Doborârea MH17: adevărul a ieșit la iveală


Barajul extraordinar de propagandă dezlănțuit în urma prăbușirii celui de al II-lea avion de pasageri aparținând Malaysia Airlines MH17, a cărui țintă a fost să incrimineze Rusia pentru crimă, are acum fisuri prin care poate trece o altă coloană de camioane cu ajutor umanitar rusesc: minciuna, oricât de bine ar fi spusă și diseminată are picioare scurte și butucănoase pe care adevărul nu are nici o problemă să le ajungă din urmă, așa lung și atletic cum e.

Știam eu că nu va trece multă vreme până când adevărul va ieși la iveală, chiar dacă media îl trece cu cerbicie sub tăcere. Iată faptele:

Foști analiști ai serviciilor secrete americane grupați într-o organizație care are alte valori decât diversiunea și minciuna (Veteran Intelligence Professionals for Sanity) au adresat o scrisoare extrem de dură lui Obama, în care îl acuză că rapoartele și afirmațiile publice despre doborârea zborului MH17 au fost „fixate” în jurul politicii de denigrare și încercuire militară a Rusiei și că Ucraina ar fi de fapt vinovată pentru hidoasa crimă.

Cu avantajul conferit de lungile lor cariere în domeniul informațiilor ( sau de „intelligence” cum le numesc mai nou toți cretinii de la vârf masonizați pe filiera americană care se joacă de-a serviciile secrete românești ) își amintesc de efortul făcut pentru a picta Rusia în cele mai sumbre culori după doborârea zborului liniilor aeriene coreene KAL 007 peste arhipelagul Moneron aflat în largul peninsulei Kamceatka, de către forțele aeriene ruse care credeau sincer că era vorba de un avion militar de spionaj american, în 30 August 1983. De fapt unul chiar fusese pe traiectorie pentru minute bune înainte, dar a părăsit-o deîndată ce KAL007 a apărut în spațiul aerian sovietic, deviat de la ruta obișnuită din cauza sistemului de navigare cu care cineva interferase în prealabil, precum și al unui radar aerian de la capătul Alaskăi, care în mod extrem de ciudat, era nefuncțional în acea seară.

how_kal_007_was_lost

Poate voi scrie într-o zi mai mult despre acel subiect, dar este suficient să spun că la bord se află un Congressman american și un adevărat erou al celor care le pasă despre adevărata libertate, pe nume Larry McDonald.

De ce voia mafia sionistă să scape de el ? Devenise mai mult decât incomod prin lansarea unei comisii de investigare a cartelului bancar care operează în SUA și de fapt în mai toată lumea cu impunitate.

Larry McDonald

Pentru a nu divaga prea mult, să ne amintim de teoria oficială (minciunile mafiei), ce susținea că un sistem de rachete sol-aer BUK operat de către separatiștii rusi, ar fi doborât aeronava. În timp ce rachetele rusești de tip BUK sunt perfect capabile de a atinge ținte ce zboară la 30,000 feet (altitudinea la care i s-a ordonat echipajului sa coboare de catre Kiev ATC), există rapoarte de trafic aerian înregistrate în Rusia, care atestă că două avioane militare de tip Suhoi 25 aparținând armatei Ucrainiene, s-au aflat în urmărirea nefericitului zbor MH17. Înafară de RussiaToday, cel mai urmărit post de televiziune în Washington DC (pe internet) și care a raportat evenimentele cu acuratețe, tăcerea a fost asurzitoare. În fond treaba lacheilor nu este niciodată să spună adevărul, ci să își slujească stăpânii.

BUK-propaganda

BUK-propaganda

Când până și observatori ai OSCE au raportat însă că aeronava a fost cel mai probabil doborâtă de o rachetă aer-aer, urmată de rafale de tun de 20 mm, media „romaneasca” a lăsat pur și simplu subiectul baltă. Dovezile sunt incontestabile, motiv pentru care lacheii tac. Dacă minciuna ar fi prins tracțiune, nu ați fi auzit altceva nici în ziua de azi. Prin Malaysia, lumea  însă nu citește CNN:

 

MH17_SU25

Rafale de tun-1

Rafale de tun-1

MH17 - rafale de tun-2

MH17 – rafale de tun-2

În schimb auzim în mod necontenit despre sancțiunile aplicate Rusiei, pentru „păcatul” de a-și fi dorit să fie lăsată în pace, fără ca baze ale trupei de balet multi-linguale NATO, să fie amplasate în coasta ei. Sancțiunile lucrează însă în ambele sensuri și moale nu va fi celor care s-au raliat în această sarabandă a războiului, minciunii și manipulării. Din păcate însă, nu vor suferi așa-zișii conducători, ci tot cetățenii acelor țări. Uitați-vă numai la factura Dvs. de gaze, la prețurile de la pompă și mâncare și veți înțelege.

În fine, tot e bine ca în ciuda eforturilor extraordinare depuse, gândacii nu se pot ascunde de lumină.

Ucraienienii manipulați și confuzati în mod profesionist, preferă să își atace frații, aliindu-se cu un vest putred pe dinăuntru, lipsit de orice fibră morală și a cărui superioritate constă numai în aplicarea organizată a forței brute. Prin mișeleasca doborâre a aeronavei civile, conducătorii lor cei noi au încercat să internationalizeze conflictul, lucru care în mare parte le-a reușit.

Poporul ucraienean ar trebui însă să își pună întrebarea dacă merită să își vîndă fratele mai mare pentru un blid de linte și acela primit pe datorie.

19 răspunsuri

 1. Presedintele Lukasenko, intr-un interviu acordat la Euro-News a declarat cu fermitate ca nu Putin este la originea actualei situatii din Ukraina, ci vina apartine vestului.

 2. Mai Eufrosine ,ce NU intelegi tu shi altii ca tine este ca Yanulovici ishi
  odihneste oasele prin noua cetatenie rusa obtinuta recent
  cu banii furati din visteria ucrainienilor cu alti locotenenti
  care au ajunsa acasa la Maika RUSSIE !
  In afara de estistii astia donbasieni shi ialtisti restul locuitorilor
  vor cu toata decizia sa se uite la westul civilizat care le poate oferi
  in perspectiva prin afiliere la acestia pentru untrai mai bun
  unde legea sh ordinea sa functioneze solid pe cale
  –strict democratica – shi NU cu PUTINISTI oligarhi shefi de triburi locale care ai tin in saracie shi ignorantza impreuna cu „sfinta biserica ortodoxa kagebista ” …..
  Panimaie …acum ??
  JD-USA

  • Niet panimaie, mai Jane. Daca tu atat ai priceput cum ca l-as apara pe Yanukovich, degeaba ai citit articolul.

   Ia’ sa facem un exercitiu minor de logica: daca cei care au doborat avionul civil tin mortis sa aduca Ucraina sub tutela vestului, este oare posibil ca actul terorist sa nu fi fost doar „opera” lor iar autorii morali ai crimei sa fie cei care vor sa puna mana pe resursele Ucraieni si sa incercuiasca Rusia ?

   Cum mai e vremea prin Texas zilele astea – e popular Obama pe-acolo ?

  • Jane, ricane, ti-ai luat bilet one-way? Grabeste-te, banii din aer se topesc si nu-ti vor ajunge nici milioane sa-ti cumperi un bilet de scapare din iad…
   De ce te incapatanezi sa visezi cai-verzi, cand altii de langa tine, mai isteti incep deja sa inteleaga?

  • Prin ” afilierea la westul civilizat” te referi, banuiesc, la co-calariatul oferit si Moldovei de Est, pentru a NU se uni cu Romania (vecina & prietena) si de a recunoaste „casatoriile” POPO-bulangiilor-LGBT cu EURO-„femeile”-cu-barba, nu?

   Iar Yanulovici e ala care a tulit-o de frica de a nu fi acuzat de alde Victoritza Nuland-„Fuck-the-EU!” & Comp. ca a a tras in EURO-maidanezi, de pe EURO-acoperisuri, nu-i asa?

   • In ciuda divergentelor, nu te-am putut refuza total niciodata: ce ai facut mai sus, e absolut mortal! 🙂 🙂

    • Multumesc de multumesc, dar e treaba groasä-räu: nu stiu cum se face, dar indiferent de cine e e la putere în lumea asta, eu tot în „axa-räului” nimeresc …

     Cel mai deprimant e ca n-am nicio idee despre ce si cum sä fac, sä mä dau si eu odata cu aia „bunii”!

     • Nu trebuie sa faci mare lucru pentru asta.

      • Am citit undeva cä, prin 1956-’57, scriitorul român Eugen Barbu (pupincuristul de mai târziu, pe atunci muritor de foame, întrucât pe TOT parcursul „Obsedantului Deceniu” a REFUZAT sa scrie fie si doar un vers / rând / osana la adresa regimului, a rostit, în fata unui martor mut de uimire) memorabilul „m-am hotärât sa ma fac lichea!”

       Ai cumva idee despre cum se face face asta?

      • Absolut nici una. De ce intrebi?

 3. Opera lor a fost deja arhicunoscuta ( eventual doar cei care credeau ca avionul a fost prabusit de un copil cu prastie sau de oameni din grote epocei de piata cu arcul, ah stati inca nu stiau).
  Ca de altfel cine sa mai indoia ca autorii nu erau chiar aia care acuzau inamicii de acest circ ( in care si-au pierdut viata niste suflete nevinovate….sau vinovate ca sa aflau in acel avion). Culmea , fara dovezi concrete ci doar spusele unora si altora care practic nici nu se aflau la locul prabusirii ( si nici nu aveau un interes sa mearga sa vada cei acolo…mai ales cand stii ce s-a intamplat).

  Bate la ochi…dar multora e mai usor se creada versiune ( cea mai banala…ca doar nu te temi ca-ti prajesti creierul afland adevarul din spatele unei cortina plina de minciuni).
  Clar ca la urma urmei nu poti totul sa ascunzi , dar cu timplu se afla numai ca nimeni nu e tras la raspundere ( si cand zic ca nimeni , ma refer la autorii reali care ar trebui sa aiba aceeasi soarta ca si acele persoane din acel avion…plus aia care au pus totul la indemana).

  Iar aici ar trebui sa pice multe capete „luminoase” a acestei noi epoci in care multi credem ca tot ce zboara se mananca si avem multe incredere ( poate chiar excesiva in liderii nostrii si pe care o platim chiar cu propria viata) ca vor ei doar sa conduca lumea dupa placul si planul lor si nu al nostru(punct)!

  • E reconfortant insa faptul ca incep sa apara dovezile. Dupa cum spui, pacat insa ca autorii vor fi lasati in plata Domnului. El deci sa ii plateasca.

 4. Nu-i prima data cand criminalii sionisti decid asta Ziua cand Israelul Operatiunea NORTHWOOD un plan CRIMINAL .Intrarea in razboi cu Vietnamul,In primul razbel .Cel americano-spaniol.Toate astea prin atacuri la propia natiune si cetateni vina dand-o pe altii.Dar oare in avión ce SPECIALISTI EXISTAU.Au vrut sa impuste doi iepuri deodata.

 5. Conflictele economice iau forme din ce in ce mai interesante.
  Afirmatia aceasta oarecum nepotrivita mi-a fost inspirata de accidentul deconcertant dintre un Falcon 50 si un sofer rus, consumator de Stolicinaya, aflat aiurea’n tramvai (?!), exact pe pista de pe care si-a luat zborul, spre eternitate, patronul Total .
  Fara a dezvolta cazul in chestiune, presupun ca pe multi ii pune pe ganduri faptul ca francezii semnasera acorduri interesante cu rusii (in contra embargoului), care rusi pareau ca s-au resemnat la gandul ca Stolicinaya a fost cumparata de grupul Pernaud.

  • M-am gandit la asta – imi pare rau pt. Dl. De Margerie. Interesant ca avocatii „beatului” sustin ca nu era deloc beat si ca pot dovedi faptul. Sunt curios cum va trata guvernul rus chestiunea: va tece sub tacere si va plati inapoi cumva, sau va spune adevarul ?

   Simpla coincidenta e prea grea de digerat.

   • TOTAL, in disperare de cauza si stare de soc absolut, a numit o conducere bicefala, cu conditia de a nu zbura in tandem. Nu glumesc.
    Francezii parcurg o perioada de cosmar din care nu stiu daca se vor trezi.
    Patronul EDF a fost inlocuit cu eminenta sa J-B Levy.
    Patronul AREVA a fost convins sa se retraga din motive de ..sanatate .
    Directorul GDF Suez a fost invitat sa cedeze locul fostului director al Companiei Financiare Edmond de Rothschild, Isabelle Kokher.
    Mai clar de asa nici ca se putea.

 6. Iata cam cum se pare ca stam în Europa-Felix a.D. 2014/15…

  * ** Wieder Krieg in Europa? Nicht in unserem Namen!***

  http://www.tagesspiegel.de/politik/aufruf-fuer-eine-andere-russland-politik-nicht-in-unserem-namen/11080534.html

  Copyright © Der Tagesspiegel

  Cumva cam … aiurea, nu?

  • După atâția ani se vede că ai prevăzut viitorul – sper că ești printre cei vii și că rîzi bine de toată mascarada asta.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: