Un primar pe cinste, vorbeşte:


Când cei ce cunosc vorbesc, e bine să îi ascultăm. Fostul primar al urbei mele iubite, Dr. Gheorghe Funar, străluceşte reflectorul peste nemernicii care distrug în mod deliberat România. Suntem supuşi unui program ştiinţifico-psihologic de exterminare, dar încă ne mai dumerim ce şi cum, când trebuia să fim demult treji. Fie ca acest mesaj să ajungă în inimile tuturor celor ce sunt aleşi prin mila Lui Dumnezeu, să înţeleagă adevărul lucrurilor!

Holocaustul şi sclavia modernă!

sursa Napoca News

Odată cu trecerea timpului devin tot mai clare obiectivele urmărite de către străinii care au luat puterea în România, după lovitura de stat din decembrie 1989, respectiv: jefuirea uriaşei Avuţii Naţionale; transformarea ţării într-o colonie; Holocaustul împotriva Poporului Român, Adevaratul Popor Ales de Bunul Dumnezeu, care trăieşte de mii de ani în Grădina Maicii Domnului, în Dacia Mare; realizarea proiectului „Israel în România”, prin „mutarea” acestui stat din Orientul Apropiat într-una din provinciile istorice moştenite de români de la strămoşii pelasgi-traci-geţi-daci, care au dat omenirii cea mai veche civilizaţie din Europa. Pentru realizarea acestor obiective, pe baza unui plan ultra-secret şi diabolic, s-a procedat astfel, după lovitura de stat din decembrie 1989:

1.În funcţiile importante din conducerea Statului Român au fost numiţi sau aleşi (prin fraudarea alegerilor ) nu români, ci alogeni, aproape toţi din aceiaşi etnie cu Silviu Brucan. Sunt mulţi români care încă nu ştiu că în funcţia de Preşedinte al României s-au aflat numai alogeni. Guvernatorul Băncii Naţionale a României este, de 21 de ani, alogenul Mugurel Constantin Isărescu. De ce ? Este o întâmplare sau o strategie ? De ce în C.V.-urile preşedinţilor Ion Ilici Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu nu apar informaţii despre identitatea şi etnia părinţilor, bunicilor şi străbunicilor, dar nici a soţiilor ? Le este ruşine sau au ceva important de ascuns ? Mulţi români nu ştiu că în Guvernul Petre Roman au fost numiţi numai miniştrii alogeni, de aceiaşi etnie cu Silviu Brucan. Foarte mulţi români nu ştiu că, de 21 de ani, peste 60% dintre primii-miniştrii, miniştrii, parlamentari, conducători ai Serviciilor Secrete, lideri ai actualelor partide parlamentare sunt alogeni, cei mai mulţi din aceiaşi etnie cu Silviu Brucan. În România sunt circa 9% dintre cetăţeni care aparţin minorităţilor etnice, dar în funcţiile de conducere ale Statului Român sunt între 50 şi 80 % alogeni. De ce şi în ce scop ? Pe această temă, genialul Mihai Eminescu scria în ziarul „Timpul”, din 5 decembrie 1882, astfel: „ Politica străină, împreună cu străinii care ne guvernează, tind la substituirea elementului român prin scursuri din toate unghiurile lumii”.

2 .Prin proiectele de legi elaborate de stăpânii străini ai României şi votate în Parlament de către senatorii şi deputaţii alogeni ( cu nume neaoş româneşti), precum şi de către cozile de topor autohtone, a fost adoptat cadrul legal pentru jefuirea Avuţiei Naţionale, inclusiv prin concesionarea numeroaselor bogăţii naturale ale Poporului Român. Asasinii politici, împreună cu asasinii economici au aplicat regula: fă forme şi fură fără frică ! Au început cu Constituţia şi au continuat cu numeroase legi şi ordonanţe.

3. După adoptarea şi aplicare legilor privatizării şi a fondului funciar, a legilor împotriva Învăţământului, Sănătăţii, Culturii, Armatei, Bisericii, Cercetării, Familiei, pensionarilor, bugetarilor, mamelor şi copiilor, precum şi după desfiinţarea a peste 5 milioane locuri de muncă şi alungarea din ţară a aproape 5 milioane de români, România a fost transformată într-o colonie. Dintr-o ţară în curs de dezvoltare şi fără datorii externe, în timp de pace şi în numai 21 de ani, România a fost transformată într-o ţară multilateral demolată şi cu peste 150 miliarde euro datorie externă. Stăpânii străini ai ţării noastre, împreună cu papagalii politici de la Bucureşti, au dus şi continuă o politică diabolică de deromânizare a României ! În istoria de peste 10.000 de ani a Poporului Primordial, a Poporului Român, niciodată nu a existat o asemenea depopulare ! De ce a fost pusă la cale şi de ce continuă depopularea României ? Cui serveşte ? De ce şi în ce scop, în ultimii 21 de ani, au venit în România, au dobândit cetăţenia română şi numeroase proprietăţi, peste 1 milion de evrei din Israel şi din numeroase alte ţări ?

Pe baza unui plan strict secret, Poporul Român a fost deposedat şi nu a fost despăgubit pentru proprietatea sa de la sfârşitul anului 1989, iar prin numeroase acte normative această proprietate a întregului popor, inclusiv pământul românesc, a trecut în proprietatea străinilor care deţin deja peste 50% din proprietăţile din România. Preşedintele Israelului, domnul Shimon Peres a declarat că: „România a fost cumpărată de evrei !”. Poporul Român nu a fost informat despre această realitate şi niciun Preşedinte al României şi niciun Guvern nu au prezentat vreodată care a fost în anul 1990 şi care este structura proprietăţii în ţara noastră. Niciun partid politic parlamentar, din Opoziţie sau de la Putere, nu are voie să abordeze această problemă în Parlament sau să introducă o moţiune simplă pe această temă. De ce ? Se pare că, răspund toate în faţa stăpânilor din străinătate. Este evident că, există o legătură între secretul informaţiilor privind structura proprietăţilor din România şi proiectul „Israel în România”.

4. A fost pus la cale şi în timp de pace, nu de război, are loc un Holocaust împotriva Poporului Român ! Se acţionează pe baza unui program diabolic pentru exterminarea Poporului Român, singurul din lume care este otrăvit zilnic cu aditivi alimentari cancerigeni, de 21 de ani. Alungarea medicilor din ţară şi închiderea a 200 de spitale face parte tot din Holocaustul împotriva românilor. Scăderea continuă a salariilor reale şi a pensiilor reale face parte din programul alogenilor ce vizează continuarea genocidului în România. În acest sens au loc numeroase scumpiri ale carburanţilor, gazelor naturale, energiei electrice, alimentelor, medicamentelor şi creşteri ale impozitelor şi taxelor.

5. În timpul regimului totalitar din România, până în anul 1989, Partidul Comunist controla şi dirija peste tot. În România post-decembristă, jocul de-a democraţia şi conducerile partidelor politice parlamentare sunt ţinute sub control de către stăpânii străini care le dirijează şi le dau mutările în plic, atât la cei de la Putere, cât şi la cei din Opoziţie, care fac cu schimbul la guvernare, sub pretextul schimbării.

Unii dintre stăpânii străini ai României sunt reprezentaţi public de komisarii de la Fondul Monetar Internaţional (F.M.I.), Banca Mondială (B.M.) şi Comisia Europeană. Majoritatea dintre ei au aceiaşi etnie cu Silviu Brucan. Ei guvernează de fapt România, pe care au îndreptat-o programat într-o direcţie greşită, spre dezastru pe toate planurile. Guvernele formale de la Bucureşti execută ordinele stăpânilor străini ai României, transmise prin preşedinţii alogeni Iliescu, Constantinescu şi Băsescu, „aleşi” de cetăţenii români prin fraude electorale, ca apoi să-i „ciuruiască”.

Poruncile împotriva Poporului Român date de F.M.I. şi B.M. sunt tot mai multe şi vizează Holocaustul împotriva românilor şi susţinerea proiectului „Israel în România”. După ordinele care urmăresc închiderea a 3.000 de şcoli româneşti şi a 200 de spitale, komisarii de la F.M.I. şi B.M. au obligat Guvernul Boc V să modifice urgent Codul Muncii şi să treacă prin Parlament, fără dezbateri şi fără amendamente, textul primit în plic.

Premierul Boc a declarat că noul Cod al Muncii „ aduce numai efecte benefice”, uitând să precizeze că pentru stăpânii de sclavi. Papagalii politici din Guvernul Boc V şi cei care fac parte din P.D.L., U.D.M.R. şi U.N.P.R., susţin că, brusc, actualul Cod al Muncii „nu mai este european şi nici flexibil.” Pentru asemenea afirmaţii stupide, nimeni nu are grijă de ei şi să-i interneze la Spitalul nr. 9 din Bucureşti, în pavilionul : ”Oameni politici”. Ca urmare, în mod atipic şi împotriva tuturor, adică a salariaţilor, a sindicatelor şi patronatelor, Guvernul Boc V îşi angajează răspunderea în Parlament pe această lege în ziua de 8 Martie a.c., ca să le strice ziua femeilor şi petrecerea bărbaţilor.

Noul Cod al Muncii vrea de fapt să prindă în jug Poporul Român ! El nu este inspirat şi nu ţine seama de prevederile din Codurile Muncii din Germania, Franţa, Italia, Spania, U.S.A., Canada, Japonia, Coreea de Sud, Marea Britanie, Polonia, Cehia, China, Argentina, Brazilia, Federaţia Rusă, Suedia, Danemarca etc. În niciuna dintre aceste ţări nu există prevederi identice cu cele din Codul Sclaviei Moderne pe care vrea să le impună împotriva tuturor Regimul Băsescu-Boc, susţinut de U.D.M.R. Liderii U.D.M.R. speră că, prin Codul Sclaviei Moderne, angajatorii unguri din instituţiile publice şi din firmele private îi vor lăsa fără locuri de muncă pe români, alungându-i mai uşor din Ardeal. Regimul Băsescu-Isărescu-Boc, la comandă străină, a decis că românii în România dobândesc, din anul 2011, statutul de sclavi, de unelte vorbitoare aşa cum le-au denumit alogenii Marx, Engels şi Lenin, din aceiaşi etnie cu Silviu Brucan.

Conform sondajelor, Guvernul Boc V s-a prăbuşit la circa 10% în încrederea populaţiei şi se află în cădere liberă. Un astfel de guvern, în loc să demisioneze, vrea să-şi asume răspunderea pe Codul Sclaviei Moderne, bazându-se pe spiritul de turmă al parlamentarilor P.D.L., U.D.M.R., U.N.P.R. şi deputaţilor minorităţilor etnice care acceptă să fie băgaţi şi ţinuţi în ţarc pentru a nu vota la Moţiunea de Cenzură a Uniunii Social Liberale (U.S.L.), susţinută de sindicate, patronate şi de salariaţii nemulţumiţi care protestează în stradă. Modificările esenţiale stabilite de F.M.I. şi Banca Mondială în Codul Muncii urmăresc să pună de acord

Statutul angajaţilor cu cel de colonie al României, unde salariaţii să devină sclavi la patronii străini

. Pentru aceasta se desfinţează contractele colective de muncă, iar românii care vor să muncească în România trebuie să accepte statutul de sclavi
. Stăpânii alogeni de sclavi români, conform Codului Sclaviei Moderne, îi angajează când vor şi în ce condiţii doresc, dar îi şi pot da afară după bunul plac, iar în locul lor vor aduce alţi sclavi din ţările sărace din Africa şi Asia.

După ce în anul 2010, F.M.I. împreună cu Regimul Băsescu-Boc au lichidat peste 400.000 I.M.M.-uri şi au desfinţat 700.000 locuri de muncă, prin noul Cod al Sclaviei Moderne se urmăreşte să fie daţi afară din locurile lor de muncă peste 2 milioane de angajaţi români, care vor fi obligaţi să emigreze pentru a supravieţui. Şi în acest domeniu, genialul Mihai Eminescu avea dreptate când scria,în „Federaţiunea” din 22 aprilie 1870, următoarele:” Legile unui popor, drepturile sale, nu pot purcede decât din el însuşi; condiţiunea de viaţă a unei legi, garanţia stabilităţii sale e ca ea să fie un rezultat, o expresiune fidelă a trebuinţelor acelui popor”.

Este clar că Poporul Român nu a cerut, nu are nevoie şi nu acceptă un Cod al Sclaviei Moderne impus de F.M.I. şi slugile lor de la Bucureşti, papagalii şi popândăii cu ifose de mari politicieni.

Este evident că noul Cod al Sclaviei Moderne face parte din Holocaustul împotriva Poporului Român şi este menit să susţină proiectul „Israel în România” ! Pentru a reduce cu 170 numărul de parlamentari, preşedintele Băsescu a decretat Referendum Naţional, odată cu alegerile prezidenţiale de la sfârşitul anului 2009. Pentru a transforma peste 5 milioane de angajaţi români, în România, din oameni liberi în sclavi, preşedintele Băsescu nu vrea să afle opinia Poporului Român prin Referndum Naţional, ci susţine ordinul F.M.I. de angajare a răspunderii Guvernului Boc V pe Codul Sclaviei Moderne.

Partidele politice din Opoziţie, unite în U.S.L., nu acţionează pentru Referndum Naţional pe tema modificărilor atipice din Codul Muncii. În această situaţie, soluţia practică o constituie greva generală, urmată de alegeri anticipate prezidenţiale şi parlamentare. Românii sunt obligaţi de Regimul Băsescu- Boc să iasă în stradă pentru a scăpa de statutul de sclavi şi pentru a opri Holocaustul împotriva Poporului Român.

Dr. Gheorghe Funar

69 răspunsuri

 1. Dl. Dr. Gheorghe Funar este printre puţinii barbaţi ai ţării care mai au curajul să spună adevărul acum.

 2. D-l Funar are dreptate ! dar cum sa rezolvam situati !? iesitul in strada nu-i o solutie, le-am da doar apa la moara sa faca si mai mult rau ! debandada atrage masuri de represiune si motivarea de interventie in forta a ,, oamenlori de bine ! ” si ,, emanati ” de aceeasi etnie cu ,, oracolul din damaroaia ” ! in primul rand mentalitatea multora dintre noi trebuie schimbata : sa nu mai asteptam pomeni,, promisiuni desarte, sa ne gospodarim mai bine,sa punem osul la treaba si mintea la contributie, ca slava Domnului noi romanii avem asa ceva si sa nu a asteptam in a fi intretinuti de stat, ci de a fi pe picioarele noastre liberi, nu agatati de banci,creditoare, de imprumuturi de sistem, de spagi, etc. ! caci e o vorba : intinde-te cat ti-e plapuna, iar cine cheltuie mai mult decat castiga, nu are in casa mamaliga ! iar la sanatate sa avem mai multa grija de noi! la ce facem si cum facem ! pentru ca totdeauna la varianta oficiala, mai e totdeauna si o alternativa, asa ca cine are urechiu de auzit si ochi sa vada sa le folosesca,!, de nu, !! spiritul de turma nu are alternative !! , si cum multi la noi, prefera zice-se din comodotate, sa se lase pe mana altora, r(efuzand dreptul de a alege ! ) , ca apoi sa aibe pe cine da vina !!!! asa ca romani treziti-va !

 3. O sa avem o sansa la schimbare dupa ce generatiile postdecembriste se vor maturiza in bine…S

 4. O sa avem o sansa la schimbare dupa ce generatiile postdecembriste se vor maturiza in bine…Si se vor maturiza in bine numai daca or sa auda din ce in ce mai multe voci chemandu-i la credinta, sa ajunga sa pretuiasca iarasi neamul din care Dumnezeu i-a lasat sa faca parte… Reeditez sfatul meu: vorbitille romanilor pe unde-i prindeti de tot ceea ce voi stiti…

 5. Dl.Eufrosin .acest comentariu il reiau aici fiindca l-am postat initial si pe Napoca News :

  Ardelenii mei dragi,eu nici acum nu stiu de ce nu l-ati reales primar pe acest Roman adevarat ca si voi,traitori si vorbitori de Romanism,pe acest doctor in Romanism care este domnul Funar?!! Este un om extraordinar de simplu si este ca un brici care poate extirpa cangrena care s-a oplosit pe neamul nostru,pe toti jefuitorii acestei tari ! Se cuvine sa il lasam deoparte pe acest Avram Iancu de Cluj ? Se merita oare sa nu il alegem ca fiind purtatorul de Tricolor in fata leprelor care ne-au coborat in mormantul deznadejdiei? Este cineva mai capabil decat acest familist,Ardelean si Roman care a fost batjocorit de scarbele natiunii pentru ca a dorit sa lase Tricolorul peste tot ca sa se stie ca suntem in Romania si nu in Ungaria ? Si mai poate spune cineva ca nu ne apara Ortodoxia Neamului Romanesc prin cuvintele care sunt ca un acid sulfuric in ochii iudelor care ne vand de vreo 21 de ani mereu ? Acest bisturiu al tumorilor iudeomasonice trebuie sa fie exponentul Romanilor peste tot,unul ca acesta care spune adevarul direct si fara ocolisuri la fel cum au facut-o si inaintasii nostri !!! Iubesc Ardealul care mi-a oferit o sotie,iubesc Ardealul pentru oamenii care simt Romaneste si iubesc Ardealul care niciodata nu va mai sta in genunchi cata vreme sunt oameni precum acest Gheorghe a lui Funar din inima Ardealului care este Clujul ! Sa tineti Tricolorul sus alaturi de Sfanta Cruce a Ortodoxiei ! Un bucurestean Crestin Ortodox din Romania !
  .

  • @Stefan

   Frate Stefan te salut în Numele Domnului si Mântuitorului nostru Iisus Hristos!

   Subscriu la cele spuse de tine.
   Traiasca Ardealul si Dr.Gheorghe Funar!
   România Crestina are nevoie de oameni ca Domnia Sa.

   ORTODOXIE sau Moarte, frate Stefan!

   • Frate Ioane,mai multi decat vanzatorii de tara suntem noi Romanii simpli dar cu frica de Dumnezeu,iar lichelele neamului este firesc sa apara peste tot numai ca Bunul Dumnezeu ne ofera si posibilitatea exprimarii Adevarului si pe site-ul fratelui Eufrosin pe care il salut cu multa afectiune ptr. tot ceea ce face,iar Romani ca si dl.Funar,se gasesc in copie fidela peste tot si vor fi tot mereu atata vreme cat ne vor bate inimile in piept pe acordurile Tricolorului alaturi de Sfanta Cruce a Ortodoxiei Neamului Romanesc ! Si dintotdeauna si pe vecie nu va fi pentru noi decat ORTODOXIE sau Moarte !

    • Multumesc Stefan, salutari si tie!

    • ar fi cazul sa lasati religia ca arma de lupta patriotica pentruca a fost scrisa si propagata tot de evrei dovada? botezul este o datina a evreilor cu mult inainte de hristos .calugaru ion zis botezatoru a luptat sa revina evrei la vechile obiceiuri a botezului pentruca atunci ca si acum religia perdea lupta cu realitatea,pastele il sarbatoreau credinciosi lui moise adica evrei tot inainte de nasterea lui hristos deci practic voi credinciosi ortodocsi sau catolici ati preloat prin noua religie obiceiurile vechi evreesti…la cina de taina era vorba de asfel de sarbatoarea pastelui si cum hristos inca nu fusese crucificat inca de unde sarbatorea pastelui si oua colorate la voi credinciosi?singura credinta e dragostea de tara si tranzmiterea mai departe generatiilor viitoare limba cultura si dragostea de tara religia va disparea se va transforma intro religie stintifica cu gogorite de extra terestri ,teroristi extraterestri magnetizm si alte minciuni evreesti stiti ca nimic nu se perde nimic nu se cistiga ci totul se transforma asa e si cu religiile lasatile dracu ca au omorit milioane de oameni cu crucea in frunte si spada in spate acum vin cu democratia in fata si pistolul si jafuln in spate cititi historia cruciadelor historia americi de nord si sud historia imperiului enghlez si veti vedea ce au facut mari credinciosi in frunte cu papii de la roma in numele lui dumnezeu..mai ginditi ca in arca lui noie nu erau canguri cartofi curcani oare dumnezeu cel auto stiitor nu a stiut de ele si cum au aparut din adam si eva care erau albi negri si chineji / aaa au venit din spatiu adusi de extra terestri si parca spunea biblia care a fost scrisa de de ia spus dumnezeu lui moise la un pahar cu bere ca in anul 2000 se scola morti si intra vii suntem in 2011 mai putem astepta pina in 4000 deci dumnezeu si evreu de moise va mintit dar oare dece tote cele dumnezeu lea spus numai la evrei poi erau acolo arabi egipteni greci romani sirieni etc dece totul numai lor aaaaa da au fost alesi de dumnezeu aida de

     • „Dovada” pe care ai prezentat-o, e nimic. Vechii evrei nu isi botezau copiii in numele Domnului nostru Iisus Hristos, ci ii circumcizau, in ascultarea legii vechi. Ai grija cum te exprimi, ca blasfemiezi. Nu ca s-ar sminti cineva din cauza ta, ci pentru propriul tau suflet, caci doar ai fost botezat si dumneata in numele Celui pe care Il hulesti.

 6. Discursul lui Funar este expirat de mult, de pe vremea primului mandat ca primar. Nu a facut niciodata nimic remarcabil pentru tara, dar a reusit sa discrediteze ideea de patriotism, asociind-o cu extremismul bolnav. A ajuns senator in urma unui pact facut cu piticul complexat ajuns ulterior prim ministru si anume voturi contra neurmarire penala in multele dosare in care era acuzat de incalcarea legii, dosare care daca ar fi fost finalizate traia tot restul vietii la puscarie. Din postura calduta de senator scoate din cand in cand „dezvaluiri”, in realitate compilatii din materiale care circula de mult timp pe internet. Se semneaza „doctor” ca sa dea impresia de greutate, dar nu are nimic de spus. Se declara „roman adevarat”, dar localnicii stiu cat de greu era sa faci ceva in Cluj Napoca pe vremea cand era el prinar. A fost un spagar notoriu si o frana incredibila in calea dezvoltarii orasului. Nu il mai laudati ca singura lui grija a fost sa isi umple buzunarele direct sau prin rude, prieteni ori familie.

  Se apropie 15 martie, ziua Ungariei. Ca in fiecare an, Funar va iesi cu un comuncat de presa despre ungurii care au strans arme si se pregatesc de ocuparea Ardealului.

  • @outginer,in mod sigur esti out ginere,ptr. ca faci confuzie, senator este atila vere stoi,Funar este roman la fel ca si cei care sunt de partea lui si nu extremisti daca isi apara tara,a fost primar si nu „prinar” iar tu nu esti decat vreun …… ce minte fara minte ! „se semneaza” un Roman !

   • român, nu roman, băi ăsta care are probleme cu chiatra neamț…

    • Baiete,in primul rand,mai invata ceva gramatica,ortografie,etc…apoi,POATE ca ai putea sa vii sa ne dai noua lectii de religie,caci FARA DUMNEZEU;NIMIC NU E!

     • @razvratit:nu toti avem litera aceasta pe tastiera,uite aici:ROMAN-roman…chiar am vrea sa scriem asa cum ai scris tu,dar NU ESTE! Doamne ajuta! @ EUFROSIN:comentariul de mai inainte era pentru „doru”,vezi tu cum repari,te rog.Multumesc! Doamne ajuta!

    • @razvratit:nu toti avem litera aceasta pe tastiera,uite aici:ROMAN-roman…chiar am vrea sa scriem asa cum ai scris tu,dar NU ESTE! Doamne ajuta!

  • Mah outginer , presa aservita si cumparata a avut grija sa-i fabrice imaginea asta de”extremist” cum spui tu….

  • „Extremism bolnav !” Am mai auzit noi acest tip de exprimare pe la cei din Odorheiul Secuiesc, Tirgu Secuesc, pe la cei din asociatiile culturale patronate de Morco Belo (in pronuntie maghiara) care se cred niste ingeri dar sunt gata sa-i spinzure pe romani, asa cum a facut-o descreeratul din Miercurea Ciuc cu papusa lui Avram Iancu. Nu cred ca Funar a fost in stare sa comita infractiuni cit a fost primar si nici ca ,,piticul” l-a facut senator, dupa cum nu cred nici faptul ca un roman este in stare sa afirme atitea enormitati despre Funar. Daca faci parte din alogenii care s-au pripasit ca majoritari in organele puterii de stat, stai in banca ta si nu vorbi prostii. Romanii se vor trezi in curind si-si vor lua soarta in propriile miini. Vor avea ei grija sa va aseze acolo unde va e locul. Nu ma refer la razbunare, nu-mi doresc acest lucru impotriva comportarii firesti dintotdeauna a neamului meu, ci la proportionalitatea corecta in organele puterii de stat si la respectul, dupa merit, al fiecarei etnii.

  • ai perfecta drepate,in tot timpul cat a fost primar ,nu a facut altceva decat sa puna banci in oras si nimic ,nimic,nimic,absolut nimic altceva bun ptr. cluj

 7. Dacă Funar nu s-ar fi legat la cap cu Valium, ar fi fost mult mai respectat și ascultat.

 8. Există o soluție PAȘNICĂ din două componente:
  1. materială – să încetăm a mai sluji HIDRA, să începem a nu mai da bani corporațiilor din orice domeniu, băncilor chiar cu riscul deconectarilor de tot felul, să ne întoarcem la simplitate în masă, dar asta înseamnă SOLIDARITATE. Nu vor putea scoate la licitație bunurile unui popor întreg!

  2. SPIRITUALĂ – întoarcerea la Hristos prin Ortodoxie, mărturisirea păcatelor și viață liturgică căci FĂRĂ DUMNEZEU NU PUTEM FACE NIMIC ȘI TOCMAI DE ACEEA S-A AJUNS AICI. POPORUL EVREU ESTE BICIUL lUI DUMNEZEU PE PĂMÂNT PENTRU PĂCATELE NOASTRE. DACĂ LE MĂRTURISIM DE BUNĂ VOIE SCĂPĂM DE PEDEAPSĂ. TOT RĂUL DE AICEA VINE:DE LA PĂCATE.

  Atâta vreme cât ţinem păcatele nemărturisite, ascunse cu voia, atâta vreme atârnă pedeapsa lor asupra noastră, ca o sabie care stă să cadă peste viaţa noastră. De îndată însă ce mărturisim păcatele şi vinovăţia, primejdia morţii o înlătură Dumnezeu de deasupra noastră. – Pr. Arsenie Boca

  • Legat de prima ta solutie, nu prea inteleg ce sugerezi. In Romania, majoritatea caselor sunt in proprietate personala, la fel si masinile, asa ca nu prea vad cum s-ar ajunge la scoaterea la licitatie a „bunurilor unui popor intreg” de catre corporatii.
   Cand vorbesti de deconectari, te referi in principal la cablu TV/Internet sau la utilitatile de baza, adica apa, curent electric, caldura? Sper ca realizezi ca nu numai populatia foloseste curent electric in case, ci toate activitatile economice au nevoie de asa ceva. Ce propui in loc?
   E usor sa spui „solutia este intoarcerea la simplitate” fara sa oferi de fapt nici un fel de solutie pentru viata oamenilor.

   • Deocamdată majoritatea caselor sunt încă proprietate personală. Dacă urmărești trendul cu atenție vei remarca că tot mai mulți nu mai au bani să plătească utilitățile, impozitele, ratele etc…aceste datorii introduse către executare vor scoate la mezat toate bunurile românilor însă pe rând… PE FIECARE MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU NE VA AJUNGE ASTA!!! De altfel e ca intr-un domino sau cerc vicios în care dacă pică o pătură socială de „consumatori” urmează îmediat cei care trăiau de pe seama celeilalte și tot așa… însă pe rând până se va ajunge SĂ NU MAI EXISTE BANI care SUNT RETRAȘI CU BUNĂ ȘTIINȚĂ de pe piață. Lucrul acesta nu are decât o urmare „firească”… revolta și din nefericire e și dorința mai marilor acestei lumi ce sunt vânduți celui rău. Pentru a evita urmarea „firească” trebuie să ne solidarizăm, însă, cât suntem în păcate, cu necurații având drepturi asupra noastră fiind nespovediți, NU VOM PUTEA FACE NIMIC deoarece avem mințile întunecate. Ca să înțelegi… un parazit nu stă pe un corp din care nu are ce mânca și se dă jos. Așa și cu necurații dar și cu guvernanții. De aceea soluția este un tandem. Trebuie să ieșim din matrice dacă vrem ca ea să nu ne prindă după schema lor…dar vrem? Trebie lua cuvânt cu cuvânt așa cum spun că nu spun de la mine ci spune inclusiv părintele Justin și mulți alții. Ce pui în loc? deocamdată AVEM CEVA? mi-e teamă că nu… Pui în loc să fie ceva de băgat sub nas și atât. Adică merge omul la țară și face echipă cu neamurile cu care nu s-a văzut de un car de ani și mănâncă cartofi cu cartofi dar nu își dau în cap unii la alții că la asta se va ajunge… Cine nu o simte încă înseamnă că e hipnotizat de TV… VOR SĂ NE DISPERE…PRICEPEȚI? IAR DUHURILE NECURATE DIN TULBURAREA OAMENILOR SE HRĂNESC DE ACEEA SĂ GĂSIM DUH DE PACE ȘI MII DE OAMENI ÎN JURUL NOSTRU SE VOR MÂNTUI. DACĂ VREM A SCUTURA JUGUL DE PESTE ȚARĂ TREBUIE MAI ÎNTÂI DE TOATE A LUA JUGUL LUI IISUS CĂCI chiar El spune:
    28. Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi Eu vă voi odihni pe voi.
    29. Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi-vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi găsi odihnă sufletelor voastre.
    30. Căci jugul Meu e bun şi povara Mea este uşoară.

    Cum se realizează asta? Prin Post (mai ales că acum începe să îndrăznim să îl ținem cu toții), spovedanie (cu părere de rău pentru păcate, după îndreptar-de la păcate e răul deasupra noastră) și rugăciune, mai ales Rugăciunea lui Iisus:„ † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu,miluieşte-mă pe mine ,păcătosul/a.” (vedeți suplimentul de la revista Familia Ortodoxă sunt acolo detalii foarte bune despre practicarea ei)

    „Atâta vreme cât ţinem păcatele nemărturisite, ascunse cu voia, atâta vreme atârnă pedeapsa lor asupra noastră, ca o sabie care stă să cadă peste viaţa noastră. De îndată însă ce mărturisim păcatele şi vinovăţia, primejdia morţii o înlătură Dumnezeu de deasupra noastră.” – Pr. Arsenie Boca

    • Inteleg ca tu consideri ca are loc o saracire graduala a intregii populatii din Romania, proces in urma caruia toate proprietatile vor fi executate silit si trecute in proprietatea statului, din cauza neplatii impozitelor si utilitatilor.
     Despre solutia ta „intoarcerea la tara”, nici nu stiu de unde sa incep cu enumerarea factorilor care o fac imposibila. Oricum, am impresia ca aceasta asa-zisa solutie nu este adusa in atentie decat din motive sa zic asa ideoloogice, pentru ca nu-mi pot inchipui ca cineva chiar o poate privi ca pe o solutie economica viabila. De fapt nu e o solutie economica, ci un discurs ultra-traditionalist si religios care nu are nimic de-a face cu realitatea.

    • @Cristian

     Cum zici tu…
     Pentru a asigura hrana trebuie să ne bazăm pe Dumnezeu și pe cei de aproape ai noștri. PE MOMENT. Probabil că nu realizezi dar oamenii trebuie înainte de toate să mănânce. Nu spun de o întoarcere definitivă la țară ci pe moment să învățăm să ne obișnuim cu puțin și să nu îi băgăm în seamă pe cei care ne instigă sau cei care ne propun „soluțiile” lor. Suntem într-un război spiritualo-material și trebuie să ni-l asumăm ca atare. Poate acum nu înțelegi exact ce vreau să spun dar în istorie sunt multe astfel de războaie în care Dumnezeu a intervenit PENTRU CĂ AVEA PENTRU CINE sau a lăsat lucrurile să cadă PENTRU CĂ AȘA NE TREBUIE. Sunt imperii care au dăinuit sau căzut în funcție de slava sau depărtarea lor de credință, dovedite de Biblie sau de sfinții vremurilor respective. Trebuie să îți dai seama că „ai noștri” nu sunt ai noștri și sunt două alternative: pașnică (cea propusă de părinți) și cea dorită de ei (revoluționără, duce la slăbirea națiunii etc). In ambele cazuri lumea nu va continua asa cum este pentru ca asta se doreste si pentru ca ASA NE TREBUIE.

     • Spui ca nu trebuie „sa-i bagam in seama pe cei care ne propun solutiile lor”. Care sunt solutiile astea pe care trebuie sa le refuzam? Te referi la ce face azi guvernul? Astia nu propun solutii, ei vor pur si simplu sa stea cat mai mult la putere si sa fure. Au inceput sa nici nu se mai ascunda. Si ai dreptate, in principiu, revoltele si dezordinile sociale nu prea aduc lucruri bune, dar la noi in tara e practic exclus sa se intample asa ceva. Oricat de nemultumiti sunt oamenii de basescu (ceilalti nu sunt decat slugile lui), nu se va intampla nimic violent, daca de asta ti-e frica.
      Intoarcerea la tara poate fi cel mult o solutie individuala, accesibila unui numar foarte restrans de oameni si in imprejurari exceptionale, dar nu poate fi extinsa la nivel national, nici macar provizoriu, asa cum spui tu.

     • De ce îl iei pe nu in brate? Fiecare are bunici, matusi frati surori cumva catre tara… Macar atunci sa cumparam numai de la tarani fara corporatii, marketuri si alte de astea…

      Furtul nu e motivul pentru care se află ei acolo ci VINDEREA NOASTRA si inregimentarea noastra in NOUA ORDINE MONDIALA. Cand romanii nostri vor realiza asta (ca isi vor da) trebuie sa faca ce am scris mai sus, preferabil de pe acum…. Cu iesitul in strada o spun Sfintii Părinti din muntele Rarau si se vede ca spre asta e impinsa societatea. Se mai vede si lipsa de credinta… Nici in 1989 nimeni nu credea in schimbarea regimului dar Parintele Arsenie Boca a prevazut cu cativa ani daca nu chiar zeci de ani inainte. Deci sa nu ascultam duhovnicii si sfintii parinti ca ne mint… asta tot dusmanii neamului nostru o orchestreaza.

      • Ai dreptate- parintele Arsenie Boca spunea ceva ca va urma o perioda nenorocita dupa ce va pleca la Domnul -„Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”
       Daca se doreste razmerita in Romania se va intampla – Interferometrele scalare si alte dispozitive de control ELF pot crea starile psihologice necesare pentru declansarea unei revolte sangeroase

    • este un dobitoc aici care desigur i-au spalat creieri parinti cu religia gindind ca rugindu-te si marturisind pacatele salvam romania sigur sau rugat cei din haiti si a venit cutremur sau rugat din nou si a venit holera dar dupa capul acestui fanatic religios dumnezeu ia pedepsit ..dece dracu dumnezeu nu la pedepsit pe busi pentru crimele comise in irak sau pe mari bacheri evrei care au declansat criza mondiala facin profituri fabuloase? si datorita acestor excroci romania astazi e vinduta si inpovarata de datori evreilor bacheri din fmi si eu pentru inca 100 de ani jiaponezi sau rugat si ei dar avind alt dumnezeu chestia ramine in picioare… musulmami nu sau mai rugat desi sunt mai fanatici ca acest individ si au esit pe strazi in egipt au dar jios guvernul si securitatea dar noi romini ne plingem ca niste babe vrem sa scapam de evrei de la putere care conduc care ne-au vindut si sefuit tara dar sa faca dumnezeu sau alti dreptate sa ne scape de ei unul nu iese in strada ca e pensionar altul ca are datori la banca altul ca nu putem face nimic si uite asa raminen cu rugatul de 2000 de ani mai bine ar fi fanatic patriot decit credincios cum se spune vrabia nu trece de 2 ori prin fata ta acum e momentul si inprejiurarile politice internationale sa scapam de ei sa esim in strada nu sa stam cu curu in sus in biserica si sa ne rugam suntem numiti tigani prin toata europa …dar cine asculta ,cunpara si da la tv pe tigani nu noi romini nu noi ii angajem sa ne cinte la nunta manele si nu tot noi ne plingem ca europa ne fac tigani nu tot noi am acceptat sa ii denumim rromi/ cind toata lumea si historia ii stiu de tigani/ ghipsi, tigano, gitano cum pot fi traduse aceste denumiri in romina rromii? asa ca mai compatriot schinbati atitudinea din religioasa in patriotica chiar daca inamici rominiei iti spun ca a fi patriot inseamna a fi rasist e in interesul lor pe ai lor ii invata sa fie patrioti si daruiti neamului dar tie si altora iti da vrajiala democratiei si filozofia sa fi liber sub conducerea lor a fi patriot si ati iubi si lupta pentru apararea tari culturi si neamului este o conduita care se opune tendintelor de ocupare si jefuire a resurselor naturale si contrvin conceptiei de globatizare si subjigare nationala asa ca baiete dute si spalati creierul si baga in el adevarul nu dogma religioasa si interesele strainilor

  • Amice, esti un mare naiv !
   Despre prima solutie ti-au dat altii raspunsul, mai mult sau mai putin corect, dupa cit s-au priceput la stiintele economice si financiare.
   Despre a doua solutie eu vreau sa-ti spun ca propui exact ce se dorteste de catre dusmanii neamului nostru. Propui de fapt o atitudine pasiva.
   Credinta in ceva, in Dumnezeu e foarte bine, dar sa crezi orbeste ca marturisind pacatele (care pacate ?…ca nu esti in stare ca popor sa-ti alegi conducatorii din neamul tau ?) vei scapa de planul perfid de exterminare a poporului roman, mi se pare o mare naivitate – asta asa ca sa nu folosesc un cuvint mai putin blajin, de loc pe placul bunului Dumnezeu.
   Mata pari a fi un om bun dar imbibat de precepte non-combat de mult depasite.

   • Citeste Cararea Împăratiei si daca se va milostivi Dumnezeu vei vedea clar lucrurile care sunt scrise acolo in urma cu 60 de ani se intampla acum. Tot acolo e descrisa si solutia. Nu spun nimic de la mine dar am aplicat la nivel mai mic si functioneaza, sunt comvins ca si la nivel mai mare va functiona. E de datoria noastra sa indraznim. Naiv am fost crezand media oficiala… fiecare cum isi asterne asa doarme.

 9. Asta apare la rnc.ro
  Domain Name: astaeromania.ro
  Registrar: ICI – ROTLD
  Registration Date: 2011-02-09
  Nameservers:
  ns1.edi.ro
  ns2.edi.ro
  ns.edi.ro
  Domain Status: OK

 10. @ciprian
  Ai dreptate. Se pare ca e o campanie a Radio 21.
  Mai multe detalii pe aici. Comentariul userului abc…
  http://www.tociu.ro/?p=246

 11. Draga, Eufrosin, nu contest ca nenea Funaru` este „roman de roman”, asa cum ii place sa dea impresie oricui ii asculta politicile sale. Ca si fost primar 100% politic al municipiului Cluj-Napoca, acest individ ce se vrea a fi de partea romanilor, ca, deh, te faci frate cu dracu pana treci puntea, nu are nicio legatura cu romanismul din Transilvania si Romania implicit. Este un shobolan imputit care a dat contracte de munca preferential…Cele mai tari contracte si subcontracte in domeniul constructiilor si al instalatiilor electrice, le are fiul acestui HOT ,pe nume Sabin Funar. Mi`am pierdut casa din cauza deciziei sale ” de primar” in favoarea unui ungur, cu care fiul sau inca face afaceri, casa care am revendicat`o si castigat`o inclusiv in instantele 100% unguresti, de la Sf. Gheorghe si alte orase din tara. Cata vreme a stat inscaunat pe tronul de primar, nu a realizat nimic pe plan urbanistic, Clujul trecand la un moment dat prin fazele unui oras abandonat, in care toti functionarii din Primarie luau spaga iar orasul se ducea de rapa. Avem statui, avem banci colorate in care`ti pui dosul pe simbolul tricolor romanesc,avem unguri care mai de care ce isi fac de cap la statuia lui Mathias si Funarel al nostru…se da la fund, lansand cateodata mici articolase cu tenta nationalista. Mi se face scarba cand il vad sau aud ca a scris „la ziar” ! Sunt destui care citesc aceasta pagina, care stiu ca Funar este nationalist doar de parada, este corupt,este hot, este mincinos….etc…

  • @Clujeanul, oare tu chiar crezi ceea ce spui aici? Pe vremea lui Funar clujenii încă aveau de muncă la ei în oraş, nu erau nevoiţi să ia drumul pribegiei prin străinătăţuri pentru a-şi câştiga pâinea. Da, Gheorghe Funar a fost împotriva multinaţionalelor pentru că a ştiut ca acestea vor distruge economia locală, ceea ce s-a şi întâmplat.

   • Eu cred ceea ce afirm.Nu stii tu ce vobesti Haiduc. Am lucrat in Primarie pana cand aplecat BOC. Nu`mi spune tu mie, cum se fac „chestiile” politice. Zici ca Clujenii aveau de munca de parca le dadea primaru` loc de munca…Sa fim seriosi !

  • Ce vrei clujene? la tv se face judecata celor rai..Funar a fost si el primar..promisiunile din campanie nu este egal cu realizarile…poate ca nu el e vinovat pentru pierderile tale..nu judecam in functie de ce ne-a adus noua bine sau rau personal…are dreptul omu sa candideze ca l-a si votat cineva asa e minoritatea se supune majoritatii…si aici exista observatii..daca intr-o scoala sunt 11 profesori..si ei sunt raspunzatori pentru aceea unitate de invatamant si fac ei asa un consiliu…si voteaza…sa bagam virtual tema…alcoolu in scoala..daca 8 dintre cei 11 sunt alcoolisti si voteaza sa nu se interzica introducerea alcoolului in scoala..si restu voteaza impotriva….trebuie sa fie asa…vorbim de libertate inteleasa gresit…7 cu punga portocalie plina la alegeri fac mai mult decat 3 profesori universitari plus 3 calugari cu frica Lui Dumnezeu…

  • Din nefericire, spaga e acum la ordinea zilei. Nu degeaba i se spune 50/50, actualului. Ce spune Ghoerghe Funar acum, nu e doar de „tenta nationalista”, ci de-a dreptul obligatoriu de ascultat. Pacatele trecutului se pot spala prin spunerea adevarului dintr-o pozitie publica. De Paul Goma ai auzit cu siguranta.

 12. LA MULȚI ANI!

  6 D Sf. 42 de Mc. din Amoreea; Sf. Mc. Eufrosin (Lăsatul secului pentru Postul Mare) (Dezlegare la ouă, lapte şi brânză)

 13. Am avut „curajul” sa revin dupa,nu am numar cate zile…:)) problema:pai cand am scris ultima ora se deconecta netul :)))))) deci stiu,si acum sunt cu ochii pe net sa vad daca se mai intampla…deci aveti grija eyes on you…zicala…si acum scriu repede cu riscul de a fi deconectat…Eufrosin asta suna a campanie electorala pentru Funar..pai ce facut el prin cluj?..vopsi bancile in culorile nationale…buna treaba…Caritasu pe vremea cui fu?…ce am vazut bun e ca dupa venirea lui Boc..Cluju s-a schimbat…adica investitii,autostrada :)) …nu fac campanie electorala nu critic…dar in anu trecut cautand io pe net am gasit un cont de netlog forum_prm parca,cu toate pozele care apareau pe blogulul lui saccsiv(nu-i facem reclama) cu referinte la blogul sau..si io am scris-o…din acel moment „toti” care comentau m-au luat de inamic…am vazut ca si acest blog s-a transformat in propaganda electorala..da fiecare isi unge felia de paine cum vrea…ziceam ca o sa lupt..dar nu are rost :)) cu cine sa lupti?..blog crestin si citim de Funar :)) o fi un mare sfant :)) este regretabil ca se permite,adica e libertate, defaimarea crestinilor in halul asta,prin stiri cum ca preotii fura,sunt obsedati sexual,fac rele,capii Bisericii sunt masoni…pai daca gandesti 2 secunde..ce sa inteleaga crestinul de rand ca el mergand Duminica sau in alta zi la Biserica…se duce la diavol(preot(mason))???????????????…este sfidator cum unii se dau,mai bine zis se intituleaza luptatori crestini impotriva raului..avand o atitudine extremista si lasand ideea ca toti crestinii sunt extremisti…se distribuie asa multa ura si frica…de ce oare????????????????…raspunsul il vom afla la urma 🙂 si cam atat..nu s-a deconectat netu

  • Da, in vremea lui Boc Clujul s-a schimbat, iar tara s-a stricat. Propaganda electorala, „my foot”.. nu fac parte din nici un partid si nici macar nu am onoarea sa il cunosc pe Gheorghe Funar. Adevarurile spune de dansul acum, ii spala pacatele trecutului, oricare ar fi fost ele.

   • Exact asta spun şi eu Eufrosine, nu contează chiar aşa de mult ce a făcut omul înainte, contează enorm de mult ceea ce face acum când ţara are nevoie de oameni ca şi el. Oricum Funar a făcut treabă bună şi pe vremea când era primar numai că cei care erau împotrivă au început să-i bage beţe în roate.

   • Sa nu uitam ca Boc a venit de mai demult..a prins si pe liberali..s-a schimbat Clujul deoarece este un oras mai mare,are o universitate de renume in tara,1 din 3 clujeni e student…firmele cauta in general forta de munca tanara si specializata,plus ca toate regionalele de la multe firme sunt in Cluj,mai e si aportul ungurilor care au mai iesit din tara si au adus una alta in Cluj…totodata avand sprijin de la centru..Boc..multe firme si proiecte au fost indreptate spre oras..pentru a putea scoate banii..si spagile..este de tot rasu sa incepi o autostrada din mijlocul campului si nu de la intrarea in tara..dar sa zicem ca ati avut noroc cu boc…la fel s-a intamplat si cu Sibiul care este un oras mai mic dar avand sprijin a prosperat…boC a facut de ras ardelenii..si ganditi-va cand va mai ajunge un ardelean prim-ministru? cand ? niciodata …se zice ca ardelenii sunt oameni modesti,onesti,harnici,capabili..dar boC a spulberat totul…

 14. bre nenea ce has md,da’ pa bune,ce zici matale daca iti spun ca asa cum scrii nu stii care iti este fata si care dosu’?de ce latri pe campuri aiurea si ce cauti pe aici in loc sa pierzi timpu’ in baruri?acest blog este Crestin doar daca iti convine tie?vrai sa scrie despre koshut si otilo verestoy,aa?pai daca acest Funar este Roman si nu mason iar toti de pe aici suntemRomani si Crestin Ortodocsi,inseamna ca suntem in campanie electorala? daca vrei sa te trezesti din betie si ai timp,observa ce au facut Romani gen Funar,Eufrosin si acel Saccsiv pentru Romania si ce au facut viermii care au „ros-o” ? Apropos,tu din care categorie faci parte ca te tot iei de Romani ? Muta-te daca nu iti convin Romanii !

 15. Eu scriu de mere tu scrii de pere ghe mere :)) sa inteleaga si astia din cluj,Cluj..ce au facut acesti romani gen ..pentru Romania? exemple ai?…razvratit ma urmareste cand vin de unde vin..:)) macar sa-ti dea bani pentru asta sa nu-ti pierzi noptile degiaba …a fi crestin nu inseamna ce crezi tu…cat despre evrei..stiu ei nu recunosc dar totul merge intracolo ca vor fi dinou loviti pentru necredinta lor incat dupa cum este scris se vor intoarce dar posibil dupa intoarcere ca sa nu mai aiba suportul popoarelor ortodoxe..de ce?..pentru ca poate noi nu vom mai fi…cu cine se incepe cu acela se si termina….in primul rand a ura pe cineva e pacat..deoarece scrie ca iubeste pe vrajmasul tau ca pe tine insuti…si mai cred ca „papusarii” pe care-i urmariti voi nu-si dau seama ce fac si exista doua solutii..ori vor muri or se vor intoarce de la raul lor…nu e bine sa judeci sau sa desconsideri pe cineva dar scopul vostru nu e unul constructiv ci doar de balacareala si de bagat frica in oameni…voi ca idolul vostru suprem actual presedinte de stat..am observat ca i-ati urmat actiunile..si daca in viata politica a reusit sa bascalie la fel prin voi vrea sa faca bascalie din credinta..dar sa nu uitati cu Dumnezeu nu te pui…voi deja sunteti previzibili…va luptati cu un dusman invizibil..scoateti pe piata parti de adevaruri care nu sunt accesibile publicului larg..dar totodata pasibile de a fi minciuni..deaorece orice informatie trebuie sa aiba o sursa credibila…acum poti sa mergi oriunde pe glob…dar lucrurile o iau razda deoarece lumea s-a facut rea…oriunde ai merge o sa dai de oameni rai…daca ar fi un loc de a scapa ar fi bine dar fuga este a fricosilor…nu ai scapare…ori accepti sa fii injurat,scuipat,luat la misto,furat…de cei care nu cred in Dumnezeu ori esti de partea lor…este foarte greu de multe ori sa te gandesti ca ai trait un numar de ani si incet incet totul ce ai tu material in aceasta viata iti poate fi luat sau se poate duce..doar din cauza ca marturisesti pe Dumnezeu..plata Lui este la sfarsit si este pe vecie…cine crede in El are viata vesnica….trebuie sa se intample pentru a se vedea cine traieste pentru material si cine pentru suflet…toate actiunile noastre sa zicem sunt inregistrate intr-o baza de date..si apoi cand se face socoteala,vezi unde te incadrezi…ca si in cazul baze de date unele date(pacate) se pot sterge,pierde..daca ne pocaim de ele ca la sfarsit sa nu ne fie rusine de ele..si ca la sfarsit sa nu ne argumentam…

  • ….si voi toti va numiti crestini ?!?!?…pai asa ne invata pe noi Biblia ?!?!?…care este scrisa tot de OAMENI de altfel….
   …apropos, nu cumva in numele „credintei” s-au intamplat cele mai multe rele pe pamantul asta ?!?!?…nu cumva in numele credintei s-au intamplat cele mai multe crime si nenorociri !?!?!….
   …de ce tot timpul noi suntem cei mai nenorociti ?!?!? de ce tot timpul noi se plangem ? ? ? – noi ca romani ma refer…si cand zic romani, zic de toti cei care traiesc in Romania !!!!…nu cumva ne place sa fim victime ? nu cumva suntem un popor de masochisti ?!?!?… ne cacam pe noi ca noi suntem nu stiu ce popor sfant dar suntem la fel de pacatosi ca oricare altii….si mult mai PUTUROSI….avem soarta care ne-am ales-o….raul este in noi…INCLUSIV PRIN INDIFERENTA pe care o avem si pe care am avut-o … prin indiferenta am ajuns unde am ajund…prin indiferenta noastra se intampla lucruri rele….prin faptul ca nu am spus NU raului ….. in fine, fiecare are dreptul la o opinie.
   am sperat sa gasesc niste raspunsuri la intrebarile mele pe acest site…personal sunt de acord si cred cu tarie ca CEVA se intampla in Romania si CU Romania…nu sunt sigur ca este vorba insa DOAR de Romania…uitati-va la ce se intaplat dupa Revo….pardon…schimavrea puterii in ROmania…am ajuns sa avem ministru de cultura ungur…. ( nu ca el nu ar fi roman atata timp cat traieste in aceasta tara ) …insa asa sfidare mai rar…sanatate PA, armata PA, EDUCATIE PA, etc…si cred ca sunteti de acord ca atunci cand o natiune nu are un viitor…e terminata ( si cand spun viitor, ma refer la tinerii romani care nu mai au parte de scoala ci numai de intoxicari de toate felurile )….
   OAMENILOR, este IMPERIOS SA FACEM CEVA….nu sunt eu cel care poate spune CE, insa deja se poate simti FIZIC ca se intapla lucruri rele…nu discutam de Credinta in D-zeu, nu discutam de patriotism, nu discutam decat de faptul ca suntem condamnati la DISPARITIE !!!!!…..

   • Daca vrei sa nu fim condamnati la disparitie, poti sa iti faci si tu, partea ta: nu stalci numele Lui Dumnezeu! Se scrie asa, intreg, cum l-am scris aici si nu cu liniuta.

   • Chestiunea „a fi sau a nu fi popor sfant” tine nitel de marketing (in forma arhaica sau cum o fi), de orgoliu, poate putintel si de viclenie. Pentru daci era un pic mai greu, concurenta a fost mult mai mica aici decat in zona mediteraneeana. Plus ca ar fi ajutat nitel si existenta unui limbaj scris (nu neg, poate au distrus tot romanii, cu exceptia „Deceballus per Scorillo”?).
    Mie imi place ca sunt urmas al dacilor, romanilor, celtilor, poate catva al cumanilor, etc. Nu ca cineva din cei care emit opinii inalte pe acilea ar putea stii mai multe despre arborele genealogic decat restul celorlalti… Pe de alta parte, ideea de „popor sfant ” e puerila si penibila. Normal ca evrei se autointitulau astfel in Cartea lor. Normal ca arabii si turcii se autointituleaza la fel. Normal ca avem si noi tendinta. Dar e ilogic ca Creatorul sa isi bata capul atata cu oamenii si sa ii imparta intre un popor sfant si restul. Care e diferenta fundamentala intre un roman, evreu, german, francez, japonez? In afara de cultura, experienta, ochi alungiti, par, nu prea este ceva realmente diferit.
    Funar e diferit doar prin faptul ca nu e sanatos la cap, dar tot un fel de om si dansul.

 16. Gradina Maicii Domnului de care vorbesti, sa recunoastem, e tare jegoasa. Desigur, din cauza locuitorilor. Daca chiar is doresc evreii sa o ocupe, inseamna ca sunt destul de idioti. O sa le ia vreo 25 de ani sa repare gropile din asfalt.
  Iar Funarul respectiv e probabil cea mai mare napasta care a lovit Clujul vreodata. La mare concurenta cu Boc. Povestile lui le consider jignire personala.

 17. @doru @bogdan

  Dragii mei, nu stiu ce varstă aveti dar e bine sa cercetati inainte de a improsca, nu de alta vă faceti păcat si cuvintele, asa spuse si nemarturisite se vor vadi la sfârșitul timpului in fata intregii lumi impreuna cu celelalte fapte. Crestinismul este a doua creatie a lumii prin Iisus Hristos Domnul Nostru. Mai jos voi cita despre pace din Părintele Arsenie Boca, o personalitate care ar trebuie sa va intereseze deoarece in scrierile sale veti gasi raspunsul la toate framantarile omului modern. Incetati sa batjocoriti pe Dumnezeu si Sfintii Lui, despre mine puteti sa ma faceti cum doriti, ca merit DAR ce e sfant, sfant ramane fie ca vreti voi sau nu. Asa deci:

  PACEA

  441. Pacea pe pământ e condiţionată de mărirea care se dă sau se refuză lui Dumnezeu. De asemenea şi pacea sufletului atârnă de aceeaşi condiţie. Autonomia raţiunii, autonomia societăţii omeneşti nu se poate constitui ca atare decât cu preţul pierderii păcii; – ceea ce e de fapt o înfrângere sau, mai sincer, o mărturisire a neajunsului, a tragediei inerente construcţiilor fără Dumnezeu.

  442. Precum nu se află vrajbă în Dumnezeu, aşa să nu se afle nici între cei ce-L au pe El ca temelie a vieţii. Starea de pace cu toată făptura e o minune aşa de mare, încât uimeşte lumea şi o sileşte să recunoască într-aceasta fapta lui Dumnezeu.

  443. Dumnezeu, trăit din toată sinceritatea fiinţei, e singura cale care mai poate aduce pace între oameni şi bună învoire; toate celelalte rezolvări, alături de trăirea creştinismului, grăbesc apocalipsul.

  444. Pacea este o idee specific creştină şi se condiţionează de obârşia ei divină.

  445. Pacea de frică e o reală pierdere a păcii. Iisus aduce omului pacea care vine de la Dumnezeu. Aceasta e un bun spiritual, care nu poate fi creat sau menţinut de arme.

  http://www.ortodoxnet.ro/index.php?view=article&catid=37%3AArsenie+Boca&id=1946%3A7&option=com_content&Itemid=61

 18. Daca toate acestea sunt adevarate, de ce nu au preluat si alte cotidiane sau televiziuni stirea?
  Multumesc.

 19. „alogenul Mugurel Constantin Isărescu”!?

  păi cine determină și pe ce criterii cine e alogen și cine e băștinaș get-beget!?

  maghiarii din ardeal cum or fi alogeni sau oameni de-ai locului!?

  da’ alogenul de raed arafat, cu el cum stăm? că iau dat cu bomba la pătuț încă de când era mic itic prin palestina și a sărit în aer aterizând taman la noi!
  acu’ ajuns la noi face ce știe el mai bine, ce făcea și prin palestina încă de la țâța mamei, medicina de urgență … salvează oameni de fiecare dată când dă ițic cu bomba … dacă e să ne luăm după voi alogenul raed arafat e periculos, trebuie trimis acasă că stă rău cu capul și echipele SMURD desființate că au scopul malefic de a omorâ cât mai mulți oameni!

  da’ ce facem cu aromânii? alogeni sau autohtoni? și ăia sunt mulți! da’ armenii? o fi creștini da’ sigur nu români!

  țiganii sigur nu sunt români dar la fel ca maghiarii trăiesc împreună cu noi de sute de ani! alogeni? oameni de-ai locului?

  500 de ani e destul ca să fii promovat la băștinași? atunci tiganii trec testul! dacă 500 nu e destul 1000 e ok? maghiarii devin și ei băștinași … 2000 de ani? cumanii și urmașii lui nu trec testul și e bai că asta înseamnă că statele medievale românești NU SUNT ROMÂNEȘTI! că mircea cel bătrân, basarab I samd erau cumani! și dacă stai să cercetezi mai cu osârdie arborele genealogic al lui ștefan cel mare sau mihai viteazul o să obții destul sânge cuman chiar și la ei la 200 de ani de la întemeierea statelor feudate românești!

  după ce criterii e Mugurel Constantin Isărescu considerat alogen!? să vedem arborele lui genealogic, dacă zice că îl știe!

  da’ să îl prezinte și pe al lui! să vedem cât de neaoș și 1005 român verde e gheorghe funar!

  apropo în toate statele moderne nu se mai lucrează pe criterii naționale! e pe bază de cetățenie, relația e între stat și cetățean, încă de la revoluția franceză și de la nepoleon!

  singurul avantaj al băștinașilor față de alogeni e faptul că băștinașii obțin cetățenia în mod automat încă de la naștere și că prin lege cetățenia astfel obținută nu se poate retrage până la moarte în timp ce alogenii pot primi cetățenia în funcție de interesul statului de ai acorda sau nu cetățenia și că dacă se răzgândește în interval de X ani statul poate retrage cetățenia proaspătului cetățean …

 20. Nu-l agreez prea mult pe dl Funar, fiindca imi reactiveaza in memorie consecventa cu care sustinea, cel putin moral, acea mega-excrocherie, numita, inselator as zice, Caritas. Dl Funar sufera, ca orice nationalist sovin, de obsesia conspiratiei evreiesti si/sau unguresti. Si eu sunt un nationalist, dar ma consider un nationalist care iubeste poporului lui fara sa urasca alte popoare. Exista insa si mult adevar in ceia ce spune, insa amploarea implicatiilor unor forte externe, in special evreisti, este mult prea exagerata. Da, asistam, azi, la o neo-sclavie, una moderna in care libertatea (de exprimare sau de miscare) este tinuta in „lesa” de propriile nevoi de existenta biologica. Sa numesti un om liber cand nevoile (in special cele de hrana) il coplesesc si-l obsedeaza prin nesiguranta zilei de maine, e ca si cum ai spune ca te delectezi cu o friptura doar inhaland aroma fripturii de pe gratarul altuia. Sclavia incepe prin acea vesnica dorinta de viata. Sclavii clasici, ca sa zic asa, deveneau sclavi pentru ca nu vroiau sa moara, acceptand, intre optiunile moarte sau statutul de sclav, statulutul de sclav in locul mortii. Sclavul modern, sau neo-sclavul, accepta statutul de neo-sclavie tot din vointa de a trai, vointa izvorata din instinctul de conservare biologica. Omul e in primul rand un om fizic si apoi unul spiritual. Primordialitatea fizica a naturii omului nu este nicaieri mai bine pusa in evidenta decat in felul nonsalant si resemnat cu care accepta conditiile in care sa-si vanda forta lui de munca; de altfel singura lui avere. Progresul tehnic pune presiune crescanda pe valoarea de piata a muncii. Pe masura ce masina sau tehnologia substituie omul si munca lui, ca forma moderna de eficientizare a utilizarii banului sau de imbunatatire a productivitatii muncii, munca concreta, omul si munca lui devin tot mai de prisos si mai „ieftine”. Cat timp munca, forta de munca, ca unic capital al omului fara capital, e continuu devalorizata, iar capitalul devine principalul factor de productie ce desfigureaza natura inspre binele omului, salariatul, ofertantul de forta de munca, e pus in inferioritate si umilit, iar tot efortul lui sa devina mai mult o corvoada sau semicorvoada pe parcela proprietarului de capital. Omul fara capital, dar care a picat in istoria capitalului si a preamarii lui, e nevoit sa accepte orice i se ofera fara sa puna o minima conditie de angajare. Dar asta nu e o conspiratie a unora impotriva altora, a indivizilor sau popoarelor impotriva indivizilor sau popoarelor, ci pur si simplu o devenire istorica, evolutiva sau involutiva, depinde cum vrea fiecare s-o inteleaga. Pe masura ce capitalul se concentreaza, progresul face pasi de urias, amplificati de stiinta, devenind din prieten un dusman al omului; stiinta si progresul intorcandu-se, dusmanos, impotriva creatorului sau inventatorului. Cu cat oamenii de stiinta pun cu mai mult zel, cunostinte si tehnologie in mana proprietarului de capital, imbogatindu-l prin reducerea cheltuielilor cu forta de munca, cu atat capitalistul pune tunurile negocierii mai intens pe salariati, iar progresul capata mai evident efectul unui bumerand impotriva creatorului, omul. Noul Cod al Muncii, mosit de coalitia de la guvernare, vine pe acest val al deprecierii muncii. Ca orice bun care devine o piata, si forta de munca se comporta pe principiul cererii si ofetei muncii. Orice idee reprezinta un interes, iar extinderea paradigmei cererii si ofertei de munca reprezinta interesul celor interesati sa cheltuisaca mai putini bani pe forta de munca umana. Daca in locul capitalului am pune omul, centrand astfel destinul speciei pe pivotul uman, atunci eficientizarea economiei prin reducerea salariilor ar devenii un nonsens. Daca vrei binele omului, al poporului si al speciei, negustoria asta, contemporana, ar fi de neconceput. Acum se spune nonsalant ca forta de munca e o marfa, iar maine se va spune ca si omul e o marfa. De fapt se si spune; si, ca sa va conving, ascultati termenii in care vorbesc patronii de fotbal despre fotbalistii pe care-i „cumpara” si-i „vinde” ca la targurile de ovine sau bovine. Deci, momentul cand omul devine obiectul tranzactiei negustoresti nu-i departe. Zarafii de oamnei sunt pregatiti pentru vremurile ce va sa vina.

 21. Baiatul asta a fost la un pas de a ingropa complet Clujul. Singura chestiune pe care ar trebui sa o zica ar fi: „mersi ca nu m-ati linsat”

 22. […] infaptuiesc in ascuns planuri secrete de colonizare a Romaniei, impreuna cu guvernantii nostri ? (Aflati concret despre ce este vorba, are sa va para rau daca treceti indiferenti! Apoi dati altora mai […]

 23. […] infaptuiesc in ascuns planuri secrete de colonizare a Romaniei, impreuna cu guvernantii nostri ? (Aflati concret despre ce este vorba, are sa va para rau daca treceti indiferenti! Apoi dati altora mai […]

 24. […] infaptuiesc in ascuns planuri secrete de colonizare a Romaniei, impreuna cu guvernantii nostri ? (Aflati concret despre ce este vorba, are sa va para rau daca treceti indiferenti! Apoi dati altora mai departe!) (cu multumirile […]

 25. […] infaptuiesc in ascuns planuri secrete de colonizare a Romaniei, impreuna cu guvernantii nostri ? (Aflati concret despre ce este vorba, are sa va para rau daca treceti indiferenti! Apoi dati altora mai […]

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: