Cenzura lovește două saituri românești conservatoare – a devenit libera exprimare un privilegiu, încetând să mai fie un drept?


Sub pretextul stării de urgență existente, ANCOM a blocat accesul către saitul Ortodoxinfo.ro. Asta e ce apare prin curtoazia Orange, când încercați să accesați saitul:

Iar cât privește Justițiarul, nici acesta nu a fost scutit de bocancii „big brother”:

Pesemne ANCOM habar nu are de faptul că libertatea de exprimare e garantată de Constituția României, legea supremă a pământului:

Constituția României la TITLUL II – Drepturile, libertățile și îndatoririle fundamentale, CAPITOLUL II – Drepturile și libertățile fundamentale , ARTICOLUL 30 precizează:

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credințelor și libertatea creațiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică și libertatea de a înființa publicații.
(4) Nici o publicație nu poate fi suprimată.

Deci este „pandemia” folosită ca pretext pentru distrugerea libertăților de mișcare, de congregare, religioase și de exprimare a românilor, sau altceva, căci asta se vede din avion!

Nicu Todor

Am ajuns o țară de legume! Ne lamentăm și sărim să ne indignăm la toate prostiile neimportante și irelevante și rămânem pasivi la lucrurile esențiale și importante care privesc drepturile și libertățile cetațenești și constituționale! Nimeni nu ia nici o inițiativă de protest și solidaritate cetațenească care să le spună măcar, că nu suntem de acord cu masurile lor,că nu este constituțional aplicarea cenzurii arbitrare, că este un abuz grosolan și nedemocratic să închizi instituții de presă, fară o decizie dată de o instanță juridică, emisă pe baza unor legi probatoare ! O FI OARE PREA TÂRZIU, SĂ REDOBĂNDIM NORMALITATEA UNEI SOCIETĂȚI DEMOCRATE ȘI NORMALE? OARE CHIAR NU MAI AVEM OAMENI CU INIMĂ ȘI SIMȚIRE CARE SĂ STRĂNGĂ ÎN SPATELE LOR O MASĂ CRITICĂ CARE MĂCAR SĂ LE SPUNĂ CĂ NU SUNTEM DE ACORD CU EI !!!

NEAMDENEAM
Scopul isteriei corona nu e numai vaccinarea si acceptarea ei ca sa primesti inapoi drepturile de a circula liber etc., e si EDUCATIA ONLINE OBLIGATORIE, pt ca in final sa poata sistemul sa scape de profesorii care nu accepta reforma. ce sa faci cu atatia profesori cand ai un server care le preda sodomia si ecologia si egalitatea comunista sub minunatul, unicul, nemaipomenitul guvern mondial? Educatia online va intra usor in mana satanistilor de la UNICEF, cum a intrat sanatatea publica pe mana celor de la OMS.
Isteria a aratat clar cine sunt adevaratii minstrii de sanatate si de invatamant, ca guvernul nu e ala, e altul.

Ce urmează? Dispariția în toiul nopții a editorilor saiturilor care nu convin NU pentru că ar prezenta „fakenews”, ci tocmai pentru că devoalează tacticile murdare ale celor care ne vor împuținați de măsurile anti-sănătate luate ca răspuns în fața unei banale gripe umflată ca un balon de către mass-media aservită și deci trădătoare?

Cineva se bucură chiar și acolo unde se află..

9 răspunsuri

  1. Deveghepatriei un alt site blocat, pe langa atatea altele……..
    ..

    • Mă aștept la orice.

      • Bănuiesc ca și tu ești pe lista. Se pare ca singura soluție e furca sau toporul. Prinși cite unul sau în grup și direct la reanimare cu ei. Nu contează ce e; politruc, ministru, polițist, jandarm. Toți sint împotriva națiunii normale.

        • Dragă Stelică, Hristos A Înviat! Nu e nimic de temut din partea polițiștilor, sri-știlor, sau a jandarmilor onești – din contră. Iar pe cei rătăciți, Dumnezeu să îi aducă pe calea cea bună.
          Dacă mă taie ancom și pe mine, de fapt mă validează.
          Bine ai revenit!

          • Adevarat A-nviat! Iti confirm ca, cel putin in orasul meu, baietii sunt potoliti…Cu exceptia adeptilor lui Garcea, care sunt in numar relativ mic. M-a oprit intr-o seara unul, saracul mai ca isi cerea scuze ca trebuie sa imiceara permisul de conducere…

  2. Se calibreaza viitoarea structura politica „de dreapta”
    Moderat nationalista, caldicel ortodoxa, ponderat ecologista, respectiva structura a procedat prin asociatii, bloguri, edituri, la selectarea personalitatilor care s-au apropiat de-a lungul anilor de ceea ce multi naivi au considerat a fi „vocea constiintei national-crestine ” cu staif.
    Inainte ca ANCOR sa blocheaz blogurile in discutie, „noua „structura a avut grija sa se debaraseze de corespondentii incomozi, a cenzurat legitimand cenzura pentru ca altfel nu putea pune de un Partid care sa straluceasca nu ca soarele pe cer ci ca AURul boului biblic.
    Cu o conducere din care in chip fatal si aproape indecent face parte cuplul unit nu doar prin pirostrii, ci si prin interese ideologice si financiare, noua structura urmareste fara ingrijorare disparitia adevaratilor rezistenti romani care nu au adoptat o atitudine corecta politic.
    Poate ca prin disparitia unor bloguri platim lipsa de solidaritate de care am dat dovada fata de poporul palestinian, fata de Julian Assange si comoda toleranta fata de marii oportunisti din media.

    • Aștept să îți dispute cineva idea. Cred însă că plătim maidegrabă lipsa de solidaritate dintre noi înșine. Îmi pare rău pentru Assange, dar problemele noastre sunt aici și acum. Și îți mai destăinui ceva: postările care adresau teme străine, au cel mai scăzut număr de cititori. Oricum, e bine să vedem mai întâi de ograda noastră.

      • Iti respect punctul de vedere.
        In doua vorbe imi argumentez punctul de vedere.
        In timpul razboiului din Iugoslavia faceam parte din Miscarea Crestina Europeana pentru Pace. Evident ca am propus diverse actiuni pentru sustinerea comunitatii sarbe si a asezamintelor crestine din Iugoslavia.
        MCEPul subordonat politic punctual, s-a opus oricarei actiuni publice, fapt care m-a determinat sa ma retrag din miscare si sa imi exprin atitudinea crestin pacifista pe alte cai.
        In acelasi spirit, am ajutat in masura posibilitatilor bisericile crestine din Orient, din tarile aflate in razboi.
        In toata perioada la care ma refer m-a surprins lipsa de solidaritate concreta a romanilor cu fratii aflati in situatii de suferinta absoluta. Exceptie a facut Biserica Sfanta Parascheva din Bruxelles in care Parintele paroh s-a rugat constant si a trimis si ajutoare crestinilor sarbi si ortodocsilor asediati de musulmani.
        Am crezut si cred ca adevarul este universal si ca Fericirile reprezinta pentru crestini Legile prin care pot dobandi Mantuirea.
        Am scris mai mult de trei cuvinte , dar sper ca am limpezit un pic sensul spuselor din interventia anterioara.

        • Înțeleg perfect. Pentru românii care o duc bine, reproșul e valid. Cei care o duc rău pot fi scuzați, căci au apăsări stringente. Vorbim aceiaș limbă, e bine că ai clarificat.

Răspunde!