Democrația securistă și folosirea copiilor ca masă de manevră.



Ceea ce are loc zilele astea la București, întrece orice imaginație – scoaterea propriilor copii la înaintare, pentru cauze străine neamului Românesc.

Mă minunez în fața ușurinței cu care poporul se solidarizează cu oprimatorii lor, sistemul securist ale cărui tentacule se întind din justiție și până în poliție.

Completând farsa, vin onegeurile și organizațiile de media și publicitate colaboratoare, precum cea care asigură veniturile saiturilor de știri.

Spatii publicitare administrate de
Ringier Romania

Măcar sunt dulciuri gratis, cât să simtă și micuții, dulceața democrației securiste:

klaus-si-hellvig

Ce mai spun oamenii care pricep situația:

Numai ca este vorba de un protest, iar copiii trebuie sa aibe alte activitati, nu cele de a protesta.

Toata lumea vorbeste de ordonanta de modificare a Codurilor Penale si de Procedura Penala, dar nimeni nu spune un lucru: aceasta ordonanta completeaza Codul Penal, intrucat abuzul in serviciu a fost declarat neconstitutional atunci cand Bica a ridicat exceptia la Curtea Constitutionala.

Un alt aspect este ca pentru prima data poporul roman a ales o tema nefericita pentru a protesta, aceea de solidaritate cu institutiile de forta sau cu prevederile care reglementeaza accesul la puscarie.

Nu sunt de acord cu multe prevederi din ordonanta, dar sper ca atunci cand va ajunge in Parlament sa fie modificate prevederile; ca si aici nimeni nu spune, dar va exista cenzura Parlamentului, deoarece orice ordonanta trece intr-un fel sau altul prin forul legislativ.

Nu mi se pare corect ca in lipsa unei prevederi, cea a abuzului in serviciu si pentru care am fost trimis in judecata, sa fiu condamnat pentru o alta infractiune, cea de favorizare a infractorului (ex. cazul Bica), fara sa existe probe in acest sens, intrucat actul de sesizare al instantei este rechizitoriul. Mijloacele de probe sunt cele aflate la dosarul de cercetare penala, care insotesc rechizitoriul si pentru care timidul procuror caruia noi ii luam apararea in zile, a transpirat. Se incalca dreptul la un proces echitabl si se legalizeaza ideea ca daca ai ajuns in fata instantei, trebuie sa pleci cu ceva ca oricum in viata asta ai facut ceva.

Ori regulile sunt facute sa fie respectate si de unii si de altii.

 

O rusine uriasa

Un gest iresponsabil de manipulare a fiintelor nevinovate care sunt copiii. Asa parinti, asa popor!

Tot Inainte!

Noi cu mana pe fundita
Si cu fundul pe olita
O sa facem o treaba mare
Pentru masa protestatoare.

Am ajuns… de unde am plecat!

http://adevarul.ro/locale/alexandria/Soimii-patriei-inventia-ceausescu-indoctrina-prescolarii-patru-ani-copiii-erau-obligati-recunoasca-imaginea-conducatorului-1_55d5d7d1f5eaafab2cc0a9a2/index.html

 

Sursa comentarii: ziare.com

16 răspunsuri

  1. „Ori regulile sunt facute sa fie respectate si de unii si de altii.”

    Nu, de fapt, in capitalism, regulile sunt facute de aia care au apucat sa se imbogateasca necinstit pentru a preveni pe restul sa faca tot asta.

    In rest, e o iluze frumos prezentata.

    Cat despre proteste…pe acolo cam era fiecare cu a ma-sii…ca in desenele animate cand se venea la protest cu tot stocul de pancarde si intrebau pe loc pentru ce-i protestul iar apoi selectau pancarda corespunzatoare.

    Atata timp cat unii cereau la protest desfiintarea de televiziuni in numele democratiei…e clar ca aia au IQ-ul unui caine.

    • În schimb, în Socialism, robului i se ofera sansa (unica & nesperata!) de a se „uni” cu unul sau mai multi (alti semeni de-ai sai, si ei tot) robi, în scopul fauririi … „Internationalei”, nu-i asa?

    • Hei, mi s-au lungit urechile de atâta asteptat, te faci ca ploua, ia zii – te „unesti” cu mine (în spirit internationalist-proletar), sa-i punem de o „internationala”-doua, sau nu?

    • Ascultä – nu ti-e putinticä rusine – oare ce mai vrei acuma, astepti cumva sa te petzesc / cer în POPO-„casatorie” (ingternational-socialistä) ca sä-mi räspunzi la apel, sau ce?!

  2. Un parlamentar , politician etc. nu are voie pe timp de CRIZA ( tara datornica ) sa aiba pensie mai mare de 2500 ron aici este problema , se cred Dumnezei … !!! Iar pe voi va agita cu undita printre legi ca sa va OBOSEASCA si sa va AMETEASCA pana veti face niste greseli majore cu protestele , acesta este planul … !!!

    • Problema e că salariile mici sunt o tentație către șpăgi. Problema noastră se poate rezolva și altfel.

      • Ma intreb daca suntem in criza economica provocata intentionat. Sclavii dependenti de banii FMI sunt mai obedienti decat oamenii liberi sa-si construiasca o afacere sau cu un loc de munca stabil. Ca niciunii dintre politicienii care s-au perindat la putere in ultimii 27 de ani nu s-au preocupat sa creeze locuri de munca este evident. Lojile masonice tradatoare au lucrat pentru stapanii din afara, nu pentru popooooorul roman caruia ii plang de mila cand ii mai vezi pe la TV. Dan Puric vorbeste despre oculta careia ii este aservita, fiind si el mason. Tudor Gheorghe canta in concerte de plang si babele si muntii. Canta frumos, dar e mason. Grigore Lese plange si el jalalnic, in doine si balade culese de prin toate colturile tarii. Frumos canta dar e mason…Noi suntem nebuni?! Pe cine asteptam sa ne elibereze tara de ai nostri? E ocupata in primul rand de masonii nostri, vinovati de dezastrul economic si spiritual in care ne aflam. Da, inclusiv spiritual, pentru ca degeaba ne vorbeste Dan Puric despre Hristos daca o face din amvonul piramidei cu ochiul dracului in varf. Fariseismul este criza spirituala. Lipsa locurilor de munca si lenea asistata da nastere crizei economice. E cerc vicios si degeaba ies romanii sa ceara mariri salariale. Ne vom indatora la FMI pana cand vom ramane saraci lipiti pamantului. Din nefericire, le construim urmasilor nostri temnita. Eu zic sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare dupa cat de mult ne pasa de urmasi. Cand vorbim despre Hristos ne gandim in primul rand la copii, cei mai curati. Ne tradam copiii, Il tradam pe Hristos.

    • Uite, eu unul (sau mai multi) nu (prea) as (am) musca (la undita), dar (totusi) râma e mult prea apetisanta – tu ce zici (sau esti prea ametit, de teama de a nu face vreo gresala-majora)?

      • Nu sunt sigu cui te adresezi. În rest, cu totul de acord.

        • cu @Antiigorantur, cu el vorbeam (ce e drept, cam de-a dura, dar el început, nu eu)… Ei, unde s-au dus / scurs / apus vremile polemicilor teologice cu alde @treaz & comp.?!

          • P-aci prin preajma si noi, ba chiar vigilenti, numa ca nu prea se merita sa-ti cheltuiesti timpul pretios si de altfel scurt cu gunoaie (discutii fara nici un rezultat). Fiecare pasare pe limba ei piere. Exista destula lumina pt cei ce vor sa vada si destul intuneric pt cei ce nu vor sa vada. M-am mai documentat si eu un pic de atunci incoace. Uite ceva cu care nu-ti pierzi timpul: Pornografia maladia secolului XXI, Fata nevazuta a homosexualitatii, amindoua scrise de Virgiliu Gheorghe si Feminismul si noua ordine mondiala de Henry Makow evreu din Canada. Mai actuale ca niciodata aceste carti! Eu le-am citit si stiu ce recomand, nimeni nu va regreta citindu-le ba chiar din contra. Lui Eufrosin si tuturor cititorilor si comentatorilor urez un post cu folos iar Invierea lui Hristos sa ne umple sufletele de lumina!

            • Christos a înviat!!!

              Ei, vezi ce misto e sä te simti cu toti ortho-sacii în cärutzä – parcä îti piere si chefu’ de dezbateri si devii EXACT ca apologetii „tolerantei” (care se tolereaza EXCLUSIV pe ei însisi si în exterior fac doar PR de imagine) – poti chiar sa te asezi multumit cu burta la soare si sa mesteci tutun!!!

              E cu adevarat sublim sa discuti doar cu propriul ecou – e un soi de – ca sa zic asa – ortho-androginizare sufleteasca, nu?!

              Da, e drept cä asta n-are (chiar / absolut) NIMIC de-a face (mäcar) vreuna dintre pericope,,dar ce mai conteazä în ziua de azi sa mai fii crestin, când, iatä, ai ajuns ditamai … orthodoxul, cu TOATE problemele rezolvate – poate mai putin unitatea Sf. Scripturi, tinerea Sf. Paste de … Sabat (!) cot la cot cu adventistii de ziua a 7-a si cu alti sabaterieni, inclusiv prin organizarea de „minuni” la comandä / focuri de artificii „sacre” în „sf” sâmbata (pe la chindie), relatia cuvenita cu celelalte secte co-crestine si cu diverse alte femei caananeene, etc.), nu-i asa?,Desi eu nu exclud din start nici ca dupä „sf” Calendar-vechi Duminica sä cadä … sâmbäta…

              Acuma,eu recunosc cä Sf. Parinti procedau EXACT PE … DOS (DENUNT: printre altele, înaintea începerii lucrärilor Conciliului dela Niceea, numitii Sf. Nicolae + Sf. Athanasius & al. au binevoit chiar de s-au rugat împreunä cu popa … Arius, cu cronicarul semi-arian IOPS Eusebius & al.) dar eu zic sä-i dam si p’ästia de-o parte, ca ne stricä ortho-chefu’ si ne acresc si ciorba – ce zici?!

              Încolo, cum e vremea pe la Ierusalim?

              Cu toate cele cuvenite,
              T.

  3. Totul o diversiune, numa ca pionii ocultei sunt in toate taberele: cei care au conceput ordonanta si cei care au „ajutat” multimea sa iasa in strada. Miza este Fondul Suveran …, cel care ne-ar ajuta sa reincepem reconstructia Tarii.Pai n-ar mai putea FMI sa ceara de fel pt vreun ocult privatizarea vreunei companii de stat..Si apoi un stat modern nu se poate finanta numai din taxe si impozite; este nevoie si de companii de stat. Si ce te faci daca capitalul strain se „sperie” si pleaca din Romania cand ti-e lumea mai draga ?

    • Asa este, ei sunt in toate taberele. Ca iepurii ce alearga in zigzag ametindu-ne. Ce mai cauta Basescu in Parlamentul Romaniei?! Ne-a ciuruit din nou si hahaie facandu-ne cu ochiul. Ala ar trebui sa fie la balamuc de mult timp, dat televiziunile amnezice ne creeaza cosmaruri chemand lupul moralist sa ne vb impotriva sistemului pe care el insusi l-a creat. O sa ne pierdem mintile daca nu scapam de ei. Nebunii creeaza sisteme nebunesti.

  4. Cica azi a ar fi avut loc un mars al … „sectarolr” (al crestinilor non-kosher d.p.d.v. „orthodox”), împopotriva HOMO-„casatoriilor”-LGBT si a EURO-avortonistelor – e adevarat, sau e vorba de o noua manipulare anti-„orthodoxa”?

  5. N-ai inteles ce s-a petrecut in tara in perioada 45-70 si nu legi de perioada interbelica, ca sa vezi cu adevarat consecintele pe care le traim, indiferent ca nu convin sau nu. Bucurestiul a fost distrus, in perioada pomenita mai sus, odata cu infuzia a 1,5 milioane de tarani revansarzi, pusi pa capatuiala cu orice pret. Oare de unde proveneau tortionarii, dar si restul care insema statul „muncitoresc”?! Uita-te sa vezi unde sint nascuti cei din fruntea tarii si comportarea lor! Si chiar daca sint ca Ponta, generatia a 2-a de tarani flotanti, lipsa lor de caracter este mai mult decit evidenta. Aia, pe care-i cunosti ca ne conduc, ne-au cunoscut lipsurile si problemele, asa c-au stiut sa le puna in scena, ca sa profite de ele si le merge din plin!
    Faptul ca adunatura asta protesteaza impotriva nationalismului, ca-l sustin pe soros, structuri ale statului mondial, gen iubitul lor e.u. si vor o societate europeana manierata (?!) nu este absolut deloc de mirare ci doar ceva normal, aflat in concordanta cu nivelul lor. Pe vremuri erau inebuniti sa se bage in partid si sa prinda posturi caldute, iar astazi sint la fel de inebuniti sa se bage in multinationale. Care-i diferenta? E ca aia dintre certificatele de luptatori in ilegalitate si diplomele de revolutionar, nu-i asa?
    L-am auzit vorbind pe ministrul justitiei si m-am uitat sa vad de ce este asa cum se prezinta si desigur ca este tot un taran, unul dintre cei multi si oribili din toate punctele de vedere.
    O sa le aduca stapinii lor manierele europene dupa care alearga:

    http://www.cnbc.com/2017/04/03/start-up-epicenter-implants-employees-with-microchips.html

Răspunde!