Tâlhari de joasă speță, aflați la sfat înalt: cum să distrugem România


Dovada adevărului zicalei „Cine se aseamănă se adună”, stă în faptul că mamelucul plagiator care o face pe prim-ministrul României zilele astea, l-a găsit pe nimeni altul în calitate de „consilier strategic”, decât pe măcelarul din Balcani și evident nu poate fi vorba de Slobodan Milosevic, Dumnezeu să îl ierte! Ce mai festival obscen era în mass-media acelor zile de nenorocire pentru poporul sârb!

Ne referim firește la generalul Wesley Clark, dandy-ul împopoțonat, pompos și van, lacheul personal al bufniței aleia’ nebotezate ce radia de fericire de câte ori era distrusă o mânăstire sau biserică ortodoxă sârbă, pe numele-i nevrednic de pomenire, Madeleine Albright.

„Am reusit sa conving o mare personalitate internationala, dl general Wesley Clark, sa accepte o pozitie de foarte mare nevoie, de special adviser, deci consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice”, a declarat Victor Ponta.

„Sunt foarte mândru şi îi sunt foarte recunoscător lui Wesley Clark că a acceptat să-mi fie consilier onorific. Specific că nu este plătit pentru activitatea domniei sale”, a adăugat premierul României.

Va fi plătit regește domnia sa generalul, fiți fără grijă…

Nu e nici un secret că bestiile astea după ce au distrus Serbia, s-au înhăitat cu scopul de a jefui provincia Kosovo de resursele sale naturale și a-i prelua din mers sectoarele vitale precum energie, transport, telecomunicații ..

„Este un extraordinar economist, este implicat la nivelul cel mai înalt în ceea ce înseamnă strategii economice. (…) Cred că orice prim ministru din această lume dacă ar avea ocazia sa-i ceară un sfat nu ar rata această ocazie”, a spus Ponta referitor la generalul Clark.

sursa Hotnews si Antena3

Sigur că da: firma Envidity al cărei Președinte este Wesley Clark, are afaceri miniere de peste 5 miliarde USD în Kosovo – credeți că prezența sa „neremunerată” în România, nu are nimic de-a face cu interesele din spatele exploatării resurselor noastre naturale, fie acestea metale prețioase, sau gaze de șist ?

O strângere de mână colectivă, una extrem de lucrativă:

De la stânga la dreapta:

Ca de la bandit, la bandit

Ca de la bandit, la bandit

-criminalul Hashim Thaci, liderul UCK (KLA), mafiot albanez care a prosperat printre altele răpind, eviscerând și la urmă ucigând sârbi pentru a le vinde organele în Israel. Criminalii săi, au luat parte deopotrivă cu NATO, la distrugerea mai multor biserici și mânăstiri decât a distrus Imperiul Otoman pe aceste meleaguri într-o jumătate de mileniu.

-Bernard Kouchner, administratorul ONU in Kosovo.

-Generalul Sir Michael Jackson, Comandantul forțelor de ocupație KFOR.

– criminalul de război Agim Ceku, urmărit de Tribunalul Penal Internațional, bandit a cărui distracție principală consta din uciderea prizonierilor prin injectarea cu otravă și tăierea mâinilor lor de vii, cu securea.

– Într-un final neglorios, iată-l pe Gen. Wesley Clark, cel mai parfumat ofițer-playboy din întregul NATO, felicitându-se chiar cu Hashim Thaci!

Ce spune lumea despre eroul in uniformă, aducător al democrației urmată de prosperitate capitalistă, fireste nici una, nici cealaltă pentru țările atacate in numele acestora:

Face o pereche perfecta cu Ponta si Crin, el sluga lui Soros, iar astia slugile lui Felix.

Individul asta a fost la un pas de declansarea unui razboi mondial si daca nu erau englezii la mijloc probabil ca l-ar fi facut. Idiot sinistru.

Era clar ca rusii o cauta cu lumanarea si provocau la tot pasul iar asta era gata sa puna botul. Initial americanii l-au sustinut contra englezilor, dar britanicii s-au tinut tari si au refuzat in bloc, de la capitanul James Blount(alias James Blunt – cantaretul), continuand cu seful lui gen. Mike Jackson si pana la ministrul de apararii britanic.

In aprilie 2000, la nici 1 an de la incident i s-a cerut sa se pensioneze, Clark plangandu-se ca ar mai fi trebuit sa raman ofiter activ cel putin 3-4 ani. Asadar americanii l-au trecut pe linie moarta recunoscandu-i practic vina. A mai fost un incident cu atacarea ambasadei chineze in care a refuzat sa-si asume responsablitatea si a fost nevoie ca seful CIA sa-si asume pana la urma responsabilitatea in locul lui.

Pentru cei nefamiliari cu incidentul, idiotul dăduse ordin de deschidere a focului asupra armatei ruse ale cărei trupe efectuaseră o frumoasă manevră de capturare prin surprindere a aeroportului din Pristina, pe când trupele NATO asistau neputincioase. Cevea mai târziu, trupele sale au bombardat ambasada Chinei din Belgrad, omorând trei angajați . Vă dați seama cât de aproape a fost ….

Acum va fi responsabil de exploatarea gazelor de șist prin fracționare hidraulică, procedeu interzis chiar și în vecina Bulgarie, pentru nocivitatea sa. Ați bea cu sete apa care arde, sau ați trimite maidegrabă chimicalele la vale pentru a otrăvi întreg fluviul curat ca lacrima ce curge in subteran din Moldova, până la Dunăre?

fluviul-subteran-din-Dobrogea-comoara-din-adancuri

Am cam lungit-o și a venit timpul să sumarizez:

Guvernul USL dovedește că nu se deosebește de cel al PDL, decât cu inițialele și cu fețele pocite ale conducătorilor săi. Nocivitatea ambelor pentru România este însă aceeaș, adică toxice în extrem.

Dacă cădem în amăgirea că înlocuindu-i pe bandiții de-abia duși cu ăștialalți, comitem nu numai o eroare, ci o adevărată crimă împotriva generațiilor viitoare. Se pare însă că pe lângă mulțimile proaste scoase în stradă de către PDL, în mijlocul cărora își face apariția tupeistul ăla’ de cocălar cu diplomă de Oxford știut ca MRU, sute de Români au început să demonstreze în mod spontan, împotriva întregii adunături de trădători și hoți care constituie „clasa politică românească”.

Sloganul „PDL-USL, aceeaș mizerie”, a bagat groaza în bandiți. Dea Domnul ca groaza să se transforme în teroare și ca nemernicii să ceară în bloc azil politic la ambasada din interiorul căreia perverșii sexuali sunt nu doar protejați, ci de-a dreptul promovați. Apoi, cine știe, tot Domnul cu umorul Lui fin, să trimită din ceruri răsplata divină, peste întreaga liotă. Câtă ușurare ar fi pentru biata țară…

Americanii inteligenți, au o vorbă: „if the chinese absolutely have to nuke us, let them Oh Lord, take out Hollywood!”

Știu ei bine că țara lor se află în metastază, iar noi cunoaștem care e cancerul… Apoi, ușor, am trece la reconstrucția României și la relații externe bazate pe avantajul reciproc, în locul subjugării și a nemerniciei.. Se poate, dar trebuie să o cerem și asta nu oricui:

Române, roagă-te pentru țara ta!

37 răspunsuri

 1. „Cel ce ai fost , Cel ce esti, si Cel ce vei fi in veac, Stapine Doamne ! Tie ma rog ptr tot poporul roman, si ptr tara mea Romania -Dacia! Binecuvinteaza-mi tara si poporul , binecuvinteaza-mi poporul daruindu-i sanatate si intelpciune , conducator intelept ,vredincios si cu frica de Tine, sa conduca poporul dupa legea ta cea sfinta , dupa legea dragostei!. Fereste-mi tara si poporul de cutremure , de inundatii , de foamete, de seceta ,de molime si boli, de navalirea altor neamuri , de razboaie si lupte intre frati. Opreste, alunga si stirpeste cu dreata Ta pe toti cei care asupresc poporul meu , il batjocoresc , chinuiesc si umilesc. Daruieste tuturor celor bineplacuti Tie din neamul meu ,preoti calugari si mireni , intelepciune si curaj de la tine, sa trezeasca poporul din somnul mortii in care zace acum , sa-l intoarca iarasi pe calea mintuirii , la LUmina si Adevar , sa se pocaiasca si sa-l mintuiesti: Ca a ta este imparatia si puterea si marirea , a Tatalui , a Fiului si a sf. Duh , ,acum si pururea si in vecii vecilor amin” ! Asa ma rog dim. si seara, dar sint prea pacatos ,dar nu deznadajduiesc. Ca nu stie nimeni judecatile Domnului.

  • Frumos.

  • Sa iti primeasca si sa ne primeasca Dumnezeu, bunele rugaciuni.
   Pana la urma, nu biografia lui W.C.conteaza. El este un ofiter american ce isi serveste patria,cauza si interesele particulare.
   Ceea ce conteaza cu adevarat este faptul ca tara ne este condusa de niste semidocti cupizi si amorali.
   Filozoful, militarul si intreprinzatorul in discutie a fost partenerul Romaniei in razboiul din Iugoslavia, in perioada guvernarii Constantinescu, adica a guvernarii de dreapta.
   Iata dara ca intre viziunea strategico -militara a lui Ciorbea, Campeanu, Plesu, Ponta si Frunzaverde, nu exista nicio deosebire.
   Sa ne amintim deasemeni, ca nu demult, un alt strateg (aliat al Romaniei devenita prin acordurile militare semnate, stat agresor ), Tony Blair, a fost invitat sub guvernarea Basescu sa conferentieze la Bucuresti in fata auditoriului alcatuit din politicieni din toate aripile si de toate culorile.
   Nu ne mai putem amagi la gandul ca vom avea, in viitorul apropiat o conducere politica pentru care sa primeze interesul national.
   Cei doi tineri politicieni scosi in fata, Ponta si Ungureanu au dovedit zilele acestea o lipsa de respect absoluta fata de poporul pe care au pretentia sa il conduca.
   Ambii inainteaza ca doua tavaluguri oarbe, atente doar la vocile din casti ce ii ghideaza catre o tinta pe care nici ei insisi nu o cunosc. Sunt, in fond, doar niste piese de schimb reciclate si reciclabile.
   Seara asta, din lene, am lasat sa curga pe Pro Cinema, filmul „Puterea”. Intriga- previzibila,actorii-rodati. De fapt, il mai vazusem, dar pentru Gene Hackman, mai m-am uitat odata si bine am facut.
   Intr-o fractiune de secunda, aproape de final, pe usa ce da spre biroul Presedintelui vedem…un cuisor!!!!
   Genial regizor!
   Asta este problema, mult stimati si temerari forumisti. Pe usa Presedintelui este batut, un cuisor( figurativ, desigur).

  • Poate ca bunul Dumnezeu ne va asculta rugile si ca va indeparta de la poporul roman paharul (sau, poate, paharele) suferintei care ni se cuvin.
   Multumim, Stelica. Exista oameni care iti urmeaza exemplul. Doamne ajuta!

 2. O da, marele general Wesley Clark, amicul Serbiei, mai nou amicul Romanie si consilier al lui Petit Titulesco:
  http://www.frontpress.ro/2012/06/kosovo-prada-de-razboi-a-oficialilor-occidentali.html
  http://www.mediafax.ro/social/wesley-clark-la-intalnirea-cu-sorin-oprescu-va-fi-o-onoare-pentru-mine-sa-putem-colabora-9824000

  Onorata asistenta, va rog frumos sa priviti o mostra de democratie servita de vasalii armatei americane:
  http://www.adjunct.diodon349.com/attack_on_usa/muslim_kosovars_behead_christian_serbs.htm

  http://www.kosovoliberationarmy.com/

  Va rog sa descarcati acest document:

  Dă clic pentru a accesa srebrenica.pdf

  Dar nu inainte de a va „delecta” cu aceasta minunata melodie:

 3. Cum spuneam, Doamne apara si pazeste!

 4. Usor de definit:
  Atei, materialisti, libidinosi!

 5. Pe vremea „protestelor” din iarna apäruserä pe aici o putzime (opusul multzimii) de räspândaci de zvonuri care bäteau feluritzi câmpi electro-magnetici si care, luati la întrebäri, s-au topit în neant … Oare cine erau äia? Dece fäceau ce fäceau? Sau nu erau?
  Una peste alta: resultatul „protestelor” a fost demolarea lui Bock si înlocuirea lui cu Ungureanu, care i-a cedat acum locul lui Ponta. Din bine în mai bine, nu?

  Pärerea mea: opinia publicatä din România e fixatä pe lovitura socialistä de stat din tzarä, contextul rämânând în umbrä:

  De interventzia (brutalä a) EURO-lepädäturii (rosii) Swoboda Johannes (care a incitat explicit la încälcarea legii / CP, motiv pentru care subsemnatul a si redactat un denuntz penal împotriva individului) din preambulul marelui summit (marii EURO-päcäleli) nu mai vorbeste nimeni …

  Nimeni nu se referä SI la presiunile exercitate azi / aici / acum de una dintre aripile EURO-Mafiei în scopul determinärii marionetelor lor guvernamentale sä purceadä URGENT la lovituri de stat menite sä scoatä constitutiile în paranteze, pentru a permite integrarea europeanä întru crearea Statelor Unite ale Europei = UrEss-ului.

  Nimeni nu include în ecuatzie presiunile aripii dure a EU în sensul proselitismului în favoarea introducerii taxei pe tranzactii si a generalizärii taxei pe „poluarea” aviaticä.

  Dece?

  • @Thalex
   Tot felul de taxe reprezinta amanunte, sigur ca nu trebuiesc ignorate. Insa dupa umila mea parere, buba e alta. Nimeni nu contesta la modul serios pe adevaratii licurici, adica pe hexagramati. De pilda, ai mai auzit ceva legat de Ridzi? In fine, sa zicem ca si chestia asta e un amanunt, cu toate ca in postarea mea referitoare la ortodocsi, postare publicata de Eufrosin, printre altele, incercam sa atrag atentia asupra uimitoarei obediente a lui Antonescu fata de granzi.
   Am impresia ca se petrece ceva grotesc, „hostile takeover” i-as zice, circul politic la care asistam e perdeaua de fum. Poate ca-s eu prapastios, ma gandesc ca anomia intregii societati (in frunte cu institutiile) romanesti e o variatiune pe aceeasi tema la anomia societatii rusesti a momentului 1917. Desigur, pastram proportiile si contextul, insa schema de lucru imi pare aceeasi. Ne miram cum a fost posibil ca o trupa minoriritara sa preia ditamai tara. Privind actuala situatie de la noi, cred ca incep sa inteleg mecanismul care
   a functionat in Rusia. Pune in locul bolsevicilor „clasici” pe eurocrati,
   pune-l pe MRU, Antonescu sau Ponta in locul lui Kerenski. Partidele au rolul de a controla si zadarnici eforturile romanilor de a se uni si a se opune. Ajuta foarte mult faptul ca pseudo-politicienii nostri mimeaza jocul democratic asa cum domnisoarele platite mimeaza orgasmul. Priveste-i pe romani cat de bulversati sunt, priveste-i si cred ca vei intelege si pe rusii din popor. In Rusia s-au speculat inclusiv tensiunile inerente dintre diversele populatii. Astfel de tensiuni s-au manifestat in absolut toate imperiile, e fapt istoric dovedit. Intr-o tara de dimensiunile Romaniei e mult mai usor sa speculezi astfel de situatii numai bune pentru a contribui la zadarnicirea oricarui efort serios. Totul imi pare artificial ca si „razboiul rece”, adica un razboi intre pravalia lui Itzic si pravalia lui Strul. Diferentiezi castigatorii la fel cum diferentiezi doua picaturi de apa provenite din acelasi izvor. Atata ca o picatura a fost colorata cu cerneala rosie si cealalta cu cerneala albastra, in ciuda culorilor diferite, sursa e comuna, izvorul e acelasi. Spui tu:
   „URGENT la lovituri de stat menite sä scoatä constitutiile în paranteze, pentru a permite integrarea europeanä întru crearea Statelor Unite ale Europei = UrEss-ului.”

   Asa cum URSS a fost condusa discret de niste elitisti dintr-un neam oarecare, asa si Uniunea Sovietica Europeana e condusa de nepotii elitistilor care isi mascau identitatea in spatele denumirii de „sovietic”, o denumire foarte evaziva, la fel ca si cea de european.
   Ce constitutie? Asta se poate schimba oricand, oricum nu era cine stie ce piedica in calea „integrarii”. Cat de curand povestea cu constitutia ar putea sa fie adusa la stadiul de ridicol. Brambureala politica e atent intretinuta, banuiesc ca se doreste obtinerea unui raspuns favorabil la intrebarea: „vreti domn strain”?

   • Toata admiratia domnule TLC.

    • @adrian romanu contra-revolutionarul
     Multumesc frumos pentru apreciere. Nu e necesar sa folosesti apelativul „domnule”, nu tin la asemenea chestiuni. In plus de asta, eu cred ca fundamental suntem de aceeasi parte a baricadei. Asa ca hai sa bem o bere, fie ea si virtuala:

 6. Armele noastre contra paganilor – Datoriile Crestinilor

  Fiecare crestin are datoria sfanta de a marturisi credinta prin
  cuvant si fapta.
  Sf. Scriptura si toti Sf. Parinti ne indeamna sa fim crestini in si
  prin tot ceea ce facem in aceasta viata. Intrucat viata crestina nu se
  reduce numai la rugaciune, lecturi duhovnicesti si neimplicarea in politica.

  A fi crestin inseamna:
  – a slavi pe Dumnezeu;
  – a multumi lui Dumnezeu pentru mila Sa;
  – a te ruga pentru iertarea pacatelor;
  – a mijloci la Dumnezeu pentru:
  a) ajutorarea celor bolnavi;
  b) luminarea mintii copiilor, tineretului;
  c) luminarea mintii si calauzirea mai marilor tarii si ai oraselor si
  satelor;
  d) izbavirea de venirea asupra noastra a altor neamuri si de
  razboiului cel dintre noi;
  e) imblanzirea dusmanilor Bisericii si indepartarea lor;
  – a trai crestineste in familie si in societate;
  – a fi drept si a nu accepta nedreptatea;
  – a apara morala crestina, prin:
  a) decenta si buna cuviinta;
  b) a refuza participarea la actiuni necrestine („chefuri”, petreceri
  cu cantece, dansuri si jocuri paganesti), vizionarea de programe
  indecente;
  c) purtarea de haine decente (atat barbatii cat mai ales femeile);
  d) refuzul de a aproba si accepta, prin tacere sau prin fapte si
  cuvinte, actiunile anticrestine ale autoritatilor;
  e) educarea copiilor nostri si a nepotilor in spiritul invataturii
  crestine nealterate de ecumenism si globalizare.
  – marturisirea credintei prin fapte:
  a) judecatorii sa judece drept, sa refuze mita, sa nu accepte
  intimidarile, sa nu se teama in fata amenintarilor, caci orice va
  suferi pentru dreptate si adevar i se va socoti mucenicie;
  b) medicii, doctorii, farmacistii sa ajute pe cei in suferinta fara sa
  astepte plocoane si daruri de la bolnavi. Sa aline suferinta si vor fi
  alinati. Sa demaste programele criminale de contaminare cu virusi prin
  campaniile de vaccinari gratuite si obligatorii, cu vaccinuri expirate
  sau contaminate. Sa apere dreptul la viata si intimitatea pacientilor;
  c) comerciantii sa vanda la preturi accesibile si sa nu faca specula.
  Sa ajute si vor fi ajutati! Sa nu incerce a recupera ce fura guvernul de
  la fratii lor crestini. Sa vanda marfuri de calitate si sa nu insele la
  cantar.
  d) educatorii, invatatorii si profesorii sa propovaduiasca morala
  crestina cu timp si fara timp copiilor, elevilor, studentilor, tinerilor. Sa nu
  se rusineze a-L marturisi pe Hristos in scoli. Sa nu se teama, caci statul
  si ministerul invatamantului nu poate interzice marturisirea adevarului.
  Sa stie ca cei care striga ca edudatorii, profesorii si invatatorii nu au
  voie sa predice morala si invatatura crestina, nu sunt crestini.
  Educatori, invatatori si profesori, propovaduiti si marturisiti morala si
  invatatura crestina! Nu va temeti de suferinta pentru credinta, caci
  aceasta vi se va socoti mucenicie.
  e) directori si patroni, fiti drepti, cinstiti si cu mila fata de
  angajatii vostri! Nu-i exploatati si nu opriti plata lucratorilor!
  Aveti mila de cei saraci si in suferinta! Ajutati si veti fi ajutati! Nu
  acceptati mita si afacerile necurate! Nu va temeti de intimidarile
  autoritatilor corupte, nici de cei din politie, partide politice,
  justitie, finante si nici de mafie. Aparati dreptatea si Dumnezeu va fi cu voi.
  Cine sufera si moarte pentru dreptate va primi rasplata de la Dumnezeu.
  f) muncitori, fiti cinstiti si cu frica de Dumnezeu! NU furati si nu
  distrugeti! Fiti uniti si aparati-va unii pe altii! NU va temeti de
  directorii si patronii corupti, necinstiti si care va ameninta cu datul
  afara daca nu acceptati sa le faceti pe plac.
  g) crestinelor! aparati-va cinstea si viata curata! NU acceptati sa
  fiti cumparate cu nici un pret! Nu va temeti de amenintari! Temeti-va de
  Dumnezeu!
  h) parintilor educati-va copiii in frica de Dumnezeu. Invatati-i sa
  mearga la biserica, sa posteasca, sa se roage, sa fie cinstiti, sa respecte pe
  cei mai batrani, sa fie politicosi, sa se fereasca de tot ce este
  vatamator (petreceri cu fete si baieti impreuna, de mersul la concerte de muzica
  necrestina si la discoteci si altele asemenea); Invatati-va copiii sa
  se imbrace crestineste, mai ales fetele. NU neglijati acest lucru!
  Invatati-va copii sa duce o viata morala, asa cum se cuvine unor crestini. Feriti-i
  de a cadea in ispite, si prevenitii de pericolele caderii in pacatul
  desfranarii. Demascati-le pericolele educatiei sexuale pe care o
  primesc in scoli.
  i) ministrule nu uita ca esti crestin! Inainte de a propune ceva sau
  de a accepta ceva gandeste-te la urmri. NU te teme nici de FMI, nici de
  BM, nici de NATO, nici de UE, nici de presedinte, nici de prim-ministru! Teme-te
  de Dumnezeu! Nu te increde in oameni! NU te increde in promisiunile FMI,
  BM, NATO, UE, ci tu increde-te in Dumnezeu! Nu te teme nici de NATO, nici
  de Rusia, ci tu teme-te de Dumnezeu!
  Vegheaza ca toti subordonatii tai sa fie cinstiti si drepti si morali.
  Nu acoperi coruptia si actiunile antidemocratice si anticrestine! Nu te
  teme ca vei fi amenintat sau acuzat sau omorat pentru dreptate, caci toate
  acestea ti se vor socoti ca martiriu.
  Nu uita ca vei da seamna de hotararile pe care le iei, si pentru
  faptul ca ti-ai vandut fratii de o credinta!
  j) tu care astazi esti prim-ministru, si tu care astazi esti
  presedinte nu uita ca esti tot om, ca intr-o zi vei muri si ti se va cere socoteala
  de tot ce ai hotarat, daca a fost spre bine sau spre rau. Nu-ti pune
  nadejdea in oameni si nici in bogatie, caci toate acestea aici le vei lasa. Fii
  drept, fii cinstit, fii crestin in tot ceea ce faci! Iar daca nu esti
  crestin, atunci respecta poporul pe care il conduci, caci Dumnezeu nu
  va intarzia sa apere cu mana Sa pe cei ce striga catre El. Nu va
  intarzia sa faca dreptate celor asupriti pentru crednta, celor carora li se
  opreste plata (prin inflatie), celor care nu mai suporta birurile si preturile
  tot mai mari! Nu va intarzia sa faca dreptate celor care sunt
  nedreptatiti de o justitie corupta si comandata politic, saracilor care vor sa munceasca
  si sunt dati afara din inteprinderi, bolnavilor care sunt in spitale si se
  chinuie pentru ca nu au cu ce ploconi asistentele si medicii pentru a
  avea grija de ei sau pentru a fi operati!

  • @treaz
   „ministrule nu uita ca esti crestin!”
   Sunteti atat de sigur ca ei sunt crestini ?!? Ca eu nu mai sunt demult sigura, ba chiar din contra !!! Dupa cum se comporta cu romanii, ei sunt orice altceva decat adevarati crestini, ca sa nu spun mai mult…

   • @katamar
    Sunt crestini doar cu numele. In realitate masoni, inchinatori Marelui Arhitect al Universului, (Lucifer).

  • Si în plus, desigur, fiecare crestin are datoria de a-i înjura la fiecare douä vorbe (în mod 100% duhovnicesc) pe ceilalti crestini din afara sectei (denominatiunii) sale, nu?

   Cu cât numärul de anatheme pe cap de (potential) catolic e mai mare, cu atât sporeste si apropierea de Dumnezeu, nu-i asa?

   Nu în ultimul rând, pasiunea (bolnavä) pentru functiunea (zis) beneficä a turcilor în istoria nopasträ (sub multiple aspecte) e o caracteristicä marcantä a „crestinului” daco-get-beget.

   Ar mai fi de mentionat si … calendarul, acesta jucând un rol ESENTIAL în viata crestinului (aläturi de pix si de agendä): la acest capitol un crstin român îl poate linistit înjura pe alt crestin român chiar în interiorul acestei denominatiuni, cu conditia ca el sä sustinä calendarul vechi, nu?

 7. ..Sf Maxim Marturisitorul i s’a taiat mana dreapta si limba ptr credinta, deci, zdrentele de islamici albaneji nu’s originali..totul trece ca sa revina.

 8. zdrențele alea de albaneji pe vremea lui skanderberg dădeau șuturi în fund imperiului otoman grupa mare! așa că mai ușor cu mînia proletară! dacă ne-am fi trezit și noi mai devreme, pe la 1400 nu pe la 1500 spre 1600, cine știe, nu mai făceau pui turcaleții prin europa!

 9. Pentru Echipa Traditionalista:
  http://www.razbointrucuvant.ro/2012/07/03/agapie-corbu-fanatism-conferinta-audio/
  (si „legaturile”, foarte interesante titluri)

  • @Casandra
   Grupa de la RIC (asa zisa Razboi Intru/Contra Cuvant) este cunoscuta drept un smen care ii da cu ortodoxia insa are ca scop sa se opreasca tendinta de a reveni la calendarul patristic.
   Nu e de mirare ca ii citezi.
   Ii recunosti dupa pozitia lor „echilibrata”, vicleniile standard care se invata la „organe”, Metode psihologice pt. incepatori.
   Cica si Obama a folosit la alegeri aceiasi schema.
   Pe scurt:
   La inceput vorbesti victimelor diverse platitudini adevarate, usor de verificat.
   De exemplu la Obama:
   „Acum ma aflu aici, in fatza voastra ca sa…”
   La ai de la RIC: Sfinti, martiri din timpul comunismului, etc.
   Faza a doua, cand victimele au capatat incredere, le baga in cap ce le-a trasat sheful.
   Cum am zis, RIC-ii sunt arondati pe problema calendarului.
   Putina cugetare ne aduce la ideia ca aceasta problema are o deosebita importanta pentru cei sus numiti, considerand si numai efortul mare depus zilnic.
   Somn usor!

   • Chiar asa sa fie? Pe ce va bazati afirmatiile? Intreb, nu ca sa ma aflu in treaba, ci pentru ca, daca este asa, chiar nu voi mai sti ce sa cred despre oameni! Daca si acesti oameni sunt aserviti si au o agenda, simt ca suntem complet pierduti, noi ca natie. Chiar nu inteleg! Sunt altii in care sa mai putem avea incredere? Exista cineva, in tara asta, despre care putem spune de bine???

    • Inafara chestiunii calendarului pe care il consider ok asa cum este, nu gasesc nimic chestionabil acolo. E drept, nu ii citesc in fiecare zi. Par sa fie echilibrati si cu buna masura.

     • astept un raspuns, daca se poate, si de la treaz

     • Päi tre@z îi acuzä / demascä tocmai pentru cä vor sä pästreze calendarul revizuit (pe care tu spui cä îl consideri „ok asa cum e”, iar el nu).

      În plus, pe RîC e denuntzat în mod insistent / repetat exact stilul de a „apära” Orthodoxia practicat curent aici / acum, nu?

      • Nu intru in argumentul asta si nici nu stiu ca RIC sa ii denunte pe comentatorii Lumii dupa Eufrosin.

   • „Grupa de la RIC (asa zisa Razboi Intru/Contra Cuvant) este cunoscuta drept un smen care ii da cu ortodoxia insa are ca scop sa se opreasca tendinta de a reveni la calendarul patristic”.

    Asa cum si tu însutzi esti cunoscut drept un shmen care ii da cu ortodoxia / cu românismul, insa (care) are ca scop sa se fortzeze cu orice pretz tendinta de a reveni la „calendarul patristic” (la calendarul vechi), nu?

 10. http://www.martin-schulz.eu/index.php?link=11&bereich=1

  europabuero.schulz@spd.de

  protestati impotriva magariei prostiei si hotiei vesticilor!

 11. Mama a fost iradiata cand statea in gradina dinrt-o masina care a trecut la vreo 20 -30 de ea (a simtit un flux de energie si un fosnait suspect al plantelor din jurul ei) de atunci are probleme cu inima si simte picioarele grele ,stiti vreun aparat care sa certifice ca a fost iradiata?sau cine presteaza astfel de servicii , va rog sa nu faceti misto.In legatura cu baietii care vor sa ma bata mai nou am aflat ca pe mama mea vor sa o omoare si pe mine numai sa ma bata , am 4 saptamani de cand nu dorm noaptea si stau cu maceta in mana. Senatorul melcilor le-a cumparat masti de gaze pt ca a aflt ca urma sa utilizez cate spry-uri cu piper( am cumparat si eu masti de gaze dar nu la fel de scumpe ca a lor le-am cumparat de pe un site cu surplusuri militare) am fost la comandantul politiei de doua ori si nimic nici un rezultat stie dar nu prea poate face nimic deoarece senatorul melcilor are pile peste tot .Cand am fost la comandant i-am spus ca o sa le tai mainile si comandantul mi-a spus ca iau 15 ani de inchisoare ,dupa ce ca voi fi atacat in curtea mea de vreo 12 golani tot eu ajung la inchisoare , cica sa ma port bland cu ei dar nu ma las tot o sa le tai chiar daca risc sa merg la racoare.Va rog sa imi raspundeti la intrebare .PIATRA NEAMT e un oras condus de vechea garde comunista .

  • Bogdane taica, nu stiu prea multe detalii in legatura cu conflictul tau, dar am senzatia ca baietii nu fac decat un razboi psihologic, pentru ca au gasit terenul slab. Mai da-i in aia a ma-sii si, eventual, infige-te intr-un din ei si smotoceste-l bine, sa-i ajunga! iar daca politaiul face gat, spune-i sa taca daca nu vrea sa vada in presa inregistrarile convorbirilor. Pentru veridicitate, poti sa ii arati si un pix de-ala destept, care inregistreaza si video. Nu costa decat vreo 2-3 sute de lei. Un pret mic pentru linistea ta. Eventual ia-ti si un caine rau, si intinde o sarma pe deasupra gardului, pe care sa-i anunti ca ai bagat-o in priza!

 12. ..recent javra aia de Ponta si-a angajat pe rusnaci ptr. propaganda!Deci maina lunga a porcilor de rusi este prezenta iar in Romania!

  ps:Eufrosine , stiai ca ratko Mladici a fost gasit nevinovat ptr. ce a fost auzat? Vezi ca un agent francez a dezertat in Bielorusia si a dus cu el niste dosare in care arata clar ca „scorpionii”(cei cu masacrul din srebenica) erau sub controlul NATO!

  • Pai, daca Mladici e nevinovat, ce ziceti de Wesley Clark?

  • Sa ne mai gandim,oleaca.
   Ponta avea munitie à volonté impotriva lui Basescu, munitie adevarata, nu prastii si pioneze, pe care nu a folosit-o.
   Putem deduce,de ce nu a folosit aceasta munitie, recapituland doar cateva situatii la care s-a tot facut referire aici, pe blogul lui eufrosin.

   Sa ne amintim cazul recent al parei strategice de la Chicago.

   „President Barack Obama lower left, NATO Secretary General Anders Fogh Rasmussen, lower right, French President Francois Hollande, upper left, and German Chancellor Angela Merkel, talk as they pose for photo before a working dinner at Soldier Field during NATO Summit in Chicago, Sunday, May 20, 2012.
   © (AP Photo/Christophe Ena)
   SEE ALSO

   Foreign Ministry: 15 years of cooperation between Ukraine and NATO were stable

   NATO official not sure if Ukraine is ready to cooperate in anti-missile defense

   Saakashvili: Georgia hopes to join NATO at next summit

   Saakashvili: Georgia may enter NATO in 2014

   With the salient exception of Georgia, NATO basically ignored its own immediate eastern neighborhood at NATO’ Chicago summit (May 20-21). Europe’s East – a “gray zone” of six countries bordering on NATO and the EU
   Benign neglect tends to grow deeper and even becomes institutionalized with the passage of time. In this region, it takes the form of conceding primary authority on peacekeeping and conflict-mediation to Russia, which acts within institutional formats that constrain the West and exclude NATO outright. Except for a fleeting moment in 2002, NATO has recused itself from a peacekeeping role in its eastern neighborhood.

   At the Chicago summit, NATO again urged all parties to the protracted conflicts to respect those same institutional formats (meaning: 5+2 in Moldova, the Geneva format in the case of Georgia, the “Minsk Group” in the Armenia-Azerbaijan conflict) despite their ineffectiveness. This summit’s communiqué called on “all parties to engage constructively and with reinforced political will in peaceful conflict resolution.” Repeating a phrase from earlier communiqués, it declared that “the persistence of protracted conflicts in [the] South Caucasus and Moldova continues to be a matter of great concern for the Alliance.” But the concern seems to remain at the declaratory level (Chicago Summit Declaration, May 20).

   Overcommitted to failed expeditionary operations in distant theaters, NATO has no security solution to offer in its eastern neighborhood; and – as the Chicago summit confirmed – NATO lacks the collective inclination to provide one. While some NATO partners become security providers in the region, the Alliance itself has missed the chance to become an effective security actor in Europe’s East.

   Again, with the singular exception of Georgia, others are scaling down their erstwhile ambitions for closer cooperation with NATO. The Ukrainian government has regressed from membership aspirant during Viktor Yanukovych’s first premiership (2002-2004) to staunchly “non-bloc” under Yanukovych’s presidency. At the Chicago summit, Yanukovych limited his role to seeking business opportunities for Ukraine in the context of NATO’s withdrawal from Afghanistan. He offered to lease Ukraine’s Soviet-era, heavy-duty transport aircraft for NATO’s reverse transit, and to repair Soviet-made military equipment in Ukraine for the Afghan army’s use (UNIAN, May 22).

   For its part, Azerbaijan joined the non-aligned movement in 2011 – a move that precludes NATO membership aspirations, though still allowing other forms of Azerbaijan-NATO cooperation. In the Karabakh conflict, Russian-backed Armenia occupies territories of Western-oriented Azerbaijan. Amid Western indifference to this situation, Azerbaijan seeks political support among the non-aligned countries. Baku continues to seek an upgraded individual partnership agreement with NATO, but the Alliance procrastinates. Azerbaijan is a troop contributor and a crucial way station for NATO forces operating in Afghanistan. President Ilham Aliyev attended the Chicago summit in that context. Armenian President Serzh Sarkisyan, on the other hand, followed Russian President Vladimir Putin’s example and declined to attend the summit.

   Azerbaijan obtained a degree of satisfaction when the Chicago summit’s communiqué endorsed Azerbaijan’s “territorial integrity, independence, and sovereignty” along with those of Georgia and Moldova (Chicago Summit Declaration, May 20). This basically restates the formulation from NATO’s 2010 Lisbon summit communiqué; but the restatement was in doubt until the last moment, as diplomats involved in the anachronistic “Minsk process” sought to change the Lisbon formula to Azerbaijan’s detriment. Turkey defended Azerbaijan’s interests in the drafting process (Trend, May 21).

   Presidents Dalia Grybauskaite of Lithuania and Traian Basescu of Romania expressed concern over arms sales by certain Western European countries to Russia. In their speeches at the Chicago summit, Grybauskaite and Basescu noted that such arms sales can generate security risks to NATO allies and partners. Basescu urged NATO to introduce controls over arms sales by NATO member countries to non-members (meaning essentially Russia). Such procedures should involve advance notice to the Alliance and a certification that the arms sales would not pose additional risks to allies and partners in the region (BNS, Agerpres, May 21). France is going ahead with the sale of Mistral-class amphibious assault warships to Russia. On the eve of the Chicago summit, Italy delivered samples of Centauro tanks and Iveco armored vehicles to Russia for testing and possible procurement (RIA Novosti, Gazeta.ru, May 12; Izvestiya, May 16).

   History’s most successful alliance seems painfully irrelevant to the security of its own eastern neighborhood, from Ukraine to the South Caucasus. Yet, this neighborhood sits astride the Alliance’s vital energy supply routes to Europe and logistical corridors to Asia. “Relevance” is a particularly sensitive word in the NATO lexicon. From the 1990s onward, NATO leaders serially insisted that NATO remained “relevant” and had to prove it. That proof, however, has yet to materialize in Europe’s East.”
   Autor al informatiei:
   „Vladimir Socor is a senior fellow of the Washington-based Jamestown Foundation and its flagship publication, Eurasia Daily Monitor (1995 to date), where he writes analytical articles on a daily basis. An internationally recognized expert on the former Soviet-ruled countries in Eastern Europe, the South Caucasus, and Central Asia, he covers Russian and Western policies, focusing on energy, regional security issues, Russian foreign affairs, secessionist conflicts, and NATO policies and programs. Mr. Socor is a frequent speaker at U.S. and European policy conferences and think-tank institutions; as well as a regular guest lecturer at the NATO Defense College and at Harvard University’s National Security Program’s Black Sea Program. He is also a frequent contributor to edited volumes. Mr. Socor was previously an analyst with the Radio Free Europe/Radio Liberty Research Institute (1983-1994). He is a Romanian-born citizen of the United States based in Munich, Germany. ”

   Numele Presedintelui Romaniei il mai gasim asociat cu cel al Presedintei Lituaniai si in scandalul inchisorilor CIA (strada Muresului 4)
   Toamna trecuta zornaia presa internationala (AFP, Le Figaro, Suddeutsche Zeitung, presa elvetiana) pe tema asta iar Romania a fost la un pas de a fi inculpata de catre TPI. Situatia s-a rezolvat scurt, dupa vizita Presedintelui, in State.
   Ponta nu numai ca nu a pus subiectul pe tapet ( in calitate de filo -rus, cum il denumesc cei din corul lui Lazaroiu) dar si-a luat drept consilier in strategia militatra un general american implicat intr-un razboi impotriva unui stat ortodox vecin cu Romania, aliat istoric al rusilor, in care traieste o importatnta comunitate romanesca.
   Ca o paranteaza, consilierii patriarhali, foarte implicati in politica atee a guvernatilor romani, nu au niciun cuvant de spus? Electoratul ortodox nu conteaza?
   O logica simpla ne arata ca Ponta nu este nici pro-rus, nici pro-ortodox si in general, nu cred ca este pro-roman.
   Asta si daca observam cat de constiincios respecta legea tacerii ( pe asta se pare ca a studiat-o, in Italia) in privinta traficului de gunoaie dinspre Italia, spre Romania.
   Ce succes electoral ar avea procurorul, daca i-ar aduce in fata justitiei pe oamenii lui Basescu implicati in aceasta afacere imputita!! Procurorul insa, tace. Sa fie oare amestecati in afacerile cu gunoaie si baietii destepti din coalitia adusa de el, la putere?
   Bulgarii au sase procese legate de structurile mafiei (inclusiv de traficul cu deseuri) la care si-au adus intariri juridice internationale. Au inculpat demnitari politici, tigani, fosti colaboratori ai serviciilor secrete. Fratii de la sud de Dunare, dau semne ca nu mai vor sa fie complici la distrugerea tarii lor.
   E posibl ca lor li s-au inviorat cromozomii traco-pamirezi. Genele noastre daco-tracice zac inca in amortire.
   Ponta nu are de gand sa interzica manifestarile comunitatii homosexualilor (cum au facut rusii) si am certitudinea ca nu intentioneaza sa interzica nici ONGurile finantate de grupari din exteriorul tarii, asa cum a propus Duma.
   Daca va ramane la putere, nu il va azvarli de pe tron pe Patapievici ci il va obliga doar sa ii favorizeze si pe paunescienii ce s-au plictisit sa se incalzeasca pe margine.
   Dupa cum mai zis-am cand s-a ivit ocazia, nu cred ca politica romaneasca este dominata de intamplare..
   Toate permutarile au fost luate in calcul, profitul este al acelorasi.

   „In politica, nimic nu se intampla din pur hazard. De fiecare data cand un eveniment se petrece, putem avea certitudinea ca a fost prevazut sa se intample in acel mod”- Franklin D. Roosevelt

  • Nea Anderthale, poti sa ne dai si un link cu achitarea lui Mladici? caci singura referinta recenta pe care am gasit-o este aici:
   http://www.adevarul.ro/international/europa/Mladici-TPI-externare_0_736126752.html#
   Iar aici spune ca procesul SE VA RELUA, deci nici vorba de vreo achitare,

   • TPIul joaca si el dupa cum i-se canta.
    In cazul Mladici s-a aplicat principiul responsabilitatii indirecte.
    Nu acelasi principiu s-a aplicat in cel al generalilor croati Ante Gotodina si Mladen Marka condamnati initial la 24 si respectiv 18 ani de inchisoare si achitati la sfarsitul anului trecut.
    Gotova, fost ofiter in legiunea straina a participat la operatiunea Furtuna in urma careia au fost omorati peste 2000 de sarbi in Krajna si expulzati alti 200 000.
    Hotararea finala a fost luata ignorand peste 1300 de pagini din dosare. Doi dintre judecatorii (Pocar si Agius) completului de judecata au denuntat public manipularea probelor in scopul dezincriminarii acuzatilor.
    In cadrul procesului, a fost chemata pentru a depune marturie si societatea privata -MPRI- alcatuita din veterani de razboi americani ce i-a „consiliat” pe croati. MPRIul nu a raspuns invitatiei Tribunalului.
    Cel de al doilea verdict de achitare TPIul la pronuntat in favoarea fostului sef UCK , Ramush Haradinaj, acuzat de tortura si crima impotriva sarbilor din Kosovo.
    Haradinaj si-a anuntat intentia de a candida la viitoarele alegeri din provincie.
    Imi permit sa citez din articolul domnului Georges Berghezan, jurnalist si analist al GRIP *:
    ” Deci, in timp ce Tribunalul de la Haga este pe cale sa isi inchida lucrarile, practic niciun responsabil pentru crimele comise impotriva sarbilor in timpul razboaielor din fosta Iugoslavie, nu a fost condamnat”…” Toate victimele ( 40 000 de ucisi si 1 milion de refugiati) raman nerecunoscute de Tribunalul ce in acest mod si-a oficializat cu propriu-i sigiliu, principiile unei justitii selective…”

    *GRIP= grup de cercetare si informare privind pacea si securitatea.
    Acest organism dezbate si propune spre analiza subiecte legate de gestiunea si rezolvarea conflictelor violente.
    Studiile GRIP se refera in principal la evenimente ce se desfasoara in Balkani si Africa sub-sahariana.

 13. http://cen.acs.org/articles/90/web/2012/12/Fluorescence-Spectroscopy-Spots-Fracking-Contaminants.html

  Am dat linkul cu un singur scop. Sa ne intrebam, daca se mai baga bani cu nemiluita in cercetarea metodelor de a scapa de poluantii rezultati din exploatarea gazelor de sist, oare asta nu inseamna ca problema este departe de a fi rezolvata?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: