Vaccinul anti-Covid, nu e de fapt un vaccin – explicația


Dr. Andrew Wakefield, faimos pentru că a demonstrat cauzalitatea între vaccinul Hep. B și diabetul de tip I (infantil), explică ce este de fapt „vaccinul Covid” – acordați-i trei minute și veți fi mai înțelepți:

„Acesta nu este un vaccin […] este inginerie genetică care nu a mai fost testată (pe scară largă – nota red.) pe ființele umane înainte. […] Potențialul ca asta să meargă oribil de greșit e enorm! Nu a mai fost folosit niciodată pe oameni înainte. […] Deja vedem niște probleme enorme având loc.”

https://brandnewtube.com/embed/6RSM8NNdCUrcn3o

4 răspunsuri

  1. In urma cu doua zile Gérard Larcher, presedintele Camerei Senatului din Franta a facut public in cadrul emisiunii Télématin prezentate pe Fr2, dosarul de consimtamant pentru vaccinare alcatuit din 58 de pagini, pe care trebuie sa il consulte si semneze rezidentii Asezamintelor pentru persoanele dependente medical.
    Presedintele Senatului, altfel o persoana foarte discreta, a ajuns sa faca public acest document pentru ca tatal sau este rezident Ephad.
    Este de presupus ca dosarul a incaput pe mainile cui nu trebuia prin mijlocirea unui cadru medical, documentul fiind unul intern.
    Interventia nervoasa a Presedintelui Senatului s-a terminat cu propunerea de a lasa la dispozitia jurnalistilor paginile anexe care dovedesc „natura”documentului .
    Sustinatorii lui Macron, comunistii ,progresistii, vaccinistii, liber-schimbistii fac spume la gura tratandu-l pe Gérard Larcher de mincinos.

  2. […] Ea susține că pericolul vine atunci când organismul e expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul Covid, va declanșa o furtună de citokine care duce la […]

  3. […] Ea susține că pericolul vine atunci când organismul e expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul Covid, va declanșa o furtună de citokine care duce la […]

Răspunde!