Accidentele și coincidențele care au dus la pandemia Covid-19


Laboratorul biologic din Wuhan, China, este proprietatea GLAXOSMITHKLINE, care (accidental) este proprietar al  PFIZER, acela care face vaccinul împotriva virusului care (în mod accidental) a pornit la Laboratorul Biologic din Wuhan și care (în mod accidental) a fost finanțat de către DR. FAUCI, care (în mod accidental) promovează vaccinul!

GLAXOSMITHKLINE este (în mod accidental) gestionată de către divizia de finanțe al BLACK ROCK, care (în mod accidental) gestionează finanțele Fundației Pentru o Societate Deschisă (Fundația SOROȘ), care (în mod accidental) gestionează entitatea franceză AXA!

SOROȘ (în mod accidental) e proprietarul companiei germane WINTERTHUR , care (în mod accidental) a construit laboratorul din Wuhan și care a fost cumpărată de German Allianz , care (printr-o coincidență) are ca acționar pe VANGUARD , care (printr-o coincidență), este acționar al BLACK ROCK, care (printr-o coincidență) controlează bănci centrale și gestionează aprox. o treime din capitalul de investiție global.

BLACK ROCK , e deasemenea (printr-o coincidență) un acționar major al MICROSOFT, controlat de BILL GATES, care (printr-o coincidență) este unul dintre acționarii PFIZER (care – vă reamintiți? Vinde un vaccin miraculos) și care (printr-o coincidență) este acum sponsorul numărul I al OMS.

Acum înțelegeți cum un liliac mort provenit dintr-o piață de animale din China a infectat ÎNTREAGA PLANETĂ?

6 răspunsuri

 1. Doua comentarii:
  – GLAXOSMITHKLINE nu e proprietarul PFIZER, ci partener.
  „Aug 1, 2019 — GSK completes transaction with Pfizer to form new world-leading Consumer Healthcare Joint Venture”

  – GSK nu detine laboratorul din Wuhan, care este detinut oficial de statul chinez, dar au fost sponsorizati semnificativ de entitati de peste hotare: USA, Franta (gasisem si Israelul acum ceva timp, dar am pierdut sursa informatiei din 2014). De mentionat ca laboratorul perfectionat si de securitatea biologica maxima a fost lansat in 2019 si tot atunci a inceput si un program de instruire a personalului de acolo: „China began a training program for laboratory users after establishing its first Biosafety Level 4 laboratory, the Wuhan National Biosafety Laboratory (Level 4) of the Chinese Academy of Sciences.” (Biosafety Level 4 Laboratory User Training Program, China, Han Xia and co. Emerg Infect Dis. 2019 May; 25(5): e180220.)

 2. Ne-ai dat o cheie, am deschis o uşa si inca o uşa si de ce inaintam se facea mai frig..
  De fapt, dupa ce afli cate ceva despre Presediintele director general al Black Rock, nu mai vrei sa avansezî pentru ca intelegi ca ai iesit din sfera umanului.
  https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Laurence_D._Fink

  • Dar dînșii vor binele planetei!

   „Climate change is almost always the number one issue clients around the world raise with BlackRock,” which BlackRock now believes “that investment portfolios integrated with sustainability and climate can deliver better risk-adjusted returns for Investors. And with the impact of sustainability on investment returns increasing, we believe that sustainability investing is the most solid foundation for client portfolios in the future ” ; it announces, on its website, that BlackRock will sell $ 500 million worth of coal-related assets and create funds that avoid fossil fuel stocks; two measures that would radically change the policy of[”

   Mă întreb dacă are aceasta de a face cu decizia guvernului României de a distruge termocentralele pe cărbune și prin urmare mineritul cărbunelui la noi.

   • N’are nici in clin, nici in maneca cu declaratiile lui Sauron zis si Fink, pentru ca zacamintele noastre de grafit unice in Europa sunt promise spre exploatare de haaat si le sticlesc ochii precum diamantele,.stim toti cui.
    Merkel una spune si una face. La presiunea sindicatelor a repus in functie industria extractiva in bazinele istorice , cat despre BlackRock…
    Pe 14 ianuarie 2020 Fink s-a jurat cu limba’n cerul gurii ca nu o sa iasa din vorba expertilor ONU si o sa potopesca planeta cu puhoaie de verzişori eco.
    Si in acest timp, gigantii Pharma isi ascuţeau caninii , spectacolul pandemiei urma sa inceapa. Bal la Satana,vorba lui Bulgakov.
    PS Au aparut si la noi cazuri de myocardita dupa a doua doza de Phiser.

 3. Legatura se vede si prin actionarii BlackRock care la randu-i este actionar la Phiser.
  https://fr.m.wikipedia.org/wiki/BlackRock.
  Ce sperante mai poate avea omenirea cand vede cine sunt membri fondatori ai BR .

Răspunde!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: