Un comentariu pro-sănătate, cenzurat de Radio România – cănd instituțiile statului, luptă împotriva cetățenilor:


În naivitatea mea, crezusem că mass-media e suficient de încrezătoare în puterea propagandei deșănțate cu care își intoxică consumatorii, încât să mai permită unei voci izolate și contrară curentului, să fie auzită, măcar pentru diversitate. M-am înșelat, dar asta mă bucură:

Înseamnă că le este frică de adevăr, precum dracului de tămâie.

Îmi semnalase dragul de Clement un articol pompieristic ce promitea un viitor asigurat mai sănatos copiilor, prin știrea care ne anuntă că:

S-a încheiat distribuirea celei de-a doua tranșe de vaccin hexavalent

Câtă bucurie pe părinții anxioși de dragul sănătății dragilor lor copii! Doar faptul că al meu comentariu nu a fost aprobat, ar trebui să dea de gîndit celor care încă mai au dubii asupra crimei medicale care este vaccinarea:

Dacă ei spun adevărul și eu greșesc, atunci de ce le este frică să publice un biet comentariu?

E simplu, de fapt: Românii încep să se trezească și să refuze inocularea copiilor lor cu toxicele si debilitantele amestecuri altfel cunoscute ca „vaccinuri”.

Unde mai mai pui faptul ca instituția publică Radio România, subvenționată din banii contribuabililor, a decis să susțină activ campania de îmbolnavire cronică a copiilor Români, prin declanșarea unei așa-zise campanii pro-viață – câtă perversitate și minciună într-o astfel de manevră:

Radio România lanseaza campania „Vaccin pentru viaţă”!

Nu ar fi de mirare ca odată ce acest articol va fi fost citit de către cerberii RR, să apară ca prin minune și comentariul meu, în ciuda faptului că astăzi 25 Mai, au trecut trei zile de la încercarea mea de a-l publica. În fine, nu are importanță – de ce se tem atăt de mult cei care vor să vă înțepe cu orice preț copiii?

Dees-Baby Vaccine (TEXT) 3

 

Depinde numai de ce doresc părinții, scumpilor lor copii:

1. O viață cu adevărat sănătoasă, în care micuții sunt hrăniți mâncare naturală și dobândesc imunitate naturală trecând normal peste „varicelele” copilăriei și crescând lipsiți de virusuri străine care nu aparțin în organism, în adulții sănătoși și integri de mâine.

2. Copii veșnic bolnăvicioși, afectați grav de către amestecurile de mercur (Hg), aluminiu (Al), formaldehidă și ADN străin, de proveniența animală sau din fetusuri umane, injectate direct în fluxul sangvin al copilului, depășind mecanismele imunitare naturale, care provoacă adevărate dezastre medicale: autism, diabet infantil nevindecabil, boli auto-imunitare, vedere slabită, inteligență afectată și chiar moartea în unele cazuri.

Copiii devin pacienți permanenți, handicapați de boli cronice pe care le târăsc după ei toată viața, doar pentru că părinții lor nu au făcut minimul de efort intelectual de a studia problema, înainte de a permite injectarea acestor amestecuri, în trupurile copiilor lor.

ATENȚIE: Vaccinurile nu sunt vitamine!

Blogul NUVACCINURILOR oferă informații alternative, contrapondere imensului baraj de propagandă pro-vaccin. Mafia farmaceutică nu își poate căștiga imensele sale profituri, fără oameni bolnavi, consumatori de „medicamente” pe viață.

Găsiți-l ușor cu google și documentați-vă. Am cunoscut personal părinți de copii autiști, care acum regretă enorm că nu au ascultat, chiar dacă fuseseră preveniți. Autismul nu există la populațiile nevaccinate (ex. Amish, in SUA).
Salvați-vă copiii de soarta pregătită lor pentru îmbogățirea Merck, Sanofi, Glaxo Smith Kline și altii ca aceștia.

Găsiți medici pediatri adevărați, căci există Har Domnului, în locul celor care aplică fără să investigheze cele preluate papagalicește în facultate. La ușile lor se înghesuie reprezentantții de vânzari ai cartelului farmaceutic.

Alternativ, puteți vizita si secțiunile „Vaccinuri” și „Sănătate”, de pe umilul meu blog, la care veți ajunge la fel de ușor, făcând click pe avatarul meu, sau căutând Lumea după Eufrosin.

Să vă lumineze Bunul Dumnezeu!

Un comentariu într-adevăr nepublicabil, căci în zilele minciunii, a spune adevărul este un act de-a dreptul revoluționar. Ar trebui să ne întrebăm și noi guvernanții următoarele: „În slujba cui te afli tu cu adevărat? – Ia’ să îți injectăm noi plozii în direct la teve, cu ce ne dorești tu nouă!”. Credeți că va accepta vre-unul, înafara unei farse elaborat regizate?

Apoi, indiferent de gușile lor tremurânde în căutarea unei explicații, sau a tupeului ordinar pe care clasa de paraziți l-a exersat de 25 de ani încoace pe seama neamului nostru, să-i apucăm de turul pantalonului, trimițându-i la binemeritata lecție de înot forțat în Dâmbovița, sau în firul de apă local, depinde de cum și unde îi prindem.

O Românie nouă – vremea ei a venit!

7 răspunsuri

  1. Pana la urma este o problema de natura economica.
    Decat sa cheltuiesti pe avioane, tancuri, elicoptere, puscarii, e mai ieftin cu vaccinuri. Si mai anonim.

    • Unde mai pui că le poți prezenta ca o „binefacere” adusă omenirii, spre deosebire de armele convenționale enumerate mai sus. Perversitatea e la cote maxime.

  2. Dupa ce ca se nasc prea putini copii de romani , ei vor si pe acestia sa-i schilodeasca ! Dar ma gandeam la primul atentat de masa asupra natalitatii la romani : translplantul de populatie de la sat la oras ! Deja se stia de mult timp ca natalitatea in mediul urban, unde exista instalatii de apa curenta, este pe minus…, prin poluarea apei cu oxizi de fier. Apoi a venit alimentatia alterata cu chimicale…., si acum traim epoca vaccinurilor cu de-a sila ! Urmeaza casatorii si unda verde la facut copii cu aprobare de sus….Cred ca in cateva decenii or sa ajunga romanii sa se reproduca in conspirativitate…

    • Eu zic să nu ne temem, ci să îi ignorăm. Cum? Cel mai bine prin întemeierea de familii și prin sporirea lor. Se poate și se va mai putea, încă mult și bine.

  3. Poate ca insist prea mult asupra subiectului dar, nu trebuie renuntat in a contacta posturile de radio care sunt „sustinute generos” in demersul lor de promovare a vaccinarii .

    Radio România lanseaza campania „Vaccin pentru viaţă”!


    Gasesc potrivit a-i intreba pe medicii inregimentati in campanie daca vaccinurile au fost testate conform legii, in fazele I, II,III si IV pe subiecti nou nascuti si daca sunt la curent cu studiile din Franta privind cazurile de moarte subita constatate la 72 de ore dupa vaccinarea a 2 din 3 bebelusi.
    Trebuie sa li se ceara, daca vor face referire la studii favorabile vaccinarii, referintele precise ale respectivelor studii si numele organismelor emitente.
    In cazul in care vor sustine ca s-au facut toate testele pe nou nascuti, avand in vedere ca noul tip de vaccin-multiplu nu este creat si produs in Romania, este legitim sa aflam in ce regiuni ale planetei s-au facut testele, caror grupuri etnice apartineau copiii si care a fost marja de timp fixata pentru studiul efectele pozitive (imunizante) si eventual negative, post-vaccinare.
    Daca testarile s-au facut si pe grupuri de nou nascuti romani, este imperativ sa stim daca se pot consulta documentele prin care apartinatorii copiilor au acceptat testarea si in ce conditii.

    Intreaga caracatita RR sustine campania de vaccinare .http://antenasatelor.ro/vaccin-pentru-viață.htmla
    Antenei insa, este prefarabil sa nu ii fie adresate intrebari ci doar urari de sanatate si multa, multa caldura atat siesi cat si colaboratorilor sai. http://www.alcedoltd.ro/despre-noi/parteneri/

Răspunde!