Ce mai face UE în Ucraina: lagăre de concentrare.


              În vreme ce situația de la Est devine tot mai confuză pentru cei care nu dau atenție, unii își văd neabătuți de planurile lor sinistre: e vorba evident de colosul cu picioare de lut UE, care după vizionarea materialului de mai jos va apărea în adevărata sa lumină, ca o entitate pusă pe controlul total al cetățenilor țărilor membre atât prin mijloace „soft” precum alimentele modificate genetic, industria farmaceutică și energetică, cât se vede și prin construirea unor lagăre imense de concentrare, chipurile pentru emigranții ilegali și alți indezirabili (opozanți ai UE și buni naționaliști poate?).
 
       Veți observa cu ușurință că nu e vorba de baze sportive, căci ușile metalice ale celulelor nu se prea potrivesc cu așa ceva. Armata ucraieneana cunoaște tot ce se întâmplă, dar are ordine să nu interfereze. În vreme ce lagărul e construit sub egida ministerului de interne ucraienean, superintendentul șantierului afirmă clar că totul este finanțat de către UE. 

Iată adevăratele intenții ale celor care se reprezintă ca niște binefăcători plini de bunăvoință față de cetățenii țărilor membre, iar dacă euro-parlamentul e o adunătură relativ benignă de trepăduși puși pe îmbogățire, haita de hiene este Comisia Europeană (CE), cu armata ei de zeci de mii de birocrați plătiți regește care trudesc la instaurarea uriașei mașinării de inspirație orwelliana. Țelul final e clar după cum clar e și faptul că oponenților nu li se va arăta nici un fel de milă.
 
 Păi să nu-i trimiți pe toți unde nu strălucește soarele organizând un referendum care să îi întrebe pe Români dacă mai cred în basme ?

 

   Române, îți dorești să fi păzit de alde ăștia ?
Eurofor

 

9 răspunsuri

  1. E un moment solemn, doar e primul EURO-lagar de concentrare din istoria (sub-)omenirii, nu?

    Sper sa apuc sa traiaesc EURO-momentul în care din acea institutie va iesi (pe cos) toata EURO-fauna de la Bruxellex …

    • Zambete de neretinut.

      • Conform unui vechi proverb (strababesc):

        „Cine ctitoreste lagar de concentrare altuia,
        Risca sa fie internat el însusi în el!”

        Unele evenimente din istoria contemporana par chiar sa sprijine ipoteza anteenuntata (spre deliciul amatorilor de verificari de teoreme).

    • „Cand mancati, dormiti, munciti, va distrati, va inmultiti sau votati pe cine trebuie, faceti exact asa cum vor ei!”

      Zau, asa ? Poate cea cu votul sa o credem, dar in rest este fix ceea ce ne-a spus Insusi Domnul sa facem: ” Cresteti si va inmultiti – si vinul sa veseleasca inima omului – culcatu-m-am si-am adormit ca Domnul ma va sprijini.. etc.”

      Ia’ mai da-i incolo cu armele lor psiho-popo’: in fata robilor Lui Dumnezeu, nenorocitii astia nu au nici o putere. Sa nu ne lasam inspaimantati de vraji lansate sub masca unor expuneri – Doamne ajuta!

  2. http://news.russiatoday.ro/video-guantanamo-in-europa-de-est-militiile-novorossiei-au-descoperit-un-astfel-de-loc/ se pare ca le mai pune Dumnezeu cate un bat in roata celor care-L urasc pe Dumnezeu si pe noi oamenii, un lagar de acest fel a fos cucerit de rebeli – iata si documentele ce arata clar ca e finantat de ue. Nu prea sunt bine lamurit ce fel de cruci sint alea de pe documente. Cam ce se petrece in astfel de lagare putem vedea din acest documentar: https://www.youtube.com/watch?v=ryrssUswmxI

Răspunde!