Cum să mori ca un prost


Protestele „black lives matter” (BLM) din Statele Unite, frapează prin susținerea primită din partea unor americani albi, de regulă tineri, a căror filozofie de viață pare a fi împrumutată de pe spatele cutiilor de cereale – se mai aude și că sunt plătiți pentru a demonstra.

În Seattle, Washington, după ce poliția a închis într-un final „zona liberă” CHAZ/CHOPS, datorită crimelor și a violențelor înregistrate (au murit doi), huliganii și-au găsit o altă distracție: ocuparea autostrăzii Interstate 5, deci blocarea ilegală a traficului.

Autostrada era deja blocată de 19 zile, spre iritarea extremă a cetățenilor care înțeleg să folosească o autostradă pentru scopul pentru care aceasta a fost construită, nu pentru adunările unor derbedei, care scandează „fuck the Police”, „black lives matter” și alte idioțenii asortate. Livestreamul pe care l-am vizionat ieri fără a avea inspirația de a-l salva, a dispărut între timp și e păcat, căci ați fi putut să-i apreciați pe „pașnicii protestatari”, în toată splendoarea lor.

Conducătorului unui Jaguar, i-a sărit capsa și a decis să folosească autostrada, în ciuda oligofrenilor adunați – a cam călcat pe accelerație însă, cu rezultatul pe care îl vedeți:

O frumusețe a murit, cealaltă e în comă. Cea care a murit, se autodescria ca fiind „nonbinară” (nu știu ce înseamnă termenul și nu doresc ca cineva să îmi explice).

Și partenera de proteste, în vârstă de 32 de ani, mergând pe 50:

Cam asta e. După ce a avut loc accidentul, Poliția statului WA, a redeschis autostrada I5, lucru care trebuia făcut de la prima tentativă de blocare a acesteia. Trăiau și bietele lesbiene și în general, viața ar fi fost mai bună pentru sutele de mii de oameni care ar fi traversat-o.

Desigur, dacă șoferul ar fi fost vreun alb sătul de haosul și mizeria pe care derbedeii antifa/BLM le-au provocat, ar fi urmat un circ media înfiorător complet cu urletele de rigoare”RASISM”, după care întețirea debandadei, urmate de declarațiile fals indignate ale politicienilor, pline de simpatie față de BLM și nu față de cei pe care teoretic îi reprezintă, rechizitoriile pline de mânie proletară îndreptate împotriva albilor și a societății normale în general, noi dărâmări de statui, un adevărat spectacol neomarxist, grețos în extrem – dar nu a fost să fie. Mostră de politician, Senator SUA, nu glumă! Vă dați seama ce ar fi vituperat împuțita asta dacă șoferul era alb?

U.S. Senator Kamala Harris wrote, “Absolutely heartbreaking. Summer Taylor was only 24-years-old, peacefully protesting for Black Lives Matter when they were struck by a car. Thinking of their family during this difficult time and everyone in the movement today.”

Dawit Kelete – șoferul

Rasa șoferului a stins debandada de pe autostradă și a dat o palmă extraordinară idioților utili care susțin mișcări marxiste, anarhiste, profund antisociale. Dacă femeile acelea erau normale la cap, ar fi condamnat debandada și ar fi trăit. În loc, au contribuit la ea și au plătit prețul prostiei lor. Acum vor împinge floricelele de sub pământ, sau vor încălzi cerul patriei.

Aviz tineretului nostru: nu puneți botul niciodată la sloganele unor agitatori de profesie sponsorizați dinafară, căci veți sfârși prost. Cei care vă antrenează în cauze idioate (climatestrike, save the earth, save the whales, sau alte căcaturi din astea), nu vă vor binele. În cel mai bun caz veți rămâne niște idioți pe viață, în cel mai rău…

13 răspunsuri

 1. Satana își ia ce i se cuvine. Nu cred ca pe mormintul unor astfel de lepre sa crească flori, poate ceva palamida și turista.

  • Să vezi de ce urări au avut parte în „social media”, neîndoielnic din partea altora ca ei:
   „A star fell yesterday / their souls are in heaven / couldn’t have happenned to better people”.. și alte grețoșenii. De fapt, au primit exact ce și-au lucrat.

   • Dacă purtam cruciulițe sfințită la piept sau o iconita sfințită în mașină, sau dacă ne închinăm cind trecem pe lingă o biserica ortodoxa, dind slava lui Dumnezeu, sintem habotnici sau fanatici religioși. Cum arata scursurile astea, ca și dracu pare mai frumos și mai îngrijit

 2. Si soferul? La inchisoare?

  • A fost pus sub acuzație pentru omucidere, dar ar trebui să scape cu un avocat bun. Neglijență din partea autorităților care au permis derbedeilor să își facă de cap pe autostradă.

 3. In ce categorie l-am putem plasa pe americanul alb Elpidophor, arhiepiscop al Bisericii Ortodoxe Ecumenice in Statele Unite,care a ales sa participe la marsul BLM in Brooklyn si sa se pozeze mandru in fruntea gloatei excitate din NY ?! (sursa orthodoxie.com)
  Fiind foarte putin probabil ca majoritatea enoriasilor sai sa fie americani negri*, putem deduce ca BOE a carmit-o la stanga cu toate ca democratii de felul lor, numai in Sfanta Treime nu cred.
  *negrii in State isi spun „negri”, nu afro-americani, cum sunt numiti de analfabetii din media romaneasca.Doar atunci cand se face referire la caracteristicile culturale ale negrilor se foloseste expresia ” cultura afro-americana”.

 4. Te-au banat pe feibuc la nivel de url, am vrut să pun și acolo și nu merge

  • Mersi pt. semnalare, înseamnă că sunt pe calea cea dreaptă! Ai încercat trucul cu tinyurl, descris aici?

   • Nu merge, redirecturile sunt ușor de rezolvat chiar și pentru wget sau curl dapăi roboțeii AI feisbuc care au la activul de investiții miliarde de dolari, dă aceeași eroare:

    „Nu le permitem utilizatorilor să posteze URL-uri înșelătoare sau care induc în eroare.
    Acestea includ:
    • Site-uri web cu ferestre pop-up de tip spam
    • Site-uri care pretind a fi mărci cunoscute
    • Site-uri web înșelătoare
    • URL-uri postate anterior de conturi suspecte”

    Bănuiala mea e că un binevoitor a băgat tot saitul web la nivel de url , eufrosin.wordpress.com, pe lista alba-neagra că acum e incorect politic săi spui lista neagră

 5. Am și dovada concretă cu copy&paste merge pus pe feisbuc conținutul articolului tău de aici https://www.facebook.com/totedati/posts/3306389399422804

 6. Deci roboțeii feisbucului nu se complică cu detalii și analize pe text merg direct la țintă e banat tot blogul tău

  • Mulțumesc pentru informații, e bine așa! Era suspect dacă Zuckie mă lua drept tovarăș de călătorie. Pesemne am un blog „înșelător”. Ha, ha!

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: