Crime de război – la întrebarea „ești ofițer”, unii au făcut greșala să admită: cum tratează armata ucraieneană prizonierii ruși – greu de privit


Tortura captivilor începe cu un glonț tras în genunchi – cine știe cum va continua? Să nu ne mirăm dacă rușii vor deveni nemiloși.

https://t.me/STFNREPORT/13265

Îmi este milă de civilii plecați de acasă, dar dacă ucraienienii și-ar da seama cine sunt torționarii lor, ar întoarce armele.

22 răspunsuri

 1. Cine ajuta Ucraina (si Rusia) in acest razboi si cu un litru de motorina se face complice la crimele lor!

  • Exact – nu e războiul nostru, numai de nu l-ar făcea așa „reprezentanții” noștri.

   • Eufrosine …un razboi este al tuturor nu ” al lor ” sau ” al nostru ” ! Cat despre ” reprezentantii ” nostrii , stai bland ca l-ar face ei sa fie si-al ” nostru ” … daca ar avea cu ce . Tu nu vezi ca , pana si Politia Aeriana o fac altii cu avioanele lor in vreme ce MIG-urile noastre … ara pamantul ?Serios ? MIG 21 aflat in dotarea aviatiei militare romane se mai folosesc eventual la circ dar intr-un razboi real , ma cam indoiesc !P.S. Tancurile sant tot „celebrele ” T 54 iar trupa…n-ai vazut la ala care , fiind in post de santinela…casca ochii pe telefon si l-a lasat cine dracu fara pusca ? ” Reprezentantii ” nostrii chiar N-AU CU CE caci , la nivelul de obedienta , de slugarnicie obedienta se afla in capul lor…dracu ne-ar lua pe toti !

    • Cu prima afirmație nu pot fi de acord – războiul ăsta trebuie să rămînă între Rusia și Ucraina. E clar că se dorește internaționalizat, dar nu trebuie să aprobăm în nici un chip ca România să fie tîtîtă în asta, căci vom avea numai de suferit. Pînă și polonezii și-au dat seama de asta, căci au spus SUA să livreze ea cele 18 avioane de luptă Ucrainei, că ei nu sunt tîmpiți să își atragă mînia Rusiei. Ca atare, planul a picat.

  • @ioansperling, Despre ce crime vorbesti ? Chiar crezi ca , dumneata n-ai face strict la fel dupa o luna de macel salbatic din partea rusilor lui Putin ?Chestia cu glontzul tras in genunchi este veche , nu-i vreo noutate , CEKA si ulterior NKVD , o foloseau la interogatoriile prizonierilor de razboi , abia ” dupa ” glontzul in genunchi urma cel in ceafa . Astia fac asta din 1940 incoace : cauta intai ofiterii , evreii , eventual comisarii politici si-ai blagoslovesc cu acel glontz in genunchi . Este totusi mai umanitar sa-l tragi c-o arma decat sa-l batzi cu-n ciocan asa cum fac rusii de obicei cu-acest sistem de ” interogare ” pe care l-au adus la nivel de arta inca din WWII .

   • Nu stiu ce as face sau nu as face; cum reactionezi intr-o stare de criza sti doar atunci si nu inainte daca nu esti antrenat pentru asta- si eu nu sunt antrenat sa ucid si nici sa torturez!
    Sigur lucrurile se vad altfel din locuri diferite dar asta nu schimba cu nimic adevarul: tortura e tortura, crima crima!
    O tortura mai bună decât alta?

   • Frăție, tu citezi din părerile lui CTP?!?!?!

    Mă-n-grozești de câtă spălătură de creiere preiei pe ne-mestecate!!!
    Mai, ho, că din cât tot te preumbli pe blogurile astea, ar fi trebuit să încolțească ceva și-n grădina ta, dar văz că tot dilaila visezi în continuare!
    Aplică, omule, un filtru, ce Dumnezeu…!!!!!

    • @fanecelbaban Nea Fane , atata vreme cat stai pe buci si privesti la TV , mai bine taci ! Cat despre CTP…asa cum sti , ma feresc sa calc in kakat ! Daca ma tot ” preumblu ” pe blogurile astea este pentru ca , SPER ca aici voi antalnii oameni destupati la creierul mintii din cap…nu dástia ca dumneata …babani cu vorba ! Ce-mi esti dumneata , ce-mi e CTP ?!!

     • 😂😂😂păi degeaba întâlnești oameni destupați dacă mătăluță nu faci nimic să ți se destupe neuronu’ !!
      Peste tot pe unde dau de literele tale, citesc aceleași inepții!
      Bine, la „pupat-în-fund” ești campion, asta am văzut, nu mai prididești să înalți osanale unora și altora, dar asta chiar o fi în fișa postului, ce să-i faci…!
      Hai, dă fuga na granițu și perie niște pui de natzi, că văd că nu mai poți de dragul lor!

   • Ai ajuns si aici, Itzik?

    „o luna de macel salbatic din partea rusilor lui Putin” – zici tu?

    Macel? Salbatic???

    Rusii s-au purtat ca niste domnisoare peace keepers. Si-au folosit armele doar atunci cind nu s-a putut altfel, pentru ca interventia asta e la fel cum ar fi o incursiune a armatei romane in Basarabia pentru stirpirea mafiei khazare si a idiotilor ei utili. Nu poti sa procedezi la un „macel salbatic” in astfel de cazuri, fiindca ar insemna sa iti macelaresti si fratii de singe.

    Daca rusii voiau sa termine rapid cu mafia khazara din Ucraina, fara sa le pese de fratii lor crestini si de singe, dupa 48 de ore de macel salbatic (zic 48 ca sa aiba timp informatia sa ajunga in toate subsolurile in care se ascund sobolanii, fiindca altfel 2 ore ar fi fost arhi-suficiente chiar si fara arme atomice) aveau capitularea neconditionata pe o tava de argint fara sa piarda nici macar un singur soldat si fara sa fie nevoie sa trimita un singur tanc dincolo de granita.

    Ai dreptate cu CEKA si NKVD, dar nu spui ca organizatiile astea criminale erau creatii ale mafiei khazare, finantata de evreimea din Occident, mafie care a pus stapinire pe Rusia dupa lovitura de stat din 1917 si, inca o data, in vremea lui Eltzin. Dupa care a aparut Putin si a inceput sa-i rareasca, sa-i alunge din tara, sa-i arunce in puscarii sau, pe cei dispusi sa isi plateasca taxele si sa respectea legea, sa-i lase sa faca bani.

    Esti un propagandist de doi bani, Itzik!

    • @Remus Ai grije ce spui caci , avand in vedere faptul ca scripta manet , s-ar putea sa afle sefii tai ce-ti debiteaza mintea ! Ai aflat si tu intre timp despre…khazari ? Omule evreii si khazarii nu-s acelesi lucru chiar daca incerci sa te dai invatzat . Mai arunca-ti o privire prin scrierile coanei Wikipedia caci pe alte scrieri…

    • @Remus Nu ma cheama Itzik ci … FREEDMAN si-s mai roman decat vei fi dumneata vreodata ! 🙂

 2. Crimele de razboi pe timp de pace sunt aduse in discutie in acest moment in Occident.
  Nu prin dezbateri, caci politica vocala trebuie sa fie pro Ucaieniana, ci prin difuzarea de documentare.
  Iata un rezumat mai usor de parcurs al ” rateurilor atomice” imputabile americanilor, ale caror consecinte sunt greu de estimat.
  https://www.dissident-media.org/infonucleaire/bombes_us.html
  Ceea ce te uimeste este faptul ca toate elitele militare, nu neaparat in sensul de gradati, marii strategi NATO sunt scoliti de aceasi structura a carei politica pare a pierde totalmente din vedere OMUL.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/NATO_School
  Daca i-am intreba pe Ciuca al nostru sau pe Gioana al lor, cati romani au fost.admisi la aceasta şcoala, ne-ar putea raspunde?
  Ce te sperie este faptul ca romanii, avand acces la toate informatiile isi cultiva ignoranta cu perseverenta.

 3. Eufrosine , da’ ce-i venii piticului vostru sa cumpere casti si veste antiglontz pentru Ucraina ? Cu 800 de mii de lei , cumpara milioane de panselutze pentru rondul dinspre Feleac … Aia din consiliul judetea ce faceau in vreme ce Boc achizitiona „chestii ” : dormeau ?

 4. Eu cred că filmarea-i făcătură, regie.
  Un articol de citit de toți românii: Cine sunt, de fapt, ucrainenii
  https://www.certitudinea.com/certitudinea-print/cine-sunt-de-fapt-ucrainenii/

  • Crezi.. mă rog, e bine. Am citit articolul cu pricina și am o nedumerire: limba „ucraieneană” totuși nu sună ca Româna noastră dragă, ci maidegrabă cu rusa. Unde mai pui că ucraienienii nu arată nicidecum ca noi. Surpriză – sunt rusnaci! Sau măcar veri buni.

   • Fel posibil de ucrainizare; Eminescu despre rusificarea Basarabiei:
    „Nimic în limba românească nu se poate scrie; nimic ce e scris în limba românească nu poate să treacă graniţa fără de a da loc la presupusuri şi persecuţiuni; ba oamenii de condiţie se feresc de a vorbi în casă româneşte, pentru ca nu cumva o slugă să-i denunţe; într-un cuvânt, orice manifestaţie de viaţă românească e oprită, rău privită şi chiar pedepsită.

    De atunci şi până acum măsurile silnice pentru stârpirea românismului se iau fără de curmare. Administraţia, biserica şi şcoala sunt cu desăvârşire ruseşti, încât este oprit a cânta în ziua de Paşti „Hristos a înviat” în româneşte.” (Timpul, iunie 1878)
    Cam la fel vorbește Slavici de maghiarizarea unor români, mai ales a celor ce și-au dorit mai mult o slujbă-n administrație decît păstrarea limbii strămoșești.

 5. Sarmați și sciții, așa ziși înaintași ai rușilor și ucrainienilor, sînt alte denumiri ale geților.
  A se vedea documetarul TVR, anii 1990, „Întinderea Daciei”, invitat Gabriel Gheorghe, Dumnezeu să-L odihnească!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: