EBA faţă în faţă cu evreii


Aflăm din ziare că EBA a fost în vizită la Auschwitz. Puţin mai înainte, Preşedintele Israelului a ţinut încă un alt discurs de admonestare Bundestagului adunat cu japca la Berlin – nu se putea scăpa ocazia de-a mai stoarce nişte lacrimi de complezenţă şi odată cu ele niscai saci cu euro, sau măcar două-trei submarine militare nemţeşti, dintre cele mai performante. Uitasem, alea s-au dus deja plutind…poate nişte avioane ale Luftwaffe de data asta.

Ştii sigur că lumea-i cu curu-n sus, atunci când germanii vor pace, iar evreii, război!

Mă miră puţin alegerea titlului: „Elena Băsescu a fost în vizită la Auschwitz”. Doar n-a fost singură! Era doar una dintre câţiva euro-parlamentari români şi alte oficialităţi care s-au prezentat acolo cu nu ştiu ce ocazie. Ştiu ei după miros ce-i trebuie carierei politice dacă-i să strălucească ca un meteorit. Sau să pută ca unul căzut…

Dacă titlul spunea simplu „euro-parlamentari români s-au dus în vizită la Auschwitz”, nu citea nici dracu’ ştirea. Aşa, a aflat tot românul. Isteţ!

Cât de important este pusul cenuşii în capul colectiv al neamului care nu s-a făcut vinovat de nimic, înafara salvării strămoşilor celor care încearcă să îl culpabilizeze astăzi! Avem chiar si un monument care o dovedeste si un antecedent penal la Galati: sa te tii ce purcoaie de bani vor curge de-acum ‘nainte in cuferele lor! Asta pe langa cele 4 miliarde de euro revendicate de catre Israel ca si despagubiri – sa-i spunem mai pe sleau extortiune?

Toate astea se intampla pe cand Romania de-abia mai sufla, cu aproape 1 milion de someri. Inteleg sa faci afaceri intr-o tara pentru imbogatirea proprie, dar ce se intampla acum in Romania, este cu totul altceva. Iar reprezentantii nostri, fac temenele sfantului Auschwitz…

De ce ne este răsplătită astfel bunătatea ?

Reclame

11 răspunsuri

 1. eba asta este bine dresata ………….

 2. De ce imi stergi comentariile, anal-fabetule?

 3. Ce chestie stranie…papagalu’ meu se numeste poco…

 4. Si ce ramane cu milionul de someri ?
  Ce legatura are cu prefectura ?
  Poate si biciclistii sunt de vina , nu numai evreii …

  • Ca unul care imi scrie din Germania, inteleg atitudinea dumitale: tre’ sa te daii bine cu ei, ajuta la cariera.
   Alternativa omului cinstit este insa tacerea. Sau e posibil sa nu-ti dai seama de relatia cauza-efect?

   Stii dumneata cate miliarde peste miliarde de DM, apoi euro, au fost luate cu japca tarii in care locuiesti ? Asta, dupa ce 2 milioane de germani au fost asasinati cu sange rece de catre invingatori in lagare de exterminare, cu mult mai multi decat au murit pe front din ’41 incoace.
   Iti recomand sa citesti James Bacque, „The other losses”. O ofer chiar, tradusa in limba romana, aici „Morti din diverse motive”.

   Acum fa un efort sa iti imaginezi cum ar fi aratat patria dumitale adoptiva daca teribila razbunare evreiasca nu s-ar fi abatut asupra ei.
   Argumentul cu biciiclistii e oferit atunci cand se urmareste trivializarea discutiei si ridiculizarea interlocutorului. Asum totusi ca esti de buna credinta, si ca doar ai gresit.

 5. Din pacate toata lumea vorbeste despre ei (evreii) pe la colturi dar nimeni nu ia nici o masura.Tuturor le este frica sa faca ceva.Suna telefonul la serviciu .Cum e un nume ce se termina in „man” sau „stein” , etc. totii sar.Se rezolva problema imediat.S-a terminat convorbirea incep sa isi spuna parerile fara nici o frica.Asa cred ca se intampla in toata lumea.
  Tare m-am intristat la citirea articolului postat pe altermedia cu titlul „Doi ani de când Israel a cumpărat România”.
  Imi vine sa plang. Oare chiar sa ii lasam sa ne faca sclavii lor????????????Oare cand se va trezi romanul?
  In sfarsit!Sa ne dea Bunul Dumnezeu putere sa rezistam la toate cate urmeaza si pe mine sa ma ajute sa ma intorc cat mai repede acasa!

  @Eufrosin am o intrebare.
  Crezi ca daca copiez articolul de pe altermedia si il trimit sub forma de e-mail tuturor prietenilor mei ar fi vreo problema?
  Am mai procedat asa dar abia acum imi dau seama ca poate ar trebui sa cer pemisiunea cuiva.
  Apropos!De fiecare data cand trimit astfel de e-mail-uri ajung in Spam sau Yahoo imi transmite un measaj precum ca temporar imi este suspendat contul din diferite motive sau ca nu s-a putut trimite fiind prea mare volumul de adrese.

  Dumnezeu sa va binecuvanteze !

  • Nu e nici o problema sa re-trimiti articole prin e-mail, cata vreme oferi si adresa unde ele au fost postate. Multumesc la fel, Doamne ajuta!

 6. poate deoarece coacerea minti mle a suferit de ” zgarie branza” oi fi niscai mai tantalau de oricat m-as chibzui ma mana gandul ca-i o lucratura impotriva Neamului iudeu ca zau ca-i pacat sa admiti ca or fost adusi ca jertfa de tat 1
  Mai ca-i vine sa cred ca cineva-si rade de sarmanul Neam evreu pai daca eu as fi Presedintele Domniilor Lor as da in judecata pa aia care in loc sa zica clar si raspicat ca or fost Ucisi un mare numar de Evrei prin tat felul de metode groaznice si inumane vine sa zica ca-i vorba de Jertfa prin ardere de tot , asa cum zice ad literam cuvantul grecesc !
  oi fi tantalau si ca nu bag de seama ca istorici zic ca Hitler o fost si el Evreu si deci as zice c-o facut precum Cain cu Fratele sau Abel .
  Dar mai bine ma las de a discuta vorbe cand oricum ” Ascunse-s Caile Domnului !!!
  Doamne ajuta !!!
  petru borodi/Cluj
  P.S daca am tulburat pe orescine , iertare-mi cer de pe amu .

 7. stiam ca-s tantalau dar bag de seama ca-s si uituc , ca-m uitat tomna de fatuca aia Eba , no ce sa graesc o tocmito tataneso in slujba buna si nu pa pitule !
  petru borodi/Cluj
  P.S. E bai cu mintea, io ce sa zic altele mai uit si io ca tat omu cu zoale multe !
  Asa-s pierd unii timpul cu tat felu de nadabai si uita de cele destoinice si de trebuinta !

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: