CCR – noul erou al României


Se pare că nu totul este pierdut: Curtea Constituțională a României, organul judiciar suprem care stabilește constituționalitatea legilor și a edictelor date de către executivul și legislativul României, a servit două lovituri grele derbedeilor bețivului Orban:

1. A declarat neconstituționalitatea amenzilor date în perioada de urgență, o victorie majoră pentru cetățenii amendați pentru că așa a vrut bețivul și gaulaiterul său.

2. A afirmat neconstituționalitatea carantinării și a izolării românilor, fapt care a dus la externări imediate și la desfințarea carantinei pe care cei care se întorceau în țară, sau din orișice alte motive, erau obligați să o îndure.

Se vede că mai există oameni deștepți și integri în sistem, fapt care i-a cășunat bețivului într-atât, încât a vituperat la oficina Digi 24, îndemnând lumea să nu bage în seamă deciziile CCR.

CCR nu e la prima decizie care zădărnicește eforturile noastre pentru a apăra sănătatea și viața cetățenilor. Între starea de urgență și de alertă a anulat amenzile și a interzis autorităților să dea amenzi în baza actelor normative care fuseseră în vigoare.
Recomandarea mea către cetățeni e să respecte reglementările în vigoare, pentru că sunt pentru a se proteja pe sine și pe ceilalți.Cât timp ai fost în zona cu risc maxim sau în contact cu persoane infectate, în urma anchetei epidemiologice se constată asta, e posibil să fii infectat, trebuie să stai în izolare.
E cererea, recomandarea, rugămintea mea către cetățeni să nu țină cont de deciziile Curții Constituționale, să acționeze responsabil, ca până acum și chiar dacă va exista o perioadă până va exista o lege, aici depinde și de Parlament”

Ludovic-Orban-masca-InquamPhotos-Octav-Ganea

Tupeu jegos.. cum vi tu în calitate de PM și ataci cel mai înalt for care consfințește că ce face guvernul este sau nu în acord, cu legea supremă a țării, Constituția – păi ești tu, Prim-Ministru, sau un derbedeu? Țara se conduce după legi, iar legile trebuie să corespundă standardului suprem, repet, Constituției României!

 

Ăsta e dintr-un alt film, unul cu actori urâți, proști și meschini, regizat de către un oligofren!

 

De fapt explicația e mult mai simplă: 

 

Ați auzit desigur de faptul că Curtea de Conturi l-a găsit pe Raed Arafat imputabil pentru 1,5 milioane euro, sumă plătită unei companii coreene pentru transportul unor combinezoane din Coreea de Sud, în România. E aparent normal să plătești transportul, doar că rahatul de Arafat, a dispus ca avioane militare românești să fie folosite pentru aducerea mărfii în țară – adică pe costul contribuabilului. Unde o fi sfârșit milionul și jumătate de euro, ce credeți?  Acum ne vrea speriați pe mai departe cioclul dracului!

 

Dar de șpaga de 700,000 euro cerută de către directorul companiei farmaceutice de stat Unifarm, Ionel Adrian Eugen, pentru achiziția de măști și combinezoane turcești, de calitate inferioară, ce spuneți?

 

Dar despre mașinăriile pentru produs măști, cumpărate prin intermediari italieni din China, pentru 1,000.000 euro, plasate la Romarm, care nici astăzi nu produc decât rebuturi, ce părere aveți? Se spune că valoarea lor adevărată, e undeva pe la 70,000 euro. 

 

Ei dragi Români, acum sunt sigur că pricepeți miza acestor mizerabili – nicidecum de a apăra sănătatea românilor pe care ei oricum îi disprețuiesc, ci pentru a îi jefui și umili cu botnița la purtător pe cât mai îndelung vor putea ei să o facă, sau mai bine spus, pentru câtă vreme cât le mai permitem noi.

 

Nu mai purtați blestemata botniță nicăieri! Aveți curajul?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: