Variola maimuței: „de mă prostești a II-a oară, e rușinea mea”


„Nu-mi vine să cred că e deja sezonul variolei maimuțelor și nici măcar n-am apucat să îndepărtez decorațiunile ucrainene.” Robin Monotti

Prezicerea lui Bill Gates potrivit căreia lumea se va confrunta cu o epidemie neașteptată de variolă se adeverește în mod miraculos. Ar trebui să fim surprinși?

Eu nu sunt. Iată mesajul transmis de Gates cu 6 luni înainte ca primul caz să fie înregistrat:

Va fi nevoie probabil de aproximativ un miliard de dolari pe an pentru un grup operativ pentru pandemii la nivelul OMS, care să se ocupe de supraveghere și să facă ceea ce eu numesc „jocuri cu germeni”, în care se exersează… Se spune: „Bine, ce s-ar întâmpla dacă un bioterorist ar aduce variola în 10 aeroporturi? Știți, cum ar reacționa lumea la asta?”. Bill Gates, Sky News, 6 noiembrie 2021

Nu putem decât să ne minunăm de puterea extraordinară de percepție a lui Gates. Este un soi de blegoman de software capabil să ghicească viitorul, din măruntaiele animalelor. Asta e, sau are un glob de cristal ascuns undeva în adîncurile conacului său din Lake Washington? Orice ar fi, este cu adevărat uimitor. Iată mai multe de pe World Socialist Web Site ( o sursă care nu mă inspiră în mod deosebit, dar care ca orice ceas stricat, indică ora exactă de 2X/zi – nb ):

“An unprecedented outbreak of monkeypox virus has officially spread to 10 countries outside of Africa, with 107 confirmed or suspected cases reported as of this writing, in the United Kingdom (9 cases), Portugal (34), Spain (32), France (1), Belgium (2), Sweden (1), Italy (3), Canada (22), the United States (2), and Australia (1).”

Much remains unknown about what is causing the outbreak, which is the most geographically dispersed and rapidly spreading monkeypox outbreak since the virus was first discovered in 1958. In the coming days and weeks, more data and scientific understanding will emerge, but already there is profound concern within the scientific community and among the public, which has found wide expression on social media.” (“Over 100 monkeypox infections detected in 10 countries as unprecedented outbreak spreads globally“, World Socialist Web Site)

Repet: Cea mai „rapidă răspândire a epidemiei de variolă de maimuță de când virusul a fost descoperit în 1958”.

Mă întreb dacă partea cu „răspândirea rapidă” are ceva de-a face cu modul în care cercetătorii au ajustat câștigul de funcționalitate al acestor agenți patogeni unici pentru a-i face mai contagioși și mai letali? Asta este ceea ce se întâmplă?

Probabil că nu vom ști niciodată.

Și, este corect să ne întrebăm dacă nu cumva variola mimuței ar putea fi un alt virus generat în laborator, care a fost inventat în cele aproximativ 300 de laboratoare secrete finanțate de Pentagon, răspândite în întreaga lume, care duc în prezent un război masiv împotriva umanității pentru a promova ambițiile elitelor miliardare care sunt hotărâte să reducă populația globală, impunând în același timp o supraveghere strictă, de stat polițienesc, asupra fiecărei ființe sensibile de pe planeta Pământ?

Probabil că nu vom primi un răspuns nici la această întrebare.

Totuși, în interesul corectitudinii, ar trebui să menționăm că instituții media „de renume”, cum ar fi revista Newsweek, au respins afirmația conform căreia Gates ar fi făcut predicția la care facem aluzie mai sus. Iată explicația celor de la Newsweek:

„Deși Gates a vorbit în trecut despre posibilitatea unor atacuri bioteroriste cu variolă, comentariile sale au fost scoase ușor din context și nu menționează variola maimuțelor.” (Fact Check: A prezis Bill Gates izbucnirea epidemiei de variolă de maimuță? Newsweek)

„Ușor ieșit din context?” Vrei să spui că Gates NU a atras atenția asupra unei anumite boli infecțioase (variola) care a reapărut ca prin minune din extincție doar câteva luni mai târziu? Despre ce „context” vorbește autorul? Am dori să știm.

Strict vorbind, nu contează ce spune sau nu Newsweek, la urma urmei, Gates a devenit întruchiparea a tot ceea ce este în neregulă cu Gestapoul Sănătății Publice de astăzi, motiv pentru care a devenit un magnet pentru critici. Și, indiferent dacă a fost tratat corect sau nu, un număr considerabil de oameni cred cu tărie, că Gates este creierul din spatele unui plan de a folosi bolile infecțioase generate în laborator pentru a subjuga populația globală în scopul de a stabili o Nouă Ordine tiranică controlată de elite vorace ca și el. Iar noul tratat al OMS, care eviscerează suveranitatea, subliniază și mai mult acest aspect, de fapt, pare să sugereze că Gates și tovarășii săi de drum cred că ambiția lor de o viață de a conduce lumea este acum la îndemâna lor. Verificați:

În cercetarea acestui articol, am dat peste o serie de informații pe care cititorii le-ar putea găsi interesante. De exemplu, am descoperit că a avut loc un exercițiu de masă care a simulat o pandemie globală implicând o tulpină neobișnuită de #monkeypox” care a avut loc în martie 2021. Este uimitor cât de multe dintre aceste „exerciții pregătitoare” par să aibă loc chiar înainte de un eveniment deosebit de oribil. Putem să le respingem pe toate ca fiind simple coincidențe? Vedeți acest articolaș de la Institutul Brownstone:

„… mass-media din întreaga lume sunt în alertă roșie în legătură cu prima epidemie globală de Monkeypox din lume la jumătatea lunii mai 2022 – la doar un an după ce o conferință internațională de biosecuritate de la Munchen a organizat o simulare a unei „pandemii globale care implică o tulpină neobișnuită de Monkeypox” care începe la jumătatea lunii mai 2022.

Monkeypox a fost identificat pentru prima dată în 1958, dar nu a existat niciodată un focar global de Monkeypox în afara Africii până acum – exact în săptămâna exactă a lunii exacte prezise de către cei de la biosecuritate în simularea lor de pandemie. Duceți-i pe tipii ăștia la Vegas!

Epidemia globală de Monkeypox – care a avut loc exact în intervalul de timp prezis de o simulare de biosecuritate a unei epidemii globale de Monkeypox cu un an înainte – seamănă izbitor de mult cu izbucnirea epidemiei COVID-19 la doar câteva luni după Evenimentul 201, o simulare a unei pandemii de coronavirus aproape exact ca și COVID-19. ” („Monkeypox Was a Table-Top Simulation Only Last Year”, Brownstone Institute)

Și iată și un videoclip de un minut și jumătate care ajută la explicarea fragmentului de mai sus. (Video) Puteți observa că prezentatoarea care relatează epidemia (simulată) spune: „Oamenii de știință au decis că acest virus al variolei maimuțelor a fost creat prin inginerie genetică”.

Uh huh. Și, mai departe, unul dintre analiști oferă aceste sfaturi prevăzătoare: „Vedem mult mai puține cazuri în care guvernele au luat măsuri rapide și decisive”

Ce credeți că înseamnă asta? Ar putea însemna că ar fi bine să ne pregătim pentru o nouă rundă de injecții experimentale provocatoare de cheaguri? Asta să fie?

Așadar, iată pandemia: care credeți că sunt șansele ca o afecțiune ciudată, cum ar fi variola maimuței, să izbucnească în mod spontan în 10 locații diferite din întreaga lume (unde nu a mai apărut niciodată) exact în același timp?

Ce ziceți de „zero” șanse? Este prea mult?

Am de gând să mă hazardez și să spun că există zero șanse ca această nouă boală să fi apărut „în mod natural”. Singura presupunere rațională pe care o putem face este că monkey-pox, ca și Covid, este un agent patogen generat în laborator și răspândit de agenți sub acoperire care duc un război biologic împotriva populației globale. Dar va trebui să îl consultăm pe Dr. Fauci în această privință și să vedem dacă este de acord. Iată mai multe informații din WSWS:

„În postările preliminare, oamenii de știință speculează că virusul, care este endemic în unele părți ale Africii, ar fi putut evolua pentru a deveni mai contagios și mai potrivit pentru transmiterea de la om la om. În plus, aproape toate persoanele cu vârsta sub 42 de ani nu au primit un vaccin antivariolic (care este eficient în proporție de 85% în prevenirea infecției cu variola maimuțelor) de când variola a fost eradicată în 1980. Prin urmare, aceștia nu au imunitate, iar adulții mai tineri pot fi infectați la fel de ușor ca și copiii.” (WSWS)

Aceasta nu face decât să confirme că o altă campanie de vaccinare în masă e pe cale. Iată mai multe informații conținute în același articol:

„Apariția mai multor cazuri în diferite țări este profund problematică…. „Având în vedere că am văzut acum cazuri confirmate în Portugalia, cazuri suspecte în Spania, vedem această expansiune a cazurilor confirmate și suspecte la nivel global, avem sentimentul că nimeni nu știe cât de mare și de extinsă ar putea fi această problemă…..

În aproape toate declarațiile publice ale epidemiologilor, toți au recunoscut că sunt nedumeriți de cât de înrădăcinat este deja virusul în comunități, având în vedere că, în mod normal, este extrem de rar. Tom Inglesby, directorul Centrului Johns Hopkins pentru Securitate Sanitară, a declarat pentru STAT News că „acesta începe să se instaleze mult mai mult, într-un mod mult mai distribuit și nu înțelegem cum a ajuns în aceste rețele”. („Peste 100 de infecții cu variolă de maimuță detectate în 10 țări, în timp ce o epidemie fără precedent se răspândește la nivel mondial”, World Socialist Web Site)

Deci, este deja peste tot? Atunci, ce facem?

Răspunsul evident este să ne închidem, să ne punem măști și să ne vaccinăm cât mai repede posibil. În caz contrar, majoritatea populației lumii ar putea avea parte de o moarte agonizantă… la fel ca C0vid, îți amintești?. Desigur, unii ar putea concluziona că suntem din nou înșelați în mod deliberat și că două pandemii în doi ani sunt o imposibilitate statistică. Dar de ce să fim rezonabili atunci când isteria în masă este la ordinea zilei? Iată mai multe:

„Numărul de efecte secundare grave ale vaccinului antivariolic face ca utilizarea acestuia într-o campanie de vaccinare în masă să fie problematică. Cu toate acestea, datorită perioadei lungi de incubare pentru variola maimuțelor, vaccinul antivariolic poate funcționa ca profilaxie post-expunere într-un model de „vaccinare în inel”….” (WSWS)

Cu alte cuvinte, nu vă lăsați descurajați de ratele foarte ridicate ale atacurilor de cord, accidentelor vasculare cerebrale, coagulării sângelui sau decesului. Urmați doar recomandările atente ale CDC și totul va fi bine. În plus, guvernul a cumpărat deja 13 milioane din aceste vaccinuri îmbunătățite pentru otrăvirea-morții (U.S. Buys 13 Million Doses of Monkeypox Vaccine), așa că liniștește-te, respiră adânc și suflecă-ți mâneca. Știm cu toții cum stau treburile.

Cu toate acestea, ne scărpinăm în cap atunci când citim despre activitățile suspecte din laboratoarele secrete de biotehnologie ale Pentagonului, care par a fi implicate în tot felul de activități ilicite, inclusiv în crearea la scară industrială a unor agenți patogeni letali care ar putea extermina miliarde de oameni dintr-o singură lovitură. Acest lucru ne ține treji noaptea. Citiți acest articol din Tass:

SUA au cercetat virusurile Ebola și variola în Ucraina, spune Irina Yarovaya, copreședinte al Comisiei parlamentare de investigare a laboratoarelor biologice americane din Ucraina.

„Astăzi, am prezentat o analiză a agenților patogeni de care SUA au fost interesate în special în Ucraina”, a declarat ea vineri reporterilor. „În afară de agenții patogeni care sunt legați teritorial de Ucraina, [laboratoarele] au cercetat viruși și agenți patogeni care sunt endemici foarte departe de Ucraina, cum ar fi Ebola și variola.”

Potrivit legiuitorului, informațiile obținute indică „stabilirea agresivă a obiectivelor care stau la baza fundamentării acestor programe, implementate de facto de Departamentul american al Apărării pe teritoriul ucrainean”….

„Aș dori să subliniez că dialogul pe care l-am avut astăzi cu șeful SVR, combinat cu dovezile obținute de comisie, confirmă pe deplin rețeaua de informații biologice creată de SUA la nivel mondial și implementarea exploatării militar-biologice active a globului, și a Ucrainei în special. Acest lucru reprezintă, în esență, o amenințare globală gravă„….

„Dar, în același timp, [ar trebui] să îndemne comunitatea mondială să ajungă în mod serios la fondul acestei activități biologice militare secrete și periculoase, implementate de SUA. Astfel încât să poată fi elaborate măsuri cuprinzătoare referitoare la securitatea comună, egală și indivizibilă. Având în vedere distincția dintre utilizarea pașnică și non-pașnică a cercetării bacteriologice și a studiului toxinelor, aceasta trebuie să fie complet transparentă și controlată. Și pur și simplu nu trebuie să existe arme bacteriologice în lume, aceasta este poziția principală a Rusiei.” („Un important deputat rus dezvăluie cercetări ilicite privind Ebola și variola la un biolaborator din Ucraina condus de SUA„, Tass)

Deci, ce se întâmplă aici? De ce are Pentagonul peste 300 de laboratoare biologice răspândite în întreaga lume, care efectuează cercetări secrete de obținere a funcțiilor pe agenți patogeni care reprezintă o amenințare clară pentru întreaga omenire? Și de ce Pentagonul a încheiat parteneriate cu elite notorii ale căror legături cu mișcările eugenice, de depopulare și climatice sugerează că cercetarea ar putea fi modelată în funcție de o anumită agendă strategică care ar putea implica victime semnificative?

Și dacă Monkeypox nu este, de fapt, un virus natural, ci doar următoarea fază a unui război necruțător împotriva guvernului constituțional, a libertății individuale și a instituțiilor de bază ale civilizației moderne? Poate că suntem pregătiți pentru o civilizație cu totul diferită, o civilizație în care toate deciziile noastre vor fi luate în locul nostru de către iluminați, acționari corporativi și filantropi „bine intenționați”. Este posibil?

Cu siguranță merită să ne gândim la asta.

Mike Whitney – The Unz Review

2 răspunsuri

 1. Interesant este faptul ca omenirea a fost avertizata in acest moment de impunere a drepturilor comunitatilor cu deviatii comportamental sexuale, ca epidemia de variola a maimuței circula si se transmite prin homosexuali.
  Cel mai important drept pe care l-au revendicat si castigat in ultimii ani a fost acela de a dona sange fara testare impotriva bolilor specifice comportamentului asumat de acestia.
  Este de remarcat mesajul noului prim ministru al Frantei care a adresat primul sau mesaj de sustinere in nume propriu dar si in numele Guvernului,.comunitatii lgbt+.
  https://www.lesalonbeige.fr/a-peine-nommee-elisabeth-borne-se-soumet-au-lobby-lgbt-nous-sommes-prevenus/
  Pentru moment presa din Romania nu aduce in dicutie cazurile dramatice ale copiilor infestati cu virusul hapatitei, mai ales dupa moartea suspecta a copilei de 5 ani transferata de la spitalul Grigore Alexandrescu la Fundeni, pentru transplant.
  Medicii legisti au facut declaratii publice privind şocul pe care l-au avut in urma disectiei, constatand distrugerea neobisnuita a unor tesuturi si chiar a suturilor interne, ridicand intrebari in legatura cu calitatea sangelui transfuzat.
  Fetiţa primise ficatul unui adolescent aflat in moarte cerebrala.
  In urma acestui eveniment, medicul numit de Arafat in functia de coordonator sef al centrului national de transplant a hotarat sa fie creat la Fundeni un centru de transfuzie cu profil pediatric.

  • Așa e – uitasem să menționez într-un preambul că variola asta se regăsește deocamdată numai în comunitatea homosexualilor. Nu că nu s-ar putea aerosoliza și transformată într-o nouă pLandemonie, așa cum am avut parte. Sper să fie doar un alt balon de testare – Să nu le ajute Dumnezeu!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: