Un sfat pentru prezent si pentru viitor


A spus Benjamin Shalom Bernanke, căci acesta este numele lui întreg,  că recesiunea SUA s-a terminat şi că urmează vremuri mai bune. Tot el spusese mai demult că Fed-ul ar trebui să arunce bani din elicopter pentru resuscitarea mortului care este economia americană, mă rog, pe cât s-o mai fi aflând ea în mâinile americanilor…

burndol_dees

Am noutăţi pentru toată lumea:

Nu numai că recesiunea SUA nu s-a terminat, dar răul de-abia acum începe. Înafară de  latraii plătiţi ai sistemului, nici un om cu mintea întreagă nu poate crede o asemenea gogomănie.

Vreţi adevărul gol-goluţ?

Ieşiţi din oraşe, sau cel puţin cumpăraţi-va un petec de pământ la ţară, pe care să-l puteţi lucra. Nu vindeţi casa bătrâneasca de la sat, ci renovati-o, căci şanse sunt că acolo va veţi petrece majoritatea vieţii rămase.
Distracţia a trecut,urmează perioada subzistenţei, cel puţin pentru cei mulţi. Nu înseamnă neapărat că e ceva rău. În fond de la Adam şi Eva, omul a trebuit să transpire pentru a avea ce mânca.

Viaţa adevărată nu se trăieşte între betonul monumentelor ce nu aparţin la noi şi asfaltul şi sticla oribilelor blocuri de locuinţe, ci în iarbă, sub cerul curat şi liber de dungile chimice otrăvitoare deversate din avioanele NATO, pe dealuri, păşuni, fâneţe şi lunci de râuri minunate, care însumate constituie elementele absolut necesare unei copilării adevărate pentru micuţii noştri.

ferma si viata la tara

Reclame

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: