Urare Românilor de bine și ce ne mai pregătesc liftele globaliste.


La trecerea în noul an, țin să urez tuturor Românilor normali, cinstiți, lipsiți de viclenie, ca următoarea urare să se împlinească peste ei și casele lor!

De nu ați ajuns încă la credința cea adevărată care ne definește ca Români, să vă ajute Domnul Hristos să o dobândiți, căci numai așa vom trece cu bine peste ce ne pregătesc vrăjmașii noștri.

Observ că TVA-ul a fost redus cu 4% și ăsta nu-i un lucru rău. Știți însă ce planuri au în 2016 cei răi și blestemați pentru copiii noștri? Nimic mai puțin decăt introducerea orelor obligatorii de „educație sexuală”, care va ațâța curiozitatea micuților înspre lucruri despre care nu ar trebui să aibă nici măcar idee la vârsta prunciei. Ba mai mult, este lezată si familia tradițională prin introducerea pe multiple fronturi a noțiunii de căsătorie între perverși, ambele lucruri cu care vom avea de luptat anul acesta.

Se caută transformarea României într-un „paradis” occidental, cu un nivel de trai adecvat condiției noastre de membru de mâna a II-a al UE, însă la acelaș nivel de corupție sufletească și morală precum în occidentul „călăuzitor” al guvernanților „noștri”.

Atenție maximă deci – măsurile de oarecare ușurare economică a unui popor absolut împilat, sunt doar pentru a ne amorți ca să acceptăm inacceptabilul. 

Inima sus Române și pregătește-te de lupta cea bună – peste noi colindul și binecuvîntarea, iar peste vrămașii noștri plinească-se Psaltirea cea bună și apărătoare!

 

9 răspunsuri

 1. La Multi Ani, Eufrosin!
  Baietii astia se grabesc rau de tot, si ne si anunta asta. Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena a fost dirijat de Ma(riss Jans)sons, si a avut ca prima piesa Marsul Uniunii! Papa o tine langa cu o singura religie si cu unirea cu ortodoxia, iar armatele cele mai importante ale lumii sunt deja in contact, pe teritoriile Siriei si Irakului. Daca mai punem si paranoia lui Erdogan, capabila oricand sa declanseze o scanteie suficient de puternica pentru a face sa explodeze cazanul cu pulbere de acolo, ca si faptul ca, dupa darea in functiune a bazei de la Deveselu si infiintarea comandamentului Nato de la Bucuresti, Romania este tinta de gradul 1 pentru rachetele rusesti, eu zic sa ne ajute Dumnezeu sa trecem prin toate cate ne-o fi harazit!

  • La Mulți Ani și ție, Adrian! Da, treaba e groasă după cum bine ai remarcat. Să ne ajute Domnul să trecem cu bine peste toate!

 2. Pai ce, vreti sa ramana copiii romani mai prejos decat cei norvegieni ?
  https://www.rt.com/news/257521-norwegian-sex-education-tv/
  In Canada tipul care a facut programul de educatie sexuala pt copii, Benjamin Levin, a fost condamnat pt posesiune de imagini pornografice cu copii si indemnare a unor persoane sa faca sex cu proprii lor copii. Un adevarat expert.
  In SUA a aparut inca din 2002 cartea lui Judith Levine „Harmful To Minors” in care indeamna sa se dea drumul la sex cu copiii, care cica ar avea fantezii sexuale de mici si abia asteapta sa le puna in aplicare cu adultii.

  • „Lasati copiii sa vina la mine, ca a unora ca acestia este Imparatia Cerurilor”! Citi dintre idiotii de astazi cu functii de conducere si decizie mai stiu sau mai tin cont de acest sfat dumnezeiesc?

 3. Si eu, si eu va doresc acum, de Sf. Botezul Domnului, toate cele cuvenite!

  Încolo, din partea tehno-„guvernul” popo-„european” al Republicii Europate România ma astept si eu la comiterea aceleiasi game de tentative de conditionare si dresaj ca si respectabilul Eufrosin.

  Dar, poate da Domnul sa li-se mai gripeze si lor masinaria (ca ia uite cum se întoarce roata în Köln, de ieri încoace), nu?

  • Diversitatea își arată colții, asta e tot ce-a fost în Köln. Etern rușinată să fie scroafa STASI-stă care a deschis zăgazurile.


 4. Le doresc domnilor Iohannis si Ciolos sa il cunoasca personal pe romanul Adrian Naidin si cuvintele acestuia sa le deschida mintea, ochii si inima.
  Am convingerea ca domnul Naidin se poate dovedi un reper pentru tineri si astept sa realizeze acest lucru atat Biserica cat si presa crestina .
  In dialogul cu realizatorul N24, tanarul muzician spunea ca se simte singur . Contactele sale culturale insa, dovedesc faptul ca este pretuit atat in tara cat si in afara ei si deci, are acces la un auditoriu important.
  Nu il vad ca pe un lider politic, din pricina incarcaturii emotionale native proprii creatorului de arta, dar il vad ca pe un formator de opinie sincer, onest si curajos.

 5. Păi să ne pregătim! Și să ne rugăm să vină mai … repede. Ce? Vestea cea bună! Apocalipsa!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: