Vreţi adevărul despre flacăra violet ?


Sunteti pregatiti sa aflati lucruri putin stiute direct din gura unuia care a avut de-a face cu agenti PSI ai securitatii? Tot ce ne relateaza, este adevarul gol-golut pe care nu-l veti auzi in media.

Cu toate ca nu veti intalni termenul „flacara violet” mai jos, veti intelege ce s-a intamplat cu Mircea Geoana, precum si cu Crin Antonescu se pare, in timpul campaniei electorale si de ce-au putut fi atat de usor ridiculizati, chiar de catre unii din sanul partidelor lor.  Ce-i mai usor decat sa razi despre ceva ce nu cunosti?

Vor fi descrise modalitatile de a distruge un om fara arme, de catre agenti specializati in asa ceva. Tehnicile care fac uz de arme, au fost atacate in mod competent aici – de bandele civile auto-intitulate „zona”, ati auzit probabil.

Adaug doar ca atat agentii PSI, cat si simpli operatori de arme exotice, sunt recrutati in majoritatea lor, din randul tiganilor, nu ca nu ar fi si romani tiganizati (daca nu dupa culoarea  pielii, dupa comportament certamente) printre ei. Asta o spun  victimele lor, care dupa ani de zile in care-au fost hartuiti in banda de catre indivizi tuciurii, nu mai au dubii.

Cititi ambele articole pentru o intelegere mai deplina a situatiei. Evident, gradul de hartuire a unui om poate varia foarte mult, in functie de notorietatea lui si de cat de periculos este pentru sistem. Indiferent daca „lucrarea” victimei (denumita „cobai” in articol) se face prin mijloace tehnice, sau cele PSI, urmarile sunt aceleasi, atat pentru victime, cat si pentru tortionarii lor – sa le aflam:

Multi agenti sunt indivizi dotati cu calitati paranormale. La nivel minim, ei reusesc sa comunice telepatic, sa manipuleze telepatic aproape orice om mai putin dotat, sa vizualizeze cat mai multe aspecte de interes din trecutul, prezentul sau viitorul unui individ, pe cativa ani buni si cu o marja de eroare cat mai redusa, etc…Un departament 0 poate fi oricand creat cu o mana de filatori..Deci nu se pune problema daca asa ceva a existat…

Cum sunt produsi asemenea agenti ? Pai mai simplu decat se crede. Ca sa se inteleaga, o sa dau un exemplu concret si contemporan. Un profesor de sport din Iasi pune mana pe o carte cu tehnici de crestere a calitatilor paranormale. Primul lucru pe care il realizeaza este ca, cu cat esti mai tanar cu atat mai bine. Imediat alcatuieste un grup de lucru cu cativa copii si cativa ani nu face decat sa aplice ceea ce scria in carte. Rezultatele nu se lasa asteptate si copii incep sa-si dea drumul.

Noi acum ar cam trebui sa ne intoarcem la oile noastre si sa ne intrebam ce au facut rusii cu scoala SSI-lui in anii 50, atunci cand epurarea a atins si acest domeniu, si cu cine au fost inlocuiti, ce consecinte peste timp au aparut, etc.

Nu exista o scoala conventionala pentru acest domeniu, cu carti, cu stat in banca, cu scoatere la tabla si cu materiale care pot fi „imprastiate”, macar prin beletristica, si publicului larg. Acesti agenti sunt pregatiti la botul calului, de mici, trecuti fiind prin diferite „obiective”, avand diferite grade de „dificultate”. Adica nici macar cartile scrise de fosti profesionisti, fie si generali, nu vor oferi elemente concrete din aceasta munca. Nici macar de initiere, de forma, „de departe”… Nu am gasit pe piata o singura carte scrisa de acesti domni, unde sa transpire a ceva realitate …Romantism, patriotism catre patriotardism, fabulatie, mai de graba elemente de ezoterism ieftin, ca substitut pentru paranormal, etc. Intr-un cuvant : o literatura buna pentru cei ce cauta senzatii tari in propriul spatiu domestic.

Deci am ramas la istoria acestui tip de agent si la ce poate face?!
Ei bine, incep cu o relatare a unui tanar partizan, luptator in munti. Proaspat iesit de pe bancile liceului, adera la un grup de partizani. Cade ranit intr-o lupta cu fortele securitatii si este luat prizonier. Este luat si dus la un spital pentru a-l opera. Intins si spintecat de sus pana jos, securistul cominternist o aduce pe mama pentru a-i arata fiul – un episod inutil de cinism. Vindecat de doctor, este zvarlit in puscarie, unde este supus la tot felul de “tratamente” specifice timpului. La un moment dat simte ca nu-si mai poate controla mintea – cineva i-o scotocea, ii inducea fel de fel de stari psihice si, noapte de noapte, avea cosmaruri cu sobolani. Cat au stat in mintea lui a avut loc un fel de dialog…Si-au facut bagajele dupa ce au aflat tot ceea ce doreau, dar nu inainte de a-i lasa o samanta de vinovatie: vina de a fi tras in soldatul roman…..Peste ani, octogenar fiind, samanta de vina inca il tulbura.

Ce concluzie putem trage? Cine erau agentii? Erau din cei neepurati din SSi-ul lui Cristescu sau de import ?
Episod relatat in Memorialul durerii de doamna Lucia Hossu-Longin.

Un alt episod nefericit cu agenti paranormali si nu in slujba patriei.In anii ’90, in ziarul Romania Libera, aparea un articol despre un cobai al acestor agenti:

Era vorba despre un tanar inginer alungat la periferia societatii romanesti. Nu stia sa spuna de cand era cobai. Stia doar ca a fost lasat sa termine Facultatea de Electronica – UPB, sa se insoare, sa aibe un copil, dupa care i-au intors lumea pe dos. L-au lasat fara loc de munca, l-au divortat si, refugiat acasa la parinti, au determinat alungarea si din casa parinteasca. Trebuie specificat ca, pe langa practicile cunoscute de indracire a Securitatii, un cobai al unor asemenea agenti genereaza in jurul sau un camp de nervozitate greu de indurat. Adica cei aflati in preajma cobaiului se molipsesc instantaneu de manie.

Este nevoit sa se refugieze intr-un sat, la o matusa … – singura care l-a putut accepta cu tot circul. In rastimpul trecut, in care a petrecut ca taran ani de zile si aproape muritor de foame de la o luna pe alta, omul nostru a experimentat fel de fel de stari paranormale. Una din cele mai iesite din comun era decorporalizarea. Pe timpul noptii agentul PSI reusea sa-l faca sa se desprinda de trup si sa colinde pe unde poftea – o forma de compensatie a lipsei de libertate.

Fac o paranteza aici si incerc sa explic ce-i cu aceasta decorporalizare. Americanii au determinat-o pe cai tehnologice. Au realizat un generator de unde , pe o anumita frecventa , care favorizeaza acest fenomen. Adica adormi cu generatorul langa tine si hop plimbaretul fara de trup.

Se plangea de trei lucruri in mod special: starea de manie cu care era obligat sa traiasca, lipsa unui loc de munca si interdictia de a-si face o familie.
Luate pe rand, cele trei interdictii se pot traduce in felul urmator:

1.Inducerea de manie este o tehnica PSI prin care subiectului i se reduce autonomia. Nu o explic acum , ci spun doar atat: indusa in mintea unui om, de catre agent, prin aceasta stare reuseste sa se protejeze de eventualele evenimente neplacute, care pot aparea inertial, si considerate necontrolabile. De-a lungul timpul s-a constat ca la locul supliciului apar fel de fel de evenimente , accidente.. Mai multa protectie pt agent, dar mai putina pt cobai., in raport cu acelasi tip de evenimente.

2. Lipsa unui loc de munca. Simplu: ai loc de munca , ai bani, ai autonomie, adica te poti plimba, ceea ce este un mare neajuns pt agentul PSI. Le plac tintele statice. Mai inseamna si publicitate – afla tot romanul pe unde cobaiul trece.

3. Interdictia de a-si face o familie. Se complica foarte mult situatia. De obicei familia se opune oricarei forme de agresiune..Sa nu uitam ca si in acest domeniu sunt factori de risc, atat pt agenti si cobai, cat si pentru cei din jur…Repet: in aceasta experienta de inrobire telepata a unui om, apar fel de fel de evenimente necontrolabile, previzibile pt agenti, dar greu de evitat. Restul deduceti dumneavoastra.

Ne intoarcem iarasi la istoria moderna a Europei, pt a determina, relativ in timp, cand au aparut serviciile de informatii, mai elitiste, in componenta carora agentul PSI a inceput sa-si faca simtita prezenta. Este evident ca primele servcii de genul acesta au aparut sub umbrela marilor imperii – Imperiul Austro-ungar, Imperiul Tarist, etc. Cine ajunge sa constientizeze domeniu, ajunge sa rescrie istoria cunoscuta. Exemplific cu un moment de referinta din istoria noastra – Rascoala de la 1907.

Rascoala de la 1907 este cunoscuta romanilor mai ales in varianta adaptata poftelor cominterniste, anii ’50. Istoria reala a acestei rascoale a fost alta.
La vremea aceea Imperiul Austro-ungar , ca urmare a Revolutiei de la 1848, avea obligatoriu la conducere un prim-ministru de origine maghiara. Era epoca de expansiune maxima a imperiului , iar dorinta lor cea mai arzatoare era de a pune mana pe intreg Balcaniul. Romania se afla in calea ambitiilor imperiale. Fara stirea imparatului, s-a pus la punct un plan de anarhizare a Romaniei.

Cu cativa ani inainte de 1907 s-a putut inregistra un flux de investitori si comercianti din imperiu , catre Romania. Asa s-a ajuns la situatia ca o importanta suprafata agricola , atat din Moldova , cat si din Muntenia, sa fie arendata de cetateni ai imperiului. La fel si in cazul comertului cu cereale, in acest caz ajungandu-se la un monopol. Ideea este ca, la momentul hotarat, toti acesti investitori si comercianti au inceput sa genereze blocaje si nemultumiri. Cei mai vizati erau taranii, prin politica speciala de saracire, prin indatorare. Se dorea obtinerea unei revolte.

Cand s-a considerat ca s-a ajuns la punctul critic, prin trecatorile dintre imperiu si Romania, au inceput sa patrunda grupuri de agenti imperiali, care de indata au trecut la acte samavolnice, distrugatoare si de incitare la revolta. Ceva gen Timisoara. Atacau cu preponderenta primarii, dadeau foc, omorau si treceau mai departe nestingheriti. Istoria a consemnat situatii in care taranii romani, intelegand cu cine au de aface, s-au pus de-a curmezisul gloatei imperiale, aparand institutiile statului sau conacele boieresti. Imaginati-va ca acestia si-au permis luxul de a traversa Moldova si Muntenia, iesind pe la granitele de la Nistru si Dunare, fara ca macar un agent imperial sa fie prins. Negresit acestia aveau in componenta agenti PSI , capabili sa aticipeze fortele mobilizate pentru a-i prinde.
Carol I , informat de situatie, a facut apel la imparat pentru a-si tine promisiunea facuta la inscaunarea sa: ajutorul fratesc pentru varul sau. Planul a fost stopat.

Cateva amanunte despre ce inseamna atacul PSI. Sa folosesc un limbaj neortodox, mi se pare inutil, asa ca am hotarat sa improvizez un dialog , pentru a se intelege si mai bine ce inseamna sa “interactionezi” cu un astfel de agent, ceea ce nu doresc nimanui.
Presupun ca acest dialog a avut loc la inceputuri, intr-o zona dominata de un imperiu, hotarat sa acumuleze arme de tot felul, inclusiv o gasca de agenti PSI.

“-Excelenta ! Ce ordine aveti ?
-Este timpul sa va vad la treaba. Am un obiectiv pentru voi – un om care a inceput sa ma deranjeze. Are idei contrare cursului dorit de noi si consideram ca poate deveni un pericol in viitor. As dori sa-l anihilati, discret, sa nu bata la ochi, sa fie trecut in nefiinta cat mai “natural” cu putinta. Se poate ? Daca considerati ca este periculos sa-l ucideti, m-as multumi, in ultima instanta, sa-l transformati intr-o leguma.
-Am inteles Excelenta. De indata ne apucam de treaba. V-as ruga sa ne acordati un termen de gratie, caci aceste lucruri necesita ceva delicatete, timp, totul pt un cat mai bun rezultat.

Agentul nostru incerca, in fapt, sa-si ofere o portita pentru orice surpriza posibila. Stia ca “abordarea” si supunerea mintii unui om poate oferi surprize mari. Nu-i placea sa aibe de a face cu crestini, cu preoti, calugari..Erau acolo forte care-i scapau. Ceilalti erau vulnerabili.

Primi pasi – abordarea si supravegherea la nivel mental se dovedi o treaba usoara. Oamenii sai se succedau in schimburi regulate, fara probleme, incercand sa-i sondeze gandurile cat mai riguros: trecut , prezent si viitor. Inainte de a incepe atacul, voia sa stie tot ceea ce obiectivul va fi gandit vreodata despre imperiu si familia imperiala. Stia ca acestea sunt deliciul Excelentei. Plus de aceasta, fiecare agent avea obligatia permanenta de a sonda viitorul obiectivului si sa determine cele mai importante momente pe care acesta urma sa le traiasca si , mai ales , sa afle cat ii va mai straluci steaua.

Puteau sa faca determinari cu precizie de pana la 20-30 de ani in viitorul oricarui om, daca acesta mai avea viitor. Dar mai stia ca viitorul acestuia poate fi schimbat. Spera ca sarcina trasata sa fie executata in cel mai scurt timp.. Inainte de a da ordinul de anihilare, intentiona ca pe toata perioada supravegherii sa-i scada coeficientul de inteligenta si sa-l izoleze de familie si prieteni, modificandu-i comportamentul si facandu-l cat mai neplacut celor din jur.., dar mai ales sa-l anihileze politic.

Puteau sa-l desfigureze fizionomic, sa-l cheleasca, sa-l faca cat mai inexpresiv cu putinta,…Era de preferat o victima hidoasa, unei victime cu sarm, sanatoasa si inteligenta. Putea sa-i induca orice, de la o simpla si perpetua raceala, pana la cele mai oribile boli – cancere,ciroze, atacuri crebrale, infarcturi, etc.

Dar surpriza ! Nici nu incepuse bine “tratamentul” ca i se si raportase aparitia primelor fenomene atipice, neplacute, mai sus pomenite – un agent , dupa parasirea schimbului, avusese un accident la simpla traversare a strazii, iar altuia i se imbolnavise copilul. Nici unul nici altul nu stiau de ce sa apara ceva atat important in viata lor.

Isi “periau” viitorul constant , preventiv, dar iata ca nu intotdeauna iti poti controla soarta. Cunostea fenomenele cu pricina si mai stia ca acestea apar din prea multa graba…Si-a dat seama ca este obligat sa raporteze noua situatie si sa ceara mai mult timp.

-Excelenta, raportez , avem probleme. Omul are protectie de Sus si trebuie lucrat mai mult timp.
-Hm! Protectie ? De Sus?
-Da , Excelenta. Cum v-am mai spus , sunt oameni pe care este mai greu sa-i supui. Acesta este bisericos, se spovedeste si se impartaseste frecvent, tine posturi, se roaga zilnic, este nelipsit de la slujbele importante si are ca duhovnic pe episcopul X – dupa cum stiti cel mai mare duhovnic al imperiului.

De altfel, crestinismul, este singura opreliste notabila in acest domeniu.Va trebui sa ne acordati un timp mai indelungat, sa-i invatam mintea cu patimi si pofte, sa i-o pervertim, sa-l indepartam de rugaciune si biserica, pentru a-l lasa fara protectie, dar fara ca agentii mei sa aiba necazuri..

-Am inteles. Dar sper ca se poate face. Eu am rabdare.
-Da , Excelenta, se va face. Si apoi, sfant nu este. Multumesc.”

Chiar daca romanesc, am incercat sa cuprind ideile cele mai importante ale fenomenului. Agentul de azi poate face usor toate acestea. Trebuie sa intelegeti ca ceea ce cunosc despre subiect nu este din carti sau din auzite….si mi-as dori ca efortul de a vi le oferi sa nu fie in zadar. Romanii merita si au dreptul sa cunoasca.

Acest tip de lucrator, cu exact acelasi mod de gandire, avand exact acelasi profil, il au toate celelalte tari. Deci pretextul ar fi : „sa avem si noi falitii nostrii”. Necazul intervine la strategie. Sistemul „nostru” de siguranta este concentrat catre supravegherea populatiei, controlarea ei si nu catre factorii de risc interiori si mai ales exteriori .

60 răspunsuri

  1. am pus directionare si de la mine de pe blog –excelent articol

  2. Am detectat niste caracteristici ale agentilor manipulatori in articolul tau. Nu le dezvalui, ca sa nu-ti fac un bine: pe viitor le-ai putea evita, iar noi, pulimea, nu vrem asta.
    Se exagereaza intentionat puterea telepatica a oamenilor, mai exact de control telepatic, pt a induce pulimii sentimentul de neputinta in fata presupusilor sforari pt care lucreaza acesti PSI.
    Ce zici? Sunt telepat? 🙂

    • Nu stiu, nu eu l-am scris, dar ii dau crezare autorului – este un om ireprosabil.

      • Pai daca nu tu l-ai scris, unde e linkul cu articolul original?
        Si de ce este un om ireprosabil? Pt ca asa ai fost telecomandat sa spui? :)))
        Vezi? Cand dai crezare acestor aberatii poate abera oricine si oricat pe „melodia” asta.
        Pulimea trebuie sa retina un lucru: nu tot ce e logic e adevarat.

        • 1. Daca nu devii politicos rapid de tot, vei putea doar citi, nu si comenta.

          2. Autorul este un om ireprosabil pentru ca este un crestin adevarat. Daca am fi toti ca si el..

          3. „Pulimea” la care te referi tu, e de fapt neamul romanesc. Ar fi cazul sa iti revizuiesti atitudinea. In vremuri mai bune, a lui Vlad Tepes sa zicem, n-ai fi facut multe parale.

      • Presupun ca il cunosti personal pe autorul acestui material. Si presupunand si ca il poti contacta, te rog sa il feliciti pentru dezvaluirile pe care le face prin el, impreuna cu toata admiratia si consideratia mea.
        Mai vreau sa te rog sa ii comunici si ca eu CRED 100% ceea ce afirma el despre asemenea tactici de manipulare mentala si nu numai, si ca citind am avut senzatia de deja-vù. Din pacate, am cunoscut indirect „binecuvantarile” acestor nemernici, si mai ales au fost sub un astfel de tir fiul si fiica mea, desi la mijloc nu era absolut deloc vorba de conotatii politice ci, totul se datora simplei „crime” de a fi rudele prin alianta ale unui gunoi de SRI-ist, catarat nici el nu stie cum, in gradul de colonel. Care gunoi multumit de gustul painii scaldate in lacrimi si suferinte nevinovate si nemeritate, a transmis stafeta gunoiului de fiu-sau care, absolvent de IEFS (ca de alta facultate nici cu impinsul lu’ ma-sa si al lu’ ta-s’u nu s-ar fi apropiat), face acum pe filorul la acelasi SRI.
        Taman ca avocatii: cand apuca osul… nu-i mai dau drumul…

    • esti foarte telepat cobon, se exagereaza puterea telepatica a unora, pe cea a adevaratilor maestrii in telepatica nu o cunoastem, nu va exista un articol in presa despre ei.
      Orice om isi poate folosi puterea telepatica, daca exerseaza. Sunt insa unii care vin cu ea la nivel avansat in ”valiza” genetica, depinde de ei cum o folosesc, si depinde foarte mult de gradul lor de puritate sprituala. Nu trebuie sa ne fie noua celor obisnuiti teama de cei ce o folosesc negativ in scopuri egoiste, deoarece totul se plateste, adica ce ”trimeti” in Univers aia primesti, am verificat bine stiu ce spun, si eu folosesc acest dar, daca inainte ma jucam cu el si mi se parea distractiv, Universul mi-a returnat ”cadoul” atunci am inteles care-i treaba. Acum m-am instruit (autodidact) si-l folosesc impotriva efectelor stirilor de la ora 5 (17), impotriva criminalilor, celor cu ganduri negre, insa cateodata nu ma pot abtine sa nu-l folosesc impotriva celor ce profita de altii, asa ca ii dau o mana de ajutor lui D-zeu…ca doar nu poate face El toata munca, trebuie sprijinit. Si deci, oricine are aceste ”daruri” dar inainte de a le folosi (te vor descoperii negativii si vor fi ”pe tine”) trebuie sa stii sa te protejezi….

  3. Si Hitler se considera crestin adevarat.
    Cand vorbesti despre un necunoscut nu poti sa convingi pe nimeni de calitatile sau defectele lui. Conteaza ce spune si ce face.
    Eu n-am spus ca pulimea e poporul roman.
    Parale oricum nu fac, pt ca nu sunt mafiot ca unii „crestini adevarati”, care mai sunt si fetze bisericesti.

    • Mda, Hitleri peste tot, istet foc… De ce nu Lenin, Marx, Stalin, Yagoda, Beria, Kaganovici, Bronstein etc.? Aha, nu este corekt politik…
      Necunoscut iti este tie autorul articolului – faptele lui sunt precum spusele, 100% adevarate.
      Daca nu te referereai la neamul romanesc, poate era vorba de afgani, nu ? Sau de somalezi ? Mai pierde-ti aroganta ca nu te face mai destept, din contra..

    • @cobon
      ..habar n-ai ce vorbesti: Shitler nu se considera crestin, afost dusmanul crestinismului ,a crezut in mituri nordice si paganesti si a fost membrul a unor organizatii secrete satanice..mai invata istorie tovarase

      • Si daca se baza pe mituri nordice, ce ? Crestinii se bazeaza pe alte mituri. Daca Hitler isi termina treaba… ne era mult mai bine acum. La fel si daca Antonescu facea curatenie….din pacate n-a facut.

  4. Ma bucur ca ai simtul umorului.
    Comunistii aia erau atei, deci nu au ce cauta aici.
    Deci tu invoci un om pe care il cunosti si iti explica niste lucruri pe care tu nu le cunosti decat de la el. Dovezi are? Poate demonstra ca asa e? Daca spui ca ti-a demonstrat tie tot n-are valoare declaratia asta. Sunt lucruri pe care le discutam dar nu le cunoastem. Deci ramanem in continuare niste ignoranti manipulati de oameni din umbra? Doar prin destainuiri de senzatie cu iz supranatural?
    Hai sa discutam despre ce cunoastem. Despre adevaratele metode de manipulare, adica la povesti logice dar nu neaparat adevarate pe care le intalnim azi pe internet, inclusiv pe blogul asta. Cand nu poti sa-ti explici ceva din cauza mintii tale limitate sau a lipsei de instruire, de cultura, ai tendinta sa dai vina pe supranatural, divinitate, satana, parapsihologi, extraterestri etc. De asta profita sforarii ca sa ne indeparteze de adevar.
    Daca nu ma crezi citeste Vechiul Testament si vezi cum in numele Domnului o rasa a ajuns sa extermine dusmanii ca sa le ia pamanturile, femeile, bogatiile. Este un manual de manipulare, inclusiv o carte de istorie din care aflam ca primii fascisti au fost „poporul ales”. Metodele lor le folosesc toti manipulatorii, nu numai ei. Iar religia a ramas cea mai puternica metoda de adunare a popurului in jurul unei idei, indiferent de cat de nociva e ideea aia.
    Credinta nu e religie, iar religia nu e credinta. Religia e doar o adunatura de ritualuri care mimeaza credinta si bunavointa clericilor.
    Inainte de a prelua idei sau povesti de la altii trece prin filtrul gandirii tale, iar daca nu ai incredere in gandirea ta (vad ca ai incredere in omul ala mai mult) atunci nu mai da mai departe mesaje despre ce nu cunosti.

    • @cobon
      Lasa-ne tataye!Mergi pe site’urile new-age,sataniste sau comuniste !Sa stii tataye ca in numele „drepturilor omului”(„revolutia franceza”) au fost omoriti mai multi oameni decit in 500 ani Inchizitie catolica! Sa nu crezi ca iau apararea papistasilor dar ADEVARUL TREBUIE SPUS deoarece „ADEVARUL NE VA FACE LIBERI”
      PS;curind va va veni „mantuitorul” vostru care va sta in tron la Rusalim(uraciunea pustiirii) si te vei inchina lui !
      Vorba cantecului :’ Hit the road Jack , and don’t come back(pe acest forum)..no more..no more..”

      • Am spus eu ceva de comunisti aici? Eufrosin a deturnat discutia catre asta. Eu zic sa comentezi la ce se vorbeste aici, nu la ce ai vrea tu sa vorbesti.
        Si daca adevarul ne va face liberi ar fi bine sa-l cunosti tu, apoi sa sa scoti paiul din ochii altuia.
        Stiu ca nu ma vrei pe aici, dar am auzit ca asa e democratia: oricine are dreptul la libera exprimare. Sau esti vreun fascist caruia nu-i place asta?

    • cobon iar iti dau dreptate, Adevarul trebuie cautat dincolo de noi si nu dand dretate maxima in ce spun unii fara ca noi sa verificam…
      citind aceasi carte ( vechiul testament ) mai mult din curiozitate deoarece toti faceau trimetere la ea, descopar cu uimire ca cei care spun ca au citit-o n-au inteles (sau n-au vrut sa admita) cum vii sa spui ca te-a trimes pe tine D-zeu in zona vecina (acolo fiind locul cu lapte si miere promis) sa cuceresti, dar nu asa fara instructiuni ci trebuie sa ” fauresti spada ascutita cu doua taisuri si sa treci prin ea femei copii, tineri batrani”, adica imi soui mie ca tu esti ”alesul” lui D-zeu si trebuie sa ucizi veciii sa le iei averea, ca apoi dupa o perioada D-zeul tau sa resgandeste si descopera ca nu acela e locul promis ci altul …si deci ia-o de la cap…
      Eu cred ca este o justificare a crimelor, si cum Universul nu doarme si deci Karma trebuie echilibrata, acum intelegem de ce a trebuit sa se nasca austriacul ala cu numele de Hitler? vrem sau nu asta e adevarul , pacatele stramosilor trebuies platite, ca tot D-zeu spune:” parintii mananca agurida iar copiilor li se sterpezesc dintii” adica parintii le fac , copii le trag – asa pe romaneste !
      Am facut revolutie in jurul meu dupa ce am citi cartea numita Biblie, acum o recitesc si scot pasaj cu pasaj acele fragmente care din punctul meu de vedere nu sunt de la D-zeu…

      – editat pentru hula la adresa Lui Dumnezeu –

  5. IMI PLACE DE CUM LE ZICI EUFROSIN–DUMNEZEU SA TE SFINTZEASCA !! PACEA LUI SA TE INSOTZEASCA!! MAICA DOMNULUI SA NE FEREASCA DE CELE RELE! HRISTOS FIE LAUDAT!! SI NEAMUL ROMANESC BINECUVANTAT CA UN EXEMPLU IN LUME DE CRESTINI ADEVARATI NESCHIMBATI DUPA 20 DE ANI DE INDOBITOCIRE CARE VOR EI SA NE ADUCA PRIN MEDIA LOR CARE NU-L CINSTESTE MAI DELOC PE SAVAOT!

    • Multumesc pentru binecuvantari, asijderea si Dvs., D-le Muntean – Doamne ajuta!

      @cobon: comunistii nu au fost atei, ci satanisti deghizati ca atei. De-acolo si ura lor pentru noi, romanii.

      Vrei alte cazuri concrete si dovezi in limita in care atacurile psihologice pot fi dovedite ? Urmeaza, fii pe pace. Romanii sunt prea demult victimizati de catre aceste bestii. E timpul sa fie demascati si opriti.

      Despre ce manipulari, istorii si superstitii vorbesti – cea intru al carei Dumnezeu ai fost botezat de mic copil cumva ?

      Razbate de departe varsta inca frageda, in ciuda tonului acid de om trecut prin viata. Vezi sa nu-ti rusinezi parintii, bunicii, nasii, rudele, prietenii si preotii care te-au crestinat sperand ca vei deveni un soldat al lui Hristos si nu un vrajmas al Lui.

  6. Mai vorbesc despre povestile pe care le gasesc pe bloguri si la tv (vezi emisiunea lui Oreste sau „Conspiratia tacerii” de pe N24). Aberatii pe teme si subiecte fara dovezi palpabile, bazate doar pe presupusa incredere in personajele dubioase ce apar acolo si care ne indeparteaza de adevar.
    Nu-ti mai da cu presupusul despre varsta sau experienta de viata. Important e daca am argumente in ceea ce spun si atat.
    Astept continuarea si dovezile. Dar nu uita ce am scris in finalul comentariului anterior.

    • Tocmai ca autorul articolului, departe de a fi un masonel dubios, e un crestin ortodox adevarat fara nici o agenda, decat relatarea adevarului. In masura in care asa ceva se poate dovedi, prin marturii directe, se va dovedi. Altfel, nu ai cum.

      Daca aveai argmente solide in sprijinul negatiilor tale, nici nu m-as fi indoit de maturitatea ta – asa insa, stiu sigur ca am de-a face cu cineva care de-abia a implinit 30 de ani si crede ca le stie pe toate: sfanta logica stie tot, ce ne mai tebuie credinta? Ne trebuie dragutule, caci nu de prosti se inchina romanii de 2000 de ani lui Hristos.

      Daca mai dai in biserica, voi fi nevoit sa tai pasajele respective, precum am facut deja cu ultimul tau mesaj. Cine te-a intors in halul asta impotriva Imparatului imparatilor ? E ca si cum ti-a da aurul, pe plastic aurit.

  7. @ Eufrosin Sunt de acord ca adevarul e cu totul altul decat acela prezentat in mediile largi de informare. Acesta este si motivul pentru care citesc acest blog. Am citit aici idei interesante care nu le gasesti decat in cateva locuri numai pe internet.
    Insa,
    Trebuie sa subscriu la parerea lui cobon (apropos ce o fi avut in minte cand si-a ales acest nick?), isa nu si la vocabularul lui din primele comentarii :)) . Sunt de acord ca exista un curent de intoxicare, mare parte suflat chiar de trepadusii agentiilor teoriilor conspiratoare. Trebuie facut un efort in discernerea adevarului si simplificarea lui.
    Exista multe adevaruri, dar uneori acestea sunt prezentate intr-o asemenea imbracaminte impopotonata incat pe unii ii determina sa renunte cu totul la a mai digera esentialul. Aceste adevaruri impopotonate nu vor decat sa indeparteze lumea tocmai de acei care spun adevarurile simple: au scopul de a discredita adevarul. Sunt tot manupulari grosolane.
    Si ca sa inchei, adevarul simplu il aflam de la oamenii simpli. Credinta curata in domnul nostru Isus Hristos ne deschide inimile si ne ajuta sa vedem adevarul. Acesta si este motivul pentru care mincinosii se lupta sa desfiinteze ortodoxia.

    • Stiu ca baietili arunca zvonuri false ca parte a meseriei lor – de data asta insa, nu e cazul. A spus-o si autorul „sa va pazeasca Dumnezeu sa-i cunoasteti pe astia”. Informatia a fost coroborata din mai multe surse, sper ca voi publica intr-o zi cateva marturii directe ale celor care le-au cazut victime. Pana atucni, e bine sa luam aminte la aceste randuri ca pregatire spirituala pentru ca va urma.

  8. Cand spui de comunisti, este o dif intre cei de pana la ceausescu si cei „transformati” dupa’64.Plumbuitu’ cu siguranta nu a fost satanist, din contra a fost executat in stil satanist de Craciun de vechea garda a bolsevicilor satanisti gen brucan(bruckner) iliescu militaru s.a.m.d ,aliati de conjunctura, cu securanii pacepisti. Si normal dupa 90 a venit campania de demonizare acerba a perioadei ceausiste,”uitand” cu exceptia memorialului durerii de epoca terorii staliniste.Se stie de ce.

  9. PS. Nu stiti domnule ca exista atei in Ro? Intrati pe -tlp.ro- si in blogroll, sa vedeti ce inseamna reala inversunare atheista, impotriva crestinismului ortodox.

  10. @adrian
    Nu ma deranjeaza ca nu-ti place vocabularul meu. Recunosc ca e neortodox, dar e relevant in a sublinia niste lucruri, altfel nu l-as fi folosit. Dar apropoul la nickul meu imi aminteste de intrebarile unor persoane (mai multe, nu una singura) care ma intrebau de semnificatia fiecarui nick pe care aveau ocazia sa-l cunoasca (e-mail, messenger, pe forumuri etc). Iar intrebarile respective erau cu atat mai suspecte cu cat nickul era neutru, adica nu era un nume sau nu cuprindea un mesaj. S-or fi gandit ei in stilul lor de analisti instruiti la scolile de spionaj ca poate e un mesaj ascuns? 🙂 Na ca am dat-o in paranoia, dar nu pot ignora evidentele.
    @eufrosin
    Nu „dau in biserica”. Doar amintesc niste lucruri pe care astia ca tine le ignora intentionat. Nu e si asta manipulare prin omisiune?

    • @cobon
      Nici pe mine nu pot spune ca ma deranjeaza faptul ca tu ma consideri facand parte din acea PoporimE de care vorbeai mai sus. Observ ca te pricepi sa ataci la persoana fara sa analizezi esenta mesajului.
      @eufrosin
      As mai fi vrut sa adaug ceva la ce am spus mai sus. In principal m-am referit la acele „documentare” tip zeitgeist si la articolele scrise in genul acesta. In afara de discreditarea adevarului acestea mai au rolul de a creea o psihoza in randul oamenilor normali, cum ca orice am face noi, nu avem cum sa ne punem de-a curmezisul vointei acestor posedati, drogati de putere. De altfel cred ca cel mai nociv drog este puterea, avand cele mai nefaste urmari in randul intregilor comunitati de oameni .
      Dar altfel cum s-ar mai diferentia binele de rau, daca nu ar exista raul? Doar suntem facuti, dupa cum scrie si in cartea sfanta, ca vase, unele sa fie purtatoare de aur, altele de gunoaie, excremente. Bineinteles ca exista o sansa si pentru acele vase de murdarie, important e sa constientizeze de ce anume sunt purtatoare, sa le para rau pentru ceea ce fac.
      Insa lupta e fatisa, noi suntem crestini, crezand in bine, iar ei sunt popor ales pentru care restul sunt considerati animale si se inchina direct lui satana… Ce mare hohot de ras il asteapta ca rasplata pentru credinta lui pe acest popor ales…

      • Autorul articolului a oferit clar si solutia pentru a te impotrivi unor astfel de indivizi: apropierea fata de biserica si fata de Sfintele Taine. Astfel ticalosilor li se intoarce tot raul facut altora. Nu-i cazul ca cineva sa intre in psihoza pentru aflarea adevarului. Zeitgeist e altceva, acolo ai dreptate. E si anti-crestin, dupa cum ai observat.

  11. unii vorbesc aici mult si prost 🙂 eu zic sa vada mai bine ce este in strada si structurile statului ….

  12. de vreo 3 sau 4 ani am atras atentia asupra razboiului psihologic din Ro … si unii acum il neaga…. din cauza IGNORANTEI

  13. Pe scurt: daca ajungi cobaiul lor greu scapi…Nici daca fugi in lumea civilizata! Aici intervin parghii nevazute si te trezesti cu acelasi tip de tratament, aplicat si intr-o tara civilizata…Adica serviciile de informatii straine te dau pe mana acelorasi tortionari…O sansa ar fi fuga intr-o tara ostila , cu o infrastructura administrativa cat mai redusa…

  14. Deci acesta este nivelul d-lui Eufrosin.Flacara violet……si ghicitul in bobi , cafea etc.
    Aaaaa… şi mai e şi mare credincios creştin ” Zice: „Ne trebuie dragutule, caci nu de prosti se inchina romanii de 2000 de ani lui Hristos.”
    Şi mai zice”Daca mai dai in biserica, voi fi nevoit sa tai pasajele respective, precum am facut deja cu ultimul tau mesaj.”
    Păi, dacă faci d-astea mai ai obraz să spui că eşti corect?
    Iar asta ce mai e ?”@cobon: comunistii nu au fost atei, ci satanisti deghizati ca atei. De-acolo si ura lor pentru noi, romanii.” Comunişti erau….satanişti? Şi eu într-o juma de secol nu m-am prins că tata era satanist,unchii mei erau satanişti,vecinii,profesorii şi atîţia comunişti pe care i-am cunoscut.Deci dacă aş fi făcut cerere de intrare în PCR aş fi fost satanist.Deci comuniştii români satanişti vă urau pe voi….românii.I-auzi ai dreacu! Şi io nu m-am prins; bine că aflai de la tine.
    Eufrosine,intra si scrie numele autorului ca sa nu credem ca tu ai scis.Asa e corect.

    • Eufrosin a fost destul de explicit si realist. Romanii au fost inregimentati social la doctrina comunista, fara a exista o reala adeziune de masa …Majoritatea se dadeau comunisti de forma…Comunistii, ca multi altii, sunt satanisti: negarea Creatorului, distrugerea bisericilor, lichidarea clerului, subordonarea celui ramas, etc., toate acestea sunt forme de satanism…
      PCR-ul din anii 50-60 ducea o politica de ura indreptata impotriva poporului roman. In acea perioada au subordonat URSS-lui Statul si tara, au lichidat elita intelectuala,……..Culmea este ca acesti cominternisti au scos capul in dec 89…

  15. Eram prin 2006-2007. Sunt chemat la Avicola Crevedia pt o problema de constructii. Merg fac o oferta, aflu ca proprietarii sunt palestinieni. Spun printre altele in engleza proprietarului in contextul descrierii ofertei ca realitatea este asa cum e… ceva de genul asta… peste cateva zile sunt chemat la o alta proprietate de-a lor… la Piata Delfinului: Cercul Magic. Opa!!! Le dau tot ce trebuie ca sa-si faca ei lucrarea… Intre timp colegii mei „cadeau” unul cate unul. Simptome? Exacerbare a dorintei sexuale, iritare, cearta neprincipiala la maxim. Clar era magia palestiniana in actiune. Am mai avut de-a face anul trecut cu palestinieni din Liban aciuati pe-aci prin Bucuresti. Afacerile lor? Comert cu tigari, trabuce, narghilele si bauturi. Aceeasi atitudine magica. Intr-un comentariu ulterior va urma despre magia ebraica…

  16. eram prin 2001. am cazut, inocent in alde astea, intr-o „capcana cu miere”. protagonista, profa de filo la SNSPA. mi-a deschis Dumnezeu mintea pe-atunci si o simteam ce este asa ca am poreclit-o Duduia.

  17. Din cate am inteles Palestina este un creuzet de magie , ca reminiscenta a practicilor oculte practicate la greu in regatul iudeu. Acesstea culmineaza cu talmudul babilonic. Se mai spune ca templierii erau posesori de tehnici magice….

  18. istoria inginerului e tipica pentru destinele celor vizati.
    indivizii distrug tot, asa mi-au promis si mie, „iti vom distruge viata” si au logistica si culoarul politic favorabil sa-si duca promisiunea la bun sfasit.
    Pe de alta parte procedeele de alterare a dispozitiei si a mentalului nu sunt rezultatul activitatii unor „parapsihologi”.
    Si nici nu au o pregatire ezoterico-oculta in acest domeniu.
    Sunt oameni obisnuiti,colaboratori SRI pe latura civila,oameni cu misiune si cu tipul de arme pe masura. Armele psihotronice ii fac pe gunoaiele astea de temut si girul politicianist primit de sus.
    Daca ar fi sa extind perspectiva, e efortul facut de fiecare guvern
    impotriva populatiei civile sub pretextul securitatii, efort supervizat de marile puteri ale lumii in programul Noii Ordini Mondiale.Acelasi program ne asteapta si daca schimbam tara,
    suntem supravegheati pentru „binele” nostru.
    Influentarea se face cu diferite tipuri de arme psihotronice,
    de influentare a dispoziitiei, de inducere a unor imagini mentale,
    de influentare a viselor, de creare de senzatii sau afecte de ostilitate,agresivitate,panica, depresie.Se cauta inducerea confuziei,gandirii incetosate,starii de apatie, starilor abulice,inertiei.Individul este neutralizat social,i se interzic si limiteaza drastic posibilitatile de comunicare,de relationare,
    se cauta izolarea,se provoaca si intretine esecul si nereusita,
    i se limiteaza sau anuleaza relationarea afectiva si sentimentala,
    i se refuza si este combatuta activ relatia cu un partener de viata
    Cei din jurul sau sunt terorizati si ei astfel incat sa se separe cat mai repede de cel privit ca obiectiv.
    Nu mai vorbesc de hartuirea zilnica (organised harassement)
    hartuirea electronica (electronic harassement) durerile de cap,
    starile de boala, atacul electronic asupra organelor genitale,
    senzatiile de arsura, tortura in general ce se desfasoara neintrerupt. Mass media pare surda sau are o idee naiva de acceptare ca o necesitate asupra a ceea ce se intampla.
    Dezinformare?Sa fie atat de dezinformati si creduli sau e o lipsa
    de curaj si posibilitati in fata puterii atotcuprinzatoare.
    Cu siguranta,puterea lor nu-si are sediul doar la Bucuresti,
    e o retea mondiala de control civil care a alunecat pe parcursul
    unui veac intr-o politie a gandului (ca in 1984 a lui G.O.)
    ce aplica discretionar tortura fizica si psihica si experimentarea nonconsensuala pe subiecti indezirabili.In plin avant al democratiei

  19. pentru amanunte si detalii ale rafinamentelor torturii gunoaielor asupra mea puteti sa va adresati mie aici:
    perneslaur@yahoo.com

    • Poate armele alea psihotronice exista sau nu. Dar eu vad altceva, mai evident dar greu de acceptat de catre orgoliosii destepti care lupta ca chiorii cu sitemul. Si anume vad postari ca asta a lui eufrosin sau comentarii ca al tau. Acestea au menirea sa ne infricoseze, sa ne facem mici in fata „puternicilor” detinatori ai acestor arme si metode descrise de voi. Abureala. Totul se face prin cuvant, prin bombardarea cu informatii false despre puterea unora. Ca si in teoriile conspiratiei, in care vedem cu li se face reclama anumitor grupuri, familii, societati secrete. Iar primele victime ale acestor dezinformari sunt angajatii serviciilor secrete, care trebuie sa fie convinsi ca aceste arme si metode exista, astfel incat sa execute fara sa le treaca prin cap ca ar putea sa se opuna acestor forte oculte. Probabil toti „spionii” au fost „informati” despre aceste metode, dar nu au avut ocazia sa le practice, doar sa auda unii de la altii despre asa ceva. Si uite asa a construit amerlocia un imperiu mondial, cu ignoranti si fricosi care nu gandesc. Va recomand Biblia (inca o data) sa vedeti ca si atunci tot dezinformarea era metoda de baza. E de-ajuns sa pomenesti de forte oculte si oamenii se sperie, incep vanatoarea de vrajitoare, dau vina pe draci, in loc sa recunoasca ca au fost slabi in fata celui care i-a manipulat. De exemplu vraja se bazeaza mai mult pe credinta victimei ca i s-a facut o vraja, si nu pe un ritual cretin. Daca victima nu stie, nu afla de acel ritual, de intentia cuiva de a-l vraji, acea vraja nu are efect. Vraja are efect doar cand victimei i se aduce la cunostinta intentia rauvoitoare a vrajitorului si i se descrie cum acesta se foloseste de presupuse puteri oculte sa-l distruga. E doar puterea sugestiei. Astia care cred in tampenii ar trebui sa se duca la psiholog sa afle cum functioneaza sugestia asta. Si pana atunci sa se abtina sa mai dezinformeze lumea.

      • Tot asa vor fi spus unii si despre avioane, atunci cand martorii oculari ai primelor zboruri, le-au descris altora: „o fi, n-o fi…, visezi…”

        Chestiile astea exista din pacate, negarea ta nu le poate face sa dispara. Inteleg sa fii ignorant, dar a-ti apara lipsa de cunostinte in fata evidentei, se numeste altceva…

  20. Am urmarit(citit) discutiile voastre…foarte interesante TOATE.
    Nu ar fi mai bine si mai sanatos sa spunem niste adevaruri traite de noi ca sa ,scapam’ de orice forma de manipulare?!
    Personal stiu ca cea mai mare forma de manipulare(reteta LOR)ESTE SA PUI 50% minciuna si 50% ADEVAR.Mintea fiecaruia dintre noi se va ,,scurtcircuita” de atatea cautari…
    Rezultatul?poate l-a gasit cineva
    Stima!

  21. Da, este greu de crezut pana n-ai simtit pe pielea ta sau vazut la a altuia…Ii plang pe cei care sunt asediati pe post de cobai..Eu am simtit si vazut ……..

  22. Reteta 50-50 de adevar/minciuna e aproape de adevar.Eficienta in a convinge dar si in a zadarnici orice maniera de informare riguroasa.Iti spun un adevar (partial) dar sunt inutile legal sau public deoarece le descalifica partea de minciuna (stridenta) din ele.
    Excludeti din campania lorelementeprecum: ezoterism, inchipuire, iluzie etc. Sunt
    cei 50% de minciuna ce deviaza informarea autentica si duc discutia spre senzational-paranormal.
    Adevarul gol-golut, incercat pe pielea mea ani de-a randul
    este ca autoritatile (cu SRI in frunte) intreprind toate astea impotriva civililor sub pretextul sigurantei.Intocmai cum facea
    pe vremuri Securitatea.Doar ca de data asta s-au schimbat stapanii, fratele cel mare nu mai e la rasarit ci peste ocean,
    tehnica (psihotronica de care v-am vorbit) a luat un avant incredibil iar know-howul (dezinformarea ,organizarea campaniei) e unul nou dezvoltat de americani pe baze moderne.
    Asadar nu sunt arestat,deportat in Siberia ci baietii se ocupa de mine la domiciliu,curat, fara urme, fara a atrage suspiciuni.
    Eventualele esecuri se explica usor: „Si-a pierdut mintile,saracul!
    N-a avut noroc in viata…A murit de inima rea…In ultima vreme era tot mai mahnit…Vorbea in doi peri, zicea ca e hartuit…”
    Si n-au nici o pregatire ezoterica, nu sunt super-spioni sunt marlani de-ai nostri, din popor dar cu arma cea tare in mana,
    metoda importata de la americani si unda verde primita de la ei
    pentru actiune.Efortul e parte a sistemului global de securitate
    si supervizare a individului si maselor si care e la un stadiu incipient..Ca o paranteza, e nevoie sa separam termenii Politie Globala de Masoni, Societati secrete, etc. Primul e sistemul politienesc pus la punct la nivel mondial, cea de-a doua categorie e bau-baul aratat sa ne sperie si sa ne faca conformisti si necritici in raport cu deciziile primului.(50-50, cum spuneai…)
    Probabil nu e nimic ingrijorator: roadele experimentelor asupra mea e viitorul ce se prefigureaza societatii voastre si a copiilor vostri. Am avut oportunitatea sa degust din doctoria pregatita
    pentru cei categoria „suspectilor” care necesita o „supraveghere
    mai apropriata”.Probabil tot ce trebuie sa faceti este sa nu intrati in aceasta categorie si cu siguranta veti ramane teferi, scutiti de neplaceri. Alternativa, pentru ceilalti, o puteti vedea mai sus.

  23. Articolul nu are nici o legatura cu flacara violet. E ca si cum ai zice ca vorbesti despre calitatile protective ale usturoiului, iar apoi prezinti o poveste cu vampiri.

    Iar ca sa discutam la obiect, tehnicile de protectie impotriva atacurilor energetice care au legatura cu flacara violet sau raza violet tin mai mult de religiile orientale decat de crestinism.

    Tehnicile crestine prezentate in finalul articolului, precum curatirea spirituala prin post sau rugaciune functioneaza si ele. Sunt doar una din multele cai de protectie, fiind in esenta cam acelasi lucru cu meditatiile atunci cand sunt realizate corect.

    – Editat pentru atac la adresa credintei crestine. –

  24. Observ ca pe toate forumurile sau blogurile exista o dezinformare totala.Toata lumea incearca sa isi sustina anumite idei( idei cultivate din familie sau desprinse din internet ,mai ales desprinse din ,,cultura internetului”).Oameni buni,de cand nu v-at i mai uitat pe cer-vorbesc foarte serios-a mai iesit cineva din bloc(cu siguranta zilnic) si s-a uitat spre cerul LIBER ?
    Am sa va spun un ,secret”/sunt un om normal care la un moment dat a cautat ”ADEVARUL” -concluzia-fiecare dintre noi detinem PARTI DIN MARELE ADEVAR.HAI sa incercam sa facem un TOT…Daca toti oamenii de BUNA SI DE REA CREDINTA(am inteles foarte,foarte tarziu ca ,SATANA’ marele ,,RAU” face parte din DUMNEZEU) DACA AM ACCEPTA IDEEA ACEASTA atunci o sa devenim cu adevarat niste OAMENI LIBERI….
    INCERCA sa intelegi CA EI TOT TIMPUL DESPART LUMEA IN DOUA -DUMNEZEU si DRACUL….dar daca DUMNEZEU A ORANDUIT LUMEA ASA?

    • Din cine face parte necuratul ? Mai frate, un pic de catehism ortodox nu ti-ar strica deloc! Articolele de pe Lumea dupa Eufrosin nu au nici o agenda, decat relatarea adevarului, a miezului pentru care multe foi de ceapa trebuiesc date la o parte ca sa ajungi la el.

      Poate unele lucruri par exagarate, radicale etc., dar totusi, sunt bazate pe experienta de viata concreta a celor care le descriu. Cine nu intelege, nu are decat sa le afle singur, daca poate. Aici nu suntem in „bussines-ul” dezinformarii, ci din contra.

  25. IMI PARE BINE CA ,,EU SAU VOI” suntem cei care stabilim ,,ADEVARUL ADEVARAT” (SUNA CA TREI PUNCTE . . .-am putea IMPACA BINELE SI RAUL…
    Reformulez: daca ar fi numai bine pe PAMANT(TOT CE VA DORITI VOI) CE ar mai urma?

  26. IN ALTA SI ALTA ORDINE DE IDEI ……..daca nu am ramane doar la nivel de discutii? daca eu sau VOI am propune ,,CEVA” CONCRET
    1-eliminarea pasapoartelor(permiselor) biometrice.
    2-orice vaccin sa se faca daca se demonstreaza ca nu are efecte adverse la nici un pacient,indiferent de boala pe care acesta o are.
    3-primul ,, PARIU „unul dintre compromisurile lui 2010(vor urma si altele) pe care cineva l-a pus ,,antiscutul American pe teritoril ROMANIEI….
    mai putem sa adaugam , chiar va rog daca tot ,vorbim’ ca fetele……………

  27. daca am vota si votul ar fi pozitiv(un ,,REFERENDUM’)’ cel putin pentru cele TREI puncte de mai sus ,,ar insemana ca eu MI-AM atins scopul”

  28. ovy, ai reusit sa diluezi subiectul cu nimicuri gen pasapoarte biometrice, vaccine sau subiecte ce nu-si au locul aici: satana, Dumnezeu, Marele Adevar,credinta, referendum etc.
    Ai izbutit sa duci discutia catre nicaieri ca un profesionist indrugand verzi si uscate. Buna initiativa ai incheiat-o cu o lunga si incoerenta vorbarie menita sa descurajeze si ultimul cititor cu bunavointa si interes pentru subiect.

  29. ptr. unii comentatori de aici….. exista un Dumnezeu – insumeaza totalitatea legilor Universale

  30. vorbiti despre multe, dar pe subiect, nu.
    Ce flacără violet,domnule? Asta este o tîmpenie.
    Bey, ori ziceţi ceva pe subiect ori tăceţi. Terminaţi cu comuniştii, fasciştii, democraţii şi rahaţii.
    Nu există nici o putere în vreo flacără violet , afară de puterea calorică din unele flăcări ce conţin substanţe ce pot să le coloreze. Ăia au vrut să spună că ar fi o flacără ce influenţează psihicul. E o prostie; nu există aşa ceva. Dacă asta a spus Geoană înseamnă că e un dobitoc.

  31. Draga LAURENTIU nu stiu de ce DUMNEZEU nu-si are locul aici.Daca vreti sa discutam despre ,,,,MAREA FLACARA violet ” pe mine m-ati pierdut(este o alta forma grosolana de manipulare asa ca sa ne distraga atentia de la problemele principale ale societatii si noi aici sa varsam multa „cernela” tocind tastatura degeaba).PROPUN ca de maine sa ne imbracam toti in violet ca sa derutam ,,inamicul”.

  32. pai si ajentul Ion Ilici Iliescu unde e? nu e la PSD? si tigan, si scolit la Mockba, trebuia sa dea rapid cu flacari rosii

  33. Văd că v-aţi pus pe taclale, dar despre ce scrie în articol nu prea vorbiţi. Pînă la urmă care e adevărul despre acea flacără violet? Adică ce credeţi voi? Eu cred că Geoanăe prost de la natură şi nu e nevoie de altceva ca să îl facă mai prost şi mai caraghios.
    Despre răscoala din 1907 autorul articolului, al cărui nume nu ne este spus, dă fel de fel de date fără să prezinte vreo sursă. Aflu acum cu stupoare că nişte ţărani au apărat unele conace boiereşti în anul 1907 ca să nu fie vandalizate de agenţi austrieci care se deplasau nestingheriţi prin Moldova pt că probabil toţi jandarmii, poliţiştii şi prefecţii dormeau. Mi se pare deplasat să faci asemenea afirmaţii şi să nu prezinţi surse şi documente sau alt soi de izvoare.

  34. Crin Antonescu se pare ca nu si-a revenit nici astazi, la o privirea mai indeaproape poti observa ca asta asa era de la mama lui, asa-i este structura genetica…

Răspunde!