Patru tare care desfigurează omul


Noi traducem liberalismul prin cuvîntul progresism… (acolo e reprezentată Alexandra Ocazio Cortez, socialista milionară care aduce rușine Congresului Statelor Unite).

7 răspunsuri

  1. Tineri pe care nu au reusit sa ii intoxice cu minciuni si uratenii , care nu se lasa sufocati de ordinator, televizor si portabil, care sunt NORMALI.
    Am convingerea ca haitele de juni oportunisti care plimba mape prin salile facultatilor de stiinte politice si prin cabinetele trepadusilor de la Brussel nu numai ca nu ii inteleg pe Olimpicii si Campionii Romaniei ,dar ii si detesta.
    Sa rezisti si sa stralucesti in aceste vremuri este dovada faptului ca Dumnezeu nu si-a intors fața de la noi.
    https://m.digisport.ro/alte-sporturi/romania-a-cucerit-trei-titluri-la-jocurile-universitare-europene-desfasurate-in-polonia-1828743

    • Mai mare dragul. Mulțumesc pentru veste. Da, vremurile bune așteaptă România.
      Încă ceva: s-a observat că vaxurile scurtează dramatic telomerii.

      • Da, eufrosin prietene zise siTorheh in gura mare in plen, spaland rusinea tagmei profitorilor bicisnici trimisi la Brussel.
        Efectele secundare sunt handicapante cand nu omoara de-a dreptul romanul vaccinat.
        Este memorabila interventia lui Torhes in interpelarea lui Rafila.
        Raspinsurile la cele 4 intrebari adresate de Torhes nu sunt inregistrate sau sunt inregistrate dar a fost interzisa difuzarea.
        Intrebari:
        1 De ce nu este facut public contractul de achizitie a vaccinurilor si de ce sunt suprimate pasaje din document
        2 De ce nu se face public raportul privitor la efectele secundare ale vaccinurilor
        3 De ce se anvizajeaza achizitionarea de noi vaccinuri impotriva variantei Omicran cand se stie ca produsele comercializate de Moderna si Pfizer se afla in faza experimentala pe om
        4 In ce masura specialistii romani au putut analiza propunerile primite de la societatile farmaceutice

        Inregistrarea incepe prin interventia unei doamne parlamentar din Franta care cere explicatii privitoare la modul in care Romania a gerat criza covid.
        Spre consternarea tuturor, doctorul Rafila a dezvaluit strategia specialistilor romani care au decis ca bolnavii sa fie tratati in ambulatoriu sub coordonarea medicilor de familie.
        Concluziile au fost simplu de tras.
        Medicii romani sunt mai buni decat medicii francezi, spitalele si azilele sunt de evitat ,dar din motive diferite, in ambele tari.

        • Da, Cristian Terheș a fost citat în mod admirativ și de către publicații americane pentru poziția lui. Ne-a făcut cinste.

  2. O alta veste buna este ca telomerii *cromozilor in care se ascunde geniul jurnalismului polemic coroziv, inspirat, scanteietor care ne duce cu gandul la Eminescu, Caragiale, Pastorel Teodoreanu, Arghezi si mai incoace, la cativa Catavenci, nu numai ca nu s-au scurtat, ci s-au lungit surprinzator de mult.
    Cand ajunsesem la un pas de depresie, primii un ghiont din partea unui Amic care imi zise: „Ia de citeste.!” si citii.
    Nu stiu cine este doamna aceasta mişto, dar mă ung pe suflet articolele dansei si, cum zicea Giurescu, imi edulcoreaza angoasele.
    Pierit-a limba de lemn si „Luminita de la capatul tunelelui” chiar se intrezareste spre spaima alora ştantati Stefan Gheorghiu!
    https://gandeste.org/analize-si-opinii/luminita-arhire-mult-premiu-pentru-nimic-comedie-de-sezon/124666/
    https://m.activenews.ro/opinii/Fratele-ambasadorului-cu-46-de-camere-catre-stapanul-cu-6-case.-Luminita-Arhire-IN-CONGRUENTA-VESELA-CU-SPIRITUL-POZNAS-AL-ALONJEI-175393
    *telomerii sunt caciulitele acelea din capul bratelor cromozomilor care cu cat sunt mai scurte, cu atat viata fiintei carora apartin este mai scurta. Si invers.
    Fiinta umana este inzestrata cu capacitatea de a creste dimensiunile telomerilor lungindu-si durata de viata. Si invers.

  3. Atentionare privind pericolele jocurilor pe calculator.
    https://www.7sur7.be/monde/le-petit-archie-en-etat-de-mort-cerebrale-sera-debranche-ce-lundi~a24777a3
    Astazi la ora 14, adica peste un sfert de ora, copilul Archibald Battersbbi in varsta de 12 ani va fi euthanasiat la un spital din Marea Britanie impotriva vointei parintilor sai.
    Copilul se afla in moarte cerebrala in urma leziunilor create prin participarea acestuia la un joc in linie , pe ordinator.
    Parintilor li-s-a permis sa fie prezenti in momentul debransarii copilului de la aparate si sa il tina in brate…
    Cred ca „generozitatea” personalului sanitar este determinata de presupunerea ca baietelul totusi, simte ceva, trece printr-o emotie…
    Dumnezeu sa il mangaie si pe Archibald si pe parintii sai.

  4. Din ciclul ” Nu mor caii cand vor cainii” care caini sunt de fapt ticalosii ce se caznesc de peste trei decenii sa distruga Invatamantul si Sportul de parformanta.
    https://sport.hotnews.ro/stiri-alte_sporturi-25721736-catalin-chirila-performanta-extraordinara-mondiale-cucerit-aurul-canoe-simplu-1000.htm
    https://www.edupedu.ro/foto-locul-i-pentru-romania-la-olimpiada-internationala-de-limba-germana-2022-este-prima-medalie-de-aur-obtinuta-vreodata-de-tara-noastra-la-aceasta-competitie
    Superba si frumoasa ironie. Medaliatii de la Olimpiada de limba germana nu sunt elevi din Sibiu. Si de altfel, majoritatea carturarilor germanofoni nu au fost etnici germani.

Răspunde!