Vaccinul care nici de testat nu-i bun


Testele vaccinului H1N1 Cantgrip, efectuate pe copii cu varsta intre 10-16 ani, au fost blocate datorita controverselor, spune directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel.

Părinţii celor 36 de copii-cobai incluşi în studiu, primeau 150 euro pentru I-ul vaccin după care erau monitorizaţi timp de 21 de zile. A II-a şi a III-a doză de vaccin se plăteau cu 200 de euro total, după care copiii erau urmăriţi timp de şase luni pentru efecte adverse. De ce să-i injecteze atât si să aştepte şase luni, când oamenii pică morti a doua zi după vaccin?

Controversele nu sunt decât faptul că vaccinul este încărcat cu mercur, formaldehidă şi alte „bunătăţi” şi că a omorât şi paralizat oameni în scurtul interval de când este promovat intens de către guvern şi media. Iar faptul că firma care conduce testarea, IFE Human Pharmacology, devenită între timp Pierrel Research HP-RO, oferea părinţilor sumele de bani în mod ne-oficial, în timp ce pretindea că bieţii copii sunt „voluntari”, vădeşte felul josnic în care se fac afaceri cu sănătatea oamenilor de către statul aservit industriei farmaceutice. Doar niste copii români, nu-i aşa ?

Vă daţi seama la ce hal de ticăloşie se pretează guvernanţii noştri dacă au oferit atât copiii cât şi întreaga populaţie a ţării pe tavă să fie injectată cu ceva care nici bun de testat nu e fără subterfugii, înşelătorie şi manipulare, urmate de scandal ? Practic, orice copil primeşte vaccinul de când Streinu-Cercel ne alarmează cu prognoze sumbre şi tiranizează cu ordine despotice, dacă părinţii încrezători îl ofereă la vaccinat. Acum se vădeşte că nici măcar testele nu sunt în stare să le facă în mod ştiinţific, corect. Întâi vaccinăm, apoi dregem hârţogăria ca să arate bine…
În schimb, încă se plănuieşte începerea vaccinării copiilor cu vârsta între 6-16 ani, din luna Februarie.

Ce-o fi în apa de băut a ăstora – a înnebunit guvernul de ţine morţiş să inoculeze boala şi moartea-n noi ? Atât de importantă a ajuns supunerea faţă de politicul-corect-criminal impus de către Ue şi americani, încât suntem sacrificaţi ca vitele? De ce în loc să ne apere de false pandemii-făcute-la-ordin pentru de-populare şi profit, ei ne vând – ne reprezintă ăştia ?

Tâmpenia explică situaţia numai până la un punct: ştim că există oameni avizaţi în sistem şi că şi-au exprimat poziţia. De ce sunt ignoraţi şi marginalizaţi aceştia, pe când spusele şi dorinţele vaccinatorilor devin politică de stat ? Nu vi se pare că o forţă ascunsă şi atot-cuprinzătoare ne doreşte vaccinaţi? Fireşte că aşa e, doar i-am expus deja

Apoi, să nu le stricăm noi planurile banditeşti strigând la ei să-şi bage vaccinul acolo unde nu străluceşte soarele?
Ar fi frumos, dar din păcate, ca un „gest frăţesc”, guvernul României donează 500,000 doze fraţilor de peste Prut, care încă nu s-au dumirit cu ce-au de-a face…

Am o propunere şi mai bună: profitând de climatul general şi de faptul că şi guvernele altor ţări acceptă fără crâcnire ordinele primite de la lojă, ce-ar fi să donăm toate cele 5 milioane de doze de vaccin Cantgrip, guvernelor statelor care duc o politică anti-românească? După ce le vor fi injectat în cetăţenii lor, atât de grave for fi consecinţele, încât nu vor mai avea puterea să ne facă rău. Glumesc, fireste: nu pot dori asta unor alţi oameni şi ei la rându-le victime ale guvernanţilor lor.

Mizeriile nu trebuiau produse de la bun început. Acum că tot le-avem, ar trebui vărsate toate într-un container de oţel cu pereţi dubli şi cineva plătit bine pentru a ne debarasa de el undeva, cât mai departe de România.

6 răspunsuri

 1. ma repet, suntem un popor trist, neam de mamaligari, nu din vina noastra, int-adevar, asa am fost mentinuti de secole in prostie, ca sa poata face ei ce vor cu noi; daca eram un popor cat de cat cu coloana vertebrala, dupa ce a iesit la suprafata mizeria testelor pe copii, carora le cumparau tacerea cu 500 RON, toti astia, alde Streinu- cercel (ce nume predestinat) si cei din guvern (sa nu uitam de VIdeanu si Berceanu cei cu Rosia Montana, de Tariceanu cu petrolul din Marea Neagra oferit gratis strainilor, cand ucrainenii declara ca daca l-ar fi castigat ei la Haga, ar fi rezolvar problema petrolului pt intreaga Ucraina pt sute de ani, si exemplele pot continua), deci toti astia, erau de mult luati de guler si scosi afara din guvern cu suturi in cur si umpleau puscariile.
  Dar, nu, ei ne conduc. Pt ca totul e cu susul in jos, nimic nu e ceea ce pare.

  • Nu da vina pe poporul „trist, neam de mamaligari”, din care si tu faci parte, probabil. Poti sa blamezi mizeria asta imputita de media care n-are Dumnezeu, poti sa dai vina pe politicienii ticalosi care, intr-adevar, ar trebui sa populeze puscariile, nu parlamentul, guvernul si alte institutii. Tocmai apartenenta noastra la poporul cel trist ne face sa respiram si sa mai deschidem cate un ochi, unii (sper ca destui) dintre noi. Ca popoarele vesele si mancatoare de fructe de mare din Apus sunt varza. De Bruxelles.
   PS: Mie imi place mamaliga.

 2. Dar cine le da dreptul sa aiba cobai copii ? Ce institutie se ocupa cu asemenea abuzuri ?

  • Din cate am citit pe site-ul senatorului Iulian Urban testele medicale pe copii sunt ILEGALE atat in Romania cat si in UE. In momentul asta nu exista nici o baza legala pentru a se testa vre-un medicament pe minori in Romania deoarece nici macat parintii nu au dreptul moral sa decida ca un copil sa fie supus la experimente medicale.

   Deci toata povestea e penala din start, dincolo de banii care se platesc parintilor.

 3. …daca interesa pe cineva continutul altor vaccinuri dp piata , indiferent de tulpina, vedea ca acestea contin mercur , formaldehida si alte bunatati , la fel ca si acesta…mare lucru

  • Va fi mare lucru mai incolo, caci daca ai avut mai multe vaccinuri cu mercur, ti-ai „imbunatatit” sansele sa dezvolti boala Alzheimer. Nu-i prea distractiv sa nu mai stii cum te cheama.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: