Ce spune un doctor despre moartea Mădălinei Manole


În urma articolului care descrie efectele Furadanului asupra organismului uman, un medic a făcut nişte comentarii extrem de interesante, ce merită expuse ca un articol de sine stătător, pentru a fi văzute de cât mai mulţi cititori. Ele ne oferă perspectiva unui profesionist asupra tragicului eveniment, indică fapte şi ridică întrebări care nu ar trebui ignorate într-o anchetă serioasă – iată-le:

Efectul unui agent chimic e dependent de cantitate si de receptivitatea organismului. Ma refer acum la oare cate minute au trecut din momentul ingestiei si cel al mortii, neexcluzand varianta in care Madalina sa fi murit prin traumatism cranian direct. Traumatismul craniocerebral (TCC acut) poate fi uneori suficient pentru a cauza decesul unei persoane, in raport de gradul de afectare cerebrala.
TCC-ul se putea produce fie prin lovire cu un corp contodent casnic (fier de calcat sau altceva cu masa si cu duritate in masura sa provoace o leziune majora) sau cu unul pregatit din vreme (eg.: levier), sau prin cadere accidentala sau provocata de cineva din preajma. Se poate pune o banala piedica, se da un impuls si victima, o femeie delicata va cadea fara sa opuna vreo rezistenta. Inclin sa presupun ca a fost lovita. Ceea ce simte victima unui TCC acut deschis poate oscila intre panica si nevoie de lupta pana la predare, la abandon.

Cei care nu sunt luptatori prin constitutie, se lasa pe vine sau cauta sa se sprijine de un perete, de un corp de mobilier, moment in care pot fi nauciti, nu mai vad bine, le scade contrastul imaginii, iar in urechi incep sa auda un fel zgomot foarte inalt, un tiuit. Practic, in acel moment victima e ca un biet puisor de gaina incapabil de orice forma de auto-aparare, dandu-si seama ca viata ii e in mare pericol dar ca nu are sorti de izbanda in atare situatie si ca doar Dumnezeu vede ce se intampla. Cred ca in acest moment Madalinei i s-a administrat otrava, ea nefiind inca moarta, totusi, biata de ea a mai avut puterea de a vomita, aparandu-se de toxicul intrat in stomac. Un mort nu vomita niciodata.

Voma inseamna miscari ANTIPERISTALTICE pe esofag ceea ce nu permite inghitirea, asa cum un tren nu are cum sa se deplaseze simultan in doua sensuri opuse, fiind un non-sens urias. Chiar daca a vomitat, cum sa mai fie posibil sa aiba in stomac 300-400ml de solutie? Asta seamana a betie cu otrava, ceea ce iarasi nu e de crezut. Cine vomita asa ceva, nu eructeaza o gura de suc gastric dupa o masa prea copioasa cu tocaturi si branzeturi grele ci… intrucat vomita pe cale comandata de la centrul vomei emite un jet de voma semnificativa cantitativ, pana la un litru un litru si ceva. Credeti-ma ca nu va vorbesc din carti ci, dintr-o experienta practica.

A vomita dupa ce deja au inceput fenomenele de respingere reflexa si a dori in mod voluntar sa bei pentru a definitiva actiunea toxicului prin blocarea totala a mediatorilor neurotransmitatori mi se pare extrem de putin probabil si stii de ce? Din cauza dominantei cerebrale a faptului de a vomita. Momentul unei asemenea vome e atat de atroce incat, te rog sa ma crezi ca nu mai stii nici macar cum te cheama si nu te mai intereseaza nici daca esti X sau Y. E alerta pe care o declanseaza orice organism si care exclude o continuare a ingestiei, dupa voma.

E de stiut daca din plaga produsa la nivel cranian s-a scurs sange si cat. Era in stop cardiac in momentul producerii plagii, sau, plaga a survenit dupa stopul cardiac. Din ce aud, Madalina se afla intr-o balta de sange, ceea ce imi permite sa cred ca a fost lovita dur cu un corp contondent, dupa care i s-a turnat pe gat de catre cineva care se pricepe, acea solutie de otrava. As intreba-o si pe prietena Madalinei mai multe despre procurarea otravii care asa cum stim are un regim special. Ideea ca a baut 400 de ml dupa care a cazut si si-a spart capul de o treapta de pe scara sau de pardoseala din camera de baie mi se pare imposibil de admis, date fiind proprietatile odorante ale furadanului. E imposibil sa bea cineva un asa volum fara sa vomite.

Asadar, Madalina in timp ce ai casei dorm bine mersi dupa o betie, se duce, isi face solutia sau o ia gata preparata, bea rapid un litru si ceva, vomita, cade secerata si dupa cadere capul i se sparge, inima inca ii bate si pastreaza in stomac 3-400ml de solutie de Furadan, ca sa aiba ce scrie legistii in raportul autopsiei. S-a uitat cineva la aspectul plagii craniene? A verificat cineva eventuala integritate a peretelui esofagian, spre a observa daca a fost sau nu lezat prin introducerea unei sonde gastrice de tip Faucher, din acelea cu varful moale, bont, facute din cauciuc?

Ati observat cum se uita cu ochii pe deasupra oamenilor cand reporterul OTV l-a deranjat pe sotul Madalinei? Un om avand o asemenea tragedie in familie, dupa parerea mea nu cauta sa isi faca un camp vizual cat mai mare, cautand cu privirea catre etajele superioare ale cladirilor inconjuratoare, ci, dimpotriva se uita in jos, fara a vedea mare lucru, fiindu-i practic indiferenta orice imagine.

Daca suspectul numarul unu, -dupa opinia mea-, in persoana numitului Petru ar fi citit putina literatura, ar fi aflat ca cei care au o mare problema, niciodata nu cauta cu privirea spre inalt. Dupa mine, sotul defunctei artiste nu e deloc strain de deces, fie prin complicitate, fie prin incurajare, fie si mai mult. Daca Madalina a primit vreo propunere din partea vreunei marimi a momentului si a refuzat-o, e extrem de posibil sa fi fost foarte mult ajutata sa moara..

As vrea sa cunosc circuitul puterii, banilor si al sexualitatii in aceasta afacere. Nu cred ca sotul a ucis-o la manie, ci, cred ca s-a planuit cu minutiozitate momentul. Nu cred ca sotul -daca el a ucis-o-, si-a permis sa ucida, daca cineva mare nu ii garanta IMUNITATEA in fata justitiei romane. As fi curios sa stiu care sunt pilele sotului vaduv.

Graba inhumarii miroase a complicitate intre autoritati si faptuitori. Cine o fi comandat asasinatul, de ce si cine l-o fi pus in opera, stie Dumnezeu. Imi cer iertare pt abundenta detaliilor. Doamne ajuta!

Intre timp, am primit o a II-a depesa de la doctorul de mai sus:

Un medic continuă, despre moartea Mădălinei Manole – II

58 răspunsuri

  1. mda, si pe mine m-a mirat graba cu care s-a facut inmormantarea…

    • de ce-ar mai fi intarziat?
      ce sens avea? sa stea lumea ciucure langa sicriu, cum au facut-o deja, mai ales in conditiile in care ea n-a avut o slujba obisnuita…..
      si, DOCTORE!, chiar, tu ce zici? s–o fi uitat cineva la plaga aia de la cap?
      doamne ma apuca frigurile cand ma gandesc cat de siguri sint ei ca Madalina a fost omorata! Pai pt ce? Cui ii folosea? La ce-i foloseste lui Petru o sotie moarta si un bebe in viata? Stiti care E „MAREA” avere a Madalinei? Vila! Atat! Pt atat sa omori? Tre sa fii nebun!
      Si el nu e! Ea, saraca, din pacate, era dusa de mult….

      • Si tu de unde stii ca „el nu e!”, in schimb „Ea, saraca, din pacate, era dusa de mult…”?? Pe ce te bazezi cand faci astfel de afirmatii? Cumva pe „marturisirile” lacrimogene ale sotului „indurerat”? Pai el poate sa spuna orice acum ca, din pacate, moarta nu mai are cum sa se apere.

      • @ukra… Am aflat din presa ca Petru are antecedente psihiatrice dovedite prin inscrisuri oficiale. Nu stiu daca Madalina avea asa ceva in istoric. Oricum, privirea, faciesul in ansamblu, gestica, postura corporala mi l-au prezentat ca pe o persoana cu probleme, care ascunde ceva si o face prost. Madalina era ca o floare inaintea unui monstru. Sotul „indurerat” privea cu ochii larg deschisi inainte in gol, facand abstractie parca de prezenta Madalinei, cea care se uita surazatoare catre el. Poza aia spune multe, poate. Poate spune ca era un om strain de Madalina, indiferent, o persoana care nu o iubea pe cea de langa el. Doamne, iarta-ne!

  2. manelistii ar fi avut toate motivele!
    sotul petre si mai cum are un nume de tzighan (lipseste numele de familie) si are mutra lui Adrian paunescu pe vremuri. este un fante umflat, mutra nu inspira incredere!

  3. diversiune ptr media …. mai sunt si altii pe liste…..

  4. Si totusi cum ramane cu: repetatele tentative de suicid din trecut, obstinatia de a procura otrava, lipsa alcoolului din sange in momentul savarsirii actului (deci a comis fapta deliberat, lucid si cu o mare determinare), purtarile atipice ale victimei din perioada premergatoare mortii (din punctul de vedere al unor persoane din anturajul acesteia) etc etc…Daca intr-adevar plaga de la cap ar fi fost foarte severa, poate ca aspectul ar fi fost comunicat de catre legisti. In ceea ce priveste „balta de sange” in care se scalda artista, nu credeti ca suna totusi a exagerare mediatica? Cat priveste teoria mega-conspiratiei care s-a sugerat si care implica elemente din diferite structuri, Politie, Parchet, Justitie si media, care (con)lucreaza perfect sincronizat pentru a induce in eroare opinia publica, unde isi are pana la urma miza?!

    Miza ar fi slabirea imediata a presiunii exercitata de poporul nemultumit asupra celor care perpetueaza actuala stare de lucruri, prin canalizarea imediata a atentiei asupra acestei tragedii. Se mai vorbeste de altceva in Romania de cand s-a intamplat asta? – Eufrosin

  5. stiam eu ca el e vinovat, soacra ei si cei ce au facut totul sa para sinucidere.
    a fost inmormintata prea repede ,deci este crima mascata sub masca sinuciderii .
    cer arestarea celor vinovati cit mai repede !
    motivul crimei: banii ,averea si invidia!

    • Esti foarte tare nene anonim … bani ? avere ? invidie ?
      pai in cazul acesta ai putea-o acuza si pe mama madalinei, ca si ea avea aceste simptome …
      Eu cred in faptul ca madalina manole avea o doza de nebunie care i-a permis sa isi puna capat zilelor…
      Bani nu avea … sa fim seriosi… chiar nu mai avea bani …
      Avere? O casa amarata (a.k.a. vila) …
      Invidie ? Pai de ce invidie ?

  6. cu aceste manipulari se pot masca alte actiuni de tranzactii linistite de zeci miliarde euro ., se stie ca orice zi de diversiune protejeaza mari TUNURI … sau se trage de timp ptr. distragerea atentiei si executarea altor atentate care vor salva CICA niste POLITICIENI din RO …

  7. pe realitatea tv si alte televiziuni se da des imagini la stiri cu OTRAVA si versuri TRISTE cantate de MADALINA … prin asta se transmit semnale de sinucidere catre cei mai slabi de inger … TV si ideile bagate in subconstient…..

  8. La cate subiecte sunt la tv. despre moartea Madalinei … nici nu stim ce sa credem … oricat am incerca sa raspundem la intrebarea „de ce?” ” ce sa intamplat cu adevarat?” noi nu vom stii niciodata adevarul adevarat caci noi nu am vazut … dar D-zeu Da. Da EL a vazut.

    Iar noi incercam macar sa nu lasam o nedreptate ne-rasplatita. Intr-un final, toate vor iesi la iveala. – Eufrosin

    • @Eufrosin,
      Bat si eu campii acum si Domnul sa ma ierte! Mai mult, il plagiez pe antiignorantu…
      Nu era necesara crima pentru scaderea presiunii, déjà erau inundatii. HAARP!? (acum si parcuri pentru copii din bani europeni). Pt TV, cazul MD – o oportunitate, inclusiv(mai ales) pentru “misionari”! Asadar, o data ce avem de-a face cu “misionarii”, e greu sa stim ce s-a petrecut cu adevarat!

  9. Pacat de ea era tanara, acum urmeaza chioru de Basescu si javra de Boc la rand, au farmece facute de Ponta la mama Omida din Ploiesti…..curand…curand…

  10. prima declaratie pe care am citito eu a lui a fost: ¨vai doamne, m-a lasat cu un copil¨ de parca asta ar fi cel mai rau lucru si nu moartea ei.
    mai sunt declaratiile tatalui care spune ca sotul nici nu voia sa auda de doctori.
    o cauza pentru moartea ei ar putea fi banii. acum dupa ce a murit numarul discurilor vandute va creste considerabil.
    dupa cum ai spus si tu se vede de la o posta complicitatea autoritatilor.
    a murit azi, maine gata examenul legistilor, poimane imormantarea.
    din cate stiu eu cadavrul trebuie sa stea ceva timp la medicul legist. sunt teste care nu se pot face intr-o singura zi. unele necesita chiar 1 luna.
    in fine… sper ca cineva sa se autosesizeze si sa faca lumina in acest caz. se poate sa avem inca un caz elodia.

  11. Domnule „eufrosin”,

    Dumneata ai vazut prea multe filme cu crime….faci cumva parte dintr-o echipa de criminalisti??? Nu ai alta treaba de facut decat sa iti dai cu parerea despre ceva ce habar nu ai?????

    De unde stii dumneata cum s-a facut sau cum nu s-a facut anchetarea mortii? Ce tot dai atat cu presupusul cand nu ai avut access la nici un fel de informatii?

    Doamne Dumnezeule…vezi-ti omule de viata ta si alsa-i pe altii sa isi planga mortii!

    Daca o crima ar avea loc in familia dumitale, fara ca sa ai nimic de-a face cu ea, ai fi fericita cu musamalizarea ei de catre criminalul aflat in coluziune cu autoritatile, sau ai fi fericita sa stii ca cineva se intereseaza totusi ce si cum ? Eufrosin

    • nu stiu de ce esti asa convins ca este o crima……ai dumneata dovezi, ai vazut tu ceva etc., de crezi cu asa convingere chestia asta?
      nu mai da cu pietre in altii…..ca nu e bine.

      eu nu spun ca e, sau ca nu e, dar nu am vazut dovezi clare care sa ma faca sa invinovatesc pe cineva cu asa convingere cum o faci dumneata!

      pararea mea este ca madalina Manole suferea de o depresie foarte adanca…in Ro depresia se ia in ras, nu avem nici doctori/psihoogi care sa ajute astfel de lume, din pacate.

      • nu stım ınca daca este crıma sau nu dar nu pot sa cred ca o proaspata mamıca poate sa renunte atıt de uşor la copıl cıt despre soacra ce potı spune? Pe noı ne-a şocat şi ne dam cu parerea.Parerea mea este ca avea probleme marı ın casnıcıe adıca sotul o neglıja sı ea saracuta a ınceput sa se sımta urıta.Stıtı dupa casatorıe sotıı uıta de tandrete el ın loc sa o mıngıie sentımental sa fıe tot tımpul alaturı de ea sa o ıncurajeze a preferat sa aduca vracı acasa cretınu ca de spıtale nu auzıse cred.Acum plınge de ce? Ca nu a luat-o ın serıos.Poate anterıoarele tentatıve erau doar mesaje serıoase date de vıctıma sotuluı de ce nu a facut nımıc?Scuze pt greselı

        • Sunt casatorita de ceva timp, dar sotul meu nu a uitat niciodata sa se poarte frumos cu mine, sa fie tandru. Ma iubeste, ma respecta, ma intelege si ma sustine mereu. Cine sustine ideea ca el a adus vraci acasa? Ce dovezi are acea persoana? Iar Madalina, daca avea probleme in casnicie, de ce si-a dorit moartea? Nu exista judecatorii pentru a divorta? Nu vreau sa o judec, dar chiar nu inteleg. Dragoste cu forta nu exista! Si-apoi… daca dragoste nu e, nimic nu e. Nu a tinut-o nimeni legata la ochi, nu a fost oarba….. Nu sunt in masura sa spun: el e autorul crimei, sau ea s-a sinucis. Sper ca justitia va face dreptate ( cu toate ca n-am incredere in justitie).
          Daca a fost ucisa, probabil ca sunt ceva interese si sper ca autoritatile sa-si faca treaba in mod corect; daca s-a sinucis, va raspunde in fata lui Dumnezeu pentru asta.
          Oricare ar fi varianta, Dumnezeu s-o odihneasca in pace! si… de-acolo de sus, sa vegheze asupra micutului

      • mona nu-i fi cumva mircea
        ca dupa argumente par a fi din tabara lui coate goale din moldova

  12. E puţin probabil să fi fost sinucidere… Şi chiar accident.

    Mai degrabă a fost lovită mortal înainte, după care s-a înscenat otrăvirea.

  13. Cand pierzi pe cineva drag, nu e suficienta durerea pierderii, mai trebuie sa suporti si acuzatii gratuite.

    Nu vad motivul pentru care un sot si-ar ucide sotia, decat daca este dereglat psihic.

    Nu ar fi existat acuzatii daca faptele nu erau atat de suspecte. O ancheta temeinica, fara graba cu care s-a dat verdictul din chiar ziua in care Madalina a murit, ar fi facut orice acuzatii „gratuite” intr-adevar. – Eufrosin

  14. S-a spus ca a baut sampanie cu sotul ei, dupa intoarcerea de la magazin, pe la miezul noptii, 6 ore mai tarziu fiind declarata decedata . Prima ambulanta a venit fara medic. De ce fara medic? Presa a anuntat ca din recipient lipseau numai 250ml de continut. Cum se explica prezenta vomei si a 400ml continut gastric, reprezentat prin solutie de otrava daca lipseau doar 250ml? Dupa mine, 400>250! Daca zgomotul facut de Madalina prin pretinsa cadere nu a trezit niciunul din ocupantii casei si nici icnetele si eructatiile care anunta voma, daca nici absenta alcoolului care nu a fost identificat la IML, contravenind FLAGRANT(!) cu depozitia primului suspect nu reusesc sa ne trezeasca in vreun fel suspiciunea, voi adauga ca, azi, in presa a aparut o poza a soacrei Madalinei, razand fericita dupa iesirea de la audieri, afisand mima unui om care tocmai a inregistrat o reusita importanta. INSIST PENTRU INVESTIGAREA SUB HIPNOZA INDUSA A PRINCIPALILOR SUSPECTI: SOTUL, SOACRA , PRIETENA EI SI UN POSIBIL PRIETEN SECRET AL MADALINEI. Doamne ajuta sa se faca lumina!

  15. socant, niste detalii care intorc pe dos cazul si incep sa cred si eu ca e omor comandat dar nu l-as acuza pe mircea petru inainte sa vad listingul convorbirilor si posibilul lor continut pentru perioada februarie-iunie 2010. ceva ma duce cu gindul la cazul salieri-mozart si cred ca o rivalitate muzicala sau de alt gen a condus la acest final

  16. Toti vrem sa se faca lumina…. sunt prea multe „gauri negre ” in acest caz…

  17. http://www.realitatea.net/psihiatru-madalina-manole-trebuia-sa-fie-la-psihiatrie-de-ziua-ei_724480.html de acum incep sa vaneze persoanele incomode … securistii mai ales fostii au metode de TERORIZARE … si resurse …

    • Mortul e de vina. Potrivit unei mai vechi scoli medicale romanesti, ingrijirea bolnavului psihic e ceva ce trebuie sa cada atat in grija institutiilor cu personal medical, cat si in grija familiei, cea care are doua variante de actiune: a-l ajuta sa traiasca sau, dimpotriva. E greu de spus ce e acela bolnav psihic fara teama de a gresi de a nedreptati. Faptul de a fi fost prezentata ca pacienta suicidara Spitalului Floreasca si de a fi fost recomandata unui scamator bio-energo-terapeut mi se pare de domeniul fanteziei criminale. Principiul primum NON NOCERE a fost evident incalcat in dispretul vietii. Raman la parerea ca Madalina a fost asasinata cu certa determinare din partea celor ce au vrut-o in pamant. Era prea frumoasa, prea generoasa pt lumea asta de lichele. Stim cu totii din documentare si din filme artistice ca uneori, o simpla si aparent banala tableta poate declansa reactii psihice infioratoare. Raman la parerea ca nu se pot ingera peste 400ml de furadan, oricat de nebun ar fi cineva, nu cu soacra in casa, nu in baie, nu cu sotul dormind la etaj, nu cu un copil mic. E greu de admis ceva din toate povestile azvarlite de presa. Madalina a plecat de o saptamana. Recunosc, nu mi-a placut muzica ei dar nu trebuia omorata. Era un OM BUN! Sa o odihneasca Dumnezeu iar pe faptasi sa nu ii pedepseasca Dumnezeu asa cum EL POATE. Doamne ajuta!

  18. Si au mai facut tam-tam si cu slujba de inmormantare, insistand pe faptul ca a fost slujba pt sinucigasi. Asa, ca sa vada tot romanul ca s-a sinucis. Cu asta au impuscat doi iepuri. Al doilea a demostrat cat de medievala si obscurantista e Biserica Ortodoxa, de vreme ce bietei femei nu i s-a permis o slujba normala.

  19. sotul trebuie pus la detectorul de minciuni si eu cred acelasi lucru cand iubesti un om care a mai incercat sa se sinucida il duci la medic cu sau fara voia lui mai ales ca scena se repetase de mai multe ori si de ce nu a consultat problema cu parintii ei care aveau puterea s-o convinga pt. a merge la un medic Petru si mama lui sunt vinovati la inmormantare n-am vazut-o pe mama lui,de ce?poate ii era teama ca se da de gol……..

  20. Cum il cheama pe acest medic, ce specializare are, la ce spital lucreaza?
    A vazut cadavrul, plaga etc? A solicitat accesul la documentele medicale relevante in acest caz?

    • Nu il cunosc personal, doar stiu ca este medic.

    • E inoportun sa fie dat numele medicului si o logica elementara ii poate spune oricui ca o persoana cu greutatea Madalinei, de inaltime medie, in cadere nu isi putea fractura craniul ci, cel mult putea sa se aleaga cu contuzii, cucuie, vanatai.
      In privinta multiplelor tentative de sinucidere la care face referire sotul, lucrurile sunt limpezi. Insul poate fi acuzat si condamnat pentru” neacordare de ajutor unei persoane aflate in pericol de moarte”. E articol de lege. Sa afirmi ca a incercat de patru ori sa isi ia zilele si sa o duci la popi,in fundul Moldovei, cand era imperios sa o vada un psihiatru, nu da de banuit, incrimineaza!
      Daca, Madalina Manole ar fi ajuns in urgenta in urma cu o luna pentru tentativa de sinucidere, tot conform legii, medicii ar fi inregistrat-o ca urgenta psihiatrica, ar fi spitalizat-o si pus-o obligatoriu sub tratament. A facut tratament? Si daca da, cu ce? Daca insa a ajuns la spital pentru supraconsum de analgezice, nu se pune in discutie incercarea de sinucidere daca este in cauza o boala cronica, de tipul lombago de care suferea ea.
      Psihologic si statistic vorbind, o femeie tanara, deceptionata de specia umana, daca ajunge la concluzia aberanta ca nu mai are cum sa scape de necazuri, incearca sa se sinucida inghitind trei tuburi cu somnifere sau intrand cu masina intr-un tren. Se aleg metode opuse, cea lina sau cea fulgeratoare. Cu insecticide se sinucid persoane cu alt profil psihologic decat al Madalinei.
      Ca sotul minte discursiv, cabotin, este evident, dar de ce mint legistii si militienii?

  21. din pdv medical explicatia e foarte simpla….
    la cat rahat mananca romanii zilnic, reflexul antiperistaltic (sic!) este compromis asa ca poti inghiti orice.

  22. @Cristina, Medicina legala, asa cum arata si numele, e practicata de catre medicii legisti. Nu exista , -cel putin pana azi-, vreun spital de medicina legala. Exista IML, in care pot exista comisii cu medici din clinici spitalicesti. Imi repet solicitarea privind anchetarea si interogarea principalilor suspecti, folosind fara rezerve metoda hipnozei, indusa fie prin sugestionare, fie pe cale medicamentoasa. Daca se stiu NEVINOVATI, TOTI SUSPECTII AR TREBUI SA CEARA EI INSISI ACEASTA TEHNICA DE INTEROGATORIU, CU INTREBARI EXTREM DE PRECISE. Doamne ajuta!

  23. aiurea! ar fi mai bine sa lasati deoparte argumentele astea otv-iste pentru ca acest „circ” continua tocmai din cauza celor ca voi care spun ca nu a fost sinucidere. petru mircea nu e un criminal. e un om prabusit de durere care si-a iubit enorm sotia, atat de mult incat pare sa fie de acord cu gestul ei pentru ca a inteles chinul si suferinta pe care aceasta le simtea!

  24. Daca nu e criminal si nici macar cel care a dirijat cu buna stiinta separarea Madalinei, -cunoscuta fiind asertiunea „a fi mult mai de folos DIN ALTA PARTE (de pe lumea cealalta)-, ei bine, ar trebui ca aceasta persoana sa ceara in mod public sa fie testat psihiatric (raman la parerea ca are aspectul unui nebun fioros), sa fie interogat atat el cat si mama lui sub hipnoza. Adevarul trebuie sa fie cunoscut. Minciunile de tipul „am baut sampanie(!) la miezul noptii”, urmate de contradeclaratii, aparitia informatiei ca otrava era pe mana lor inca de vineri, afirmatia ca Madalina ar fi luat excesiv de multe tablete de antiinflamator, dar totusi, nu de ordinul zecilor cum fac altii, care nu iau antiinflamatoare ci iau direct somnifere puternice, tot hatisul asta de interese, totul reclama URGENTA INVESTIGARE IN AMANUNTIME A SUSPECTILOR PRINCIPALI, PETRU SI SOACRA MADALINEI. Prietena care i-a intrat in casa si careia Madalina i s-ar fi adresat de pe telefon prin apelativul „iubitico”, e alta chestie suspecta. De ce prin sms? Exista inregistrarea audio? SMS pot da si eu de pe telefonul oricui, nu-i asa? Nu mergem la dus cu telefonul dupa noi! Doamne ajuta!

  25. Tonul folosit e cel putin ingrozitor prin convingerea afisata! Cum sa spuna despre Madalina, ca, ea spunea ca e mult mai utila din alta parte??? E un cinism la limita sadismului. A pazit-o? A internat-o? Ia adus pe cineva care sa aiba PERMANENT grija de ea? Nimic din toate astea. S-a intalnit cu „prietena” a luat furadanul si alte cadouri si pace buna. Cand 2 soti primesc impreuna simultan un cadou, nu se uita amandoi sa vada ce e? El nu era la volan asadar, putea foarte bine sa vrea sa vada daca nu pe loc, cel putin acasa, cum arata cadoul prietenei. O mama care cumpara pampers noaptea, care bea sampanie la miezul noptii (desi IML spune ca NU!), acea mama isi ia viata dupa ce lasa niste mesaje naucitoare pe telefon? El era umbrit de anvergura ei. Ea era frumoasa, el arata ca iadul, ea talentata, el un anonim, ea cu bani, el salariat, el vroia sa mearga femeia la 2 m in spate in semn de respect, in timp ce ea era o pasare care nu stia decat sa zboare, nu sa se tarasca. El nu era George Serban ci era doar un baietas cu vreo 7 ani m tanar. E la limita mandriei masculine sa fii atat de prost plasat in compania unei asemenea femei. Viata alaturi de Madalina si de preconceptiile lui frustrante, nu a fost vreo feerie, motiv pt care, a fortat exact inversul bunului simt. A folosit forta si ma tem ca nu doar prin cuvinte.

    • aı dreptate marian gındesc la fel ca tıne, a fost terorızata psıhologıc de sot, poate ınjosıta tot tımpul de cretın sı ma- sa. Eı au ucıs-o dupa aıa au fugıt la televızıune sa o faca nebuna- bravo nımıc de zıs da pe ma-sa nu a vazut-o cum emana de bucure. MARE pacat, nu merıta un asemenea sfırsıt şi ce vina a avut ıngeraşul ala mıc de a ramas fara mama…….

      • sunt de acord cu voi
        petre si baba aia hâda de ma-sa care mai si zâmbea dupa ce a dat declaratii false, i-au facut felul lui madalina.
        baba zâbea se credea vedeta, poate vroia ea sa ia locul madalinei la cantat, pacat ca nu i-a luat locul in groapa.
        fratilor, nu va ganditi cum a zis catre mama madalinei sa plece si sa nu faca circ. daca eu eram mama madalinei, i-as fi smuls limba din gura, auzi frate, sa nu poata sa isi planga fiica ca-i interzice cuscra.
        vecinii madalinei au auzit circ in noaptea aia.
        circ au facut mizerabilii aia doi, petrica cel mircea.
        n-ar avea lumina in pasca!

  26. uite cum e cu tentativele de „sinucidere” din trecut si ce spun ele, in ipoteza ca ar fi adevarate ori s-ar putea stabili cumva (pina acuma sint mai mult vorbe…)
    „Semnificatia unor trecute incercari de sinucidere si a istoriei psihiatrice formale in determinare cauzei mortii nu este clara, si 2 studii din marea britanie au aratat deja ca acest tip de informatie nu a fost asociat printre factorii care pot clasifica un act ca sinucidere. Dosarele psihiatrice pot furniza informatii despre comportamentul parasuicidal si in anumite cazuri informatia lor poate fi verificata. Cu toate acestea, evenimente intimplate in trecut fara imediata asociere cu actul trebuie, in conformitate cu opinia noastra sa nu le fie permisa sa afecteze clasificarea (pe care o propunem si in care nu sint incluse). Vasta majoritate a persoanle care au sint sau au fost pacienti psihiatrici nu comit sinucidere. Daca asemenea factori general recunoscuti de risc pentru sinucidere devin decisivi pentru clasificare, vom asista la o supra raportare a cazurilor de sinucidere, care vor face si mai nestiintifica studierea acestor factori in sinucidere. Favorizam o claisificare a factorilor de risc ai sinuciderii bazata pe factorii care ar putea initia o intentie suicidala, nu pe ceea ce ar fi putut initia o intentie suicidiala”in P. Lindquist, L Gustaffson: Suicide classification- clues and their use.A study of 122 cases of suicide and undetermined manner of death, Forensic Science International 128:136 (2002) la pag. 138

  27. @ Eugenia, din presa saptamanii trecute mi-a dat informatia ca, in mod suspect, Madalina prezenta o plaga produsa prin contuzie pe pielea capului, deasupra osului parietal. Faptul de a avea o leziune prin intreruperea continuitatii tegumentare pe distanta de 1,5cm, pentru mine, inseamna o leziune produsa prin impact semnificativ. Nu stiu daca era vorba sau nu despre o fractura de craniu. Daca leziunea era in aria frontala, temporala, sau, occipitala, as fi presupus o cadere de la acelasi nivel, consecutiva unui vertij sau unei pierderi a tonusului postural prin efectul blocarii transmiterii impulsurilor nervoase catre musculatura scheletica. Daca reamintesc si de prezenta bogatei podoabe capilare care absoarbe o parte din soc, nu pot spune decat ca e foarte posibil ca Madalina sa fi fost atacata dintr-o parte. Sa o odihneasca Dumnezeu!

  28. EU CRED CA AU LASAT-O SA MOARA DACA NU AU UCIS-O INAINTE PTRCA EI SUNT SECTANTI SI NU VOR DOCTOR LA EI IN CASA.SI UN LUCRU CARE E CIUDAT.SA SUNI LA SERVICIU SI SA SPUI CA MI-A MURIT CINEVA DIN FAMILIE?OARE DE CE AU OMORAT-O?PTRCA VALORA MAI MULT MOARTA DECAT VIE SI PTRCA A DOUA ZI URMAU SA VINA PARINTII EI SI AR FI AFLAT ADEVARUL DESPRE CALVARUL PE CARE IL TRAIA MADALINA MANOLE IN PROPRIA EI CASA.SA DEA DZEU SA SE AFLE ADEVARUL DAR LA CAT E DE CORUPTA POLITIA IN ROMANIA M-AS MIRA.SARACUTA DE EA .A FOST INMORMANTATA FARA SLUJBA EA CARE ERA ATAT DE CREDINCIOASA.DZEU SA O IERTE.

  29. A murit de ziua Frantei? Libertate, egalitate, fraternitate, sau, cum isi bat joc evreii de naivitatea celor care nu pot sau, nu vor a sesiza contradictia flagranta din interiorul lozincii. Ma intreb care o fi motivatia astrala a celor ce au comandat aceasta evidenta crima? Cred cu tarie in ideea ca a fost o crima ritualica pusa la cale de catre cei mari si tari si executata de catre cei mici.

  30. Da, intamplator, sau, poate ca, deloc. Din ce am vazut intr-un tulburator interviu si din ce stim de pe la emisiunile de stiri, astia nu ucid niciodata la intamplare. Ei au cunostinta despre felul cum se citesc asa-numitele conjunctii astrale, intrucat, nu-i asa, stim ca ei au grija de astre, de influente simboluri semnificatii valabile in mintea si in blestematul lor suflet iar practica ofrandei, a jertfei, a sacrificiului de sange e lege in lumea lor. Nu sunt capabil sa contest existenta unui alt sistem de gandire si de motivare a personalitatii. Iarta-ma, idei si presupuneri pot fi cu miile. Ce e adevar din toate astea, e greu sa decelez. Exista un documentar in care ni spune ca pana si atacarea Irakului nu s-a facut intr-o oarecare zi si ca satanistii care, -cel putin dupa mine-, stapanesc inca, fie si vremelnic lumea, actioneaza mereu dupa plan, dupa calendar. Unde o fi adevarul din numeroasele povesti sinistre… nu am puterea de a indica. Care mai e certitudinea in mareea asta de informatii care mai amenintatoare decat altele? Firesc, spun ca cel mai bun prieten al nostru, al fiecaruia si al tuturor, ramane unicul Dumnezeu, Cel mare si bun. Dumnezeu sa o odihneasca pe biata fata!

    • de aceea trebuie sa nu ramai sclav si sa fii in fata mortii de neclintit … SATANISTII se sperie de astfel de oameni ptr. ca EI STIU ca sufletele celor care nu se lasa in sclavie AU O MARE PUTERE si dupa MOARTEA FIZICA !

  31. Decesul mai mult decat suspect al Madalinei m-a facut sa caut cazuri similare pe net si am gasit urmatoarea pagina din 2005. Cam multe similitudini: ,,3 tentative de sinucidere inainte de aceasta”, o cantitate mare(500 de ml) de Furadan, cum de la inceput s-a constatat ca-i sinucidere..
    Acesta-i link-ul : http://www.obiectivbr.ro/arhiva/942-Sotia%20lui%20Ghiuri%20a%20murit%20otravita%20cu%20furadan.html sau puteti da search pe google *Sotia lui Ghiuri a murit otravita cu furadan*.

  32. Imi pare asa rau de aceasta artista nefericita despre care abia acum aflam cat de nefericita era!!Era ultimul lucru la care ma asteptam sa se intample cu ea.Nu eram fan Madalina dar imi facea placere cand o ascultam sau o vedeam.Inca un artist care isi respecta publicul ( spre deosebire de alte „artiste”la aparitia carora trebuie sa trimiti subit copiii la culcare),care isi iubea meseria si noi credeam ca este fericita,visul ei de a avea un copil fiind deja o realitate.Va dati seama ce teribila tragedie ca o mama nu-si paraseste copilul dupa ce l-a dorit asa de mult! Cred ca este un semnal de ALARMA pt. ca incidenta presupune chiar o reteta sigura.Moartea lui M.J.care era in cadere libera s-a dovedit o reteta de imbogatire a caselor de discuri si a producatorilor TV .Cred ca Madalina era in aceeasi situatie,am inteles ca a inregistrat unele esecuri in incercarea de a vinde ultimul album.CRED CA ARTISTII AR TREBUI SA FIE MAI ATENTI LA CEI DIN ANTURAJUL LOR,MAI ALES LA CEI CE AU DE CASTIGAT SAU DE PIERDUT PRIN MOARTEA LOR, pt ca vad ca devine o rezolvare a declinului financiar.Oricat nu s-ar fi inteles cu cei din familie nu cred ca se poate ajunge la asemenea solutii.In afara de ipoteza ca starea ei psihica ar fi fost precara de mult timp nu vad posibila sinuciderea ei din orice alt motiv.Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

    • Sunt total de acord cu ceea ce ai scris, la fel gandesc si eu, Este o conspiratie. Povestea sotului pare la ”indigo” cu cea din articolul de mai sus, putea fi luata de ”model” si ajustata la situatia lui, bineinteles ca ajutat de cineva din anturaj si clar doar pentru interese financiare.

  33. este adevarat,la ingerarea de substante toxice organismul se apara prin voma.nu avea cum sa inghita o asemenea cantitate de furadan,si mai ales sa pregateasca si al doilea pahar.sa fim seriosi.si nu avea cum sa se loveasca asa rau la cap in cadere,din lesin cazi lin nu brusc la podea.e cusuta cu ata,si mai ales sotul care pozeaza in victima e de tot rasul.singura lui grija cand a murit madalina era ca la lasat singur cu un copil,ce sa spun!parca e singurul din lume care creste copii singur.eu una nu suport ipocritii.minte cu nerusinare,asa fac toti sotii de artiste,in fata altora fac pe ingerii si in realitate ne fac viata amara din gelozie si invidie.sa nu creada cineva ca ea a trait fericita cu el,cred ca a terorizat-o pana la disperare.a mintit cu nerusinare ca au baut sampanie la miezul noptii pt ca la autopsie a reiesit ca nu avea nimic in stomac.dar asa este in ziua de azi,politia vede bine doar cand este vb de rude si prieteni.ai lor binenteles.pacat de ea,nu merita asa soarta.dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa-i faca dreptate.(o colega de breasla)

Răspunde!