Ați văzut o „mașină” Tesla care să zboare? Nici eu.. pînă acum


6 răspunsuri

 1. Cred că daunele costă cît mîncarea mea pe şase luni plus facturile.

  • Dar dacă exploda și bateria? A avut noroc prostul.

   • Mă întreb în care parte a maşinii mai exact se află bateriile. După cum a zburat e clar că faţa atîrnă foarte greu comparativ cu spatele şi nu ştiu dacă motorul în sine poate fi atît de greu, ştiind că bateriile de fel sînt destul de grele.

    Oricum, probabil s-au făcut destule teste de impact frontal cît să fie suficient de protejat orice ar fi acolo în faţă. Iar bateriile probabil au alte elemente declanşatoare mai subtile decît un impact puternic. Dacă au reuşit ele să pocnească la nişte amărîte de telefoane Samsung cu ani în urmă…

    Fericiţi cei săraci – cu sau fără duh – căci ale lor sînt trotuarul şi auto-pingeaua. 😀

    • Bateria se află în „burta” mașinii, chiar la baza caroseriei și e renumită pentru incendii spontane, chiar și atunci cînd jucărioara e parcată. E de departe cea mai grea piesă a înjghebării ăleia dătătoare de cancer colo-rectal datorită cîmpurilor electromagnetice foarte ridicate emise de către sistemul electric. Mai și dau idioții prețuri demne de un Porsche ca să se aranjeze.

     • N-au echilibrat-o şi ei, ori n-au făcut teste… de zbor? 🙂
      Sincer n-am nici un fel de informaţii despre jucăriile astea, nu mă pasionează. Dar mi se pare intrigant că am ajuns să trăiesc ceea ce doar îmi construia imaginaţia în copilărie – adică prin anii ’70.

      Preţurile nu mai reflectă de foarte mult timp nici valoarea reală şi nici calitatea mărfii – oricare ar fi aceea. E mai mult ca un joc de-a „cine poate, oase roade; cine nu – nici carne moale”. Un joc la puterii, al superiorităţii unora puţini asupra maselor obediente. Cine înţelege asta stă deoparte, pe trotuar, la umbra teiului şi priveşte la dobitocii care îşi dau cu Tesla în… asfalt. 😉

 2. Ieri, in ţara Mercedesului si a Volkswagenului s-a infipt Musk cu Tesla lui care l-a adus pe Schultz intr-o stare suspecta de extaz .
  Pana la finele anului viitor , 12000 de nemti vor lucra in beneficiul proprietarului societatii care se va intinde pe 300 de hectare.
  Majoritatea participantilor la ceremonie aveau un aer de semiroboti si Muskul semana in linii mari cu originalul…

  https://www.leblogauto.com/2022/03/tesla-inaugure-giga-factory-allemagne.html

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: