Virusul pentru care s-a inventat o pandemie – un doctor adevărat explică


Oricine imi vorbeste de “tratamente”, medicamente si vaccinuri ”salvatoare” pentru un virus inexistent, neizolat in laborator si, deci, neclasificat, nu ma convinge de nimic.

Orice medic, somitate medicala etc. care imi vorbeste de minciuna covid, dar care baga si virusul in ecuatie, imi ridica mari suspiciuni.

Pana la ora actuala, exista un singur medic roman, unul singur, care spune clar si raspicat ca “virusul” pentru care s-a inventat o pandemie nu a fost dovedit si in consecinta tot ce se intampla acum in lume este o dictatura medicala pe fata. Haideti sa vedem ce a scris dna Camelia Smicală, cel mai curajos si cinstit medic alopat roman pana in momentul de fata din punctul meu de vedere:

(ENYA)

COVID 19 – Studiu de caz

Acest material reprezintă opinia mea personală cu privire la așa-zisa epidemie COVID 19

 

A) VIRUSUL : Până în prezent nu știm cu exactitate ce este un virus.

Tot ceea ce cunoaștem la ora actuală sunt teorii. De-a lungul timpului teoriile au fost confirmate sau infirmate în baza unor noi descoperiri.

Ceea ce este general acceptat științific (repet ,în baza cunoștințelor actuale)este că: „Virusurile nu sunt considerate ființe vii, dar cu toate aceste dispun de material genetic, aflându-se la intersecția dintre viu și neviu. Spre deosebire de celelalte forme de viață, nu consuma hrană și nu produc energie.”

 

B) COVID 19

Să presupunem că virusul există și există și epidemia de Covid.

În acest caz , trebuie observat că:

 

1) Virusul a fost izolat din serul unui singur pacient și înregistrat sub denumirea

BetaCoV/Korea/KCDC03/2020, cu genomul neconfirmat științific NC_045512.2 înregistrat la NCBI, National Center for Biotechnology Information din Bethesda, SUA.

Nu am găsit nicăieri în literatura de specialitate formula completă a secventei ARN virale, ci doar ale unor secvențe proteice care ar aparține COVID 19.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/structure/?term=sars-cov-2

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/NC_045512

 

2) Mai toate informațiile despre acest COVID 19 reprezintă de fapt informații vechi, rezultatul cercetărilor anterioare asupra coronavirusurilor, la care s-au adăugat doar denumirea COVID 19.

Pun mai jos un amplu articol publicat în anul 2016, bazat pe cercetări făcute începând cu anul 2004. Articolul prezintă un potențial vaccin cu exozomi împotriva coronavirusurilor.

Menționez că la ora actuală există suspiciunea că virusurile ar fi de fapt exozomi (adică particule genetice proprii,expresia reacției de apărare a organismului).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7103344/

3) Analiza filogenetică nu dovedește izolarea, purificarea și confirmarea genomului viral conform postulatelor KOCH și RIVERS.

Postulatele lui KOCH reprezintă „Constituția” microbiologiei. Ele sunt următoarele:

„Definiția unui agent patogen:

-să fie găsit în leziunea unei boli;

-să fie izolat de la gazda infectată și crescut într-o cultură pură;

-inocularea unui asemenea agent într-o altă gazdă ar trebui să inițieze boala;

-să fie recuperat din nou de la a 2-a gazdă.”

Menționez că, în cazul virusurilor, nu se poate aplica legea a doua din postulatele lui Koch deoarece virusurile nu se înmulțesc. În cazul virusurilor se obțin culturi de CELULE infectate viral, și nu culturi virale.

În cazul COVID 19 NU EXISTĂ:

– Dovada izolării, purificării și confirmării genomului SARS-CoV-2 conform postulatelor KOCH și RIVERS oriunde în lume.

-Dovada comparării tuturor rezultatelor testului RT-PCR cu așa-numitul ETALON DE AUR, adică a genomului confirmat la punctul anterior.

– Dovada că etiologia deceselor puse pe seama COVID19 este fără dubiu noul virus SARS-CoV-2

 

3) O regulă de aur în medicina clinică este cea a diagnosticului diferențial.

În cazul COVID19, diagnosticul diferențial nu a fost făcut. În mod normal, ar fi trebuit făcute teste pentru oricare alt virus SARS, să fie exclusă orice altă cauză care ar da simptome similare și mai ales ar fi trebuit făcute cercetări de anatomie patologică (esențiale în cunoașterea unei afecțiuni).

În cazul COVID19 au fost interzise necropsiile pacienților decedați de așa-zisul Covid, deci practic nu a putut fi stabilită cauza morții, ci aceasta a fost pusă automat pe seama Covid.

 

4) Diagnosticul COVID 19 s-a făcut doar pe baza testării PCR-RT

Reacția PCR-RT nu identifică un virus ci doar material genetic și aceasta în funcție de numărul de cicli de amplificare introduși automat în reacție (cu cât setăm mai multe cicluri de amplificare, cu atât există posibilitatea mai mare de depistare a unor fracțiuni de material genetic). Numărul de cicli de amplificare a fost standardizat la 40.

Conform cercetărilor (cea mai credibilă fiind cea publicată în revista de specialitate JAMA la 17.03.2020) PCR-RT are o specificitate de doar 32% în cazul probelor recoltate din faringe.

https://www.hcplive.com/view/comparing-rt-pcr-and-chest-ct-for-diagnosing-covid19

În consecință, PCR-RT nu poate fi folosită ca diagnostic . Dacă folosim reacția polimerazei ca diagnostic , putem obține epidemie de ce vrem noi. Dacă dorim, de exemplu, epidemie de tuberculoză, testăm în masă PCR-RT pentru tuberculoză și vom obține o pandemie mai severă decât cea de Covid, deoarece reacția detectează material genetic, și mai toți am fost vaccinați BCG și avem material genetic corespunzător bacilului Koch.

Dacă am introduce în reacție secvențe de sincitine ,am obține „epidemie” de virus ARN endogen ,practic aberație de „epidemie de sincitiotrofoblast”.

 

5) Purtarea măștii nu are un rol medical, ci politic. Masca nu te protejează de virusuri. Singura mască care protejează într-o anumită măsură este cea N95 (care nu este accesibilă nici măcar în spitale).

http://emag.medicalexpo.com/which-masks-actually-protect-against-coronavirus/

„But a surgical mask does not protect against „airborne” infectious agents so it will not prevent the wearer from being potentially contaminated by a virus such as the Coronavirus”

 

6) Încă de anul trecut este patentat vaccinul cu nanoparticule împotriva coronavirusurilor.

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-bool.html&r=23&f=G&l=50&co1=AND&d=PTXT&s1=Corona&s2=Vaccine&OS=Corona+AND+Vaccine&RS=Corona+AND+Vaccine

 

7) Toată așa-zisa pandemie de Covid 19 a fost și este gestionată politic de către OMS, care este o organizație politică și nu una medicală.

Regulamentul impus de Organizația Mondială a Sănătății cere autorităților medicale să declare decesele ca fiind cauzate de COVID-19 chiar dacă doar PRESUPUN că aceasta este cauza decesului.

Carantinarea este cea mai proastă măsură care se poate lua într-o epidemie virală. Nu se poate obține un vaccin eficient pe virusuri ARN din cauza ratei rapide de mutații pe care acestea le suferă. Dacă ar exista cu adevărat o epidemie virală, singura soluție de stopare a epidemiei ar fi imunizarea naturală a populației. O epidemie virală se autolimitează în momentul în care se obține imunizarea a peste 60% din populație în mod natural.

Carantinarea nu va face altceva decât va slăbi sistemul imunitar (care este antrenat prin contactul permanent cu trilioane de agenți patogeni) .

 

CONCLUZII:

Avem o epidemie de „ceva” care nu se știe sigur ce este, o epidemie care de fapt nu este epidemie deoarece nu s-a dovedit patologia și fiziopatologia bolii și nici reacția cauză-efect, o „epidemie” demonstrată printr-o probă de laborator cu rată de eroare de 70-80%, avem un număr de decese raportate care nu sunt dovedite a fi cauzate de acel „ceva” și pentru asta am închis planeta, am generat o psihoză în masă și am anulat drepturile omului.

Au fost abrogate drepturile omului de către o organizație politică, OMS, care ar trebui scoasă înafara legii și adusă în fața unui tribunal internațional pentru genocid.

Absolut toate principiile medicinei au fost anulate și înlocuite cu decizii pur politice, bazate pe teorii și studii „științifice” care încalcă flagrant principiile cercetării științifice.

Bioetica a fost anulată. La fel și malpraxisul.

Medicina a fost transformată într-o clinică Mengele, care funcționează după aceleași principii naziste.

Principiul „primum non nocere” a fost abolit. Amintesc exemplul thalidomidei, care a distrus mii de vieți omenești, până a fost interzisă.

Ca urmare a faptului că studiile științifice valabile azi pot fi declarate nule mâine, dreptul pacientului de a decide un act medical și de a fi informat corect ar trebui să stea în continuare la baza medicinei.

BIOETICA, domnilor de la OMS, este cea care împiedică medicii să se transforme în criminali odioși de tip Mengele!

Câtă vreme ați aruncat bioetica la gunoi, eu, una, refuz să mă supun ordinelor voastre politice!

Rămân medic și om.

 

Camelia Smicală

8 răspunsuri

 1. Agentia Nationala de Securitate Sanitara a Frantei a deschis o ancheta dupa ce a fost efectuata autopsia unui tanar de 24 de ani, decedat la 10 zile dupa ce ii fusese inoculat vaccinul AstraZeneca.
  Tanarul era student in anul 6 la Facultatea de Medicina din Nantes si in urma autopsiei s-a constatat ca decesul a fost determinat de o tromboza care a declansat o hemoragie interna masiva, in abdomen fiind gasit 1,7l de sange.
  Toate datele privitoare la mortile suspecte survenite in urma inocularii cu vaccinuri covid19 sunt transmise spre analizare Centrului European pentru siguranta medicamentelor/vaccinurilor.
  Indiferent de concluziile la care ajung entitatile EU alese sa gereze comercializarea vaccinurilor si modelearea psihopatologica a populatiei europene, trinomul Arafat-Gheorghita-Catzu trebuie sa ia act punctual de riscurile sanitare si sociale pe care si-le asuma promovand vaccinarea cu substante asupra carora planeaza incertitidini de ordin stiintific.
  https://www.lalsace.fr/faits-divers-justice/2021/03/23/un-etudiant-nantais-meurt-d-une-thrombose-apres-un-vaccin-astrazeneca

 2. De ani de zile ma informez despre agenda si atrocitatile facute de aceasta elita satanista dar, dupa atitea ani …si cind credeam ca stiu cam tot ce cuprinde agenda lor, tot ce au facut si vor sa faca acesti indivizi imi dau seama ca mai am multe de vazut si de indurat. Dau peste cap si cele mai sumbre previziuni …si nu cred ca va putea cineva inafara de Domnul Isus Hristos sa opreasca pornirea acestui sistem macabru de exterminare. Daca decizia Bunului Dumnezeu este sa ramina doar o mina de oameni care sa fie cei curati alesi de El …sint perfect de acord dar pamintul si omenirea trebuie salvate …si curatirea trebuie sa fie …din temelii…cum se zice.Acesti paraziti trebuie sa plece si asta pina nu ne transforma in zombie…tinta Satanei.

 3. Vezi asta,Eufrosinucule! ☺https://www.facebook.com/watch/?v=846395579422976

  • Am văzut dragă Gabi, dar îmi displace profund mutra lui, precum și semnele pe care le face cu mâna. E dizidentul de serviciu – spune nouă adevăruri și-apoi scapă minciuna.

   • Am văzut multe filmări de-ale lui în decursul anilor. După cum spunea într-una recentă el a tot avertizat lumea de vreo treizeci de ani dar nimeni nu l-a luat în seamă, pînă acum. Cînd am menţionat numele lui pe un forum Linux la secţiunea de discuţii libere acum juma’ de an, toate comentariile mi-au fost şterse în cam două minute. Deci ceva e la mijloc. Unul dintre ele conţinea doar poza asta, screenshot dintr-un discurs de-al lui:

    Într-un interviu recent cu BrianRose din seria London Real a menţionat că suferă de o boală a cărei denumire am uitat-o – ceva artroză sau scleroză, posibil – din care cauză mîna dreaptă apare cumva contorsionată. De aceea ai impresia că face semne ciudate cu mîna.

    L-am ascultat cu atenţie de fiecare dată şi, într-adevăr, uneori mai scapă caii pe arătură, sau cel puţin aşa pare în contextul curent datorită lipsei de informaţii. Chiar dacă sînt înclinat să cred anumite teorii mai… bizare, de fel, am simţit de cîteva ori că iese din sfera posibilului, ca să nu mai zic de cea a probabilului. Însă de obicei revine la normal. Poate că totul e un test pentru noi, dacă sîntem capabili de a discerne realitata de aberaţii, sau poate e o mască a ridicolului, pe care o poartă pentru a se proteja într-o anumită măsură. Pînă la urmă e neimportant – cine are capacitatea de a înţelege corect, o face.

    Din păcate, prea puţină lume – chiar şi din lumea întreagă, nu doar de la noi din ţară – au auzit de David, Alex Jones, Michael Moore şi alţii acum 15-20 de ani, iar acum cu toată cenzura asta extremă sînt şi mai puţine şanse pentru omul de rînd să ajungă la informaţiile „alternative” care de mult ori sînt cele reale sau mult mai reale decît ce se dă „pe sticlă” la „Telejurnal”.

    • Toți ăștia pe care i-ai menționat fac parte din aceiaș categorie de „gatekeepers”, adică dizidenți cu voie de la sistem. De aceea se și dau cu regularitate în stambă, pentru a compromite ideile de multe ori valide pe care le susțin. Adevărații dizidenți au parte de vieți cu mult mai grele decît cele ale milionarilor menționați.

     • Aşa este, niciunul n-ar mai fi acum în viaţă dacă n-ar „cotiza” la sistem. Cel puţin Alex Jones a ajuns penibil, mai mult face reclamă la gunoaiele pe carele vinde decît să mai spună ceva cu adevărat util. Moore e undeva la mijloc dar n-am maiauzit de el cam de multişor, în afară de documentarul ăla recent despre energia „verde”, la care a fost doar regizor sau ceva. David e încă relativ incisiv dar se vede că a îmbătrînit şi a obosit.
      Ideea e să filtrăm totul, să luăm ce-i bun de luat lăsînd gunoaiele deoparte. Pe canalele „oficiale” nu vom avea niciodată parte nici măcar de 1% din ce spun aceşti „dizidenţi de serviciu”. Dar ce facem cu informaţia obţinută – asta e întrebarea.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: