Radu Timofte, mort. L-au terminat?


Fostul director al SRI intre 2001-2006, a murit astazi, la varsta de 60 de ani, in urma unei leucemii.

Lumea se intreaba deja:  comentariul lui „bigshotnews” in Ziua, intitulat in traducere „Ce naiba/cine urmeaza”:

„Musetescu, Timofte…stiti ca un necaz vine in trei…astia originari din garda lui Iliescu cad ca mustele…
De Antonie Iorgovan nu mai vorbesc…toti dau de bine, de umflati ca niste baloane cu grasime si apoi…”cancer galopant”-slabesc si intr-un an sunt terminati…”

Acu’, ma intreb si eu:
Oare e posibil ca leucemia D-lui Timofte sa se fi declansat cu putin ajutor? Iata ce a afirmat el pe vremuri, despre cancerul care cuprinde Romania la cele mai inalte nivele ale puterii:

Senatorul PDSR Radu Timofte avertizeaza :

Masoneria are tendinta sa ocupe toate functiile importante in Stat din Romania. Vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Radu Timofte, ne-a declarat ieri ca tendinta masoneriei – din ce in ce mai vizibila – de a acapara toate functiile importante in stat reprezinta un pericol pentru Romania. „Este de remarcat ca atat presedintele comisiei senatoriale de aparare cat si ministrul apararii Victor Babiuc sunt masoni si probabil ca mai sunt multi altii nu doar in Ministerul respectiv, ci si in celelalte. Mi-e teama insa ca acesti asa-zisi „frati” nu urmaresc altceva decat de a pune mana pe tot ceea ce inseamna putere in Stat, asa cum au reusit in alte tari. Mi-e teama ca vom ajunge intr-o zi sa fim condusi numai de catre cei care fac parte din astfel de organizatii si atunci s-a dus naibii si identitatea noastra nationala si tot ce inseamna cultura si traditie romaneasca„.

Radu_Timofte

Dumnezeu sa te ierte D-le. Timofte! Speram ca lucrurile  sa nu fi degenerat intr-atat,  incat o institutie ca si SRI sa nu isi poata apara fostii conducatori de forte straine si ostile Romaniei.

7 răspunsuri

  1. daca e asa, atunci e mucenic. a scapat de chinurile lumii acesteia si a a juns la limanul cel linistit.

  2. Da. Mai pe larg in cartea ‘Francmasoneria in Romania’ pe care o gasiti la:

    http://www.scribd.com/doc/6008347/Francmasoneria-in-Romania

    • Witness/Martore..
      ..tataie, pai tu esti din MISA?..ai facut pishoterapie cu Guru Bivolaru si acum te infiltrezi printre noi?

  3. @ Sceptik
    Mai ai de gand sa reiei blogul sau chiar ai renuntat definitiv?

  4. ..Antonie Iorgovan a fluierat in $inagoga!Pe youtube este un film in care critica pe „$idari”…dupa aia a facut caner ca si Aaron Russo…poate chiar si Kubrik a patit la fel dupa ultimul sau film…etc..cu astia nu te joci !

  5. […] Paguba nu ar fi a României dacă ăştia au într-adevăr bărbăţia să plece (nu vor pleca, chiar dacă rămâne Preşedinte Băsescu), ci a ţării care-i acceptă ca să îngroaşe rândurile acestei secte oculte nenorocite;  o mână de complotişti care nu fac altceva decât să îşi urzească iţele oriunde ar fi ei, pentru ca mai apoi să înţepe mortal ţara prinsă în pânza lor.  Hei, nu mă credeţi pe mine ? Nu vă blamez, în fond cine sunt eu un biet blogger ? Dar dacă un fost director al Serviciului de Informaţii Român, o spune, îl veţi crede?  Deja s-a întâmplat , aflati mai multe. […]

  6. […] de a acapara toate funcţiile importante în stat reprezintă un pericol pentru România.”–   Radu Timofte, fost director SRI, senator PSD în Senatul […]

Răspunde!