Totul pentru a ascunde o cură care costă câteva zeci de Lei


Re COVID-19 – aici se repetă scenariul de acum peste zece ani cu „gripa porcină”.

Adică de fapt oamenii mor de pneumonie bacterială netratată. Doctorii nu recunosc pneumonia bacterială la timp datorită isteriei mediatice că e vorba de un virus – și nu prescriu antibiotice.

În cazul în care le prescriu – ca de exemplu în studiul cu azitromicina – pacienții s-au vindecat dacă li s-au administrat la timp.

COVID-19 e probabil o pneumonie virală, de aceea e contagioasă, dar și în cazul penumoniilor virale există infecții secundare bacteriale ale alveolelor, care evident sunt mai periculoase pentru bătrâni și cei cu boli cronice grave.

De aici graba cu care sunt îngropați decedații fără să li se facă nici o autopsie – fiindcă atunci s-ar descoperi că au murit de infecție bacterială, nu virală, și că mulți ar fi putut fi salvați doar cu antibiotice date la timp.

Școlile au fost închise peste tot fiindcă există pericolul real ca și copiii să contacteze pneumonia virală, care e de fapt mai periculoasă pentru ei, nu pentru adulți (exceptând bătrânii cu probleme de sănătate și bolnavii cronici).

Prima repetiție în 2003 a fost SARS.

A doua repetiție în 2009 a fost „gripa porcina”.

autor: cAsAndrA

Casandra are probabil dreptate – nu de la una dintre formele virusului Corona se moare, ci din cauza infecțiilor bacteriale ulterioare. Tot ea ne-a spus că antibioticul azitromicină e numai bun de folosit, dar nu singur:

Azitromicina va preveni sau vindeca infecția bacteriană post-Covid19, însă pentru a omorâ virusul, e nevoie de altceva, un medicament care costă vreo 30 de Lei și care a fost deja dovedit valabil contra noului virus Corona, anume Hidroxiclorochina.

Hydroxychloroquine was approved for medical use in the United States in 1955.[2] It is on the World Health Organization’s List of Essential Medicines, the safest and most effective medicines needed in a health system.[5] The wholesale cost in the developing world is about US$4.65 per month as of 2015, when used for rheumatoid arthritis or lupus.[6] In the United States the wholesale cost of a month of treatment is about US$25 as of 2020.[7] In the United Kingdom this dose costs the National Health Service about £5.15.[8] In 2017, it was the 128th most prescribed medication in the United States with more than five million prescriptions.[9]

sursa: Wikipedia

Cum se folosește, contraindicații etc.

Rudă bună cu chinina, cea care a fost folosită împotriva malariei și pe care o găsim și în apa tonică, Hidroxiclorochina este numită remediul pentru Coronavirus de către Doctorul francez Didier Raoult:

Profesorul Didier Raoult a tratat 4.000 de pacienţi cu infecţii acute în ultimii 30 de ani şi aplică o schemă tratament cu hidroxiclorochină de zece zile. Deşi nimeni nu îi contestă meritele ştiinţifice profesorului Rouault, corpul medical din Franţa vrea să rămână deschis şi la alte posibile tratamente.

„Tratamentul constă în două pastile, le iau dimineaţa, la prânz şi seara, după cinci zile sunt mai bine. Mai am febră, care cred că o să scadă. În fiecare dimineaţă, la ora 4, vine o infirmieră care îmi introduce un beţisor mare sus pe nară, ca să detecteze virusul. Mi-au spus că diminuează şi că o să se vindece”, a povestit Francois David, pacient.

sursa: stiripesurse

Norocul doctorului francez este că Donald Trump a confirmat eficacitatea tratamentului cu hidroxiclorochină, SUA demarând un studiu pe pacienți cu Coronavirus. Fapt e că tratamentul funcționează, dar e nevoie de un studiu pentru acoperire – în vreme ce la noi sunt importate vaccinuri ieftine și „defecte”, asupra cărora nu s-a făcut nici un studiu serios și care evident, fac mai mult rău decât bine.

Nu este improbabil ca altfel mafia big-farma să fi făcut din bunul doctor victima unui atac de cord fatal, sau a unui criminal care chipurile ar fi vrut doar să-l jefuiască.

Rămân la ideea că cea mai bună cură este prevenția – eu mi-am luat deja porția de 30 de minute de soare la bustul gol și continui cu celelalte recomandate aici, plus vitamina C în doze mari (3-5 grame/zi) – impunerea statului în casă este de-a dreptul criminală. Folosiți declarația și ieșiți la soare și mișcare!

Un răspuns

Răspunde!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: