Atenţie, vaccinarea forţată în România!


Dr. Adrian Streinu-Cercel, tocmai a afirmat pe Realitatea, ca vaccinul HPV va fi dat cu forta fetitelor noastre, fara preaviz si fara consimtamantul parintilor.

În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată.

Întrebat dacă poate cineva să refuze vaccinul, Adrian Streinu Cercel a răspuns : „După mine, nu. În această idee, voi fi cât se poate de categoric„.
Ca mason, Dl. Streinu-Cercel isi onoreaza angajamentele luate in schimbul proaspetei promotiii primite ca si secretar de stat. In fine, nu asta conteaza acum,  Ce conteaza, e ceea ce trebuie facut pentru a va scapa copiii de aceste vaccinuri daunatoare:

vaccinuri

masoneria_vaccinuri_global

In primul rand, e absolut necesar sa luam legatura URGENT cu toate cunostintele noastre si sa le informam asupra acestei amenintari, chiar daca nu au fete, cunosc si ei la randul lor, pe altii care au. Fie ca-i vorba de vaccinul HPV, inghitit de guvernul Tariceanu la cererea macelarei Serbiei, Madeleine Albright, fie de cel H1N1, bine nu le va fi bietilor copii care le vor incasa.

Apoi, pentru a va proteja copiii, intocmiti o nota de mana sau imprimata in dublu exemplar, prin care refuzati vaccinarea copilului dvs., semnati-o si cereti asistentului medical al scolii, sa o semneze deasemena. Lasati o copie la scoala, iar cealalta o pastrati acasa.

Teama de repercursiuni ii va face sa va evite copiii, atunci cand campania genocidala se va declansa.

O nota generica, ar arata astfel:

Aviz

Prin prezentul aviz, subsemnatii_____________, domiciliat la adresa _____________, parinti ai copiilor________ elevi ai Scolii/Liceului _________, in clasa _____, va informam ca refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1 etc.) sa fie injectat in copilul (ii) nostri, numele si prenumele.

Nici o lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca in cazul nerespectarii dorintelor noastre, vom lua masurile legale cuvenite impotriva tuturor celor responsabili, mergand pana la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzand despagubiri financiare.

Semnatura personalului medical autorizat                                Semnatura ambilor parinti

Data

O sugestie buna facuta de cineva este sa cereti si semnatura directorului scolii si un numar de inregistrare.

42 răspunsuri

  1. Citind acest articol imi pare rau ca nu exista un vaccin impotriva prostiei. pe de alta parte imi dau seama ca este imposibil sa creezi un vaccin impotriva prostiei. Unii sunt irecuperabili…

    • Si daca ar exista, te-ai inghesui sa-l iei? Serios acum, ai atata incredere in sistem, incat sa primesti vaccinul H1N1 si de ce nu si pe cel HPV, apoi sa ne trimiti o poza si sa ne scrii cum o duci, asa, la o luna dupa ?

    • Mey, asta, de-ti spui „eu”, vaccin impotriva prostiei nu cred ca s-a inventat deocamdata, insa daca apare, ar trebui sa fii printre primii pe lista celor care au nevoie de asa ceva… Dar oricum tie, in mod cert, nu ti-ar fi de vreun folos intrucat partea cugetatoare a ta este curul, nu capul…

    • Daca nu as fi un domn ti-as spune ca esti un nemernic! Sau un sotul vacii! Dar eu sunt un domn si nu ma cobor la gaura ta de vierme!

      • Mai, draga „domnule”… „care este”… :))))) cui te adresezi de fapt? Nu de alta, da’ sa se stie ce „vierme” este posesor de gaura! Mai bine ai pune mana si ai citi una, alta despre Noua Ordine Mondiala si ai sa constati ca eufrosin nu bate campii… Ai mai afla si tu cate ceva de cum „se pun tarile la cale” si nu ai mai veni p-aici sa aberezi despre „virusi impotriva prostiei”. Bleah!

  2. Tocmai acum? Cind cercetatorii implicati in dezvoltarea acestui vaccin afirma ca acesta n-are nici o eficienta? Money money money money money money money money.. ochiul dracului

    http://thebulletin.us/articles/2009/10/25/top_stories/doc4ae4b76d07e16766677720.txt

    • Nu are eficienta in a proteja fata de boala, dar se pare ca e grozav de eficient in a introduce boli incurabile in oameni. O privire aruncata la eticheta „Vaccinuri”, va revela asemena cateva cazuri, astfel incat sa nu fie dubii.

  3. Dar nu-i prostie ! Este un gest premeditat din acelasi „domeniu”: reducerea demografica in spatiul carpatin.
    Oameni buni, daca va pasa, militati pentru reantoarcerea acasa a romanilor alungati, constientizarea acestora pe toate forumurile si mai militati pentru nasterea de prunci. Nu facem copii, ne pierdem tara. Faceti afise si puneti-le in parcuri si la intrarile in scoli , sa afle orice parinte si copil ce vor sa ne faca.

    • Excelent spus, frate!

      • Campaniile astea de vaccinari in masa, „voite” sau… „voite” (mod „ajutat) sunt menite sa desavarseasca ceea ce nu au reusit inca sa faca alimentele pline de hormoni si aditivi, si medicamentele pline de mercur, aluminiu si ale otravuri: decimarea grabnica, masiva, a populatiei din leaganul vechii Dacii. Imbolnavirea „inteligenta” si controlata ca si sterilizarea populatiei tarii noastre (ca si din alte state mai cu seama mici) au drept scop final depopularea tarii ca in acest fel sa le fie mai usor cotropitorilor sa si-o adjudece asa cum au pactuit cu tradatorii si vanzatorii neamului care acum stau in fruntea ei si cu o parte dintre cei care au trebuit sa se descocote din scaunele inalte. Vaccinarile astea sunt pretul compromisurtilor dintre Papusarii planetei si mascaricii nostrii de guvernanti cu Basinescu in frunte care au devenit de fapt asasinii „cu maini curate” ai natiunii noastre.
        Daca vreti sa ca odraslele noastre sa mai aiba un colt de patrie pe gogoloi si sa se mai vorbeasca de neamul geto-dac, opuneti-va cu toate puterile voastre acestui act de ucidere controlata a copiilor Romaniei. Am devenit jucarii in mainile asasinilor. Ei vor sa ne vaccineze pe noi si pe copiii nostri obligat; pai haideti sa le cerem sa isi puna semnatura ca vor raspunde daca in timp de 5 ani celor care li se va administra vaccinul vor avea de suferit de boli pe care tocmai ar trebui sa le previna sau, de afectiuni atipice…
        De-a lungul celor 20 de ani scursi de la „revolutie” incoace am acceptat cu prea multa usurinta toate otravurile lor si populatia suferinda de boli grave s-a inmultit in mod alarmant. A sosit timpul sa ne punem platosa pe piept si asta va fi posibil doar refuzand orice vaccinare si contestand actiunea tradatoare si asasina a guvernului, a presedentiei tarii, carora nu doar ca nu le pasa de sanatatea noastra ci se straduiesc din rasputeri sa faca din noi clienti fideli ai colosilor farmaceutici carora si-au vandut sufletele si constiinta si sa ne ingrospe in glia pe care au pus-o gaj. Romani , nu mai dormiti! Nu mai fiti indiferenti! Copiii sunt primii amenintati acum, dar maine urmam noi, cu totii. Dupa HPV vor veni sa oblige mic si mare sa se vaccineze contra gripei porcesti. O alta gogorita inventata de ei, ca sa bage panica in oameni si sa ii faca sa le cumpere mizeriile de medicamente letale, adica sa ii determine sa isi cumpere moartea cu banii proprii.

    • In totalitate de acord cu tine. Aceste vaccinuri nu numai ca nu vindeca boala, dar mai provoaca si altele pe deasupra. Romani treziti-va odata.
      Doamne ajuta.

  4. […] Posted by alegeviata in Uncategorized. Scrieti un comentariu Gardasil este un vaccin produs de compania Merck & Co gândit împotriva papillomavirusurilor (HPV), vaccin care acum este obligatoriu in Romania. […]

  5. Domnu’ Cercel, nu-mi sugeti domnia voastra shromeleagu?

  6. Imi vine sa rad cand citesc chestiile astea de exterminare. Mare e gradina.

  7. m-am gandit si eu: lacomia de bani nu poate justifica insistenta cu care vor sa administreze aceste vaccinuri… la urma urmei, dozele au fost achizitionate, asa am inteles (corectati-ma daca gresesc)… daca sunt sau nu administrate, asta nu mai conteaza, tranzactia s-a facut, banii s-au incasat. si, oricum, la ce sume se sifoneaza, niste amarate de sute de milioane de euro te fac sa razi… si la cate metode de sifonare exista, nu tre sa faci scamatorii cu vaccinuri ca sa furi niste bani…

    cred ca este vorba de asasinat. pur si simplu, vor sa ne omoare.

  8. Uite ca am avut dreptate! Streinu asta chiar se crede Dumnezeu pe pamantul tarii acesteia si ca isi poate permite orice cu destinele locuitorilor ei.
    In ceea ce priveste prevenirea bolii, Streinu Cercel avertizeaza ca vaccinarea este obligatorie. „In primul rand, cei care sunt bolnavi, sa stea acasa si sa nu iasa pe strada. Daca ei inteleg sa stea acasa, se diminueaza raspandirea virsusului extrem de mult”, a precizat acesta.

    Campania de vaccinare impotriva gripei porcine va incepe, in Romania, pe 1 decembrie, urmand ca elevii sa fie vaccinati de pe 4 ianuarie. In cadrul campaniei de vaccinare impotriva virusului A/H1N1, Ministerul Sanatatii are in plan vaccinarea a trei milioane de copii institutionalizati, iar prescolarii, elevii si studentii vor fi vaccinati gratuit. De asemenea, cu prioritate va fi vaccinat personalul care lucreaza in domenii precum aparare, granite, aeroporturi, hidrocentrale si personalul medico-sanitar.”
    (http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/141784/Primele-doua-cazuri-grave-de-gripa-porcina-din-Romania-bolnavii-se-afla-la-terapie-intensiva.html)
    Ce mai asteptati? Mai doriti si alte dovezi de totalitarism si dictatura?
    Strein la cuget si-n simtiri, prea mult distinsul amploaiat, vedea-l-as Doamne spanzurat ca pe-un cercel. (la pachet, impreuna cu fartatii sai cu care se intrece in aplicarea actelor de tradare si asasinat). Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  9. Oameni buni, se cam implineste profetia lui Petrache Lupu – Sfantul de la Maglavit: „jumatate va iau , jumatate va las…” Dar nimic nu-i batut in cuie daca neamul se intoarce la credinta. Profetia lui Petrache a fost facuta in trepte, adica dupa formula : „daca nu faceti asta, vine asta peste voi si daca nici asa nu va schimbati, vine si asta peste voi, s.a.m.d. Deci haideti cu totii la biserica, la slujbe, la spovedanie, la rugaciune, ca-i lupta in Duh inainte de orice…

  10. Propun un vaccin impotriva prostiei , se poate ? Macar pt aia care sustin chestii de genul NU VACCINURILOR ! Bine ca nemtii, englezii, finlandezii, nu comenteaza cand apare un astfel de vaccin care i-ar putea pazi de ceva nasol pe la varste medii. Se gasesc romanii.. Si dupaia ne mai intrebam : DE CE E MEDIA DE VIATA ASA SCAZUTA IN RO ???!! Uite de aia,
    ca ne umplem de boli, ca vedem conspiratii peste tot. Ala e mason, ala nu stiu cum e.. Si cine a stabilit ca a fi Mason e un lucru rau ? Eu stiam ca doar ELITELE au loc acolo ! ( nu, Ceausescu nu era mason cum nu-s nici eu..) Cum spuneam, cu vaccin impotriva prostiei se poate ? Da sa fie incercat pe romani prima data.

    • Mai, mai… Daca se va dezvolta vreodata un asemena vaccin, tu sigur nu vei beneficia de pe urma lui. Idea, gresita cum e ea, e ca vaccinurile previn conditia, nu o vindeca.
      Si alte natii au reactionat puternic impotriva acestor excrocherii criminale, mai citeste NUVACINURILOR, gasesti acilo articole traduse din presa internationala.
      PS Ceausescu a fost mason, intr-o loja italiana.

    • @Florin, with all due respect, masonii inferiori sunt marionetele celor superiori. Sunt executanti patetici, manipulati pe canalul „gadilarii orgoliului”. Sunt plasati in pozitii cheie din executiv si legislativ, dar nu au prerogativa deciziei personale, ci li se ceeaza doar impresia acesteia. Daca inventati acel vaccin impotriva …prostiei, aveti obligatia, conform L.95/2006 sa :
      Acordul pacientului informat
      ART. 649
      (1) Pentru a fi supus la metode de preventie, diagnostic si tratament, cu potential de risc pentru pacient, dupa explicarea lor de catre medic, medic dentist, asistent medical/moasa, conform prevederilor alin. (2) si (3), pacientului i se solicita acordul scris.
      (2) In obtinerea acordului scris al pacientului, medicul, medicul dentist, asistentul medical/moasa sunt datori sa prezinte pacientului informatii la un nivel stiintific rezonabil pentru puterea de intelegere a acestuia.
      (3) Informatiile trebuie sa contina: diagnosticul, natura si scopul tratamentului, riscurile si consecintele tratamentului propus, alternativele viabile de tratament, riscurile si consecintele lor, prognosticul bolii fara aplicarea tratamentului.

      Iar subiectul poate, conform art.13 LEGEA nr. 46/2003 privind drepturilor pacientului, sa „refuze sau sa oprească o intervenţie medicală asumându-şi, în scris, răspunderea pentru decizia sa; consecinţele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.”
      Inainte, poate vreti sa obtineti si opinia unor specialisti din occident:
      http://www.pentruviatacluj.ro/arhiva/articole%20si%20scrisori/Noutati%20despre%20gripa%20porcina.doc
      Despre Dr. Wolfgang Wodarg puteti citi si pe Wikipedia.

      O zi frumoasa 🙂

  11. uite ce aberatii spune un baiat de mai sus : ”Imbolnavirea “inteligenta” si controlata ca si sterilizarea populatiei tarii noastre (ca si din alte state mai cu seama mici) au drept scop final depopularea tarii ca in acest fel sa le fie mai usor cotropitorilor sa si-o adjudece asa cum au pactuit cu tradatorii si vanzatorii neamului care acum stau in fruntea ei si cu o parte dintre cei care au trebuit sa se descocote din scaunele inalte.”

  12. Stiu ca nu vindeca domnule, si ca previne. Da stii de vorba aia, e mai bine sa PREVII decat sa tratezi ? Ala cu Nu Vaccinurilor ma indemna si pe mine sa nu-mi vaccinez copilul cu nici un tip de vaccin, cum ca nu ar fi corect de la Dumnezeu. Deci cand copilul meu ar fi facut poleomelita, sau altele pt care se face acele vaccinuri, va veni D-zeu sa il salveze ? La cine am sa alerg cu el in brate cand moare ? Poate la D-nul cu NU VACCINURILOR ! Eu ma intreb, dumneata nu ti-ai vaccinat copiii ( daca ii ai ) ? Mi-e greu sa cred ca NU. eu nu pot sa cred cum de exista oameni care vad in chestiile astea niste conspiratii internationale de, citez ” …au drept scop final depopularea tarii ca in acest fel sa le fie mai usor cotropitorilor sa si-o adjudece asa cum au pactuit cu tradatorii si vanzatorii neamului…” . Pe mine asta ma mira, cum de exista astfel de oameni :)))))

    • Tocmai ca nu vaccinurile previn nimic, inafara de sanatatea celui care le primeste. Fusesem ironic.
      Poliomielita nu are sechelele acelea decat in aprox 4% dintre cazuri. Marea majoritate, in ziua de azi se vindeca fara sechele. Mai demult, nu erau metodele de tratament si suport care sa permita recuperarea 100% a bolnavului si de aceea vezi pe unii in carucioare sau cu bastoane. Azi, polio nu mai e un pericol.
      Cunosc un caz concret, intaiul frate a primit un trivaccin la doi ani jumate. Pana atunci vorbea f. frumos, se dezvolta splendid. Dupa primirea vaccinului, nu a mai scos un cuvant, petnru aproape doi ani. Noroc ca parintii si-au dat seama care-a fost cauza intrerupand complet sirul vaccinarilor. Copilul si-a revenit intr-un tarziu, dar probabil ca potentialul lui nu mai e acelasi. Fratiorul mai mic, nu a primit nici un vaccin insa, se dezvolta cat se poate de normal, iar o mica rujeola l-a tinut la pat cateva zile, castigand insa imunitate pe viata in urma bolii. Vaccinurile insa, produc haos in sistemul imunitar, de unde si „nevoia” de a continua cu altele subsecvente, care provoaca daune si mai mari. Imunitatea e starea naturala a organismului sanatos, nu ceva la ce ajungi injectand chimicale nocive si virusi straini in organism.
      Nu vrei sa faci gripa? Ia sirop de catina si suficienta vitamina D prin expunere la soare (fata si mainile) peste iarna. Nimic nu te va atinge.

      • Ai mare dreptate , Eufrosin ! Nici eu nu mi-am vaccinat copilul niciodata, are deja 9 ani si o sanatate de fier. Unde mai pui ca nici n-a mancat carne vreodata ( alta prostie ! ) si e plin de vitalitate , si fizica , si mentala ! Asa ca se poate trai si altfel decat ar vrea unii…

  13. Ce este virusul gripei porcine?
    Noul tip de virus gripal A H1N1 nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent izolat. Oamenii de ştiinţă au recreat materialul genetic al virusului gripei spaniole din 1918, într-un laborator finaţat de Guvernul SUA. Virusul obţinut a fost apoi combinat în mod artificial cu virusul comun H3N2 si o minoră gena de lipitură din Eurasia – H5N1 – tulpina gripei aviare. Virusul gripei aviare sau H5N1, care a lovit Asia in 2006, contine unele mutatii genetice ale virusului din 1918. In final, acest virus conţine material genetic de la doua tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singura tulpină de gripă aviară. Studii recente, dar şi mai vechi, au demonstrat că injectarea de material genetic străin direct în fluxul sanguin conduce la mutaţii genetice şi oncogeneză (formarea cancerului) în organismul care primeşte acel material. În 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel putin 25 de oameni au murit i 500 au paralizat.

    http://www.razbointrucuvant.ro/2009/09/18/provita-romania-vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/

  14. Va rog sa va ganditi la un model de aviz, ca cel propus de Eufrosin (Bravo!!!) completat cu idei desopre legalitate din ce s-a postat azi 30 oct pe Apologeticum… Poate il vad si unii juristi… Apoi sa sfatuim copii sa nu primeasca. Iar cu dirigintii si/sau medicii scolari care nu vor vrea sa semneze sa nu mai aveti de a face… Se tem pt scaunul lor, …, atunci sa nu mai vada in veac bani pt fondul clasei sau atentii sau meditatii… Incercati sa puneti problema pragmatic… Ca multi sunt fff fricosi… penibil de fricosi pt propriul post, platit de altfel penibil… Eventual sa cereti numere de inregistrare la secretariatul scoli… Este clar ca multi lingai se vor grabi sa se duca prin scoli sa faca norma de vaccinuri care pe termen lung sunt, mi-e clar ca lumina zilei, VACCINURI CRIMINALE…, altfel nu s-ar fi straduit asa mult sa ni le bage pe gat…

  15. Cautati pe youtube acest video: Adevarul despre Vaccinul Gripei Porcine !

    Doamne ajuta.

  16. […] Atenţie, vaccinarea forţată în România! […]

  17. Dr. Louis De Brouwer – VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI

    link catre cartea pdf:

    Dă clic pentru a accesa Vaccinarea_-_eroarea_medicala_a_secolului.pdf

    PERICOLE SI CONSECINTE

    Producatorii de vaccinuri, ajutati de corpul medical, care a acceptat fara nici un fel de rezerva sau comentarii principiul vaccinarii, au atins adevarate culmi in ce priveste dezinformarea si minciuna.
    Un fapt fara precedent in istoria umanitatii: sa faci oamenii sa creada in eficacitatea si inocuitatea acestui principiu inventat de Jenner si insusit de Pasteur, desi nu are nici un fundament stiintific serios.
    Imunologia moderna demonstreaza, din contra, ca actul vaccinal constituie o lezare grava a integritatii sistemului imunitar a persoanelor vaccinate, facand din acestea veritabile rezervoare de virusi.
    Virusi si retrovirusi deveniti pasivi de-a lungul evolutiei, se gasesc in stare latenta in toate organismele animale ai umane, pierzandu-si o parte din capitalul lor genetic sau enzimatic.
    Introducerea in organism (prin vaccinare) a virusilor vii sau atenuati, ii pot permite acestuia sa reconstituie acest capital si sa dobandeasca deci o virulenta noua sau sa creeze din bucati un virus sau un retrovirus hibrid.
    Aceasta se numeste recombinare genetica. (HIV-ul este fara indoiala fructul unei astfel de recombinari).
    Desi accidentele provocate de vaccinuri sunt nenumarate, ele sunt trecute sub tacere.
    Se stie astazi, la 100 de ani dupa moartea sa, ca Pasteur a fost un geniu al trisarii, al plagiatului, al trucarii statisticilor, al traficului de influenta, al publicitatii bine regizate, iar diversele sale experiente vaccinale erau trucate, dupa cum marturisesc chiar colaboratorii sai.
    Aceasta carte stabileste adevarul despre acest personaj si demonstreaza, prin studiul principalelor vaccinari, inutilitatea si pericolul lor.
    In sfarsit, cititorul va afla despre cardasia farmaco-medico-politica care dezinformeaza publicul si predica vaccinarea doar pentru a profita financiar.
    De asemenea, va afla de ce vaccinarea a devenit un fel de act de credinta intr-o religie ale carei dogme sunt false ai ale carei mari preoti sunt producatorii de vaccinuri si corpul medical.

  18. masonerie…..

  19. um poti neutraliza o vaccinare facuta (in cazul vaccinarii fortate) vom avea la indemana un tub cu pasta de argila,tifon si banda autoadeziva. mergeti repede la baie dupa injectie si intindeti argila pe locul vaccinului, puneti tifonul si bandajati. Tineti pentru 2 ore cel putin bandajul si vaccinul va fi absorbit in proportie de aproape100% de argila. Procedura a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra ,oboseala.
    enigel enigel: pentru siguranta dvs puteti mai bine actiona si cu: Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare.prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa.
    Extract de seminte de grepfruit: 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut. Vitamina C:2-3 grame pe zi 2-3 zile.

  20. […] Aici veti gasi un scurt formular tipizat : copiati si completati in doua exmeplare, urmand instructiunile, pentru a evita nefericirea de a avea acest vaccin daunator injectat in fiicele Dvs. […]

  21. Degeaba le este explicat animalelor ca tine cum functioneaza un vaccin, de ce este util si de ce statistic, a crescut speranta de viata a oamenilor cat si calitatea acesteia cu mult. Daca ingurgitezi doar ce debiteaza niste analfabeti functionali fara pic de scoala sau cunostinta, cu asta te alegi. E bine ca sunteti putini atat de prosti si cu timpul o sa va mai sedimentati. Facem 10 ani de scoala sa va ajutam pe voi si uite cu ce janghine ordinare am de-a face si de ce vin la mine parinti cu ifose ca le vaccinez copilul si ca au citit ei pe internet nu stiu ce rahat. Am citit mii de pagini ca sa inteleg cum functioneaza un vaccin si de ce se administreaza si vine un tampit cu un articol de pe facebook sa imi zica ca-i fac copilul autist. Pentru asemenea dezinformare ar trebui amenzi si inchisoare, nu blog de retardati.

    • Ești tare, doctorașule! Limbajul suburban te vădește ca „om de calitate”, nu e nevoie să mai prezinți argumentele pro-vaccinare. Ești taman genul de doctor care trebuie evitat – până acum am avut succes la asta. Nici prietenii noștri medici nu își vaccinează copiii.

      Ei incumbit probation qui dicit non qui negat (să dovedească cine zice, nu cine neagă).

Răspunde!