Islamul militant în toată „frumusețea” sa – femei islamiste intimidând băieți în trenul orășenesc și bătînd o fată


Circul la care poți fi expus călătorind cu metro-ul în cele mai dezvoltate țări care au adoptat idioțenia cum că imigrația din lumea a III-a, ar fi ceva bun.. și evident nu rasa în sine e de vină, cît adoptarea unor concepte detrimentale societății gazdă. Nu doar au intimidat niște asiatici, dar au bătut o fată deasemenea asiatacă, în timp ce urlau: „White, white..” Asta e societatea pe care sluga lui merkel&co., ne-o pregătește? Judecînd după rezultatele din tărîmul de unde își „ia lumina”, da.

Evident că putem trăi în pace și bunăvoire cu musulmanii care s-au încetățenit în Dobrogea pe vremuri și care n-au nimic de-a face cu beligeranța dovedită de către niște venetici bezmetici. Este o uriașă diferență între cei care își trăiesc sincer convingerile în convergență cu societățile din care fac parte și fanaticii care își închipuie o lume după asemănarea lor. Dar întrebarea e: cine dorește distrugerea țărilor creștine, hoardele de așa-ziși refugiați sau ăia care visează prostește despre o lume fără Hristos?

8 răspunsuri

 1. Cred că filmul ăsta explică, printre altele, fenomenul imigraţiei.

  Este o uriașă diferență între cei care își trăiesc sincer convingerile în convergență cu societățile din care fac parte și fanaticii care își închipuie o lume după asemănarea lor.

  Foarte adevărat. Trebuie să discernem între cei din prima categorie şi ceilalţi aţîţaţi sau plătiţi pentru a provoca conflicte care să ducă la implementarea altor şi altor acte normative din ce în ce mai restrictive. Dar mă gîndesc dacă mai avem timp şi ajung cu tristeţe la concluzia că nu.

  • Mersi – voi viziona! Spun sfinții părinți că timpul este relația noastră cu Bunul Dumnezeu.

   • Pentru puţin. Interesante cred că ar fi şi cele două documentare menţionate la sfîrşitul celui de mai sus. Primul dintre ele (Europa) ar putea fi puţin cenzurat în oarece versiune, dacă e să mă iau după desincronizările şi lipsurile din subtitrarea găsită. Personal mă aflu doar la episodul 4 momentan.

    Cît despre Timp, cred că i se pot atribui multe relaţii şi semnificaţii. Poate cel mai bine e să le acceptăm pe cele care considerăm că ne sînt cele mai potrivite, cele mai benefice pentru drumul pe care-l avem de parcurs aici şi acum.

 2. Daca nu ma insel, tanara agresata este inconjurata de in grup de baieti care nu numai ca nu ii iau apararea, dar sunt in defensiva.
  Este evident ca brutele sunt antrenate in suburbiile culturale din care provin, pentru a bloca si imobiliza concertat o persoana „ţinta”.
  In mod normal, in educatia copiilor cu origini asiatice, tehnicile de autoaparare se invata odata cu mersul.
  De ce nu au functionat reflexele firesti?
  Este interesant ca agresiunea a incetat cand o voce autoritara a intervenit.
  Asta au facut Robineţii, au transmis mesajul : In ţara asta, Autoritatea a fost demisa.

 3. Este relevant sau nu faptul ca criminalul recidivist care a ucis 5 persoane si a ranit 40 de participanti la o festivitate stradala pentru Craciun, in Wisconsin, avea stramosi africani?
  Absolut intamplator, majoritatea participantilor la festivitate erau albi .
  Ce zic democratii lui Robinette?
  A propos de democrati, in septembrie forumul mondial al astora a avut loc la NY si a fost gazda si Presedinte, Aurescu.
  Ati auzit ceva? Presa execra la ordin mesaje pro vaccinare, spitalele dadeau semne de disfunctionalitate acuta, incepuse penuria de gropari, cativa nauci oftau de dorul presedintelui , poporul nu aflase inca taina lui Jean de la Caiova (este evreu).
  In decembrie, Robinette insusi va prezida planetarul Sommet virtual al democratiilor la care, absolut provocator si ne diplomatic nu au fost invitate China, Rusia si Ungaria..
  Nici Turcia si Tarile Arabe nu au fost invitate insa, din alte motive.
  Polonia , cu toata cerbicia sa conservatoare a fost poftita caci prea este bine plasata strategic si argumentele bazelor militare primeaza..
  Taiwanul urmeaza sa puna gaz pe foc.
  Romania-i fruncea. Mai democratica si obedienta conducere decat cea reprezentata de Aurescu- Iohannis-Ciuca-Arafat, greu de gasit in Europa.

  • Atacul terorist asupra paradei „de Crăciun” din Wisconsin a fost răsplata achitării băiatului din acelaș stat de toate acuzele, de către un juriu. Mesajul BLM către albi.. iar pe ăștia știm cine îi sponsorizează – am tot spus că voi scrie în profunzime despre asta, dar m-am găsit timpul s-o fac. Hint.. e unul Warren B. Statul paralel a acaparat statul legitim.

   • Asteptam cu mare interes analiza ta.
    Putem presupune ca anumite minoritati sunt sponsorizate de aceasi entitate si ca entitatea in chestiune finanteaza manipularea, minciuna.
    Zilele acestea Antena 3 reabiliteaza imaginea familiei Ceausescu ocultand totalmente originile si rolul jucat de Elena Ceausescu Petrescu in istorie poporului nostru.
    De ce in fotografia de familie apar doar ceausestii si barbulestii?
    America are de relativ putin timp un ex presedinte de culoare si o vicepresedinta cu origini non europene , Romania insa a fost un model de non discriminare rasiala, culturala si sexuala cu decenii inaintea Statelor Unite.
    Tovarasa de viata si de lupta a primului secretar al PCR era de etnie tiganeasca , femeie si intelectual onorat cu cele mai importante titluri academice.
    Aceasta realitate demonstreaza faptul ca Romania nu a fost rasista , minoritatile beneficiind de drepturi si chiar privilegii cel putin egale cu ale etnicilor romani .
    Nu este bizar faptul ca in ultimele trei decenii istoricii, politicienii, sociologii romani nu aduc in discutie aceasta realitate?
    Oare arhiva documentelor expuse la defunctul Muzeu al PCR, chiar a disparut?
    Daca ai la indemana un sociolog ne vandut, propune-i un studiu pe caz ca poate elucideaza si misterul ” entitatii”.

    • Cu sociologii nu mă înțeleg de niciun fel pentru că nu pricep ce fac ei de fapt – cică ar fi mecanicizarea societății, fără de care nimic nu are sens.. vorba lui Clint Eastwood, f.. me!
     Cu istorici, muzeologi, ingineri, medici și biologi, mă înțeleg de minune. Cred că am cui propune așa ceva.

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: