Marine Le Pen, Președintele Franței.


În ajun de alegeri în Franța, mă încumet să prezic că următorul Președinte va fi, este, Marine Le Pen.

Un fost ambasador ne spune prin media că Macron e de departe preferabil pentru că:

„Evident, noi, europenii care urmarim cu destule emotii acest scrutin, am fi interesati de victoria lui Emmanuel Macron, caci el e singurul candidat pro-UE, care nu vrea sa revina la francul francez, se declara pro-american si nu are „simpatii” fata de liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.”

Ce nu mai spune fostul ambasador, este că Macron este zvonit (știu, este deocamdată la stadiul de zvon) a fi homosexual ascuns, având cu certitudine o mulțime de prieteni homosexuali aflați în poziții foarte influente. Mai are și o soție cu 24 de ani mai în vârstă decât el (63 vs. 39).  BĂRBAT NORMAL?

Nu am de gând să intru în detalii obositoare, dar spor la lectură, aici.

Regret să aflu că în opinia D-lui ambasador, renunțarea la moneda națională, afilierea ideologică cu monstrul agregat după principiile fostei URSS numit ue, anti-rusismul ca principiu și vasalitatea față de marele frate de peste baltă, au devenit un soi de test turnesol al validității unui politician de prim rang.

Multe figuri importante au fost luate la vale de avalanșa corectului-politic, dar cred că acestea își vor plânge de mâine în pumni.

Cred că poporul francez realizează că acum are o ultimă șansă la redresarea situației dezastruoase adusă de guvernele anterioare, în special de cel al lui Hollande și că miza e nu doar revenirea la moneda franc ci însăși păstrarea identității lor naționale. Cred că atacul terorist de ieri, venit parcă să le puncteze pe cele anterioare, demonstrează cu prisosință necesitatea închiderii granițelor pentru puhoaiele lumii a III-a, cu care Franța deja are o uriașă problemă și găsirea de soluții practice pentru cei deja aflați acolo.

Încă câțiva ani de politici ale imigrării și sociale dezastruoase și francezii nu vor mai avea mare lucru de apărat.

Le Pen vine din păcate cu 30 de ani prea târziu, dar bine este și acum, decât niciodată. Un politician care refuză să fie fotografiat cu cârpa ue în fundal, este unul demn de tot respectul în zilele astea.

Felicitări Marine, felicitări Franța!

14 răspunsuri

  1. Bine ai revenit pe blogul tău, frate Eufrosine!
    Te-am crezut trecut în lumea celor drepți …..că nu mai grăiești nimic dintru ale tale de multă vreme !
    Tăt așe cred șî io, că muierea asta Marina are coa…e în pantalonii sufletului său; spre deosebire de scopiții de „Olandez” și de Unguru’ bulan francizat…!!!

    • Îl aștept în reacție la articolul tău, frate Eufrosine și pe Thalex-„Nebunu’ „, cu comment-urile lui pline de sare și piper și curcuma….

    • Mersi, mersi, doar am fost foarte ocupat.. sper să avem un chef zilele astea, înspre necazul scârnelor internaționaliste.

  2. In sondaje, Marine e creditata la putine procente in spatele lui Macrou asta.

    • Aproape la fel s-a făcut și cu alegerile din SUA: Hillary-bitch era practic prevestită. Acum s-a mai strâns procentajul – au învâțat lecția. Mass media franceză nu se va face chiar într-atât de râs.

  3. Adevarata fata a lui Le Pen

  4. Eu mă încumet să nu fiu de acord cu tine, binomul franco-german va avea un cuvînt greu de spus și va alege pe cine trebuie. Macron! Nici măcar Trump nu e la urma urmei anti-sistem, acum vedem tot mai clar cum una e cu promisiunile din campania electorală și cu totul altceva exercitarea efectivă a puterii. Nu m-ar mira ca în nebunia generală să ajungem în scurt timp la un mic război nuclear, limitat, local, doar pentru a satisface ego-ul uriaș al complexului industrial-militar american, cam șifonat din cauza Siriei. Iar asta va însemna anularea firului roșu al discursului anti-sistem al lui Trump, america first, cu care sunt perfect de acord.

    • Fii domnule (un pic) mai optimist, ce naiba… NICICÂND n-a existat vreun „binom” franco-german în Istorie si (ca atare) nici acum nu existä (nimic altceva, afarä de un co-calariat conjunctural, care se volatilizeaza la proxima).

      Si mai da-i si lu’ Trump o sansa-douä, ca nu i-se terminä mâine mandatu’, nu?

      • Nu e clar, calariatul asta e de catre Franta si Germania, pe altii, sau pe Franta si Germania, de catre una si aceeasi structura. Altfel ajungem ca in bancul ala in care lu’ Ivan nu i s-a dat, ci i s-a luat, si nu era limuzina, ci bicicleta

      • Păi iar nu sunt de acord binomul franco-german există și e perfect funcțional, duce în cîrcă toată Europa. Și e călărit a altora de către binom nu altfel. Simplul fapt că de peste 50 de ani n-a mai izbucnit un război între Franța și Germania e dovada funcționării binomului.

Răspunde!