Motive pentru a renunța la serviciu și pentru a îți face propria afacere


Hristos A Înviat!

Atunci cînd angajatorul te șantajează ca să te autodistrugi în numele corectului politic, e vremea să îi dai papucii – nu este nimeni atît de dependent încît să își facă praf sănătatea pentru un salariu.

Se vede că străinii sunt mai tirani decît însuși statul român care deocamdată nu condiționează locul de muncă, de injectarea cu otrăvuri mortale și/sau debilitante.

În paranteze fie spus, s-a dus vorba că primarul Clujului, forțează în tele-ședințe angajaților primăriei idea că dacă vor să își păstreze serviciul, ar face bine să se vaccineze. Firește că e ilegal, bicisnic, penal, dar la ce te poți aștepta din partea unui individ numit „bocul – etalon al slugărniciei” de către unul cu mult mai mare decît el, din toate punctele de vedere.

Să-i dai în judecată? Are și asta meritul ei. Dar chiar mai bine-ar fi să le întorci spatele și să nu mai depinzi de astfel de rahați. Acum e vremea cernerii din toate punctele de vedere – supușii vor pieri, pe cînd vitejii își vor perpetua neamul. Noi ce suntem?

7 răspunsuri

 1. Adevărat a înviat!

 2. „….Intreprinderea opereaza in sectorul realizarii de materiale”…
  Adica, ce „materiale” realizeaza cei 82 de angajati romani?
  Foarte justa ideea ta dar, salariatii au fost angajati cu contracte de munca si deci trebuie vazut cum suna respectivul contract.
  Chiar daca ipochimenul a strecurat in contract un paragraf privitor la „siguranta sanitara”, nu are valabilitate daca nu a fost semnat de catre angajati.
  Este foarte simplu de trimis in justitie si pus sa plateasca si daune si cheltuieli de judecata.
  In tara lui de origine sindicatul il aducea in sapa de lemn si ii canta si Prohodul daca iñcerca sa isi santajeze in acest mod mizerabil, salariatii.
  Are in rezerva 82 de vaccinati specializati in „realizarea de materiale”?
  https://www.emis.com/php/company-profile/RO/Stanzwerk_Ineu_SRL_en_4277890.html

 3. A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

 4. Adevarat a inviat!

 5. […] Motive pentru a renunța la serviciu și pentru a îți face propria afacere […]

 6. ESTE ADEVARAT CA A INVIAT ASA INCAT , DE- ACUM , AL ASTEPTAM SA ALUNGE CU BICIUL , BANDA ASTA DE TICALOSI CE DOMNESC PESTE ROMANIA !!! Intrebare : acel primar al Clujului nu-i cumva si PROFESOR DE DREPT CONSTITUTIONAL ? Oare unde-o fi citit in dreptul constitutional faptul ca , poti obliga pe cineva sa faca sluj inaintea ta doar pentru ca… te-au ales clujenii de vreo trei ori la Primaria Cluj si asta , dupa ce-ai fost un PM lamentabil ?! Fireste , sa fi angajat la o primarie , chiar si-a orasului Cluj , insemneaza bani ceva mai usor castigati si-n plus , castiga mai mult si mai sigur decat castiga aia de-s angajati la orice fabrica din Cluj sau de aiurea din tara asta (editat – nb) insa , sa conditionezi castigarea acelei bucati de paine pe care le-o oferi de….vaccinare , mie-mi pare de-adreptul gretzos si ticalos totodata . Spui la final : Noi ce suntem? Raspunsul este : NIMIC sau NIMENI daca-ti place mai mult .

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: