita din comun.
    Rarisim exemplar. Dupa poza, ai putea crede ca e umana, dar incep sa am dubii.
    Am urmarit sedinta de saptamana asta din Bundestag, la care a fost prezenta si in care s-a discutat atitudinea politiei din Koln.
    A incasat toate loviturile, fara sa clipeasca.
    Referitor la agresiunile din noaptea de Anul Nou, nu inteleg cum se face ca respectivele femei erau singure. De ce nu au reactionat barbatii?
    Am putea gasi explicatii in arabizarea populatiei orasului in ultimii treizeci de ani, in degradarea calitatii invatamantului si a vietii sociale?

    • Sau poate și în transformarea nemților într-o gloată care își urăște neamul ? Mă refer desigur la spălarea pe creier care a avut mare succes acolo. M-am întâlnit la o conferință cu un neamț de 30 de ani, familist cu copii. Când am menționat problema invaziei musulmane în țara lui, a început să facă fețe-fețe, repetând linia oficială, cum că trebuie să gasim modalitați pentru a-i integra. De alde ăștia să fie apărate femeile germane?

    • „A incasat toate loviturile, fara sa clipeasca.”

      Domnule Clement, mai mult ca sigur este bolnava de frigiditate!
      Acesta este motivul pentru care „incaseaza” fara sa clipeasca.

      • Alina Mungiu Pippidi afirma ieri seara pe Realitatea ca Merkel este cea mai buna solutie politica pentru Germania si ca Romania, trebuie sa primeasca un numar important de refugiati, pentru a usura situatia…Suediei !
        Poate este interesant de remarcat faptul ca Hertie School of Governance cu sediul la Berlin, la care preda profesorul dramaturg anti- crestin,medic specialist in psihologie sociala AM Pippidi, https://ro.wikipedia.org/wiki/Hertie_School_of_Governance, a fost fondata la 13 ani dupa ce S.N.S.P.A. isi dovedise eficacitatea in Romania.
        https://ro.wikipedia.org/wiki/%C8%98coala_Na%C8%9Bional%C4%83_de_Studii_Politice_%C8%99i_Administrative.
        S.N.S.P.A -ul demonstrase faptul ca reconvertirea Academiei de Studii Politice si Administrative, fosta Academia „Ștefan Gheorghiu”, fosta Universitatea Muncitoreasca a PCR și a Școlii Superioare de Științe Sociale “A. A. Jdanov”, a fost nu doar posibila, ci si de succes.
        La acest succes a contribuit desigur si profesor dr. Alina Mungiu Pippidi.
        Dupa cum vedem, premiantele foste uteciste Merkel si Mungiu au multe in comun. Fac parte din acelasi PLAN.

        • Sper să o sfărșească ambele împrejurate de gloatele a căror invazie o susțin acum.

        • Ei, nu trebuie sa ne facem „sange rau” (DAR TREBUIE SA FIM VIGILENTI) Alina Mungiu Pippidi si Merkel fac parte din aceasi etnie de lacuste globaliste. Eu zic ca ar fi bine ca fiecare roman sa aibe acasa niscai insecticide pentru a trata aceste lacuste!

  7. Ieri, in timpul Jurnalului RTBF, o jurnalista belgiana a fost agresata violent, prin gesturi obscene, in centrul orasului Koln.
    Aceasta transmitea imagini in direct, de la deschiderea carnavalului, pentru a sublinia faptul ca in Germania, autoritatile sunt prezente in spatiul public si cetatenii sunt in siguranta.
    Pe parcursul intregii transmisii trei barbati au pipait-o si au mimat acte sexuale, aceasta fiind inconjurata de sute de persoane, printre care se aflau si politisiti. Nimeni nu a intervenit.
    Toti cei care au privit Jurnalul tv au fost ingroziti.
    http://www.dhnet.be/medias/television/esmeralda-labye-agressee-lors-d-un-direct-a-cologne-une-scene-sexuelle-et-une-main-sur-ma-poitrine-56b38cd73570b1fc10ed72e3
    Am avut acces la imagini. Tanarul cel mai violent era cat se poate de blond cu ochii albastrii. De altfel, toti cei trei barbati pareau nemti get-beget.
    Este interesant faptul ca si in astfel de situatii, autoritatile incearca sa manipuleze opinia publica. RTBF a postat o fotografie in care agresorul principal, cu trasaturi tipic germane, imbracat in albastru, se afla in spatele jurnalistei.
    Cameramanul a avut prezenta de spirit de a filma tot timpul si asa s-a putut observa faptul ca cel putin doi politisiti in civil nu au intervenit. Probabil nu se asteptau sa se confrunte cu o astfel de situatie.

    • Serviciile „at their best”, la comandă politică. De ce să fie agresorii neapărat niște musulmani nespălați și cu tenul ciudat?

      Mai disipează mânia publicului.

  8. Pe masura ce am tot inaintat varsta, am ajuns la concluzia ca nici un serviciu secret (al oricarei tarii) si aici ma refer si la tot ce apartine de interne, Politie (Militie), Jandarmi etc. nu slujesc poporul respectiv ci anumite interese meschine din punctul meu de vedere. Atunci cand un serviciu asculta toti, dar absolut toti tugulanii, prin diverse canale (telefon, internet, camere, web etc.) acel serviciu nu este in slujba acelui popor (natie). Acel serviciu ar trebuii sa urmareasca si sa monitorizeze in primul rand Politrucii (hienele), ei sunt primi care tradeaza si isi vand natia. O sa spuneti ca in acele servici sunt si oameni de o integritate si o iubire de tara iesite din comun. DA asa este, darrrrr sunt ffffoarte putini si orice functie ar ocupa se subordoneaza politicului, politic care subordoneaza anumitor societati secrete……… iar informatia merge mai departe la asa zisi stapani. Stapani care nu ii intereseza de natii decat ca sclavi, nu au nici un Dumnezeu, sau daca au, sigur nu se inchina la Adevaratul Dumnezeu, ci la forte ale intunericului.

    • 🙂

      • Scuze…. Domnule Eufrosin dar nu ma pot abtine!

        Mihai Eminescu

        Împărat şi proletar

        Pe bănci de lemn, în scunda tavernă mohorâtă,
        Unde pătrunde ziua printre fereşti murdare,
        Pe lângă mese lunge, stătea posomorâtă,
        Cu feţe-ntunecoase, o ceată pribegită,
        Copii săraci şi sceptici ai plebei proletare.

        Ah! – zise unul – spuneţi că-i omul o lumină
        Pe lumea asta plină de-amaruri şi de chin?
        Nici o scânteie-ntr-însul nu-i candidă şi plină,
        Murdară este raza-i ca globul cel de tină,
        Asupra cărui dânsul domneşte pe deplin.

        Spuneţi-mi ce-i dreptatea? – Cei tari se îngrădiră
        Cu-averea şi mărirea în cercul lor de legi;
        Prin bunuri ce furară, în veci vezi cum conspiră
        Contra celor ce dânşii la lucru-i osândiră
        Şi le subjugă munca vieţii lor întregi.

        Unii plini de plăcere petrec a lor viaţă,
        Trec zilele voioase şi orele surâd.
        În cupe vin de ambră – iarna grădini, verdeaţă,
        Vara petreceri, Alpii cu frunţile de gheaţă –
        Ei fac din noapte ziuă ş-a zilei ochi închid.

        Virtutea pentru dânşii ea nu există. Însă
        V-o predică, căci trebui să fie braţe tari,
        A statelor greoaie care trebuie-mpinse
        Şi trebuiesc luptate războaiele aprinse,
        Căci voi murind în sânge, ei pot să fie mari.

        Şi flotele puternice ş-armatele făloase,
        Coroanele ce regii le pun pe fruntea lor,
        Ş-acele milioane, ce în grămezi luxoase
        Sunt strânse la bogatul, pe cel sărac apasă,
        Şi-s supte din sudoarea prostitului popor.

        Religia – o frază de dânşii inventată
        Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
        Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
        După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
        Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

        Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
        Şi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi…
        Nu! moartea cu viaţa a stins toată plăcerea –
        Cel ce în astă lume a dus numai durerea
        Nimic n-are dincolo, căci morţi sunt cei muriţi.

        Minciuni şi fraze-i totul ce statele susţine,
        Nu-i ordinea firească ce ei a fi susţin;
        Averea să le aperi, mărirea ş-a lor bine,
        Ei braţul tău înarmă ca să loveşti în tine,
        Şi pe voi contra voastră la luptă ei vă mân’.

        De ce să fiţi voi sclavii milioanelor nefaste,
        Voi, ce din munca voastră abia puteţi trăi?
        De ce boala şi moartea să fie partea voastră,
        Când ei în bogăţia cea splendidă şi vastă
        Petrec ca şi în ceruri, n-au timp nici de-a muri?

        De ce uitaţi că-n voi e şi număr şi putere?
        Când vreţi, puteţi prea lesne pământul să-mpărţiţi.
        Nu le mai faceţi ziduri unde să-nchid-avere,
        Pe voi unde să-nchidă, când împinşi de durere
        Veţi crede c-aveţi dreptul şi voi ca să trăiţi.

        Ei îngrădiţi de lege, plăcerilor se lasă,
        Şi sucul cel mai dulce pământului i-l sug;
        Ei cheamă-n voluptatea orgiei zgomotoase
        De instrumente oarbe a voastre fiici frumoase:
        Frumseţile-ne tineri bătrânii lor distrug.

        Şi de-ntrebaţi atuncea, vouă ce vă rămâne?
        Munca, din care dânşii se-mbată în plăceri,
        Robia viaţa toată, lacrimi pe-o neagră pâine,
        Copilelor pătate mizeria-n ruşine…
        Ei tot şi voi nimica; ei cerul, voi dureri!

        De lege n-au nevoie – virtutea e uşoară
        Când ai ce-ţi trebuieşte… Iar legi sunt pentru voi,
        Vouă vă pune lege, pedepse vă măsoară
        Când mâna v-o întindeţi la bunuri zâmbitoare,
        Căci nu-i iertat nici braţul teribilei nevoi.

        Zdrobiţi orânduiala cea crudă şi nedreaptă,
        Ce lumea o împarte în mizeri şi bogaţi!
        Atunci când după moarte răsplată nu v-aşteaptă,
        Faceţi ca-n astă lume să aibă parte dreaptă,
        Egală fiecare, şi să trăim ca fraţi!

        Sfărmaţi statuia goală a Venerei antice,
        Ardeţi acele pânze cu corpuri de ninsori;
        Ele stârnesc în suflet ideea neferice
        A perfecţiei umane şi ele fac să pice
        În ghearele uzurei copile din popor!

        Sfărmaţi tot ce aţâţă inima lor bolnavă,
        Sfărmaţi palate, temple, ce crimele ascund,
        Zvârliţi statui de tirani în foc, să curgă lavă,
        Să spele de pe pietre până şi urma sclavă
        Celor ce le urmează pân’ la al lumii fund!

        Sfărmaţi tot ce arată mândrie şi avere,
        O! dezbrăcaţi viaţa de haina-i de granit,
        De purpură, de aur, de lacrimi, de urât –
        Să fie un vis numai, să fie o părere,
        Ce făr’ de patimi trece în timpul nesfârşit.

        Zidiţi din dărmăture gigantici piramide
        Ca un memento mori pe al istoriei plan;
        Aceasta este arta ce sufletu-ţi deschide
        Naintea veciniciei, nu corpul gol ce râde
        Cu mutra de vândută, cu ochi vil şi viclean.

        O! aduceţi potopul, destul voi aşteptarăţi
        Ca să vedeţi ce bine prin bine o să ias’;
        Nimic… Locul hienei îl luă cel vorbareţ,
        Locul cruzimii vechie, cel lins şi pizmătareţ,
        Formele se schimbară, dar răul a rămas.

        Atunci vă veţi întoarce la vremile-aurite,
        Ce mitele albastre ni le şoptesc ades,
        Plăcerile egale egal vor fi-mpărţite,
        Chiar moartea când va stinge lampa vieţii finite
        Vi s-a părea un înger cu părul blond şi des.

        Atunci veţi muri lesne fără de-amar şi grijă,
        Feciorii-or trăi-n lume cum voi aţi vieţuit,
        Chiar clopotul n-a plânge cu limba lui de spijă
        Pentru acel de care norocul avu grijă;
        Nimeni de-a plânge n-are, el traiul şi-a trăit.

        Şi boale ce mizeria ş-averea nefirească
        Le nasc în oameni, toate cu-ncetul s-or topi;
        Va creşte tot ce-n lume este menit să crească,
        Va bea pân-în fund cupa, pân’ va vrea s-o zdrobească,
        Căci va muri când nu va avea la ce trăi.

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Pe malurile Senei, în faeton de gală,
        Cezarul trece palid, în gânduri adâncit;
        Al undelor greu vuiet, vuirea în granit
        A sute d-echipajuri, gândirea-i n-o înşală;
        Poporul loc îi face tăcut şi umilit.

        Zâmbirea lui deşteaptă, adâncă şi tăcută,
        Privirea-i ce citeşte în suflete-omeneşti,
        Şi mâna-i care poartă destinele lumeşti,
        Cea grupă zdrenţuită în cale-i o salută.
        Mărirea-i e în taină legată de aceşti.

        Convins ca voi el este-n nălţimea-i solitară
        Lipsită de iubire, cum că principiul rău,
        Nedreptul şi minciuna al lumii duce frâu;
        Istoria umană în veci se desfăşoară,
        Povestea-i a ciocanului ce cade pe ilău.

        Şi el – el vârful mândru al celor ce apasă –
        Salută-n a lui cale pe-apărătorul mut.
        De aţi lipsi din lume, voi cauza-ntunecoasă
        De răsturnări măreţe, mărirea-i radioasă,
        Cezarul, chiar Cezarul de mult ar fi căzut.

        Cu ale voastre umbre nimica crezătoare,
        Cu zâmbetu-vă rece, de milă părăsit,
        Cu mintea de dreptate şi bine râzătoare,
        Cu umbra voastră numai, puteri îngrozitoare,
        La jugu-i el sileşte pe cei ce l-au urât.

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Parisul arde-n valuri, furtuna-n el se scaldă,
        Turnuri ca facle negre trăsnesc arzând în vânt –
        Prin limbile de flăcări, ce-n valuri se frământ,
        Răcnete, vuiet de-arme pătrund marea cea caldă,
        Evul e un cadavru, Paris – al lui mormânt.

        Pe stradele-ncruşite de flăcări orbitoare,
        Suiţi pe baricade de bulgări de granit,
        Se mişc batalioane a plebei proletare,
        Cu cuşme frigiene şi arme lucitoare,
        Şi clopote de-alarmă răsună răguşit.

        Ca marmura de albe, ca ea nepăsătoare,
        Prin aerul cel roşu, femei trec cu-arme-n braţ,
        Cu păr bogat şi negru ce pe-umeri se coboară
        Şi sânii lor acopăr – e ură şi turbare
        În ochii lor cei negri, adânci şi desperaţi.

        O! luptă-te-nvălită în pletele-ţi bogate,
        Eroic este astăzi copilul cel pierdut!
        Căci flamura cea roşă cu umbra-i de dreptate
        Sfinţeşte-a ta viaţă de tină şi păcate;
        Nu! nu eşti tu de vină, ci cei ce te-au vândut!

        . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

        Scânteie marea lină, şi placele ei sure
        Se mişc una pe alta ca pături de cristal
        Prin lunce prăvălite; din tainica pădure
        Apare luna mare câmpiilor azure,
        Împlându-le cu ochiul ei mândru, triumfal.

        Pe undele încete îşi mişcă legănate
        Corăbii învechite scheletele de lemn;
        Trecând încet ca umbre – ţin pânzele umflate
        În faţa lunei, care prin ele-atunci străbate,
        Şi-n roată de foc galben stă faţa-i ca un semn.

        Pe maluri zdrumicate de aiurirea mării
        Cezaru-ncă veghează la trunchiul cel plecat
        Al salciei pletoase – şi-ntinse-a apei arii
        În cercuri fulgerânde se pleacă lin suflării
        A zefirului nopţii şi sună cadenţat.

        Îi pare că prin aer în noaptea înstelată,
        Călcând pe vârf de codri, pe-a apelor măriri,
        Trecea cu barba albă – pe fruntea-ntunecată
        Cununa cea de paie îi atârna uscată –
        Moşneagul rege Lear.

        Uimit privea Cezarul la umbra cea din nouri,
        Prin creţi ai cărei stele lin tremurând transpar,
        I se deschide-n minte tot sensul din tablouri
        A vieţii sclipitoare… A popoarelor ecouri
        Par glasuri ce îmbracă o lume de amar:

        „În orice om o lume îşi face încercarea,
        Bătrânul Demiurgos se opinteşte-n van;
        În orice minte lumea îşi pune întrebarea
        Din nou: de unde vine şi unde merge floarea
        Dorinţelor obscure sădite în noian?

        Al lumii-ntregul sâmbur, dorinţa-i şi mărirea,
        În inima oricărui i-ascuns şi trăitor,
        Zvârlire hazardată, cum pomu-n înflorire
        În orice floare-ncearcă întreagă a sa fire,
        Ci-n calea de-a da roade cele mai multe mor.

        Astfel umana roadă în calea ei îngheaţă,
        Se pietrifică unul în sclav, altu-mpărat,
        Acoperind cu noime sărmana lui viaţă
        Şi arătând la soare-a mizeriei lui faţă –
        Faţa – căci înţelesul i-acelaşi la toţi dat.

        În veci aceleaşi doruri mascate cu-altă haină,
        Şi-n toată omenirea în veci acelaşi om –
        În multe forme-apare a vieţii crudă taină,
        Pe toţi ea îi înşală, la nime se distaină,
        Dorinţi nemărginite plantând într-un atom.

        Când ştii că visu-acesta cu moarte se sfârşeşte,
        Că-n urmă-ţi rămân toate astfel cum sunt, de dregi
        Oricât ai drege-n lume – atunci te oboseşte
        Eterna alergare… ş-un gând te-ademeneşte:
        Că vis al morţii-eterne e viaţa lumii-ntregi.”

        1874, 1 decembrie

        Este bine sa ne aducem aminte de marele nostru poet Mihai Eminescu

        • Pentru ce te scuzi? Doar e opera lui Eminescu, chiar dacă pe alocuri se referă la altceva decât la credințta noastră ortodoxă. În versuri nu se putea clarifica asta.

  9. La Berlin, Yanis Varoufakis a lansat miscarea Diem25 ( foarte activa pe net) , „Democracy in Europe 2025” si a felicitat-o pe Merkel pentru felul in care a gerat criza refugiatilor.
    http://www.lefigaro.fr/international/2016/02/09/01003-20160209ARTFIG00289–berlin-varoufakis-lance-son-utopie-europeenne.php
    Ce s-o intampla cu grecii? Cum de s-au lasat inselati de cei doi prostituati politici?

  10. naivitate specific romaneasca in comentarii. jumatatile de masura nu ajuta la nimic si nici stiinta lucrurilor din auzite dupa care tragem concluzii in traditionalul sistem mioritic. clement scrie un mult dar spune f putin. pe noi ne-au facut mat dupa 45 si nu ne mai putem ridica pt ca nu mai avem cum. merkel nu este nemtoaica absolut deloc si este clar ca-n ro este sustinuta de conationala ei numita pipidi. atit merkel cit si gauck au fost oameni crescuti la umbra org lui soros. apoi sint oameni care au spus in gura mare la tv ce va urma. deci ce se face acum a fost anuntat in 2008 de catre hyden atit la tv cit si in washington post in mai acelasi an. a spus ca cel tirziu in 2020 germania nu va putea fi guvernata din cauza razboaielor civile. apoi mai sint thomas barnett cu pentagon new map in care spune ca cine se opune sa fie executat si kalergi cu praktische idealismus. acum ce asteapta romanul?! nimeni nu stie nimic dar le intelege pe toate? nu merge!
    ascendenta taraneasca a celor multi ne costa! scoala buna de pe vremuri n-a facut posibila recuperarea memoriei timpului pe care toti acestia nu au putut-o avea si nici lipsa de experienta cronica de care vor suferi in continuare. acum ar trebui sa ne fie clar de ce bancherii au dat bani si de ce anume au facut-o! e de la sine inteles ca ridicind taranimea lipsita de orice cunostinte vor avea de fapt la dispozitie o masa de manevra ideala pe care o pot folosi cum vor ei lucru care se vede si care le-a adus beneficii pe toate planurile.

    • Un moment, esti nedrept cu Clement si nici cu referirea la von Coudenhove Kalergy nu sunt de acord – omul a vizionat / aberat pe multiple planuri, dar la faza la care te referi e citat în mod eronat si afara din context.

    • Pai da, clement scrie asa pentru ca stra-stra-stra bunicii sai erau tarani cu apucaturi rele, belicoase, coborati din Muntenegru cu potera dupa ei, fara aplecare spre studiu.
      Si cum aschia nu sare departe de trunchi…
      Slava Domnului ca ati intervenit pe blog cu asa o profunzime analitica.
      E bine ca ne-ati avertizat in legatura cu daravera din 2020. De maine, incepem antrenamentele.

  11. Astept sa vad cand se vor dezmetici politicienii romani si le vor transmite omologilor lor occidentali sa „le taca fleanca” si sa isi vada de treburile lor incalcite si rau mirositoare.
    Anghela il vrea pe Predoiu primar al capitalei. http://epochtimes-romania.com/news/catalin-predoiu-sustinut-de-angela-merkel-la-primaria-capitalei–247709
    Tipul acesta de obraznicie este tolerata si de premier si de presedinte, determinandu-ne sa ne intrebam: pe cine au ajuns se reprezinte, domniile lor?
    Este absolut suspecta interventia nemtilor in chestiunea alegerilor pentru primari, acestia fiind la curent cu faptul ca familia Predoi a avut si are inca interese in afacerile Primariei Capitalei, interese comune cu cele ale fostei conduceri psdiste.
    http://epochtimes-romania.com/news/catalin-predoiu-sustinut-de-angela-merkel-la-primaria-capitalei–247709
    Furtuna evenimentelor recente i-ar putea determina pe romani sa creada ca „serviciile” au decis sa ii lichideze pe liberali ( a se vedea cazul MMunteanu si cazul Predoiu) si ca Basescu insusi si-a bagat iar coada in a dezbina si compromite miscarea liberala.
    Problema care se pune este, ce mai cauta si coada nemtilor in debandada actuala..
    Este oare posibil ca nemtii sa aiba si ei unele interese in continuarea colaborarii dintre cabinetul de avocatura al socrului lui Predoiu si primaria capitalei?
    Nu insinuez nimic. Imi pun intrebari in calitate de cetatean vigilent, asa cum imi pun intrebari si in legatura cu spitalele care nu au facut contracte cu firma lui Condrea.
    Erau cumva managerii acestor asezaminte la curent cu calitatea dezinfectantilor comercializati de Hexi? Echipa lui Tolontan a avut cumva curiozitatea sa ia contact cu epidemiologii de la Grigore Alexandrescu?
    Ma refer la acest Spital doar pentru ca aici isi desfasoara activitatea cea mai importanta personalitate a masoneriei romane, doctorul Radu Balanescu, eminent lider spiritual devotat intereselor Romaniei si presupunem noi, contrariat de atitudinea iresponsabila a multor confrati ai sai.

  12. Ce treabă are cu românii MRU, care e roman doar in acte? El este un israelian care se da român pentru interese materiale. Nu e primul și nici ultimul. Le recomand km a toți să ia exemplu de la dna. Maia Morgenstern care face onoare și evreilor adevărați și românilor.
    O adevărată patrioata.

Răspunde!