Esența lui KW Iohannis: onoruri, premii, zorzoane – realizări ioc


Populist Fears and Corruption Woes Put the Spotlight on ...

In luma Martie, cand primul val al pandemiei incepea sa le fure pamantul de sub picioare romanilor , dezechilibrandu-i pana la a nu mai percepe linia orizontului, Presedintelui Iohannis i-se acorda premiul Coudenhove-Kalergi pe anul 2020, deci oarecum anticipativ.

Zilele trecute, cand valul al doilea,devenit tsunami s-a abatut asupra Europei tot domniei sale i-a fost acordat prestigiosul premiu „Otto cel Mare” pentru merite deosebite in promovarea gandirii europene…..”
Deci, aceste premii nu au legatura cu Romania ci cu persoana omului politic european KW Iohannis.

Asteptam sa iasa pe sticla purtatorul sau de cuvant pentru a ne explica daca excelenta sa a fost onorat pentru ca Romania are numarul cel mai mare de analfabeti functionali, cel mai mare numar de bolnavi TBC, cel mai mare numar de minori traficati, cea mai proasta infrastructura rutiera si feroviara ,cea mai grava poluare multipla?

In calitate de cetateni europeni, adica egali in drepturi cu cetatenii germani, francezi, italieni, belgieni,spanioli, olandezi,greci, luxemburghezi, norvegieni, pe care Presedintele Romanei intelegem ca ii respecta si apreciaza intelegandu-le particulatitatile si aspiratiile, avem nevoie de explicatii,caci altfel ne luam de ganduri….

Clement

4 răspunsuri

 1. Ei , cei ce l-au ” premiat ” pe Klaus Werner Johannis au inventat premiul Otto cel Mare, ei si-l dau unii altora

  Klaus Werner Johannis isi merita premiul: nu a militat si nu va milita public pentru ca Romania sa semneze parteneriate strategice cu Austria si Germania iata ca ne-am intors din nou la acest fleac, parteneriatul strategic

  in lipsa unui parteneriat strategic, care reglementeaza lucrurile, Austria va putea taia linistita toate padurile romanesti pe care sa le exporte in cele trei tari germanice care nu taie copaci: Austria, Germania si necomunitara Elvetie

  Pai, cum sa nu-i dai o tinichea lui Johannis , cand iti aduce acasa mult ravnitul lemn, fara nicio bataie de cap , acelasi lemn din care Werner Johannis….si Klaus , croieste tabernacole pentru bisericuta lui evanghelica . Ultimele doua fraze ale postarii dumitale , m-au scos din sarite pur si simplu ! 1] Purtatorul de cuvant al Presedentiei { un fost jurnalist dupa cate am inteles } ce poate spune altceva decat ca : lui KWJ nu-i pasa de acest popor si-atunci , de ce sa mai iasa ?! 2] ” In calitate de cetateni europeni, adica egali in drepturi cu cetatenii germani, francezi, italieni, belgieni,spanioli, olandezi,greci, luxemburghezi, norvegieni, ” ??? Asta s e vrea a fi o gluma ? Daca-i asa atunci este o gluma sinistra ! De unde si pana unde egalitate in drepturi intre cetatenii germani , francezi etc si niste VALAHI PUTUROSI ??? Pe bune , chiar ai avut aceasta parere pana acum ? ROMANII…EGALI AI GERMANILOR , ROMANIA EGALA CU…FRANTA ??? Schimb-o cat mai ai timp Clement pentru a nu ajunge in situatia de-a regreta aceasta credinta , dupa umila mea parere …total gresita ! P.S . Lasand de-o-parte acele ultime fraze ce mi-au facut un milion d e nervi , ca d e obicei si aceasta postare este d e nota 10+ FELICITARI CLEMENT !

  • Este terrribil ce spui Mariane!
   Le-ai dat satisfactie celor care sunt convinsi ca ne meritam presedintele.
   Draga Eufrosin, zadarnica ti-i truda.
   Guy Beart, un compozitor,scriitor, poet,inginer de drumuri si poduri reale si spirituale a compus un cantec al carui refen este: „Primul care spune adevarul,trebuie executat”.
   Executiile sunt extrem de variate.

   • Trag nădejde că nu e degeaba. Oștire mică, nu te teme!

   • @ Clement ” Le-ai dat satisfactie celor care sunt convinsi ca ne meritam presedintele.” Daca pentru unii asta este suprema satisfactie atunci…asa sa fie .Cine-s eu sa le neg acest drept ? ” Draga Eufrosin, zadarnica ti-i truda. ” Nu , din fericire , truda lui Eufrosin nu-i zadarnica atata vreme cat , nestiind ce spuneau versurile acelui cantec a lui Guy Beart { nici eu nu stiam dar…l-am gasit pe youtube de curiozitate prea mare } , Eufrosin doarme noaptea linistit fara grija ca va fi executat printre primii ! Fireste ca , in cazul sau , ” executia ” poate insemna blocarea blogului … nu neaaparat si moartea fizica . P.S. Este posibil sa-l urmez pe Eufrosin deoarece , am spus ce-am gandit si mai ales am exprimat cateva din multele nemultumiri pe care le-am avut pe suflet . AM SPUS ADEVARUL desii…chiar nu ma pot lauda c-am fost primul care-a facut asta .

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: