Lovitură de stat, sau doar bătaie între clanuri?


Între vaietele cancelariilor occidentale ale căror dirijor licuricesc își strălucește amăgitor „lumina” cea promovatoare a perversiunii peste societățile de dânsul controlate, Românii asistă uluiți la o farsă de enorme proporții, ce are ca unică menire distrugerea României, prin aservirea noastră față de niște nemernici care se cred stăpâni peste noi, atât din punct de vedere teritorial, cât și economic și social.

Ni se cere să credem că ticălosul care chema la împărțirea țării în regiuni, cel al cărui acoliți securiști au profitat din plin dând pe mai nimic sectoarele de bază ale econmiei, ar fi cumva diferit de cei a căror poftă de ciolan, întrece până și foamea lui Knut Hamsun.

Un fătălău neispravit care și-a luat drept sfetnic de taină pe măcelarul din Balcani și care nutrește aceleași planuri de dezintegrare teritorială a României, nu este „omul Moscovei”, ci doar o altă marionetă malignă a păpușarilor globali. În restul, circul este complet: amenințarea penală a pocitului, mitinguri pro-pocitanie la Cluj, urletele mediei coroiate cum că România „regresează” în dictatură, slăbirea programată a Leului nostru cuplată cu cumpărarea la greu pe mai nimic a averii pe cale de dispariție a României etc.

 

sursa: Cluj.citynews.ro

 

Cât ne privește, s-a scris un scenariu pe necinste, care prevede că vom sări unii la beregatele altora. Doar nu suntem tâmpiți oameni buni!

O diversiune securistă cu sponsorizare globală, nu ne va fenta pe noi chiar atât de ușor precum cred leprele alea’!

Ne vom bate între noi pentru a susține ciuma portocalie sau holera roșie ? Păi n-am băut gaz sau ne-am uitat la realitatea lui Strul cu toții!

Ține-ți Române mintea trează, ochiul ager, brațul tare și mai cheamă-L pe Domnul din când în când, atât pentru tine și ai tăi, cât și pentru țara întreagă – vom răzbi, dar nu fără El!

O Românie nouă, vremea ei a venit!

 

15 răspunsuri

 1. „Invatati, invatati, invatati!” – V. I. Lenin
  http://decantare.wordpress.com/psihopolitica/

  Textul de mai sus nu trebuie citit ci studiat. Faceti abstractie de povestea cu „Scientologia”.

 2. Trebuşoara asta e mai cu schepsis decât ne-am închipui noi la o primă analiză. Dacă ne uităm la discursul lui Antonescu, de ieri seară, vom vedea că regizorul acestui circ vrea să scape, pe de o parte, de un Băsescu ce deranjează nu se ştie din ce motive, iar pe de altă parte încearcă să ne convingă în legatură intenţiile naţionaliste ale găştii ce-l are ca îndrumător pe W. Clarke, adică să combată eficient sloganul „PDL+USL, aceeaşi mizerie”.
  Sau, poate că Băsescu nu este vizat decât pentru o temporară retragere strategică…

 3. RUGĂCIUNE PENTRU NEAM a părintelui Gheorghe Calciu Dumitreasa

  <>
  Aceasta este rugaciunea care se citeste la fiecare Sfanta Liturghie de preotii din Catedrala ,,Sf. Treime” din Vatra Dornei si ce este mai frumos, este ca o multime de credinciosi se roaga in genunchi alaturi de preoti. De piatra sa fii si tot te topesti la rugaciunea unei intregi Parohii !
  Haideti sa ne rugam toti, sa solicitam preotilor din Biserici sa se roage aceasta rugaciune si poate da Domnul sa scapam de tradatorii de neam si tara !

 4. RUGĂCIUNE PENTRU NEAM a părintelui Gheorghe Calciu Dumitreasa

  Stăpâne Doamne, Dumnezeul nostru, Părinte, Fiule şi Duhule Sfinte, venim la tine, Doamne, cu pocăinţă şi durere în inimi, să ne rugăm pentru poporul românesc.
  Ascultă cererea noastră, intră Doamne, ca un Impărat Ceresc în ţara noastră şi în neamul nostru şi-l scapă, Iisuse, de uneltirile vrăjmaşilor văzuţi şi nevăzuţi. Că prigoneşte vrăjmaşul sufletul neamului românesc şi viaţa lui o calcă în picioare. Făcutu-l-a să locuiască în întuneric ca morţii cei din veacuri, şi sufletul lui este mâhnit de moarte. Că l-au trădat cei puşi de Tine să-l conducă şi au uitat că Tu ai spus ca cel ce vrea să fie întâiul, să slujească tuturor. Şi ei au ştiut acest lucru, dar s-au trufit, au uitat de poporul Tău, l-au asuprit şi l-au jefuit, l-au vândut altor neamuri şi au călcat poruncile Tale, iar pământul acesta, pe care l-ai dat neamului românesc pe veci, l-au înstrăinat.
  Dar poporul acesta Te slăveşte, Doamne, nu numai cu buzele, ci şi cu inima.
  Adu-Ţi aminte de el pentru cei ce Te cunosc pe Tine, pentru monahii şi monahiile care zilnic se roagă pentru el şi pentru rugăciunea noastră de astăzi, chiar dacă
  suntem nevrednici de mila Ta.
  Pentru că toţi ne-am abătut, toţi am făcut nelegiuire, şi ierarhii, şi preoţii şi credincioşii. Nu mai este nici unul care să facă dreptate, nu mai este nici unul !
  Ci încetează Doamne, bătaia Ta împotriva poporului românesc.
  Adu-Ţi aminte, Iisuse, de fraţii noştri care sunt în afara ţării, în exil sau vânduţi odată cu teritoriile cedate, şi-i miluieşte pe ei. Reunifică poporul Tău. Repune-l în cinstea pe care a avut-o la Tine mai înainte, iartă-i păcatele săvârşite, apostaziile, răutăţile, îndemnurile la desfrânare, la neiertare şi la răzvrătire împotriva Ta.
  Rugători aducem pentru noi pe Maica Ta cea Sfântă, Pururea Fecioara Maria, Puterile Cereşti, pe Sfinţii Tăi Apostoli, pe mucenicii neamului nostru şi pe toţi mucenicii, sfinţii şi cuvioşii care au slujit Ţie cu credinţă curată.
  Adu-Ţi aminte, Stăpâne, de toţi cei care s-au jertfit pentru Cruce, Biserică şi Neam; adu-Ţi aminte de sângele lor care s-a vărsat şi pune-l pe acesta în balanţa iertării noastre.
  Redă poporului nostru pământul pe care l-a păzit cu grijă şi credinţă prin veacuri, redă-i bisericile şi mânăstirile vândute, redă-i pacea văzduhului şi îmbelşugarea roadelor pământului, stăpânirea de sine, demnitatea lui creştină şi naţională de altădată, conducători buni şi cinstiţi, neasupritori, nemincinoşi şi nelacomi, redă-i arhierei vrednici de Tine, Iisuse Mare Arhiereu, preoţi dăruiţi Bisericii şi Neamului, credincioşi misiunii lor, adevăraţi secerători, aşa cum Îi vrei Tu, Milostive.
  Auzi-ne Doamne întru îndurarea Ta !
  Nu intra Stăpâne la judecată cu robii tăi, ci întoarce-Ţi iar privirea spre noi şi ne ridică din păcat cu dreapta Ta cea mântuitoare. Şi trecând prin patimile toate, curăţaţi prin suferinţă, să ajungem şi la Sfânta Ta înviere, Iisuse, slăvindu-Te pe Tine împreună cu Tatăl şi Duhul Sfânt, acum şi pururi şi în vecii vecilor. Amin !

  • Situatia este foarte simpla. Lovitura de stat, adevarat, atipica, facea parte din planul papusharilor din spatele USL (de sorginte moskovita) de mai bine de un an. Ca s-a produs acum nu reprezinta nici o surpriza. CEI CE AU FACUT-O,….VOR PLATI NEAM DE NEAMUL LOR. PARTEA PROASTA ESTE CA VOM SUFERI SI NOI, PLEBEA, DIN CAUZA UZURPATORILOR!!!!!

 5. Catedrala ,,Sfanta Treime”

 6. De fanfaronismul imputitului cu cas la gura m-am lamurit de multa vreme ,dar nu pricep ce tot urla cealalta javra mai batrana – de cateva mitinguri tot oracaie cu „restauratia” ! – cat s-au framantat pe la sediul de campanie, tot au gasit pana la urma inca o petarda de aruncat in capul fraierilor….

 7. Nenorocirea fracturarii hidraulice – Cam asa ceva se poate intampla si la noi !

 8. Poate chestia se rezolva asa: Pasi de indepartare din viata politica a dusmanilor nostri: primul: Nastase, doi: Basescu trei: ceilalti; Votati cum trebuie ca sa facem loc pentru oameni devotati Poporului Roman. http://www.ioncoja.ro/la-zi/pasul-urmator-demiterea-lui-basescu/

 9. Färä nici un fel de dorinta de a provoca / propaga, fie si numai pentru protocol, urmätoarea declaratie:

  §1 Mä declar prin prezenta un „bäsist” de ultimä orä (bzw. ich bin ein voller „bäsist” aller spätesten Stunde)

  §2 Regret (masiv) rezervele pe care le-am avut în ultimii 8 ani fatä de personajul în cauzä

  §3 Sper din toatä inima ca individul sä fie re-instalat la Cotroceni = ca schleachta de derbedei (ordinari) din jurul si în cap cu cetäteanul Victocrin Pontanescu sä ajungä cât mai repede la zuchthaus

  §4 Cred cä am acum certitudinea cä „tiranul” e SINGURA fortzä politicä în stare sä provoace un adevärat canibalism în sistem

  §5 Cred, pe cale de consecintzä, cä un eventual succes al bandei Pontanescu ar fi sinonim cu conservarea / pacificarea sistemului

  Cred (precum Antonescu Ion, Mrs., respectiv spre oroarea / dezaprobarea profundä a cancelarului german Hitler A.) din ce în ce mai mult în eficacitatea tratamentului pe bazä de parchet + instantze ergo puscärie aplicat României / Poporului Român.

  Mä bucur (nespus) sä constat cä instinctul mä duce cu sigurantzä dinnou pe o pozitie opusä celei pe care se plaseazä prof. Ion Coja.

  Doamne-ajutä!

 10. Mare e Gradina Ta Doamne si multi sar gardul!

 11. Dedicatie :Tuturor impostorilor politici romani, responsabili pentru dezonorarea tarii.

  EXCELENTA, BEZEDEAUA

  Excelenta, bezedeaua
  Cu mandrie poarta steaua,
  Ce cu stima i-a fost data
  C-a putut a fi licheaua
  Ce la rus si-a plecat capul
  Si la turc a – aprins luleaua.
  Ei, in loc de streangul care
  Se cadea, i-au dat cordeaua,
  Caci nevasta-i pentru o tarla
  De catane fu cateaua;
  In zadar cu-a ta mandrie
  Tu ingreuni canapeaua,
  Crezi ca lumea te admira.
  Cand cutreieri lung soseaua;
  In zadar mai taie mutre
  Serioase mascaraua,
  Cu blazoane-nchipuite
  Si-a impodobit cupeaua.
  Stim ce-arama este-ntr-insul
  Si-i cunoastem noi turaua.
  ‘N-alte tari e-onoare mare
  Decoratia si steaua,
  Dar ce merite-are dansul
  Excelenta, bezedeaua?
  E o carte masluita
  Toata Viata lui-licheaua,
  Si noi stim ce insemneaza
  De pe pieptu-i, tinicheaua.

  Mihai Eminescu ( 1873)

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: