„Operațiunea Coronavirus” analizată de către un fost analist al serviciilor militare ruse – concluziile?


Un fost ofițer superior al Serviciilor de Informații Militare Ruse, face o scurtă analiză a ceea ce vede el în „Operațiunea Coronavirus” – stilul e concis, militar, iar concluziile sale recapitulate, sunt:

1) Componenta religioasă: operațiunea este o inițiativă de depopulare

2) Consolidarea controlului politic peste populația care va rămâne (după ce efectele dezastruoase ale vaccinului care se pregătește acum se vor arăta – nb)

3) Spargerea bulei artificiale financiare existente (explicația creionului)

4) Lichidarea competitorilor geo-economici

Privind în jurul nostru la efectele crizei, argumentele sale sunt greu de combătut:

  1. Bătrânii și cei imunocompromiși sunt cei mai susceptibili să moară, deși nu la rate mai ridicate față de cele ale banalelor gripe.
  2. E clar că odată ce guvernele impun măsuri prostești, totalitare (izolarea la domiciliu, purtarea obligatorie a măștilor, închiderea discreționară a micilor afaceri etc.), acestea nu vor renunța cu ușurință la noile puteri pe care și le-au arogat – dintr-o mișcare au fost suspendate  drepturile constituționale ale cetățenilor multor țări. E realist să credem că totul va reveni la normal? Nu fără o minune.
  3. Acest punct se explică singur – cine nu pricepe, e invitat să bea o cafea la o terasă, să mănânce într-un restaurant, să facă turism, sau mai rău, să meargă la doctor. 
  4. Țintele geo-economice sunt expuse către finalul interviului; citiți cu atenție subtitrarea.

Cu siguranță KWI deține informații cu mult mai detaliate decât cele din această scurtă prezentare – de ce a blocat țara aducând națiunea în pragul dezastrului?

Dă-ne drumul în treburile noastre D-le Președinte – re-pornește odată economia României care de-abia mai respiră prin ventilator! Prețul plătit pentru o falsă pandemie este mult prea mare! Fă repede ce ai de făcut și nu o mai lălăi, căci sentimentul public s-a întors cu 180º și s-ar putea ca poporul acesta prost de blajin, să explodeze. 

4 răspunsuri

  1. Tovarasul colonel de contrainformatii se contrazice singur: mai intai spune ca pandemia de Covid19 nu exista si pe urma spune ca virusul va ucide populatia globului. E greu sa aplici dialectica in zece minute, chiar daca recapitulezi toate teoriile conspirationiste mai mult sau mai putin reale ale internetului.

    Dar in timp ce noi ascultam toate aceste familiare noutati, tradatorii se pregatesc sa desfaca tara in bucati.

    • Toa’rșu a afirmat că virusul a fost creat pentru scopul depopulării, motiv pentru care am adăugat observația că acest efect va fi mult amplificat de vaccinarea care va urma. Eu cred că virusul e real, dar „pandemia” e contrafăcută. e doar o gripă „pe stil nou”, care face tot ceea ce-au făcut și cele sezoniere de până acum.

      Apropos, care e legea aceea pe care o denunță plăvanul și ce stipulează aceasta? Două minute de „patriotism” din partea sa, nu fac obiectul vreunei revelații. A fost ridicolă prestația, chiar mai abitir decât precedentele.

Răspunde!