Președintele Tanzaniei reduce „pandemia covid” la ceea ce este: o farsă planetară. Fructe comune Africii și-o capră, testate, primesc sentința: POZITIV Covid-19!


Atunci când un fruct de papaya, altul de pawpaw și o capră iasă pozitive pentru Covid-19 în urma testării, un iepure „neconcludent” iar oaia și uleiul de motor „negative”, poate e vremea să ne dăm seama de faptul că totul este o farsă de proporții planetare și că măsurile de izolare a populației și de închidere a economiei naționale au un cu totul alt scop decât cel declarat de prevenire a infecției.

Maidegrabă ni se calcă în picioare libertățile Constituționale de la adăpostul acestui bau-bau numit Coronavirus, de către un guvern incompetent și corupt de care Parlamentul ar trebui să ne scape zilele astea printr-o nouă moțiune de cenzură, pe temeiul trădării de țară.

Oare bau-bau o fi testând și el pozitiv la Covid?

Priviți și vă cruciți:

Mai mult de atât, Președintele Tanzaniei John Magufuli l-a trimis pe „expertul” național responsabil cu testarea Coronavirus la plimbare, adică l-a dat afară. Mă întreb, oare nu îl putem aduce pe John Magufuli aici, să îi dăm pe repede înainte cetățenia apoi să-l facem prezident? 

Omul i-a făcut de râs pe mincinoșii ăștia covidologi, cum să nu îți placă așa ceva?

În orice caz, ne-ar fi mai bine decât cu ce avem acum.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: