Spitalele declarate „zone de război”, sunt de fapt goale – dovada minciunii


Raportam abominația că saituri românești care sfidează minciuna, au fost suprimate de către ANCOM, deși ancom merită acum litere mici – Grindeanule, ce s-a întâmplat cu tine, parcă erai un altfel de om?

Care a fost „crima” acestor saituri?

Cică ar fi transmis o știre falsă, un „fakenews”, așa cum adevărații colportori de minciuni au obligația să califice ADEVĂRUL.

S-a raportat faptul că spitalele din SUA care s-au pregătit pentru mii de victime, aproape că și-au închis activitatea – de fapt, spitalele sunt pustii.

Priviți – „fakenews”, sau voi cenzori scârboși, ne vreți bolnavi, proști și obedienți? De fapt, de când cu căcatul ăsta de „pandemie”, doctorii aproape sunt în stare de faliment: au salarii, chirii, taxe și materiale de plătit, dar nu mai au pacienți, din cauza isteriei covid – iar să nu poți vedea un doctor din aproape orișice motive bine întemeiate, se cheamă GENOCID.

Oameni buni, suntem manipulați ca să renunțăm la drepturile noastre sfinte: cel al călătoriei, al liberei adunări, cel al credinței și al liberei exprimări – vi se pare în regulă? Atunci să purtăm pe mai departe botnițele, cu declarația la purtător, să nu ne mai dăm mâna sau îmbrățișăm, să renunțăm la omenie.

Merităm așa ceva în numele unei operațiuni psihologice efectuată la scară globală de către unii care clar nu ne iubesc? Într-un articol următor voi arăta cine urzea planuri de vaccinare universală și prin ce mijloace incredibile.

Mai vreți „ancom”? Mai am. Cenzurați-mă, vă rog. Există multe alte dovezi, de-acolo de unde a sosit aceasta. Și le voi scoate pe tapet. Într-un fel, sau altul.

Eufrosin

9 răspunsuri

 1. Se stie cine urzea planurile de vaccinare universala.Le-a declarat in conferinta publica in anul trecut, de unde s-a tras si o parte din numele–profetit de sfinti ca va fi ciudat–acestei minciuni de virus: Coroană-Virus-Identitate. Este vorba de Bilica-Portarul-Iadului.

 2. Parca vad ca nu peste multa vreme o sa aflam de la diverse ong-uri (cu rol de inerfete guvernamentale) partea pseudo-pozitiva a asa zisei pandemii. Presupun ca ne vor vinde ideea vopsita in culorile ideologiei pretins ecologiste, new green deal, precum ca noxele au scazut si ca totul e minunat in timp ce covidu’ e acoperire pt genocidul persoanelor de peste 65 de ani ce fac parte din marea masa neprivilegiata de sistem, al celor cu boli cronice dar si a altor indezirabili.
  Uite utilitatea acoperirii, adica a covidului ecologist

  https://www.agerpres.ro/social/2020/04/24/galati-numarul-deceselor-de-covid-19-la-centrul-privat-de-ingrijiri-batrani-sf-ilie-a-ajuns-la-23–493145

  • Nu’parcă’, ci chiar vom vedea înșelătoria încălzirii globale prinzând avânt în urma micii epidemii. Vor fi și alte repercursiuni sociale importante aduse de porcăria numită „distanțare socială”. Nema nunți, botezuri, parastase așa cum trebuie, adio slujbe așa cum trebuie om-lângă-om, stresul dat de vederea măștilor pe stradă etc.

 3. Joaca de-a pandemia poate sa fie inceputul new green deal cu serioasa componenta eugenica. Nu-i exclusa revenirea in forta a lui covid, asoect ce poate sa tina de spectacolul menit sa camufleze, macar partial, eliminarea fizica a indezirabililor etichetati drept consumatori inutili de resurse planetare. Probabil chestia cu distantarea sociala e o incercare de a ingreuna polarizarea unor miscari de opozitie necontrolate.

  • Dacă e să mergem la esență, e pentru crearea unei falii între oameni. Când noi nu ne mai știm apropia unul de celălalt, atunci au câștigat păpușarii ăia bolnavi. Un modul spațial plin cu ei, ar trebui trimis cât mai departe de pământ.

 4. Adica divide et impera. Nu-i exclus ca unii sa cada in agorafobie din cauza masurilor impuse si a propagandei.
  Altfel, cand comunicam musai sa utilizam mijloace electronice pt ca nu e de dorit ca lumea sa se vada fata in fata. Cumparaturi cu cardul pt ca de la cash ne infectam cu covid, nu-i asa? Telemedicina, telescoala, teleshopping etc. Totul din grija „autoritatilor” fata de neam si tara, nu-i asa?

 5. Pierde-va Domnul pe tot cel ce graieste minciuna…

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: