Un medic continuă, despre moartea Mădălinei Manole – II


Ieri am avut şansa să aflăm perspectiva profesională a unui doctor asupra circumstanţelor morţii Mădălinei Manole – dânsul a avut bunăvoinţa să continue, iar după ce veţi citi şi acest ultim mesaj al său, nu cred că vor mai exista dubii asupra faptului că o sumedenie de întrebari încă au nevoie de un răspuns . Mai mult de-atât, sunt numite şi persoanele care ar trebui anchetate în mod serios – se va găsi cineva suficient de vertical din rândul autorităţilor care s-o facă?

„Din ce am aflat, cantitatea de solutie intrata cu, sau, fara de voie in stomacul Madalinei putea ucide daca nu tot Otopeniul, putea trimite fara probleme pe lumea cealalta o multime de semeni de-ai nostri. As intreba daca Madalina stia despre potentialul otravitor al substantei, despre faptul ca in doze mici intoxicatia poate fi reversibila si ca poate fi salvata. Ma intreb daca e posibil sa bea cineva un volum atat de mare.

Cred ca trebuie o consultare a arhivelor celorlalte servicii de toxicologie si de medicina legala din tara si mai ales din strainatate, pentru a avea date necesare compararii. Dupa stiinta mea, nu se poate ca cineva sa bea atat de mult lichid sub forma de suspensie cu miros fenolic, din cauza ca, din fericire Dumnezeu ne lasa cu mijloace de autoprotectie greu de depasit, as spune chiar imposibil, din cauza respingerii reflexe, atat pe cale volitionala, (se arunca recipientul cat colo), cat si prin reactia vomei inerente.

Intr-o voma cu violenta determinata de activarea centrului vomei, stomacul se strange ca o punga iar jetul are presiune si debit impresionant, golind cea mai mare parte a continutului gastric in cateva secunde cu un debit mult mai mare decat cel al ingerarii, e ceva ce seamana cu o cascada, iar efortul de voma e epuizant. Pacientul cade intr-un fel de lesin fiind imposibil victimei sa isi mai puna problema unei noi administrari de otrava. Cu toate astea, IML anunta un volum de 350-400ml de continut gastric lichid, in mare parte solutie de otrava. Cum?

A vomitat doar partial, sau, cum? Aveti idee cum face un bolnav cand vomita, mai ales in cazul unei vome violente, precedata de dureri de cap, ameteli, respiratie dificila, hipersecretie salivara, imposibilitatea controlului corespunzator al muschilor scheletici, etc., etc.? PANICA E IMENSA, VECINA CU DISPERAREA! E imposibil sa te sinucizi pe tacute fara sa scoli toata casa in asa situatie. Gemete, icnete de durere, inevitabilul DOAMNE IARTA-MA strigat cu ultimele puteri, etc. Si doua fiinte umane dormeau linistite cand Madalina murea in asa chinuri?

Madalina era delicata, asta se citeste in toata fiinta ei, dar credeti-ma, oricat de cu bun-simt am imagina ca s-a straduit ea sa fi fost, nu e credibil ca ai casei nu stiau de ea. De ce nu a aruncat-o sotul iubitor si cu mama lui in prima masina de pe strada sa fuga cu ea cu telefonul in mana catre primul echipaj de salvare? A stat de 5:37 pana la 6 si ceva sa le vina salvarea-taxi? Se temeau ca nu cumva sa fie resuscitata?

Niste criminali, macar pt ca nu au avut omenia minimala de a o duce din casa. Mi-au venit in garzi destui decedati adusi de familii care nu aveau banii sotului Madalinei, dar au venit cu speranta ca poate spitalul le poate reda rudele, prietenii, ceea ce astia, nu au facut. Prima salvare ce a facut? A lasat moarta pe loc si a mai chemat inca un echipaj cu medic?

E vinovat cine facea coordonarea la Salvare, pt ca nu a coordonat corespunzator serviciul de salvare din acea tura, trimitand la un asemenea caz o masina fara medic. Abia a doua a venit cu medic. DE ce prima masina nu a dus-o fuga pe Madalina catre un echipaj mai dotat, cu personal si aparatura, inclusiv defibrilator, sonda de aspiratie, de ce nu a primit tot ce trebuia sa fi primit ca tratament inca din primul moment, chiar in stop fiind?

Nu garantez reanimarea, dar esti OBLIGAT ca om sa INCERCI! Sa inteleg ca la apel s-a spus ca Madalina are o migrena si ca nu poate fi trezit medicul care doarme transpirat dupa o garda grea, sau, ce? La carte se invata ca manevrele de resuscitare se tenteaza minimum 40 de minute, ceea ce e evident un travaliu la limita inutilului, considerand decerebrarea care apare la 100 de secunde de hipoxie cerebrala, dar, chiar si asa, daca esti om, te rogi la Dumnezeu si INCERCI, daca esti OM!

Ma repet iar, trebuie anchetat fara menajamente sotul, soacra Madalinei, prietena aducatoare de otrava, echipajele de Salvare, coordonatorul Salvarii Ilfov din acea noapte, vraciul bioterapeut care “o trata”. Multi trebuie sa plateasca in solidar pentru moartea acestei fete, care, ma repet, cred ca a fost ucisa cu o bestialitate iesita din comun.”

Dacă nu l-aţi văzut până acum, sigur veţi fi interesaţi şi de:

Ce spun experţii despre insecticidul Furadan, cel ingerat de către Mădălina Manole

30 răspunsuri

  1. nu stiu cat de competenti sunt cei ce au spus ca Madalina a inghitit cantitatea aceea uriasa de lichid aducator de moarte. de ce i-am crede ca este asa? eu am vazut un sot distrus si cu foarte mult bun simt si niste parinti disperati care acuza dar care nu au facut nimic sa-si salveze fiica daca este adevarat ce spun. cat despre competenta celor de pe salvare … e un caz generalizat. majoritatea nu stiu sa acorde primul ajutor si nici nu au chef sa o faca. am vazut cat de lent se miscau intr-un caz de accident rutier. omul era incostient si zacea intr-o balta de sange de ceva timp. sa fii medic pe salvare si sa strige oamenii la tine sa te misti mai repede ca omul ala moare si tu sa mergi catre el ca si cand ai fi la o plimbare prin parc … cred ca profesia asta nu e pentru oricine si ar trebui facute si niste psihologice, de personalitate la admiterea la medicina!

  2. Eu raman la parerea ca s-a sinucis….i guess she had some deamons in her…Dumnezeu s-o odihneasca in pace !!!

  3. @Destiny, Imaginand ca femeia care e mamica unui copil abia de unisor, care mai e si deosebit de frumoasa, de daruita cu talentul de a canta pentru un public bine reprezentat, e sanatoasa, nu numara de zece ori banii cand cheltuie, ci, isi permite sa fie generoasa, are casa, prieteni, admiratori, e vizibila oricum ai privi-o ar avea vreun minim imbold suicidar? Cert, nu am cum sa cred. Din ce stiu, suicidul e o criza acuta in care raul preia controlul personalitatii. Aceasta criza acuta poate fi una care dureaza foarte putin timp sa zicem cateva minute sau chiar zeci de secunde, dar poate fi si o criza de tip cronic, desi, majora, vizibila prin comportament. Amenintare cu suicidul, refuzul de a avea colegi, vecini, rude, prieteni, alienarea, aspect neingrijit, imbracaminte murdara, par nepieptanat, dezintere pt postura, lipsa vadita a respectului pt sine. E greu de imaginat ca, Madalina ata de eleganta, ca o zana, avae porniri criminale contra familiei ei si contra ei insasi si mai ales a copilasului ei. Oricat de dezgustator i-ar fi fost traiul cu sotul, cu socrii, cu sau fara sprijinul unui prieten secret, viata mergea INAINTE(!), inclusiv pentru Madalina. Nu contest, or exista sinucideri si in lumea celor cu bani frumosi si cu ceva avere, dar, sinucigasul vrea sa fie SINGUR IN CASA, SAU ACOLO UNDE VREA SA ISI IA VIATA, NERISCAND SA FIE SURPRINS DE NEMERNICA DE SOACRA, CARE PUTEA SA VINA SA FACA UN DUS IN PUTEREA NOPTII SI CARE AR FI PUTUT OPTA PT BAIA DE LA PARTER, CA SA NU AUDA FIUL CARE SFORAIA, CHIPURILE. Vreau videoinregistrarile cu luminile care se aprind la ferestrele casei pe timpul acelei blestemate nopti. Ati ucis un inger, calailor! Doamne, lumineaza-ne!

  4. Despre asa-zisa „sinucidere” a Madalinei Manole – insa dintr-un alt punct de vedere: „Sinucigasa de pe scena si asasinii de la TV… ” (de Simona Fica)

    http://www.exploziv-news.ro/abc/98.html?task=view

    Iata si niste statistici referitoare la sinucigasii din Romania:

    http://www.libertatea.ro/stire/in-fiecare-zi-se-sinucid-8-romani-296517.html

    Altcumva, poate publicati opiniile dumneavoastra cu privire la „Octogonul romanesc” (serviciul ultra-secret, autonom, independent si „invizibil”, populat de o elita spirituala) – al carui „purtator de cuvant (ne)oficial pare sa fie domnul Pavel Corut. Oare de ce, alde Varain, Cremene si ceilalti, refuza sa intervina direct, decisiv si masiv, in chestiunile interne ale tarii noastre? De ce octogonarii au neaparata nevoie de actualii guvernanti, in viata; si nevatamati? De ce ezita/evita sa-i lichideze? Au de gand sa organizeze un „Proces al Tradarii Nationale”, similar celui de la Nurnberg?

    • Ma tem ca aceia sunt doar un zvon declansat de imaginatia celui pe care l-ati numit. Daca altii ca si el constituie elita serviciilor secrete romanesti, atunci tara chiar se afla in adanci probleme! Ati intuit corect situatia.
      Cat priveste articolul Simonei, are dreptate cam 75% in ce priveste acoperirea abjecta data unor astfel de evenimente de catre televiziunile din Romania. Cand lauda Statele Unite pentru interzicerea acestor practici insa, ea uita ca de-acolo provin filme ca si Superman, Batman, Spiderman etc., in urma vizionarii carora, mii de copii au pierit cand costumul de „erou” nu i-a salvat de la contactul cu caldaramul.

      Si acolo are loc aceasta propaganda morbida, doar ca intr-un fel mult mai subtil. De fapt, acolo s-au inventat aceste tehnici de manipulare in masa.

  5. Nu sunt de specialitate, dar toata povestea nu se leaga! NU face sens… am adinci suspiciuni in legatura cu toata noapea acea. NU pot intelege cum o femeie se scoala, bea otrava, cade de lasa balta de singe (timp indelungat), moare… si nu aude nimeni! E halucinant! Erau 2 adulti in acea casa si un copil mic, care mai plinge mai trebuie supravegheat! Nici nu indraznesc sa intru in amanunte de specialitate, precum Furadan-ul si cit de greu mirositor este, sau cum ar putea fi inghitita toata cantitatea acea (doar asa).

    • ar trebui o ancheta publica nu cred ca madalina s-a sinucis ce cauta cheia masinii langa ea d ce petru a mintit ca a facut dragoste cu madalina ca a baut sampanie ca a mancat rosii si branza madalina cine-i procura madalinei fenobarbital madalina nu era depresiva era trista cred ca aflase ca petru o insala cu blonda si soacra de ce a venit la ei cand madalina abia a fost la ea cum conducea madalina masina sute de km daca era depresiva daca o persoana este depresiva nu este proba ca sa sinucis trebuie facuta ancheta serioasa daca cineva vrea sa scape de o depresiva si o ucide inchideti cazul ca a fost depresiva asa se poate omora toate depresivele ca singur nu raspunde nimeni da-l incolo daca era depresiva sa sinucis asta numai in romania si anchetator or corupti ori incompetenti de ce a fost condamnat numai vanzatorul de furadan berta care a comandat furadanul este mai vinovata ca cel care a vandut dar contradictiile bertei ca a dat furadanul madalinei ba lui petru declaratiile soacrei de ce nu sant publice petru spunea parintilor madalinei ca madalina e depresiva a tentat la sinuciderecred ca au lucrat cu vraciul si fenobarbitalul au lasat sa se inteleaga parintii ei ca a vrut ea nu cred in sinucidere de ce pe paharul cu furadan era numai un deget a madalinei madalina a baut otrava pe intuneric cine a unblat la intrerupator cu mana in sange? vreau raspuns.

  6. Se pot bea 250-400ml de suspensie cu miros fenolic? Nici macar in arsita desertului, acolo unde aerul e fierbinte, nu puteam bea intr-un minut cca. jumatate de litru de lichid rece. Presupun ca Madalina era pasagerul grabit sa coboare din tren pentru a bea urgent suc intr-o halta din Baraganul ars de soare, tot nu o vad capabila sa bea 250-400ml in cateva secunde-un minut, pentru simplul motiv ca, pentru a bea, trebuie facute si pauze, necesare respiratiei, Madalina avand proportiile unei femei cel mult medii ca talie. Adaug aici stresul imens ocazionat de intentia suicidara, stres care nu permite inghitirea grabnica si nici cu usurinta a unui volum atat de mare care mai si miroase cel putin respingator. Daca mai iau in considerare si voma inerenta ocazionata de intrarea in tractul digestiv a acelei suspensii obtin un tablou de cosmar. Cand a vomitat? Probabil, dupa primii 100-200ml patrunsi in corp. Daca a vomitat dupa primii 100-200ml cum de a mai putut continua sa bea astfel incat la necropsie sa apara 400ml in stomac? Presupunand ca in stomac cei 400ml nu sunt doar solutie de furadan, ci, si alte lichide. Dupa o voma stimulata central, daca e vorba de voma in jet fudroaianta, in stomac nu mai pot ramane 400ml, ci, mai putin. Daca insa, voma Madalinei nu a fost una in jet, ci a unei persoane agonizante, vomitand doar cateva zeci de mililitri, nici asa nu pot avea o imagine clara, in dinamica logica, cinematografica. Mergand pe mana presei: pentru ca Madalina sa fi putut bea cu multa vointa cei 250ml declarati ca lipsind din flacon, trebuie sa nu fi avut plenitudine gastrica, pentru a permite patrunderea usoara a unui volum apreciabil de otrava lichida, apoi, ameteste, cade, ii apare plaga contuza parietala care sangereaza provocand ceva ce presa a descris prin termenul de „balta de sange”, inima ei continua sa pompeze sange care se varsa din plaga pe pardoseala, agonizeaza, vomita un volum moderat (50-100ml) in timpul agoniei, stop respirator urmat de stop cardiac, in stomac raman 150-200ml, peste care se poate imagina adaugarea dupa stopul cardiac a altor cateva zeci de ml de suc gastric, stiind ca nu toate celulele din corp mor odata cu stopul cardio-respirator. Deduc din relatarile presei ca Madalina ar fi salvat niste mesaje pe telefon prin care isi cerea scuze(!) de la cei dragi, incluzand copilul, neuitand sa precizeze ca nimeni sa nu fie acuzat(!!!). Dupa mine, daca un om are computer si imprimanta in casa, poate scrie mult mai repede, sa printeze si sa semneze mesajul de adio, indepartand orice suspiciune asupra rudelor din casa si din afara casei. E laborios sa scrii SMS, chiar daca ai telefon cu tastatura qwerty. Daca sinucigasul vrea sa lase un mesaj de adio, cel mai probabil e sa utilizeze hartia si stiloul. Ma repet: nu cred o iota din povestea cu sinuciderea, dar de data asta, am incercat sa fortez lucrurile, vrand sa merg pe mana versiunii oficiale, cum ca a baut enorm de multa otrava, a lesinat s-a lovit, a sangerat, a vomitat ceva-ceva, dar nu cine stie ce, pentru ca apoi sa moara fara a deranja pe careva din cele 3 fiinte din casa. Legatura dintre mama si copil e una extrem de puternica si amandoi simt daca unuia i se intampla ceva rau. Sa presupun ca i s-a administrat copilului un ceai de tei pentru a nu fi deranjat petrecerea adultilor. Dumnezeu sa o odihneasca pe Madalina si sa ne ierte si pe noi.

  7. Din punct de vedere al psihologiei judiciare, al logicii umane si al medicinei, tot ce este scris in articolul doctorului este adevarat. Punctul meu de vedere este ca Madalina a fost ucisa sau obligata sa ingereze substanta si apoi ajutata sa moara. Adevarul este undeva la mijloc…

    • ada:Ai perfecta dreptate!

      Citandu-te :”Din punct de vedere al psihologiei judiciare, al logicii umane si al medicinei, tot ce este scris in articolul doctorului este adevarat” Ma asociez fara dubii afirmatiei tale!

      Doar ca:

      ADEVARUL Este Foarte Clar!
      PROBELE sunt ignorate de cei care au Atributii de Solutionare a Cazului!

      RUSINE LOR!!!!!!

      Criminalii,aparati ,sau nu,de „Cineva de sus” au actionat fara teama!Comandata, sau Nu ,CRIMA lor este FOARTE CLARA!

      NICI MACAR NU VREAU SA CRED CA SUNT „sub incidenta vreunei boli psyhice” care sa-i scoata basma curata si sa-i scuteasca de „plata cuvenita criminalilor”!

      PS:Sper ca ,mai devreme ,sau mai tarziu,CAZUL VA FI ELUCIDAT! Criminalii vor fi Trasi la Raspundere;IAR Onoarea Madalinei si a Familiei ,Repuse in Drepturile lor Legitime!

      Asa sa Sa Dea Dumnezeu! AMIN!

  8. daca va uitati la factorii sinuciderii, in cazul acesta avem doar unul doi (boala psihiatrica, pe vorbe, si tentative, tot pe vorbe) si o tona care lipsesc. am gasit un caz de sinucidere cu furdan, 300 de ml parca, dar barbatul era in jur de 25, categorie de mult mai mare risc decit Madalina, inghitise o cantitate de alcool,etc. In rest nu am reusit sa gasesc nimic, poate cineva de specialitate si cu acces total la pubmed ne da o mina. Si apropos,si in alta ordine, ce investigatii stim ca s-au facut asupra celularului? Ori mai bine spus, s-a facut vreo investigatie criminalistica?

  9. alo tovarasu doctor daca era in asistola ce dreaku socuri cu defibrilatoru visezi dumneata?asa arata astia la televizor in filme?citeste protocoalele de resuscitare
    daca a fost gasita moarta ce resuscitare sa-i faci doar pt ca asa vrea vocea boborului nu?
    moarte doctorilor
    doar ei sunt de vina ca s-a sinucis o proasta
    pai atunci eu propun sa incepi cu doctorii din harghita si covasna ca acolo e cea mai mare rata a suicidului din tara
    si mai sti de ce apeleaza romanii disperati la vrajitori?
    din cauza campaniei anti-doctori pe care o tot faceti tot felul de neaveniti

    E imposibil sa te sinucizi pe tacute fara sa scoli toata casa in asa situatie.-spui domnia ta

    dragule un medic lucreaza cu certitudini nu cu ipoteze
    ia citeste niste statistici pe la medicina legala cum se sinucid tampitii…unii medici indragostiti de meserie chiar le colectioneaza ustensilele care-i omoara in liniste…viziteaza-le poate-ti dau vreo idee si tie la cate elucubratii debitezi

  10. @szepty, omule, nu stiu cate clase ai si nici unde ai terminat. Unde ai citit tu ca medicii lucreaza cu certitudini? Unde ai auzit tu ca medicina e vreo stiinta exacta? Asistolia de care vb, are a face cu interzicerea tentativei de repornire a cordului? Ai intrat vreodata in reanimari? Dar cu salvarea ai mers? Mizeria florida a tabesului pe care il afisezi, asezonat cu segregationism ma face sa zambesc. In stop cardiac nu e interzis socul. Cati jouli? Sa strigi moarte doctorilor cand vei intra in spital;)

    • mariane daca tu dai soc in asistola…esti mare…in orice domeniu…mai putin in medicina…tu sa fi sanatos…

  11. Este o adevărată telenovelă moartea Mădălinei Manole…

    • Nu asta e intentia mea, ci descoperirea adevarului despre moartea ei. Povestea oficiala miroase rau de tot.

  12. Orice nedreptate comisa undeva, oriunde in lume trebuie sa ne afecteze pe fiecare in parte si pe toti in comun. Doamne ajuta!

  13. De acord cu eufrosin. Pute,nu miroase.

  14. eufrosin, stii cat de vascos e furadanul? ar fi putut fi baut nediluat? banuiesc ca ai luat cunostinta de spusele celor de la inml.

    Stiu ca-i vascos si foarte gretos, precum spune fisa de siguranta a produsului, din care am tradus partile relevante. Ce spune INML ? – Eufrosin

  15. Mi se pare foarte interesanta declaratia dumnealui. Sa vada si anchetatorii asta…Mi s-a parut total neprofesionist ca au dat un verdict fara sa analizeze totul amanuntit, doar asa sa ”scape” de presa. Deh, traim in Romania doar si lipsa de profesionalism e in voga acum. Ca doar ce mai, las-o pe aia ca si asa nu mai e, hai sa mergem la o cafeluta si sa lasam asa.! Tipic pe la noi! Sper sa se afle adevarul, pacat ca s-a dus asa de devreme, fiind asa o artista talentata.

  16. Madalina Manole a fost omorata in modul urmator:
    Din declaratiile INML, cele initiale, Madalina nu consumase mancare in ultimele 12 ore. Din declaratiile sotului Madalina si cu el au ciocnit o cupa de sampanie si au mancat ceva inainte de a merge la culcare, unde, dupa spusele sotului, acesta i-ar fi oferit „placeri cum nimeni altcineva nu i-a mai oferit”.
    Intrebarea se pune cum poate sta o persoana nemancata timp de 12 ore? Sau poate ca a mancat, dar sotul impreuna cu soacra i-au spalat stomacul?
    Oare dupa ce Madalina a lucrat o zi intreaga, cand a ajuns acasa nu a simtit nevoia sa manance nimic? Sotul vorbeste de sampanie. Sampanie pe burta goala?
    Eu cred ca ea a baut cel putin un pahar de apa sau sampanie, in care sotul grijuliu i-a pus cateva picaturi de otrava. Fiind otrava in sampanie sau intr-un suc ceva, ea nu a simtit gustul si a inghitit-o.
    Dupa aceea i s-a facut rau si s-a dus la baie sa vomite, s-a lovit de usa si si-a spart capul si a vomitat ceea ce inghitise deja.
    Dar, deja furadanul intrase in sange, fiind in general foarte usor absorbit, dar cu atat mai mult fiind usor absorbit daca nu avea nimic altceva in stomac. Deci, in sange ajunsesera deja cateva picaturi suficiente insa pentru a o face sa isi piarda cunostiinta si sa intre in coma si paralizie. Furadanul produce paraliziei si apoi moartea.
    Fiind in stare de inconstienta, sotul si soacra (martora a lui Iehova) i-au spalat stomacul, in caz ca ii pusesera ceva in sampanie in afara de furadan, pentru a-si sterge urmele, fie in caz ca au folosit doar furadan, dupa ce Madalina a intrat in coma, i-au turnat pe gat restul de otrava.
    Doar asa se explica prezenta unei cantitati atat de mare de furadan in stomacul Madalinei. Singura si in stare de constienta nu ar fi putut sa inghita asa ceva.

    • toti gandim la fel,pacat ca cei in masura nu-si fac meseria..cine E DE VINA…MORTUL! Madalina a avut o viata destul de agitata,si daca a mai vrut sa se sinucida a vrut doar sa-i sperie,a scris si acea scrisoare,si sunt sigura ca el a pus-o candva..mircea,chipurile nu e de vina deloc,nu l-am auzit niciodata ca s-ar fi certat,ca in orice familie,sa-i para rau de ceva,nimic,sotul perfect!!MAI SA FIE!!!!!!!!

  17. oameni buni …stim cu toti ca ceva nu se leaga in povestea artistei Madalina manole tara antreaga vrea sa stie adevarul moartea infricasatoare a ( FETEI DRAGI….)… sper ca parinti madalinei sa o poata razbunaaa cat de curand si sa ancurajam sa mearga cat mai departe caci adevarul are sa iese la lumina DOAMNE AJUTA …. AMIN:!!!!!!

  18. „considerand decerebrarea care apare la 100 de secunde de hipoxie cerebral”

    (editat – eufrosin)… decerebrarea inseamna moarte cerebrala. Nu apare la nici 2 minute de hipoxie…
    PS – ierea sa-mi moara creierul cand mi-am tinut respiratia adineauri. Noroc ca ti-am citit ineptiile si mi-a crescut tensiunea..

  19. Timpul acceptat oficial era de 180″. Practic dupa 2 minute era coma

  20. Nu ma pasioneaza astfel de subiecte insa am ramas si eu cu o intrebare in minte de anul trecut.
    Cum e posibil sa gasesti cazut ,in hol la 5 dimineata, omul pe care-l iubesti, sa nu te atingi de el, sa-i iei pulsul, vezi ca-i mort si suni la salvare?
    Si stai asa langa fiinta iubita pana la 6 cand vine salvarea si nu faci nimic?
    Spuneti-mi voi cum se poate?

  21. Martorii lui Iehova …. Hmmm…. Din cate stim cu totii, inainte de lovilutie Securitatea ii avea in vedere ca si pe alte secte din Romania…. Scriu in cunostinta de cauza, un membru de familie casatorit cu un martor a fost gasit mort in conditii ingrozitoare undeva intr-o rapa (nu conteaza unde, in Romania). Si nimeni nu a fost in stare sa spuna ceva, mai mult, mama decedatului a fost amenintata sa nu mai vorbeasca nimic ….
    Apoi medicul spune totul de parca mi-ar citi gandurile…. Sincer cum sa bei aproape o cutie de bere de otrava vascoasa care pute ? numai asa, introdusa cu un tub (din acelea folosite la intubare) pe gat si bineinteles ca in starea de surescitare nu si-au dat seama cat toarna, apoi a fost prea tarziu, cum sa-l pompezi afara cand e asa de otravitor ???

  22. legea spune adevarul! bravo d-le dr.! ati pus punctul pe „i”; dar catzi dintre medici stiu ce spune domnia voastra? sustin ideea de moarte comandata, dar, cine sa aiba interes s-o omoare pe Mada?

Răspunde!