Ce ar fi dacă totul ar reveni la normal?Ce ar fi dacă?

Dacă copiii din toate școlile, colegiile și universitățile s-ar întoarce la școală.

Dacă nici profesorii, nici elevii nu ar purta măști.

Dacă evenimentele sportive ar avea spectatori.

Dacă stadioanele ar fi lăsate să se umple până la capacitate.

Dacă antrenorii de fotbal și personalul lor încetau să mai poarte măști.

Dacă magazinele ar îndepărta săgețile de pe podele.

Dacă chelnerii și chelnerițele nu ar mai purta măști.

Dacă orașele și județele și-ar redeschide parcurile, locurile de joacă și terenurile de baschet.

Dacă clienții restaurantului nu ar mai purta măști atunci când merg la masa lor și la toaletă.

Dacă fiecare afacere ar îndepărta liniile și cercurile sociale de distanță de pe podelele lor.

Dacă toate barurile și cluburile de noapte s-ar redeschide.

Dacă toate sălile de sport s-ar redeschide.

Dacă membrii familiei ar putea vizita bătrânii în căminele de bătrâni.

Dacă toate cinematografele s-ar redeschide.

Dacă nimeni nu ar purta măști la cinematografe.

Dacă nimeni nu ar practica distanțarea socială.

Dacă nimeni nu ar purta măști în parcurile de distracții.

Dacă membrii familiei ar putea vizita rude bolnave în spital.

Dacă toate concertele s-ar relua.

Dacă oamenii nu ar purtau măști în avioane.

Dacă companiile aeriene nu și-ar bloca scaunele din mijloc.

Dacă oamenii ar renunță la purtarea măștilor în timpul mersului cu bicicleta.

Dacă toate bisericile s-aru redeschide.

Dacă toată lumea ar cânta în biserică.

Dacă bisericile ar înceta să mai așeze oameni în fiecare altă strană.

Dacă nimeni nu ar purta mască la biserică.

Dacă toate blocajele ar fi ridicate.

Dacă magazinele alimentare nu ar mai șterg coșurile.

Dacă oamenii ar înceta să se spele pe mâini de douăzeci de ori pe zi.

Dacă niciun birou guvernamental nu ar lua temperatura.

Dacă toate plajele s-ar redeschide.

Dacă nimeni nu ar purta scuturi faciale.

Dacă nimeni nu ar purta o mască în timp ce se antrena la sala de sport.

Dacă ar termina toate carantinele.

Dacă toate frizeriile și saloanele de unghii s-ar redeschide.

Dacă americanii ar înceta să mai fie germofobi.

Dacă magazinele și-ar îndepărta scuturile din plexiglas.

Dacă toată lumea înceta să-și mai frece mâinile cu dezinfectant pe parcursul zilei.

Dacă toate bufetele s-ar redeschide.

Dacă afacerile s-ar redeschide la capacitate de 100%.

Dacă oamenii nu ar mai purtau măști în mașină.

Dacă viața ar reveni la „normal”.

Ce s-ar întâmpla? Știind ce știm acum despre coronavirus, pot spune cu încredere că nu s-ar întâmpla absolut nimic care să nu se fi întâmplat deja sau să se întâmple în viitor dacă lucrurile continuă așa cum sunt.

John Tamny avea exact dreptate când a scris înapoi pe 21 martie:

Ce s-ar fi întâmplat la nivel de oraș, stat și național dacă politicienii nu ar fi făcut pur și simplu nimic ca răspuns la răspândirea virusului?
Dacă da, cineva crede serios că rata mortalității ar fi substanțial mai mare și că informațiile despre acest virus potențial letal nu ar fi ajuns la o populație din ce în ce mai conectată la internet toată ziua și în fiecare zi?

Dacă guvernele nu ar fi făcut nimic ca răspuns la Coronavirus, indivizii și întreprinderile ar fi făcut mult mai mult și ar fi făcut acest lucru fără a da faliment.

Cura pentru coronavirus este cu adevărat mult mai rea decât boala.

Autor: Lawrence M. Vance

10 răspunsuri

 1. Ar insemna ca Dumnezeu chiar exista si asta ar fi grav deoarece , eu…chiar nu cred in existenta LUI !

  • Și totuși ai scris „Lui” cu litere mari.

   • Eufrosine ” Daca Dumnezeu nu exista si eu NU CRED IN EL , inseamna ca n-am nimic de pierdut , daca insa exista DUMNEZEU iar eu nu cred in EL….CATE AM D E PIERDUT…” Fireste , chestia asta nu-i din ” intzelepciunea ” creierului meu ci a unuia Blaise Pascal . Am scris LUI cu litere mari deoarece , desii sunt OBLIGAT sa ma-ndoiesc de existenta LUI { am suficiente motive pentru asta } , AM UN DEOSEBIT RESPECT PENTRU LUCRAREA SA SI , STIU PRECIS CA , CEEA CE-A FACUT A FOST FACUT…FOARTE BINE Geneza 1/31 !!! Deci , nu te grabi sa ma injuri .

    • Eşti ” OBLIGAT” ?!?!?!
     Cum ? De cine ? De ce ?

     Frate , nu te mai juca cu cuvintele ! Odată ce au părăsit zona minții şi au fost scrise/vorbite , nu mai pot fi şterse decât prin pocăință şi spovedanie , deci , mai multă grijă… !!!!

     Ambele moduri de a proceda ale celor 2 frați din Pilda celor 2 fii din Evanghelia după Matei , sunt greşite , chiar dacă unul mai mult şi celălalt mai puțin şi chiar dacă înclini spre poziția celui de-al doilea , dai prilej diavolului să lucreze , fie în jurul tău , fie în jurul celor din jurul tău.

     • @fanecelbaban Da , sunt OBLIGAT de multele lucruri INUMANE , de NELEGIUIRILE de care aflu aproape zilnic iar EL… Faptul ca ne-au luat dreptul de-a lua parte la INVIERE , chiar nu-i un capat de tara { IISUS INVIE IN INIMA ORICARUI CRESTIN ADEVARAT CU FIECARE FAPTA BUNA PE CARE-O FACE } , faptul ca au luat unor frati de-ai nostri , CRESTINI CA SI JANDARMII CARE I-AU OPRIT , dreptul si bucuria de-a s e inchina la niste oameni morti care-au trait in sfintenie si-au sfarsit ca martiri …iarasi nu-i un capat de tara dar…acestea-s doar acele INCERCARI despre care am fost preveniti de catre FIUL OMULUI ca s e vor intampla inainte de sfarsitul veacurilor insa , atunci cand un barbat sodomizeaza un copil , cand un om violeaza un copil , cand un parinte asi foloseste copilul pe post de obiect sexual….atunci ma apuca pandaliile si strig ca ala din pustie : DE CE DOAMNE , PANA CAND DOAMNE ??? Acesta-i doar unul dintre motivele care ma OBLIGA s a ma-ndoiesc de EL ! Sper ca va multumeste explicatia mea onorate frate in Domnul . P.S. Nu , nu exista NIMIC GRESIT IN NICI O CARTE DIN BIBLIE ! Gresit este doar modul in care intelegem pildele din acea carte caci suntem oameni plini de pacatul de-a ne crede mai destepti decat cel ce-a oferit acea pilda spre dreapta cugetare . P.P.S. Diavolul lucreaza in jurul tuturor oamenilor dar , acesta-i paradoxul zilelor noastre , in special in jurul celor ce se cred…credinciosi Domnului . Eu , deoarece , chiar mi-este teama de Satana SI CRED IN EXISTENTA RAULUI , folosesc in apararea mea nu moastele cuiva si nu credinta ca acele oase ma vor ajuta in mantuire ci…doar MANGAIETORUL pe care DOMNUL IISUS HRISTOS L-A LASAT IN SPRIJINUL NOSTRU , AL TUTUROR ! ” – EU SUNT CALEA , ADEVARUL SI VIATA . NIMENI NU VINE LA TATAL DECAT PRIN MINE . ” Ioan 14/6 P.P.P.S NU SUNT UN HABOTNIC ci doar un individ ce are incredere in IISUS DOMNUL !

      • 😂😂😂😂deci nu crezi , dar crezi !!! Ciudaaaat !!!!
       Ții neaparat să te contrazici singur ? Nu crezi că există Dumnezeu dar crezi că există diavolul !!!!

       Cu iertare , dar cu un asemenea „ghiveci” nu mă pun că ar însemna să fiu un don Quijote şi la şfârşit să mă trezesc că nu ți-am schimbat cu nimic ideile. Fă ce vrei , crezi ce vrei , după propriile idei 😉. Pam-pam !😃😃

      • @fanecelbaban Nu cred ca este rostul sau treaba dumitale sa-ncerci sa-mi schimbi ideile iar apoi sa te trezesti ca te-ai luptat cu morile de vant . Daca vei incerca sa studiezi Sfanta Scriptura { S-O STUDIEZI , NU S-O CITESTI } vei descoperi la GEN. 3/ 14, 15 , 24 ca stiu ce spun . EL a ramas in RAI { EDEN } departe de tot ce-nseamna traiul de-aci iar aia trei , ADAM , EVA + SARPELE au fost izgoniti dupa cum probabil ai aflat deja . Nu-i nici o contradictie intre ceea ce cred eu despre existenta sau nonexistenta LUI DUMNEZEU DIN CERURI SI TEAMA DE DIAVOLUL SAU DIAVOLII { RAUL } , DE PE PAMANT : PAM – PAM ! P.S. ” 😂😂😂😂deci nu crezi , dar crezi !!! Ciudaaaat !!!! ” Pai asa esti si dumneata de ce nu vrei sa recunosti adevarul ? Ti-este teama ca , daca-l vei rosti vei pati ca-n acel cantec al lui Guy Briant ?Stai linistit , azi nu mai intereseaza pe nimeni ADEVARUL …😉

 2. Să revină totul la normal !!!!
  Hm , frate Eufrosine , te citesc de atâta timp , încât pot să spun că nici ție nu-ți place cum sună asta : revenire la normal. Pentru că normalul e mult prea îndepărtat în timp , prea apropiat de …facerea lumii :-))))) deci imposibil de atins inainte de Parusie .

  Deci e vorba de revenire la starea de dinainte de PLANdemie , nu ?
  Imposibil şi asta de atins , pentru că UNII au obținut nişte rezultate total neaşteptate invocând o stare inexistentă şi prostind atât de multă populație , încât nu-şi pot permite să mai dea înapoi. Agenda lor a intrat , în sfârşit , în linie dreaptă. Mai au câteva etape de „ars” dar ceea ce era mai dificil , s-a rezolvat. De-acum pot face paşii mai rapid şi mult mai uşor.

 3. Eufrosine si fanecelbaban , DACA Dumnezeu chiar exista atunci , la EL NIMIC NU-I IMPOSIBIL . Pentru cel ce-a facut cerurile si pamantul plus Om dupa chipul si asemanarea LUI NIMIC NU-I IMPOSIBIL ! Apocalipsa lui Ioan arata foarte clar acest FAPT la 21/1 si mai marturiseste ceva la 22/7 : Iata : EU VIN CURAND !Cum sa nu crezi in promisiunea Domnului Iisus Hristos , Fiul Omului , Fiu al lui Dumnezeu si DUMNEZEU ADEVARAT ?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: