Un milion de oameni în stradă – TĂCERE DEPLINĂ!


Ştiaţi că în Washington DC, tocmai a avut loc o demonstraţie la care au luat parte peste 1 miliion de oameni?  Cum se face că  mass-media americană sau romană, nu raportează un eveniment de o asemenea magnitudine?

Totuşi, cineva reacţionează, chiar dacă numai din frică: Benjamin Shalom Bernanke, şeful Fed-ului „american”, a declarat că „recesiunea a luat sfârşit” şi lucrurile se vor îmbunătăţi. Pe naiba.. Cu posibilitatea ca masele furioase să intre peste tine şi să-ţi ia gâtul, vei spune orice, nu-i aşa buddy Shalom ?

Americanul are o vorba care zice „o poză valorează cât o mie de cuvinte”. Să facem deci loc câtorva imagini inedite, de-abia primite de la faţa locului:

DC_1

DC-2

DC-3

DC-4

DC-5

Pentru o naţie care nici nu exista bine pe când la noi se făceau demult carnati, asta-i o performanţă destul de bună. Noi, care suntem de peste 2.000 de ani, ce imbold mai aşteptăm?
Mai multe imagini si un film al protestelor, pot fi gasite aici.

10 răspunsuri

  1. Obamizarea e pe sfarsite. Am vazut si multi demonstranti de culoare.

  2. e normal sa fie tacere. Mass media apartine unora si altora.

  3. Pe 29 sept parca, va fi alt mars, de data asta legat mai mult de sanatate si mai ales de vaccinarea fortata. Nici despre asta nu se va scrie in presa romaneasca dar nici cea straina nu se va da in spectacol. La noi problema este bariera de limba; sunt putini cei care isi iau din timpul lor sa traduca stirile din alte tari, asa incat romanii sa aiba acces la informatii, altele decat cele „varsate” de mass media oficiala, unde informatiile se transmit „de sus in jos” ( ca sa citam din cercetari europene 😀 ).

    Asa cum nu se spune nici de miscarile / declaratiile politistilor si pompierilor din Grecia care au refuzat vaccinarea si sa participe la vaccinarea fortata, de murmurele care exista in randul soldatilor din mai multe tari, de soldatul american mort acum cateva zile din cauza vaccinului anti gripa porcina ( dupa cum a rasuflat pe ici pe colo), de neamtul care a iesit din studiul clinic pentru ca dupa vaccinare scuipa sange …

    si asa cum nu se spune nimic de faptul ca veteranii din SUA au o organizatie interesanta numita „Oath keepers” (si un motto la fel de interesant: „Not on Our Watch!” ) taman ce au anuntat

    Declaration of Orders We Will NOT Obey
    http://oath-keepers.blogspot.com/2009/03/oath-keepers-declaration-of-orders-we.html

    Baieti destepti pastratorii de juramant 🙂 Au fost in stare sa faca diferenta intre ceea ce spune pe bune juramantul lor si ordinele ce pot veni pe cale ierarhica.
    „Eu,…………., intrind in rindurile fortelor armate, jur credinta nestramutata poporului roman si patriei mele.

    hmmm…. daca ne vom lua „dupa moda” impusa de oms si urmata de unele tari europene, sa vedem atunci operatiunea „uciderea copiilor” . Unde a disparut onoarea? ok .. in afara de dictionar unde o mai gasesti. Inca.

    • Mersi pentru comentariu – stirile a caror lipsa o deplangi, isi vor gasi locul aici, chiar mai mult decat pana acum. Urmareste doar..

  4. Intr-o tara* in care ziarele se vand pe post de „loz in plic” si mai au si tupeu sa-si trambiteze recordul de vanzari nu ne putem astepta la informare pe aceasta cale. De televiziuni si radio ce sa mai zic? Sunt prea preocupati sa-si numere argintii ca sa mai poata vedea si realitatea din jurul lor iar atunci cand o vad totusi o cenzureaza cu mare grija in asa fel incat sa nu dauneze cumva „miscarii” pe a carei linie s-au inscris… globalizare, NWO, federalizare, imbecilizare, demonizare, etc, etc, etc.
    –––
    *despre Romania vorbeam aici, nu stiu daca in America sistemul massmedia functioneaza la fel…

    • Pai pentru o clipa, eu crezusem ca ati descris caracatita mass-media din America!

      • E clar. Inseamna ca deja si-a intins tentaculele pe toata planeta. Daca la noi sistemul mai scartaie pe ici pe colo si mai are din cand in cand cate o scapare la ei functioneaza ca uns. O mica speranta vine din faptul ca omul este din „constructie” o fiinta rebela si cand se unesc suficient de multi la un loc mai rastoarna cate un sistem ce tinde sa devina diabolic. Sansa de reusita este insa direct prioportionala cu „greutatea” motivatiei, a idealurilor sau credintei pentru care lupta. Esecul vine din gradul de dependenta al omului fata de sistem si din masura in care omul renunta a fi el insusi mulandu-si personalitatea dupa modele standardizate de altii.

  5. lucrurile pe care le spui sunt in asa fel scrise incat sa provoace comentarii. se stia de demonstratiile legate de sanatate. dar renuntati la bloguri de genul can can, libertatea, click..daca aveti ceva de spus spuneti. daca nu
    renuntati!

    • Se stia asa mai prin ceata, fara sa se spuna cauzele nemultumirii (nu-i numai socializarea sistemului medical, ci atitudinea de-a dreptul marxista a lui B. O., in general), fara fotografii din care sa citesti chestiile mai tari si mai ales fara o interpretare justa a evenimentului.
      Aici un om interesat, va afla carnea si oasele oricarui subiect, asa cum le vede Eufrosin, neplatit si neinfluentat pentru opiniile lui.

Răspunde!