Câteva metode pentru tâmpirea populaţiei


V-aţi întrebat vreodată de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastră par de necontrolat, de ce plătiţi rate insuportabile la bancă, de ce nu vă mai place nimic din ce aveţi în casă, de ce vă vine mereu să vă certaţi cu toată lumea, de ce vă simţiţi neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebuiâ să vă servească, de ce nu sunteţi fericit şi nici măcar mulţumit, sau pur şi simplu de ce fetele poartă de aproape 2 ani cisme în miezul verii ? Sunt convins că v-aţi întrebat. Dar v-aţi întrebat de ce nu faceţi nimic pentru ca aceste nemernicii să nu mai continue? În cele ce urmează voi încerca să vă ofer 5 motive pentru care raspunsul la această ultimă întrebare este, de obicei, “Nu pot”.

Le-am numit Metode pentru Tâmpirea Populaţiei pe scurt MTP-uri.Precizez că în cele ce urmează cuvintele “citititor” , “telespectator” şi “cetăţean român” vor fi înlocuite cu “bizon” şi/sau “fraier”

MTP -1

În fiecare zi pe toate canalele media oferă-i fraierului un exemplu de personaj realizat d.p.d.v. financiar şi insistă pe câţi de mulţi bani are respectivul, câte chestii misto îşi cumpără în fiecare zi, cu ce femei sau bărbaţi bine umblă, în ce casă luxoasă trăieşte şi cât de simpatic e în discuţiile cu presa. În acest fel, puţin câte puţin, fraierul ajunge să fie, în mod real, interesat de viaţa acestui personaj. Apoi oferă-i informaţii despre situaţii conflictuale din viaţa acestui personaj realizat, de genul: divorţ cu scântei sau despărţire violentă, dispute pe moşteniri, corupţie, exprimări colorate. Nu la fel de bine dar destul de eficiente sunt şi informaţiile despre aspecte pozitive: căsătorie, o nouă cucerire, un act caritabil. Toate aceste situaţii  au menirea de a fi comentate de către fraier împreună cu ceilalţi fraieri din lumea lui. Astfel bizonul se regăseşte în acele situaţii, iar distanţa între el şi acel personaj  i se pare insignifiantă, deşi duhoarea de la ghenă îi ia nasul, rahaţii de câini din faţa blocului i se lipesc de tălpi, se sufocă în autobuz, şeful urlă la el ca la un animal, iar la cumpărături face calcule mai abitir decât Gheba.

MTP – 2

În fiecare zi pe toate canalele media explică-i bizonului de unde să îşi ia cel mai avantajos credit, care sunt bancile care au comisioane ascunse şi, prin excludere, care sunt cele mai sigure şi unde trebuie să dea fuga să ia bani. Apoi, spune-i ce lucruri rele i se pot întâmpla dacă nu îşi plăteşte ratele. După ce te-ai asigurat că a înţeles toate astea combină totul cu MTP -1 astfel: Dan Bitman, personaj de succes, consilier al Ministerului de Finanţe este garanţia pentru creditul tau imobiliar (deşi  în reclama TV, el  cântă şi se scălămbăie împreună cu o babă sclerozată şi cu nişte spălaţi pe creier), doctoriţa lu’ peşte este cea care te sfătuieşte să cumperi medicamentul de cap chiar dacă nu te doare atât de tare încât să te îndopi cu antinevralgice, Anna Lesko, cântăreaţa de succes (deşi o  parvenită, complet lipsită de talent artistic) sau marele baschetbalist Gică Mureşan(un semianalfabet care abia zice două vorbe) îţi arată de ce trebuie să vorbeşti aiurea de sute de euro pe lună la mobil. Apoi nu uita să mănânci margarină de care Nadia Comăneci nu s-ar atinge în veci, dar pe care ţi-o recomandă cu căldură. După asta ia-ţi haine ca piţipoanca cu fruntea îngustă şi ţăţe mari la preţuri de trei ori mai mari decât în orice ţară din occident, dar produse sub franciză la noi.

MTP – 3

În fiecare zi pe toate canalele media dezvăluie-i bizonului prin ştiri repetitive sau talk-show-uri interminabile ce răutăţi fac autorităţile, cât de mult şi prin ce metode ingenioase fură banul public. După ce îi întipăreşti asta în minte uimeşte-l : fă un spectacol din orice realizare a ministrului sau primarului prezentat drept hoţ în zeci de rânduri. Arată-i de o sută de mii de ori ce bine se circulă pe podul sau şoseaua abia inaugurate, ce sisteme de siguranţă super-performante pentru siguranţa bizonului a cumpărat, ce evenimente artistice de înaltă ţinută şi popularitate va organiza. În acest mod, fraierul, deşi îndrăcit de zecile de nereguli prezentate în legătură cu acel politician, nu va simţi că e totul pierdut, ci dimpotrivă, că acolo sus, cineva lucrează şi pentru el. Totul se poate rezuma prin fraza cretinoidă: “A furat el dar şi face!” Prin această metodă, se legitimează deturnarea sistematică a banilor publici în buzunarele unora, prezentă în toate structurile de stat de la noi. Apoi, ca toate lucrurile să aibă un pic de sare şi piper arată-i fraierului câţiva barosani încătuşaţi, dar uită subiectul sau tratează-l cu superficialitate când aceştia sunt achitaţi de justiţie sau primesc pedepse cu suspendare.

MTP – 4

În fiecare zi pe toate canalele media arată-i fraierului informaţii ultra-detaliate despre clanuri de cămătari, tâlhari, bătăuşi, spărgători de banci, elevi bătuţi de alţi elevi sau de profesori, pietoni omorâţi de şoferi recalcitranţi. Arată-i bizonului că nu mai este în siguranţă nicăieri şi că nu mai trebuie să îşi lase copilul în faţa blocului. După aceea combină această metodă cu MTP – 2  şi MTP -3. Vei obţine un mesaj beton prin care fraierul va întreprinde treptat următoarele acţiuni : îşi va cumpăra o uşă metalică, va face contract de monitorizare cu o firmă de pază, îşi va lua pistol cu bile, îşi va asigura casa, maşina, partenerul de viaţă, copilul şi pe sine.  Apoi, acesta aparent liniştit  se va uita cu aviditate la cum îi explică Ciocan despre eficienţa oamenilor legii atunci când au descins în casa traficanţilor din Ferentari şi au confiscat “uriaşa” cantitate de 200 de grame de cocaină (deşi anual la noi se trafichează tone)

MTP – 5

În fiecare zi pe toate canalele media convinge fraierul că toată lumea este îngrijorată de soarta educaţiei. Apoi arată-i prin mii de alte exemple de ce în România nu are rost să faci şcoală. Combină cu MTP – 1 şi prezintă-i “vedeta” (o femeie independentă care ţine la principii) care are de toate pentru că a fost sponsorizată de “iubi” cel potent financiar, bătrân dar generos. Arată-i profesoare de română care dansează la bairamuri organizate de Vanghelie, sau care fac striptease la webcam. Apoi, îndrumă fraierul să se culturalizeze cu un roman imbecil de-al divei Mihaela Rădulescu şi să citească cărţi despre: cum să ajungi bogat, vedetă sau fotomodel când el e de fapt un sărăntoc, un nimeni şi un urât.

Aceste lucruri consider că descriu cel mai bine parteneriatul “stat + privat + media” care acţionează , de ani buni, pentru indobitocirea indivizilor din această ţară.  Lista de MTP-uri poate continua aproape la nesfârşit dar sper că prin acestea am surprins o parte din esenţial. Aş dori să precizez că nu aş avea aroganţa să pretind că eu nu mă încadrez în această categorie a “fraierilor”.  Ce îmi place să cred este însă că aceste metode nu m-au prins în totalitate. Mulţumesc “pe această cale” propriei mele conştiinţe care m-a ajutat să fiu măcar un “fraier conştient“. Dacă nu v-am plictisit deja, voi reveni pe viitor şi cu alte Metode pentru Tâmpirea Populaţiei şi vă invit şi pe dumneavoastră să povestiţi în ce mod v-aţi simţit fraieriţi. Unii vor spune că nu ajută la nimic să ne dăm seama. Eu zic că ajută, şi ajută chiar unde doare mai mult: la cap şi la buzunar.

Parcă aş fi scris-o eu – sursa: http://www.angel.org.ro/mod_articole-12-278-ro-5-Metode-pentru-Tampirea-Populatiei-MTP

72 răspunsuri

  1. Impecabil! Sincere felicitari!

  2. Renuntati sa va uitati la televizor si veti simti o liniste.

    • Subscriu, in deplin acord! Doamneeee!!!!!!!!!! Ce liniste mentala si sufleteasca am de cand nu mai lalai pe site-urile diverselor ziare on-line si nu mai deschid tembelizorul!!!!!!!!!
      Bine legat articolul, bine prinsa si redata realitatea; cel care l-a incropit si-a dovedit profesionalismul in luarea pulsului societatii in care traim intuind efectele imediat derivante din aceasta prelucrare a mentalului , a subconstientului si implicit a psihicului cetatenilor.
      Excelenta prezenta de spirit a lui Eufrosin de a prelua si reproduce aici acest material!
      Eufrosine, se pare ca in multe privinte vedem lucrurile prin aceeasi prisma: citind, tocmai asa gandeam si eu: parca-ar fi iesit de sub condeiul meu…
      Bravo! Continua sa semeni informatia cea buna, cea ne-distorsionata. Este prea mare pericolul manipularii din partea organelor de conducere prin toate mijloacele de mass-media oficiala. O baricada solida impotriva acestui gen de atacuri mediatice este foarte necesara.

      Multumesc! Daca ar fi numai „organele”, cu ele ne-am descurca usor. Din pacate, este o caracatita ale carei tentacule sunt numite marea finanta-media, industriile (de tot felul)-aparatul de stat supus lor si al carei cap sunt „iubitii” nostri. Cu astia e ceva mai greu, dar nu si imposibil, dupa cum istoria recenta a dovedit. – Eufrosin

    • Astfel de metode se practica in ultimul timp si mai mult in State iar succesul este rasunator. Indobitocirae populatiei este de 100%… Tineretul este practic „terminat” ca si cei in varsta care vor trebuyi sa slujeasc sistemul cam pana pe la 80 de ani sau pana cad din picioare. Globalistii, putini la numar, isi fac bine „meseria” ca deh, fraieri sunt destui si merge…

      „terminati” e cuvantul potrivit. Stim noi de ce-am plecat de-acolo. – Eufrosin

  3. Bravos..tare articol si mai pe deasupra si adevarat !

    Mersi fain!- Eufrosin

  4. Doamne Ajuta,
    Felicitari,excelenta postare!Iti urmaresc zilnic blogg’ul si sper ca atunci cind voi reveni ACASA vom megre la o bere si DISCUTA MUUULLTTEEE !

    Multumesc, de-abia astept si eu! – Eufrosin

  5. Eufrosine,se pare ca tipi destepti ca tine nu prea au loc prin „servicii”.Deh,n-ai legitimatie de mason…

    Mersi, mersi, esti prea generos! Numai bine! – Eufrosin

  6. A face pe tampitul in Media are un pret, unul foarte mare.Problema este ca tampitii cu diplome de politologi, jurnalisti, operatori tv, actori, sociologi, psihologi sunt, in realitate, lichele.
    Un astfel de ins este Liviu Mihaiu. Nu voi evoca aici parcursul mediatic al acestuia. A infierat”la misto” societatea romana in Catavencu, a rezolvat „problemele” Deltei Dunarii, a contribuit la civilizarea scuipatorilor de coji de seminte pe Realitatea TV si acum, spasit si obedient s-a intors la postul public de televiziune pentru a modera subiecte dificile,de actualitate.
    In ultima sa emisiune, pe tema atitudinii romanilor jigniti de ofensa adusa de catre jurnalistii homosexuali, de stanga ai postului France 2,Mihaiu a avut trei invitati „emblemetici” pentru patriotismul lor: Petre Roman, Emil Hurezeanu si Ilie Nastase.
    A mai avut un invitat, pe domnul regizor Potra, just in afirmatiile legate de mineriade, dar incomplet in analiza facuta.
    Deci, la discutia aceasta despre mandria romanilor, participau trei evrei si un….tampit.
    Petrica, fost sex simbol al femeilor de la APACA si-a concentrat expunerea pe pronumele personal narcisiac EU. Eu cred, Eu am fost, Eu am propus, Eu am organzat…Parerea acestuia este ca facem prea mult caz de „gluma” francezilor.
    Petrica stie bine ca tiganii circulau fara restrictii pe la diverse Conferinte Mondiale (ca si el dealtfel) inca din 1972 unde se luau hotarari ale caror consecinte le vor suporta si copiii nostri si sper, si ai lui..El stie si de ce se numesc tiganii rromi, dar a dat o explicatie trunchiata, caci isi trage inteligenta politica din „putul” adevarurilor partiale, adica al minciunii.
    Hurezeanu a accentuat si el culpabilizarea poporului roman responsabil pentru puterea si comportamentul tiganilor. Si domnia sa se adapa din acelasi put.
    Ilie a depasit de departe, lichelismul celor prezenti, din tampenie sper, afirmand in trei randuri ca Trebuie sa Invatam sa Cersim, pentru a nu mai deranja turistii prin Europa!!!
    Ilie nu are in vocabular cuvantul tigan, asa ca deducem ca se referea la noi, romanii. Un amanunt, moderatorul TVR1 nu il invitatse, cum firesc ar fi fost pe viceregele rromilor din lumea intrega a carui prezenta se impunea din motive de reciprocitate a dialogului franco-roman, via stelit. Cum il chiama pe vice?Am uitat, duca-se pe pustii.

    Eufrosin, pentru a limpezi un pic chestiunea, propune o tema legata de numele tarii noastre. Asa putem intelege ca suntem victime dar si complicii unui mecanism despre care nu aveam habar pe deplin.

  7. 🙂 bun articol:)

  8. Cine a scris articolul e un om lucid. Luciditatea e un prim pas catre eliberare. Nenorocirea face ca sa nu fie si suficient. Degeaba spun „Doamne ajuta!”, daca nu ma schimb in esenta, daca nu renunt la viata pe care am dus-o. Daca mie nu mi-a ajutat foarte mult aceasta luciditate, sper sa ajute altora, mai capabili in directia actiunii. Chinezii au un proverb pe care l-am retinut dintr-o culegere scoasa pe vremea comunistilor. „Din vorbe nu poti face pod. Iti trebuie barne!”. Suntem vorbitori si comunicativi, creativi, avem certe calitati pe care alte natii mai obediente nu le au. Lipsa actiunii impotriva sistemului e falimentara atat in Romania cat si in restul lumii. Ce folos ca nu ma mai uit la TV de vreo 5-10 ani? Nu simt ca as fi mai apt pentru ceea ce a venit si va mai veni. E drept ca nu stiu nici cum as fi daca as avea televizorul deschis 6 ore pe zi. Sistemul pedaleaza pe ironizarea celor care sunt denumiti ca adepti ai teoriei conspiratiei. Care teorie? Eu vad doar practica. Adevarul e mai intai ridiculizat, apoi atacat cu duritate si in final e acceptat ca un alt atroce fapt divers. Putini vor fi aceia care sa admita ca au gresit, orgoliile fiind imense de cele mai multe ori.

  9. Cam asta este si parerea mea despre ce se intampla in media dar nu am gasit cuvintele potrivite, eufemismele potrivite, pentru a descrie tabloul. Pana acum! In ritmul asta, romanii vor muri pre limba lor.

  10. primul pas- CREDINTA si PRUDENTA … si evitati sa cumparati alimente din market…ci mai mult de la tarani … pasul 2 – circulati mai putin cu masina personala si avionul … veti vedea niste rezultate…

  11. morala….. evitati zonele superaglomerate cu femei pline de zorzoane….. nimic nu este intamplator….

  12. Politicieni si Consilieri din toate STRUCTURILE ATENTIE MARITA !
    Guvernul TREBUIE pe timp de CRIZA sa anuleze toate FESTIVITATILE de 9 mai ETC. ptr. ca se consuma foarte multe RESURSE din BUGETUL POPORULUI INGENUCHEAT de JAF FRICA si sau IGNORANTA ! STIU CE SPUN ! fiecare ROMAN care mai moare de saracie si sau din cauza IGNORANTEI unor POLITICIENI si CONSILIERI va fi ca o MARE POVARA pe VIITOR ptr. FAMILIILE actualilor si fostilor POLITICIENI si CONSILIERI din toate STRUCTURILE TARII !!! IGNORANTA DISTRUGE si UCIDE !!!

  13. institutiile STATULUI sunt cica de vina … deci ECONOMIE LA COMBUSTIBIL adica fara FESTIVITATI si CIRC politic militar ETC. si FISCUL pe cei cu AVERI URIASE indiferent de ETNIE !!! GENERALII si DIRECTORII sper ca vor RETINE aspectul altfel vor vedea ceva mai puternic decat CUTREMURELE !!!

  14. In caz de RAZBOI MONDIAL sau CALAMITATI , INTERNETUL poate PICA si atunci PUTEREA va fi in OAMENI si AGRICULTURA nu in SUPERTEHNOLOGIE !!! legile FEMOSAN …

  15. Monica astăzi, 22:07 sa se confiste 50% din toate averile.sunt facute din furat si pe spatele nostru,cei multi care am trait la limita subzistentei dintr-un salar.traiesc in jud.Vaslui,cel mai sarac judet din tara dupa revolutie.ne-am saturat sa vedem nunti de sute de mii de euro la tv,sotii de parlamentari cu genti de zeci de mii de euro,vacante de lux,petreceri ca ale domnului Tantareanu……cand cei saraci isi pun capat zilelor ca nu mai au bani sa-si plateasca datoriile.SUNTEM ROMANI,toti!!?? sursa http://www.mediafax.ro/social/pensii-speciale-vor-fi-drastic-diminuate-cu-o-cota-de-90-ca-taxa-de-solidaritate-6110686

  16. recomand domnilor PONTA GEOANA si ANTONESCU ETC. sa- si puna contabilii la lucru sa vada cate averi au fost facute ilicit in RO si sa nu mai pomeneasca des numele de BASESCU in conjucturi ca in cele din zilele noastre deci vedeti de GRADINA cu HOTI …! http://www.mediafax.ro/politic/ponta-in-afara-de-fortele-de-ordine-de-la-cotroceni-basescu-nu-mai-are-alti-aparatori-6113095/

  17. in 27.03.2010 am dat o avertizare privind masinile si avioanele … a fost cazul POLONIEI si acum http://www.gandul.info/international/peste-100-de-morti-dupa-prabusirea-unui-avion-in-libia-un-copil-de-8-ani-a-supravietuit-6112156 deci nu este bine de IGNORAT asa ceva mai ales pe timp de CRIZA in LUME … legile FEMOSAN !

  18. RECOMAND tuturor romanilor sa se intoarca cu maxima PRUDENTA in tara si sa sustina Oamenii din POLITICA care sustin VERIFICAREA tuturor AVERILOR DUBIOASE facute prin mita jaf evaziune etc. si alte METODE suspecte – le recomand mai ales EUROPARLAMENTARILOR ! fiecare dupa puterea constiinta si intelepciunea lui … STIU CE SPUN – cine ignora va vedea marile CONSECINTE !

  19. un SEF adevarat acum ar intra in buncar si ar da ordin la armata si politie sa fie in stare de maxima prudenta si vigilenta !!! in acest timp PARLAMENTUL blocat ptr a nu se mai consuma RESURSE … o ARMATA de functionari de la FISC incep cu CONFISCAREA averilor DUBIOASE ETC . …. granitele inchise ptr intrarea STRAINILOR pe timpul acestor OPERATIUNI !!! si uite asa se face CURATENIE GENERALA Si ORDINE !!!

  20. Basescu nu mai are putere sa lupte cu SACALII DE LUX … nu are PUTERE sa intre in buncar si sa dea un ordin cu FISCUL ETC. … deci solutia – BLOCAREA PARLAMENTULUI si DAREA ORDINELOR CORESPUNZATOARE ptr. ARMATA FISCULUI … legile FEMOSAN ….

  21. Structurile sa – si faca ORDINE !!! Basescu a facut dupa PUTEREA si INTELEPCIUNEA LUI … este randul VOSTRU !!! legile FEMOSAN !!!

  22. ptr. Armata Politie Jandarmerie SRI ETC. – pe timp de criza si in aceste vremuri cu POLUARE MARE nu este bine sa se bata pas de DEFILARE din mai multe MOTIVE … cei care au EXPERIENTA stiu de ce … plus ca se consuma multe RESURSE din BUGETUL STATULUI cu pregatiri si transport ptr. FESTIVITATI … este bine sa se revada REGULAMENTELE si RECTIFICARI … GENERALII din toate STRUCTURILE sunt responsabili de starea PSIHICA a TRUPELOR deci nu decimati STRUCTURILE !!! Avertismentele au fost facute … POPORUL vede si aude … SUCCES !!!

  23. Da, este adevarat.. doar ca asta se petrecea inainte, cand toate erau mana-n mana, acuma insa treaba sta un pic altfel.
    Oricum, ca regula generala daca statul respectiv face cateva contracte grase cu televiziunile importante asa se intampla.
    Iar restul televiziunilor in general preiau stirile de la alea mari, deci toata media e acaparata.

    Partea cu manipularea din media e un subiect foarte greu, foarte vast si la care lucreaza in general oameni din diverse domenii (manageri, psihologi, analisti, etc).

    Oricum, noi suntem oameni tehnici, care nu prea ne uitam la tv, dar din pacate odata transmis un mesaj ii vezi pe oamenii din jur ca il aplica asa ca.. tot suntem afectati.

  24. cei cu bun simt sa fie ATENTI ce CRIME vor face unii oameni DRESATI de UNII din PSD PNL si PDL ETC. … stiu ce scriu acum… AVERTISMENTELE au fost facute …. Triada RABDARE INTELEPCIUNE CONSTIINTA in ACTIUNI … SUCCES ROMANI fiecare dupa PUTEREA LUI !!!

  25. …. am dat solutia … blocarea parlamentului …. lasati intai masinile si avioanele… apoi armata de fisc pe AVERI !!! daca nu se da asemenea ordine atunci ROMANII sa IGNORE PARLAMENTUL si oamenii cu averi dubioase si sau AFACERI din POLITICA COMPLET !!! legile FEMOSAN … asta este ULTIMA SOLUTIE !!!

  26. romanii se trezesc … pe realitatea tv cineva a propus sa se impoziteze cu 10% averile celor care au facut afaceri cu STATUL ETC … imbogatire pe spatele STATULUI … mai exista si Romani de pe la TV care au curaj !!!

  27. citez „Economia subterană depăşeşte, în acest moment, 40 de miliarde de euro. Aceste sume se află deja în România, trebuie doar să avem voinţa politică şi inteligenţa de a le aduce în zona fiscalizată.” http://www.realitatea.net/voiculescu–scrisoarea-de-intentie-cu-fmi-trebuie-inlocuita-cu-un-plan-de-diminuare-a-economiei-subterane_713649.html

  28. unii nu vor sa respecte legile FEMOSAN fidelitate extaz masaj omenie sfintenie altruism natural – Dumnezeu nu doarme … Lumea a aflat despre fenomenele oculte legate de magia voodoo din cartea “Haiti or the black republic” (“Haiti sau republica neagra”) – DECI , invata sa fii fidel … in medicina sa se foloseasca masajul…. invata sa intri in extaz cand te rogi sau esti singur prin ganduri…meditatie…. , omenia…. sfintenia … aici intra si respectul…. altruism… atentie cei care au averi…. natural… adica respecta natura si consuma alimente cat mai naturale… de la tarani…. sunt foarte ocupat dar cateva repere au fost date acum mai amanuntit… SUCCES !!!

  29. @antiignorantule,
    Nu pot sa ma abtin si sa nu remarc ca de cand „maestrul” Grig a fost absolvit de pedepasa ai inceput si tu sa-ti inmultesti mesajele. Spirala-i puternica in Piatra Nt, nu? In loc sa propovaduiesti masajul si extazul… mai bine povesteste-ne cum va alunga staretii manastirilor pe care le „vizitati” voi ca sa acumulati energie pozitiva…

  30. cei de la PDL cu averi vor scapa cu BINE … numai daca vor imprumuta STATUL pe o peioada de 3 ani fara dobanda cu O TREIME din VALOAREA AVERII prin TERENURI CASE SAU SI LICHIDITATI … de ceilalti nu mai spun din alte partide … si asta ptr. a-si reveni MOTORUL AGRIGULTURII …

  31. Azi mi-am cumparat LCD 3D la 1.999 USD cu 3D Blue Ray si 2 perechi de ochelari 3D incluse. Marturisesc ca nu ma prea uit la TV, dar doream sa fiu si eu in rand cu lumea.

    Bani aruncati cumva pe apa sambetei ? – Eufrosin

    • Si eu am vrut sa „fiu in rand cu lumea” in urma cu doi ani mi-am luat o plasmuta de 50′ iar de un an sta nefolosita, citeste cartile domnului Virgiliu Gheorghe pentru detalii plus ca fac radiatii electromagnetice daunatoare. Bafta!

  32. strategia JEFUITORILOR … lumea sa iasa in strada , sa inceapa violentele si sa distruga pe cei din guvern , sa vina la putere alti oameni din alte partide … si tot ce a fost jefuit pana acum sa ramana la SECRET ptr ROMANI ;;; deci ROMANII din strada trebuie sa ceara direct IMPOZITAREA AVERILOR minim 30 % pe minim 3 ANI dupa care daca isi revine ECONOMIA sa le dea acele impozitari inapoi la cei cu averi … ESTE SIMPLU pentru 5 milioane de romani TREZITI sa ceara asa ceva !!!

  33. 20 de ANI multi parlamentari au votat LEGI ptr. JAF cu STAMPILA in MANA !!! NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!! Parlamentul a aprobat ca in GUVERN si PRLAMENT sa existe atatea facilitati ptr. chirii si mese protocoale ETC . deci PARLAMENTUL a votat cu STAMPILA !!!

  34. legile FEMOSAN … Presedintele a luat acea decizie cu 25 si 15 % ptr. a se trezi ROMANII din HIPNOZA si a-si da seama ca PARLAMENTUL ROMANIEI care are date si de la SERVICII SECRETE , FINANTE FISC ETC. APROBA SI SUSTINE in CONTINUARE LEFURI GRASE IN ROMANIA DE PESTE 6000 ron si pensii GRASE de peste 3000 RON !!!

  35. Constitutia a permis PARLAMENTARILOR sa dea unele LEGI PTR. JAF IN ROMANIA cu STAMPILA IN MANA timp de 20 de ani !!! nu vor putea sa UCIDA si sa bage in PUSCARII 5 MILIOANE DE ROMANI PARLAMENTARII !!!

  36. http://www.realitatea.net/sute-de-bistriteni-sunt-izolati–dupa-ce-un-drum-s-a-surpat_713872.html ptr. GUVERN !!! URGENT DE VAZUT !* Parlamentul consuma RESURSE trebuie BLOCAT ! + aproape 2000 de farmacii sunt in FALIMENT !!!

  37. legile femosan …. oricine va deveni presedinte sau primministru , PARLAMENTUL in anii 2010 si 2011 va consuma peste 1 miliard euro anual DECI trebuie BLOCAT URGENT , ROMANI care mai aveti INTELIGENTA si CONSTIINTA !!!

  38. ce a adus PARLAMENTUL in 20 de ani ? CORUPTIE JAF CRIMA DATORII si DEZBINARE !!!

  39. SOLUTIA FINALA ptr. cine ESTE BARBAT in POLITICA – PARLAMENTUL BLOCAT si DICTATURA FISCALA pe cei cu AVERI in SPECIAL MEDII si MARI din orice PARTID POLITIC si ETNIE !!!

  40. Prin venele BEBELUSILOR circula SANGE … in acest timp PARLAMENTUL consuma RESURSE fara A VENI CU SOLUTII … nici ACUM nu vedeti situatia CLAR ? sunteti sub HIPNOZA , DRESAJ si DICTATURA legilor date de PARLAMENT ! ACESTA trebuie imediat BLOCAT si veti vedea imediat ceva ce NU a vazut ISTORIA LUMII … adica TREZIREA CONSTIINTELOR si ALTRUISMULUI ROMANILOR ! legile FEMOSAN si TRIADA Rabdare Intelepciune Constiinta ! SUCCES MAME si ROMANI TREZITI … !!!

  41. Ponta are curaj sa propuna blocarea parlamentului ptr. 2 ani? BARBATIA …..

  42. a fost o propunere acum la tv REAL. despre munca patriotica a oamenilor de afaceri macar 3 ani…. EXCELENTA IDEE ….

  43. MTP-uri exista in toate tarile lumii, pentru ca in toate ai sa gasesti fraieri si bizoni. De aproape 10 ani, din intamplare am renuntat la media pentru alte preocupari, chiar daca nu tocmai bune, dar macar m-au aparat de tampire. Si am bucuria sa afirm despre mine ca am ajuns un om aproape fara nevoi. Tot ce-mi doresc acum e sa-mi vad semenii fericiti, daca si dorinta lor este de asemenea aceea de a fi fericiti (pt. ca tind sa cred ca sunt unii care chiar nu-si doresct asta). Imi pare rau ca nu mi-am imbogatit cultura si nu mi-am dezvoltat mintea asa cum ar fi trebuit, dar macar am reusit sa NU fiu prins in mreaja MTP-urilor. Am stat in ignoranta pana acum dar nu se mai poate, fiecare roman care isi doreste sa vada o ”eterna si fascinanta” Romanie ar trebui sa faca ceva, si cand zica sa faca nu inseamna doar sa vorbeasca. Trebuie un plan concret, la care sa ia parte sute de mii de voluntari. Daca eu, un individ oarecare am ajuns la concluzia ca s-a ajuns prea departe inseamna ca situatia este grava. NU SE MAI POATE ASA. Impreuna putem face lucrurile sa mearga. Unde-s multi, puterea creste, si dusmanul nu sporeste. Sunt sigur ca pe acest blog, intra zeci de oameni zilnic cu cont de !YM, Facebook, Hi5, si alte astfel de situri de promovare. Sa facem un plan si sa-l promovam prin toate metodele posibile. La fel cum unii folosesc MTP-urile pentru indobitocire, la fel si noi putem face pentru desteptarea lor. Nu trebuie sa asteptam sa fim cautati, trebuie sa-i cautam noi. Acestea fiind spuse, va zic toate cele bune.

  44. legile FEMOSAN … psd pnl pdl udmr este BINE sa puna la munca puscariasii pe terenurile din jurul puscariilor – AGRICULTURA – daca nu pot face asa ceva PARLAMENTUL din RO va EXTERMINA ROMANIA prin pierderea a peste 1 miliard EURO ANUAL ! SUCCES !!!

  45. aveti hartie , pix , internet si CUVINTE etc. … ce tot va aburesc unii pe la tv ? … avem o tara FOARTE BOGATA si jaf cam de 20 de ani ! ne cred maimute in cusca bune ptr. EXPERIMENTE ! fiecare dupa PUTEREA si INTELEPCIUNEA lui va lua masuri cu RABDARE si CONSTIINTA !!! SUCCES !!!

  46. … art. 53 din Constitutie despre Apararea Securitatii Nationale … cine apara Romania ? Armata Politia Serviciile Pompierii ETC. deci … si in regulamentele militare scrie despre Starea Moralului din Structuri … deci razboi Psihologic … DECIMAREA Structurilor … aici vor castiga cei care au PAMANTURI ARABILE NELUCRATE si CLADIRI INCHIRIATE adica MAFIA ALIMENTELOR pline de chimicale din UE si MAFIA IMOBILIARA … deci atentie la SIGURANTA NATIONALA !!! avem pamanturi … treceti la cultivat pe ele prin orice metode LEGALE … solutii exista multe … daca nu poate parlamentul si guvernul atunci le SUGEREZ sa paraseasca ROMANIA sau POSTURILE … SUCCES !!!

  47. Dupa 89 multi ROMANI neinstruiti Psihologic si Moral EFICIENT si CORESPUNZATOR au PICAT in CAPCANELE foarte bine INTINSE de catre ASASINI ECONOMICI din unele puteri STRAINE foarte bine INSTRUITI si CORUPTI de LUX DRESATI ETC. Acum fiecare Roman de bine va actiona dupa PUTEREA LUI PSIHICA si FIZICA ptr. a se face ORDINE in TARA ! SUCCES !!!

  48. amante neamuri si ignoranta … GENOCIDUL sa INFLOREASCA … FEMEILE de CARIERA aduc multe probleme … chiar SOCIETATII … BUGETARELE NESATULE …http://www.realitatea.net/foto_1086447_gabriela-voicu-se-lauda-cu-un-aston-martin–un-bmw_716910.html

  49. bun asa scris …. oricum nu va ramane in picioare sistemul vechi …. apropo cu ideile de pe forumuri si bloguri Romania va iesi din criza nu cu actualul SISTEM de DIPLOME … ptr. cine INTELEGE …

  50. legile femosan …. necazurile le aduc cei care nu sunt prudenti si se lasa dresati prin diferite metode … hipnoza dresajul ura invidia diversiunea si autocontrolul

  51. legile femosan … – VINDECAREA NARCOMANILOR si celor DEPENDENTI de ZAHAR RAFINAT ETC.-MEDICINA ISIHASTA-CALUGARII – ptr. orice exista solutii OPTIME dar GUVERNUL si PARLAMENTUL inca NU VOR …

  52. cati romani au murit din cauza AFACERISTILOR din PARLAMENT si GUVERN dupa 89 ??? numarati si pe cei care au murit in afara tarii … santaj intimidare CRIME ABUZ ALUNGAREA ROMANILOR din ROMANIA ETC. – IADUL PE PAMANT dupa 89 !

  53. PLANUL LOR – COPIII ROMANIEI SA FIE SCLAVII SACALILOR DE LUX , GUVERNULUI SI PARLAMENTULUI

  54. asta si vor unii – femei si copii violati si vanduti – PARLAMENT PLIN DE PSIHOPATI ! VEDETI STATISTICILE HIPNOTIZATILOR !!!

  55. PSIHOZA SOCIALA …. MULTE FEMEI PICA IN CAPCANA … MADALINA MANOLE ESTE POSIBIL SA FI FOST UCISA PTR. DIVERSIUNE MEDIA , SINUCIDERE PRIN PRESIUNE PSI
    * Protectia – AM SPUS DE MULTE ORI PE FORUMURI DESPRE PRUDENTA SI SINUCIDERI * SUNT IN STARE DE ORICE FOSTII SECURISTI SA UCIDA PRIN METODE PSIHOLOGICE PTR. MARI DISCUTII IN MEDIA – DISTRAGEREA ATENTIEI DE LA CRIMELE SI JAFURILE FACUTE DE CATRE CLANURILE DIN POLITICA .

  56. vor sa CEDATI PSIHOLOGIC pana la SINUCIDERI – nu este dupa EI !!!

  57. Computerele si Telefoanele mobile pot fi periculoase ptr. CREIER ca si HEROINA , COCAINA * SA NU VA MIRATI DE SURPRIZELE PE CARE O SA LE AVETI DIN PARTEA UNOR COPII SI TINERI !!! TAMPIREA SI MANIPULAREA IN MASA !!! sa vedeti ce miscare de FRONT pe INTERNET … manipulare in masa … http://www.gandul.info/news/banateanul-peste-4-600-de-fani-s-au-inscris-pe-contul-public-de-pe-facebook-al-madalinei-manole-dupa-ce-artista-s-a-sinucis-6578477

  58. Stimate Eufrosin,ceea ce scrii dumneata,este universal valabil.Eu nu locuiesc in Ro.de f.multi ani,dar urmaresc blogurile interesante.
    Citind cele scrise apropo de timpirea populatiei,am recunoscut scenariul zilnic al tv(la care am renuntat partial )in favoareaPC,al reclamelor din magazine,etc.
    De fapt vor sa timpeasca toata populatia globului ,prin tot felul de metode.Cine-Elitele.

    Metodele folosite aici au fost importate de-acolo unde au fost perfectate, adica in occident. Eufrosin

  59. COPIII de MAGISTRATI SI AVIATORI CIVILI STIU SA RESPECTE ROMANIA ? SAU VOR AJUNGE FASCISTI ???
    * FACETI ACEST SONDAJ IN TARA CINE ARE CURAJ SI VETI AVEA SURPRIZE !!!

  60. ce educatie fac preotii astia prin scoli si orase ??? # au fost avertizari sa nu se stea in soare intre orele 11 si 18 din cauza RADIATIILOR dar lumea se inghesuie pe plaje intre aceste ORE !!! se vor imbolnavi , vor ajunge pe la SPITALE si iar se va consuma din BUGETUL STATULUI cu TRATAREA LOR din cauza unor oameni ROBOTI care nu inteleg decat de AMENZI !!! # CLANURILE DIN PARLAMENT AU INCEPUT SA SABOTEZE MAI DUR ROMANIA !!! http://pandoras.realitatea.net/life/fetele-sfintite-pe-ochiul-dracului-11402.html

  61. CLANURILE CRIMINALE din PARLAMENT RAD ca SPARTII de ROMANII care CONSUMA DROGUL NUMIT ZAHAR RAFINAT * CLANURILE CRIMINALE DIN PARLAMENT VA CALCA IN PICIOARE SI MULTI ROMANI SUNT DROGATI CU ZAHAR RAFINAT PTR. O INDOBITOCIRE TOTALA !!! VEDETI CEI CARE FAC ACCIDENTE RUTIERE SAU ALTE CRIME CAT ZAHAR AU IN SANGE IN MOMENTUL ACCIDENTULUI SAU CAT COLESTEROL PE CREIER !!! STIU SUNT INFORMATII TINUTE LA SECRET !!!

  62. nu mai scapam noi de astia

Răspunde!