Fost ofițer de vârf al serviciilor de securitate ucraieniene (SBU), afirmă: Ucraina a fost implicată în doborârea MH17


Fostul ofițer de vârf al SBU (Serviciul de Securitate Ucraienean) Vasily Prozorov, a făcut câteva dezvăluiri uluitoare pentru mass-media internațională, după ce s-a refugiat de curând în Rusia.

Între dezvăluirea unor închisori secrete în care dizidenții sunt torturați până la moarte și faptul că forțele speciale ucraieniene sunt antrenate în tehnici teroriste și de sabotaj, de către specialiști din SUA și UK, cea mai extraordinară dezvăluire este că partea ucraieneană a fost implicată în doborârea avionului de pasageri Boeing-777 aparținând Malaysian Airlines, MH17.

Lumea după Eufrosin ridica întrebări grele asupra versiunii oficiale care susținea că rebelii ruși din Donețk sprijiniți de căte armata rusă ar fi fost vinovații, la două zile după evenimentul din 17 Aprilie 2014 – iată acum întrebările capătă răspuns, iar îndoielile sunt validate. În 05 Octombrie al aceluiaș an, arătam aici fragmente din fuselajul MH17, ciuruit de proiectile de tun de 30 mm aflate la bordul avioanelor militare de tip Suhoi 25 aparținând armatei Ucrainiene și ajungeam la concluziile opuse raportului oficial. Iată că se confirmă teoria conspirației, trecând la statutul de fapte ale conspirației.

Este opinia mea personală și se bazează pe anumite informații. Partea ucraieneană este complice la dezastrul zborului Malysian MH17.

Reacția uimitor de promptă a conducerii ucraieniene a fost primul indiciu care mi-a trezit suspiciunile. Opinia mea este fără echivoc, că președintele Pyotr Poroshenko și serviciul său de presă cunoșteau dinainte această chestiune. În al doilea rând, ostilitățile erau în plină desfășurare de câteva luni atunci, dar spațiul aerian din zonă nu a fost închis.

 

În particular, Prozorov a subliniat că la toate încercările sale de a afla circumstanțele dezastrului, în conversații cu ofițerii staffului general, răspunsul obișnuit era: „Nu îți băga nasul în treaba asta dacă nu vrei să ai probleme”.

Unele informații s-au scurs într-un final. În baza analizei mele, pot specula cine a fost complice la crimă și cine a fost implicat în ascunderea evidenței. După părerea mea, doi oameni au fost implicați – actualul șef adjunct al personalului președențial Valery Kondratyuk și șeful Direcției de Informații al Ministerului Apărării Ucraienean, Vasily Burba.

Reamintesc că aeronava Boeing-777 aparținând Malaysia Airlines (Zborul MH17  Amsterdam – Kuala Lumpur), a fost doborâtă în 17 Iulie 2014, ducând la moartea a 298 de pasageri și personal de zbor, cetățeni ai 10 țări. Cu toate că ostilitățile terestre erau în desfășurare de ceva veme, Kievul nu a închis spațiul aerian pentru zborurile internaționale de pasageri. Australia, Belgia, Malaiesia, Olanda și Ucraina au creat o echipă comună de investigare, al cărei raport oficial interimar din 24 Mai 2018 susține că zborul a fost doborât de o rachetă rusească sol-aer BUK, trasă de brigada 53 a apărării aeriene ruse.

Așa-i că merită să citiți Lumea după Eufrosin, dacă vreți miezul poveștii în timpul cel mai scurt posibil? Când întreg sistemul minte, adevărul devine revoluționar.

 

sursa 

Un răspuns

  1. Am stiut de la inceput. Tactica asta ii tactica ovreiasca. Cine a a citit Ziua cand Israel a Atacat America ori Operatiunea Northwood imediat isi da seama ca 11 Sept, Avionul in Ukraina, Nava de razboi incendiata in Cuba….sant operele mintilor diabolice a lor care guverneaza politica inca de la Lincoln. Actiuni create pt a justifica o contraactiune in fata publicului care musca momeala si minciuna. Pt a-si duce planul lor diabolic pas cu pas pana la capat ei il au pe ,,dumnezeu,, pe diavolul.Ukraina a fost ocupata de sionisti printr-un scenariu leit Romania 89 si si-au pus fratii la putere. ONG-urile finantate de ei. Presa la mana lor. Si o politica anti Ruseasca pe toate planurile, una agresiva.Sub nasul evreilor defileaza organizatii fasciste naziste si ei tac. Ce curios. Daca asa ceva ar exista la noi ar face un scandal mama, mama. Acolo nu, caci ii folosesc si le sant utili.

Răspunde!