Delta, Omicron, Illuminati, desigur o coincidență


Se potrivesc de minune literele grecești cu rezonanțe anume alese pentru înfricoșarea noastră, cu simbolurile masoneriei. Nimic de văzut cetățeni, treceți mai departe..

5 răspunsuri

 1. Parere de PAREROLOG

  ATENTIE… unii din ce-i ce au instrumentat COVRIGUL MONDIAL ,detin PATENTUL/brevetul=brandul ptr ,,GENA’’ artificiala (ARN mesager)care o adauga prin INJECTIE=Vaccin,la GENOMUL oamenilor ducand astfel la un ADN-complementar=SINTETIC,insemnand modificarea ADN-ului natural al omului prin acest ARN-M.
  ASTA E CEA MAI IMENSA MINCIUNA DE LA FACEREA LUMII= PLANdemia covrigului…
  Si astfel INTREAGA OMENIRE este pe o PISTA FALSA TOTAL…cauta sa se bata cu un virus care NU EXISTA, si cauta ori medicamente,ori aspirina,ori ivermectina,ori vaccinuri,ori ALTE TRATAMENTE,dar ei TOTI is pe o pista FALSA pe care acesti MALEFICI au intins-o intregii specii umane.
  Deja e PREA TARZIU ptr aceasta lume,vazand ca sunt MILIARDE,deja INSEMNATI,in nici un an de zile(ca pe 28 decembrie 2021 se implineste un an) cu INJECTII BREVETATE de acestia,astfel oamenii ajungand BUNURI si SCLAVI ai celor care detin BREVETUL sau marca inregistrata a acestor INJECTII.
  Asa ca aceasta INJECTIE,vedem plina si de NANOCIPURI(creaturi cu tentacule),nu e un vaccin impotriva unui virus ,,ucigas’’,ci e o INSEMNARE a oamenilor lor,care devin AI LOR,ca si BUNURI sau ca si SCLAVI insemnati de GENELE lor artificiale si BREVETATE la Oficiul de Brevete si Marci Inregistrate SUA,ei o numesc PE FATA…VACCIN personalizat…
  Vedem azi ca dementii detinatori de brevete genetice isi REVENDICA ,,BUNURILE’’= organismele umane MODIFICATE GENETIC,caci DUPA acordul INSUSIT al lepadatului de a face/lua INJECTIA,i se da NUMARUL NUMELUI FIAREI(Apocalipsa cap 13)=codul QR de INJECTAT prin care omu’ MODIFICAT genetic apartine FIAREI=computerul cel mare=Inteligenta Artificiala.
  E ca la nastere,cand diavolii prin sionisti, ne dau CNP=numarul omului,de care trebuie sa ne lepadam in decursul vietii noastre pamantesti,iar acum precum stim din Sf Scriptura ca de la Iisus Hristos,omul botezat si PECETLUIT la botez,cu pecetea Darului Duhului Sfant se numeste Noul Adam in Iisus Hristos,asa si diavolii prin sionisti, aduc ,,pecetea’’ lor=SERUL/injectia cu MARN(semnul FIAREI in Apocalipsa cap 13) prin care il face pe om MUTANT genetic si ii da un numar(cod QR) ,adica se naste,,noul om’’….OMUL LU’ ANTIHRIST…
  E GENIAL de satanicce au facut astia pe pamant.

  Despre UNELE brevete genetice aflam de pe NET,dintr-un document al Curtii Supreme a SUA,ca exista un ..OFICIU DE BREVETE ȘI MĂRCI COMERCIALE ….iar din acest document aduc pe ULTRASCURT unele
  PRECIZARI/scrieri din acel document.
  Traducerea din engleza in romana e facuta cu google translate,fiindca documentul are aproximativ 20-25 de pagini..
  Incepem :

  SUPREME COURT OF THE UNITED STATES
  No. 12–398
  ASSOCIATION FOR MOLECULAR PATHOLOGY, ET AL., PETITIONERS v. MYRIAD GENETICS, INC., ET AL.
  ON WRIT OF CERTIORARI TO THE UNITED STATES COURT OF APPEALS FOR THE FEDERAL CIRCUIT

  …..
  2. ASOCIAȚIA PENTRU PATOLOGIE MOLECULARĂ v. MYRIAD GENETICS, INC. Programa Susținut: Un segment de ADN natural este un produs al naturii și NU ESTE ELIGIBIL PENTRU BREVET doar pentru că a fost izolat, dar ADNC ESTE ELIGIBIL PENTRU BREVET deoarece NU ESTE NATURAL. pp. 10–18.
  (a) Actul brevetelor permite eliberarea de BREVETE PENTRU „[O]ORICINE INVENTEAZĂ SAU DESCOPERĂ ORICE e NOU ȘI UTIL…
  În cele din urmă, Myriad susține că practica anterioară a OFICIULUI DE BREVETE ȘI MĂRCI COMERCIALE de a acorda brevete genetice are dreptul la deferență, citând JEM Ag Supply, Inc. v. Pioneer Hi-Bred Int’l, Inc., 534 US 124, un caz în care Congresul a aprobat o practică PTO în legislația ulterioară. Nu a existat o astfel de susținere aici, iar Statele Unite au susținut în Circuitul Federal și în această Curte că ADN-ul izolat nu era eligibil pentru brevet conform §101. pp. 12–16.3 Citați ca: 569 U. S. ____ (2013)
  Programă
  (c) ADNc NU ESTE UN „PRODUS AL NATURII”, deci ESTE ELIGIBIL PENTRU BREVET conform §101. cADN-ul nu prezintă aceleași obstacole în calea brevetabilității ca segmentele de ADN izolate care apar în mod natural. CREAREA SA(ADNc) are ca rezultat o moleculă numai cu exoni, care nu apare în mod natural. Ordinea sa a exonilor poate fi dictată de natură, dar TEHNICIANUL DE LABORATOR CREEAZĂ, fără îndoială, CEVA NOU atunci CÂND INTRONII SUNT ÎNDEPĂRTAȚI DINTR-O SECVENȚĂ DE ADN PENTRU A FACE ADNC. pp. 16–17.
  (d) Acest caz, este important de menționat, nu implică revendicări de metodă, brevete privind noi aplicații de cunoștințe despre genele BRCA1 și BRCA2 sau brevetabilitatea ADN-ului în care ordinea NUCLEOTIDELOR NATURALE A FOST MODIFICATĂ. pp. 17–18.
  …..
  MYRIAD A OBȚINUT UN NUMĂR DE BREVETE PE BAZA DESCOPERIRII SALE.
  Acest caz implică revendicări din partea a trei dintre ele și ne solicită să stabilim dacă un segment natural de acid dezoxiribonucleic (ADN) este eligibil pentru brevet în conformitate cu 35 U. S. C. §101 datorită izolării sale de restul genomului uman. De asemenea, abordăm eligibilitatea pentru BREVETARE A ADN-ULUI CREAT SINTETIC, cunoscut sub numele de ADN complementar (ADNc), care conține aceleași informații de codificare a proteinelor găsite într-un segment de ADN natural, dar omite porțiuni din segmentul ADN care nu codifică proteine. Din motivele care urmează, susținem că un segment de ADN NATURAL ESTE UN PRODUS AL NATURII ȘI NU ESTE ELIGIBIL pentru brevet doar pentru că a fost izolat, dar că ADNC ESTE ELIGIBIL PENTRU BREVET DEOARECE NU ESTE NATURAL. Prin urmare, afirmăm parțial și inversăm parțial decizia 2 ASOCIATION FOR MOLECULAR PATOLOGY v. MYRIAD GENETICS, INC. Opinia Curții Curtea de Apel al Statelor Unite pentru Circuitul Federal…..
  GENELE FORMEAZĂ BAZA PENTRU TRĂSĂTURILE EREDITARE ALE ORGANISMELOR VII. Vezi, în general, Association for Molecular Pathology v. United States Patent and Trademark Office, 702
  F. Sup. 2d 181, 192–211 (SDNY 2010).
  GENOMUL UMAN este format din aproximativ 22.000 de gene împachetate în 23 de perechi de cromozomi. Fiecare genă este codificată ca ADN, care ia forma familiarei „duble helix”(doua legaturi) pe care medicii James Watson și Francis Crick au descris-o pentru prima dată în 1953. Fiecare „bară transversală” din legaturile ADN-ului constă din două nucleotide unite chimic. Nucleotidele posibile sunt adenina (A), timina (T), citozina (C) și guanina (G), fiecare dintre acestea se leagă în mod natural cu o altă nucleotidă: A se face perechi cu T; C perechile cu G. Barele transversale de nucleotide sunt conectate chimic la o coloană vertebrală de zahăr-fosfat care formează cadrul exterior al helixului ADN. Secvențele de nucleotide ADN conțin informațiile necesare pentru a crea șiruri de aminoacizi, care la rândul lor sunt utilizați în organism pentru a construi proteine. Cu toate acestea, doar unele nucleotide ADN codifică aminoacizi; aceste nucleotide sunt cunoscute ca „EXONI”. Nucleotidele care nu codifică aminoacizi, în schimb, sunt cunoscute ca „INTRONI”.
  Crearea proteinelor din ADN implică două etape principale, cunoscute sub numele de transcripție și traducere. În transcripție, legăturile dintre nucleotidele ADN se separă, iar legaturile ADN-ului se desfășoară în două catene simple. O singură catenă este utilizată ca șablon pentru a crea o catenă de acid ribonucleic (ARN) complementară. Nucleotidele de pe catena ADN se împerechează în mod natural cu omologii lor, cu excepția faptului că ARN-ul folosește baza nucleotidică uracil (U) în loc de timină (T). Transcripția are ca rezultat o moleculă de ARN monocatenar, cunoscută sub numele de pre-ARN, ale cărei nucleotide formează o imagine inversă a catenei de ADN din care 3 Citați ca: 569 U. S. ____ (2013)…….
  CATENA NUMAI CU EXONI ESTE CUNOSCUTĂ SUB NUMELE DE ARN MESAGER (ARNM), care creează aminoacizi prin translație…
  ADN-UL SINTETIC CREAT DIN ARNM conține, de asemenea, doar secvențele de exon. Acest ADN SINTETIC CREAT ÎN LABORATOR DIN ARNM este cunoscut ca ADN complementar (ADNc). Modificările în secvența genetică se numesc MUTAȚII. Mutațiile pot fi la fel de mici ca alterarea unei singure nucleotide – o schimbare care afectează doar o literă din codul genetic. Asemenea modificări la scară mică pot produce un aminoacid complet diferit sau pot pune capăt producției de proteine. 4ASOCIAȚIA PENTRU PATOLOGIE MOLECULARĂ v. MYRIAD GENETICS, INC….
  PATENTELE C MYRIAD i-ar acorda, dacă sunt valabile, dreptul exclusiv de a izola genele BRCA1 și BRCA2 ale unui individ (sau orice catenă de 15 sau mai multe nucleotide din gene) prin ruperea legăturilor covalente care conectează ADN-ul de restul genomului individului. . Brevetele ar oferi Myriad dreptul exclusiv de a crea sintetic ADNc BRCA. În opinia lui Myriad, manipularea ADN-ului BRCA în oricare dintre aceste moduri îi declanșează „dreptul de a-i exclude pe alții de la realizarea” compoziției sale brevetate a materiei în conformitate cu Legea brevetelor. 35 U. S. C. §154(a)(1); vezi, de asemenea, §271(a) („[C]oricine face fără autoritate… orice invenție brevetată… încalcă brevetul”). 7 Citați ca: 569 U. S. ____ (2013)….
  Secțiunea 101 din Legea brevetelor prevede:
  „Cine inventează sau descoperă ceva nou și util. . .compoziția materiei sau orice îmbunătățire nouă și utilă a acesteia poate obține un brevet pentru aceasta, sub rezerva condițiilor și cerințelor prezentului titlu.”….
  Avizul Curții
  ACTUL POATE FI FOLOSIT PENTRU ELIBERAREA DE BREVETE PRIVIND REVENDICĂRILE ÎNDREPTATE CĂTRE SAU CUPRINZÂND UN ORGANISM UMAN…
  cADN-ul nu prezintă aceleași obstacole în calea brevetabilității ca și segmentele de ADN izolate care apar în mod natural. După cum s-a explicat deja, crearea unei secvențe de ADNc din ARNm are ca rezultat o moleculă exclusiv pentru exoni, care nu are loc în mod natural….

  • Așa se țin lanț coincidențele astea. Vorba americanului: Just because you’re paranoid, doesn’t mean they’re not out to get you. 🙂

 2. Numeroase cărți despre Omicron apărute chiar de-a doua zi după botezul mutației. Firesc!
  http://cluesforum.info/viewtopic.php?p=2415895&sid=233697271d4723c0878758fb96a7f87b#p2415895

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: