Soră Moldovă, ce-ai facut?


Crezând că fuge de sărăcie, cum i s-a tot băgat în cap de către flenduri asortate de pe ambele maluri ale Prutului, Moldova noastră, sau RM cum i se spune zilele astea, a ales să iasă din lac, pentru a intra în puț. Ce ți-a plăcut la ue soro?

 
Marșurile perverșilor sexuali și „dreptul la căsătorie” între aceștia, produsele lor de categoria a III-a aruncate pe piețele noastre ale rudelor sărace din estul Europei la prețuri de clasa I, multinaționalele lor de 3 păduchi (vezi OMV) care au făcut averi fabuloase după ce-au început să ne exploateze și vândă averile pământului, sau poate faptul că am fost liberi să ne propășim pe acolo pentru a le deservi bătrânii desfrânați, hotelierii hrăpăreți sau spălătorii de mașini, mâncarea lor chimizată mai rea decât lăturile pentru porci, ei?

hohos

Cum nu te-ai gândit tu frate moldovene că de toate aceste „fericiri” vei avea și tu parte din plin, după ce ești băgat cu capul în lațul noii uniuni sovietice, la fel de hrăpăreață doar cu mult mai perfidă decât fosta ? Poate te vei simți și tu mai „european”, după ce îți vor lua fiii pentru a-i duce să moară prin țările desemnate de către nato pentru distrugere, cum din nefericire se tot citește în ziarele noastre de vreme bună încoace. Ce împlinire familială minunată să-ți moară băieții pentru „democrația” vestică, ei frate?

Nu cu Ardealul te unești tu moldovene, nu cu Dobrogea, Țara Românească și nici cu Bucureștii, ci cu Bruxellesii și Strasbourgii aia’ scârboși, adevărate cloace de unde toate uneltirile unor anti-creștini dovediți își emană „politicile” lor profund dăunătoare nouă. Rău și păcat, dar mai ales o uriașa prostie.. Ei lasă, că te vei trezi și tu, dar atunci vei fi atât de bine dresat de mia aia’de euro trimisă ocazional de fii și fiicele tale pe care nu le mai vezi decât de sărbători, încât vei spune că e mai bine așa, că ai progresat și tu, că te-ai făcut capitalist pentru că slugărești într-o companie nou-nouță care își repatriază profiturile după ce ți-a plătit salariul de mizerie – în fine conduci și tu un hârb german și nu o Dacie!

Și în loc de a fi stăpân la tine în ogradă, vei fi un biet argat contemporan trudind sub un arendaș ce vorbește cu acelaș accent ca tine și care pentru o simbrie mai bună, va fi concomitent cârpă pentru stăpânul străin și bâtă peste spatele tău – dar nu-i nimic, poți fi însă mândru că fiică ta a ajuns concubina legitimă a vre-unui umflat occidental, care i-a tras doi plozi care nu îți vor înțelege graiul și nici că-i vei vedea prea des.

Bravo frate moldovene, te-ai instalat solid pe calea ferată care duce către prăpastia în care se vor prăbuși toate vagoanele multi-colorate reprezantand națiunile trase de locomotiva ue. La mai mare și să auzim numai de „bine” !

 

European-local-train-cliff-insert

30 răspunsuri

 1. Pai nu i-am momit noi, romanii eliberati de comunism,, cu idealurile democratiei apusene?
  Am convingerea ca i-am socat de-a dreptul in ’90 prin patosul cu care ii evocam si revendicam, la mitingurile si marsurile organizate de patriotii legitimati de grupaul :”Pro Basarabia si Bucovina”.
  Si noi si dansii ne lasaseram hipnotizati de vorbirea molcoma a fermecatorului Neculai Constantin Munteanu, suspinam citind versurile lui Eminescu si il identificasem pe Ciprian Porumbescu cu frumosul Radescu dotat cu carnet de partid si sortulet.
  Cadrul hipnotic fiind creat, s-au construit podurile de flori, ,s-au incheiat acorduri inter-universitare si li s-a dat mana libera politicienilor si negustorilor, pentru a desavarsi proiectului „Moldova Mare” desenat pe cine stie ce colt de masa, la Viena.
  In timpul acesta, rusii erau asigurati de moldoveni, in limba lui Gorki, ca sunt dezgustati de moravurile romanilor ,temporizand tactic intr-un joc facut de personaje ce isi faceau timp sa isi viizteze rudele sambata, la cimitirul evreiesc din Iasi.
  Ce va pot sune cu siguranta, este faptul ca moldovencele sunt apreciate ca infirmiere, in occident si ca moldovenii nu joaca bine Poker.

 2. salut
  urmand trendul media ( vanatoarea de ‘cartite rusesti’) te intreb ‘putinistule’.. cu cat te-a platit Putin in ruble? ca eu si camarazii mei de aici

  http://www.cotidianul.ro/scrisoare-deschisa-a-activistilor-antifracturare-catre-putin-241759/
  bazandu-ne pe valizele cu ruble promise de Putler cel mincinos am ajuns muritori de foame. nici bani de hartie igienica nu avem, trist..

 3. Democrația europeană se bazează pe capitalismul sălbatic care pentru a supraviețui, are nevoie să se extindă, un fel de Caritas. Acum se pare că au ajuns la margine, mai departe nu au unde să meargă, așa că în vreo 10 ani o să asistăm la prăbușirea Uniunii Europene.

  • Sa te auda Bunul Dumnezeu!

  • 10 ani? Uita-te ce se intampla zilele astea in Bulgaria, bulgarii retragandu-si depozitele de la banci! Daca virusul asta contamineaza si alte tari europene, vorbim de saptamani… In plus, vedeti ca FMI a dat verde la confiscarea depozitelor bancare private pentru a acoperi criza datoriilor suverane! Vesticii astia or fi ei manipulati si cu creierele spalate, da cand ii frige la interes…s-ar putea sa vedem o Bulgarie multiplicata si in Marea Britanie, Franta, Spania, Italia…Atunci sa vezi distractie!

 4. ce se intampla in Ukraina e de groaza..Nazismul se rage pe strazi, parazi imense cu embleme si uniforme Waffen SS, paramilitari din ‘Right Sektor’ cu rune ‘ Das Reich’ si steag anarhist (rosu-negru) profanarea cimitirelor evreiesti, cultul lui Bandera…parca e Germania anilor 30..iar ‘UE’ ii sustine tacit, unde sint ‘protestele’ jidanimii mondiale care monitorizeaza fascismul la virgula prin alte parti?
  http://www.youtube.com/watch?v=pYjsCJmcPWk

  nu ma mir ca aia din est au pus mana pe arme..

  • Teribil mon cher, m-a luat cu rece,
   Doar ca nu am inteles, dupa exprimare esti antifascist-fascist sau fascist-antifascist!
   Nici provocatorii nu mai e ce era pe timpuri.

 5. ps
  daca pe strazile din Washington s-ar petrece chestiile din clip (uciderea politailor, incendierea tehnicii anti-riot), americanii ar baga din prima us marines+garda nationala+tancuri si ar trage in plin? intreb si io..

  • S-a intampla deja: „the Watts riots – LA 1992 – Detroit 196ceva – Kent State University etc. S-a tras din plin. Democratia lor e numai cata vreme esti prost.

 6. Refuz sa cred zisele lui kosk referitoare la profanare..
  Pai Ucraina, este considerata drept pamant sacru de catre evrei.
  La Slavuta au tradus fratii Shapira, in 1795, Talmudul (interzis spre publicare de catre Biserica Catolica in 1565)
  A doua tiparnita in ebraica, din Europa, ucrainenii au gazduit-o inca din 1791. Tot aici a luat fiinta miscarea Haskala, echivalentul miscarii Luminilor.
  Trebuie ca avem aface cu un act de dezinformare de cea mai joasa factura.
  Cum sa ne imaginam ca niste dezechilibrati au pus flori pe mormintele lui Evesei Liberman si Moshe Felkendrai ?
  p.s. pusul florilor pe mormintele evreilor este considerat un act profanatoriu.

 7. treaz
  tre sa mai lucru la ezprimarea necizelata, mon cher tine-ti curiozitatile acasa am comentat clipu. n am de gand sa raspund la curiozitati de martan ,martan =pisoi nu marlan ca poate iara nu pricepi din prima.
  clement
  apreciez ironia..

  • Tot nelamurit m-ai lasat!
   „Doar ca nu am inteles, dupa exprimare esti antifascist-fascist sau fascist-antifascist!”
   Respectiv ba esti contra nazismului „care rage”, ba ii numesti pe evrei cu un nume pe care numai fascistii il folosesc.
   Vorba lui Caragiale care te-a prevazut: „… din aceasta dilema nu puteti iesi!”
   Faptul ca folosesti jigniri de copil de gradinita ma face sa cred (apropos de pisoi), ca te-am calcat pe coada.

   • „pe care numai fascistii il folosesc” draga treaz@, acel cuvant de care te agati il foloseste si Par Nicolae Steinhardt in Jurnalul Fericirii sau Kapner sau cei din Nethurei Karta iar daca Steinhardt si altii de aceeasi etnie sunt „fascisti” (?!) atunci sunt pe aceeasi linie cu dansii..no,acu’pricepusi sau tre sa-ti desenez?

    • Observ ca ai bunavointa in a te explica. A mai ramas sa ne lamuresti cum e cu „nazismul care rage”. Bata-va norocul, nu aveti liniste!

 8. Toate Uniunile de State reprezintă etape spre Guvernul Mondial

  Uniunea Eurasiatică este acelaşi concept ca şi Uniunea Europeană , Uniunea Nord Americană si Uniunea Africană . Aceiaşi oameni se află în spatele tuturor . Şi când timpul va fi favorabil , toate aceste 4 Uniuni se vor contopi într-una singură , alcătuind stadiul final al planului – Un Guvern Mondial .

  Cele două forțe , sistemul capitalist și sistemul comunist , au în spatele lor aceiaşi oameni , pentru că au fost create de aceiaşi oameni .
  Trebuie să existe mereu două tabere , două ideologii , pentru a putea dezbina și subjuga în final întreaga lume .
  Cele două ideologii , sisteme (capitalist și comunist) se deosebesc doar aparent , pentru că în realitate ambele sisteme duc la sclavie , prin oligarhizarea capitalului .
  Deci războaiele (crizele) sunt declanșate de oamenii care controlează ambele sisteme (tabere). În timpul conflictului şi după încheierea lui, se iau o serie de măsuri “salvatoare”, pentru ca lucrurile să se aşeze pe făgaşul dorit de ei (potrivit planului de subjugare a lumii). Exemplul cel mai bun este “războiul cu terorismul”. S-au luat măsuri pentru a ne distruge drepturile şi libertăţile , pentru a ne limita capacitatea de a riposta împotriva a ceea ce urmează (sistemul Big Brother, Patriot Act …).

  Capitalismul (teza) înfruntă comunismul (antiteza) şi rezultatul va fi Noua Ordine Mondială, socialismul totalitarist (sinteza).
  SINTEZA a fost mereu scopul celor care manipulează omenirea cu cele două sisteme , capitalist şi comunist , “democratie” şi dictatură .

  Deci Rusia nu este împotrivă , decât în ceea ce priveşte jocul Teză / Antiteză | Sinteză .

  Vizionaţi cu atenţie şi răbdare seminarul prof. Walter Veith – “ONU şi agenda ocultă”.

  • Iti multumesc pentru comentariul valid. Doamne ajuta!

  • Si eu ma tare-tem ca ai dreptate (în ciuda efuziunilor de simpatie pro-ruse care m-au cuprins brusc & din nimic, acum, la batrânetze).

   • Pe 29 mai 2014 preşedinții Alexander Lukashenko, Nursultan Nazarbayev și Vladimir Putin au semnat la Astana (Kazahstan) tratatul privind Uniunea Economică Eurasiatică, ce va intra în vigoare la 1 ianuarie 2015.
    Uniunea Economică Eurasiatică , formată din Rusia, Belarus şi Kazahstan , va funcționa exact la fel ca Uniunea Europeană .
    Statele fondatoare își asumă obligația garantării circulației libere a bunurilor, capitalurilor, serviciilor și a forței de muncă și coordonarea comună a unor politici precum energia, industria, agricultura și transportul. Potrivit Kremlinului această Uniune va dezvolta cea mai mare piață comună și va fi creată în spațiul Comunității Statelor Independente (CSI).
    Prima variantă a acestui tratat nu s-a limitat doar la cooperare economică, ci cuprindea prevederi referitoare la cooperare politică, cetățenie comună și migrație .
    S-a discutat şi despre o posibilă extindere a Uniunii spre Armenia dar și Kîrgîstan .

    Deci care este diferenţa dintre cele două Uniuni ? Nu este !
    Politicile comune (piața comună) duc la pierderea suveranităţii şi apoi la dizolvarea statelor naţionale. Moscova = Bruxelles ; UE = URSS

    • Ba eu cred ca oarece diferente tot mai exista, fie doar si în ceea ce priveste paradigma (deocamdata surprinzator de crestin-conservatoare la rusi, spre deosebire de oroarea popo-liberal-progresist-liber-schimbista din UE). Ba parca si demersul stiintific pare a se mentine (încä) în Rasarit în termeni rationali, cartezieni (spre deosebire de nebunia post-modernismului-anti-stiintific din UE si SUA). NU mai vorbesc de Oamenii de Stat (ca de pilda Lavrov S.), de care rusii nu par sa duca vreo lipsa (în comparatie cu saltimbancii, obananele, euro-marionetele, jagardelele si euro-parashootele si exhibitionizdele noastre & al. babe-cu-cilotzi-de-tabla gen baba-merkel / baba-clinton), nu?

  • Oarecum surprinzator filmul asta, am constatat din el ca si neo-protestantii adventisti tot anti-ecumenisti (viscerali) sunt si ca si ei au pica pe alde Papa dela Roma – doua calitati care-i fac sa para de-a dreptul …

 9. Culmea este ca romanii au ajuns in asa un hal de dezgust si disperare in fata haosului minutios pus la punct de diverse structuri mai mult sau mai putin vizibile, incat au inceput sa viseze la un stapan planetar care sa impuna odata pentru totdeauna echilibrul si ordinea, afirmand secatuiti de puteri ca ” mai rau de asa, nu se poate!”.
  Este cam oribilut, nu? Nici in vreme de razboi si foamete oamenii nu au gandit in acest mod..
  Legat de ce zice „dumi”, mi-am amintit vremea cand” baietii cu ochi albastri” care nu isi ziceau inca „jurnalisti la Catavencu” comiteau bancuri subversive, pregatind vremurile noi cu care ne-au ademenit figurantii din balconul Universitatii.
  Pe ogorul stiintei pe care lucram precum sclavii, functionau activ mai multi raspandaci ce livrau la prima ora, la cafea, ultimele bancuri. Daca ii intrebai de unde dracu culeg perlele, cu noaptea-n cap, raspundeau sistematic: din tramvai.
  Imi amintesc un banc la care am ras, cu toate ca il consideram, absurd. Era prin ’88. Probabil ca il stie toata lumea, dar nu ma pot abtine sa nu vi-l amintesc:
  „Presedintele Statelor Unite si cel al Uniunii Sovietice au consultat o celebra bulgaroaica clarvazatoare, pentru a afla cum va arta Lumea, dupa anul 2000. In urma consultatiei, au aflat ca in viitor va exista o singura tara ce se va numi Uniunea Sovietica, va avea capitala la Washington si doi Presedinti negrii, Itzik si Sthrul”;

  • Imi amintesc cum ma mai gandeam eu ca poantele astea sunt sanse bune sa fie ticluite prin laboratoarele securitatii. Erau si o supapa de refulare, pe langa ce ai spus mai sus. Acum, iata ca un nou scandal a erupt in SUA, in urma afirmatiei unei hoaste cu sute de operatii estetice la activ, cum ca prima doamna a Americii, ar putea fi de fapt un pic.. altceva. E cam lata in umeri si atletica, nimic de spus la asta.
   Bietii frati de peste Prut sunt si ei mesmerizati acum de reclama noii EUsovietice si va mai trece timp sa se trezeasca. Pacat ca trebuie sa invete si ei pe pielea lor.

 10. Prima doamna,sau al doilea domn, dar sint zvonuri ca ,desi a fost interzisa clonarea, se pare ca testele cu oameni clonati sint in desfasurare.madam clinton ,se patre a fi clonata, dar testul este inca in progres. aceste epave, imbatrinesc prea repede. si sint inlocuite cu altele. de ce ne mai miram atunci de atitea disparitii, de trafic de organe, de celule stem , de trafic de copii etc. satana e liber pe pamint.si multi dintre semenii nostri ii dau si mai multa indrazneala prin comportarea lor.nu sint un crestin perfect, ca tot omul greseste, dar ma intreb si eu ca Stapinul si Domnul nostru; Cind va veni FIUL OMULUI inapoi, va mai gasi credinta pe pamint?

  • Va mai gasi, caci pentru aceia vine, sa le scurteze suferintele.

  • Oricum, noul primar al NY i-a taiat pe toti, cu nevasta lui homosexual (a ?).
   Daca nu este rapit Attali J. de extraterestrii in scopuri experimentale si continua sa promoveze modele aberante de imperechere intre specii si specimene umane lipsite de prejudecati, ne putem trezi cu prime doamne capre sau magarite, caci in fond si acestea sunt fiinte inteligente, in felul lor ..

 11. Bine, dar si fratii moldoveni, ca si noi sunt victimele trepanatziei-sociale sovietice, care i-a transformat în natzional-castratzi (de rolul Mitropoliei Moldovei „vechi”-calendariste în EURO-dementza care i-a cuprins mai nou, sa nu mai vorbim), nu?

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: